Read The Treatment of the Armenians in the Ottoman Empire (Part 2) (by Viscount Bryce) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-11-16

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Απ. Τζιτζικώστας: Η χώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται μια ισχυρή αντιπολίτευση
  • [02] Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Τρ. Αλεξιάδη με τους εκπροσώπους των θεσμών
  • [03] H «Ομάδα των Είκοσι» υιοθέτησε σχέδιο κατά της φοροαποφυγής των πολυεθνικών
  • [04] Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τις ΗΠΑ με επιθέσεις στην Ουάσινγκτον καθώς και άλλες χώρες
  • [05] Συνάντηση του Γ. Μουζάλα με τον πρεσβευτή της Τουρκίας με θέμα το προσφυγικό
  • [06] Σειρά δράσεων για τους πρόσφυγες στο Ίδρυμα Κακογιάννη
  • [07] Το «Πολυτεχνείο 1973» μέσα από τον φακό του Βασίλη Καραγεώργου, στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων
  • [08] Παραιτήθηκε από το ΔΣ του Εθνικού Θεάτρου η Αμαλία Μουτούση
  • [09] Η Ρ. Σβίγκου στο «Πρακτορείο 104,9 FM»: Δεν πρέπει να συνδεθεί το προσφυγικό με την τρομοκρατία
  • [10] Τον Ιανουάριο του 2015 η ΕΛΑΣ συνέλαβε ύποπτο ως ηγετικό στελέχος των τζιχαντιστών
  • [11] Σε «Παύλου Φύσσα» μετονομάστηκε η οδός «Παν. Τσαλδάρη» στο Κερατσίνι
  • [12] Να σταματήσει αμέσως η υποδοχή μεταναστών ζητά η Μαρίν Λεπέν
  • [13] Συνελήφθη μετανάστης κάτοχος συριακού διαβατηρίου με το ίδιο όνομα με αυτό που ανακαλύφθηκε στο Παρίσι
  • [14] Οι Μπαρμπόσα, Άρθο και Γκάλο έζησαν τον εφιάλτη στο Παρίσι
  • [15] Έγιναν «καπνός» τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι

  • [01] Απ. Τζιτζικώστας: Η χώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται μια ισχυρή αντιπολίτευση

    «Η χώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται μια ισχυρή αντιπολίτευση, μια νέα Νέα Δημοκρατία», υποστήριξε το μεσημέρι από τα Χανιά ο υποψήφιος για την προεδρία κομμάτος Απόστολος Τζιτζικώστας, που πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στην Κρήτη.

    «Πρέπει στις 22 του μήνα με την ψήφο μας να στείλουμε το μήνυμα ότι η χώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ μια ισχυρή αντιπολίτευση, μια νέα Νέα Δημοκρατία με νέα πρόσωπα που θα μπορεί να συνδιαμορφώσει με την συνεργασία όλων ένα αναπτυξιακό σχέδιο για την μεταμνημονιακή εποχή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας μιλώντας προς εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στο Επιμελητήριο της πόλης.

    Στην ομιλία του χαρακτήρισε επικίνδυνη την κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι, «οδηγεί την χώρα στον τοίχο», ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα υποδομών που υπάρχουν στην Κρήτη θέτοντας ως βασικότερα από αυτά την κατάσταση στο Βόρειο Οδικό 'Αξονα του νησιού και την διάβρωση των ακτών.

    [02] Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Τρ. Αλεξιάδη με τους εκπροσώπους των θεσμών

    Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα η τρίωρη συνάντηση που είχε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης με τους εκπροσώπους των θεσμών, με βασικό αντικείμενο την οριστικοποίηση των ισοδυνάμων για το ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, από πλευράς θεσμών ζητήθηκαν κάποιες επιπρόσθετες πληροφορίες για την αποτελεσματικότητα των ισοδύναμων που προτείνει η κυβέρνηση, προκειμένου να μην επιβληθεί ΦΠΑ στην εκπαίδευση οι οποίες και θα δοθούν τις αμέσως προσεχείς ώρες.

    [03] H «Ομάδα των Είκοσι» υιοθέτησε σχέδιο κατά της φοροαποφυγής των πολυεθνικών

    Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της Ομάδας των Είκοσι (G20) υιοθέτησαν οριστικά το σχέδιο μάχης κατά της φοροαποφυγής των πολυεθνικών, το οποίο εκπονήθηκε από τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), σύμφωνα με την τελική ανακοίνωση της συνόδου κορυφής που πραγματοποίησαν στην Αττάλεια της Τουρκίας.

