Read the Schengen Convention (19 June 1990) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-08-14

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συντεταγμένα η ΝΔ στην ψηφοφορία για τη συμφωνία
  • [02] Κουτσούμπας: Το Μνημονίο Τσίπρα κονιορτοποιεί ό,τι δεν πρόλαβαν να συντρίψουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις
  • [03] Φ. Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ με αίσθηση ευθύνης δίνει θετική ψήφο στη συμφωνία
  • [04] Ευκλ.Τσακαλώτος:Το μνημόνιο αυτό θα πρέπει να κριθεί με τα υπέρ και τα κατά του
  • [05] «Το ΔΝΤ θα χρηματοδοτήσει την Ελλάδα μόνο όταν η Ευρώπη λάβει μέτρα ελάφρυνσης του χρέους»
  • [06] Ομαλοποιείται η ροή πληρωμών του ΕΣΠΑ 2007-2013
  • [07] Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Ολομέλειας

  • [01] Συντεταγμένα η ΝΔ στην ψηφοφορία για τη συμφωνία

    Επτά ώρες διήρκεσε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.Κατά πλειοψηφία αποφάσισαν, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα εμφανιστεί συντεταγμένα στη διαδικασία της ψηφοφορίας για τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές.

    «Όλοι οι βουλευτές αποφάσισαν ότι η ΝΔ, ως η παράταξη της ευθύνης και της συνέπειας, στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική και πορεία της χώρας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΝΔ.

    Επίσης αναφέρει ότι έγινε μια διεξοδική και γόνιμη συζήτηση για τη συμφωνία που έρχεται απόψε στη Βουλή, οι βουλευτές εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και «ακούστηκαν όλες οι απόψεις για το μνημόνιο Τσίπρα- Καμμένου».

    «Κοινό συμπέρασμα όλων είναι ότι η ΝΔ δεν υιοθετεί τα πολύ επώδυνα μέτρα που φέρνει η συγκυβέρνηση, και δεσμεύεται ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να βελτιώσει και να θεραπεύσει τις αδικίες σε μια σειρά κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα για τους αγρότες», επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    [02] Κουτσούμπας: Το Μνημονίο Τσίπρα κονιορτοποιεί ό,τι δεν πρόλαβαν να συντρίψουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις

    Το τρίτο μνημόνιο είναι και τυπικά πλέον γεγονός. Με τις υπογραφές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που αποδείχτηκαν άξιοι συνεχιστές της συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ και όλοι πλέον μαζί-φυσικά και το Ποτάμι- απόψε θα ψηφίσουν το νέο σφαγιασμό του ελληνικού λαού, της ελληνικής νεολαίας, των λαϊκών οικογενειών της πατρίδας μας, ανέφερε στην ομιλία του στην Βουλή, ο ΓΓ της ΚΕ και πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

    Έκανε λόγο για παιχνίδια εντυπωσιασμού εκ μέρους της κυβέρνησης με τις αποζημιώσεις βουλευτών και πρόσθεσε πως αν ήθελε πραγματικά να βάλει το χέρι επί των τύπων των ήλων ας έφερνε για ψηφοφορία την ολοκληρωμένη πρόταση νόμου του ΚΚΕ για δραστικές περικοπές στις βουλευτικές αποζημιώσεις, κατάργηση του αφορολόγητου στους βουλευτές, πλήρη κατάργηση των βουλευτικών συντάξεων και όλων των άλλων απολαβών που συνδέονται με την βουλευτική ιδιότητα.

    Ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι του μνημονίου, έχοντας το μυαλό της στις ερχόμενες πρόωρες εκλογές.

    Τόνισε ότι τα μέτρα του «3ου Μνημονίου Τσίπρα» κονιορτοποιούν ότι δεν πρόλαβαν να συντρίψουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ενώ, επιπλέον, κανένα από τα αντιλαϊκά μέτρα που ψηφίστηκαν μέχρι τώρα, δεν καταργείται, ή έστω αναστέλλεται.

