Read the US State Department's Country Reports on Human Rights Practices Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-10-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Εκβιαστικές πρακτικές τραπεζών για τα «κόκκινα» δάνεια καταγγέλλουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
  • [02] Προετοιμασία στο ΠΑΣΟΚ ενόψει συζήτησης για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση
  • [03] Εισοδηματική ενίσχυση οικογενειών σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές, ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
  • [04] Ένα τριήμερο... γλυκό σαν μέλι, από την προσεχή Παρασκευή, στο Πεδίο του Άρεως
  • [05] Συνελήφθη 34χρονος Τσετσένος, μέλος ένοπλης οργάνωσης στη Ρωσία
  • [06] Στη ΜΕΘ ένας και σε σοβαρή αλλά ελεγχόμενη κατάσταση τρεις τραυματίες του πολύνεκρου τροχαίου στην Εγνατία
  • [07] Νέα τροπή στο τραγικό τροχαίο στην Εγνατία - Εμφανίστηκε στην αστυνομία ο συνοδηγός της νταλίκας
  • [08] Συνολική ρύθμιση για τα «κόκκινα δάνεια» ζητά η τρόικα
  • [09] Ενίσχυση των ενδείξεων επιδείνωσης της γερμανικής οικονομίας
  • [10] Δεν φορολογούνται τα εταιρικά τηλέφωνα, διευκρινίζει το ΥΠΟΙΚ
  • [11] Για τις διόδους εκπομπής φωτός (LED), το Νόμπελ Φυσικής

  • [01] Εκβιαστικές πρακτικές τραπεζών για τα «κόκκινα» δάνεια καταγγέλλουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

    Ερώτηση για τα «κόκκινα» δάνεια κατέθεσαν σήμερα 37 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής της πρωτοβουλίας τη Φωτεινή Κούβελα. Όπως ειδικότερα τονίζουν, «το πλαίσιο που εγκρίθηκε για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων από την ΤτΕ και το υπουργείο Οικονομικών όχι μόνο δεν προσαρμόζεται στις πραγματικές δυνατότητες και ανάγκες των δανειοληπτών αλλά τους αφήνει απροστάτευτους και δίνει στις τράπεζες τη δικαιοδοσία να επιβάλουν ασύδοτα τις επιλογές τους με τον άτεγκτο και ψυχρό τρόπο του αρπακτικού».

    Οι βουλευτές εκτιμούν πως, «μέσω μιας επιμελώς συγκαλυμμένης, αλλά στην πραγματικότητα στυγνής εκμετάλλευσης της αδυναμίας των εξαθλιωμένων δανειοληπτών, οι τράπεζες θα επιτύχουν την εμφάνιση των «κόκκινων» δανείων ως εξυπηρετούμενων και επαρκώς διασφαλισμένων, μειώνοντας τις ζημιές τους, ενόψει και των αναμενόμενων νέων stress tests από την ΕΚΤ». Καταγγέλλουν, εξάλλου, ότι «εμφανίστηκαν πλείστες περιπτώσεις ανεξήγητων απορρίψεων αιτημάτων ρύθμισης και μάλιστα, σε ανέργους. Έγιναν επίσης προσπάθειες δέσμευσης και άλλων ακινήτων ως διασφάλιση για δάνειο κανονικά εξυπηρετούμενο, ενώ σε άλλες περιπτώσεις τέθηκαν εκβιαστικοί όροι για ρύθμιση καταναλωτικών δανείων, που αφορούσαν σε προσκόμιση διασφαλίσεων, οι οποίες δεν ανήκαν στους δανειολήπτες αλλά σε συγγενικά τους πρόσωπα».

    Οι υπογράφοντες βουλευτές αναφέρουν ότι η ενεργοποίηση του κώδικα δεοντολογίας της ΤτΕ για τη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων όχι μόνο δεν προσφέρει ουσιαστική ανακούφιση ή διευκόλυνση στους υπερχρεωμένους δανειολήπτες, αλλά τους υποχρεώνει να υποτάσσονται στις απαιτήσεις των τραπεζών, αφού δεν υπάρχει μια ανεξάρτητη Αρχή ή ένας δημόσιος φορέας διαχείρισης των δανείων, που θα μεσολαβεί μεταξύ των τραπεζών και των δανειοληπτών.

