Browse through our Interesting Nodes on Education in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-08-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Μ. Γλέζος: Να μην αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση
  • [02] Θ. Πετράκος: Δεν θέλουμε να ρίξουμε την κυβέρνηση
  • [03] Απαραίτητη η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, αναφέρει η La Libre Belgique
  • [04] Στις 679,47 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,82%
  • [05] Στις 683,59 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών με άνοδο 1,43%
  • [06] Μετρητά που θα δίνονταν σε φτωχούς μετέφερε το αεροσκάφος που συνετρίβη στην Ινδονησία
  • [07] O Γ.Πανούσης, διαψεύδει δημοσιεύματα υποτιθέμενης εντολής του για διενέργεια έρευνας σε κελιά
  • [08] Τουλάχιστον 1.728 μετανάστες περισυνελέγησαν τις τελευταίες τρεις ημέρες από το Λιμενικό
  • [09] Ύποπτο κουτί έξω από τράπεζα εντοπίστηκε στη Λεωφόρο Κηφισίας
  • [10] Είκοσι χρόνια ζωής συμπληρώνει το Μουσείο Καλαθοπλεκτικής των Ρομά στην Κομοτηνή
  • [11] Selfie, velfie και μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • [12] «Εξαιρετικά πιθανό το σενάριο των πρόωρων εκλογών μέσα στους επόμενους μήνες» εκτιμά ο Δημ. Παπαδημούλης,
  • [13] Τουλάχιστον 1.166 πρόσφυγες στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

  • [01] Μ. Γλέζος: Να μην αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση

    Κριτική σε υψηλούς τόνους ασκεί ο Μανώλης Γλέζος στην κυβέρνηση, με δήλωσή του υπό τον τίτλο: «Να μην αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση», στο ιστολόγιο "Κίνηση Ενεργοί Πολίτες".

    Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς κάνει λόγο για «αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική» που «έχει δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις στην ιδεολογική και πολιτική συνείδηση των αγωνιστών» και καλεί τους «συναγωνιστές και συντρόφους της ηγεσίας του Ενιαίου Κόμματος», να ακούσουν τη φωνή του λαού, των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και να συγκαλέσουν «μια πλατειά σύσκεψη και παρά τον έντονο διάλογο που θα διεξαχθεί, θα βρεθεί η λύση».

    [02] Θ. Πετράκος: Δεν θέλουμε να ρίξουμε την κυβέρνηση

    «Έχω τονίσει ότι δεν επιθυμώ, σε καμία περίπτωση, να ανατρέψω αυτή την κυβέρνηση. Θεωρώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ανασφάλειες. Είπε ότι θα πάμε σε συνέδριο και νομίζω ότι θα πάμε σε συνέδριο» δήλωσε στην τηλεόραση του «Μέγκα» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «megatv.com», ο κ. Πετράκος απέφυγε να συζητήσει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και τόνισε ότι «αυτή την ώρα, αυτό που μας απασχολεί και απασχολεί εμένα είναι να μην εφαρμοστούν μνημονιακές ρυθμίσεις. Χρειάζεται η συγκρότηση ενός μεγάλου λαϊκού μετώπου, το οποίο να ακυρώσει το μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς του νόμους».

    Σε ερώτηση εάν γνωρίζει εάν θα γίνουν άμεσα εκλογές απάντησε ότι «πολλά μπορεί να γίνουν, αλλά πιστεύω θα υπάρξει συνέπεια λόγων και έργων, ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει σε ένα συνέδριο για να συζητήσει εάν αυτό που έγινε ήταν συμβιβασμός ή άτακτη υποχώρηση».

    [03] Απαραίτητη η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, αναφέρει η La Libre Belgique

    «Ελλείψει ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, το τρίτο ευρωπαϊκό σχέδιο βοήθειας δείχνει ήδη τα όριά του» υπογραμμίζει στο σημερινό πρωτοσέλιδό της η βελγική εφημερίδα La Libre Belgique, η οποία δημοσιεύει εκτενές αφιέρωμα στη συμφωνία που επετεύχθη στο Εurogroup της Παρασκευής, μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της για τη σύναψη νέας δανειακής σύμβασης.

