Visit the Hellenic Society of Virology (HSV) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-11-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τα μέτρα που απαιτούνται μετά το χτύπημα στο Παρίσι, συζήτησε ο πρωθυπουργός με υπουργούς
  • [02] Διακοπή-χωρίς συμφωνία- των διαπραγματεύσεων του οικονομικού επιτελείου με εκπροσώπους των θεσμών
  • [03] Πράξη πολέμου χαρακτηρίζει τις επιθέσεις ο Ολάντ
  • [04] Κλειστά τα μουσεία, η Όπερα, o πύργος του Άιφελ και η Disneyland στο Παρίσι
  • [05] Μανουέλ Βαλς: Η χώρα είναι "σε πόλεμο"
  • [06] Για ενότητα και αντίσταση κάνει λόγο σήμερα ο Γαλλικός τύπος
  • [07] Σε εγρήγορση και οι ελληνικές αρχές, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Γαλλία
  • [08] Ένα τρίχρονο προσφυγόπουλο πνίγηκε ανοιχτά της Χίου
  • [09] Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου-Ολάντ
  • [10] Στη Λέρο ταυτοποιήθηκε ο κάτοχος του συριακού διαβατηρίου και ενημερώθηκαν οι διεθνείς υπηρεσίες με βάση τους κανόνες της ΕΕ
  • [11] Αμερικανός αξιωματούχος αμφισβητεί τη γνησιότητα του διαβατηρίου που βρέθηκε κοντά της σορό ενός καμικάζι

  • [01] Τα μέτρα που απαιτούνται μετά το χτύπημα στο Παρίσι, συζήτησε ο πρωθυπουργός με υπουργούς

    Για την κατάσταση ασφαλείας και τα επιπλέον μέτρα που απαιτούνται συζήτησε ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου με τους συναρμόδιους υπουργούς.

    Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού, χθες, στις 12.00, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κάλεσε τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νικόλαο Τόσκα, τον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννη Μουζάλα και τον διοικητή της ΕΥΠ Ιωάννη Ρουμπάτη, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση ασφαλείας στη χώρα και τα επιπλέον μέτρα που απαιτούνται να ληφθούν, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

    "Βαθιά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Εκφράζω τη στήριξη μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στον Γαλλικό λαό", είναι το μήνυμα που έστειλε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον κ. Ολάντ, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

    Το πρωίστο Μαξίμου ο πρωθυπουργόςείχε συνεργασία με το οικονομικό επιτελείο και το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης.

    [02] Διακοπή-χωρίς συμφωνία- των διαπραγματεύσεων του οικονομικού επιτελείου με εκπροσώπους των θεσμών

    Χωρίς συμφωνία έληξε στις 02:00 η 14ωρη διαπραγμάτευση του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των θεσμών και αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση στις 12:00. Άγνωστο είναι επί του παρόντος εάν θα συνέλθει σήμερα το EuroWorking Group (EwG) για να δώσει το «πράσινο φως» για την εκταμίευση των 2 δισεκ. ευρώ της υποδόσης και των 10 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

    Βασικό «αγκάθι» παραμένουν τα «κόκκινα» δάνεια και η προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, ενώ υπάρχουν ακόμη ορισμένες λεπτομέρειες για να επέλθει συμφωνία στα υπόλοιπα ζητήματα από την πρώτη δέσμη των προαπαιτούμενων (μείωση τιμών στα γενόσημα φάρμακα κ.λπ.).

    Σύμφωνα με κυβερνητικούς παράγοντες, υπάρχει απόσταση μεταξύ ελληνικής πλευράς και θεσμών για το εάν η νέα αγορά που θα δημιουργηθεί για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια θα αφορά μόνον δάνεια άνω του 1 εκατ. ευρώ (επιχειρηματικά) ή και σε μικρότερα δάνεια (συμπεριλαμβανομένων των στεγαστικών). Επίσης, για το εάν όσοι αποκτήσουν τα «κόκκινα» δάνεια (π.χ. funds), θα έχουν και τη δυνατότητα να «κυνηγούν» τον δανειολήπτη για την εξόφληση της οφειλής.

    Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των θεσμών ζητούν επιτάχυνση στην εκδίκαση των αιτήσεων υπαγωγής στη νέα ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια και προσλήψεις προσωπικού στα δικαστήρια της χώρας.

    [03] Πράξη πολέμου χαρακτηρίζει τις επιθέσεις ο Ολάντ

    Ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δήλωσε χθες πως οι αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι, από τις οποίες έχασαν χθες το βράδυ τη ζωή τους 128 άνθρωποι και 250 τραυματίσθηκαν, ήταν "μια πράξη πολέμου" που οργανώθηκε στο εξωτερικό από το Ισλαμικό Κράτος με εσωτερική βοήθεια. Ο Ολάντ δήλωσε πως θα μιλήσει τη Δευτέρα σε έκτακτη συνεδρίαση του κοινοβουλίου και πως στη χώρα θα τηρηθεί επίσημο πένθος τριών ημερών.

    "Αυτό που συνέβη χθες είναι μια πράξη πολέμου (...) η οποία πραγματοποιήθηκε από το Νταές (το αραβικό ακρωνύμιο του Ισλαμικού Κράτους), οργανώθηκε στο εξωτερικό με εσωτερικους συνεργούς που η έρευνα θα πρέπει να προσδιορίσει", δήλωσε ο Ολάντ μιλώντας στο προεδρικό μέγαρο.

    [04] Κλειστά τα μουσεία, η Όπερα, o πύργος του Άιφελ και η Disneyland στο Παρίσι

    Κλειστάπαρέμεινανχθες τα μουσεία στην περιοχή του Παρισιού, μετά τιςτρομοκρατικές επιθέσεις της Παρασκευής που προκάλεσαν σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής τον θάνατο 128 ανθρώπων.

    "Σήμερα θα παραμείνουν κλειστά τα δημόσια πολιτιστικά ιδρύματα" στην περιοχή του Παρισιού, ανέφερε το υπουργείο Πολιτισμού σε ανακοίνωσή του.

    Η Όπερα του Παρισιού ματαίωσε όλες τις εκδηλώσεις της για χθες και η Φιλαρμονική θα παραμείνει και αυτή κλειστή για όλο το Σαββατοκύριακο, ανακοίνωσαν τα δύο δημόσια ιδρύματα στην ιστοσελίδα τους.

    Το Ανάκτορο των Βερσαλλιών, όπως και το Μουσείο του Λούβρου και άλλα μουσεία άνοιξαν τις πύλες τους νωρίς χθεςτο πρωί προτού λάβουν στη συνέχεια μέτρα και αποφασίσουν να κλείσουν τις πύλες τους.

    Επίσης και η Disneyland Paris παρέμεινε κλειστή σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τα θύματα των επιθέσεων. "Λόγω της σοβαρότητας των γεγονότων που σημειώθηκαν στη Γαλλία και σε αλληλεγγύη προς την γαλλική κυβέρνηση και τα θύματα αυτών των αποτρόπαιων επιθέσεων, η Disneyland Paris αποφάσισε να μην ανοίξει σήμερα Σάββατο 14 Νοεμβρίου".

    Μετά την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης από τις αρχές, η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό είχε ανακοινώσει κατά τη διάρκεια της νύχτας το κλείσιμο των δημόσιων χώρων της πρωτεύουσας, κυρίως των μουσείων και των αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς ματαιώθηκαν και όλοι οι αγώνες που προβλεπόταν να γίνουν χθες και σήμερα στην περιοχή του Παρισιού.

    Την ίδια ώρα πολλοί είναι αυτοί στο Παρίσι που αναζητούν τους δικούς τους που αγνοούνται μέσω Twitter, ενώ και το υπουργείο Εσωτερικών δημιούργησε γι'αυτόν τον σκοπό μια επίσημη διεύθυνση στο Ίντερνετ.

    Πολλοί αναρτούν ανακοινώσεις για τους δικούς τους που αγνοούνται ήδη από τις πρώτες ώρες της νύχτας της Παρασκευής με την ετικέτα #rechercheParis.