    «Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα έχει ανακεφαλαιοποιηθεί με δημόσιο χρήμα και η κυβέρνηση οφείλει να ασκεί έλεγχο στον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών» τονίζουν επίσης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

    [02] Προετοιμασία στο ΠΑΣΟΚ ενόψει συζήτησης για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

    Σύσκεψη με υπουργικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς επίσης και κοινοβουλευτικά και κομματικά στελέχη, είχε ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, με αντικείμενο την προετοιμασία και τον συντονισμό του ΠΑΣΟΚ ενόψει της τριήμερης συζήτησης και της ψηφοφορίας για την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Σύμφωνα με πηγές της Χαρ. Τρικούπη, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, ενώ αύριο το πρωί στις 12, συνεδριάζει στη Βουλή η Κοινοβουλευτική Ομάδα στην οποία θα μιλήσει ο κ. Βενιζέλος. Σήμερα στις 3 το μεσημέρι, σε κεντρικό ξενοδοχείο, πραγματοποιείται συνάντηση στην οποία θα παραβρίσκονται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπροσωπεία του κόμματος, καθώς επίσης και αντιπροσωπείες κινήσεων και δυνάμεων, αλλά και προσωπικότητες που συμμετέχουν στην προσπάθεια για τη Δημοκρατική Παράταξη.

    [03] Εισοδηματική ενίσχυση οικογενειών σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές, ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

    Την εισοδηματική ενίσχυση οικογενειών που κατοικούν μόνιμα σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές κατά την έννοια κοινοτικής οδηγίας, ζητούν με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο υπογράφοντα τον Ευάγγελο Διαμαντόπουλο.

    Όπως ειδικότερα επισημαίνουν οι βουλευτές, αν και έχει ψηφιστεί νόμος για τη χορήγηση ετήσιας εισοδηματικής ενίσχυσης, προκειμένου να στηριχθούν οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα και να αποτραπεί ο κίνδυνος να ερημώσουν ολόκληρα χωριά, η διάταξη δεν αξιοποιείται. Αναφέρουν επίσης ότι το Συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων προβαίνει συχνά σε τροποποιήσεις με διεύρυνση του καταλόγου των μειονεκτικών περιοχών. Ωστόσο «παρόλο που οι ελληνικές κυβερνήσεις κατά καιρούς διεκδίκησαν και πέτυχαν σε ευρωπαϊκό επίπεδο τη διεύρυνση του καταλόγου των μειονεκτικών περιοχών, οι αλλαγές αυτές δεν καθίσταται δυνατόν να αξιοποιηθούν σε τοπικό επίπεδο. περιοχών».

    [04] Ένα τριήμερο... γλυκό σαν μέλι, από την προσεχή Παρασκευή, στο Πεδίο του Άρεως

    Ένα «γλυκό» τριήμερο, με 10.000 λουκουμάδες, 100 κιλά γιούρτι και άλλα τόσα μέλι, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι επισκέπτες της Γιορτής Μελιού και Προϊόντων Κυψέλης, που διοργανώνεται για έβδομη συνεχή χρονιά, στο Πεδίο του Άρεως, από την προσεχή Παρασκευή 10 Οκτωβρίου.

    Η φετινή γιορτή είναιαφιερωμένη στην ποιότητα, τη θρεπτική αξία και τη θεραπευτική δράση του μελιού, της γύρης, του βασιλικού πολτού, της πρόπολης, του κεριού, αλλά και του δηλητηρίου της μέλισσας. Τη διοργανώνουν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Θεσσαλονίκης και η 5η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

    Κυψέλες με ζωντανές μέλισσες, κηραλοιφές, διάφορα είδη μελιού που παράγονται στην Ελλάδα, προϊόντα μέλισσας, γύρη, βασιλικός πολτός, κερί, πρόπολη και ποτά από μέλι, τρόποι συλλογής και χρήσης των προϊόντων κυψέλης, επίδειξη τρύγου σε παραδοσιακή μελισσοκομική σκηνή, καθώς και καλλυντικά από τα προϊόντα της μέλισσας και συνταγές, είναι μερικές από τις «ατραξιόν» της γιορτής.

