Read the Convention Concerning the Exchange of Greek and Turkish Populations (30 January 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-05-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Α. Φλαμπουράρης: Επιδιώκουμε μία και ενιαία συμφωνία
  • [02] Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κ. Καραγκούνης για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις
  • [03] Στον Μαραθώνα οι Έλληνες υπερασπίσθηκαν το Πνεύμα, την Ελευθερία, την Δημοκρατία, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
  • [04] Καταγράφουμε σε όλη την Ελλάδα τον πάρα πολύ δύσκολο Χάρτη της Φτώχειας, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Θ. Φωτίου
  • [05] Ανεξέλεγκτη κατάσταση στη Μυτιλήνη από την άφιξη μεταναστών και προσφύγων
  • [06] Πανελλαδικές: Πιο απαιτητικά σε σχέση με πέρυσι τα θέματα σε Μαθηματικά και Βιολογία
  • [07] Κοινή Ομάδα Εργασίας με τη συμμετοχή της ΕΕ για την αξιοποίηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ
  • [08] Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι διατηρούν το ενδιαφέρον τους για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
  • [09] Η ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ ανακοίνωσαν συμφωνία στην αξιολόγηση του προγράμματος οικονομικής μεταρρύθμισης της Κύπρου
  • [10] Γ. Στόλτενμπεργκ: Λάθος, όχι ηθελημένη πράξη η αναφορά στη FYROM ως «Μακεδονία»
  • [11] Η Γερμανία θα αποζημίωσει οικονομικά περίπου 4.000 επιζώντες πρώην Σοβιετικούς αιχμαλώτους
  • [12] Εκατοντάδες αγάλματα έχουν απομακρυνθεί από την Παλμύρα
  • [13] Η Μέρκελ εξετάζει το ενδεχόμενο να μιλήσει στην κοινοβουλευτική της ομάδα υπέρ μίας νέας βοήθειας της ΕΕ προς την Ελλάδα

  • [01] Α. Φλαμπουράρης: Επιδιώκουμε μία και ενιαία συμφωνία

    Αναλυτική ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων που θα οδηγήσουν σε μία και ενιαία συμφωνία, όπως είπε, έκανε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει εδώ και τέσσερις ώρες.

    Σύμφωνα με κομματικές πηγές ο κ. Φλαμπουράρης είπε ότι η ελληνική πλευρά επιδιώκει κατά τη διαπραγμάτευση να πετύχει μια συμφωνία που θα προβλέπει χαμηλό ποσοστό πρωτογενούς πλεονάσματος, να μην υπάρχουν μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις ούτε νόμος για ομαδικές απολύσεις, να υπάρχει νομοσχέδιο για τα εργασιακά και τις συλλογικές συμβάσεις, να προβλέπει την αναδιάρθρωση του χρέους, αναπτυξιακό πακέτο και ανακατανομή των φορολογικών βαρών , ώστε να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω μισθωτοί και συνταξιούχοι.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει το Σαββατοκύριακο.

    [02] Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κ. Καραγκούνης για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις

    Υπάρχει πρόβλημα και ευθύνη ενημέρωσης από την πλευρά της κυβέρνησης σχετικά με τους χειρισμούς στις διαπραγματεύσεις αναφέρει η Νέα Δημοκρατία δια του εκπροσώπου τύπου του κόμματος Κ. Καραγκούνη.

    «Δεν είναι μόνο η πρωτοφανής προχειρότητα με την οποία διαπραγματεύονται, όπως για παράδειγμα στο ζήτημα του ΦΠΑ, είναι και τα ψέματα που λένε και για τα οποία δεν λογοδοτούν, λες και βρισκόμαστε σε μονοκομματικό κράτος», δήλωσε ο κ. Καραγκούνης.

