Read the UN Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-11-03

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΝΔ: Σε 885 τμήματα η ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου
  • [02] Ο Θ. Δρίτσας καλεί αύριο πρωί σε νέα συνάντηση την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία
  • [03] Ολόκληρη τη συμμετοχή της στη Finansbank, αποφάσισε να πωλήσει η Εθνική Τράπεζα.
  • [04] Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες: Οργάνωση διακινητών προσφύγων που φθάνει ως την Ευρώπη, δρα στο Αφγανιστάν
  • [05] Εξάρθρωση ενός «πυρήνα τρομοκρατών» στη Μαδρίτη
  • [06] Νέα 48ωρη απεργία από αύριο αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία
  • [07] Ακινητοποιημένα ως τη λήξη της κυκλοφορίας Μετρό - ΗΣΑΠ -Τράμ
  • [08] H Άννα Λάσκαρη στην «1η Μπιενάλε του Νότου: Λαοί Που Αντιστέκονται» στη Βενεζουέλα
  • [09] Π. Μοσκοβισί: Είναι καλό το μομέντουμ για την Ελλάδα
  • [10] Μάρκο Σίλβα: «Να τα δώσουμε όλα για να είμαστε στην επόμενη φάση»
  • [11] Ο Παούνοβιτς προ των «πράσινων» πυλών

  • [01] ΝΔ: Σε 885 τμήματα η ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου

    Σε 885 εκλογικά κέντρα με 1.284 κάλπες στο εσωτερικό και 44 στο εξωτερικό θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ηγεσία της ΝΔ στις 22 Νοεμβρίου, όπως αποφάσισε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα.

    Οι εκπρόσωποι του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη έθεσαν για ακόμα μια φορά ζήτημα χρησιμοποίησης από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη των υποδομών του κόμματος στη Λεωφόρο Συγγρού, καταγγέλλοντας τηλεφώνημα που έγινε από τα κεντρικά γραφεία στον πρώην βουλευτή Αχαΐας κ. Μπεκίρη και του ζητήθηκε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

    Η πλευρά Μεϊμαράκη πάντως κάνει λόγο για μεμονωμένο περιστατικό και το καταδικάζει.

    Ο εκπρόσωπος του Άδωνι Γεωργιάδη κατήγγειλε επίσης ότι ο πρώην γγ Εθελοντών και εν ενεργεία μέλος της ΠΕ κ. Σιάνης χθες προσπάθησε να πάει στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, αλλά του απαγόρευσαν αρχικά την είσοδο και τελικά του επετράπη να εισέλθει μετά από παρέμβαση του διευθυντή του κόμματος κ. Τσιμάρα.

    Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος δήλωσε άγνοια του περιστατικού και ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει να γίνει ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος έδωσε εντολή στους άντρες της ασφάλειας να εμποδίσουν την είσοδο στον κ. Σιάνη. Η πλευρά Μεϊμαράκη πάντως και σε αυτή την περίπτωση δήλωσε άγνοια για το γεγονός, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος τη δουλειά που είχε την τελείωσε και η γραμματεία του δεν υπάρχει πια.

    Την ίδια ώρα, πάντως, ο Άδωνις Γεωργιάδης με επιστολή του στους άλλους τρεις υποψηφίους για την προεδρία της ΝΔ ζητά σε πιο σκληρό ύφος τη διεξαγωγή debate ή εθνικών συνδιασκέψεων, αφήνοντας αιχμές και για την παραμονή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη θέση του προέδρου του κόμματος παρότι είναι υποψήφιος.

    [02] Ο Θ. Δρίτσας καλεί αύριο πρωί σε νέα συνάντηση την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία

    «Θεωρώ ιδιαίτερα αρνητική τη σημερινή εξέλιξη», αναφέρει σε επιστολή που απέστειλε, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας στον γενικό γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας Γιάννη Χαλά και στα μέλη της διοίκησής της, μετά την εξαγγελία της συνέχισης της απεργίας της.

