Browse through our Interesting Nodes on Transportation in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-09-30

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τριμερής υπουργική συνάντηση Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου, στη Ν. Υόρκη
  • [02] Ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας - Λιβάνου συζήτησαν ο Ν. Κοτζιάς με τον Λιβανέζο ομόλογό του
  • [03] Συνάντηση Λαγκάρντ - Σταθάκη, στην Ουάσιγκτον
  • [04] Ποσό 1,8 δισ. δολάρια για το προσφυγικό, από τη G7 και τις χώρες του Κόλπου
  • [05] Ο Σνόουντεν επέστρεψε στο Twitter
  • [06] Ξεκινά η άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015
  • [07] Αφιερωμένη στον Ευάγγελο Ζάππα η φετινή Ημέρα Μνήμης Εθνικών Ευεργετών
  • [08] Τσίπρας - Νταβούτογλου: Αναβάθμιση της ελληνοτουρκικής συνεργασίας για το προσφυγικό
  • [09] Στο σκαμνί τριάντα πέντε κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

  • [01] Τριμερής υπουργική συνάντηση Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου, στη Ν. Υόρκη

    Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, η τριμερής συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αιγύπτου. Οικοδεσπότης ήταν ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του μονίμου αντιπροσώπου της Κύπρου, πρέσβη Νίκου Αιμιλίου.

    Ο Ιωάννης Κασουλίδης χαρακτήρισε την τριμερή συνάντηση «θεσμό» και είπε πως σήμερα θα κυκλοφορήσει στις ώρες των τριών πρωτευουσών το κοινό ανακοινωθέν που συμφωνήθηκε.

    «Παρόλο το βεβαρημένο πρόγραμμα που είχαμε και οι τρεις μας, βρήκαμε τον χρόνο. Ήταν πάρα πολύ ουσιώδης η συζήτησή μας, αφορούσε θέματα της περιοχής μας, τις σχέσεις της Αιγύπτου με την ΕΕ, και είδαμε ιδιαίτερα το θέμα της Συρίας και όλα τα παρελκόμενα, τρομοκρατία και πρόσφυγες. Επίσης, το θέμα της Λιβύης.

    Σε δηλώσεις του, ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, είπε πως οι τρεις υπουργοί προετοίμασαν την τριμερή συνάντηση που θα γίνει στην Αθήνα.

    «Φροντίδα μας είναι η ευμάρεια των λαών μας, η σταθερότητα και σταθεροποίηση της περιοχής, η μάχη ενάντια στον εξτρεμισμό, η προστασία των κοινοτήτων που υπάρχουν σε όλη τη Μέση Ανατολή τόσο πολιτισμικών όσο και θρησκευτικών» τόνισε, ενώ επανέλαβε την πρόσκληση προς τους δύο συναδέλφους του να επισκεφθούν την Αθήνα από τις 18-20 Οκτώβρη, για τη συνδιάσκεψη που διοργανώνεται για την προστασία των πληθυσμών της Μέσης Ανατολής.

    Ο Νίκος Κοτζιάς μίλησε για ακόμη ένα βήμα που οι τρεις υπουργοί Εξωτερικών έκαναν, στην κατεύθυνση του μεγαλύτερου δεσίματος, της ανάπτυξης της φιλίας και της από κοινού φροντίδας για την ειρήνη στην περιοχή και το οποίο θα αποτυπωθεί στο κοινό ανακοινωθέν που θα δοθεί στη δημοσιότητα.

    Ερωτηθείς αν καθορίστηκε η ημερομηνία της τριμερούς συνόδου κορυφής που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, ο κ. Κοτζιάς είπε πως θα ανακοινωθεί εγκαίρως. Μάλιστα θα προηγηθεί διμερής επίσκεψη του προέδρου της Αιγύπτου Ελ Σίσι, στο οποίο απηύθυνε χθες πρόσκληση ο Ελληνας πρωθυπουργός.

    Ο Αιγύπτιος υπουργός Εξωτερικών Σαμέχ Σούκρι (Sameh Shukri) εξέφρασε τη βαθιά εκτίμηση προς τις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Κύπρου για τη συνέχιση της παράδοσης των τριμερών συναντήσεων.

    [02] Ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας - Λιβάνου συζήτησαν ο Ν. Κοτζιάς με τον Λιβανέζο ομόλογό του

    Τους τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης της διμερούς πολιτικής, οικονομικής και πολιτιστικής συνεργασίας Ελλάδας-Λιβάνου εξέτασαν οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών Νίκος Κοτζιάς και Τζεμπράν Μπασίλ (Gebran Bassil) κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

    Οι δύο υπουργοί συζήτησαν, επίσης, για την κρίση στη Συρία και τις επιπτώσεις που αυτή έχει στον Λίβανο, ο οποίος, ως χώρα υποδοχής 1,5 εκατομμυρίου Σύρων προσφύγων, είναι αντιμέτωπος, όπως και η Ελλάδα, με μία τεράστια προσφυγική κρίση.