    «Πρέπει να τους θυμίσουμε ότι η Ελλάδα είναι Δυτική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

    [03] Στον Μαραθώνα οι Έλληνες υπερασπίσθηκαν το Πνεύμα, την Ελευθερία, την Δημοκρατία, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

    Με την ανώτατη διάκριση του Δήμου Μαραθώνα, το παράσημο της «Λεγεώνας του Μαραθώνα» τιμήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο αντιπροσωπεία του Δήμου, με επικεφαλής τον δήμαρχο Ηλία Ψινάκη.

    Ο κ. Παυλόπουλος -ο οποίος είναι ο πρώτος που βραβεύεται με τη συγκεκριμένη διάκριση- επισήμανε στον κ. Ψινάκη ότι η εν λόγω πρωτοβουλία συνιστά θεσμό που μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα στο ν' αναδειχθεί το πραγματικό νόημα του Μαραθώνα,

    «Έχουμε φθάσει να νομίζουμε ότι στον Μαραθώνα έγινε μόνον μια κοσμοϊστορική μάχη. Και μένουμε εκεί. Και εδώ και στο εξωτερικό. Αυτό είναι αλήθεια βέβαια. Αλλά στην ουσία, στον Μαραθώνα συνέβη κάτι πολύ περισσότερο, που ακόμη και σήμερα είναι επίκαιρο: Στον Μαραθώνα οι Έλληνες υπερασπίσθηκαν, εκτός από την ακεραιότητα της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, το Πνεύμα, την Ελευθερία, την Δημοκρατία. Αν δεν είχε υπερασπισθεί η αρχαία Ελλάδα αυτά τα ιδανικά, ο πολιτισμός δεν θα είχε αυτή τη φορά που βιώνουμε σήμερα» υπογράμμισε ο κ. Παυλόπουλος.

    [04] Καταγράφουμε σε όλη την Ελλάδα τον πάρα πολύ δύσκολο Χάρτη της Φτώχειας, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Θ. Φωτίου

    Την καταγραφή, για πρώτη φορά με αξιόπιστα στοιχεία, του Χάρτη της Φτώχειας στην Ελλάδα, επισημαίνει -ως άμεσο απότοκο του προγράμματοςγια την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης-η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    Όπως σημειώνει η κ. Φωτίου, από την πρώτη ημέρα του προγράμματος υποβάλλονται σταθερά 10.000 περίπου αιτήσεις ημερησίως και ο αριθμός τους ανέρχεται ήδη σε 240.000 αιτήσεις.

    Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης προσθέτει ότι μετά την παράταση των 10 ημερών, ο κατάλογος των ωφελουμένων αναμένεται να ανακοινωθείστα μέσα Ιουνίου περίπου.

    [05] Ανεξέλεγκτη κατάσταση στη Μυτιλήνη από την άφιξη μεταναστών και προσφύγων

    Ξεπερνούν τους 1.000 οι μετανάστες και οι πρόσφυγες που αποβιβάστηκαν σε ακτές της Λέσβου από το πρωί της Δευτέρας μέχρι σήμερα Τετάρτη νωρίς το μεσημέρι, καθιστώντας την κατάσταση που επικρατεί στον περίκλειστο χώρο του λιμανιού της Μυτιλήνης αλλά και στον εξωτερικό χώρο κυριολεκτικά τραγική και δυσφημιστική. Κι αυτό γιατί στο ίδιο σημείο αποβιβάζονται εκατοντάδες τουρίστες από τις απέναντι Μικρασιατές ακτές, Τούρκοι και Ευρωπαίοι, αλλά και επισκέπτες του νησιού που φτάνουν με κρουαζιερόπλοια. Μάλιστα απειλείται διακοπή των αφίξεων κρουαζιεροπλοίων στη Μυτιλήνη, αφού οι εταιρείες δηλώνουν πως δεν μπορεί η αποβίβαση των τουριστών να γίνεται σε ένα άτυπο στρατόπεδο μεταναστών και προσφύγων.

