Read about Imvros and Tenedos: Violations of the Lausanne Treaty Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-11-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σήμερα ο πρωθυπουργός
  • [02] Νέο βίντεο του Ισλαμικού Κράτους απειλεί τον Λευκό Οίκο με επίθεση
  • [03] Η ψήφιση των προαπαιτούμενων από την ελληνική βουλή στον γερμανικό Τύπο
  • [04] Πάνω από μισό εκατ. οι άστεγοι στις ΗΠΑ
  • [05] Σεισμός 6,2 βαθμών στην Ιαπωνία
  • [06] "Ασφυξία" στον καταυλισμό προσφύγων στην Ειδομένη
  • [07] «Η κατάσταση στη Σκάλα Συκαμνιάς μας προσβάλλει ως Ευρώπη, μας προσβάλλει ως ανθρώπους»
  • [08] Πώς τα παιδιά της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης έμαθαν να διαβάζουν λογοτεχνία
  • [09] Επείγουσα σύνοδος για την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας κατά της τζιχαντιστικής απειλής στην Ευρώπη
  • [10] Έρχεται στην αγορά το πρώτο γενετικά τροποποιημένο ζώο, ένας σολομός

  • [01] Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σήμερα ο πρωθυπουργός

    Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο θα γίνει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

    Ο Αλέξης Τσίπρας θα ενημερώσει τον Πρόεδρο σχετικά με το πρόσφατο ταξίδι του στην Τουρκία, τις εξελίξεις στο Προσφυγικό και την πορεία εφαρμογής της Συμφωνίας, σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

    [02] Νέο βίντεο του Ισλαμικού Κράτους απειλεί τον Λευκό Οίκο με επίθεση

    Το Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) εξέδωσε ένα βίντεο χθες απειλώντας τον Λευκό Οίκο με βομβιστές αυτοκτονίας και ανατινάξεις αυτοκινήτων και ορκιζόμενο ότι θα εξακολουθήσει τις επιθέσεις στη Γαλλία.

    Το βίντεο διάρκειας έξι λεπτών που ανέβασαν στο διαδίκτυο οι τζιχαντιστές στο Ιράκ επικροτούν τις βομβιστικές επιθέσεις στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα (την ευθύνη για τις οποίες έχουν αναλάβει), σύμφωνα με μετάφραση από τα αραβικά που παρείχε η εταιρεία SITE Intelligence, η οποία εδρεύει στην Μάριλαντ.

    Η τελευταία αυτή απειλή ακολουθεί ένα βίντεο του ΙΚ προηγούμενη μέρα που δείχνει σκηνές από τη Νέα Υόρκη, υπονοώντας ότι είναι στόχος.

    Ο Τζέιμς Κόμι, διευθυντής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών των Ηνωμένων Πολιτειών (FBI), είπε χθες ότι δεν ήταν ενήμερος ότι υπάρχει βάσιμη απειλή επίθεσης "σαν αυτή του Παρισίου" στις ΗΠΑ, ενώ ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών Τζον Κίρμπι είπε χθες στο τηλεοπτικό κανάλι CNN ότι το βίντεο περί απειλής εναντίον του Λευκού Οίκου εξετάζεται για να εξακριβωθεί "η αξιοπιστία του". Πρόσθεσε δε, "Όλοι μας εδώ στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών παίρνουμε αυτές τις απειλές πολύ σοβαρά."

    [03] Η ψήφιση των προαπαιτούμενων από την ελληνική βουλή στον γερμανικό Τύπο

    Την έγκριση του πολυνομοσχεδίου για το τρίτο πακέτο των προαπαιτούμενων από την ελληνική βουλή προκειμένου να εκταμιευθεί η δόση των 2 δισεκ. ευρώ από το νέο πακέτο βοήθειας και τα 10 δισεκ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών σχολιάζει ο γερμανικός Τύπος.

