Browse through our Interesting Nodes of Military & Security in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-05-13

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δ. Στρατούλης: Δεν θα έρθει συμφωνία που θα αναιρεί βασικές πλευρές του προγράμματός μας
  • [02] Μνημόνιο συνεργασίας θα υπογράψει η ΕΛΑΣ με τον Δήμο Θεσσαλονίκης
  • [03] Σημίτης και Βενιζέλος καταθέτουν στη δίκη Τσοχατζόπουλου
  • [04] Αυξήθηκε ο αριθμός των μεταναστών που έφτασαν στο ανατολικό Αιγαίο
  • [05] Επεισόδια με τραυματίες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο
  • [06] Κατά 0,3% αυξήθηκε σε ετήσια βάση το ΑΕΠ το α' τρίμηνο
  • [07] Η ρευστότητα συζητήθηκε μεταξύ του Δραγασάκη και των τραπεζιτών
  • [08] O Π.Λαφαζάνης έθεσε εκ νέου το αίτημα για τα αντισταθμιστικά από τη διέλευση του ΤΑΡ
  • [09] Πώς βλέπουν Ρώσοι αναλυτές την πρόταση ένταξης της Ελλάδας στην Τράπεζα των BRICS
  • [10] Συζήτηση για την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού
  • [11] Επανέρχεται το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ
  • [12] Η Εμ. Μπερκό, με την ταινία της «La Tete Ηaute», ανοίγει την αυλαία του Φεστιβάλ Καννών

  • [01] Δ. Στρατούλης: Δεν θα έρθει συμφωνία που θα αναιρεί βασικές πλευρές του προγράμματός μας

    «Η πεποίθησή μου είναι ότι, επειδή ξέρω πολύ καλά τον ΣΥΡΙΖΑ και είμαι από τα ιστορικά του στελέχη, δεν πρόκειται να έρθει κάποια συμφωνία, η οποία θα αναιρεί βασικές πλευρές του προγράμματός μας» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δ. Στρατούλης, στον ραδιοσταθμό REAL FM.

    «Θεωρώ ότι η ίδια η κυβέρνηση, από την ίδια της τη φυσιογνωμία, δεν θα φέρει για έγκριση και στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ και την Κοινοβουλευτική Ομάδα μία συμφωνία, η οποία θα αναιρεί βασικές πλευρές των προγραμματικών μας δηλώσεων» συμπλήρωσε.

    «Ελιγμοί πάντα γίνονται, επιμέρους υποχωρήσεις πάντα γίνονται, είναι θεμιτό, αλλά το να ακυρώσεις τον βασικό κορμό των προγραμματικών σου δηλώσεων δεν γίνεται και τέτοια συμφωνία δεν θα έρθει» πρόσθεσε ο κ Στρατούλης.

    Με αφορμή τη δήλωση Βαρουφάκη ότι τα χρήματα φτάνουν για δύο εβδομάδες, ανέφερε ότι «η χώρα μας έχει εναλλακτικές δυνατότητες πάρα πολλές, και ρευστότητας και χρηματοδότησης και αποδείχθηκε αυτή την εβδομάδα... εκεί που έλεγαν ότι δεν υπάρχει τίποτα».

    [02] Μνημόνιο συνεργασίας θα υπογράψει η ΕΛΑΣ με τον Δήμο Θεσσαλονίκης

    Μνημόνιο συνεργασίας για τη δημιουργία χάρτη εγκληματικότητας και τη λήψη μέτρων αντιεγκληματικής πολιτικής, θα υπογράψουν η Ελληνική Αστυνομία και ο Δήμος Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ύστερα από συνάντηση που είχε, το πρωί, με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

    Στο επίκεντρο βρέθηκε και η επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας όπου ο αναπληρωτής υπουργός δεσμεύτηκε ότι «επειδή ο αριθμός είναι μικρός, σε σχέση με τις ανάγκες της Θεσσαλονίκης, θα δούμε πώς μπορούμε να ενισχύσουμε τον αριθμό τους».

