Visit the Greek American Educational Public Information System (GAEPIS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-07-09

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κατατίθεται στη Βουλή η ελληνική πρόταση
  • [02] Μοσκοβισί: Θέλουμε να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη
  • [03] Η Μέρκελ αποκλείει ένα «κούρεμα» των ευρωπαϊκών δανείων προς την Ελλάδα
  • [04] Μ. Θεοδωράκης: Κακέκτυπο του Χιτλερισμού - Ναζισμού η Χρυσή Αυγή
  • [05] Συγκέντρωση της πρωτοβουλίας «Μένουμε Ευρώπη», στο Σύνταγμα
  • [06] Το φεστιβάλ Αθηνών τιμά τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη με συναυλία στο Ηρώδειο
  • [07] Κατατέθηκε στη Βουλή η ελληνική πρόταση
  • [08] Ολοκληρώθηκε το κυβερνητικό συμβούλιο
  • [09] Σόιμπλε: Το ΔΝΤ έχει δίκιο ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο

  • [01] Κατατίθεται στη Βουλή η ελληνική πρόταση

    Σε λίγη ώρα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, θα αποσταλεί από το υπουργείο Οικονομικών με email η πρόταση προς τον πρόεδρο του eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος θα το αποστείλει στους υπουργούς Οικονομικών, ενώ θα κοινοποιηθεί και στους θεσμούς.

    Το κείμενο της ελληνικής πρότασης θα κατατεθεί σήμερα μέχρι αργά το βράδυ στη Βουλή και με βάση (όπως υπογραμμίζουν) αυτό θα ζητηθεί η εξουσιοδότηση του ελληνικού κοινοβουλίου προς τον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τον υπουργό Οικονομικών, να διαπραγματευτούν επί τη βάση αυτού του κειμένου στις Βρυξέλλες.

    Αυτό σημαίνει ότι αύριο η Βουλή καλείται με βάση τις πρόνοιες του κανονισμού για τις κατεπείγουσες διαδικασίες να τοποθετηθεί και να δώσει έως το βράδυ την εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση μέσα από ψηφοφορία. Οι κυβερνητικές πηγές σημειώνουν πως όταν ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση το τελικό κείμενο θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή, προκειμένου να αποτελέσει νόμο του κράτους. Όπως διευκρίνιζαν οι ίδιες πηγές, στόχος είναι να σταλεί ένα μήνυμα προς το εξωτερικό ότι η κυβέρνηση μεταβαίνει με αυτή την πρόταση που έχει εγκριθεί ως βάση, για να τη συζητήσει στο Eurogroup. Με αυτόν τον τρόπο, επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, θα απαντηθούν αύριο αιτιάσεις που εγείρονται από το εξωτερικό σχετικά με την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει.

    Σε σχετικό ερώτημα, οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι πεποίθηση της κυβέρνησης και του κυβερνητικού συμβουλίου είναι ότι η ελληνική πρόταση ανταποκρίνεται στο μήνυμα του δημοψηφίσματος, το οποίο ήταν για μια βιώσιμη συμφωνία που δημιουργεί προοπτική στην ελληνική οικονομία, καθώς μπαίνει το ζήτημα της απομείωσης του δημόσιου χρέους προκειμένου να καταστεί βιώσιμο.

    Σχολίαζαν επιπλέον ότι η πρόταση της κυβέρνησης (χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι μια πρόταση που δεν έχει δυσκολίες) είναι μια πρόταση με την οποία μπορεί η κυβέρνηση να επιτύχει έναν έντιμο συμβιβασμό με τους Ευρωπαίους εταίρους, γιατί εμπεριέχει χαρακτηριστικά που δίνουν τη δυνατότητα επίλυσης σειράς κομβικών ζητημάτων της ελληνικής οικονομίας.

    Με αυτά τα δεδομένα συνεδριάζουν στις 8 το πρωί από κοινού η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και η Πολιτική Γραμματεία.

