Browse through our Interesting Nodes about Agriculture in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-11-01

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ομιλία Ευ. Βενιζέλου στην Ολομέλεια της ΕΟΕΣ της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης
  • [02] Σχόλιο της κυβερνητικής εκπροσώπου για την ομιλία Αλ. Τσίπρα
  • [03] Τηλεφωνική επικοινωνία του Αντ. Σαμαρά με τον πρύτανη Θεόδ. Φορτσάκη
  • [04] Στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα μίλησε ο Δ. Κουτσούμπας
  • [05] Αναρτήθηκαν στο Taxis τα τέλη κυκλοφορίας για το 2015
  • [06] Ι. Στουρνάρας: Οι τράπεζες επικεντρώνουν τώρα τις προσπάθειές τους στη στήριξη της πραγματικής οικονομίας
  • [07] Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε άλλα 85 μέλη μιας φυλής στο Ιράκ
  • [08] Εκατό τζιχαντιστές σκοτώθηκαν μέσα σε τρεις ημέρες στις μάχες στο Κομπάνι
  • [09] Ολόκληρο το Μπανγκλαντές πλήττεται από μια γιγάντια βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
  • [10] Δέκα νεκροί από βομβιστική επίθεση καμικάζι με παγιδευμένο αυτοκίνητο, στο Αφγανιστάν

  • [01] Ομιλία Ευ. Βενιζέλου στην Ολομέλεια της ΕΟΕΣ της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης

    Αρχίζει η πορεία συγκρότησης και ανάδειξης της δημοκρατικής παράταξης η οποία φιλοδοξεί να απλωθεί σε όλη τη χώρα, σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ανοίγοντας τις εργασίες της Ολομέλειας της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν αύριο. Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει σκληρή αυτοκριτική και αυτό είναι ή άλλη όψη του αυτοσεβασμού, που δείχνει ότι αναγνωρίζει την πολυφωνική πραγματικότητα που δεν υπάρχει μόνο στην κοινωνία, αλλά και στην ίδια την παράταξη. Προκειμένου να τερματίσει συζητήσεις περί δήθεν διάλυσης, αφομοίωσης κλπ, του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι το Κίνημα μετέχει στη Δημοκρατική Παράταξη με τα όργανά του, το όνομα, τα σύμβολα, την οργανωτική του δομή και, βέβαια, με την Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Ανέφερε επίσης ότι δεν υπάρχει κανένα δίλημμα ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη, η οποία πρέπει να είναι «Ελιά» συν και όχι «Ελιά» μείον. Το Συνέδριο της Παράταξης, πρόσθεσε, θα είναι δημοκρατικό, παραταξιακό, πολιτικό και προγραμματικό, ένα εθνικό πολιτικό γεγονός. Και δεν θα θιγεί η ταυτότητα και η οργανωτική δομή των φορέων που θα πάρουν μέρος. Σεβόμαστε όλους όσους μετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, κόμματα, κινήσεις και πρόσωπα, αλλά αξιώνουμε και τον σεβασμό όλων, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος άφησε σαφείς αιχμές προς όσους παρακολουθούν από κάποια απόσταση την προσπάθεια, μιλώντας για συμπεριφορές «μικρομεγαλισμού» και αλαζονείας, αναφορά που ερμηνεύθηκε ότι απευθύνεται κυρίως προς τη ΔΗΜΑΡ. Ο κ. Βενιζέλος άφησε αιχμές, χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα, για κάποιους εντός του Κινήματος, που χρησιμοποιούν τον όρο «σημερινό ΠΑΣΟΚ», τονίζοντας ότι «δεν δεχόμαστε τον όρο», που υπονοεί ότι το ΠΑΣΟΚ σήμερα δέχεται το μνημόνιο και συνεργάζεται με τη ΝΔ, πολύ περισσότερο όταν αυτό προέρχεται από εκείνους που θεμελίωσαν τη συνεργασία. Τόνισε επίσης ότι δεν είναι δυνατό να δέχονται το «αξιακό μας πλαίσιο» και να αγωνίζονται γι αυτό, στελέχη της «Ελιάς» που δεν είχαν καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ των καλών περιόδων και να αρνούνται να το πράξουν στελέχη που τιμήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ, τα οποία κάλεσε «να αφήσουν την παράταξη να αναπνεύσει. Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στην υπεύθυνη στάση που κράτησε το ΠΑΣΟΚ την περίοδο της πρωτοφανούς κρίσης που βίωσε και βιώνει η χώρα, όταν υπήρχε τραγική πίεση και πολύ μεγάλος κίνδυνος πτώχευσης. Δεν ακολουθήσαμε, είπε, τον εύκολο δρόμο να επιρρίψουμε την ευθύνη στους άλλους, αλλά αναλάβαμε να σηκώσουμε μόνοι μας το μεγάλο βάρος της σωτηρίας της χώρας, για να αποτρέψουμε τα δυσάρεστα, όταν οι σημερινοί μας εταίροι είχαν άλλες απόψεις από αυτές που έχουν σήμερα. Ο κ. Βενιζέλος αποτιμώντας την προσφορά του ΠΑΣΟΚ, τόνισε η συμβολή του στην προσπάθεια σωτηρίας της χώρας ξεπερνάει το 80%, προσθέτοντας ότι αυτό το 80% επιτεύχθηκε πριν τις διπλές εκλογές του 2012. Επίσης, όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ έχει μερίδιο και στο υπόλοιπο 20% που επιτεύχθηκε μετά το 2012.

