Looking for info on Diploma validation in Greece (a.k.a. DIKATSA)? Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-06-30

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πρ. Παυλόπουλος: Αδιαπραγμάτευτη η θέση της Ελλάδας στην ευρωζώνη
  • [02] Ο Ομπάμα ενθαρρύνει όλες τις πλευρές να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις
  • [03] ΓΓ Εμπορίου: Δεν παρατηρούνται ανατιμήσεις ή υπερτιμολογήσεις σε καύσιμα και τρόφιμα
  • [04] Ιστοσελίδα με πληροφοριακά στοιχεία για το δημοψήφισμα
  • [05] Νέα συνεδρίαση του Eurogroup την Τετάρτη
  • [06] Στα χέρια του Τζόρτζεβιτς το «τιμόνι» του Παναθηναϊκού
  • [07] Η Ελλάδα που αντιστέκεται και επιμένει
  • [08] Η Χιλή για πέμπτη φορά στον τελικό του Κόπα Αμέρικα
  • [09] Το ανανεωμένο Ford C-Max εξοπλίζεται με νέες τεχνολογίες ασφάλειας
  • [10] Εντυπωσιακή η τελετής λήξης των Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού
  • [11] «Πράσινος» έως το 2018 ο Λουκ Στιλ

  • [01] Πρ. Παυλόπουλος: Αδιαπραγμάτευτη η θέση της Ελλάδας στην ευρωζώνη

    «Η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη είναι αδιαπραγμάτευτη και αυτό που προέχει ιδίως σήμερα είναι να επιτευχθεί συμφωνία, η οποία θα επιτρέψει σήμερα η Ελλάδα να ξαναμπεί στον δρόμο, ο οποίος της επιτρέπει να φθάσει εκεί που πραγματικά της ανήκει» επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά την συνάντησή του σήμερα το απόγευμα με το προεδρείο της ΚΕΔΕ στο Προεδρικό Μέγαρο.

    Μάλιστα, σημείωσε ότι «προς αυτή την κατεύθυνση κάνω αυτό που μου ανήκει, σύμφωνα με το Σύνταγμα και, όπως έχω πει πολλές φορές, στα όρια του Συντάγματος».

    [02] Ο Ομπάμα ενθαρρύνει όλες τις πλευρές να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις

    Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα αναφέρθηκε σήμερα στο ζήτημα της Ελλάδας, το οποίο όπως σημείωσε η κυβέρνησή του "παρακολουθεί στενά" όλη τη χρονιά.

    Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι το ζήτημα προκαλεί μεγάλες ανησυχίες, πρωτίστως στην Ευρώπη. Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα πέρασε μια δύσκολη περίοδο οικονομικά και χρειάζεται να βρει έναν δρόμο προς την επάνοδό της στην ανάπτυξη, μένοντας παράλληλα εντός της ευρωζώνης.

    Ο Μπαράκ Ομπάμα επισήμανε ότι έχει ενθαρρύνει όλες τις πλευρές, την Ελλάδα, την Ευρώπη και τους διεθνείς πιστωτές της, να συνεχίσουν να διαπραγματεύονται για να βρεθεί λύση.

    Ωστόσο, ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε πως είναι σημαντικό να γίνουν σχέδια για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε έκτακτης δυσμενούς εξέλιξης.

    Για τον Ομπάμα, είναι σημαντικό να υπάρξει συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και άλλους θεσμούς ώστε να εξασφαλισθεί πως οι όποιες αναταράξεις στις διεθνείς αγορές θα ξεπεραστούν το ταχύτερο.

    Ο Μπαράκ Ομπάμα ανέφερε πως δεν αναμένει το ελληνικό πρόβλημα να προκαλέσει "ένα μείζον σοκ στο χρηματοοικονομικό σύστημα των ΗΠΑ". Ωστόσο, η ελληνική κρίση θα μπορούσε να έχει "σημαντικές συνέπειες" για τον ρυθμό ανάπτυξης των κρατών μελών της ευρωζώνης. Και -εάν δεν καταγράφεται ανάπτυξη στην Ευρώπη-αυτό θα μπορούσε να έχει δυσμενείς επιπτώσεις για το σύνολο της παγκόσμιας οικονομίας.