    [03] Συνάντηση Λαγκάρντ - Σταθάκη, στην Ουάσιγκτον

    Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι έτοιμο να συνεργαστεί με τις ελληνικές αρχές, στην προώθηση της ατζέντας μεταρρυθμίσεων της χώρας όπως ανέφερε, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείο (ΔΝΤ), Κριστίν Λαγκάρντ στον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη.

    Ο κ. Σταθάκης συνοδεύει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη, και ταξίδεψε χθες, Τρίτη, στην Ουάσιγκτον για να συναντηθεί με την κυρία Λαγκάρντ.

    Η συνάντηση ήταν η πρώτη επαφή της εκπροσώπου του ΔΝΤ με τη νέα Ελληνική κυβέρνηση και κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία της χώρας μας, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, το χρέος και η πορεία προς την ανάκαμψη της οικονομίας ενώ επισημάνθηκε από ελληνικής πλευράς η ανάγκη λήψης μέτρων κοινωνικής συνοχής.

    Στη συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετείχε από πλευράς ΔΝΤ και ο διευθυντής Ευρώπης του Ταμείου Πολ Τόμσεν, ενώ από ελληνικής πλευράς συνόδευαν τον υπουργό ο πρέσβης Χρίστος Παναγόπουλος και ο Μιχάλης Ψαλιδόπουλος, που αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα στο ΔΝΤ.

    [04] Ποσό 1,8 δισ. δολάρια για το προσφυγικό, από τη G7 και τις χώρες του Κόλπου

    Η Ομάδα των Επτά (G7) και οι χώρες του Κόλπου δεσμεύθηκαν χθες να παράσχουν 1,8 δισ. δολάρια για τη χρηματοδότηση των υπηρεσιών του ΟΗΕ που βοηθούν τους Σύρους πρόσφυγες.

    «Συμφωνήσαμε να παράσχουμε από κοινού 1,8 δισ. δολάρια στις υπηρεσίες διεθνούς βοήθειας των Ηνωμένων Εθνών, ιδίως στην υπηρεσία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφίμων», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ.

    Η δέσμευση αυτή ανακοινώθηκε στη Νέα Υόρκη έπειτα από σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της G: Βρετανία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία και Ηνωμένες Πολιτείες- με τους ομολόγους τους του Κουβέιτ, του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και υπουργών άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

    Η διεθνής κοινότητα αντιμετωπίζει τη χειρότερη μεταναστευτική κρίση μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, με τους εκτοπισμένους και τους πρόσφυγες εξαιτίας διαφόρων συγκρούσεων σε όλο τον κόσμο να φθάνουν τα 60 εκατομμύρια ανθρώπους, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ.

    [05] Ο Σνόουντεν επέστρεψε στο Twitter

    O Έντουαρντ Σνόουντεν, ο πληροφορικός που αποκάλυψε τα μυστικά προγράμματα κατασκοπείας των ΗΠΑ, έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο σήμερα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter όπου ο πρώτος λογαριασμός τον οποίο αποφάσισε να ακολουθήσει ήταν εκείνος της... Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA).

    «Με ακούτε τώρα; (Can you hear me now?)» έγραψε στο πρώτο μήνυμα που ανήρτησε γύρω στις 19.00 ώρα Ελλάδας το οποίο αναπαρήχθη πολύ σύντομα δεκάδες χιλιάδες φορές, σε διάστημα μιας ώρας 25.000 φορές.

    Τον λογαριασμό του, @Snowden, λίγα λεπτά μετά την εμφάνισή του, τον ακολούθησαν εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες.

    «Στο παρελθόν εργαζόμουν για την κυβέρνηση. Τώρα, εργάζομαι για το κοινό» εξήγησε στο Twitter, ο Σνόουντεν που δηλώνει ότι είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος "Freedom of the press".

    Η διαδικτυακή εφημερίδα Intercept, διευθυντής της οποίας είναι ο Γκλεν Γκρίνγουολντ, δημοσιογράφος που τιμήθηκε με το βραβείο Πούλιτζερ καθώς δημοσίευσε άρθρα βασισμένα στις αποκαλύψεις του Σνόουντεν, επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα του λογαριασμού του πρώην συμβούλου της NSA.

    «Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Μπεν Ουίζνερ, ο ίδιος ο Σνόουντεν θα διαχειρίζεται το λογαριασμό του» έγραψε το The Intercept.