    Το κύριο άρθρο, με τίτλο «Προσοχή στο ελληνικό μπούμερανγκ», αναφέρει ότι αν το κύριο διακύβευμα, ήτοι η ακεραιότητα της ζώνης του ευρώ, επετεύχθη μέσω της συμφωνίας, το ζήτημα του ελληνικού χρέους παραμένει και είναι απαραίτητη η ελάφρυνση αυτού, προκειμένου να αποφευχθεί επανάληψη της ελληνικής κρίσης σε δυο με τρία χρόνια. Επίσης, η συμφωνία αυτή και η νέα δανειακή σύμβαση της χώρας θέτει σε δοκιμασία τις αντοχές της ελληνικής κυβέρνησης και του Έλληνα πρωθυπουργού, καθώς και την ικανότητα και πολιτική του βούλησή του να αναμορφώσει εκ βάθρων την ελληνική οικονομία.

    [04] Στις 679,47 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,82%

    Ήπιες ανοδικές τάσεις επικρατούν στη χρηματιστηριακή αγορά, καθώς περιορίζονται τα αρχικά κέρδη, τα οποία αρχικά ξεπερνούσαν το 2%.

    O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 12:20 διαμορφώνεται στις 679,47 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,82%.

    Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε ανώτερη τιμή στις 688,59 μονάδες, όταν σημείωνε άνοδο έως και 2,18%.

    Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 8,30 εκατ. ευρώ.

    Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,81%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 1,38%.

    [05] Στις 683,59 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών με άνοδο 1,43%

    Ανοδική αντίδραση, στον απόηχο των αποφάσεων του Eurogroup, καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, μετά από τρεις πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων η αγορά είχε υποχωρήσει κατά 4,41%.

    O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00 διαμορφώνεται στις 683,59 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 1,43%.

    Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 3,51 εκατ. ευρώ.

    Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 1,49%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 1,84 %.

    [06] Μετρητά που θα δίνονταν σε φτωχούς μετέφερε το αεροσκάφος που συνετρίβη στην Ινδονησία

    Το ινδονησιακό επιβατικό αεροπλάνο το οποίο συνετρίβη με 54 επιβαίνοντες στην επαρχία Παπούα μετέφερε μετρητά αξίας περίπου 420.000 ευρώ τα οποία επρόκειτο να διανεμηθούν σε απομακρυσμένα χωριά, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος των ταχυδρομείων, καθώς τα συνεργεία διάσωσης κατευθύνονται στην ορεινή περιοχή όπου κατέπεσε.

    Το ATR 42-300 της Trigana Air Service, ένα αεροσκάφος μικρών αποστάσεων, συνετρίβη την Κυριακή.

    Νωρίτερα σήμερα, ένα αεροσκάφος έρευνας και διάσωσης εντόπισε συντρίμμια που είναι πιθανόν να προέρχονται από το αεροσκάφος στη δασώδη επαρχία της Οροσειράς Μπιντάνγκ, δήλωσε ο τοπικός επικεφαλής της αστυνομίας Γιούνους Ουάλι στο πρακτορείο ειδήσεων Antara, προσθέτοντας πως μία ομάδα διάσωσης φθάνει στην περιοχή.

    Στο αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν 44 ενήλικοι, πέντε παιδιά και βρέφη και πέντε μέλη πληρώματος, είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Σεντάνι στην Τζαγιαπούρα, πρωτεύουσα της Παπούα, με προορισμό νοτιότερα το Οκσιμπίλ.

    [07] O Γ.Πανούσης, διαψεύδει δημοσιεύματα υποτιθέμενης εντολής του για διενέργεια έρευνας σε κελιά

    Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο δημοσιεύματα και κείμενα διαμαρτυρίας για υποτιθέμενη εντολή του για διενέργεια έρευνας σε κελιά.