    Ο περίκλειστος χώρος του λιμανιού δεν επαρκεί πλέον να φιλοξενήσει έστω και για λίγες ώρες τους εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες, ανάμεσα τους και πολλά παιδιά, που φτάνουν στο νησί. Έτσι, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της πρώτης ταυτοποίησης τους ζουν ελεύθεροι στον ευρύτερο χώρο της μυτιληνιάς προκυμαίας περιμένοντας υπομονετικά τη... σύλληψη τους. Πολλοί από αυτούς, ψάχνοντας μια κάποια σκιά, δεν διστάζουν να μπουν και να ξαπλώσουν κάτω από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλειά τους!

    Όλη αυτή η κατάσταση δημιουργεί όπως είναι αναμενόμενο καταστάσεις παραβατικότητας, όπως είναι η εκδηλούμενη αισχροκέρδεια σε βάρος των ξένων.

    Έγκυρες πληροφορίες μιλάνε για φαγητό, αναψυκτικά και νερό που πουλιούνται στο κέντρο της Μυτιλήνης σε υψηλές τιμές. Ενώ καταγγέλλεται ότι μέχρι και «μεγάλα» χαρτονομίσματα, όπως αυτά των 500 ευρώ που έχουν μαζί τους κυρίως Σύροι πρόσφυγες, κάποιοι τα «χαλάνε» έναντι προμήθειας που φτάνει και το 10%!

    [06] Πανελλαδικές: Πιο απαιτητικά σε σχέση με πέρυσι τα θέματα σε Μαθηματικά και Βιολογία

    Βατά, αλλά πιο δύσκολα σε σχέση με πέρυσι κρίνονται από τους εκπαιδευτικούς τα θέματα στα Μαθηματικά και τη Βιολογία (γενικής παιδείας), στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

    Στη Βιολογία η δυσκολία εντοπίζεται τόσο στην απόδοση της θεωρίας όσο και στο γεγονός ότι τα θέματα ήταν πιο απαιτητικά από τεχνικής άποψης. Στα Μαθηματικά, κάποια θέματα απαιτούσαν αρκετές πράξεις, ενώ υπήρχαν και παγίδες, στις οποίες θα μπορούσαν να πέσουν εύκολα οι μαθητές που δεν ήταν καλά προετοιμασμένοι.

    [07] Κοινή Ομάδα Εργασίας με τη συμμετοχή της ΕΕ για την αξιοποίηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ

    Στην ορθή και πλήρη αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ 2007-2013 και των 20,6 δισ. ευρώ των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Κονδυλίων στο πλαίσιο της προγραμματικής περιόδου 2014-2020, θα συμβάλει Κοινή Ομάδα Εργασίας με τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των Ελληνικών Αρχών.

    Με αφορμή την επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα της Ευρωπαίας Επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνας Κρέτσου, αποφασίστηκε σήμερα στην Αθήνα η δημιουργία της κοινής ομάδας εργασίας η οποία θα βοηθήσει την Ελλάδα να βελτιώσει τη δυνατότητα αξιοποίησης των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Κονδυλίων και να εκμεταλλευτεί τις επενδυτικές ευκαιρίες, ενισχύοντας ταυτόχρονα την διοικητική της ικανότητα.

    Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της σχετικής απόφασης της Ομάδας Εργασίας Υψηλού Επιπέδου, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις και με τη σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

    Σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού σημειώνεται ότι η τεχνική υποστήριξη θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξασφάλιση επενδύσεων με πιο αποτελεσματικό και στοχευμένο τρόπο.

    [08] Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι διατηρούν το ενδιαφέρον τους για την ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

    Οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι συνεχίζουν τις συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση για την ιδιωτικοποίηση συναφών ελληνικών εταιρειών, όπως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η επισκευαστική ROSCO και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, δήλωσε ο επικεφαλής τους Βλαντίμιρ Γιακούνιν.

    Όπως σημειώνει το κρατικό ρωσικό πρακτορείο ΡΙΑ - Νόβοστι, «οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι θα ήθελαν να αποκτήσουν τις ελληνικές αυτές εταιρείες ταυτοχρόνως».