    [06] Ξεκινά η άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015

    Ξεκινά σήμερα η μεγάλης κλίμακας διακλαδική άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015», η οποία θα διεξαχθεί σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών.

    Η άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» σχεδιάσθηκε και διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ με τη συνδρομή των Γενικών Επιτελείων Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού. Στην άσκηση συμμετέχει το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και φορείς του πολιτικού τομέα.

    Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, κύριοι σκοποί της ασκήσης είναι:

    α. Η εξέταση-αντιμετώπιση της δημιουργουμένης από τις διεθνείς εξελίξεις κατάστασης, στο εγγύς και ευρύτερο περιβάλλον της χώρας μας.

    β. Η εφαρμογή σχεδίων, καθώς και η εκπαίδευση των Επιτελείων και των Μονάδων στη διεξαγωγή διακλαδικών επιχειρήσεων.

    γ. Η εφαρμογή και αξιολόγηση των σχεδίων, διαδικασιών και η διατήρηση της μαχητικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων.

    δ. Η προαγωγή της συνεργασίας και του συντονισμού μεταξύ των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των φορέων του πολιτικού τομέα, στη μεγαλύτερη δυνατή έκταση που απαιτείται, κατά την εφαρμογή των εθνικών σχεδίων.

    Η άσκηση θα ολοκληρωθεί στις 9 Οκτωβρίου.

    [07] Αφιερωμένη στον Ευάγγελο Ζάππα η φετινή Ημέρα Μνήμης Εθνικών Ευεργετών

    Με σειρά εκδηλώσεων, η περιφέρεια Αττικής τιμά την Ημέρα Μνήμης Εθνικών Ευεργετών, σήμερα Τετάρτη, η οποία φέτος είναι αφιερωμένη στον εθνικό ευεργέτη Ευάγγελο Ζάππα, με την συμπλήρωση των 150 χρόνια από τον θάνατό του.

    Οι εκδηλώσεις, θα ξεκινήσουν με δοξολογία στον ναό Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου προεξάρχοντος του μακαριότατου αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου. Θα ακολουθήσει χαιρετισμός της αντιπεριφερειάρχου Κεντρικού Τομέα Ερμίνας Κυπριανίδου και κατάθεση στεφανιών στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από εκπροσώπους της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας. Ακολούθως, θα ολοκληρωθούν με την ανάπτυξη του θέματος «Ευεργεσία, Επιστημονική Παλιννόστηση και Οικονομικός Πατριωτισμός ως βατήρας της Οικονομικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης της Ελλάδος στους Σύγχρονους Καιρούς», σε συμπόσιο της Εταιρείας Ελλήνων Ευεργετών.

    [08] Τσίπρας - Νταβούτογλου: Αναβάθμιση της ελληνοτουρκικής συνεργασίας για το προσφυγικό

    Την αναβάθμιση της ελληνοτουρκικής συνεργασίας για την διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος συμφώνησαν οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της Τουρκίας Αλέξης Τσίπρας και Αχμέτ Νταβούτογλου, κατά τη συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε την υποστήριξη της Ελλάδας σε μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του κυπριακού, στην βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ, καλώντας την Τουρκία να στηρίξει τις συνομιλίες προς αυτή την κατεύθυνση, δεδομένης, ειδικά, της δυναμικής υπέρ της λύσης, που έχει αναπτυχθεί στην Κύπρο.

    Οι δύο ηγέτες συζήτησαν επίσης την προοπτική ενίσχυσης την διμερών σχέσεων, κυρίως στους τομείς της οικονομίας, του πολιτισμού και των συγκοινωνιών/μεταφορών.

    Ο πρωθυπουργός τόνισε οτι η Ελλάδα στηρίζει την διατήρηση των ανοιχτών διπλωματικών διαύλων ανάμεσα στις δύο χώρες - μεταξύ άλλων και μέσω των συνομιλιών για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης - υπογραμμίζοντας, παράλληλα, την ανάγκη σεβασμού του Διεθνούς Δικαίου.

    Για το συντονισμό και τη συνεργασία Ελλάδας και Κυπριακής Δημοκρατίας σε ζητήματα που κρίνονται μείζονος σημασίας και για τις δύο πλευρές, συζήτησαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν νωρίτερα.

    Στο πλαίσιο της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η κεντρική σημασία του συντονισμού και της συνεργασίας Ελλάδας και Κυπριακής Δημοκρατίας σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, δεδομένης, ειδικά, της αποσταθεροποίησης στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και της εντατικοποίησης των δικοινοτικών συνομιλιών για δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού. Οι δύο άνδρες συζήτησαν και τις εξελίξεις στις συνομιλίες αυτές, καθώς και τις προοπτικές υλοποίησης τριμερών επαφών με το Ισραήλ, αλλά και την Αίγυπτο.