    Η G20 υπογράμμισε πως έχει «κρίσιμη» σημασία το σχέδιο αυτό να τύχει μιας «ευρείας και συνεπούς εφαρμογής», ιδιαίτερα όσον αφορά το ευαίσθητο θέμα των συμφωνιών μεταξύ εφοριών και πολυεθνικών (tax rulings), και «ενθάρρυνε» τις αναπτυσσόμενες χώρες να συμμετάσχουν στην κίνηση.

    Οι ηγέτες της G20 δηλώνουν επίσης στην τελική ανακοίνωσή τους ότι παραμένουν προσηλωμένοι στον στόχο για την αύξηση της συλλογικής παραγωγής τους κατά 2% επιπλέον έως το 2018, μολονότι η ανάπτυξη παραμένει συνολικά άνιση και ασθενέστερη απ' ό,τι αναμενόταν.

    Στην τελική ανακοίνωση της συνόδου υπογραμμίζονται εξάλλου προηγούμενες δεσμεύσεις σχετικά με τις νομισματικές ισοτιμίες και υποσχέσεις για αντίσταση στον προστατευτισμό.

    [04] Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τις ΗΠΑ με επιθέσεις στην Ουάσινγκτον καθώς και άλλες χώρες

    Το Ισλαμικό Κράτος προειδοποίησε σήμερα σε ένα νέο βίντεο πως οι χώρες που συμμετέχουν στις αεροπορικές επιδρομές εναντίον της Συρίας θα έχουν την ίδια τύχη με τη Γαλλία και απείλησε να επιτεθεί στην Ουάσινγκτον.

    Το βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε σε έναν ιστότοπο που χρησιμοποιείται από το Ισλαμικό Κράτος για να δημοσιοποιεί τα μηνύματά του, αρχίζει με εικόνες από δελτία ειδήσεων για τις επιθέσεις της Παρασκευής στο Παρίσι, κατά τις οποίες σκοτώθηκαν τουλάχιστον 129 άνθρωποι.

    Το μήνυμα προς τις χώρες που εμπλέκονται στη «σταυροφορική εκστρατεία», όπως την αποκαλεί, διατυπώνεται από έναν άνδρα ο οποίος φοράει στρατιωτική στολή και τουρμπάνι και στους υπότιτλους αναφέρεται ως Αλ Γαρίμπ ο Αλγερινός.

    [05] Συνάντηση του Γ. Μουζάλα με τον πρεσβευτή της Τουρκίας με θέμα το προσφυγικό

    Συνάντηση με τον πρεσβευτή της Τουρκίας στην Αθήνα, Κερίμ Ουράς, είχε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

    Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η διαχείριση των προσφυγικών ροών και η εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων.Ο κ. Μουζάλας επανέλαβε την πάγια θέση της Ελλάδας για την εξεύρεση λύσης ελέγχου των προσφυγικών ροών στα εδάφη της Τουρκίας, της Ιορδανίας και του Λιβάνου, που αποτελεί πλέον και θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    [06] Σειρά δράσεων για τους πρόσφυγες στο Ίδρυμα Κακογιάννη

    Η φωτογράφος Δήμητρα Στασινοπούλου αποτύπωσε με το φακό της το οδοιπορικό των προσφύγων σε Λέσβο, Κω, Λέρο, Αθήνα και Ειδομένη εστιάζοντας σε μια άλλη πλευρά των ξεριζωμένων: την αξιοπρέπεια, την καρτερικότητα, τη χαρά και την αποφασιστικότητα που δείχνουν -είτε είναι μητέρες με παιδιά είτε ηλικιωμένοι ή νέοι, άνθρωποι σαν εμάς, που ελπίζουν ότι θα ξαναονειρευτούν ένα καλύτερο μέλλον με ασφάλεια, δουλειά, παιδεία, ειρήνη και δίνουν «μαθήματα ζωής σε όλους μας». Οι φωτογραφίες αυτές παρουσιάζονται σε έκθεση που ξεκινάει στις 19/11 με τίτλο «Στο Δρόμο της Ελπίδας-Πρόσφυγες στην Ελλάδα του Σήμερα» και που διοργανώνει το Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» σε συνεργασία με το Ελληνικό Φόρουμ για τους Πρόσφυγες. Η έκθεση εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων που διοργανώνει το Ίδρυμα με θέμα τους πρόσφυγες.