    [03] ΓΓ Εμπορίου: Δεν παρατηρούνται ανατιμήσεις ή υπερτιμολογήσεις σε καύσιμα και τρόφιμα

    «Δεν παρατηρούνται στην αγορά ανατιμήσεις ή υπερτιμολογήσεις σε καύσιμα και τρόφιμα και διαπιστώνεται επάρκεια προϊόντων». Αυτό υπογραμμίζει η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή σε ανακοίνωσή της, αναφορικά με τη λειτουργία της αγοράς κατά τη σημερινή ημέρα, ενώ δηλώνει ότι οι τιμοληψίες θα συνεχιστούν και θα ενταθούν σε όλη την επικράτεια.

    Στην κατεύθυνση αυτή, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παπαδεράκης επικοινώνησε με όλους τους περιφερειάρχες και ζήτησε τη συμβολή τους στη διεύρυνση της δράσης των εποπτικών υπηρεσιών των περιφερειών.

    Η γενική γραμματεία ενημερώνει, όπως έχει αναφέρει και νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι σήμερα πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες τιμοληψίες σε πρατήρια καυσίμων, σούπερ μάρκετ και λαϊκές αγορές, σε ολόκληρη την Περιφέρεια Αττικής.

    [04] Ιστοσελίδα με πληροφοριακά στοιχεία για το δημοψήφισμα

    Από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας γίνεται γνωστό ότι για την ενημέρωση των εκπροσώπων των ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ, λειτουργεί η ιστοσελίδα http://www.referendum2015gov.gr με πληροφοριακά στοιχεία για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

    [05] Νέα συνεδρίαση του Eurogroup την Τετάρτη

    Έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup πραγματοποιήθηκε απόψε προκειμένου να εξεταστεί το αίτημα που υπέβαλε η ελληνική κυβέρνηση για διετή συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM). Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, η συνεδρίαση θα συνεχιστεί την Τετάρτη το πρωί.

    [06] Στα χέρια του Τζόρτζεβιτς το «τιμόνι» του Παναθηναϊκού

    Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού είναι ο Αλεξάνταρ (Σάσα) Τζόρτζεβιτς, ο οποίος συμφώνησε με την προσφορά που του έκαναν οι κυπελλούχοι Ελλάδας και έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του. Η πρόσληψή του ανακοινώθηκε επίσημα από την ΚΑΕ και ο Σέρβος τεχνικός αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» μέχρι το 2017, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκονται οι άμεσοι συνεργάτες του, Μίλαν Μίνιτς, Γκόραν Μπιέντοφ και Σάνι Μπετσίροβιτς.

    «Θέλω να ευχαριστήσω όσους με εμπιστεύτηκαν, ώστε να πάρω αυτή την ευκαιρία, καθώς αποτελεί τιμή και προνόμιο να εργάζεσαι στον Παναθηναϊκό. Πλέον βρίσκομαι στον πάγκο ενός κλαμπ που ανήκει στην ελίτ και αισθάνομαι τιμή, αλλά και ενθουσιασμό, ώστε να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι», δήλωσε ο νέος προπονητής της ομάδας.

    Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1967 στο Βελιγράδι και ως προπονητής έχει καθίσει στον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο (2006-07) και της Μπένετον Τρεβίζο (2011-12), ενώ είναι και θα παραμείνει προπονητής της Εθνικής Σερβίας, την οποία οδήγησε στην 2η θέση του Μουντομπάσκετ το 2014.

    [07] Η Ελλάδα που αντιστέκεται και επιμένει

    Με εννιά μετάλλια επιστρέφει η ελληνική αποστολή από τους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, που ολοκληρώθηκαν στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Ένας απολογισμός, σίγουρα ικανοποιητικός και μια προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών μας σίγουρα πετυχημένη, παρά τις τόσες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για τη χώρα τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, υπήρξαν περιπτώσεις όπου θα μπορούσε να είχε προστεθεί στον απολογισμό και κάποιο μετάλλιο ακόμη, όπως της Ευαγγελίας Ψάρρα στην τοξοβολία, της Βάσως Βουγιούκα στην ξιφασκία ή του Νίκου Μαυρομμάτη στη σκοποβολή και του Κλήμη Παπαχρήστου στο τζούντο. Αθλητές που επίσης ξεχώρισαν και ας μην ανταμείφθηκε η εξαιρετική προσπάθειά τους με μια θέση στο βάθρο.