    [05] Συνελήφθη 34χρονος Τσετσένος, μέλος ένοπλης οργάνωσης στη Ρωσία

    Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται 34χρονος Τσετσένος, μέλος ένοπλης οργάνωσης στη Ρωσία, ο οποίος καταζητείτο με διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία πέντε Ρώσων αστυνομικών. Ο καταζητούμενος συνελήφθη στις 5 Σεπτεμβρίου 2014, μεταξύ 46 παράνομων μεταναστών οι οποίοι επιχειρούσαν να περάσουν στην Ελλάδα, από την Τουρκία, με μηχανοκίνητη λέμβο που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Οινουσσών Χίου από σκάφος του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής. Ο 34χρονος Τσετσένος, ο οποίος έχει ρωσική υπηκοότητα, δήλωσε αρχικά, ψεύτικα στοιχεία. Ωστόσο, έπειτα από συνεργασία των ελληνικών αστυνομικών Αρχών με τις αντίστοιχες ρωσικές, μέσω της Interpol, ταυτοποιήθηκε και επιβεβαιώθηκαν τα στοιχεία του συλληφθέντος, ότι πρόκειται για 34χρονο Τσετσένο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, βάση Ερυθράς Αγγελίας «για συμμετοχή σε παράνομη, ένοπλη οργάνωση και επίθεση σε υπαλλήλους εφαρμογής του νόμου». Ειδικότερα, κατηγορείται ότι, ως μέλος παράνομης ένοπλης οργάνωσης στην οποία συμμετείχε από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο του 2009, επιτέθηκε με αυτόματο πυροβόλο όπλο και χειροβομβίδα σε οχήματα με αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε και να τραυματιστούν τέσσερις αστυνομικοί, σε περιοχή της Ρωσίας. Ο 34χρονος, από το 2012, διέμενε στην Τουρκία, ενώ συνελήφθη με εντολή του εισαγγελέα Εφετών Βορείου Αιγαίου, με σκοπό την έκδοσή του στις ρωσικές Αρχές.

    [06] Στη ΜΕΘ ένας και σε σοβαρή αλλά ελεγχόμενη κατάσταση τρεις τραυματίες του πολύνεκρου τροχαίου στην Εγνατία

    Σε σοβαρή αλλά ελεγχόμενη κατάσταση συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο ΑΧΕΠΑ οι τρεις σοβαρά τραυματίες του πολύνεκρου τροχαίου που συνέβη στην Εγνατία Οδό, την περασμένη Κυριακή, ενώ εξιτήριο πήρε η τέταρτη τραυματίας που είχε διακομιστεί στο ίδιο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο της Βέροιας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ένας 76χρονος, ενώ στο Γ. Γεννηματάς εξακολουθούν να νοσηλεύονται, σε καλή κατάσταση, τα δυο παιδάκια, ηλικίας 16 μηνών και 4 ετών, που είχαν τραυματιστεί στο ίδιο τροχαίο.

    Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης, η 25χρονη τραυματίας που είχε διαφύγει τον κίνδυνο πήρε σήμερα εξιτήριο, ενώ σε σοβαρή αλλά ελεγχόμενη κατάσταση νοσηλεύονται η 18χρονη και οι δύο άντρες, ηλικίας 22 και 64 ετών αντίστοιχα. Ο διοικητής του Γ. Γεννηματάς, Παύλος Παπαδόπουλος, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το 4χρονο παιδί έχει κατάγματα στη μύτη και το ιγμόριο και θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, ενώ το μικρότερο είναι καλά και έχει γίνει, όπως χαρακτηριστικά είπε, "η μασκότ" του νοσοκομείου.

    Στη νοσοκομείο της Βέροιας, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ένας 76χρονος, ενώ ελεγχόμενη είναι η κατάσταση μίας γυναίκας από τη Βουλγαρία, που νοσηλεύεται με θλάση ήπατος. Όπως ανέφερε ο διευθυντής της Χειρουργικής και της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Βέροιας, Χαράλαμπος Δεμερτζίδης, σήμερα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο άλλοι τέσσερις από τους τραυματίες του τροχαίου.