    «Οι εικόνες που βλέπουμε στην τηλεόραση δείχνουν την εξαθλίωση και τη δυστυχία. Είναι εικόνες τραγικές, αλλά και εικόνες που τελικά έχουμε όλοι συνηθίσει και δυστυχώς δεν προκαλούν πια την αρχική φρίκη. Θέλησα να δω με τα μάτια μου αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας - είδα λοιπόν την αξιοπρέπεια, την καρτερικότητα, τη χαρά, αλλά και την αποφασιστικότητα στα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων που μπόρεσαν να ξεφύγουν από τον πόλεμο. Νεαρές μητέρες με νεογέννητα, ακόμη και γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης ξεκινούν και κάνουν αυτό το ταξίδι θέλοντας να προσφέρουν στα παιδιά τους ένα καλύτερο μέλλον - η χαρά της ζωής και η πίστη τους στο καλύτερο είναι έκδηλη», επισημαίνει η φωτογράφος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    Η έκθεση που φιλοξενείται στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», υλοποιείται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, θα διαρκέσει από τις 19 Νοεμβρίου μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Κυριακή, 6.00 μ.μ.-10.00 μ.μ. Τα εγκαίνια θα γίνουν αυτή την Πέμπτη, στις 8 μ.μ.

    [07] Το «Πολυτεχνείο 1973» μέσα από τον φακό του Βασίλη Καραγεώργου, στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων

    Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου το 1973 ζωντανεύουν μέσα από το φακό του φωτορεπόρτερ Βασίλη Καραγεώργου, που εκθέτει έως στις 29 Νοεμβρίου στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων, στο Πάρκο Ελευθερίας, όσα απαθανάτισε από τη γωνία Πατησίων και Στουρνάρη εκείνες τις δύσκολες ώρες.

    Χαραγμένες στη μνήμη του παραμένουν ακόμα και σήμερα οι φωνές των φοιτητών που είχαν ανέβει στις πόρτες του Πολυτεχνείου και φώναζαν «Είμαστε αδέλφια, είμαστε αδέλφια, είμαστε αδέλφια», όπως εξομολογείται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Βασίλης Καραγεώργος.

    Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και οι εκδόσεις Flippress, σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου, παρουσιάζουν την έκθεση του φωτογραφικού του υλικού με την ονομασία «Πολυτεχνείο 1973» από τα αρχείο του φωτορεπόρτερ.

    Επισημαίνεται ότι η είσοδος για το κοινό στη φωτογραφική έκθεση για το «Πολυτεχνείο 1973», που θα φιλοξενείται κάθε χρόνο στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων, είναι ελεύθερη για τις ώρες λειτουργίας της, Τρίτη έως Σάββατο 10.00-20.00 και Κυριακή 10.00-14.00.

    [08] Παραιτήθηκε από το ΔΣ του Εθνικού Θεάτρου η Αμαλία Μουτούση

    Την παραίτηση της από το ΔΣ του Εθνικού Θεάτρου δημοσιοποίησε σήμερα με επιστολή της η ηθοποιός Αμαλία Μουτούση, εξηγώντας αναλυτικά τους λόγους που την οδήγησαν σ αυτή την απόφαση. Η παραίτηση της, όπως εξηγεί έχει να κάνει με το γεγονός ότι βρέθηκε «πολύ γρήγορα αιχμάλωτη μιας ακινησίας, επειδή ο συνδυασμός των συγκεκριμένων αξιόλογων προσώπων αποδείχτηκε προβληματικός, καθώς αρκετά από τα μέλη του Δ.Σ. είχαν μία τελείως διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων από αυτή του καλλιτεχνικού διευθυντή και αντιστρόφως».

    Η ίδια αναφέρει ότι την απόφαση της να παραιτηθεί από το ΔΣ του Εθνικού Θεάτρου έχει λάβει εδώ και δύο μήνες, κι ότι την έχει κοινοποιήσει από τότε στον υπουργό Πολιτισμού και στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

    Ο λόγος που δεν την δημοσιοποίησε τότε ήταν, επειδή, όπως αναφέρει, δεν ήθελε να συντελέσει κι η ίδια «στην ένταση που είχε δημιουργηθεί και για να μην χρησιμοποιηθεί με τρόπο που δεν ήθελε, σαν ένα ακόμη εργαλείο αντιπαράθεσης και διχόνοιας.