    [02] Σχόλιο της κυβερνητικής εκπροσώπου για την ομιλία Αλ. Τσίπρα

    Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρα εξαπέλυσε η Σοφία Βούλτεψη με αφορμή την ομιλία του στη σύνοδο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς. «Ο φόβος και η αβεβαιότητα έχουν μόνο ένα όνομα: Το όνομα αυτού που εμπνέει φόβο και αβεβαιότητα και δεν είναι άλλος από τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος. Συγκεκριμένα κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα και τον κόμμα του ότι προκαλούν φόβο στη χώρα και αβεβαιότητα στο εξωτερικό, ότι δεν μετρούν όσα προτείνουν και πως όταν τα μετρούν τους βγαίνουν λειψά.

    Πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορούν να μετρήσουν όχι μόνο τις συνέπειες των επιλογών τους, αλλά ούτε καν τους βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση» και πως «η πραγματική ανησυχία, ο πραγματικός φόβος, είναι να επιστρέψει η χώρα στα χρέη, στα ελλείμματα, στην αδυναμία δανεισμού, δηλαδή στα μνημόνια». «Ο μόνος πραγματικός φόβος είναι η επιστροφή στα μνημόνια. Είναι το μόνο που εγγυάται ο κ. Τσίπρας, ο οποίος, μιλώντας σήμερα στους συμμάχους του στην Ευρώπη, επιτέθηκε για άλλη μια φορά στην Ελλάδα, στέλνοντας ξανά μηνύματα πολιτικής αστάθειας και δυσφήμησης της χώρας», συμπλήρωσε η κ. Βούλτεψη.

    [03] Τηλεφωνική επικοινωνία του Αντ. Σαμαρά με τον πρύτανη Θεόδ. Φορτσάκη

    Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μίλησε τηλεφωνικά με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρο Φορτσάκη, προκειμένου να του δώσει τα συγχαρητήριά του για την ομαλή συνεδρίαση της Συγκλήτου και να εκφράσει την ικανοποίησή του για την επαναφορά στη νομιμότητα.

    [04] Στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα μίλησε ο Δ. Κουτσούμπας

    «Για να μην έχουμε άλλα χαμένα χρόνια, για να αντιμετωπίσουμε τον εμπαιγμό, τον αποπροσανατολισμό, την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και τα διάφορα δικομματικά παιχνίδια, τον δρόμο δείχνει σήμερα το μεγαλειώδες συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του σε όλη τη χώρα και αγκάλιασε πάνω από 1.000 οργανώσεις εργαζομένων, του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, της νεολαίας, των αγροτών και των γυναικών» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπας μιλώντας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι «η αντίσταση, ο αγώνας και η λαϊκή συμμαχία είναι η λύση για να υπάρξει σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους, για κατάργηση της φοροληστείας και ανάκτηση όλων των απωλειών των προηγούμενων χρόνων». Κάλεσε τον λαό «να γυρίσει την πλάτη σε όσους δήθεν υπόσχονται νέες κυβερνητικές λύσεις και στους νέους μεσσίες που θα μας οδηγήσουν σε νέους αντιλαϊκούς κατήφορους». Ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι ανανεώνεται το ραντεβού για τη μεγάλη πανελλαδική απεργία της 27ης Νοεμβρίου και κάλεσε σε οργάνωση της πάλης των εργαζομένων ώστε να ανοίξει ο δρόμος για το συμφέρον του λαού και το καλό του τόπου.