    «Το ελληνικό κοινοβούλιο άνοιξε τον δρόμο για την καταβολή νέων δισεκατομμυρίων βοήθειας», αναφέρει η Die Welt, επισημαίνοντας ότι εγκρίθηκαν από τη βουλή οι νέες μεταρρυθμίσεις που πρότεινε η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

    Παράλληλα όμως η γερμανική εφημερίδα σχολιάζει ότι δύο μέλη του κυβερνητικού συνασπισμού γύρισαν την πλάτη τους στον Έλληνα πρωθυπουργό, αναφερόμενη στον Στάθη Παναγούλη του ΣΥΡΙΖΑ και τον Νίκο Νικολόπουλο των ΑΝΕΛ που δεν ψήφισαν υπέρ του πολυνομοσχεδίου και τέθηκαν εκτός των κοινοβουλευτικών ομάδων των κομμάτων τους.

    «Φως και σκιές για την κυβέρνηση Τσίπρα: Το ελληνικό κοινοβούλιο ενέκρινε το νέο πρόγραμμα λιτότητας με συνοπτικές διαδικασίες. Ο κυβερνητικός συνασπισμός όμως σημείωσε απώλειες», σημειώνει η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

    Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ξεπέρασε ακόμη μια δοκιμασία, εκτιμά η εφημερίδα, επισημαίνοντας όμως και τις απώλειες των δύο βουλευτών.

    «Το κοινοβούλιο ενέκρινε το πακέτο μεταρρυθμίσεων του Τσίπρα», είναι ο τίτλος του Spiegel, σχολιάζοντας ότι πλέον ο Έλληνας πρωθυπουργός μπορεί να αναπνεύσει καθώς κατάφερε να περάσει τις μεταρρυθμίσεις από το κοινοβούλιο.

    Η Frankfurter Allgemeine επισημαίνει ότι βάσει των νέων μεταρρυθμίσεων που υιοθετήθηκαν πλέον δανειολήπτες που δεν εξυπηρετούν τα δάνειά τους ενδέχεται να χάσουν τα σπίτια τους, ενώ προσθέτει ότι επιβλήθηκε και ειδικός φόρος στο ελληνικό κρασί.

    [04] Πάνω από μισό εκατ. οι άστεγοι στις ΗΠΑ

    Πάνω από 500.000 άτομα - ένα τέταρτο από αυτούς είναι παιδιά - ήταν άστεγοι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής φέτος, εν μέσω περιορισμένης πρόσβασης σε οικονομικά προσιτή στέγη, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύθηκε χθες.

    Η έρευνα του υπουργείου Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης (HUD) είπε ότι ο αριθμός είχε μειωθεί ελάχιστα από το επίπεδο του 2014. Πολλές πόλεις στις ΗΠΑ αντιμετωπίζουν επιβράδυνση της οικονομικής ανάκαμψης, μισθούς που έχουν παγώσει ή μειώνονται συνέχεια στις χαμηλότερες οικονομικές τάξεις και περιορισμούς στον προϋπολογισμό προγραμμάτων κοινωνικής πρόνοιας.

    Οι πόλεις Λος Άντζελες, Σιάτλ και Πόρτλαντ καθώς και οι πολιτείες Όρεγκον και Χαβάη, έχουν ενεργοποιήσει προγράμματα άμεσης ανάγκης λόγω της έλλειψης στέγης, ενώ χθες ο δήμαρχος της Σιάτλ επισκέφθηκε έναν καινούργιο καταυλισμό για τους άστεγους της πόλης του.

    "Παρά τους υπολογισμούς σε εθνικό επίπεδο, η Νέα Υόρκη [από μόνη της] φτάνει σχεδόν σε επίπεδο ρεκόρ για αστέγους," είπε η Ζιζέλ Ρουτιέρ, εκπρόσωπος για την οργάνωση Συνασπισμός για τους Αστέγους.

    [05] Σεισμός 6,2 βαθμών στην Ιαπωνία

    Σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών καταγράφηκε νοτιοανατολικά των νήσων Μπονίν της Ιαπωνίας, σε απόσταση 1.000 χιλιομέτρων νότια του Τόκιο, ανακοίνωσε το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ.

    Το επίκεντρο εντοπίσθηκε σε βάθος 10 χιλιομέτρων. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή υλικές ζημιές.

    [06] "Ασφυξία" στον καταυλισμό προσφύγων στην Ειδομένη

    «Ασφυξία» έχει δημιουργηθεί στον καταυλισμό προσωρινής διαμονής προσφύγων, στην Ειδομένη, μετά την απόφαση της ΠΓΔΜ να διέρχονται από την ουδέτερη ζώνη μόνο Σύροι, Ιρακινοί και Αφγανοί. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, από χθες, περίπου 200 Ιρανοί βρίσκονται μπροστά στο σημείο εισόδου, ζητώντας να περάσουν τα σύνορα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην ομαλή ροή διέλευσης προσφύγων.