    «Μια νέα 48ωρη απεργία και μάλιστα, χωρίς καμία εξαίρεση», συνεχίζει ο υπουργός, «δυσκολεύει πάρα πολύ τα οξύτατα προβλήματα που έτσι και αλλιώς αντιμετωπίζουν όλα τα νησιά, αλλά και χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες. Γνωρίζετε, ότι η κυβέρνηση κατανοεί τη σοβαρότητα και την κρισιμότητα των αιτημάτων, αλλά σ? αυτή τη συγκυρία πιστεύω ότι πρέπει να εκτιμηθεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η σημερινή κυβέρνηση επιδιώκει θετικούς σχεδιασμούς και θετικές λύσεις μέσα σε ένα άκρως ασφυκτικό και αρνητικό πλαίσιο. Η ανάγκη συνεννόησης χωρίς υποστολή των διεκδικήσεων, είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ άλλοτε. Υπάρχουν ανοικτά περιθώρια διαλόγου, που μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές λύσεις», υπογραμμίζει.

    [03] Ολόκληρη τη συμμετοχή της στη Finansbank, αποφάσισε να πωλήσει η Εθνική Τράπεζα.

    Το σύνολο της συμμετοχής της στην θυγατρική της τράπεζα στην Τουρκία, της Finansbank, αποφάσισε να προωθήσει σε πώληση η Εθνική Τράπεζα.

    Ειδικότερα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι, στο πλαίσιο των οριζoμένων στο κανονιστικό πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης αναφορικά με την προετοιμασία και υποβολή του σχεδίου άντλησης κεφαλαίων και του σχεδίου αναδιάρθρωσης προς τις αρμόδιες εποπτικές αρχές, η Εθνική Τράπεζα ενημερώνει τους επενδυτές για την πρόθεσή της να προχωρήσει, υπό την προϋπόθεση λήψης των απαραίτητων εποπτικών και εταιρικών εγκρίσεων, στην πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στην Finansbank.

    Σχετικά με τις συνεχιζόμενες επαφές της Τράπεζας με τις εποπτικές αρχές και προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, η Τράπεζα έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της μία παρουσίαση στην οποία συνοψίζονται οι υποβαλλόμενες δράσεις του σχεδίου άντλησης κεφαλαίων. Η εν λόγω παρουσίαση περιλαμβάνει επίσης την επικαιροποίηση των μεσοπρόθεσμων στόχων της Τράπεζας.

    [04] Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες: Οργάνωση διακινητών προσφύγων που φθάνει ως την Ευρώπη, δρα στο Αφγανιστάν

    Υψηλού επιπέδου οργάνωση διακινητών προσφύγων, της οποίας το δίκτυο απλώνεται, μέσω της Τουρκίας, στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Γαλλία, λειτουργεί στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας του Συντάγματος (BND) της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σίντλερ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων (dpa), ο κ. Σίντλερ, μιλώντας χθες σε εμπιστευτική συνάντηση στελεχών μυστικών υπηρεσιών, επισήμανε ότι στην περιοχή του Ινδικού Καυκάσου εντοπίζεται «υψηλού επιπέδου δομή διακινητών», με επαγγελματική οργάνωση και δράση που φθάνει ως την Ευρώπη. Στο Αφγανιστάν, επισημάνθηκε, η πολιτική κατάσταση παραμένει στάσιμη, η οικονομική κατάσταση επιδεινώνεται και οι Ταλιμπάν προελαύνουν, με αποτέλεσμα να επωφελούνται οι συμμορίες, οι παραστρατιωτικές ομάδες και οι τρομοκρατικές οργανώσεις. Σε αυτό το πνεύμα, η γερμανική κυβέρνηση, όπως και οι ΗΠΑ και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έχει ταχθεί υπέρ της παράτασης της στρατιωτικής παρουσίας στην περιοχή.

