Browse through our Interesting Nodes for General Business in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-07-26

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Π. Λαφαζάνης: Στηρίζω την κυβέρνηση για να εφαρμόσει το ριζοσπαστικό πρόγραμμά της
  • [02] Κομμουνιστικά και εργατικά κόμματα σε διεθνή καμπάνια αλληλεγγύης στο ΚΚΕ
  • [03] Τρεις νεκροί από τη συντριβή μικρού αεροπλάνου στο Τόκιο
  • [04] Ισραηλινοί αστυνομικοί εισήλθαν στο τέμενος Αλ-Άκσα, ταραχές με Παλαιστίνιους
  • [05] Σεισμός 6 βαθμών ανοικτά της Ιάβας στην Ινδονησία
  • [06] Οι ΗΠΑ καταδικάζουν τις επιθέσεις των Κούρδων ανταρτών στην Τουρκία
  • [07] Αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Τήνου οι επιβάτες του Flying Cat 4
  • [08] Επιβατηγό ταχύπλοο προσάραξε έξω από το λιμάνι της Τήνου
  • [09] Συναυλία αλληλεγγύης στην Τεχνόπολη, για συγκέντρωση τροφίμων
  • [10] Συναυλία στο Ολυμπιείον με αποσπάσματα από γνωστές όπερες
  • [11] «Στις μέρες μας, μοιάζει να αναπτύσσεται ένας νέος φιλελληνισμός»
  • [12] ΚΚΕ: Αβάσταχτα μέτρα για την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα

  • [01] Π. Λαφαζάνης: Στηρίζω την κυβέρνηση για να εφαρμόσει το ριζοσπαστικό πρόγραμμά της

    «Αν η κυβέρνηση ταυτιστεί αμετάστρεπτα με νέα και παλιά μνημόνια και με πολιτικές που τα εφαρμόζουν, δεν θα βρει μόνο εμένα απέναντι αλλά και τη μεγάλη πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ, σύσσωμο σχεδόν, τον δημοκρατικό, προοδευτικό και αριστερό λαϊκό κόσμο», αναφέρει σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Real News» ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

    Ο πρώην υπουργός υπογραμμίζει ότι στηρίζει την κυβέρνηση για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της, «το ριζοσπαστικό πρόγραμμα» με το οποίο εξέλεξε κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ ο ελληνικός λαός και για να ανταποκριθεί στο περήφανο «όχι» του δημοψηφίσματος. Σημειώνει όμως ταυτόχρονα ότι δεν στηρίζει την κυβέρνηση για να συνάπτει και να εφαρμόζει νέα μνημόνια.

    «Η δική μου εξαρχής θέση και επιμονή», υπογραμμίζει ο Π. Λαφαζάνης, «ήταν να ετοιμαστεί έγκαιρα η Ελλάδα, πρώτα από όλα πολιτικά, για όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και για την περίπτωση της εξόδου από την ευρωζώνη, αν και εφόσον συναντούσε απέναντί της τείχος και απαιτήσεις συνθηκολόγησης».

    Εξάλλου σε συνέντευξή του στην Free Sunday, o κ. Λαφαζάνης τονίζει ότι «η Αριστερή Πλατφόρμα είναι σάρκα εκ της σαρκός του ΣΥΡΙΖΑ». «Είμαστε εμείς που πρωτοπόρα εργαστήκαμε για να συγκροτηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως ενωτικό εγχείρημα της Αριστεράς. Είμαστε εμείς, επίσης, που στις κρίσιμες στιγμές στηρίξαμε τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν άλλοι, αρκετοί εκ των οποίων στηρίζουν τώρα φανατικά το μνημόνιο, επιχειρούσαν να τον διαλύσουν», τονίζει εξάλλου ο Π. Λαφαζάνης.

    [02] Κομμουνιστικά και εργατικά κόμματα σε διεθνή καμπάνια αλληλεγγύης στο ΚΚΕ

    Πενήντα Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα και Οργανώσεις από όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία πέντε κομμάτων, του Αλγερινού Κόμματος για τη Δημοκρατία και το Σοσιαλισμό, του Βραζιλιάνικου Κομμουνιστικού Κόμματος, του Κομμουνιστικού Κόμματος Λαών της Ισπανίας, του Εργατικού Κόμματος Ουγγαρίας και του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας, που ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα διεθνή καμπάνια αλληλεγγύης στο ΚΚΕ και την πάλη του.