    [05] Μανουέλ Βαλς: Η χώρα είναι "σε πόλεμο"

    Η Γαλλία είναι "σε πόλεμο" και "θα πλήξει τον εχθρό της", την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, προκειμένου να τον καταστρέψει, δήλωσε χθες βράδυ ο Γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς, διαβεβαιώνοντας ότι η χώρα του θα συνεχίσει τις επεμβάσεις της στη Συρία με στόχο τους τζιχαντιστές.

    "Είμαστε σε πόλεμο" και "θα δράσουμε και θα χτυπήσουμε αυτόν τον εχθρό (...) για να τον καταστρέψουμε" στη Γαλλία, στην Ευρώπη, στη Συρία και το Ιράκ, είπε ο Βαλς μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι TF1.

    Όπως είπε ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση σχεδιάζει να επεκτείνει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έχει επιβληθεί στη χώρα μετά τις επιθέσεις, δίνοντας έτσι στις αρχές περισσότερους πόρους για να πολεμήσουν τον "πολύ καλά οργανωμένο" εχθρό, όπως τον χαρακτήρισε.

    Η απάντηση της Γαλλίας θα είναι "στο ίδιο επίπεδο με αυτήν την επίθεση", τόνισε ο Βαλς.

    [06] Για ενότητα και αντίσταση κάνει λόγο σήμερα ο Γαλλικός τύπος

    "Η θλίψη και ο θυμός" έχουν κυριεύσει την Le Figaro, η οποία όπως και η Liberation, κυκλοφόρησαν εκτάκτως σήμερα, δύο ημέρες μετά τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην γαλλική πρωτεύουσα με τους, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, 129 νεκρούς, την ευθύνη για τις οποίες ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος. "Είμαι Παρίσι" τιτλοφορείται η Liberation, υιοθετώντας το σύνθημα που κατακλύζει τώρα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το "Είμαι Σαρλί" που είχε διαδοθεί έπειτα από τις επιθέσεις του Ιανουαρίου. "Αντιστεκόμαστε", υποστηρίζει παράλληλα η "Le Parisien/Aujourd'hui en France". "Η Γαλλία βρίσκεται σε πόλεμο. Σε πόλεμο κατά μιας ολοκληρωτικής, τυφλής, τρομερά φονικής τρομοκρατίας", επιμένει η "Le Monde".

    "Ο πόλεμος αυτός, τώρα το κατάλαβαν όλοι, μόλις τώρα άρχισε", προειδοποιεί η "Le Figaro", ενώ η "Liberation" υπογραμμίζει ότι "το συμπέρασμα (που) επιβάλλεται μέσα από τον τρομερό του ρεαλισμό: οι Γάλλοι θα πρέπει εφεξής να ζουν με την τρομοκρατία". Το σύνθημα για ενότητα υπάρχει διάχυτο σε όλον τον γαλλικό Τύπο. Είναι "η Δημοκρατία απέναντι στην βαρβαρότητα", γράφει στο πρωτοσέλιδό της η "Journal du Dimanche".

    Για την "Les Dernieres Nouvelles d'Alsace" "το πραγματικό διακύβευμα είναι η επαναβεβαίωση των δημοκρατικών αξιών". "Μας κάνουν πόλεμο. Ενωμένοι, θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την απαράδεκτη τρέλα", σημειώνει η εφημερίδα. "Κατά της κτηνωδίας, υπάρχει μόνον μια αρχή: η δύναμη. Κατά της αγριότητας, μόνον ένας νόμος: η αποτελεσματικότητα", καταλήγει η "Le Figaro".

    [07] Σε εγρήγορση και οι ελληνικές αρχές, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Γαλλία

    Σε διαρκή σύσκεψη και εγρήγορση βρίσκονταν από νωρίς χθες το πρωί τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, μετά τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Γαλλία. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι ελληνικές αρχές είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες άλλων ξένων χωρών, σε επίπεδο ανταλλαγής πληροφοριών και ήδη έχουν αναλάβει δράση σε ότι αφορά άτομα που ενδεχομένως να έχουν σχέσεις με τιστές.