    [05] Αναρτήθηκαν στο Taxis τα τέλη κυκλοφορίας για το 2015

    Διαθέσιμα είναι από σήμερα το πρωί στην ιστοσελίδα του «Taxisnet» (http://www.gsis.gr/) τα έντυπα για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας οχημάτων έτους 2015.

    Η προθεσμία καταβολής των τελών κυκλοφορίας εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου 2014.

    Τα τέλη

    Οχήματα με ταξινόμηση έως τις 31/10/2010 * Για 51 μέχρι 300 κ. εκ. θα πληρώσουν 22 ευρώ. * Για 301 μέχρι 785 κ. εκ. θα πληρώσουν 55 ευρώ. * Για 786 μέχρι 1.071 κ. εκ. θα πληρώσουν 120 ευρώ. * Για 1.072 μέχρι 1.357 κ. εκ. θα πληρώσουν 135 ευρώ. * Για 1.358 μέχρι 1.548 κ. εκ. θα πληρώσουν 240 ευρώ. * Για 1.549 μέχρι 1.738 κ. εκ. θα πληρώσουν 265 ευρώ. * Για 1.739 μέχρι 1.928 κ. εκ. θα πληρώσουν 300 ευρώ. * Για 1.929 μέχρι 2.357 κ. εκ. θα πληρώσουν 660 ευρώ. * Για 2.358 μέχρι 3.000 κ. εκ. θα πληρώσουν 880 ευρώ. * Για 3.001 μέχρι 4.000 κ. εκ. θα πληρώσουν 1.100 ευρώ. * Για 4.001 και άνω κ. εκ. θα πληρώσουν 1.320 ευρώ. Οχήματα με ταξινόμηση από την 1η/11/2010 * Από 0 - 100 (γρ./χλμ.) το κόστος είναι 0 ευρώ. * Από 101 - 120 (γρ./χλμ.) το κόστος είναι 0,90 ευρώ. * Από 121 - 140 (γρ./χλμ.) το κόστος είναι 1,10 ευρώ. * Από 141 - 160 (γρ./χλμ.) το κόστος είναι 1,70 ευρώ. * Από 161 - 180 (γρ./χλμ.) το κόστος είναι 2,25 ευρώ. * Από 181 - 200 (γρ./χλμ.) το κόστος είναι 2,55 ευρώ. * Από 201 - 250 (γρ./χλμ.) το κόστος είναι 2,80 ευρώ. * Άνω των 251 (γρ./χλμ.) το κόστος είναι 3,40 ευρώ.

    [06] Ι. Στουρνάρας: Οι τράπεζες επικεντρώνουν τώρα τις προσπάθειές τους στη στήριξη της πραγματικής οικονομίας

    «Οι ελληνικές τράπεζες στηρίζονται σήμερα σε πιο γερές βάσεις σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, αφού έχουν ενισχύσει σημαντικά την κεφαλαιακή τους θέση -όπως προκύπτει και από την αξιολόγηση της ΕΚΤ- για να συμβάλουν στην αναδιάρθρωση της ελληνικής οικονομίας» τονίζει σε δήλωσή του προς την «Εφημερίδα των Συντακτών» ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας.

    Ο Γιάννης Στουρνάρας, σημειώνει ακόμα ότι «το ελληνικό τραπεζικό σύστημα γύρισε σελίδα. Λίγες μέρες πριν από την ανάληψη της εποπτείας των τεσσάρων συστημικών τραπεζών από τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στις 4 Νοεμβρίου, οι τέσσερις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες αντιμετώπισαν τη σημαντική πρόκληση των stress tests που οργάνωσε η ΕΚΤ. Αυτό τους επιτρέπει τώρα να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους στη στήριξη της πραγματικής οικονομίας με τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων και νοικοκυριών και να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα των μη εξυπηρετούμενων δανείων».

