Download Greek Fonts & Instructions for your computer Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-07-13

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Ν. Χουντής και αναλαμβάνει θέση στην ευρωβουλή
  • [02] Εκτιμήσεις της Φ. Γεννηματά για τη συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής
  • [03] Σε εξέλιξη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό
  • [04] Ο S&P ενδέχεται να αναβαθμίσει το αξιόχρεο της Ελλάδας «πολύ σύντομα»
  • [05] Επανεξελέγη πρόεδρος του Eurogroup ο Γερούν Ντάισελμπλουμ
  • [06] Σε συνεννόηση με την Μέρκελ ήταν ο Σόιμπλε σχετικά με την πρόταση για προσωρινό Grexit
  • [07] Σε 24ωρη απεργία οι φαρμακοποιοί την ερχόμενη Τετάρτη
  • [08] Αυξήθηκαν οι φωλιές της caretta-caretta στις παραλίες ωοτοκίας της Ζακύνθου
  • [09] Το ΔΝΤ είναι «έτοιμο να βοηθήσει» στην προσπάθεια επίλυσης της ελληνικής κρίσης χρέους
  • [10] Σε εξέλιξη ένα ακόμη Eurogroup
  • [11] Για πρώτη φορά ένας ελληνικός υπερυπολογιστής στο Top 500 του κόσμου

  • [01] Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Ν. Χουντής και αναλαμβάνει θέση στην ευρωβουλή

    Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής. Η επιστολή παραίτησης του κ. Χουντή προς την πρόεδρο της Βουλής, ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια.

    Ο κ. Χουντής είναι ο πρώτος επιλαχών ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αναμένεται να αναλάβει το αξίωμά του στην Ευρωβουλή, μετά την παραίτηση του Μανώλη Γλέζου.

    Τη θέση του Ν. Χουντή στη Βουλή θα καταλάβει ο Γ.Κυρίτσης

    [02] Εκτιμήσεις της Φ. Γεννηματά για τη συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής

    Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά με κείμενο της προχώρησε σε σειρά εκτιμήσεων για τη συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής καλώντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει άμεσα και να μιλήσει δεσμευτικά με παρρησία και ειλικρίνεια, όπως αναφέρει.

    «Να καθορίσει άμεσα και σαφέστατα τι σχεδιάζει να κάνει με την κυβέρνησή του, με την κοινοβουλευτική του ομάδα και με το κόμμα του, το ΣΥΡΙΖΑ. Να τερματίσει τη διπλή γλώσσα και τη διπλή γραμμή των αντιφάσεων, την απραξία, την ακραία πόλωση και την κινούμενη άμμο της εκλογολογίας. Σε καμία περίπτωση πια τα αδιέξοδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει και δε μπορεί να μετατρέπονται σε εθνικά, θεσμικά, οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα», επισημαίνει καθώς «πληρώσαμε ένα ακριβό τίμημα για λάθη, για αστοχίες, για αλλοπρόσαλλους σχεδιασμούς, για προκλητικές συμπεριφορές και ναρκισσιστικές δηλώσεις, για τις αμφίσημες, αντιφατικές και επικίνδυνες μεταμοντέρνες θεωρίες των παιγνίων».

    Κατά την κ. Γεννηματά ο συμβιβασμός ήταν αναγκαίος και απαραίτητος για την γεωπολιτική σταθερότητα και την ασφάλεια της πατρίδας μας στην εύφλεκτη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και πως η Συμφωνία είναι επώδυνη αλλά κρατάει την Ελλάδα όρθια.

    Κάνει λόγο για επιθυμητή βιώσιμη λύση που απαιτεί πανεθνική δημιουργική προσπάθεια με διάλογο, συνεννόηση και συνεργασία ανάμεσα στις πολιτικές και τις κοινωνικές δυνάμεις, και συστράτευση του Ελληνικού Λαού.