    [07] Νέα τροπή στο τραγικό τροχαίο στην Εγνατία - Εμφανίστηκε στην αστυνομία ο συνοδηγός της νταλίκας

    Συνοδηγό φέρεται ότι είχε ο 39χρονος Ρουμάνος οδηγός της μοιραίας νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο το πρωί της περασμένης Κυριακής στην Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο της Βέροιας. Πρόκειται για έναν 46χρονο , επίσης Ρουμάνο, ο οποίος εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στο Τμήμα Τροχαίας Βέροιας, όπου έδωσε κατάθεση, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο 39χρονος συμπατριώτης του περί «σπασμένων φρένων» στο βαρύ όχημα που οδηγούσε. Την παραπάνω εξέλιξη επιβεβαιώνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

    Ο 46χρονος συνοδηγός φέρεται να δήλωσε ότι εγκατέλειψε -τραυματισμένος και υπό το βάρος του σοκ που υπέστη- την νταλίκα μετά τη φονική καραμπόλα, τρέχοντας προς τα παρακείμενα χωράφια. Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγο μετά το τραγικό συμβάν, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν ένα πρόσωπο να βγαίνει από τη μοιραία νταλίκα, θεωρώντας όμως αρχικά ότι επρόκειτο για τον οδηγό, ο οποίος τελικά συνελήφθη. Όπως έγινε γνωστό, ο 46χρονος δεν κρατείται και οι ισχυρισμοί του εξετάζονται.

    Διαβάστε επίσης:

    Στον ανακριτή ο υπεύθυνος της αναδόχου εταιρείας που εκτελούσε τα έργα στο σημείο της φονικής καραμπόλας

    Στη ΜΕΘ ένας και σε σοβαρή αλλά ελεγχόμενη κατάσταση τρεις τραυματίες του πολύνεκρου τροχαίου στην Εγνατία

    [08] Συνολική ρύθμιση για τα «κόκκινα δάνεια» ζητά η τρόικα

    Συνολική ρύθμιση για τα «κόκκινα δάνεια» επιχειρήσεων και νοικοκυριών, φαίνεται ότι αναζητά τώρα η τρόικα. Αυτό ανέφερε αξιωματούχος, ο οποίος μετείχε στη σημερινή συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών με την τρόικα, επισημαίνοντας ότι η νέα απαίτηση των εκπροσώπων των δανειστών ανατρέπει τον έως τώρα σχεδιασμό της ελληνικής πλευράς.

    Σύμφωνα με τον κυβερνητικό σχεδιασμό, το αμέσως προσεχές διάστημα θα δημοσιοποιείτο η ρύθμιση για τα επιχειρηματικά «κόκκινα» δάνεια και σε δεύτερη φάση για τα «κόκκινα» δάνεια των φυσικών προσώπων. Τώρα, θα πρέπει να διευρυνθούν τα κριτήρια και οι παράγοντες που θα ληφθούν υπόψη για μια «ρύθμιση- πακέτο», και το πιθανότερο είναι ότι το σχετικό πλαίσιο θα καθυστερήσει περαιτέρω και θα κατατεθεί προς ψήφιση μετά την επιστροφή των επικεφαλής της τρόικας στις αρχές Νοεμβρίου.

    Εν προκειμένω, είναι χαρακτηριστική η δήλωση του συγκεκριμένου αξιωματούχου, ότι «χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά», αφού οι εκπρόσωποι των δανειστών επισημαίνουν ότι στη σχεδιαζόμενη παρέμβαση για τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια θα πρέπει να «κουμπώνει» και το πλαίσιο για τα «κόκκινα» δάνεια των νοικοκυριών.