    Τελικά, τα ξημερώματα, όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αλέξανδρος Βούλγαρης από την Υπατη Αρμοστεία, μεγάλος αριθμός προσφύγων κατάφερε να περάσει στην γειτονική χώρα μέσα από τα χωράφια. Σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής διεύθυνση περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, μέχρι σήμερα στις 6 το πρωί, έχουν περάσει στην ΠΓΔΜ, 4.000 πρόσφυγες των τριών εθνικοτήτων (Σύροι, Αφγανοί και Ιρακινοί).

    «Στον καταυλισμό αυτή τη στιγμή δεν «πέφτει καρφίτσα» αφού έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 5.000 πρόσφυγες. Προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Μοιράσαμε κουβέρτες, φαγητό και ανοίξαμε άλλες δύο μεγάλες σκηνές του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης» αναφέρει ο κ.Βούλγαρης προσθέτοντας ότι ζητάμε από τον κόσμο να μην προσπαθεί να περάσει τα σύνορα από άλλα σημεία της ουδέτερης ζώνης.

    [07] «Η κατάσταση στη Σκάλα Συκαμνιάς μας προσβάλλει ως Ευρώπη, μας προσβάλλει ως ανθρώπους»

    «Αυτά που είδα στη Σκάλα Συκαμνιάς δεν είναι ελληνικό πρόβλημα. Είναι δικό μου προσωπικό πρόβλημα ως Ευρωπαίου πολίτη, ως ανθρώπου, ως πολιτικού της κοινής πατρίδας της Ευρώπης. Η κατάσταση που είδα εδώ δεν μπορεί να υπάρχει σε ένα τμήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μας προσβάλλει ως Ευρώπη, μας προσβάλλει ως ανθρώπους». Αυτά δήλωσε μιλώντας αποκλειστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επίτροπος Βιτένις Αντρουκάιτις, αρμόδιος για την Υγεία και την Ασφάλεια Τροφίμων, ο οποίος συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Δημόσιας Υγείας Γιάννη Μπασκόζο επισκέφθηκε τη Σκάλα Συκαμνιάς.

    Ο Ευρωπαίος επίτροπος στάθηκε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από την εικόνα των πλαστικών λεμβών που έφτασαν εκείνη την ώρα από τα απέναντι μικρασιατικά παράλια στη θέση Πλάτανος, όπου εθελοντές έδιναν μάχη πραγματικά για την πρώτη περίθαλψη των προσφύγων.

    Και αυτό έκανε τον Βιτένις Αντρουκάιτις να πει στη δήλωση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «είμαι περήφανος γι' αυτόν τον κόσμο είμαι περήφανος για τους πολίτες αυτού του νησιού, για τους γιατρούς, για τους εθελοντές, όλους αυτούς που είναι εδώ έτοιμοι να βοηθήσουν τους πρόσφυγες. Είδα ότι οι πρόσφυγες έρχονται σε άθλια κατάσταση, κουρασμένοι, ταλαιπωρημένοι, τραυματισμένοι, με μικρά παιδιά γεμάτοι πόνο. Είναι δύσκολο να περιγράψει κανείς τον πόνο αυτών των ανθρώπων, αλλά και το συναίσθημα που νιώθει κανείς βλέποντας αυτή την καταστροφή. Προπάντων, όμως, την ελπίδα που γεννά για την Ευρώπη όλο αυτό το κίνημα αλληλεγγύης των απλών ανθρώπων εθελοντών που σπεύδουν να βοηθήσουν».

    Όπως είπε ο κ. Αντρουικάιτις, θα μεταφέρει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή την ανάγκη όλα τα κράτη της Ένωσης να βοηθήσουν να αντιμετωπιστεί η κατάσταση που διαπίστωσε. Όπως υποστήριξε, «η Συκαμνιά είναι ένα τμήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν είναι μόνο τμήμα της Ελλάδας, είναι ένα κομμάτι μας. Η αντιμετώπιση του προβλήματος εδώ, ενδιαφέρει το ίδιο τους πολίτες της Βουδαπέστης, της Βαρσοβίας, σε όλες τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Αλλά και όλοι οι βουλευτές θα έπρεπε ίσως να έρθουν εδώ. Τους καλώ να έρθουν εδώ για λίγο να βοηθήσουν τις τραγικές συνθήκες, να βοηθήσουν να αντιμετωπιστούν αυτές οι τραγικές συνθήκες. Χρειαζόμαστε να υπάρξουν άμεσες λύσεις τώρα».