    Με τα εννιά μετάλλια, εκ των οποίων το 1 χρυσό, τα 4 ασημένια και τα 4 χάλκινα, η Ελλάδα κατετάγη στην 28η θέση του πίνακα μεταλλίων. Η πρώτη -χρονικά- επιτυχία ήρθε από το καράτε και τον Γιώργο Τζάνο, ενώ το μοναδικό χρυσό κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους της ενόργανης γυμναστικής. Σε ομαδικό επίπεδο, η υδατοσφαίριση έλαμψε τόσο στους έφηβους όσο και στις νεανίδες, που πήραν την 3η θέση. Σε ατομικό επίπεδο, η ενόργανη γυμναστική και η κολύμβηση έδωσαν από δύο μετάλλια, το τζούντο, το καράτε και η σκοποβολή έδωσαν από ένα.

    Ο δύο φορές Ολυμπιονίκης Ηλίας Ηλιάδης, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, έγινε ο μοναδικός Έλληνας αθλητής, που έχει κατακτήσει μετάλλιο σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, δηλαδή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τώρα σε Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

    Αναλυτικά, τα μετάλλια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών:

    Χρυσό

    Λευτέρης Πετρούνιας - Ενόργανη Γυμναστική / Κρίκοι

    Ασημένια

    Βλάσης Μάρας - Ενόργανη Γυμναστική / Μονόζυγο

    Γιώργος Τζάνος - Καράτε / -84κ.

    Δημήτρης Δημητρίου - Κολύμβηση / 400μ. ελεύθερο

    Κώστας Μαλγαρινός/Άννα Κορακάκη - Σκοποβολή / Μικτό σε αεροβόλο πιστόλι 10μ.

    Χάλκινα

    Ηλίας Ηλιάδης - Τζούντο / -90κ.

    Ηλέκτρα Λεμπλ - Κολύμβηση / 100μ. πεταλούδα

    Εθνική ομάδα Εφήβων - Υδατοσφαίριση

    Εθνική ομάδα Νεανίδων - Υδατοσφαίριση

    ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

    Φυσικά υπήρξαν αθλητές και αθλήτριες, που είχαν εξαιρετική παρουσία και έχασαν για... ένα τίποτα το μετάλλιο ή κατάφεραν και μπήκαν σε τελικούς. Πρώτη και καλύτερη η Ευαγγελία Ψάρρα, που στο απλό της τοξοβολίας έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και αγωνίστηκε στον «μικρό τελικό» για να πάρει την 4η θέση. Την 5η θέση πήρε η Μαρία Λουίζα Βρυώνη στα 69κ. της ελευθέρας πάλης, την 6η θέση πήρε η Αθανασία Τσόλα στο σόλο της συγχρονισμένης κολύμβησης, όπως την 6η θέση πήραν η Αθανασία Τσόλα και η Γιάννα Γκεοργκίεβα στο ντουέτο της συγχρονισμένης κολύμβησης, αλλά και η Εθνική ομάδα της συγχρονισμένης στο κόμπο, που πήρε και την 7η στο Ομαδικό. Την 7η θέση πήρε ο Νίκος Μαυρομμάτης στο σκιτ της σκοποβολής, ενώ η Βάσω Βουγιούκα έφτασε ως τα προημιτελικά της σπάθης στην ξιφασκία, η Βάσω Μιλλούση μπήκε στον τελικό του σύνθετου ατομικού της ενόργανης γυμναστικής (κατετάγη 16η) και ο Καλλίνικος Κρεάνγκα στα 43του χρόνια, πέτυχε νίκες στο ατομικό του πινγκ πονγκ και έφτασε έως τον γύρο των «16». Και τέλος, ο παραολυμπιονίκης του Σίδνεϊ Κλήμης Παπαχρήστου, έκανε μια συγκλονιστική προσπάθεια στην κατηγορία +90κ. του τζούντο τυφλών και έφτασε έως τα ημιτελικά, για να ηττηθεί στο ματς για το χάλκινο μετάλλιο και να πάρει τελικά την 5η θέση.

    Στην κολύμβηση, που αποτέλεσε και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων, εκτός από τα δύο μετάλλια, σε τελικούς μπήκαν ο Δημήτρης Δημητρίου στα 200μ. ελεύθερο (7ος), ο Νίκος Σοφιανίδης στα 50μ. ύπτιο (5ος) και στα 100μ. ύπτιο (5ος), ο Θανάσης Κυνηγάκης στα 400μ. μικτή ατομική (5ος) και στα 200μ. πεταλούδα (6ος), ο Κώστας Μερετσόλιας στα 200μ. πρόσθιο (8ος), η Ηλέκτρα Λεμπλ στα 200μ. μικτή ατομική (8η) και η Ιωάννα Σαχά στα 200μ. ύπτιο (8η).