    «Οι μεγάλες δυσκολίες, τα εκρηκτικά προβλήματα και οι προκλήσεις είναι μπροστά μας», αναφέρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τονίζει ότι ζητάει από τον πρωθυπουργό να αναγνωρίσει αφ ενός την καθοριστική συμβολή των πολιτικών δυνάμεων των 251 βουλευτών, που χωρίς την εξουσιοδότησή τους και τη διπλή εντολή τους δεν θα μπορούσε καν να αρχίσει μια ουσιαστική διαπραγμάτευση και αφ ετέρου την αμέριστη υποστήριξη των Ηγετών των Σοσιαλιστικών Κομμάτων της Ευρώπης, που συμπαρατάχθηκαν ανοιχτά με την Ελλάδα και ακύρωσαν τα σχέδια των ακραίων νεοφιλελεύθερων και των εθνικιστικών δυνάμεων της Ευρώπης.

    «Το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης μέσα και έξω από την Ελλάδα στον αγώνα της οριστικής και αμετάκλητης αποτροπής του GREXIT ενώνοντας «τη φωνή μας και τη δύναμή μας με τη φωνή και τη δύναμη των Σοσιαλιστικών και Σοσιαλδημοκρατικών Κομμάτων στην Ευρώπη, ακυρώνοντας τα σχέδια των ακραίων νεοφιλελεύθερων και εθνικιστικών σχεδίων τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη», υποστηρίζει η κ. Γεννηματά.

    [03] Σε εξέλιξη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό

    Συνεργασία με υπουργούς και στενούς του συνεργάτες έχει στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

    Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, η αναπληρώτρια υπουργός Νάντια Βαλαβάνη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελαρίδης και ο βουλευτής Δημήτρης Βίτσας.

    [04] Ο S&P ενδέχεται να αναβαθμίσει το αξιόχρεο της Ελλάδας «πολύ σύντομα»

    Ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's ενδέχεται να αναβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας «πολύ σύντομα» εφόσον το σχέδιο που συμφωνήθηκε τα ξημερώματα στις Βρυξέλλες μοιάζει ευσταθές, δήλωσε κορυφαίος Ευρωπαίος οικονομικός αναλυτής της χρηματοοικονομικής υπηρεσίας.

    Ο Μόριτς Κρέμερ ανέφερε στο πρακτορείο Ρόιτερς πως μολονότι η μακροπρόθεσμη εκτίμηση του οίκου παραμένει ότι η Ελλάδα θα βγει από την ευρωζώνη, η σημερινή συμφωνία περιόρισε τον άμεσο κίνδυνο για κάτι τέτοιο και θα μπορούσε να οδηγήσει στην αναβάθμιση της χώρας μέσα σε μία με δύο εβδομάδας. Σήμερα το αξιόχρεο της Ελλάδας βρίσκεται στη βαθμίδα CCC-.

    «Θα μπορούσε να γίνει αρκετά γρήγορα. Αν υπάρχει ένα σταθερό πρόγραμμα το οποίο θεωρούμε ότι συντελεί στο να φέρει ξανά ανάπτυξη στην οικονομία και να επιτρέψει στο οικονομικό σύστημα να δουλέψει και πάλι, τότε αυτό είναι σημαντικότερο από το θέμα της μεσοπρόθεσμης βιωσιμότητας του χρέους», εξήγησε ο Κρέμερ.

    [05] Επανεξελέγη πρόεδρος του Eurogroup ο Γερούν Ντάισελμπλουμ

    Ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Γερούν Ντάισελμπλουμ επανεξελέγη πρόεδρος του Eurogroup, αναφέρει επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

    [06] Σε συνεννόηση με την Μέρκελ ήταν ο Σόιμπλε σχετικά με την πρόταση για προσωρινό Grexit

    Σε συνεννόηση με την καγκελάριο Μέρκελ βρισκόταν ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε ό,τι αφορά το έγγραφο με την πρόταση για προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, δήλωσε η εκπρόσωπός του, Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν. Και ο αντικαγκελάριος Ζίγκαρ Γκάμπριελ, όπως δήλωσε η εκπρόσωπός του, Τάνια Αλεμάνι, γνώριζε για το έγγραφο, αλλά η πρωτοβουλία να τεθεί στο Eurogroup δεν ήταν σε συνεννόηση με το υπουργείο του.