    [08] Πώς τα παιδιά της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης έμαθαν να διαβάζουν λογοτεχνία

    Οι εκπαιδευτικές ανισότητες στη Θράκη δεν θα είχαν ίσως μειωθεί, όσο έχουν μειωθεί σήμερα, αν δεν είχε μεσολαβήσει μια σημαντική πρωτοβουλία: το Πρόγραμμα για την Εκπαίδευση των Παιδιών της Μουσουλμανικής Μειονότητας (ΠΕΜ), το οποίο συνέβαλε από το 1997 καθοριστικά στη βελτίωση της ελληνομάθειας των μουσουλμάνων μαθητών, αλλά και στην αποτελεσματικότερηκοινωνική τους ένταξη.

    Οι άνθρωποι που δούλεψαν στο ΠΕΜ έκαναν πολλά: έγραψαν σχολικά βιβλία για το Δημοτικό και το Γυμνάσιο, οργάνωσαν επιμορφώσεις για τους εκπαιδευτικούς της Θράκης, δημιούργησαν κινητές μονάδες με παιδαγωγικά υλικά, συντόνισαν δημιουργικές δράσεις με παιδιά και νέους που προέρχονταν τόσο από τη μειονότητα όσο και από την πλειονότητα.

    Πώς ακριβώς, όμως, εργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί που ήταν υπεύθυνοι για τη διδασκαλία της λογοτεχνίας στο πλαίσιο ενός τέτοιου προγράμματος και πώς αποτιμούν σήμερα την εμπειρία τους; Στον τόμο «Προσεχώς Εμείς Μεγαλώνουμε», που κυκλοφόρησε πρόσφατα με επιμέλεια του Χρήστου Δανιήλ και της Ελένης Χοντολίδου από τις εκδόσεις Τόπος (εισαγωγή Άννα Φραγκουδάκη και Θάλεια Δραγώνα), οι συνεργάτες του ΠΕΜ καταθέτουν τη μαρτυρία τους για τις αλλαγές τις οποίες επέφεραν οι παρεμβάσεις τους όχι μόνο στις διδακτικές αντιλήψεις, αλλά και στην καθημερινή πρακτική μαθητών και γονιών. «Το πρόγραμμα πέτυχε πράγματα αδιανόητα για την εκπαίδευση, βγάζοντας από το περιθώριο παιδιά φτωχά και αλλόγλωσσα, που άρχισαν από το πουθενά να διαβάζουν λογοτεχνία και να γράφουν ελληνικά», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Ελ. Χοντολίδου, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα όταν πήγαμε στη Θράκη ήταν ότι δεν μας ήθελε κανένας. Τα στερεότυπα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε ήταν πανίσχυρα: τα τουρκικά δεν μπορούν να εκφράσουν σύνθετα νοήματα, τα παιδιά των μουσουλμάνων δεν μπορούν να μάθουν ελληνικά. Γιατί, όμως, δεν μπορούσαν να μάθουν ελληνικά παιδιά τα οποία σε πολλές περιπτώσεις είχαν μάθει μια χαρά γερμανικά; Αυτό ήταν το κεφαλαιώδες στοίχημα που είχε να κερδίσει (και κέρδισε) το ΠΕΜ. Γρήγορα καταλάβαμε πως η μάχη μας έπρεπε να δοθεί στο επίπεδο της ψυχολογίας και του συμβολικού. Χρειαζόταν να κάνουμε τον κόσμο να πιστέψει ότι μια μικρούλα βιβλιοθήκη μπορούσε να λειτουργήσει σε κάθε σχολείο και να φέρει αποτελέσματα τα οποία κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί μέχρι τότε. Κι όλα αυτά σ' έναν τόπο, τη Θράκη, που φάνταζε μέχρι και πριν λίγα χρόνια, αν δεν φαντάζει ακόμη, εντελώς εξωτικός και απόμακρος».

