Browse through our Interesting Nodes on Greek Advertizing & Production Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-04-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
  • [02] Σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Bank
  • [03] Κρίσιμες διαβουλεύσεις για το οριστικό ύψος του «κουρέματος» των καταθέσεων
  • [04] Στην Κρήτη το ενδιαφέρον των Πειραιωτών ποδοσφαιρόφιλων
  • [05] Προβλήματα από τον δυνατό νοτιά στα Χανιά
  • [06] Δύο ληστείες, τα ξημερώματα, σε ξενοδοχεία στα νότια προάστια
  • [07] Νεκρός 46χρονος λατόμος
  • [08] Γραφείο στην Λευκωσία ανοίγει η ιταλική πετρελαϊκή εταιρία ΕΝΙ

  • [01] Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

    Σταδιακές διακοπές κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, από την Τροχαία, στους δρόμους γύρω από τον Εθνικό Κήπο, λόγω διεξαγωγής αθλητικής εκδήλωσης για την υγεία, και συγκεκριμένα του γύρου τεσσάρων χιλιομέτρων, με την επωνυμία «LIVE WELL».

    Οι διακοπές κυκλοφορίας θαγίνονται έως τις 13.30 σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας

    [02] Σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Bank

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Bank, στο πλαίσιο της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησής της.

    Η πρώτη έκτακτη γενική συνέλευση της τράπεζας που πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο, συνεδρίασε αλλά δεν συζήτησε, ούτε έλαβε αποφάσεις, επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως, λόγω έλλειψης της απαιτούμενης απαρτίας. Η πρώτη επαναληπτική γενική συνέλευση συγκαλείται την Πέμπτη, 11 Απριλίου.

    Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Δημήτρης Μαντζούνης, επισήμανε ότι η Alpha Bank επικεντρώνει την προσοχή της στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, της οποίας η επιτυχία ενισχύεται με την εξαγορά τής πλήρως ανακεφαλαιοποιημένης Εμπορικής Τραπέζης και εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι η Alpha Bank θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί επιτυχώς στις τεθείσες προϋποθέσεις, ώστε να διατηρήσει τον ιδιωτικό της χαρακτήρα.

    [03] Κρίσιμες διαβουλεύσεις για το οριστικό ύψος του «κουρέματος» των καταθέσεων

    «Άγνωστος Χ» παραμένει, στην Κύπρο, το ύψος του «κουρέματος» στις καταθέσεις πέραν των 100.000 ευρώ, έξι μέρες μέρες μετά τη συμφωνία Λευκωσίας - τρόικας για παροχή στήριξης στην κυπριακή οικονομία. Οι εντατικές διαβουλεύσεις στην Κεντρική Τράπεζα και την Τράπεζα Κύπρου, δεν έχουν ακόμη οδηγηθεί σε αποτέλεσμα.

    Εκτός από το «κούρεμα» κατά 37,5%, το οποίο έχει ήδη «κλείσει», το κενό, που υπάρχει, αφορά την τύχη του υπόλοιπου 22,5% των καταθέσεων, το οποίο έχει δεσμευτεί, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας Κύπρου.

    [04] Στην Κρήτη το ενδιαφέρον των Πειραιωτών ποδοσφαιρόφιλων

    Με τον Αριέλ Ιμπαγάσα στην αποστολή θαείναι ο Ολυμπιακός στην Κρήτη για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά. Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι της 10ης Μαρτίου με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αποθεραπεύθηκε και θα βρίσκεται στη διάθεση του Μίτσελ για τησημερινήαναμέτρηση. Αντίθετα, ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Γιάννη Μανιάτη και Μάρκο Πάντελιτς, που τις τελευταίες ημέρες δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ έκαναν και σήμερα το πρόγραμμά τους. Εκτός από αυτούς τους τρεις, ο Μίτσελ απέκλεισε από την αποστολή και τους Γιαννιώτη, Ντιακιτέ, Λυκογιάννη και Πίνο, με την επόμενη προπόνηση για όλους τους «κομμένους» να είναι προγραμματισμένη γιασήμερα στις 10:30.

    Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Πλατανιά απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοντέστο, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

    [05] Προβλήματα από τον δυνατό νοτιά στα Χανιά

    Προβλήματα στην πόλη των Χανίων και την ευρύτερη περιοχή, προκάλεσαν οι νότιοι άνεμοι, που έπνεαν από το πρωί τοπικά με ένταση έως και 10 μποφόρ.

    Η πυροσβεστική υπηρεσία κλήθηκε να αντιμετωπίσει δεκάδες μικρές φωτιές, ενώ δέχτηκε και 13 κλήσεις για ξερίζωμα δέντρων και σπάσιμο κλαδιών.

    Λόγω των νοτιάδων, δεν πραγματοποιήθηκαν οι πρωινές πτήσεις προς το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης», ενώ στο λιμάνι της Σούδας οι άνεμοι αναποδογύρισαν κλειστή καρότσα φορτηγού δημοσίας χρήσεως, που βρισκόταν σταθμευμένη στην περιοχή.

    [06] Δύο ληστείες, τα ξημερώματα, σε ξενοδοχεία στα νότια προάστια

    Δύο ένοπλες ληστείες σε ξενοδοχεία, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε χρονικό διάστημα 20 λεπτών.

    Οι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό να πρόκειται για τα ίδια άτομα και στις δύο ληστείες, καθώς και σε άλλες ληστείες ξενοδοχείων, που έχουν σημειωθεί τα τελευταία 24ωρα στην Αθήνα.

    [07] Νεκρός 46χρονος λατόμος

    Ένας 46χρονος λατόμος έχασε τη ζωή του σε χωριό της Δράμας, όταν στην προσπάθειά του να κόψει μαρμάρινο ογκόλιθο, καταπλακώθηκε από τμήμα του.

    Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης.

    [08] Γραφείο στην Λευκωσία ανοίγει η ιταλική πετρελαϊκή εταιρία ΕΝΙ

    Γραφείο στη Λευκωσία, ανοίγει την ερχόμενη εβδομάδα, η ιταλική πετρελαϊκή εταιρεία ΕΝΙ, η οποία έχει εξασφαλίσει άδεια διαχείρισης σε οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ.

    Η εταιρεία ενημέρωσε ήδη για τις προθέσεις της το κυπριακό υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και την Κυπριακή Εταιρεία Υδρογονανθράκων (ΚΡΕΤΥΚ) και για την έναρξη ερευνών για σεισμογραφικά δεδομένα.

    Ο πρόεδρος της ΚΡΕΤΥΚ, Χαράλαμπος Έλληνας, δήλωσε ότι οι Ιταλοί έχουν ήδη προβεί σε επαφές στη Λεμεσό για εταιρείες, που θα τους βοηθήσουν στις έρευνες.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 7 April 2013 - 10:30:21 UTC