    Αναλυτικά, ο κ. Πανούσης αναφέρει σε σημερινή δήλωσή του:

    «Σε σχέση με δημοσιεύματα και κείμενα διαμαρτυρίας για υποτιθέμενη εντολή μου για ενέργεια έρευνας σε κελιά, σας γνωρίζω ότι ουδέποτε έδωσα τέτοια εντολή, δεν έχω καμία ανάμιξη στις πρωτοβουλίες του υπουργείου Δικαιοσύνης και θεωρώ απαράδεκτο να εμπλέκεται το όνομά μου, προκειμένου να κρύψουν τα ανομήματα τους ορισμένοι υπόγειοι, διπρόσωποι τάχα δικαιωματίες.

    Ούτε ως επιστήμονας, ούτε ως υπουργός, συμφωνώ με την εμπλοκή της Αστυνομίας σε τέτοιες δράσεις. Αρα η εντολή έχει δοθεί από αλλού και από άλλους, οι οποίοι και πάλι κρύβονται".

    [08] Τουλάχιστον 1.728 μετανάστες περισυνελέγησαν τις τελευταίες τρεις ημέρες από το Λιμενικό

    Τουλάχιστον 1.728 μετανάστες περισυλλέγησαν τις τελευταίες τρεις ημέρες από το Λιμενικό Σώμα σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

    Οι παράτυποι μετανάστες διεσώθησαν σε 66 περιστατικά έρευνας που έλαβαν χώρα από την Παρασκευή το πρωί 14/08 έως σήμερα το πρωί της Δευτέρας 17/08, στα νησιά Σαμοθράκης, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Αγαθονησίου, Καλόλιμνου, Κω και Μεγίστης.

    [09] Ύποπτο κουτί έξω από τράπεζα εντοπίστηκε στη Λεωφόρο Κηφισίας

    Ένα ύποπτο κουτί εντοπίστηκε, πριν από λίγη ώρα, σε στάση λεωφορείου μπροστά από υποκατάστημα τράπεζας, στη Λεωφόρο Κηφισίας 200.

    Η περιοχή έχει αποκλειστεί, ενώ στο σημείο βρίσκονται άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

    [10] Είκοσι χρόνια ζωής συμπληρώνει το Μουσείο Καλαθοπλεκτικής των Ρομά στην Κομοτηνή

    Είκοσι χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει φέτος το Μουσείο Καλαθοπλεκτικής των Ρομά, μοναδικό στο είδος του σε όλη την Ελλάδα, που στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό κτίριο του οικισμού Θρυλορίου, οχτώ χιλιόμετρα ανατολικά της Κομοτηνής.

    Το μουσείο καλαθοπλεκτικής ιδρύθηκε το 1995. Η αρχική ιδέα ήταν να προβληθεί η ταυτότητα των μουσουλμάνων Ρομά της ελληνικής Θράκης και να σωθεί αυτή η πτυχή του πολιτισμού τους, η καλαθοπλεχτική.

    Η ιστορία της καλαθοπλεκτικής της φυλής των Ρομά έχει βυζαντινές ρίζες και αργότερα τη συναντούμε να ακμάζει στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, ενώ επιβιώνει ακόμη και σήμερα στην Αλεξανδρούπολη, στον οικισμό των Ρομά της οδού Άβαντος, αλλά κυρίως στο Δροσερό της Ξάνθης, όπου περισσότερες από 10 οικογένειες πλέκουν με μεγάλη ζέση τα καλάθια τους.

    «Εάν κάτι σώζει την καλαθοπλεκτική στις μέρες μας, είναι οι εποχιακές μετακινήσεις των ανθρώπων αυτών. Από τον Μάρτιο και μετά, ακολουθώντας μια παλιά παράδοση μετακινήσεων, οι Ρομά εξαπλώνονται σε όλη την Ελλάδα, κυρίως στις τουριστικές περιοχές, στα νησιά του Αιγαίου μέχρι και το Ιόνιο και αυτό δίνει μια ώθηση για να επιβιώσει η τέχνη τους» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Αντώνης Λιάπης, πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου που διαχειρίζεται το Μουσείο Καλαθοπλεκτικής και ιδιοκτήτης της συλλογής των 2.000 καλαθιών που κοσμούν τις προθήκες του μουσείου.