    Στην ίδια συνάντηση, ο κ. Σίντλερ αναφέρθηκε ακόμη σε απογοητευτικά αποτελέσματα της εκστρατείας κατά του Ισλαμικού Κράτους, καθώς, όπως είπε, η ισλαμική οργάνωση έχει πλέον δομές που παραπέμπουν σε κράτος, ειδικά στην περιοχή των συνόρων Ιράκ - Συρίας. «Εμίρηδες του ΙΚ έχουν αναλάβει την διοίκηση, διοικούν τις επαρχίες βίαια και απάνθρωπα», δήλωσε ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας και έκανε λόγο για ένα αυστηρά οργανωμένο στρατιωτικό σύστημα. Στο χαλιφάτο, όπως εξήγησε, φθάνουν τζιχαντιστές από όλον τον κόσμο - μόνο από την Γερμανία έχουν φύγει 700 άνδρες και γυναίκες, ενώ από την δυτική Ευρώπη προέρχονται πάνω από 3500 άτομα.

    [05] Εξάρθρωση ενός «πυρήνα τρομοκρατών» στη Μαδρίτη

    Η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα την εξάρθρωση στη Μαδρίτη ενός «τρομοκρατικού πυρήνα» τριών Μαροκινών υπηκόων, οι οποίοι φέρονται να ήταν «αποφασισμένοι να διαπράξουν μια επίθεση» στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

    Οι ισπανικές αρχές έχουν πολλαπλασιάσει τις συλλήψεις φερόμενων ως τζιχαντιστών μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι τον Ιανουάριο, στην πλειονότητά τους διότι στρατολογούσαν εθελοντές για τους πολέμους στη Συρία και στο Ιράκ, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις και διότι φέρονται να σχεδίαζαν τη διάπραξη επιθέσεων στο ισπανικό έδαφος.

    Οι τρεις ύποπτοι, ηλικίας 26 ως 29 ετών, που ζούσαν νόμιμα στην Ισπανία, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σε δύο συνοικίες της Μαδρίτης, ανέφερε η ισπανική αστυνομία σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, αποφάσισε να προχωρήσει στη σύλληψη «αυτών των προσώπων [διότι] ήταν απρόβλεπτοι, ήταν πολύ επικίνδυνοι, και διαπιστώθηκε η πρόθεσή τους να περάσουν στη δράση και να διαπράξουν τρομοκρατικές ενέργειες» στη Μαδρίτη.

    Φέρονται να ήταν «έτοιμοι να διαπράξουν επιθέσεις αδιακρίτως», συμπεριλαμβανομένων επιθέσεων με μαχαίρια, όπως αυτές στις οποίες προβαίνουν Παλαιστίνιοι στο Ισραήλ, υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών της Ισπανίας Χόρχε Φερνάντεθ Ντίαθ σε δηλώσεις στο ραδιοφωνικό δίκτυο Cadena Ser.

    [06] Νέα 48ωρη απεργία από αύριο αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία

    Νέα 48ωρη απεργία από αύριο αποφάσισε, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

    Υπενθυμίζεται,ότι αύριο στις 6 το πρωί λήγει η 48ωρη απεργία που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα πλοία.

    Ο Θ. Δρίτσας κάλεσε αύριο το πρωί σε νέα συνάντηση την ΠΝΟ

    «Θεωρώ ιδιαίτερα αρνητική τη σημερινή εξέλιξη», αναφέρει σε επιστολή που απέστειλε, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας στον γενικό γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας Γιάννη Χαλά και στα μέλη της διοίκησής της, μετά την εξαγγελία της συνέχισης της απεργίας της.