    Από τις γαλλικές υπηρεσίες έχει ζητηθεί από τις ελληνικές αρχές να ελέγξουν αν έχουν περάσει από την χώρα μας δύο συγκεκριμένα άτομα, που τους απασχολούν στο πλαίσιο των ερευνών για τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Ταυτόχρονα έχουν δοθεί εντολές να ενταθεί η επιτήρηση χώρων και ατόμων στην Ελλάδα, ενώ για όλες τις ενέργειες ενημερώνεται συνεχώς ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, απο τον αρχηγό της Αστυνομίας, αντιστράτηγο Δημήτρη Τσακνάκη και τον διοικητή της ΕΥΠ, Γιάννη Ρουμπάτη.

    Όπως ανέφερε στέλεχος του υπουργείου, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να προκαλει ανησυχία για κίνδυνο τρομοκρατικού χτυπηματος στην Ελλάδα, αλλά οι αρχές είναι σε στενή επαφή με τις αλλες χώρες και είναι σε επαγρύπνηση για κάθε ενδεχόμενο.

    [08] Ένα τρίχρονο προσφυγόπουλο πνίγηκε ανοιχτά της Χίου

    Ένα αγοράκι τριών ετών ανασύρθηκε νεκρό μετά από προσάραξη και έκρηξη λέμβου με πρόσφυγες στην βραχώδη περιοχή "Καταράκτης" της Χίου. Οι άνδρες του λιμενικού σώματος εντόπισαν 15 αλλοδαπούς πρόσφυγες και συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή.

    Προχθές το βράδυ η Λιμενική Αρχή Χίου ενημερώθηκε από ιδιώτη, για την ύπαρξη λέμβου με πρόσφυγες, η οποία είχε προσαράξει στα βράχια, με αποτέλεσμα ο κινητήρας της λέμβου να εκραγεί και οι επιβαίνοντες να πέσουν στη θάλασσα. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση "Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ όπου εντόπισαν τους ανωτέρω να έχουν εξέλθει από τη θάλασσα, ενώ ένα ανήλικο αγόρι δεν είχε τις αισθήσεις του. Το ανήλικο αγόρι και δύο ακόμα αλλοδαποί που έχρηζαν ιατρικής βοήθειας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ότι το ανήλικο αγόρι, ηλικίας τριών ετών, είχε καταλήξει, ενώ τα έτερα δύο άτομα παραμένουν στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους".

    Οι παραπάνω συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ από τους αλλοδαπούς πρόσφυγες υποδείχθηκε ένας 18χρονος αλλοδαπός ως ο χειριστής της λέμβου ο οποίος και συνελήφθη για τη μεταφορά τους καθώς και για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

    [09] Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου-Ολάντ

    Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας είχεχθες το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στον οποίον εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια και την ολόπλευρη συμπαράσταση του Ελληνικού Λαού προς τον Φίλο Γαλλικό Λαό, ειδικώς δε προς τους οικείους των τραγικών θυμάτων - για το στυγερό τρομοκρατικό έγκλημα των ισλαμιστών στο Παρίσι.

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε επίσης στον Γάλλο ομόλογό του ότι το δράμα και το πένθος της Γαλλίας είναι και Ελληνικό, είναι όμως και Παγκόσμιο. Πρωτίστως δε είναι δράμα και πένθος της Δύσης, αφού οι αδίστακτοι ισλαμιστές δράστες στρέφονται, μέσω της Γαλλίας, ιδίως κατά του Δυτικού Πολιτισμού, κατά της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας, κατά των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

    Ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε προς τον κ. Ολάντ ότι η κυριότερη ρίζα του κακού, ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στην Συρία, πρέπει να σταματήσει το συντομότερο δυνατό και ότι η αποστολή αυτή ανήκει κατά πρώτο λόγο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και προς αυτήν την κατεύθυνση η Ελλάδα, αναπόσπαστο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κοιτίδα του Πολιτισμού της, ήταν, είναι και θα είναι έτοιμη να συμπράξει.