    [09] Επείγουσα σύνοδος για την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας κατά της τζιχαντιστικής απειλής στην Ευρώπη

    Οι υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Ενωσης συνέρχονται σε επείγουσα σύνοδο σήμερα στις Βρυξέλλες "για να ενισχύσουν την ευρωπαϊκή απάντηση" στη τζιχαντιστική απειλή μετά τις επιθέσεις του Παρισιού, που ανέδειξαν τα κενά ασφαλείας στην Ευρώπη, υπό τη σκιά του Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, του οργανωτή των επιθέσεων, που ταξίδευε ανενόχλητος τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στη Συρία και την Ευρώπη.

    Η Γαλλία θα πιέσει τους ευρωπαίους εταίρους της για την λήψη επειγόντων μέτρων στον τομέα της αντιτρομοκρατικής συνεργασίας. Η τροποποίηση της λειτουργίας της ζώνης Σένγκεν και η επείγουσα θέσπιση αρχείου καταγραφής δεδομένων των επιβατών στις αεροπορικές μεταφορές θα είναι στο επίκεντρο των συνομιλιών στις Βρυξέλλες και το Παρίσι ελπίζει ότι θα υπάρξει ευρεία συναίνεση για την λήψη μέτρων.

    Προς αυτήν την κατεύθυνση δείχνουν οι τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ , ο οποίος δήλωσε χθες ότι η Ευρώπη πρέπει να συντονισθεί και να οργανωθεί για να αντιμετωπίσει την τρομοκρατική απειλή. Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς προειδοποίησε ότι η ζώνη Σένγκεν θα απειληθεί εάν "η Ευρώπη δεν αναλάβει τις ευθύνες της ως προς τη φύλαξη των συνόρων", ενώ ο πρόεδρος Ολάντ έκανε λόγο για την ανάγκη εφαρμογής συστηματικών και συντονισμένων ελέγχων στα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ενωσης και ανάγκη θέσπισης του ευρωπαϊκού αρχείου καταγραφής δεδομένων των επιβατών στις αεροπορικές μεταφορές για τον εντοπισμό των μετακινήσεων των τζιχαντιστών.

    [10] Έρχεται στην αγορά το πρώτο γενετικά τροποποιημένο ζώο, ένας σολομός

    Μετά τα μεταλλαγμένα φυτά, έρχονται στο τραπέζι των καταναλωτών τα μεταλλαγμένα ζώα και ψάρια. Το πρώτο από αυτά παγκοσμίως θα είναι ένας σολομός του Ατλαντικού, ο οποίος μόλις πήρε τη σχετική άδεια από την αρμόδια εποπτική Αρχή των ΗΠΑ, την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Μάλιστα ο γενετικά τροποποιημένος σολομός δεν θα φέρει υποχρεωτικά σχετική σήμανση στη συσκευασία του, οπότε δεν θα μπορούν να τον ξεχωρίσουν οι αγοραστές από τον κανονικό σολομό.

    Η FDA έδωσε την έγκριση στο πρώτο γενετικά τροποποιημένο ζώο για ανθρώπινη κατανάλωση με το σκεπτικό ότι είναι ασφαλές για να το φάνε οι καταναλωτές, ενώ θεωρεί περιττή την υποχρεωτική σήμανση, επειδή ο μεταλλαγμένος σολομός έχει ίδια θρεπτική αξία με τον φυσικό.

    Η εταιρεία βιοτεχνολογίας που έκανε την γενετική τροποποίηση στον σολομό, η AquaBounty Technologies της Μασαχουσέτης, είχε υποβάλει τη σχετική αίτηση για έγκριση πριν από σχεδόν 20 χρόνια, σύμφωνα με το BBC, το πρακτορείο Ρόιτερς και τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης».

    Παρά την άδεια, οι περιβαλλοντικές οργανώσεις και άλλοι αντίπαλοι των μεταλλαγμένων επιμένουν πως οι καταναλωτές δεν θα έχουν όρεξη να φάνε μεταλλαγμένα ψάρια, τα οποία επιπλέον, όπως φοβούνται, μπορεί να αποτελούν κίνδυνο για άλλα ψάρια, αν δραπετεύσουν στις ανοιχτές θάλασσες.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 20 November 2015 - 7:32:23 UTC