    Ωστόσο», συνεχίζει το πρακτορείο, «ο ΣΥΡΙΖΑ, που κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, εξέφρασε την πρόθεση να διακόψει τις ιδιωτικοποιήσεις, μεταξύ άλλων και αυτών των εταιρειών.

    Αργότερα το υπουργείο Μεταφορών της Ρωσίας έλαβε τις διαβεβαιώσεις της ελληνικής πλευράς, ότι οι, ήδη, προκηρυχθέντες διαγωνισμοί για ιδιωτικοποιήσεις δεν θα ακυρωθούν, εάν δεν έρχονται σε αντίθεση με την ελληνική νομοθεσία».

    [09] Η ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ ανακοίνωσαν συμφωνία στην αξιολόγηση του προγράμματος οικονομικής μεταρρύθμισης της Κύπρου

    «Πράσινο φως» στην επικαιροποίηση του κυπριακού μνημονίου «άναψαν» με κοινή ανακοίνωσή τους η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

    Οι τρεις θεσμοί υπογραμμίζουν την ανάγκη προώθησης περαιτέρω δράσεων για μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και τη συνέχιση της προσπάθειας μεταρρύθμισης της δημόσιας υπηρεσίας.

    Σημειώνουν πως η έγκαιρη εφαρμογή του σχεδίου αποκρατικοποιήσεων είναι απαραίτητη, προκειμένου να αυξηθεί η οικονομική αποτελεσματικότητα του κράτους, να μειωθεί το δημόσιο χρέους και να ενισχυθεί η προσπάθεια για προσέλκυση επενδύσεων.

    Στις 16 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη συνεδρία του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για έγκριση της έκθεσης και εκταμίευση της οικονομικής βοήθειας προς τη Λευκωσία.

    [10] Γ. Στόλτενμπεργκ: Λάθος, όχι ηθελημένη πράξη η αναφορά στη FYROM ως «Μακεδονία»

    Δεν επρόκειτο για ηθελημένη πράξη αλλά για λάθος απολογήθηκε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Στόλτενμπεργκ σχετικά με την αναφορά του στην ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία», όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές.

    Ο κ. Στόλτενμπεργκ απολογήθηκε στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε άμεσα με τον μόνιμο αντιπρόσωπό μας στο ΝΑΤΟ, κατόπιν οδηγιών του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, κατά την οποία του μεταφέρθηκε η έντονη δυσαρέσκεια της Ελλάδας για τις αναφορές του σε «Μακεδονία» κατά την διάρκεια δηλώσεών του στον Τύπο, αναφορές που προκάλεσαν τουλάχιστον έκπληξη και επέτρεψαν να αντληθούν λανθασμένα συμπεράσματα.

    Ο γ.γ. του ΝΑΤΟ είπε ότι αντελήφθη το λάθος του αμέσως μετά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους του Τύπου. Παρακάλεσε δε τον μόνιμο αντιπρόσωπό μας στο ΝΑΤΟ να μεταφέρει έκφραση συγνώμης του ιδίου στους υπουργούς που συμμετείχαν στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της ΕΕ.

    [11] Η Γερμανία θα αποζημίωσει οικονομικά περίπου 4.000 επιζώντες πρώην Σοβιετικούς αιχμαλώτους

    Η γερμανική κυβέρνηση σχεδιάζει να καταβάλει συνολικά 10 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση στους περίπου 4.000 επιζώντες πρώην Σοβιετικούς αιχμαλώτους που υπέφεραν στα χέρια των Ναζί κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

    Στις αρχές Μαΐου η Ευρώπη τίμησε τα 70 χρόνια από τη λήξη του πολέμου και το γεγονός αυτό στάθηκε αφορμή να συζητηθούν ορισμένες πλευρές του πολέμου που σπανίως αναφέρονταν, όπως η μοίρα των πολλών εκατομμυρίων αιχμαλώτων πολέμου.