    [08] Η Χιλή για πέμπτη φορά στον τελικό του Κόπα Αμέρικα

    Με πρωταγωνιστή τον Εντουάρντο Βάργκας, η διοργανώτρια Χιλή πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κόπα Αμέρικα, καθώς νίκησε 2-1 το Περού στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στο μεγάλο τελικό θα αντιμετωπίσει το νικητή του άλλου ημιτελικού μεταξύ της Αργεντινής και της Παραγουάης.

    Η Χιλή πήρε το «εισιτήριο» για τον 5ο τελικό της ιστορίας της και τον πρώτο μετά από 28 χρόνια (τελευταία φορά ήταν το 1987), ελπίζοντας πως τώρα θα σηκώσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το βαρύτιμο τρόπαιο.

    Ο Βάργκας πέτυχε και τα δύο γκολ της νίκης. Άνοιξε το σκορ στο 42? και χάρισε την πρόκριση με φοβερό σουτ στο 64?, απαντώντας έτσι στην προσωρινή ισοφάριση των αντιπάλων με αυτογκόλ του Μεδέλ στο 61?. Οι Περουβιανοί το πάλεψαν, αλλά από το 20? έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαμπράνο.

    [09] Το ανανεωμένο Ford C-Max εξοπλίζεται με νέες τεχνολογίες ασφάλειας

    Η ασφάλεια που παρέχουν τα αυτοκίνητα παραμένει το πρώτο κριτήριο στην αγορά ενός αυτοκινήτου. Όσα μοντέλα αδυνατούν να περάσουν με επιτυχία τις επίσημες και πιστοποιημένες δοκιμές διεθνών οργανισμών, συνήθως αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην επαγγελματική τους καριέρα. Η Ford ανακοίνωσε τα συστήματα ασφάλειας που διαθέτει το ανανεωμένο Ford C- Max.

    Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο το οποίο βασίζεται στο Focus και ανήκει στη κατηγορία των μικρομεσαίων πολυμορφικών. Παρέχει άνετους χώρους για τέσσερις ενήλικες επιβάτες και τις αποσκευές του. Επίσης, λόγω της αυξημένης απόστασης από το έδαφος, εξασφαλίζει απρόσκοπτη ορατότητα για τον οδηγό και τους επιβάτες.

    Το ανανεωμένο Ford C-Max, ανάλογα με την έκδοση, διατίθεται με τις εξής τεχνολογίες ασφάλειας:

    - Εμπρός προβολείς Xenon με φώτα στροφής. Οι προβολείς έχουν τη δυνατότητα να στρέφουν τη δέσμη φωτός ακολουθώντας τον δρόμο εμπρός. Με αυτόν τον τρόπο παρέχουν καλύτερη ορατότητα ακόμα και σε δρόμους με κλειστές στροφές. Η τεχνολογία κατευθυνόμενης δέσμης λειτουργεί με δύο διαφορετικούς τρόπους. Σε μεγάλες ταχύτητες στρέφεται ολόκληρο το συγκρότημα του προβολέα, ενώ σε μικρές μία πρόσθετη λυχνία LED ανάβει για να φωτίσει το εσωτερικό των στροφών. Οι προβολείς διαθέτουν τεχνολογία που τους επιτρέπει να προσαρμόζουν αυτόματα το σχήμα της δέσμης φωτός ανάλογα με τις συνθήκες κίνησης.

    - Τεχνολογία My Key. Επιτρέπει τον περιορισμό ορισμένων λειτουργιών του οχήματος (π.χ. ανώτατη ταχύτητα ή μέγιστη ένταση ηχοσυστήματος) ανάλογα με το κλειδί που χρησιμοποιείται κάθε φορά για την εκκίνηση του κινητήρα. Το σύστημα My Key είναι πρακτικό και ιδιαίτερα χρήσιμο για γονείς, διευθυντές στόλων και εταιρείες ενοικίασης καθώς ενθαρρύνει και υποστηρίζει την υπεύθυνη και ασφαλή οδήγηση.