    Η νέα συμφωνία, πρόσθεσε, βαθαίνει την φτώχεια του λαού, σφίγγει τις αλυσίδες, μόνο και μόνο για να δώσει ώθηση στην περιβόητη καπιταλιστική ανάκαμψη, φέρνοντας μέτρα βελτίωσης για επιχειρηματικούς ομίλους, προκειμένου να επενδύσουν τα λιμνάζοντα συσσωρευμένα κεφάλαιά τους.

    Χαρακτήρισε το μνημόνιο που φέρνει η κυβέρνηση ως προδοσία των λαϊκών συμφερόντων, και ολοκλήρωση του κύκλου του ΣΥΡΙΖΑ ως «γλυκανάλατων σοσιαλιστών».

    Επέρριψε μεγάλες ευθύνες σε όσους βουλευτές εμφανίζονται αιφνιδιασμένοι από το βάθος των ανατροπών στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, είπε πως είναι είτε αδιάβαστοι ή υποκρίνονται, και πρόσθεσε πως αυτός είναι ο ευρωπαϊκός δρόμος στον οποίο ορκίζονται.

    [03] Φ. Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ με αίσθηση ευθύνης δίνει θετική ψήφο στη συμφωνία

    Το ΠΑΣΟΚ με αίσθηση ευθύνης δίνει θετική ψήφο στη συμφωνία δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά υπογραμμίζοντας πως η ψήφος αυτή δεν πρέπει να ερμηνευθεί ως ψήφος ανοχής και εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ?ΑΝΕΛ αλλά ψήφος εμπιστοσύνης στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

    Είναι ώρα για δράση και όχι για απόδραση είπε η κ. Γεννηματά απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό ενώ επισήμανε δεικτικά: Πρώτη φόρα αριστερά, τρίτη φορά μνημόνιο.

    [04] Ευκλ.Τσακαλώτος:Το μνημόνιο αυτό θα πρέπει να κριθεί με τα υπέρ και τα κατά του

    Στις σημαντικές διαφορές μεταξύ των αρχικών προτάσεων των θεσμών και των κειμένων που αποτυπώνονται στην τελική συμφωνία, υπέρ των ελληνικών θέσεων, ως αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης, αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

    Ειδικότερα ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε επιγραμματικά σε όρους για την πώληση «κόκκινων» δανείων σε distress funds, στην επιβολή εισιτηρίου 5 ευρώ στα νοσοκομεία, σε θέματα στον τομέα της ενέργειας, σε όρους για την λειτουργία του Ταμείου της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας καθώς και σε θέματα εργασιακών σχέσεων, και στο νόμο Διαμαντοπούλου για την Παιδεία που δεν υπάρχουν στην τελική συμφωνία λόγω της διαπραγμάτευσης που έγινε από ελληνικής πλευράς.

    Ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε ότι πρόκειται για μία δύσκολη συμφωνία που έχει αγκάθια, αλλά το ζήτημα είναι ποιόν εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός προκειμένου να μετριάσει τις όποιες αδικίες που υπάρχουν για κοινωνικές ομάδες όπως οι αγρότες κλπ. Αλλά επίσης και ποιον εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός για να διαπραγματευτεί για το ελληνικό χρέος και την κατάθεση ενός αναπτυξιακού σχεδίου για την χώρα μας μέχρι το 2016.

    Για το ζήτημα του χρέους ο κ.Τσακαλώτος ανέφερε επίσης ότι όλη η Ευρώπη αλλά και όλος ο κόσμος συζητάει πλέον για το ζήτημα διευθέτησης του ελληνικού χρέους υπογραμμίζοντας πως έχει ξεσπάσει ένας καυγάς μεταξύ του ΔΝΤ και της Γερμανίας.