    Από την πλευρά της καγκελαρίας, ο Στέφεν Ζάιμπερτ διευκρίνισε ότι το έγγραφο αφορούσε μόνο το ενδεχόμενο να μην υπάρξει συμφωνία και μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα συμφωνούσε η Αθήνα.

    «Η καγκελάριος και η κυβέρνηση από το 2010 εργάζονταν πάντα με στόχο να καταστεί δυνατή η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και να γίνει εφικτός ο δρόμος προς την βιώσιμη ανάπτυξη», δήλωσε ο κ. Ζάιμπερτ, ενώ η κυρία Φον Τισενχάουζεν έκανε λόγο για ένα "έγγραφο εργασίας", από αυτά που συνηθίζεται να ανταλλάσσονται στην διάρκεια μιας διαπραγμάτευσης. Διευκρίνισε μάλιστα ότι κατατέθηκε χθες και στο γερμανικό Κοινοβούλιο.

    «Δεν επρόκειτο για έγγραφο διαπραγμάτευσης, για αυτόν τον λόγο δεν υπήρχε η υποχρέωση για ενημέρωση της Βουλής εκ των προτέρων», επισήμανε και τόνισε ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε στενό και συνεχή συντονισμό με την καγκελάριο και τον αντικαγκελάριο και ενήργησε στις Βρυξέλλες στη βάση της κοινής θέσης της κυβέρνησης.

    Από την πλευρά πάντως του κ. Γκάμπριελ, η εκπρόσωπός του διευκρίνισε ότι ο αντικαγκελάριος βρισκόταν σε στενή συνεργασία με την κυρία Μέρκελ, τον κ. Σόιμπλε, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και άλλους σοσιαλδημοκράτες, αλλά «αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν και διαφορετικές απόψεις σε κάποια ζητήματα». Αυτή την πρωτοβουλία να τεθεί το θέμα για προσωρινό grexit ο υπουργός δεν την συμμερίζεται, δήλωσε η εκπρόσωπος του κ. Γκάμπριελ.

    [07] Σε 24ωρη απεργία οι φαρμακοποιοί την ερχόμενη Τετάρτη

    Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης την ερχόμενη Τετάρτη 15 Ιουλίου, αποφάσισε σήμερα σε έκτακτη συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), ενώ την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση με θέμα την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

    Οι φαρμακοποιοί αντιδρούν στα μέτρα που περιλαμβάνονται στη νέα συμφωνία κυβέρνησης-θεσμών, όπως το άνοιγμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και η απελευθέρωση των δικτύων διανομής για τα μη υποχρεωτικώς συνταγογραφούμενα φάρμακα (ΜΥΣΥΦΑ), υποστηρίζοντας ότι αυτά οδηγούν «στη διάλυση της φαρμακευτικής περίθαλψης».

    «Θεωρούν τα φαρμακεία απλές εμπορικές επιχειρήσεις, την υγεία εμπορεύσιμο αγαθό και το φάρμακο κοινό καταναλωτικό προϊόν», αναφέρει ο ΠΦΣ, σημειώνοντας ότι «οι φαρμακοποιοί συνεχίζουν να στηρίζουν τον Έλληνα ασφαλισμένο, παρέχοντας πίστωση στον ΕΟΠΥΥ, χρηματοδοτώντας από το υστέρημα τους την χρεωκοπημένη κοινωνική ασφάλιση, την ίδια ώρα που η ελληνική κυβέρνηση, βαδίζοντας στα χνάρια της προηγούμενης, υποκύπτει στις απαιτήσεις των μεγάλων συμφερόντων και των δανειστών»

    Ο ΠΦΣ θεωρεί «περίεργο» να επιχειρούν να εφαρμόσουν στην Ελλάδα μέτρα που δεν ισχύουν ούτε στη Γερμανία, «ύποπτο να επιχειρείται να αφανισθεί το φαρμακείο της γειτονιάς και των ακριτικών περιοχών» και « απαράδεκτο να αντικαθίσταται ο επιστήμονας φαρμακοποιός και το φαρμακείο από απρόσωπα και ανέλεγκτα καταστήματα λιανικής με αποκλειστικό σκοπό το κέρδος».