    [02] Μοσκοβισί: Θέλουμε να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη

    «Η Ευρωζώνη επιθυμεί μόνο ένα σενάριο για την Ελλάδα, την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη». Αυτό αναφέρει ο Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί σε κείμενό του, με τίτλο "Ιεροκήρυκες και πυρομανείς", το οποίο ανήρτησε σήμερα στην προσωπική του ιστοσελίδα. Ένα κείμενο με το οποίο επιτίθεται τόσο στους "ιεροκήρυκες" που όπως χαρακτηριστικά λέει θέλουν "να αφορίσουν την Ελλάδα", όσο και στους "πυρομανείς" που όπως αναφέρει θέλουν να την κάνουν "πεδίο πειραματισμού για την οικονομική και δημοσιονομική ανευθυνότητα".

    «Κάθε άλλο σενάριο πλην της παραμονής στο ευρώ θα αποτελεί μία συλλογική αποτυχία» τονίζει ο Επίτροπος της Ε.Ε. αρμόδιος για οικονομικά θέματα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι « η Ελλάδα δεν πρέπει να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος, παράδειγμα της τιμωρίας όσων έχουν παραστρατήσει στο όνομα μιας ηθικολογικής ανάγνωσης της οικονομικής κατάστασης της χώρας».

    [03] Η Μέρκελ αποκλείει ένα «κούρεμα» των ευρωπαϊκών δανείων προς την Ελλάδα

    Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ δήλωσε στη διάρκεια επίσκεψής της στο Σαράγεβο πρωτεύουσα της Βοσνίας, πως ένα «κούρεμα» των ευρωπαϊκών δανείων προς την Ελλάδα είναι εκτός συζήτησης.

    «Το 2012 ασχοληθήκαμε με το ζήτημα της βιωσιμότητας του χρέους. Επιμηκύναμε τις ωριμάνσεις, αναβάλαμε την απαίτηση αποπληρωμής για τα δάνεια του EFSF έως το 2020. Δεν αντιμετωπίζουμε λοιπόν το ζήτημα της βιωσιμότητας του χρέους για πρώτη φορά», δήλωσε η Μέρκελ όταν ερωτήθηκε σχετικά με τις διαφορές με το ΔΝΤ για μια απομείωση του χρέους της Ελλάδας.

    «Έχω δηλώσει πως ένα κλασικό κούρεμα είναι για μένα εκτός συζήτησης και αυτό δεν έχει αλλάξει από χθες μέχρι σήμερα», πρόσθεσε η Γερμανίδα καγκελάριος.

    [04] Μ. Θεοδωράκης: Κακέκτυπο του Χιτλερισμού - Ναζισμού η Χρυσή Αυγή

    Με αφορμή την ανάγνωση από το δικαστήριο των μαρτύρων κατηγορίας που κλήθηκαν από την πολιτική αγωγή, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, έδωσε στην δημοσιότητα γραπτή δήλωση στην οποία προέβη ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος έχει προταθεί από την πολιτική αγωγή των συνδικαλιστών που δέχθηκαν των επίθεση των χρυσαυγιτών στο Πέραμα.

    Ο Μίκης Θεοδωράκης χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή «από την άποψη της ιδεολογίας, της οργάνωσης και των εκδηλώσεών της», «κακέκτυπο του Χιτλερισμού - Ναζισμού». «Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ, ότι ο Ναζισμός μπορεί να στηρίζεται στη φασιστική θεωρία του Μουσολίνι, όμως στην πράξη εξελίχθηκε από τον Αδόλφο Χίτλερ σε μια τεράστια εγκληματική μηχανή, που ξεπερνά σε βαρβαρότητα όλες τις απάνθρωπες πράξεις μέσα στην παγκόσμια ιστορία» προσθέτει.

    Αναφέρει ότι «ο φασισμός όσο και ο ναζισμός είχαν ως βασικό τους στόχο την εξόντωση του κομμουνισμού» τονίζοντας, στη συνέχεια «δεν υπολόγισαν όμως σωστά τη θέληση των λαών και την απόφαση της ιστορίας να είναι ο κομμουνισμός ο νεκροθάφτης τους».