    [09] Η Ρ. Σβίγκου στο «Πρακτορείο 104,9 FM»: Δεν πρέπει να συνδεθεί το προσφυγικό με την τρομοκρατία

    «Δεν πρέπει να υπερισχύσουν φωνές που θέλουν μια Ευρώπη φρούριο απέναντι στους πρόσφυγες» είπε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» και στην εκπομπή «Δύο στις 12» των Νίκου Γιώτη και Φάνη Γρηγοριάδη.

    Η κ. Σβίγκου είπε ότι οι δηλώσεις Γιούνκερ, καθώς και του υπουργού Εσωτερικών της Γερμανίας, αλλά και όσων έχουν την παραπάνω άποψη είναι σε πολύ θετικό κλίμα και υπογράμμισε ότι η Ευρώπη, εκτός από την καταπολέμηση της τρομοκρατίας θα πρέπει να διαφυλάξει τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις δημοκρατικές αξίες.

    «Να μην επικρατήσουν ούτε η μισαλλοδοξία ούτε ο φόβος και να απομονωθούν φωνές που προσπαθούν να ακουστούν σε διάφορες χώρες. Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον ασφάλειας για όλους τους λαούς της Ευρώπης, πρέπει να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της τρομοκρατίας και ταυτόχρονα να διαφυλάξουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις δημοκρατικές αξίες» τόνισε.

    [10] Τον Ιανουάριο του 2015 η ΕΛΑΣ συνέλαβε ύποπτο ως ηγετικό στελέχος των τζιχαντιστών

    Στις 18 Ιανουαρίου του 2015 η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε στην Αθήνα πρόσωπο φερόμενο ως ηγετικό στέλεχος των τζιχαντιστών. Η σύλληψη του υπόπτου έγινε σε συνεργασία με τις αρχές του Βελγίου. Ο συλληφθείς, υπήκοος Αλγερίας, παρόλο που, όπως αποδείχθηκε, δεν ταυτιζόταν με το αναζητούμενο ηγετικό στέλεχος Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, ενδιέφερε τις αρχές του Βελγίου και για το λόγο αυτό ζητήθηκε, κατόπιν ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, η έκδοσή του στο Βέλγιο, η οποία και πραγματοποιήθηκε την 28η-01-2015.

    Για τη σύλληψη αυτή είχε ενημερωθεί η Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, όταν ο τότε υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης διαβίβασε στη Βουλή απαντητικό έγγραφο μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει η Χρυσή Αυγή.

    [11] Σε «Παύλου Φύσσα» μετονομάστηκε η οδός «Παν. Τσαλδάρη» στο Κερατσίνι

    Παρουσία των γονιών του, Παναγιώτη και η Μάγδας Φύσσα, καθώς και πλήθους κόσμου, κυρίως νέων, πραγματοποιήθηκε σήμερα η μετονομασία της οδού «Παν. Τσαλδάρη», του κεντρικού δρόμου του Κερατσινίου, σε «Παύλου Φύσσα», σε εκδήλωση στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Κερατσινιώτης αντιφασίστας αγωνιστής.

    «Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τάγμα εφόδου της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής», τόνισε στην ομιλία του ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος και συνέχισε λέγοντας ότι «η δολοφονία του Παύλου έχει σημαδέψει τη μνήμη όλων». Ποιος περνάει από αυτό το σημείο και δεν φέρνει στο μυαλό του εκείνη τη νύχτα που ο Παύλος Φύσσας έγινε ο δικός μας Παύλος, που πλέον η καρδιά του χτυπά μέσα στις δικές μας καρδιές».

    «Από τα χρόνια της Κατοχής, της μεταπολίτευσης, μέχρι και σήμερα οι γειτονιές μας πάντα ανάσαιναν έναν αέρα λευτεριάς και δημοκρατίας. Έχουμε χρέος να μην αφήσουμε τα παιδιά μας να ξεχάσουν. Να μην αφήσουμε το δηλητήριο του φασισμού να φωλιάσει στις ψυχές μας», ανέφερε ο δήμαρχος.