    [09] Ενίσχυση των ενδείξεων επιδείνωσης της γερμανικής οικονομίας

    Η βιομηχανική παραγωγή της Γερμανίας μειώθηκε 4% τον Αύγουστο σε σχέση με τον Ιούλιο, όταν είχε αυξηθεί κατά 1,6%, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας της χώρας, την οποία μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg. Η μείωση ήταν η μεγαλύτερη από τον Ιανουάριο του 2009 και αποτελεί την τελευταία ένδειξη επιδείνωσης των προοπτικών της γερμανικής οικονομίας, σημειώνει το πρακτορείο σε δημοσίευμά του. Η μέση πρόβλεψη των οικονομολόγων που ρωτήθηκαν από το Bloomberg αναφερόταν σε μείωση της γερμανικής βιομηχανικής παραγωγής κατά 1,5%.

    Η ισοτιμία του ευρώ δεν μεταβλήθηκε ουσιαστικά σήμερα και διαμορφωνόταν στα 1,2656 δολάρια, ενώ η απόδοση των 10ετών γερμανικών ομολόγων διαμορφωνόταν στο 0,90%. Η γερμανική οικονομία χάνει δυναμική, καθώς η ιδιαίτερα υποτονική ανάπτυξη στην Ευρωζώνη, που αποτελεί την κύρια εξαγωγική αγορά της, και οι πολιτικές εντάσεις με τη Ρωσία βαραίνουν στο κλίμα εμπιστοσύνης.

    Οι παραγγελίες στα γερμανικά εργοστάσια μειώθηκαν 5,7% τον Αύγουστο (η μεγαλύτερη μείωση από το 2009), σύμφωνα με στοιχεία που ανακοινώθηκαν χθες, ενώ ο δείκτης PMI της εταιρείας Markit έδειξε ότι ο μεταποιητικός τομέας της Γερμανίας συρρικνώθηκε τον Σεπτέμβριο. Η επιχειρηματική εμπιστοσύνη στη Γερμανία, όπως μετράται από τον δείκτη Ifo, υποχώρησε στο χαμηλότερο επίπεδο 1,5 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Spiegel (Σπίγκελ), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) θα αναθεωρήσει επί τα χείρω τις προβλέψεις του για τον ρυθμό ανάπτυξης της Γερμανίας - σε περίπου 1,5% φέτος και το 2015 από 1,9% και 1,7%, αντίστοιχα.

    [10] Δεν φορολογούνται τα εταιρικά τηλέφωνα, διευκρινίζει το ΥΠΟΙΚ

    Ως ενσυνείδητη διαστρέβλωση της πραγματικότητας χαρακτηρίζει το υπουργείο Οικονομικών, δημοσιεύματα περί δήθεν φορολόγησης των εταιρικών κινητών τηλεφώνων, με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση «τα προγράμματα χρήσης κινητών τηλεφώνων που παρέχονται στους εργαζόμενους δεν φορολογούνται ανεξαρτήτως του ύψους τους, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε άλλη ενέργεια του φορολογουμένου ή του εργοδότη του. Ακόμη και σε περίπτωση υπέρβασης του κόστους του προγράμματος χρήσης ούτε το υπερβάλλον ποσό φορολογείται, με τη μόνη προϋπόθεση απλής βεβαίωσης του εργοδότη ότι και το υπερβάλλον αυτό ποσό αφορά σε επαγγελματική χρήση».

    [11] Για τις διόδους εκπομπής φωτός (LED), το Νόμπελ Φυσικής

    Με το βραβείο Νόμπελ Φυσικής τιμήθηκαν σήμερα οι Ιάπωνες Ισάμου Ακασάκι και Χιρόσι Αμάνο και ο Αμερικανός Σούτζι Νακαμούρα επειδή ανακάλυψαν τις διόδους εκπομπής φωτός (LED), μια νέα αποδοτική ενεργειακά και φιλική για το περιβάλλον πηγή φωτός.

    «Με την έλευση των λαμπτήρων LED έχουμε πλέον εναλλακτικές επιλογές με μεγαλύτερη διάρκεια και μεγαλύτερη αποδοτικότητα απ' ό,τι οι παλιότερες πηγές φωτός» αναφέρει η Σουηδική Βασιλική Ακαδημία Επιστημών ανακοινώνοντας τους νικητές του βραβείου, που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 8 εκατ. σουηδικών κορωνών (880.000 ευρώ).


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 7 October 2014 - 10:30:32 UTC