    [05] «Το ΔΝΤ θα χρηματοδοτήσει την Ελλάδα μόνο όταν η Ευρώπη λάβει μέτρα ελάφρυνσης του χρέους»

    Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) χθες πίεσε την Ευρώπη να υποβάλλει πρόταση για ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας, λέγοντας ότι το ίδιο θα λάβει απόφαση για περαιτέρω χρηματοδότηση για την Αθήνα μόνο αφού ληφθούν μέτρα για να καταστήσουν το χρέος της χώρας πιο βιώσιμο.

    "Προσβλέπουμε στην συνεργασία μας με τις αρχές για να διαμορφώσουμε το (οικονομικό) τους πρόγραμμα πιο λεπτομερώς και για τους Ευρωπαίους εταίρους της Ελλάδας να πάρουν αποφάσεις για την ελάφρυνση του χρέους που θα επιτρέψουν στο χρέος της Ελλάδας να καταστεί βιώσιμο", είπε η Ντέλια Βελκουλέσκου, επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα, σε δήλωσή της.

    "Το ΔΝΤ (...) θα προβεί σε εκτίμηση της συνδρομής του στην περαιτέρω χρηματοδότηση της Ελλάδας μόλις έχουν γίνει τα βήματα σχετικά με το πρόγραμμα των αρχών και της ελάφρυνσης του χρέους", πρόσθεσε.

    [06] Ομαλοποιείται η ροή πληρωμών του ΕΣΠΑ 2007-2013

    Υπερβαίνουν τα 150 εκατ. ευρώ το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου οι πληρωμές για έργα του ΕΣΠΑ 2007-13, όπως γνωστοποίησε σήμερα η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

    Το τελευταίο διάστημα η ΓΓ έχει προχωρήσει, σε συνεργασία με τις διαχειριστικές αρχές, σε ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και προωθεί τις πληρωμές βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, Σε αυτό το πλαίσιο, την προηγούμενη εβδομάδα (3-9 Αυγούστου) πραγματοποιήθηκαν πληρωμές 50 εκατ. ευρώ, ενώ την τρέχουσα εβδομάδα (10-16 Αυγούστου) οι πληρωμές θα ξεπεράσουν τα 100 εκατ. ευρώ.

    Το προσεχές διάστημα, όπως ανακοινώνει το υπουργείο, η προσπάθεια ενίσχυσης των ροών πληρωμών θα συνεχιστεί και εντατικοποιηθεί, με στόχο να καλυφθούν άμεσα όλες οι ανάγκες των έργων του ΕΣΠΑ 2007-13.

    [07] Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Ολομέλειας

    Η ολομέλεια της Βουλής, στην σημερινή συνεδρίασή της για την συμφωνία με τους εταίρους, αποφάσισε κατά πλειοψηφία να συζητηθεί το νομοσχέδιο και οι τροπολογίες 2032/26 και 2033/27 με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

    Όσον αφορά τη διάρκεια της συζήτησης η κ. Κωνσταντοπούλου πρότεινε να διαρκέσει τουλάχιστον 10 ώρες μέχρι τις 2 το μεσημέρι, πρόταση η οποία απορρίφθηκε από την ολομέλεια και έγινε αποδεκτή κατά πλειοψηφία η πρόταση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φίλη να ολοκληρωθεί η συζήτηση μέχρι τις 7 το πρωί.

    Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως στο Eurogroup της Παρασκευής η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να πάει με ψηφισμένα τα προαπαιτούμενα , τη δανειακή σύμβαση και την συμφωνία. Αν δεν υπάρξει συμφωνία θα πάμε σε δάνειο - γέφυρα, είπε ο κ.Τσακαλώτος και τα ξένα κοινοβούλια με πρώτους του Φιλανδούς δεν θα ψηφίσουν την συμφωνία.

    Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Φίλης ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με την πρόταση της κυβέρνησης για τη διαδικασία του κατεπείγοντος διότι εκτιμά ότι χρειάζεται η συμφωνία ώστε να υπάρξει επανεκκίνηση της οικονομίας και ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

    Σχετικά με το θέμα της εξουσιοδότησης προς τον υπουργό Οικονομικών που τέθηκε στην Διάσκεψη των προέδρων ο κ. Φίλης ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά πως τέτοιου είδους αποφάσεις, όπως η συμφωνία με τους εταίρους, πρέπει να λαμβάνεται από την Βουλή.