    [12] Να σταματήσει αμέσως η υποδοχή μεταναστών ζητά η Μαρίν Λεπέν

    Η επικεφαλής της γαλλικής άκρας δεξιάς Μαρίν Λεπέν ζήτησε σήμερα «να σταματήσει αμέσως η υποδοχή μεταναστών» στη Γαλλία, μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι που στοίχισαν τη ζωή σε 129 ανθρώπους, ενώ 352 τραυματίσθηκαν.

    «Ένας από τους καμικάζι (...) είχε φθάσει στην Ελλάδα στις 3 Οκτωβρίου με τη μάζα των μεταναστών», αναφέρει το κόμμα της, το Εθνικό Μέτωπο, σε ανακοίνωσή του. Σύμφωνα με τους γάλλους ερευνητές, τα δακτυλικά αποτυπώματα ενός από τους δράστες των επιθέσεων, κοντά στον οποίο βρέθηκε ένα συριακό διαβατήριο, συμπίπτουν με αυτά ενός άνδρα ο οποίος ελέγχθηκε τον περασμένο μήνα στη Λέρο.

    [13] Συνελήφθη μετανάστης κάτοχος συριακού διαβατηρίου με το ίδιο όνομα με αυτό που ανακαλύφθηκε στο Παρίσι

    Η σερβική αστυνομία συνέλαβε έναν μετανάστη που είχε στην κατοχή του συριακό διαβατήριο με το ίδιο όνομα με αυτό που ανακαλύφθηκε στο Παρίσι σε ένα από τα σημεία όπου πραγματοποιήθηκαν οι επιθέσεις, αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Blic.

    «Το έγγραφο, το οποίο περιείχε το ίδιο όνομα και τα ίδια δεδομένα, αλλά διαφορετική φωτογραφία, ανακαλύφθηκε το Σάββατο στο κέντρο υποδοχής στο Πρέσεβο και το πρόσωπο που το είχε στην κατοχή του κρατείται για να ανακριθεί», αναφέρει η εφημερίδα, η οποία δεν επικαλείται πηγή.

    Το σερβικό υπουργείο Εσωτερικών δεν θέλει προς το παρόν να σχολιάσει την πληροφορία αυτή.

    [14] Οι Μπαρμπόσα, Άρθο και Γκάλο έζησαν τον εφιάλτη στο Παρίσι

    Εφιαλτικές στιγμές έζησαν τρεις παίκτες της ΑΕΚ, οι Άρθο, Μπαρμπόσα και Γκάλο, που είχαν την έμπνευση να συνδυάσουν το ρεπό τους με μια τριήμερη «απόδραση» στο Παρίσι. Ποιος να το φανταζόταν, ότι τελικά το ταξίδι τους θα κατέληγε στη δική τους επιθυμία να... αποδράσουν από την «Πόλη του Φωτός», καθώς βίωσαν από κοντά την τρομοκρατική ενέργεια της 13ης Νοεμβρίου που συγκλόνισε την υφήλιο.

    Ο Σέθαρ Αρθο, μάλιστα, άφησε τους συμπαίκτες του με κομμένη την ανάσα στην προπόνηση, καθώς τους εξομολογήθηκε ότι τη στιγμή που το Παρίσι άρχισε να σείεται από τις εκρήξεις, ο ίδιος βρισκόταν με φίλους του σε εστιατόριο 100 μέτρα από το Μπατακλάν. Άπαντες τέθηκαν πάραυτα σε περιορισμό και κατάφεραν να φύγουν για να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο τους μετά από 3-4 ώρες. Ο Έλντερ Μπαρμπόσα που ταξίδεψε στο Παρίσι με την οικογένειά του, αποκάλυψε ότι είχε περάσει από το σημείο των εκρήξεων περίπου μία ώρα πριν.

    [15] Έγιναν «καπνός» τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι

    «Καπνός» έγιναν τα εισιτήρια του μεγάλου ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, για την 11η αγωνιστική της Super League. Η «πράσινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε επίσημα ότι τα «μαγικά χαρτάκια» του μεγάλου αγώνα εξαφανίστηκαν.

    Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα της 21ης Νοεμβρίου στο γήπεδο της Λεωφόρου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Τόσο μέσω διαδικτύου όσο και από το box office του γηπέδου, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και ως εκ τούτου παρακαλούμε τους φιλάθλους να μην προσέρχονται γι? αυτό το σκοπό στα εκδοτήρια του "Απ. Νικολαϊδης". Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο μας για την ανταπόκρισή του».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 16 November 2015 - 15:32:25 UTC