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός συναντήθηκε και με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναδείχθηκε η στρατηγική σημασία της συνεργασίας Ελλάδας και Αιγύπτου ιδίως στους τομείς της οικονομίας, του εμπορίου και των μεταφορών. Αποφασίστηκε μάλιστα πως, στην κατεύθυνση αυτή, σύντομα θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη ελληνικού κυβερνητικού κλιμακίου στην Αίγυπτο.

    Στόχος της αποστολής θα είναι η εντατικοποίηση της συνεργασίας των δύο χωρών, στους τομείς της οικονομίας, του εμπορίου και των μεταφορών, κυρίως δε σε σχέση με την ανάπτυξη της νέας διώρυγας του Σουέζ. Συμφωνήθηκε επίσης ότι σύντομα θα πραγματοποιηθεί επίσημη επίσκεψη του Αιγύπτιου Προέδρου στην Ελλάδα, ενώ εξετάστηκε και η προοπτική πραγματοποίησης συνόδου τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου.

    Το σημερινό πρόγραμμα του Αλ. Τσίπρα

    Σειρά σημαντικών επαφών περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Νέα Υόρκη.

    Ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, στις 00:40 ώρα Ελλάδος (17:40 ώρα Αμερικής), ενώ νωρίτερα, στις 21:30 (14:30 ώρα Αμερικής) είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου.

    Νωρίτερα, στις 16:30 (9:30 ώρα Αμερικής) και 17:00 (10:00 ώρα Αμερικής), ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι, αντιστοίχως.

    Με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, ο κ. Τσίπρας συναντάται στη 01:00 (18:00 ώρα Αμερικής), ενώ νωρίτερα, στις 22:15 (15:15 ώρα Αμερικής) είχε γεύμα με τον πρόεδρο του Sinn Fein, Τζέρι 'Ανταμς.

    Το απόγευμα, στις 18:00 και 20:30 ώρα Ελλάδος, ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με το συντακτικό συμβούλιο της Wall Street Journal και της New York Times, αντιστοίχως.

    Μετά το πέρας των συναντήσεων του, ο κ. Τσίπρας θα παραστεί στη δεξίωση της ΕΕ (01:30 ώρα Ελλάδος, 18:30 ώρα Αμερικής), στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με την Ομογένεια (02:30 ώρα Ελλάδος, 19:30 ώρα Αμερικής) και στις 03:30 ώρα Ελλάδος (20:30 ώρα Αμερικής) παρατίθεται δείπνο προς τιμήν του πρωθυπουργού και της ελληνικής αντιπροσωπείας από την Μόνιμο Αντιπρόσωπο.

    Διαβάστε επίσης:

    Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Κίνας

    Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με τον Έ. Ράμα, στη Ν. Υόρκη

    Σημαντικές επαφές του πρωθυπουργού στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

    [09] Στο σκαμνί τριάντα πέντε κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

    Σε δίκη για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, παραπέμπονται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών συνολικά 35 κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων ο πρώην επικεφαλής του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος Άγγελος Φιλιππίδης, επιχειρηματίες κ.ά..

    Με βούλευμά τους, οι εφέτες αποφαίνονται ότι πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, οι κατηγορούμενοι -έχουν απαλλαγεί έξι-για την υπόθεση που αφορά δανειοδοτήσεις στις οποίες είχε προβεί το ΤΤ την περίοδο 2008 έως και το 2010, οι οποίες φέρεται να ζημίωσαν την τράπεζα, καθώς τα αρμόδια στελέχη της δεν είχαν μεριμνήσει ώστε να εξασφαλίζονται οι απαιτήσεις της.

    Οι βαρύτατες κατηγορίες για τις οποίες καλούνται να λογοδοτήσουν οι κατηγορούμενοι, αφορούν τα αδικήματα της απιστίας και της απάτης σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ν. 1608/50 περί καταχραστών, και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

    Μεταξύ των προσώπων που θα καθίσουν στο εδώλιο για την υπόθεση, πλην του κ. Φιλιππίδη, είναι στελέχη του ΤΤ την επίμαχη περίοδο, όπως η Αναστασία Σακελλαρίου που ήταν μέχρι πρότινος επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, αλλά και επιχειρηματίες, όπως οι Δημήτρης Κοντομηνάς, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης , Βίκτωρας Ρέστης και Δημήτρης Μπακατσέλος


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 30 September 2015 - 4:32:28 UTC