    «Μπροστά σ' αυτή την τιτάνια μάχη ανάμεσα στους δύο θανάσιμους εχθρούς, η προσπάθεια ορισμένων μαύρων πολιτικών αντιπάλων σήμερα να εξομοιώσουν αυτούς τους δύο, καταντά γελοία και βλάσφημη απέναντι στους χιλιάδες νεκρούς, που με επικεφαλής τον Κόκκινο Στρατό έμπηξαν την κόκκινη σημαία στην καρδιά του τέρατος στο Βερολίνο, στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου» υπογραμμίζει ο Μίκης Θεοδωράκης.

    [05] Συγκέντρωση της πρωτοβουλίας «Μένουμε Ευρώπη», στο Σύνταγμα

    Με κεντρικό σύνθημα «Ελλάδα, Ευρώπη, Δημοκρατία», έγινε απόψε η συγκέντρωση της πρωτοβουλίας «Μένουμε Ευρώπη», στο Σύνταγμα. Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν σημαίες ελληνικές, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και πλακάτ που έγραφαν «Ναι και Όχι, Μαζί στην Ευρώπη».

    Μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση ήταν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, Γιώργος Κουμουτσάκος, Αδωνις Γεωργιάδης, Νότης Μηταράκης, Λευτέρης Αυγενάκης, Κώστας Καραμανλής (Σερρών) και Σταύρος Καλαφάτης, ενώ από το ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος και ο Γιάννης Μανιάτης.

    «Πρέπει να υπάρξει συμφωνία για να αποφευχθεί η καταστροφή», τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ενώ πρόσθεσε: «Πιστεύω, ότι θα επικρατήσει ο ορθολογισμός για το συμφέρον της χώρας και όχι ο παραλογισμός».

    Ο Ανδρέας Λοβέρδος υπογράμμισε, από την πλευρά του, ότι «δεν πρέπει να τελειώσει χωρίς λύση το Εurogroup», ενώ επισήμανε «πως έφτασε η ώρα της αλήθειας». Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης σημειώθηκε ένα μικροεπεισόδιο μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε σε φωτορεπόρτερ και του έσπασε τη μηχανή.

    [06] Το φεστιβάλ Αθηνών τιμά τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη με συναυλία στο Ηρώδειο

    Αγαπημένα έργα του κορυφαίου Έλληνα δημιουργού Μίκη Θεοδωράκη θα παρουσιαστούν στο αφιέρωμα για τα 90 χρόνια από τη γέννησή του που οργανώνει το Φεστιβάλ Αθηνών στις 14 Ιουλίου στο Ηρώδειο. Θα παρουσιαστούν, κορυφαία έργα του Μίκη, όπως η μεγαλόπνοη Πρώτη Συμφωνία και το εμβληματικό 'Αξιον Εστί, με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού και με τη συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα, του Δημήτρη Πλατανιά, του Άκη Σακελλαρίου και τις χορωδίες των Μουσικών Συνόλων του δήμου Αθηναίων, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, «Μελωδοί» και τη χορωδία της Ε.Ρ.Τ.

    «Πρέπει να ομολογήσω ότι αισθάνομαι άβολα που η μουσική μου θα ακουστεί σε μία εποχή που κυριαρχείται από το μεγάλο πόνο των γερόντων που λιώνουν στις ουρές για ένα πιάτο φαί. Είναι επόμενο να αισθάνομαι ντροπή ειδικά εγώ που ενώ κουβαλάω στην πλάτη μου τα ίδια χρόνια, έχω το προνόμιο να απολαμβάνω την ίδια στιγμή τη χαρά ενός ανθρώπου της τέχνης που το έργο του παρουσιάζεται σε ένα ιστορικό χώρο μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό» αναφέρει στο μήνυμα που απέστειλε ο Μίκης Θεοδωράκης και συμπληρώνει. «Το μόνο που με παρηγορεί είναι ο συμβολισμός από την συνύπαρξη μέσα στον ίδιο λαό του πόνου και της ελπίδας αλλά και τη βεβαιότητας ότι κάποτε ο πόνος θα εξαλειφθεί ενώ η ελπίδα θα γιγαντωθεί και θα γίνει πραγματικότητα. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι την Πρώτη μου Συμφωνία την συνέθεσα μέσα σε συνθήκες του μεγαλύτερου πόνου που μπορεί να γνωρίσει ο άνθρωπος, για να αποδείξω ότι η ελπίδα είναι αυτή που θριαμβεύει πάντοτε όταν έχει κανείς μέσα του αληθινή πίστη στον άνθρωπο και τη ζωή».