    Για τις τροπολογίες ο κ. Φίλης ανέφερε πως πρέπει να συμπεριληφθούν στο νομοσχέδιο και να γίνει ενιαία συζήτηση.

    Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τις τοποθετήσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των υπολοίπων κομμάτων.

    Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το νέο μνημόνιο, Ν. Μιχαλολιάκος

    Συζητάμε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στη Βουλή δήλωσε ο γγ της Χρυσής Αυγής Ν Μιχαλολιάκος, ενώ υπάρχει ένα άλλο κατεπείγον θέμα στην Ελλάδα. Αυτές τις ημέρες γίνεται στα ελληνικά νησιά ένας σεισμός, με τους παράνομους μετανάστες να έχουν κάνει απόβαση. Τι έκανε η Ευρώπη γι αυτό το θέμα, έδειξε για άλλη μια φορά την μεγάλη της υποκρισία, είπε ο Ν. Μιχαλολιάκος.

    Τίποτε δεν χαρίζεται και ο μόνος τρόπος να υπάρξει ανάπτυξη είναι η επιστροφή στη εθνική παραγωγή, είπε ο Ν. Μιχαλολιάκος αναφέροντας πως η ΧΑ καταψηφίζει το νέο μνημόνιο.

    Εναλλακτική η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Μπαλαούρας

    Υπάρχει στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσουμε και προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχει εναλλακτική λύση, χτυπώντας την διαπλοκή, την διαφθορά, την φοροδιαφυγή και την φοροκλοπή, εν κατακλείδι να χτυπήσουμε τα τζάκια των βαρόνων, είπε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Γεράσιμος Μπαλαούρας.

    Οι επιβαρύνσεις για τους αγρότες είναι μεγάλες και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με κριτήριο το κύριο επάγγελμα.Όσον αφορά τα κόκκινα δάνεια, θα πρέπει να υπάρξει προστασία για τους καλούς οφειλέτες.

    Τέλος πρέπει να αναφερθεί το «παράθυρο» που άνοιξε για συλλογικές διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας, ανέφερε ο κ. Μπαλαούρας.

    Το τρίτο Μνημόνιο να γίνει "κτήμα" της κυβέρνησης, Κ. Χατζηδάκης

    Να καταστήσει η κυβέρνηση "κτήμα της" το τρίτο Μνημόνιο, αναζητώντας ξένες επενδύσεις και λύσεις στο πλαίσιο της παρούσας Βουλής, ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.

    Στην ουσία, τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ απέτυχαν δραματικά στο εξάμηνο της διακυβέρνησής τους, επιβαρύνοντας την ελληνική οικονομία με τουλάχιστον 45 δισ. (επιστροφή των 11 δισ. του ΤΧΣ, 9 δισ. αφιερωμένα φέτος στο "πηγάδι της ύφεσης", 25 δισ. επιπλέον δανεικά για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών), στα οποία προστίθεται και μια σειρά από φόρους - 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, 20-26% στους αγρότες 20 και 26%.

    Ναι Λυκούδη στη νέα δανειακή σύμβαση με ευθείες βολές κατά ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

    Το Ποτάμι ψηφίζει το νομοσχέδιο της νέας δανειακής σύμβασης της χώρας που ισοδυναμεί με ναι στην Ευρώπη και παραμονή της χώρας στο ευρώ κι όχι στην χρεοκοπία της χώρας και την δραχμή, τόνισε ο ειδικός αγορητής Σπύρος Λυκούδης.

    Στην ομιλία του ο βουλευτής της Α΄ Αθήνας επεσήμανε ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να πατάει σε δύο βάρκες κι έχει να διαλέξει μεταξύ δύο επιλογών:

    - Την πανικόβλητη προσφυγή στις κάλπες με τις όποιες επιπτώσεις.