    Η καλαθοπλεκτική στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας έχει σχεδόν σβήσει. Εάν επιβιώνει ένα μοναδικό κέντρο είναι στην ορεινή Τήνο, κυρίως στον Βόλακα, που έχουν μια μακρά παράδοση καλαθοπλεκτικής με επιρροές από τη Δύση.

    Αφορμή για να ξεκινήσει η συστηματική συλλογή και ταξινόμηση του πρώτου πυρήνα των καλαθιών, ήταν το ανθρωπολογικό συνέδριο που διοργάνωσε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ) στην Κομοτηνή, στις αρχές της δεκαετίας του '90, οπότε υπήρχαν ήδη αρκετά καλάθια στη συλλογή.

    [11] Selfie, velfie και μέσα κοινωνικής δικτύωσης

    Selfie (Self Portrait): αυτό-φωτογραφία. Φωτογραφία που βγάζει κανείς μόνος του στον εαυτό του χρησιμοποιώντας την κάμερα ενός smartphone ή μιας webcam και την αναρτά στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. «Selfie» - «εαυτούλης»: Μια μόδα που έχει γίνει μανία, έχει κατακτήσει τον κόσμο, ενώ παράλληλα θα μπορούσε να διδάσκεται ως νέα τεχνική σε εργαστήρια φωτογραφίας.

    Η πρώτη «selfie» φωτογραφία εντοπίζεται το 1839 όταν ο φωτογράφος Robert Cornelius κατάφερε να τραβήξει μία φωτογραφία του εαυτού του, παραμένοντας ακίνητος από 3 έως 15 λεπτά στην αυλή του σπιτιού του. Η πρώτη έφηβη που αναγνωρίζεται σε πόζα «selfie» είναι η Μεγάλη Δούκισσα Αναστασία της Ρωσίας, η οποία αυτό-φωτογραφήθηκε με τη βοήθεια ενός καθρέφτη, το 1914 ενώ ήταν μόλις 13 χρόνων.

    Τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο των «selfies» έχει πάρει μορφή? επιδημίας κι έχουν κατακλείσει το διαδίκτυο.

    Μάλιστα το 2013 η λέξη «selfie», επιλέχθηκε ως λέξη της χρονιάς από το Μεγάλο Λεξικό της Οξφόρδης. Η διευθύνουσα σύμβουλος των Λεξικών της Οξφόρδης, Τζούντι Πέρσαλ, είχε επισημάνει ότι το ειδικό λογισμικό που χρησιμοποιείται από τα Λεξικά της Οξφόρδης συλλέγει περί τα 150 εκατ. λέξεις της σύγχρονης καθομιλούμενης αγγλικής γλώσσας κάθε μήνα. «Μέσα στο 2013 είδαμε να καταγράφεται μια εκπληκτική αύξηση στη χρήση της συγκεκριμένης λέξης, γεγονός που μας βοήθησε να την επιλέξουμε ως λέξη της χρονιάς».

    Οι καλά γνωρίζοντες την ορολογία των σόσιαλ μίντια υποστηρίζουν ότι για πρώτη φορά η λέξη «selfie» χρησιμοποιήθηκε σε ένα αυστραλιανό διαδικτυακό φόρουμ τον Σεπτέμβριο του 2002.

    Η κ. Πέρσαλ, πάντως, τονίζει ότι τα διαδικτυακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευθύνονται για την ευρύτερη χρήση της λέξης και δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο ότι σε ένα τέτοιο μέσο, και ειδικότερα στον ιστότοπο Flickr όπου αναρτώνται φωτογραφίες, εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2004. Ωστόσο η χρήση της δεν ήταν ευρεία πριν από το 2012 οπότε και άρχισε να χρησιμοποιείται από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Η κατάληξη της λέξης σε -ie έχει στόχο να κάνει μια καθαρά ναρκισσιστική ενασχόληση σε κάτι πολύ πιο συμπαθητικό και χαριτωμένο. Πρόκειται, άλλωστε, για μια κατάληξη η οποία χρησιμοποιείται ευρύτατα από τους Αυστραλούς, γεγονός που αποδεικνύει ότι πραγματικά και αυτή η λέξη προέρχεται από την Αυστραλία.