    Για τη διαπραγμάτευση και τη διακυβέρνηση της χώρας, ο κ Πανούσης τόνισε πως «πρέπει να τελειώνουμε με τη διαπραγμάτευση. Προφανώς έντιμη και με το λιγότερο δυνατό κόστος για τον ελληνικό λαό που έχει υποστεί πολλά, αλλά πρέπει να κυβερνηθεί ο τόπος. Πρέπει τα σχολεία, οι δήμοι, τα νοσοκομεία να λειτουργήσουν. Δεν μπορούμε όλα να τα παραπέμπουμε σε αυτή τη δύσκολη διαπραγμάτευση».

    [03] Σημίτης και Βενιζέλος καταθέτουν στη δίκη Τσοχατζόπουλου

    «Δεν ξέρω αν στην προκειμένη περίπτωση έγινε δωροδοκία, αποδείχθηκε ότι έγινε. Ξέρω ότι χωρούσε δωροδοκία και πριν και μετά την εισαγωγή της υπόθεσης στο ΚΥΣΕΑ».

    Αυτό ανέφερε, σε κάθε ερώτηση της έδρας, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης που κατέθεσε ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δευτεροβάθμια δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου.

    Ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος χαιρέτισε το δικαστήριο όταν ανέβηκε στο βήμα και ορκίστηκε με πολιτικό όρκο στη συνείδησή του, τόνισε με την έναρξη της κατάθεσής του ότι επιθυμεί να συμβάλει στην απονομή δικαιοσύνης, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν γνωρίζει τις παράνομες πράξεις που αποδίδονται στους κατηγορουμένους και ότι η γνώση του προέρχεται απ? όσα έχει διαβάσει στον Τύπο.

    Ο κ. Σημίτης υποστήριξε ότι το γεγονός των Ιμίων ήταν «καθοριστικό» για την απόφαση της κυβέρνησης να ενισχύσει τον εξοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων.

    Διευκρίνισε επίσης, ότι, η δυνατότητα του ΚΥΣΕΑ ήταν να απορρίψει μία επιλογή για λόγους οικονομικούς ή στρατηγικής πολιτικής αλλά όχι και να αποφανθεί περί της καταλληλότητας και της διαλειτουργικότητας του όπλου για το οποίο άλλωστε, κάθε φορά, υπήρχαν οι σχετικές εισηγήσεις στο φάκελο. «Ο ρόλος του ΚΥΣΕΑ ήταν αποφασιστικός αλλά δεν αποφάσιζε για όλα. Ο νόμος για το ΚΥΣΕΑ λέει πως δίνει τις πολιτικές αποφάσεις αλλά όχι τις αποφάσεις για τις συγκεκριμένες αγορές. Παραδείγματος χάρη, απαντούσε στα πολιτικά ερωτήματα όπως, υπάρχει δυνατότητα να αγοράσει το υπουργείο Άμυνας από τη Γαλλία ή από τις ΗΠΑ; Αυτό αποφασίζει το ΚΥΣΕΑ», είπε χαρακτηριστικά. Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του, ανέφερε: «Αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ και πήραμε 60 F-16, 15 Mirage, τέσσερα υποβρύχια, ελικόπτερα κλπ. Σε διπλωματικό επίπεδο ελήφθη η απόφαση του Ελσίνκι?».

    Η κατάθεση του κ. Σημίτη συνεχίζεται ενώ στην αίθουσα βρίσκεται ήδη και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος αναμένεται να εξεταστεί μετά τον κ. Σημίτη.

    [04] Αυξήθηκε ο αριθμός των μεταναστών που έφτασαν στο ανατολικό Αιγαίο

    Μεγάλη αύξηση παρουσιάζει ο αριθμός των μεταναστευτικών ροών που εισήλθαν τον Απρίλιο του 2015 στη χώρα μας, σε σχέση με τον Απρίλιο του 2014.

    Σύμφωνα με στοιχεία του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, πέρυσι τον Απρίλιο εντοπίστηκαν από στελέχη του λιμενικού 1.500 μετανάστες πρόσφυγες, ενώ αντίστοιχα για τον Απρίλιο του 2015 ο αριθμός αυτός ανέρχεται σε 11.873 άτομα.