    - Αναβαθμισμένο Active Park Assist. Το σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος έχει αναβαθμιστεί με επιπλέον αισθητήρες περιφερειακά που δίνουν πληρέστερη εικόνα για πιθανά εμπόδια στα πλευρά του αυτοκινήτου. Πλέον υπάρχει η δυνατότητα και κάθετου παρκαρίσματος (π.χ. χώροι στάθμευσης σε εμπορικά καταστήματα) όπως και σύστημα Park out assist που βοηθά τον οδηγό να βγει από έναν χώρο στάθμευσης (αντίστροφη διαδικασία).

    - Σύστημα Cross Traffic Alert. Το σύστημα Cross Traffic Alert τοποθετείται με το σύστημα BLIS. Έχει σχεδιαστεί να ενημερώνει τον οδηγό για κάθετα διερχόμενα οχήματα κατά την έξοδο από έναν κάθετο χώρο στάθμευσης.

    - Σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος. Το σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος ενεργοποιείται αν ο οδηγός αγνοήσει το σύστημα προειδοποίησης προσέγγισης. Εφαρμόζει μέτριες τιμές επιβράδυνσης αν η ταχύτητα του αυτοκινήτου είναι πάνω από 110 χλμ./ώρα. Μόλις η ταχύτητα του αυτοκινήτου πέσει κάτω από τα 110 χλμ./ώρα, το σύστημα επιτυγχάνει αυξημένες τιμές επιβράδυνσης μέχρι και την ακινητοποίησή του. Λειτουργεί σε ταχύτητες από 50 χλμ./ώρα μέχρι και την τελική του αυτοκινήτου.

    Σπύρος Ρέκκας

    [10] Εντυπωσιακή η τελετής λήξης των Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού

    Με μια φαντασμαγορική τελετή λήξης, έκλεισαν οι 1οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες, που έγιναν στο Μπακού και συμμετείχαν σχεδόν 6.000 αθλητές και αθλήτριες από 50 χώρες. Το θέμα ήταν εντυπωσιακό και ανάλογο με αυτό της τελετής έναρξης, οργανωμένο από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Δημήτρη Παπαϊωάννου, ο οποίος είχε και την καλλιτεχνική διεύθυνση στις τελετές έναρξης και λήξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

    Η πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν φιλοξένησε επί 17 ημέρες μια νεοσύστατη διοργάνωση, της οποίας όμως το μέλλον είναι αβέβαιο, καθώς οι πλέον ισχυρές ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, όπως είναι αυτές του στίβου και της κολύμβησης, δεν έχουν δείξει διάθεση να συμμετέχουν, ενώ δεν υπάρχει ακόμη χώρα που να έχει εκδηλώσει επίσημα την πρόθεση να αναλάβει την 2η διοργάνωση, από τη στιγμή που η Ολλανδία, η οποία είχε πάρει το «χρίσμα», δήλωσε ότι δεν θα τους φιλοξενήσει και αποσύρθηκε.

    Όπως και να έχει όμως, το Αζερμπαϊτζάν έκανε τα πάντα για να προσφέρει μια άρτια διοργάνωση και στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το πέτυχε και σίγουρα οι αθλητές και οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και οι δικές τους νίκες, αλλά και η δική τους συμμετοχή, είναι αυτά που έχουν τη μεγαλύτερη αξία.

    [11] «Πράσινος» έως το 2018 ο Λουκ Στιλ

    Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε σήμερα ότι έφτασε σε συμφωνία με τον Λουκ Στιλ για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Άγγλος τερματοφύλακας δήλωσε σχετικά: «Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μην μείνω εδώ, νιώθω μια ιδιαίτερη σύνδεση με τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι αυτά ακούγονται σαν κλισέ, αλλά μετά από μια ολόκληρη σεζόν είμαι σε θέση να έχω άποψη και να λέω αυτά που πραγματικά πιστεύω κι όχι αυτά που ενδεχομένως... απλά συνηθίζονται. Όλοι στον Σύλλογο είναι παραπάνω από επαγγελματίες, το βλέπεις καθημερινά αυτό. Νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ. Στο ποδόσφαιρο η καριέρα είναι μικρή και πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Είναι πολύ ωραίο να σε θέλουν, οπότε δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ».

    Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πρασίνων» έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Λουκ Στιλ για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Άγγλου τερματοφύλακα, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 30 June 2015 - 18:32:26 UTC