    Όπως αναφέρει το σχετικό σχόλιο της εφημερίδας The Guardian, αυτού του είδους οι φωτογραφίες δεν είναι μόνο απόλυτα εγωκεντρικές αλλά δίνουν και βαρύνουσα σημασία στην εμφάνιση. Αναρτάς στο Διαδίκτυο μια δική σου φωτογραφία που έχεις τραβήξει και αναμένεις την κριτική, περιμένεις να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου συλλέγοντας «likes» ή να καταστραφείς αν τύχει και συμβεί το αντίθετο.

    Η λήψη μίας αυτό-φωτογραφίας δεν είναι εύκολη υπόθεση, πρέπει να επιλεγεί η σωστή γωνία και ο σωστός φωτισμός ώστε να κολακεύει το πρόσωπο. Για το σκοπό αυτό οι εταιρείες έχουν δημιουργήσει διάφορα εξαρτήματα που διευκολύνουν την λήψη των selfies. Το πιο διαδεδομένο που το συναντάει κανείς παντού είναι το stick, ένα πτυσσόμενο κοντάρι ειδικά προσαρμοσμένο για να αυτό-φωτογραφίζεται κανείς.

    [12] «Εξαιρετικά πιθανό το σενάριο των πρόωρων εκλογών μέσα στους επόμενους μήνες» εκτιμά ο Δημ. Παπαδημούλης,

    «Προέχει να "κλειδώσει" η συμφωνία, να υπογραφεί η σύμβαση με τον ευρωπαϊκό μηχανισμό σταθερότητας, να δοθεί η πρώτη δόση του δανείου και να αρχίσει η εφαρμογή αυτού του προγράμματος» δήλωσε στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών.

    Ο κ. Παπαδημούλης επισήμανε ότι πρέπει «την ίδια ώρα η κυβέρνηση να αρχίσει να επιτυγχάνει αποτελέσματα στους τομείς προτεραιότητας που είχε θέσει πέρα απ' το μνημόνιο που είναι: διαφθορά, φοροδιαφυγή, γραφειοκρατία, επενδύσεις, στήριξη στο μέτρο του εφικτού των ασθενέστερων, προκειμένου αυτή η αναγκαστική επιλογή να συμπληρωθεί με επιλογές που μπορούν να ανακουφίσουν».

    Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι για να επιτευχθούν αυτά «χρειαζόμαστε πολιτική σταθερότητα και αυτή έχει κλονιστεί» και τόνισε: «Θεωρώ πιθανό το ενδεχόμενο η κυβέρνηση -και το θεωρώ και λογικό- να ζητήσει την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης -κάτι που θα υποχρεώσει τους πάντες να τοποθετηθούν με σαφήνεια, ευκρίνεια, αξιοπιστία και νομίζω ότι το σενάριο των εκλογών μέσα στους επόμενους μήνες είναι εξαιρετικά πιθανό».

    Εξάλλου, ο κ. Παπαδημούλης σε ερώτηση αν θεωρεί πιθανό να υπάρξει συμβιβασμός στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και να μην γίνουν αποχωρήσεις, απάντησε αρνητικά.

    Επίσης, σημείωσε ότι «στην κοινωνία, ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση, προσωπικά ο πρωθυπουργός, αποτελούν τον μοναδικό πόλο πολιτικής σταθερότητας και η στήριξη που έχει στην κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση και ακόμη περισσότερο ο Τσίπρας, είναι πολύ μεγαλύτερη απ' αυτήν που υπάρχει στη Βουλή. Και αυτό εκτιμώ ότι σύντομα, μέσα στους επόμενους μήνες, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα φανεί» είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

    [13] Τουλάχιστον 1.166 πρόσφυγες στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

    Τουλάχιστον 1.166 πρόσφυγες από τη Συρία έχουν επιβιβαστεί και φιλοξενούνται στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι της Κω.

    Αυτό ανακοίνωσε το πρωί, σύμφωνα με νέα καταμέτρηση, το Λιμενικό Σώμα. Για λόγους ασφαλείας, στο πλοίο βρίσκεται εναλάξ δύναμη της αστυνομίας αλλά και του λιμενικού.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 17 August 2015 - 10:32:17 UTC