    [08] Αυξήθηκαν οι φωλιές της caretta-caretta στις παραλίες ωοτοκίας της Ζακύνθου

    Ο πιο συνεπής επισκέπτης της Ζακύνθου, η χελώνα caretta - caretta, εκατοντάδες χρόνια τώρα επιλέγει το νησί του Ιονίου, για την ωοτοκία της και αυτό καταγράφεται και φέτος καθώς ένας πολύ σημαντικός αριθμός από φωλιές θαλάσσιων χελωνών είναι αυτή την στιγμή στις παραλίες του κόλπου του Λαγανά.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές από τους εκπροσώπους του Εθνικού Θαλασσίου Πάρκου Ζακύνθου, από την αρχή της περιόδου ωοτοκίας μέχρι και σήμερα έχουν καταγραφεί περίπου 600 φωλιές, ενώ εκτιμάται πως ο αριθμός τους θα φτάσει τις 1.000 μέχρι το τέλος της περιόδου ωοτοκίας.

    Ο μεγαλύτερος αριθμός από φωλιές καταγράφεται στα Σεκάνια και ακολουθούν οι παραλίες Καλαμάκι, Δάφνη, Γέρακας και Μαραθωνήσι ενώ τα στελέχη του Πάρκου κάνουν λόγο για ενθαρρυντική εικόνα που υπάρχει στο ρυθμό της ωοτοκίας που εκτιμάται ότι θα φτάσει τα περσινά πολύ ικανοποιητικά δεδομένα.

    [09] Το ΔΝΤ είναι «έτοιμο να βοηθήσει» στην προσπάθεια επίλυσης της ελληνικής κρίσης χρέους

    Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε πως είναι έτοιμο να συνεργαστεί με την Αθήνα και τους ευρωπαίους πιστωτές της ώστε να βοηθήσει στην επίλυση της κρίσης χρέους της Ελλάδας, τώρα που επιτεύχθηκε μια συμφωνία για ένα νέο πρόγραμμα στήριξης.

    «Το ΔΝΤ παραμένει έτοιμο να εργαστεί μαζί με τις ελληνικές αρχές και τους Ευρωπαίους εταίρους για να βοηθήσει να προχωρήσει προς τα εμπρός αυτή η σημαντική προσπάθεια», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις.

    Ο Τζέρι Ράις ανέφερε ακόμη ότι η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του θεσμού για τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες, όπως αντανακλώνται στην τελική ανακοίνωση της Συνόδου Κορυφής της ευρωζώνης.

    [10] Σε εξέλιξη ένα ακόμη Eurogroup

    Οι υπουργοί Οικονομικών των χωρών της ευρωζώνης συνεδριάζουν σήμερα, για τρίτη φορά μέσα σε τρεις ημέρες, στις Βρυξέλλες προκειμένου να συζητήσουν κυρίως το θέμα της βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης της Ελλάδας, μια διαπραγμάτευση που προβλέπεται «δύσκολη», όπως προειδοποίησε η Φινλανδία.

    «Πρέπει να βρούμε βραχυπρόθεσμες λύσεις όσον αφορά τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της Ελλάδας και θα αρχίσουμε να το συζητούμε σήμερα», δήλωσε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί.

    Η συμφωνία, στην οποία κατέληξαν το πρωί στις Βρυξέλλες οι Ευρωπαίοι ηγέτες έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις, δεν μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα, γεγονός που σημαίνει ότι οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα πρέπει να βρουν προσωρινές λύσεις για τη χρηματοδότηση της Ελλάδας προκειμένου η χώρα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της μέχρι να ξεκινήσουν οι εκταμιεύσεις του τριετούς προγράμματος.

    «Θα χρειαστούν μερικές ημέρες για να βρούμε τον σωστό τρόπο για να το κάνουμε», δήλωσε από την πλευρά ου ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν.