    «Μια νέα 48ωρη απεργία και μάλιστα, χωρίς καμία εξαίρεση», συνεχίζει ο υπουργός, «δυσκολεύει πάρα πολύ τα οξύτατα προβλήματα που έτσι και αλλιώς αντιμετωπίζουν όλα τα νησιά, αλλά και χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες. Γνωρίζετε, ότι η κυβέρνηση κατανοεί τη σοβαρότητα και την κρισιμότητα των αιτημάτων, αλλά σε αυτήν τη συγκυρία πιστεύω ότι πρέπει να εκτιμηθεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η σημερινή κυβέρνηση επιδιώκει θετικούς σχεδιασμούς και θετικές λύσεις μέσα σε ένα άκρως ασφυκτικό και αρνητικό πλαίσιο. Η ανάγκη συνεννόησης χωρίς υποστολή των διεκδικήσεων, είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ άλλοτε. Υπάρχουν ανοικτά περιθώρια διαλόγου, που μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές λύσεις», υπογραμμίζει.

    [07] Ακινητοποιημένα ως τη λήξη της κυκλοφορίας Μετρό - ΗΣΑΠ -Τράμ

    Ακινητοποιημένα θα μείνουν από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας το μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων τους. Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς προχωρούν σε προειδοποιητική στάση εργασίας καταγγέλλοντας "την κακοδιαχείριση στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ακόμα και την ολιγωρία των υπευθύνων για την κατάσταση που βρίσκονται σήμερα τα μέσα σταθερής τροχιάς".

    [08] H Άννα Λάσκαρη στην «1η Μπιενάλε του Νότου: Λαοί Που Αντιστέκονται» στη Βενεζουέλα

    «Η 1η Μπιενάλε του Νότου: Λαοί Που Αντιστέκονται», διεξάγεται από την 1η Νοεμβρίου 2015 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2016, στη Βενεζουέλα, με αναφορά σε έναν Νότο που δεν περιορίζεται σε σύνορα, αλλά «επεκτείνεται εκεί όπου ο νεοφιλελευθερισμός επιτίθεται διαρκώς», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η εικαστικός Άννα Λάσκαρη, η οποία συμμετέχει με το έργο της «Left Of The Parthenon» (Αριστερά του Παρθενώνα) στη διοργάνωση.Το έργο της Άννας Λάσκαρη «Left of The Parthenon», είναι ένα 3D animation διάρκειας 2?, το οποίο εγγράφει τις κινήσεις μιας παγιδευμένης γάτας έξω από κάποιο γραφείο, σε ένα μπαλκόνι κτιρίου που βρίσκεται στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας. Οι κινήσεις της γάτας αποδίδουν την κλιμακούμενη απόγνωση και τον πανικό της, καθώς προσπαθεί να βρει έναν τρόπο απόδρασης και σωτηρίας ή να βρει καταφύγιο στο κλειστό γραφείο. Το νιαούρισμά της είναι αδιάκοπο, φοβισμένο και αλλόκοτο. Κάποτε όμως γίνεται απειλητικό. Κοιτάζει το θεατή που μένει αμέτοχος, αλλά όχι ασυγκίνητος.

    Η Μπιενάλε φιλοξενείται στο Μουσείο Καλών Τεχνών του Καράκας, καθώς και σε δημόσιους χώρους της πόλης.

    Η πρωτοβουλία της διοργάνωσης ανήκει στο υπουργείο Λαϊκής Εξουσίας για τον Πολιτισμό της Βενεζουέλας και οργανώνεται από το Ινστιτούτο Τεχνών, Εικόνας και Διαστήματος (IARTES). Συμμετέχουν περισσότεροι από εκατό καλλιτέχνες, προερχόμενοι από 40 χώρες της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, της Αφρικής, της Ασίας και της Καραϊβικής. Τιμώμενη χώρα της διοργάνωσης είναι η Παλαιστίνη, και η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει προσκληθεί από την Ευρώπη.

    [09] Π. Μοσκοβισί: Είναι καλό το μομέντουμ για την Ελλάδα

    Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, στο Μέγαρο Μαξίμου.

