Browse through our Interesting Nodes for Legal Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-06-28

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τουριστικό κύμα 2 εκατομμυρίων Βρετανών
  • [02] Εκατόν πενήντα κιλά χασίς βρέθηκαν μέσα σε φορτηγό στο λιμάνι της Πάτρας
  • [03] Α. Ντινόπουλος: Δεν προβλέπονται απολύσεις εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • [04] Περικοπή 2.400 θέσεων εργασίας, συμφώνησαν η τράπεζα UniCredit και τα συνδικάτα
  • [05] Βραζιλία-Χιλή 1-1 στο τέλος του κανονικού αγώνα
  • [06] Βραζιλία - Χιλή 1-1 στο ημίχρονο
  • [07] Βραζιλία - Χιλή 1-1 στο 32'

  • [01] Τουριστικό κύμα 2 εκατομμυρίων Βρετανών

    Με θερμές ευχές για νίκη της εθνικής μας ομάδας στη Βραζιλία, άρχισε και τελείωσε τη συνέντευξή του, στη διαδικτυακή τηκεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρέσβης της Μ. Βρετανίας στην Ελλάδα Τζον Κίτμερ. "Στη βρετανική πρεσβεία, ιδιαίτερα μετά την ατυχία της αγγλικής ομάδας στηρίζουμε την Ελλάδα, ανεπιφύλακτα" είπε.

    Αναφερόμενος στη δυναμική τουριστική συνεργασία, είπε ότι οι Βρετανοί επισκέπτες στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσουν ίσως και να ξεπεράσουν φέτος τα δύο εκατομμύρια, χάρη στις καλές τιμές και τη σταθερότητα στη χώρα μας.

    Μιλάει επίσης για το έμπρακτο ενδιαφέρον της χώρας του για την ενεργειακή συνεργασία των δύο χωρών αλλά και το ευρύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον, περιλαμβανομένης και της διαδικασίας των ιδιωτικοποιήσεων.

    [02] Εκατόν πενήντα κιλά χασίς βρέθηκαν μέσα σε φορτηγό στο λιμάνι της Πάτρας

    Περίπου 150 κιλά χασίς βρήκαν άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας, μέσα σε φορτηγό - ψυγείο, το οποίο μετέφερε καρπούζια.

    Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν οι λιμενικοί στο φορτηγό - ψυγείο, πριν το όχημα εισέλθει σε πλοίο, με προορισμό λιμάνι της Ιταλίας, βρήκαν ανάμεσα σε παλέτες με καρπούζια, 14 χαρτοκιβώτια, τα οποία περιείχαν 137 πλαστικές συσκευασίες, με περίπου 150 κιλά χασίς.

    Οι λιμενικοί συνέλαβαν τον 45χρονο οδηγό του φορτηγού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, προκειμένου να εντοπισθεί το σημείο όπου φορτώθηκε η ποσότητα με το χασίς, αλλά και οι αποστολείς του φορτίου.

    [03] Α. Ντινόπουλος: Δεν προβλέπονται απολύσεις εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

    «Δεν προβλέπονται απολύσεις εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» δήλωσε ο νέος υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα της Πάτρας, «Πελοπόννησος της Κυριακής». Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, προβλέπονται δύο χιλιάδες μετακινήσεις υπαλλήλων από δήμο σε δήμο ή από περιφέρεια σε περιφέρεια, αλλά μόνο με τη θέλησή τους. «Ήδη», υπογραμμίζει ο υπουργός Εσωτερικών,«περίπου χίλιοι υπάλληλοι έκαναν χρήση αυτού του προγράμματος στην πρώτη φάση και τώρα εργάζονται στον δήμο της αρεσκείας τους, με νομοθετική ρύθμιση, που προβλέπει ρητώς ότι δεν πρόκειται να μπουν ποτέ ξανά σε διαθεσιμότητα».

    Επίσης, ανέφερε ότι θα λειτουργήσουν κανονικά οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και πως αναζητούνται πόροι, για να μη μειωθεί ο αριθμός των παιδιών στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης. Ακόμη, ως γιός στρατιωτικού, τόνισε ότι συμφωνεί με την οικονομική αποκατάσταση των ένστολων και πρόσθεσε ότι καθώς χαλαρώνει ο βρόγχος των δανειακών υποχρεώσεων, η κυβέρνηση πρέπει να ασκήσει κοινωνική πολιτική.

    [04] Περικοπή 2.400 θέσεων εργασίας, συμφώνησαν η τράπεζα UniCredit και τα συνδικάτα

    Η διοίκηση της ιταλικής τράπεζας UniCredit κατέληξε σε συμφωνία με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις για την περικοπή 2.400 θέσεων εργασίας, ανακοίνωσε σήμερα το συνδικάτο τραπεζοϋπαλλήλων FABI, στο πρώτο στάδιο των μειώσεων εργατικού δυναμικού που προβλέπεται στο σχέδιο αναδιάρθρωσης της τράπεζας για το 2013-18.

    Στο σχέδιο που ανακοινώθηκε το Μάρτιο, η μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας είχε αναφέρει ότι σκόπευε να περικόψει περίπου 8.500 θέσεις εργασίας έως το 2018- σχεδόν το 6% του εργατικού δυναμικού της- περιλαμβανομένων 5.700 και πλέον στην Ιταλία.

    Στο πλαίσιο της συμφωνίας με τα συνδικάτα, η UniCredit συμφώνησε επίσης να προσλάβει 800 νέους και να υπογράψει με 670 υπάρχοντες μαθητευομένους συμβάσεις αορίστου χρόνου, ενώ οι διαπραγματεύσεις για τις εναπομείνασες περικοπές θέσεων εργασίας που προβλέπονται από το σχέδιο θα συνεχιστούν τον επόμενο χρόνο, προσέθεσε το FABI.

    [05] Βραζιλία-Χιλή 1-1 στο τέλος του κανονικού αγώνα

    Στην παράταση θα κριθεί το πρώτο «εισιτήριο» για τους «8» του Μουντιάλ, καθώς η αναμέτρηση που διεξάγεται στο «Mineirao stadium» του Μπέλο Οριζόντε, μεταξύ Βραζιλίας και Χιλής, έληξε χωρίς νικητή στα πρώτα 90 λεπτά. Οι Βραζιλιάνοι προηγήθηκαν με τον Νταβίντ Λουίς στο 18`, ενώ η Χιλή ισοφάρισε στο 32ο λεπτό με τον Αλέξις Σάντσες.

    [06] Βραζιλία - Χιλή 1-1 στο ημίχρονο

    Προηγήθηκε η Βραζιλία με τον Νταβίντ Λουίς στο 18' και ισοφάρισε η Χιλή με τον Αλέξις Σάντσες στο 32'.

    [07] Βραζιλία - Χιλή 1-1 στο 32'

    Η Χιλή ισοφάρισε με τον Αλέξις Σάντσες. Είχε προηγηθεί η Βραζιλία με τον Νταβίντ Λουίς στο 18'.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 28 June 2014 - 18:30:24 UTC