    Οι Χριστιανοδημοκράτες της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ έχουν συμφωνήσει με τους Σοσιαλδημοκράτες εταίρους τους στην κυβέρνηση να υπολογίσουν το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ σε έναν συμπληρωματικό προϋπολογισμό. Οι επιζώντες αναμένεται να λάβουν αποζημίωση ύψους 2.500 ευρώ ο καθένας.

    [12] Εκατοντάδες αγάλματα έχουν απομακρυνθεί από την Παλμύρα

    Εκατοντάδες αγάλματα έχουν μεταφερθεί από την ιστορική συριακή πόλη της Παλμύρας σε τοποθεσίες ασφαλείας ώστε να διασωθούν από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους που κατάφεραν σήμερα να διεισδύσουν στην πόλη, δήλωσε ο επικεφαλής της συριακής διεύθυνσης αρχαιοτήτων.

    Ο Μααμούν Αμπντουλκαρίμ δήλωσε πως μικρές ομάδες μαχητών έχουν εισέλθει στην πόλη και κάλεσε τον συριακό στρατό, την αντιπολίτευση και τη διεθνή κοινότητα να σώσουν την τοποθεσία αυτή που η UNESCO έχει περιλάβει στην Παγκόσμια Κληρονομιά της ανθρωπότητας.

    «Εκατοντάδες και εκατοντάδες αγάλματα που ανησυχούσαμε ότι θα συντριβούν και θα πωληθούν βρίσκονται τώρα σε ασφαλείς τοποθεσίες», δήλωσε. «Φοβόμαστε για το μουσείο και τα μεγάλα μνημεία που δεν είναι δυνατό να μετακινηθούν», πρόσθεσε ο Αμπντουλκαρίμ.

    [13] Η Μέρκελ εξετάζει το ενδεχόμενο να μιλήσει στην κοινοβουλευτική της ομάδα υπέρ μίας νέας βοήθειας της ΕΕ προς την Ελλάδα

    Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ σκέπτεται να απευθύνει ένα σημαντικό διάγγελμα στο οποίο θα υποστηρίξει την παροχή βοήθειας προς την Ελλάδα, καθώς αντιμετωπίζει μία πιθανή εξέγερση έως και εκατό βουλευτών του κόμματός της, δηλ. περίπου του ενός τρίτου της κοινοβουλευτικής της ομάδας.

    Η Μέρκελ θα κάνει την ομιλία αυτή αφού η Ελλάδα και οι πιστωτές της καταλήξουν σε μία συμφωνία με όρους που θεωρεί ότι θα είναι αρκετά ισχυροί ώστε να "πουλήσει" τη συμφωνία στο κοινοβούλιό της και στη γερμανική κοινή γνώμη, σύμφωνα με δύο κυβερνητικούς αξιωματούχους τους οποίους επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg.

    Θα προβάλει το επιχείρημα πως μία έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα μπορούσε να προκαλέσει γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή, δήλωσαν οι αξιωματούχοι, που ζήτησαν να μην κατονομαστούν επειδή οι συζητήσεις είναι ιδιωτικές.

    Ηγετικά στελέχη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Μέρκελ συζητούν με όσους αντιτίθενται στην παροχή νέας βοήθειας προς την Ελλάδα, λέγοντάς τους ότι μπορεί να τους ζητηθεί να εγκρίνουν περαιτέρω βοήθεια προκειμένου να αποτραπεί μία στάση πληρωμών, ακόμα και στην περίπτωση που η Ελλάδα αρνηθεί να εφαρμόσει όλες τις αλλαγές που απαιτούν οι πιστωτές, σύμφωνα με άλλους τρεις κομματικούς αξιωματούχους που επικαλείται το πρακτορείο.

    Η Μέρκελ καλεί μικρές ομάδες διαφωνούντων στην καγκελαρία για να τους το πει αυτό, δήλωσε ένας από αυτούς.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 20 May 2015 - 16:30:27 UTC