    «Μιλάμε για ένα καλό μομέντουμ για την Ελλάδα τώρα», τόνισε ο κ. Μοσκοβισί σε δηλώσεις του εξερχόμενος από το Μ. Μαξίμου, αναφέροντας ότι συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα με τον πρωθυπουργό. Ο Επίτροπος Οικονομικών υπογράμμισε ότι μαζί οικοδομούμε εμπιστοσύνη που είναι απαραίτητη για να υπάρξουν επενδύσεις, διότι ο κοινός μας στόχος είναι η ανάπτυξη και η κοινωνική συνοχή, στοιχεία που πρέπει να επανέλθουν στην Ελλάδα. Τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι ισχυρός εταίρος για την Ελλάδα «και εμείς είμαστε στο πλευρό της Ελλάδας, είμαστε έτοιμοι να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να βοηθήσουμε την Ελλάδα προς την επίτευξη του προγράμματος μεταρρυθμίσεων», ώστε, όπως πρόσθεσε, να υπάρχει επιτυχία για τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα.

    Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, και ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

    Κατά τον σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στην κάμερα, υποδεχόμενος τον κ. Μοσκοβισί ο πρωθυπουργός τον καλωσόρισε και του εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήρια του για την απώλεια της μητέρας του (σ.σ. γεγονός που είχε οδηγήσει στην αναβολή της συνάντησής τους προ μερικών εβδομάδων). Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι χαίρεται πολύ που τον συναντά τώρα υπό καλύτερες συνθήκες σε σύγκριση με αυτές όταν γίνονταν οι συναντήσεις στις Βρυξέλλες τον Ιούλιο.

    [10] Μάρκο Σίλβα: «Να τα δώσουμε όλα για να είμαστε στην επόμενη φάση»

    Σημαντικό και δύσκολο χαρακτήρισε στη συνέντευξη Τύπου ο Μάρκο Σίλβα το παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν είναι το πλέον καθοριστικό, καθώς είπε ότι «το πιο καθοριστικό θα είναι το τελευταίο».

    Παρ' όλα αυτά, ξεκαθάρισε ότι ο τρόπος προετοιμασίας για το αυριανό παιχνίδι είναι ο ίδιος όπως πάντα, ενώ υπογράμμισε πως «θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να είμαστε στην επόμενη φάση». Ο Πορτογάλος τεχνικός επισήμανε ότι πάντα είναι σημαντικό να πετυχαίνει πρώτος γκολ ο Ολυμπιακός, ωστόσο τόνισε πως «εμείς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα έτσι όπως θα εξελιχθεί και είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο» και ότι «περιμένω διαφορετικό ματς αύριο σε σχέση με το Ζάγκρεμπ. Εμείς θα μπούμε για να βάλουμε πρώτοι γκολ και να πάρουμε τον αγώνα».

    Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ομάρ, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «είμαστε καλά προετοιμασμένοι και βλέπουμε το ματς με την ίδια σοβαρότητα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και ξέρουμε πως τίποτα δεν έρχεται με κόπο. Προσεγγίσουμε το ίδιο το ματς θέλοντας να κερδίσουμε τον αγώνα. Το ματς στο Ζάγκρεμπ ήταν σκληρό και δύσκολο. Θα είναι σίγουρα το ίδιο σκληρό και εάν όχι πιο δυνατό και δύσκολο».

    [11] Ο Παούνοβιτς προ των «πράσινων» πυλών

    Ο Βέλικο Παούνοβιτς θα είναι, εκτός σοβαρού απροόπτου, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, παίρνοντας τη θέση του Γιάννη Αναστασίου. Οι «πράσινοι» κατέληξαν στον 38χρονο Σέρβο προπονητή, ο οποίος οδήγησε την εθνική ομάδα κάτω των 20 ετών της χώρας του, στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πριν από λίγους μήνες. Ο Παούνοβιτς φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να έρθει στην Αθήνα.

    Για δεδομένη συμφωνία, Παναθηναϊκού-Παούνοβιτς, κάνουν λόγο και τα μέσα ενημέρωσης της Σερβίας.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 3 November 2015 - 19:32:24 UTC