    Τα νησιά που δέχτηκαν τις μεγαλύτερες πιέσεις των μεταναστευτικών ροών σε όλο το εύρος του ανατολικού Αιγαίου είναι η Λέσβος με 5.342 παράτυπους μετανάστες, η Χίος με 2.383, η Σάμος με 1.317, η Κως με 1.035 και η Λέρος με 924.

    [05] Επεισόδια με τραυματίες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

    Επεισόδια ανάμεσα σε άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και φοιτητές έγιναν στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ψηφοφορία για την ανάδειξη των νέων διοικητικών συμβουλίων των φοιτητικών συλλόγων.

    Τα άτομα που εισήλθαν στο Πανεπιστήμιο, κρατώντας στα χέρια τους διάφορα αντικείμενα, προκάλεσαν ζημιές και συγκρούστηκαν με φοιτητές.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από την παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, τέσσερα μέλη της τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

    Γύρω από το Πανεπιστήμιο έχει αναπτυχθεί αστυνομική δύναμη.

    Εν τω μεταξύ με φόντο το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, για τα «Επείγοντα μέτρα για την πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση» πραγματοποιούνται οι φοιτητικές εκλογές στα πανεπιστήμια της χώρας. Κατά την προεκλογική περίοδο επικράτησε ήρεμο κλίμα στα πανεπιστήμια, με τις φοιτητικές παρατάξεις να προτάσσουν τη σημασία της αναβάθμισης των φοιτητικών εκλογών και του ρόλου των φοιτητικών συλλόγων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

    [06] Κατά 0,3% αυξήθηκε σε ετήσια βάση το ΑΕΠ το α' τρίμηνο

    Αύξηση 0,3% σημείωσε το ΑΕΠ το α΄ τρίμηνο εφέτος, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛΣΤΑΤ. Με βάση τα εποχικά διορθωμένα στοιχεία, το ΑΕΠ, σε όρους όγκου, το α΄ τρίμηνο 2015 σε σχέση με το α΄ τρίμηνο 2014 παρουσίασε άνοδο 0,3%, ενώ σε σχέση με το δ΄ τρίμηνο 2014 μειώθηκε 0,2%

    Με βάση τα μη εποχικά διορθωμένα στοιχεία, το ΑΕΠ αυξήθηκε σε ετήσια βάση κατά 0,1%.

    Από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ προκύπτει επίσης, ότι το 2014 καταγράφηκε αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,7% για το σύνολο του έτους (μείωση 0,3% το α΄ τρίμηνο και αυξήσεις 0,3% το β΄ τρίμηνο, 1,5% το γ΄ τρίμηνο και 1,3% το δ΄ τρίμηνο).

    [07] Η ρευστότητα συζητήθηκε μεταξύ του Δραγασάκη και των τραπεζιτών

    Η ρευστότητα του τραπεζικού τομέα, η συμβολή των τραπεζών στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, η βελτίωση της εισπραξιμότητας των δημοσίων εσόδων και η αποδοτικότερη αξιοποίηση αναπτυξιακών δράσεων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών

    Στη συνάντηση, συμφωνήθηκε η συγκρότηση Ομάδας Έργου η οποία θα εκπονήσει, εντός 30 ημερών, στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη των ψηφιακών συναλλαγών στη χώρα μας και τον δραστικό περιορισμό της κυκλοφορίας του φυσικού χρήματος.

    Ακόμη, συμφωνήθηκε να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία με στόχο τη βέλτιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προκύπτουν από μια δέσμη αναπτυξιακών πρωτοβουλιών («επενδυτικό σχέδιο Juncker»,διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα κ.λπ.).

    Συζητήθηκε επίσης η πρόθεση της κυβέρνησης να διερευνήσει τις δυνατότητες συμμετοχής της Ελλάδας στη Νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα των BRICS (New Development Bank) μετά τη σχετική πρόταση που υποβλήθηκε προς τη χώρα μας. Για το θέμα αυτό, ο κ. Δραγασάκης όρισε ως υπεύθυνο για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων αυτών, τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

    [08] O Π.Λαφαζάνης έθεσε εκ νέου το αίτημα για τα αντισταθμιστικά από τη διέλευση του ΤΑΡ

    Το αίτημα του Δημοσίου για την παροχή αντισταθμιστικών οφελών από τη διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ επανέλαβε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνάντηση που είχε χθες το απόγευμα με τον επικεφαλής του βελγικού ομίλου "Fluxys", που συμμετέχει με ποσοστό 19% στην κατασκευή του αγωγού.

    Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειαςζήτησε επίσης να εξεταστούν τροποποιήσεις στην χάραξη του αγωγού στις περιοχές όπου υπάρχουν αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες.

    Τόνισε επίσης την ανάγκη να υπάρξουν εύλογες και δίκαιες αποζημιώσεις των αγροτών στα σημεία διέλευσης του αγωγού, όπως προβλέπονται στο σχέδιο Αποκατάστασης Διαβίωσης που θα συναφθεί μεταξύ των του ελληνικού κράτους και της κοινοπραξίας κατασκευής.

    Ο κ. Λαφαζάνης επανέλαβε τη βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει ο αγωγός χωρίς προσκόμματα και καθυστερήσεις, πρόσθεσε ωστόσο, ότι η προηγούμενη κυβέρνηση υπέγραψε μια σύμβαση που ήταν μονομερής και δεν εξασφάλιζε σχεδόν κανένα όφελος για τη χώρα, πέρα από την ίδια τη διέλευση του αγωγού από το έδαφός της.

    [09] Πώς βλέπουν Ρώσοι αναλυτές την πρόταση ένταξης της Ελλάδας στην Τράπεζα των BRICS

    Η αναπτυξιακή Τράπεζα της Ομάδας των BRICS μπορεί να καταστεί αντίβαρο του ΔΝΤ για την Ελλάδα. Αυτό εκτιμά ο Ρώσος οικονομικός αναλυτής Βασίλι Καλτασόφ, επικεφαλής του Κέντρου Οικονομικών Μελετών του Ινστιτούτου Παγκοσμιοποίησης και Κοινωνικών Κινημάτων.

    «Πρόκειται για μια νέα κίνηση, η οποία επιτρέπει στην Ελλάδα να αισθανθεί χώρα, που δεν είναι παρίας, αλλά είναι έτοιμη και ικανή για συνεργασία και το βασικότερο, χώρα, που αντιμετωπίζεται κατ' αυτόν τον τρόπο», δήλωσε ο οικονομολόγος.

    Όπως αναφέρει «η Ελλάδα δεν θα μπορέσει τώρα να ενταχθεί στην Τράπεζα των BRICS, αλλά μπορεί να αποκτήσει καθεστώς παρατηρητή, δηλαδή να επιδείξει την έναρξη μιας ενταξιακής διαδικασίας στις δομές των BRICS. Και αυτό θα είναι αντίβαρο στην αναγκαστικά επώδυνη συνεργασία της Ελλάδας με το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα».

    Την πρόταση προς την Ελλάδα σχολιάζει, χαρακτηρίζοντάς την «εντυπωσιακή» και ο βασικός αναλυτής του Κέντρου Οικονομικής Πρόγνωσης της GazpromBank Γεγκόρ Σούσιν.

    Επισημαίνει ότι η ευρωζώνη και η Τράπεζα των BRICS δεν αποτελούν αντικρουόμενες δομές, καθώς η Τράπεζα αποτελεί κυρίως ένα είδος εναλλακτικής του ΔΝΤ για τις αναπτυσσόμενες χώρες, «καθώς η πολιτική του ΔΝΤ δεν τους ικανοποιεί πάντοτε και πρακτικά η διεύρυνση των μεριδίων των αναπτυσσόμενων χωρών στο ΔΝΤ έχει μπλοκαριστεί».

    Την πρόταση ένταξης στα αναπτυξιακά προγράμματα της Τράπεζας των BRICS έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας Σεργκέι Στορτσάκ με αποκλειστική του συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    [10] Συζήτηση για την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού

    Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του Απολογισμού και του Γενικού Ισολογισμού του Κράτους και Ελέγχου της Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του Κράτους.