    [07] Κατατέθηκε στη Βουλή η ελληνική πρόταση

    Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, έλαβε την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης, ανακοίνωσε μέσω twitter o εκπρόσωπός του, Μισέλ Ρέινς. Ο ίδιος σημειώνει ότι οι ελληνικές προτάσεις θα αξιολογηθούν από τους θεσμούς.

    Το κείμενο της ελληνικής πρότασης κατατέθηκε στη Βουλή και με βάση (όπως υπογραμμίζουν) αυτό θα ζητηθεί η εξουσιοδότηση του ελληνικού κοινοβουλίου προς τον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τον υπουργό Οικονομικών, να διαπραγματευτούν επί τη βάση αυτού του κειμένου στις Βρυξέλλες.

    Αυτό σημαίνει ότι αύριο η Βουλή καλείται με βάση τις πρόνοιες του κανονισμού για τις κατεπείγουσες διαδικασίες να τοποθετηθεί και να δώσει έως το βράδυ την εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση μέσα από ψηφοφορία. Οι κυβερνητικές πηγές σημειώνουν πως όταν ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση το τελικό κείμενο θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή, προκειμένου να αποτελέσει νόμο του κράτους. Όπως διευκρίνιζαν οι ίδιες πηγές, στόχος είναι να σταλεί ένα μήνυμα προς το εξωτερικό ότι η κυβέρνηση μεταβαίνει με αυτή την πρόταση που έχει εγκριθεί ως βάση, για να τη συζητήσει στο Eurogroup. Με αυτόν τον τρόπο, επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, θα απαντηθούν αύριο αιτιάσεις που εγείρονται από το εξωτερικό σχετικά με την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει.

    Σε σχετικό ερώτημα, οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι πεποίθηση της κυβέρνησης και του κυβερνητικού συμβουλίου είναι ότι η ελληνική πρόταση ανταποκρίνεται στο μήνυμα του δημοψηφίσματος, το οποίο ήταν για μια βιώσιμη συμφωνία που δημιουργεί προοπτική στην ελληνική οικονομία, καθώς μπαίνει το ζήτημα της απομείωσης του δημόσιου χρέους προκειμένου να καταστεί βιώσιμο.

    Σχολίαζαν επιπλέον ότι η πρόταση της κυβέρνησης (χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι μια πρόταση που δεν έχει δυσκολίες) είναι μια πρόταση με την οποία μπορεί η κυβέρνηση να επιτύχει έναν έντιμο συμβιβασμό με τους Ευρωπαίους εταίρους, γιατί εμπεριέχει χαρακτηριστικά που δίνουν τη δυνατότητα επίλυσης σειράς κομβικών ζητημάτων της ελληνικής οικονομίας.

    Με αυτά τα δεδομένα συνεδριάζουν στις 8 το πρωί από κοινού η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και η Πολιτική Γραμματεία.

    [08] Ολοκληρώθηκε το κυβερνητικό συμβούλιο

    Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου όπου συζητούνται οι τελευταίες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους.

    Εντός της ημέρας αποστέλλεται η πρόταση της Ελλάδας, βάση της οποίας αποτελεί το κείμενο που έστειλε η ελληνική κυβέρνηση την προηγούμενη εβδομάδα στο Eurogroup.

    Η πρόταση που περιλαμβάνει τις μεταρρυθμίσεις που έχει επεξεργαστεί η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα, συζητήθηκε σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τους υπουργούς Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτο, Οικονομίας Γ. Σταθάκη και Εξωτερικών Ν. Κοτζιά.