    [10] Στη Λέρο ταυτοποιήθηκε ο κάτοχος του συριακού διαβατηρίου και ενημερώθηκαν οι διεθνείς υπηρεσίες με βάση τους κανόνες της ΕΕ

    Από την Λέρο είχε περάσει ο κάτοχος του συριακού διαβατηρίου, το οποίο βρέθηκε πάνω σε έναν από τους νεκρούς τρομοκράτες στην Γαλλία.

    Αυτό ανακοίνωσεχθεςο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

    Υπενθυμίζεται ότι οι γαλλικές υπηρεσίες είχαν στείλει από το μεσημέρι τον αριθμό του συριακού διαβατηρίου που βρέθηκε στον τόπο του τρομοκρατικού χτυπήματος, καθώς και ένα δακτυλικό αποτύπωμα δεύτερου τρομοκράτη, με το αίτημα να εξεταστεί από τις ελληνικές αρχές, αν έχουν περάσει από την Ελλάδα.

    Όπως ανακοίνωσε ο κ. Τόσκας, ο κάτοχος του συγκεκριμένου διαβατηρίου, είχε περάσει από την Λέρο στις 3/10/2015 όπου και ταυτοποιήθηκε με βάση τους κανόνες της ΕΕ, όπως αυτοί αποφασίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό ζήτημα.

    «Δεν γνωρίζουμε εάν το διαβατήριο ελέγχθηκε από άλλες χώρες από τις οποίες είναι πιθανό να πέρασε ο κάτοχος», διευκρίνισε ο αναπληρωτής υπουργός.

    Η ΕΛ.ΑΣ, μαζί με την απάντηση έστειλε στην Γαλλία και τα δακτυλικά αποτυπώματα του ατόμου που πέρασε με το εν λόγω διαβατήριο από την Λέρο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, ή κάποιον άλλον που χρησιμοποιούσε το διαβατήριο.

    Σε ότι αφορά το δεύτερο άτομο για το οποίο ζητούν πληροφορίες οι Γάλλοι, η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν και αυτό έχει περάσει από την Ελλάδα.

    Ο κ. Τόσκας, με αφορμή το αιματοκύλισμα στο Παρίσι δήλωσε:

    «Θα συνεχίσουμε την επίπονη και επίμονη προσπάθεια κάτω από αντίξοες συνθήκες να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια της χώρας μας και της Ευρώπης, επιμένοντας στην πλήρη ταυτοποίηση των διερχόμενων μέσω του προσφυγικού ρεύματος».

    Σημειώνεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε χθεςτο πρωί με τον πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, στον οποίο εξέφρασε την βαθειά θλίψη του για την τραγωδία από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι και τον διαβεβαίωσε ότι αυξήθηκαν τα μέτρα φύλαξης, σε διάφορους πιθανούς στόχους γαλλικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα.

    [11] Αμερικανός αξιωματούχος αμφισβητεί τη γνησιότητα του διαβατηρίου που βρέθηκε κοντά της σορό ενός καμικάζι

    Το συριακό διαβατήριο το οποίο βρέθηκε κοντά στη σορό του ενός από τους βομβιστές-καμικάζι, που διέπραξαν τις επιθέσεις στο Παρίσι ενδέχεται να είναι πλαστό, μετέδωσαν ΜΜΕ επικαλούμενα μια πηγή στις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ.

    Γαλλικά μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδώσει χθες ότι ένα συριακό διαβατήριο βρέθηκε κοντά στο πτώμα του ενός από τους εξτρεμιστές που ανατινάχθηκαν έξω από το Σταντ ντε Φρανς. Όμως Αμερικανός αξιωματούχος είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS News ότι το διαβατήριο αυτό μπορεί να είναι πλαστό. Ο αριθμός του δεν αντιστοιχεί σε κανένα διαβατήριο που έχει εκδοθεί από τις αρχές της Συρίας και η φωτογραφία δεν αντιστοιχεί στο όνομα του κατόχου, εξήγησε.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 15 November 2015 - 7:32:21 UTC