    Στη συνεδρίαση παρίσταται ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.Θα ακολουθήσει συζήτηση επί της τριμηνιαίας έκθεσης, που συνέταξε το Γραφείο του Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, για το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου 2015.

    Η έκθεση, η οποία δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα, προειδοποιεί για επιστροφή της οικονομίας σε υφεσιακή τροχιά και παραθέτει στοιχεία για τον δείκτη οικονομικού κλίματος, την εκροή καταθέσεων, την πορεία των ληξιπρόθεσμων χρεών.

    [11] Επανέρχεται το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ

    Στην απογευματινή συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου αναμένεται να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για την αποκρατικοποίηση του ΟΛΠ, με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ να προτείνει, σύμφωνα με πληροφορίες, εναλλακτικές λύσεις για τη συνέχιση του διαγωνισμού. Με βάση τις συγκεκριμένες πληροφορίες, το Ταμείο προωθεί μια «μέση λύση», η οποία θα καλύπτει αφ' ενός τις απαιτήσεις των πέντε ομίλων που συμμετείχαν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού (κυρίως της κινεζικής Cosco και της δανέζικης APM Terminals), και αφ' ετέρου την ανάγκη για αύξηση των εσόδων του Δημοσίου.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι το Δημόσιο θα πωλήσει αρχικά ποσοστό 51% του Οργανισμού, με τον πλειοδότη να έχει το δικαίωμα σταδιακής απόκτησης εντός πενταετίας και του υπολοίπου ποσοστού έως το 67%, υπό την αίρεση ότι θα έχει υλοποιήσει το χρονικό αυτό διάστημα ένα συγκεκριμένο πλάνο επενδύσεων, προκειμένου να επωφεληθεί το κράτος και από τις υπεραξίες που θα δημιουργηθούν στο λιμάνι.

    [12] Η Εμ. Μπερκό, με την ταινία της «La Tete Ηaute», ανοίγει την αυλαία του Φεστιβάλ Καννών

    Με μια «θαρραλέα και ταυτόχρονα συγκινητική» ταινία («La Tete Ηaute»), που «επικεντρώνεται σε παγκόσμια κοινωνικά θέματα» - σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Καννών Τιερί Φρεμό- ανοίγει σήμερα την αυλαία του, το 68ο Φεστιβάλ Καννών.

    Η 48χρονη Γαλλίδα ηθοποιός και σκηνοθέτιδα Εμανουέλ Μπερκό, είναι η δεύτερη γυναίκα στην ιστορία αυτού του διεθνούς κινηματογραφικού θεσμού, με την ταινία της οποίας κηρύσσεται η έναρξη του Φεστιβάλ Καννών. Είχε προηγηθεί το 1987 το φιλμ της Νταϊάν Κιουρί, «Un Ηomme Αmoureux».

    Όμως, πέρα από το αδιαμφισβήτητο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι ταινίες του 68ου φεστιβάλ και τις λαμπερές παρουσίες που θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί , η φετινή διοργάνωση συγκεντρώνει τα βλέμματα της Ελλάδας και για έναν ακόμη λόγο. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Κυνόδοντα» και το βραβείο που είχε αποσπάσει η ταινία στο τμήμα του Φεστιβάλ των Καννών «Ενα κάποιο βλέμμα» το 2009 και το Βραβείο Νεότητας, ο Γιώργος Λάνθιμος επιστρέφει τώρα στο διαγωνιστικό τμήμα των Καννών με την- κατά τον Τιερί Φρεμό-«μυστηριώδη» νέα του ταινία «Ο Αστακός» (The Lobster), η οποία διεκδικεί τον Χρυσό Φοίνικα.

    Δίπλα στη συμμετοχή του Γιώργου Λάνθιμου έρχεται να προστεθεί από ελληνικής πλευράς και αυτή του Ελληνο- Ιρανού Σιαμάκ Ετεμάντη στο «Atelier» της φετινής Cinefondation που κλείνει φέτος τα έντεκα χρόνια της διοργάνωσής του.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 13 May 2015 - 10:30:33 UTC