    «Φυσικά και θα περάσει, είναι υπό συζήτηση όλα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος, εξερχόμενος της σύσκεψης του κυβερνητικού συμβουλίου, που έχει ολοκληρωθεί, ρωτήθηκε εάν η ελληνική πρόταση θα «περάσει» από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

    Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι όπως συμφωνήθηκε στη σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε λίγη ώρα θα κατατεθεί η ελληνική πρόταση, όπως ακριβώς έχει περιγραφεί.

    Αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου προσήλθε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

    [09] Σόιμπλε: Το ΔΝΤ έχει δίκιο ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο

    Η Ελλάδα πρέπει να παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο προαπαιτουμένων προκειμένου να εξασφαλίσει την στήριξη των εταίρων της, δήλωσε o γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εκφράζοντας επιφύλαξη σχετικά με το αν τα προαπαιτούμενα μπορούν να εφαρμοστούν εγκαίρως. Παραδέχθηκε ότι το ΔΝΤ έχει δίκιο όταν λέει ότι η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους δεν είναι εφικτή χωρίς «κούρεμα», αλλά απέρριψε το ενδεχόμενο, λέγοντας ότι θα συνιστούσε παραβίαση των κανόνων της Ευρωζώνης.

    Επανέλαβε δε ότι δεν μπορεί να γίνει νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.

    «Εάν η Ελλάδα θέλει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη, πρέπει να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε μιλώντας σε συνέδριο της Bundesbank στην Φρανκφούρτη μαζί με τον γάλλο ομόλογό του Μισέλ Σαπέν και πρόσθεσε ότι η Αθήνα «δεν έκανε τίποτα», ενώ, αναφερόμενος στον έλεγχο της κίνησης κεφαλαίων που έχει επιβληθεί στις ελληνικές τράπεζες, επισήμανε ότι είναι άγνωστο πότε θα αρθεί. «Μπορεί να διαρκέσει αρκετό καιρό», δήλωσε και πρόσθεσε ότι «δεν μπορούμε να μεταφέρουμε το ρίσκο μιας κυβέρνησης στην κοινότητα», τονίζοντας ότι οι τραπεζικοί κίνδυνοι πρέπει να απομονωθούν από τους κυρίαρχους κινδύνους.

    Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απέρριψε και πάλι το ενδεχόμενο νέου «κουρέματος» του ελληνικού χρέους διότι, όπως είπε, κάτι τέτοιο θα παραβίαζε τους κανόνες της Ευρωζώνης, αναγνώρισε ωστόσο ότι το ΔΝΤ έχει δίκιο όταν λέει ότι χωρίς κούρεμα, το ελληνικός χρέος δεν είναι βιώσιμο. «Ήδη το 2012 πήγαμε πιο πέρα από το ΔΝΤ(...) Το περιθώριο που έχουμε χάρη στην αναδιάρθρωση ή αναδιαμόρφωση του χρέους είναι πολύ μικρό και τις επόμενες μέρες θα συζητήσουμε βεβαίως αν υπάρχει ακόμη τέτοια επιλογή. Αλλά είμαι πιο επιφυλακτικός σε αυτό από ό,τι ο Μισέλ Σαπέν», δήλωσε και εξέφρασε την εκτίμηση ότι η 'Αγγελα Μέρκελ είχε δίκιο που επεδίωκε την συμμετοχή του ΔΝΤ στα ευρωπαϊκά προγράμματα, καθώς χωρίς αυτό δεν θα μπορούσαμε να εμπιστευθούμε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

    Σε ό,τι αφορά τον νέο έλληνα ομόλογό του, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι έχει πιο «συμβατική» συμπεριφορά από τον προκάτοχό του και σημείωσε ότι κατά την πρώτη τους συνάντηση τον συμβούλευσε να προχωρήσει με τις μεταρρυθμίσεις. «Just do it!», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε ότι είπε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 9 July 2015 - 20:32:26 UTC