    Εξάλλου, σε άλλη δήλωσή του στην «Ημερησία» ο κ. Στουρνάρας αναφέρει: «Αυτήν τη στιγμή υπάρχει το παράδοξο, τα θεμελιώδη μεγέθη να κινούνται ομαλά, ενώ οι αγορές εμφανίζουν αναταράξεις. Η σημαντικότερη εξήγηση αυτού του γεγονότος, κατά την άποψή μου, έχει να κάνει με την αβεβαιότητα που υπάρχει σχετικά με το εάν, σε μεσοπρόθεσμη περίοδο, η Ελλάδα θα συνεχίσει την οικονομική πολιτική, που συνέβαλε στη δημιουργία πρωτογενών πλεονασμάτων και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, ή όχι».

    [07] Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε άλλα 85 μέλη μιας φυλής στο Ιράκ

    Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους σκότωσαν άλλα 85 μέλη της φυλής Άλμπου Νιμρ στο Ιράκ, στο πλαίσιο της εκστρατείας φόνων που άρχισαν την περασμένη εβδομάδα σε αντίποινα για την αντίσταση που προβάλλει η εν λόγω φυλή στην προέλαση της ισλαμιστικής οργάνωσης, έγινε γνωστό από έναν αρχηγό της φυλής και έναν αξιωματούχο των δυνάμεων ασφαλείας.

    Ο σεΐχης Ναΐμ αλ-Γκάουντ, ένας από τους αρχηγούς της Άλμπου Νιμρ, δήλωσε προς το Ρόιτερς ότι το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε χθες, Παρασκευή, 50 εκτοπισμένους, μέλη της φυλής. Σε ένα χωριστό επεισόδιο, 35 πτώματα βρέθηκαν μέσα σ' έναν ομαδικό τάφο, όπως δήλωσε αξιωματούχος των δυνάμεων ασφαλείας.

    Η συνεχιζόμενη αιματοχυσία δείχνει πως η τζιχαντιστική οργάνωση αποδεικνύεται ανθεκτική παρά τις αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές στα τμήματα του Ιράκ και της Συρίας τα οποία ελέγχει. Σκοτώνει κατά βούληση και δεν υπάρχει καμιά ένδειξη πως οι ιρακινές ένοπλες δυνάμεις θα φθάσουν σύντομα για να σώσουν τη φυλή.

    [08] Εκατό τζιχαντιστές σκοτώθηκαν μέσα σε τρεις ημέρες στις μάχες στο Κομπάνι

    Τουλάχιστον εκατό τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ) σκοτώθηκαν τις τρεις τελευταίες ημέρες σε μάχες με τις κουρδικές δυνάμεις στη συριακή πόλη Κομπάνι και τα περίχωρά της, ενώ στη βορειοδυτική Συρία ισλαμιστές μαχητές που συνδέονται με την αλ-Κάιντα κατέλαβαν σήμερα, έπειτα από ημέρες μαχών, το τελευταίο προπύργιο των υποστηριζόμενων από τη Δύση ανταρτών στην επαρχία Ιντλίμπ.

    Από τις 16 Σεπτεμβρίου που άρχισε η μεγάλη επίθεση του ΙΚ στην περιοχή του Κομπάνι, στις συγκρουσεις έχουν σκοτωθεί 576 τζιχαντιστές, 361 μέλη των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG, η κύρια πολιτοφυλακή των Κούρδων της Συρίας) και των συμμάχων τους και 21 άμαχοι, δηλαδή συνολικά 958 άνθρωποι, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    Στο μεταξύ, από αντάρτες και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έγινε γνωστό πως ισλαμιστές μαχητές του Μετώπου Νόσρα που συνδέεται με την αλ-Κάιντα, κατέλαβαν σήμερα, έπειτα από ημέρες μαχών, το τελευταίο προπύργιο των υποστηριζόμενων από τη Δύση ανταρτών στη βορειοδυτική συριακή επαρχία Ιντλίμπ. Υποστηριζόμενο και από άλλες σκληροπυρηνικές ισλαμιστικές οργανώσεις, το Μέτωπο Νόσρα διεξάγει μια μεγάλη εκστρατεία εναντίον του Συριακού Επαναστατικού Μετώπου με επικεφαλής των Τζαμάλ Μααρούφ, σημαντική φυσιογνωμία στον ένοπλο αγώνα εναντίον του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, τον οποίο κατηγορεί ότι είναι διεφθαρμένος και εργάζεται εναντίον τους για λογαριασμό της Δύσης.

