Visit the The Cyprus Homepage Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-02-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δύσκολες αποστολές για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
  • [02] Οξεία επίθεση Καμμένου στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση
  • [03] Εντοπίστηκαν 268 κιλά χασίς σε ερημική παραλία της Θεσπρωτίας
  • [04] Oι «ANONYMOUS» απειλούν τις προεδρικές εκλογές στην Κύπρο
  • [05] Λεβαδειακός-Ατρόμητος 0-0

  • [01] Δύσκολες αποστολές για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

    Συνεχίζεται σήμερα η δεύτερη ημέρας της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

    Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει πολύ δύσκολη αποστολή στην Ξάνθη, κόντρα στην τοπική ομάδα. Η ομάδα του Πειραιά μετά την ήττα στην Ισπανία από τη Λεβάντε (3-0), για το Γιουρόπα Λιγκ, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, αλλά θα πρέπει να προσέξει πολύ για να μην έχει απώλειες.

    Πολύ δύσκολο θα είναι επίσης και το έργο του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αρη, ενώ αποστολές εκτός έδρας έχουν Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος σε Βέροια και Λειβαδιά αντίστοιχα.

    Νωρίτερα, χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση Λεβαδειακός-Ατρόμητος.

    Στους αγώνες του Σαββάτου σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: 0-0, Κέρκυρα-Πανιώνιος: 2-1, ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός: 0-0

    Η αυλαία της 22ης αγωνιστικής πέφτει αύριο με την αναμέτρηση ΟΦΗ-Πλατανιάς στις 19.30 στο Ηράκλειο.

    [02] Οξεία επίθεση Καμμένου στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση

    «Ψεύτη και πολιτικό απατεώνα» αποκάλεσε τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά, ο Π. Καμμένος κατά την ομιλία του στο προσυνέδριο Ιονίου, που πραγματοποιήται στην Κέρκυρα. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός, για τον κατώτατο μισθό ανέφερε, πως «εμπαίζει τον ελληνικό λαό και δεν τήρησε ούτε ένα από τα 18 σημεία των προεκλογικών του δεσμεύσεων».

    Ο κ. Καμμένος έκανε σκληρή κριτική στην τρικομματική κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας την «συμμορία που λέει ψέματα στον ελληνικό λαό και οδηγεί την χώρα στην πλήρη παράδοση της» ενώ αναρωτήθηκε, «σε ποια χώρα είναι πρωθυπουργός ο κ.Σαμαράς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «έχει κατέβει να δει τι γίνεται; Έχει συνειδητοποιήσει ότι σε λίγο καιρό η Ελλάδα θα έχει 2,5 εκ. ανέργους»;

    Αναφερόμενος στους κυβερνητικούς χειρισμούς που αφορούν τα ζητήματα των απεργιών, είπε, ότι «η κυβέρνηση δημιουργεί κοινωνικό αυτοματισμό βάζοντας τις κοινωνικές ομάδες την μια απέναντι στην άλλη».

    [03] Εντοπίστηκαν 268 κιλά χασίς σε ερημική παραλία της Θεσπρωτίας

    Ποσότητα χασίς βάρους 268 κιλών, εντόπισαν και κατάσχεσαν οι άνδρες της Ασφάλειας Πρέβεζας, σε ερημική παραλία του χωριού Πλαταριά της Θεσπρωτίας, ενώ συνέλαβαν έναν 25χρονο Αλβανό. Το χασίς ήταν μέσα σε πλαστικούς σάκους, οι οποίοι ήταν επιμελώς κρυμμένοι στην παραλία, υπό την επιτήρηση του συλληφθέντα.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το πιθανότερο είναι, οι σάκοι με το χασίς να έφτασαν στην Πλαταριά με σκάφος από την Αλβανία. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις αρχές του έτους έχουν κατασχεθεί στην Ήπειρο περίπου 2 τόνοι χασίς.

    [04] Oι «ANONYMOUS» απειλούν τις προεδρικές εκλογές στην Κύπρο

    Το μηχανογραφικό σύστημα του Κυπριακού υπουργείου Εσωτερικών απειλεί να κτυπήσει η γνωστή οργάνωση χάκερ «ANONYMOUS».

    Σε βίντεο, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, οι«ANONYMOUS» προειδοποιούν ότι θα κτυπήσουν στις έξι το απόγευμα, οπότε θα αρχίσει η μετάδοση των αποτελεσμάτων και καλούν παράλληλα και άλλους χάκερ να πράξουν το ίδιο.Σε συνέντευξη τύπου ο αρχηγός της Αστυνομίας Μιχαλάκης Παπαγεωργίου ανέφερε ότι έχουν ήδη δοθεί οδηγίες στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να επιληφθεί του θέματος, ενώ εάν χρειαστεί θα ζητηθεί και η βοήθεια της Γιουροπόλ και της Ιντερπόλ.Ο Γενικός Έφορος Προεδρικών Εκλογών, Ανδρέας Ασσιώτης, δήλωσε ότι έως τις τρεις το απόγευμα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το 61,35% των ψηφοφόρων στην Κύπρο, σε σύγκριση με το 75% στις Προεδρικές εκλογές του 2008. Στη Λευκωσία ψήφισε το 61,3%, στη Λεμεσό το 62 στην Αμμόχωστο το 61,6%, στη Λάρνακα το 63,7 και στην Πάφο το 61,5% των ψηφοφόρων. Στο εξωτερικό έχει ψηφίσει το 40% των ψηφοφόρων. Δικαίωμα ψήφου έχουν πεντακόσιες- σαράντα- πέντε χιλιάδες, εκατόν ογδόντα εκλογείς.

    [05] Λεβαδειακός-Ατρόμητος 0-0

    Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση Λεβαδειακός-Ατρόμητος της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Λιβαδειάς λόγω της βροχόπτωσης και καμία δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο της, την επιστροφή δηλαδή στα θετικά αποτελέσματα.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 17 February 2013 - 15:30:22 UTC