    Ο Φινλανδός ομόλογός του Αλεξάντερ Στουμπ προειδοποίησε πάντως ότι η διαπραγμάτευση αυτή θα είναι "δύσκολη". «Δεν νομίζω ότι πολλές χώρες έχουν εντολή να δώσουν χρήματα άνευ όρων», επισήμανε χαρακτηριστικά.

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πιστωτών, η Ελλάδα χρειάζεται 7 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι τις 20 Ιουλίου και άλλα 5 δισ. ευρώ μέχρι τα μέσα Αυγούστου,

    Οι υπουργοί αναμένεται επίσης να ξεκινήσουν τη συζήτηση για τους κανόνες για την εφαρμογή ενός από τα βασικά σημεία του προγράμματος βοήθειας προς την Ελλάδα, δηλαδή «τους όρους για να τεθεί σε λειτουργία το ταμείο» εγγυοδοτήσεων, την δημιουργία του οποίου απαιτούν οι πιστωτές, πρόσθεσε ο Μοσκοβισί.

    [11] Για πρώτη φορά ένας ελληνικός υπερυπολογιστής στο Top 500 του κόσμου

    Ο πρώτος ελληνικός υπερυπολογιστής, που ανήκει στο Εθνικό Ίδρυμα Έρευνας και Τεχνολογίας (EDET) και στο υπουργείο Παιδείας, όπου είναι εγκατεστημένος, είναι και επίσημα πλέον ανάμεσα στους 500 ισχυρότερους του κόσμου.

    Σύμφωνα με τη διεθνή λίστα Top 500, που μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα και η οποία ανανεώνεται ανά εξάμηνο, ο «σούπερ» υπολογιστής της Ελλάδας βρίσκεται στην 468η θέση.

    Στην πρώτη θέση, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, συνεχίζει να βρίσκεται ο κινεζικός Τιανχέ-2 (Γαλαξίας-2), με ισχύ 33.863 Tflop ανά δευτερόλεπτο (ή 33,86 Petaflop/s ή 33,86 τετράκις εκατομμύρια υπολογισμούς το δευτερόλεπτο), ο οποίος διαθέτει 3.120.000 πυρήνες. Αποτελεί δημιούργημα του Εθνικού Πανεπιστημίου Αμυντικής Τεχνολογίας της Κίνας και είναι εγκατεστημένος στο Εθνικό Υπερυπολογιστικό Κέντρο της Γουανγκτσού.

    Ακολουθεί από απόσταση στη δεύτερη θέση ο αμερικανικός Τιτάν, του Εθνικού Εργαστηρίου Oak Ridge του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ, με 17.590 Tflop/s και 560.640 πυρήνες. Συγκριτικά, ο ελληνικός υπερυπολογιστής έχει επεξεργαστική ισχύ 169,7 Tflop/s και 8.520 πυρήνες.

    Είναι αξιοσημείωτο ότι για πρώτη φορά στην πρώτη δεκάδα (στην έβδομη θέση) εισήλθε ένας υπερυπολογιστής από την Μέση Ανατολή, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στο Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας Βασιλιάς Αμπντουλάχ (KAUST) της Σαουδικής Αραβίας.

    Συνολικά, από τους 500 ισχυρότερους υπολογιστές στον κόσμο, οι περισσότεροι (233) βρίσκονται στις ΗΠΑ, οι 141 στην Ευρώπη και οι 108 στην Ασία. Τα περισσότερα υπερυπολογιστικά μηχανήματα είναι κατασκευασμένα από τις αμερικανικές ΗΡ (το 36%), ΙΒΜ (το 22%) και Cray (το 14%). Η συνολική ισχύς των 500 «τεράτων» φθάνει τα 363 Pflop/s.

    Η λίστα Top 500, που πρωτοεμφανίσθηκε το 1993 και συντάσσεται από Αμερικανούς και Γερμανούς ειδικούς των υπολογιστών, παρουσιάσθηκε σήμερα στη Φρανκφούρτη, στο πλαίσιο της Διεθνούς Συνδιάσκεψης Υπερυπολογιστών.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 13 July 2015 - 16:32:13 UTC