    Στο κείμενο αλληλεγγύης το οποίο συνυπογράφουν, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι:

    «για πολλά χρόνια, οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, εφαρμόζουν μνημόνια και σκληρούς αντιλαϊκούς νόμους με οδυνηρές συνέπειες στην εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα» και προστίθεται ότι «σήμερα, η αντιλαϊκή συμφωνία - 3ο μνημόνιο που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την τρόικα, με τη στήριξη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, διατηρεί τα αντιλαϊκά μέτρα των προηγούμενων κυβερνήσεων και φορτώνει νέα βάρη στους εργαζόμενους της Ελλάδας, αβάσταχτη φορολογία, κατάργηση ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων, μείωση των μισθών και των συντάξεων, ιδιωτικοποιήσεις κ.ά. χειροτερεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση των λαϊκών οικογενειών».

    [03] Τρεις νεκροί από τη συντριβή μικρού αεροπλάνου στο Τόκιο

    Τρεις νεκροί είναι ο απολογισμός της συντριβής μικρού αεροπλάνου πάνω σε κατοικημένη περιοχή της ιαπωνικής πρωτεύουσας σήμερα το πρωί, μετέδωσε το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK προσθέτοντας ότι σπίτια και αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

    Σύμφωνα με το NHK, δύο άνδρες μέσα στο αεροπλάνο που μετέφερε πέντε ανθρώπους, σκοτώθηκαν όπως και μια γυναίκα που ήταν μέσα στο σπίτι της. Η πυροσβεστική υπηρεσία του Τόκιο ανέφερε ότι τρεις άνθρωποι υπέστησαν «καρδιοαναπνευστική ανακοπή», μια αιτία θανάτου που συνήθως επικαλούνται αξιωματούχοι στην Ιαπωνία μέχρι τα αίτια του θανάτου να επιβεβαιωθούν από ιατροδικαστή.

    Οι τηλεοπτικές εικόνες έδειχναν το αεροσκάφος να έχει συντριβεί ανάποδα πάνω στα ερείπια ενός καμένου σπιτιού, ενώ πυροσβέστες έριχναν νερό στα συντρίμμια από τα οποία αναδυόταν καπνός και διασώστες πραγματοποιούσαν έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν θυμάτων. Πολλά γύρω σπίτια γύρω έδειχναν να έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

    Η πυροσβεστική υπηρεσία ανακοίνωσε επίσης ότι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν και ότι πέντε σπίτια και τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

    [04] Ισραηλινοί αστυνομικοί εισήλθαν στο τέμενος Αλ-Άκσα, ταραχές με Παλαιστίνιους

    Ισραηλινοί αστυνομικοί εισήλθαν σήμερα το πρωί στο τέμενος Αλ-Άκσα στην κατεχόμενη και προσαρτημένη Ανατολική Ιερουσαλήμ, για να απομακρύνουν Παλαιστινίους που είχαν οχυρωθεί μέσα εκεί, ανακοίνωσε η αστυνομία.

    Είναι εξαιρετικά σπάνιο Iσραηλινοί αστυνομικοί να εισέρχονται στο εσωτερικό του τεμένους αυτού, που αποτελεί τον τρίτο ιερότερο τόπο του Ισλάμ. Οι ταραχές ξέσπασαν λόγω της άφιξης κατά τη διάρκεια της νύχτας υπερ-ορθόδοξων Eβραίων που ήθελαν να προσευχηθούν στην Πλατεία των Τζαμιών, όπου βρίσκεται το τέμενος Αλ-Άκσα, την οποία αυτοί αποκαλούν Όρος του Ναού.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας «μασκοφόροι ταραξίες άρχισαν να πετούν πέτρες και βλήματα από το εσωτερικό του τεμένους προς τους αστυνομικούς, από τους οποίους μερικοί τραυματίστηκαν. Για να αποτροπεί η κλιμάκωση της έντασης και ταραχές, η αστυνομία εισήλθε μόλις μερικά μέτρα μέσα στο τζαμί και έκλεισε τις πόρτες του, προκειμένου να αποκαταστήσει την τάξη»..