    - Την ευρεία, πολύ διευρυμένη συνεννόηση όλων των δυνάμεων μέχρι να βγει η χώρα στο ξέφωτο για να μπορέσει να ξεκινήσει η ανάπτυξη.

    Ν. Καραθανασόπουλος Nέα βάρβαρα μέτρα που δεν τόλμησαν να λάβουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις

    Το μνημόνιο Τσίπρα δεν είναι κεραυνός εν αιθρία αλλά συμπλήρωμα των μνημονίων που υπέγραψαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δήλωσε ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ Ν. Καραθανασόπουλος,

    Πρόκειται για νέα βάρβαρα μέτρα που δεν τόλμησαν να λάβουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, είπε ο κ. Καραθανασόπουλος, υπογραμμίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται η επίλεκτη μονάδα του κεφαλαίου.

    Αποτελεί ψευτοδίλλημμα αν τα μέτρα αυτά είναι υφεσιακά ή αναπτυξιακά, υπογράμμισε ο εισηγητής του ΚΚΕ, τονίζοντας πως ο διαχωρισμός ανάμεσα σε μνημονιακές και αντιμνημονιακές δυνάμεις είναι ψεύτικος.

    Γ. Κουτσούκος: Το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει τη συμφωνία για να μην χρεοκοπήσει η χώρα

    Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις παλινωδίες του μας οδήγησε μπροστά στο grexit , δήλωσε ο ειδικός αγορητής του ΠΑΣΟΚ Γ. Κουτσούκος υπογραμμίζοντας πως δεν θα βγούμε από την κρίση αν δεν υπάρξουν ορισμένες νέες προϋποθέσεις όπως μια νέα μορφή διακυβέρνησης.

    Για να γίνει αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία, είπε ο κ. Κουτσούκος και επισήμανε πως το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει τη συμφωνία για να μην χρεοκοπήσει η χώρα και επανέλαβε ότι το κόμμα του δεν είναι με το grexit αλλά με το συμφέρον του λαού και της χώρας.

    Δ. Καμμένος Στις αναπτυξιακές δυνατότητες που προσφέρει το πακέτο των 86 δισ. ευρώ αναφέρθηκε ο ειδικός αγορητής των ΑΝΕΛ

    Στις αναπτυξιακές δυνατότητες που προσφέρει το πακέτο των 86 δισ. ευρώ εφόσον συνοδευτεί με συγκεκριμένες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, αναφέρθηκε στην ομιλία του ο ειδικός αγορητής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, προτείνοντας την υπερψήφιση του σχεδίου νόμου για τη νέα δανειακή σύμβαση.

    Ο κ. Καμμένος επικαλέστηκε ενδεικτικά αναγνώριση της μαστίχας Χίου ως θεραπευτικής ουσίας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκου, την ίδια στιγμή που "η Ελλάδα πουλάει την πατέντα της":

    «Η οικονομία αναπτύσσεται με νέες τεχνολογίες και με πατέντες. Γιατί τις πατέντες όλες τις διαχειρίζονται χώρες με φορολογικούς παραδείσους; Τα έσοδα όλα πηγαίνουν σε έναν φορολογικό παράδεισο» επισήμανε ο κ. Καμμένος, προτείνοντας να καταστρωθεί ένα πρόγραμμα αξιοποίησης του συγκεκριμένου δεδομένου, όπως επίσης και "της ταμπέλας στο κρασί, στο λάδι και στη φέτα".

    «Το πακέτο Γιούνκερ έχει πολλά πόδια. Μέσα στο πακέτο Γιούνκερ, με το γεωπολιτικό παιχνίδι που παίζεται αυτές τις μέρες, θα πρέπει να καταθέσουμε σχέδια για το πώς θα αξιοποιήσουμε το ενεργειακό πλεονέκτημα που έχουμε, καθώς η Ελλάδα είναι ενεργειακός πυλώνας για την Ευρώπη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ειδικός αγορητής των ΑΝΕΛ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 14 August 2015 - 4:32:10 UTC