    Το Μέτωπο Νόσρα είναι ο επίσημος συνεργάτης της αλ-Κάιντα στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας και ήταν κάποτε μία από τις ισχυρότερες οργανώσεις των εξεγερμένων που μάχονται για να ανατρέψουν τον Άσαντ. Επισκιάσθηκε όμως από το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο έχει καταλάβει τμήματα εδάφους στη βόρεια και την ανατολική Συρία και αποτελεί τώρα στόχο δυτικών αεροπορικών επιδρομών.

    [09] Ολόκληρο το Μπανγκλαντές πλήττεται από μια γιγάντια βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης

    Ολόκληρο το Μπανγκλαντές είναι σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εξαιτίας μιας βλάβης που σημειώθηκε σε μια γραμμή μετάδοσης, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας.

    Τεχνικοί «εργάζονται για να επιδιορθώσουν τη βλάβη», από την οποία έχουν επηρεαστεί όλες οι περιοχές που συνδέονται με το εθνικό δίκτυο ηλεκτροδότησης, δήλωσε ο Μασούντ Αλμπερούνι, υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Ενέργειας.

    Καθώς το Σάββατο είναι αργία στο Μπανγκλαντές, οι επιπτώσεις για τη βιομηχανία είναι μικρότερες απ' ό,τι θα ήταν αν η βλάβη σημειωνόταν σε εργάσιμη ημέρα. Ωστόσο οι κατοικίες και τα εμπορικά καταστήματα είναι σήμερα χωρίς ηλεκτρικό. Το διεθνές αεροδρόμιο της Ντάκα τροφοδοτείται από γεννήτριες, διευκρίνισε ο Αλμπερούνι. Ο αξιωματούχος δεν έκανε γνωστό σε ποια γραμμή μετάδοσης παρουσιάσθηκε το πρόβλημα. Ωστόσο τα μέσα ενημέρωσης του Μπανγκλαντές ανέφεραν πως πρόκειται για μια γραμμή μεταφοράς ηλεκτρικού από την Ινδία.

    [10] Δέκα νεκροί από βομβιστική επίθεση καμικάζι με παγιδευμένο αυτοκίνητο, στο Αφγανιστάν

    Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 20 τραυματίσθηκαν σήμερα σε βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στο ανατολικό Αφγανιστάν, ανακοίνωσε αξιωματούχος. "Καμικάζι βομβιστής ανατίναξε το αυτοκίνητό του σε πολυσύχναστη περιοχή στην περιφέρεια Αζρ σήμερα το απόγευμα", δήλωσε ο Ντιν Μοχάμαντ Νταρουίς, εκπρόσωπος του κυβερνήτη της επαρχίας Λογκάρ. "Έξι άνδρες της τοπικής αστυνομίας και τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν ενώ τραυματίσθηκαν επίσης 20 άμαχοι", δήλωσε ο Νταρουίς. Ο εκπρόσωπος δεν έκανε γνωστό ποιος ήταν ο στόχος του βοβμιστή, αλλά δήλωσε πως μεταξύ των τραυματιών υπάρχουν έξι παιδιά. Ουδείς έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση. Σε ένα άλλο επεισόδιο, τουλάχιστον 26 τρόφιμοι μιας φυλακής τραυματίσθηκαν όταν οι Ταλιμπάν εκτόξευσαν ρουκέτα εναντίον μιας γειτονικής αμερικανικής στρατιωτικής βάσης, δήλωσε αξιωματούχος των δυνάμεων ασφαλείας.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 1 November 2014 - 12:30:42 UTC