    Η Πλατεία των Τζαμιών στην οποία βρίσκονται ο Θόλος του Βράχου και το Τέμενος Αλ- Άκσα είναι ο τρίτος πιο ιερός τόπος του Ισλάμ, μετά τη Μέκκα και τη Μεδίνα.

    [05] Σεισμός 6 βαθμών ανοικτά της Ιάβας στην Ινδονησία

    Σεισμική δόνηση μεγέθους 6 βαθμών σημειώθηκε σήμερα το πρωί ανοιχτά του νησιού της Ιάβας, στην Ινδονησία, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS) και σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο, δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι.

    Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 93 χλμ. νότια του χωριού Κρατζάν Ταμπακρέτζο και σε βάθος 59 χλμ., σύμφωνα με το USGS.Ο Μοχάμαντ Ριγιάντι, της μετεωρολογικής υπηρεσίας της Ινδονησίας, δήλωσε ότι δεν υπήρξαν θύματα ή ζημιές, ούτε υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι.

    Η Ινδονησία βρίσκεται στη μεγάλη σεισμογενή περιοχή που ονομάζεται «δαχτυλίδι της φωτιάς» του Ειρηνικού, η οποία σχηματίζεται από ακτογραμμές και σειρά από ηφαίστεια που βρέχονται από τον Ειρηνικό Ωκεανό και επηρεάζονται άμεσα από την κίνηση και τις συγκρούσεις των τεκτονικών πλακών.

    [06] Οι ΗΠΑ καταδικάζουν τις επιθέσεις των Κούρδων ανταρτών στην Τουρκία

    Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε σήμερα ότι χαιρετίζει την αυξημένη εστίαση της Άγκυρας και τις έντονες προσπάθειές της στην καταπολέμηση της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ενώ αποκάλεσε «τρομοκρατική» την ένοπλη κουρδική οργάνωση Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (ΡΚΚ).

    Οι δηλώσεις αυτές έγιναν σε συνέντευξη Τύπου στο Ναϊρόμπι από αξιωματούχο του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Κένυα του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

    Την ίδια ώρα, ανώτερος Αμερικανός διπλωμάτης έγραψε στο Twitter ότι οι ΗΠΑ καταδικάζουν τις πρόσφατες επιθέσεις από κούρδους αντάρτες του ΡΚΚ στην Τουρκία και πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει σχέση» μεταξύ των αεροπορικών επιδρομών της Τουρκίας εναντίον θέσεων του ΡΚΚ και μιας συμφωνίας για την κλιμάκωση της καταπολέμησης των τζιχαντιστών του ΙΚ.

    «Δεν υπάρχει καμία σύνδεση μεταξύ των αεροπορικών επιδρομών εναντίον του ΡΚΚ και της πρόσφατης συμφωνίας για την ενίσχυση της συνεργασίας ΗΠΑ-Τουρκίας εναντίον του ΙΚ» έγραψε στο Twitter ο Μπρετ Μακ Γκαρκ, αναπληρωτής ειδικός απεσταλμένος του Προέδρου Ομπάμα στον συνασπισμό κατά του ΙΚ.

    [07] Αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Τήνου οι επιβάτες του Flying Cat 4

    Με ασφάλεια και χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αποβιβάστηκαν το πρωί στο λιμάνι της Τήνου, οι 239 επιβάτες του ταχύπλοου επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Flying Cat 4 της HELLENIC SEAWAYS, που προσάραξε το πρωί σε αβαθή νερά λόγω ομίχλης, λίγο πριν δέσει στο λιμάνι της Τήνου.

    Η προσάραξη του ταχύπλοου που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ραφήνα - Τήνο - Μύκονο - Πάρο - Νάξο - Ίο - Σαντορίνη έγινε με την πλώρη χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ το σημείο που το ταχύπλοο «κάθισε», σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι αμμώδες με πέτρινες πλάκες.

    Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι με καΐκια που έσπευσαν άμεσα στο πλοίο ενώ από την πρώτη στιγμή πάνω στο καταμαράν μετέβη ο λιμενάρχης της Τήνου, ο οποίος συντόνιζε όλες τις ενέργειες για την ασφαλή μετεπιβίβαση των επιβατών.

    [08] Επιβατηγό ταχύπλοο προσάραξε έξω από το λιμάνι της Τήνου

    Σε αβαθή νερά έξω από το λιμάνι της Τήνου προσάραξε τις πρώτες πρωινές ώρες το επιβατηγό ταχύπλοο σκάφος FLYING CAT 4 με 239 επιβάτες και 14 άτομα πλήρωμα, λόγω ομίχλης, χωρίς να υπάρξει εισροή υδάτων.

    Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική ΑκτοφυλακήΣώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα καΐκια από το νησί προκειμένου να αποβιβάσουν τους επιβάτες του πλοίου στο λιμάνι και να γίνει η αποκόλληση και ρυμούλκηση του FLYING CAT 4.Ρυμουλκό πλοίο από τη Μύκονο αναμένεται να φθάσει στο σημείο σε περίπου 2 ώρες για να ρυμουλκήσει το FLYING CAT 4 στο λιμάνι προκειμένου να επιθεωρηθεί από κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων.

    [09] Συναυλία αλληλεγγύης στην Τεχνόπολη, για συγκέντρωση τροφίμων

    Οι Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Γιώργος Καραδήμος, Θέμης Καραμουρατίδης, Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσσα Μποφίλιου, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη και RadioSol, αποτελούν την καλλιτεχνική πρωτοβουλία «Αγάπη ρε+» που σε συνεργασία με την Τεχνόπολη θα πραγματοποιήσει συναυλία στο Γκάζι την Τρίτη 28 Ιουλίου. Σκοπός της συναυλίας, που θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ, είναι η ενίσχυση της προσπάθειας του Κέντρου Υποδομής και Αλληλεγγύης (ΚΥΑΔΑ) του Δήμου της Αθήνας.

    Οι ανάγκες του ΚΥΑΔΑ να μεγαλώνουν συνεχώς, καθώς καθημερινά υποστηρίζει περισσότερους από 20.000 ανθρώπους με είδη πρώτης ανάγκης και συσσίτια, η πρωτοβουλία «Αγάπη ρε+» καλεί όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν, να παραβρεθούν στη συναυλία, φέρνοντας ένα ή και περισσότερα από τα παρακάτω είδη:

    α) Τρόφιμα

    Ρύζι/ Ζυμαρικά/ Όσπρια

    Ζάχαρη/ Αλεύρι/ Λάδι

    Δημητριακά/ Μαρμελάδα/ Μπισκότα/ Φρυγανιές

    Κονσέρβες

    Γάλα εβαπορέ

    Χυμοί/ Καφές/ Τσάι

    β) Φάρμακα

    Φάρμακα για ζαχαρώδη διαβήτη/χοληστερίνη

    Αντιπυρετικά - Παυσίπονα

    Καρδιολογικά - Υπέρτασης

    Φάρμακα Στομάχου

    Αντισταμινικά

    Αντιβιοτικά

    Φάρμακα Θυρεοειδή

    Κολλύρια Ματιών

    Είδη πρώτων βοηθειών

    γ) Είδη Υγιεινής/ Καθαριστικά

    Οδοντόκρεμα

    Σαμπουάν

    Υγροσάπουνο

    Υγρό καθαρισμού πιάτων

    Χαρτί υγείας/ Χαρτοπετσέτες

    Σερβιέτες

    [10] Συναυλία στο Ολυμπιείον με αποσπάσματα από γνωστές όπερες

    Με μια μεγάλη συναυλία με αποσπάσματα από διάσημες όπερες, που θα πραγματοποιηθεί στον αρχαιολογικό χώρο του Ολυμπιείου (Στύλοι του Ολυμπίου Διός), η Εθνική Λυρική Σκηνή ολοκληρώνει την καλλιτεχνική περίοδο 2014-15. Η συναυλία με τα δημοφιλή αποσπάσματα από αγαπημένες όπερες όπως, ο Ναμπούκο, ο Τροβατόρε, ο Οθέλλος, ο Μάκμπεθ, η Τόσκα, και με την συμμετοχή του συνόλου των καλλιτεχνικών δυνάμενων της ΕΛΣ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουλίου, και έχει στόχο να προσφέρει στους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης μας, μια μοναδική εμπειρία.

    Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, αρχιμουσικός Μύρων Μιχαηλίδης θα έχει την ευθύνη της μουσικής διεύθυνσης της συναυλίας και σολίστ θα είναι δύο από τους διαπρεπέστερους μονωδούς της ΕΛΣ, η υψίφωνος Τσέλια Κοστέα και ο βαρύτονος Δημήτρης Πλατανιάς, καθώς και ο τενόρος της νεότερης γενιάς Δημήτρης Πακσόγλου.

    Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας τα οποία θα διανέμονται στην είσοδο του Ολυμπιείου δύο ώρες πριν την έναρξη της συναυλίας.

    [11] «Στις μέρες μας, μοιάζει να αναπτύσσεται ένας νέος φιλελληνισμός»

    «Θα μπορούσαμε να πούμε ότι στις μέρες μας μοιάζει να αναπτύσσεται ένας νέος φιλελληνισμός που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη κατανόηση και αλληλεγγύη ανάμεσα στους ανθρώπους» λέει η Πέπη Ρηγοπούλου σε μια συζήτησή μας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, με αφορμή τη σημερινή επέτειο των 41 χρόνων από την κατάρρευση της δικτατορίας.

    Συγγραφέας βιβλίων σχετικών με τον πολιτισμό, την τέχνη, τον μύθο, την ψυχανάλυση, καθηγήτρια Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Πέπη Ρηγοπούλου συνδέει στην κουβέντα μας το χθες με το σήμερα γιατί όπως εξηγεί «κάθε νέο τραύμα ενεργοποιεί τα προηγούμενα σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο και όλες και όλοι θέλουμε να μιλήσουμε και να αφηγηθούμε. Και πρέπει να το κάνουμε. Είναι άλλος ένας τρόπος αντίστασης».

    [12] ΚΚΕ: Αβάσταχτα μέτρα για την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα

    «Με αβάσταχτα μέτρα για την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα» ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα προαπαιτούμενα για ένα νέο μνημόνιο στην Βουλή, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η ΚΕ του ΚΚΕ. Οπως αναφέρεται, η κυβέρνηση ξεκίνησε ήδη την υλοποίηση των εφαρμοστικών νόμων με τη στήριξη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού καλλιεργώντας κλίμα «εθνικής ομοψυχίας», ενώ η ανασχηματισμένη κυβέρνηση επιδιώκει την γρήγορη υλοποίηση του αντιλαϊκού έργου.

    «Τα αναπτυξιακά πακέτα και τη ρύθμιση του χρέους πάλι ο λαός θα τα πληρώνει, θα κατευθυνθούν στο μεγάλο κεφάλαιο όπως ακριβώς και τα προηγούμενα» σχολιάζεται και προστίθεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «όχι μόνο αναγνώρισε όλα τα βάρβαρα μέτρα των μνημονίων που συμφώνησαν οι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο παίρνει καινούργια αλλά επιστρατεύει τους ίδιους εκβιασμούς που χρησιμοποίησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις με το δίλημμα «ή παίρνουμε αντιλαϊκά μέτρα ή καταστρεφόμαστε»».

    Τονίζεται ότι «οι τελευταίες εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι η ΕΕ και ο καπιταλισμός δε μπορούν να αλλάξουν, με διαπραγματεύσεις, εναλλαγή κυβερνήσεων και δημοψηφίσματα», με την κατάσταση για τον λαό να «χειροτερεύει και εξαιτίας των ανταγωνισμών που οξύνονται μεταξύ των καπιταλιστικών χωρών και των ιμπεριαλιστικών κέντρων, εντός και εκτός Ευρωζώνης».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 26 July 2015 - 10:32:17 UTC