Read the Protocol to the North Atlantic Treaty on the Accession of Greece and Turkey (October 22, 1951) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-11-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] ΟΟΣΑ: Η Ελλάδα θα επιστρέψει στην ανάπτυξη στο τέλος του 2014
  • [02] Έλληνες καλλιτέχνες στο Παρίσι
  • [03] Για νέα αφετηρία μετά την απόφαση του Eurogroup, έκανε λόγο ο Ευ. Βενιζέλος
  • [04] Στους δρόμους οι Πορτογάλοι κατά του "προϋπολογισμού της λιτότητας"
  • [05] Για "μικροψυχία" κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου
  • [06] ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συνεχίζονται, έως την Παρασκευή, οι κινητοποιήσεις
  • [07] Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί
  • [08] Για θετική εξέλιξη έκανε λόγο ο Μ. Βορίδης, σχολιάζοντας την απόφαση του Eurogroup
  • [09] Iκανοποίηση Μπαρόζο για τη συμφωνία στο Eurogroup
  • [10] Την Πέμπτη στην Μπούντεσταγκ η ψηφοφορία για το ελληνικό πρόγραμμα
  • [11] Η Τζίπι Λίβνι επιστρέφει στην πολιτική ζωή του Ισραήλ, ιδρύει νέο κόμμα

  • [01] ΟΟΣΑ: Η Ελλάδα θα επιστρέψει στην ανάπτυξη στο τέλος του 2014

    Η επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε θετικό ρυθμό ανάπτυξης προβλέπεται προς τα τέλη του 2014, καθώς το παγκόσμιο εμπόριο θα ενισχύεται, η ανταγωνιστικότητα της θα βελτιώνεται και η εμπιστοσύνη θα επανέρχεται, αναφέρει ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στην εξαμηνιαία έκθεσή του (Economic Outlook), που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.

    Ο ΟΟΣΑ θεωρεί ότι πρέπει να υλοποιηθούν τα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής που έχει συμφωνήσει η Ελλάδα, αλλά σημειώνει ότι αν η ανάπτυξη είναι μικρότερη από αυτή που προβλέπεται στο δημοσιονομικό πρόγραμμα, τότε θα πρέπει να αφεθούν να λειτουργήσουν οι αυτόματοι σταθεροποιητές, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.

    Ο ΟΟΣΑ προβλέπει ότι η ύφεση θα φθάσει εφέτος το 6,3% και η ανάπτυξη θα παραμείνει αρνητική το 2013 (-4,5%) και το 2014 (-1,3%).

    Για την ανεργία προβλέπει ότι θα αυξηθεί από 23,6% εφέτος στο 26,7% το 2013 και το 27,2% το 2014.

    Το δημοσιονομικό έλλειμμα (της Γενικής Κυβέρνησης) εκτιμάται στο 6,9% του ΑΕΠ εφέτος, στο 5,6% του ΑΕΠ το επόμενο έτος και στο 4,6% του ΑΕΠ το 2014, ενώ το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών αναμένεται να μειωθεί από 5,5% του ΑΕΠ εφέτος στο 4,6% του ΑΕΠ το 2013 και στο 2,3% του ΑΕΠ το 2014.

    Ο πληθωρισμός (αποπληθωριστής ιδιωτικής κατανάλωσης) αναμένεται να γίνει αρνητικός το 2013 (-0,2%) και το 2014 (-0,8%) από 1,3% που εκτιμάται εφέτος.

    Οι πιο ευάλωτοι στην ελληνική κοινωνία πρέπει να προστατευθούν καλύτερα από τις μειώσεις των κοινωνικών δαπανών, αναφέρει ο Οργανισμός.

    Η ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος πρέπει να είναι προτεραιότητα για να ενισχυθούν τα πιστωτικά κανάλια που θα στηρίξουν την ανάπτυξη.

    Τέλος, ο ΟΟΣΑ θεωρεί αναγκαίο να εφαρμοσθούν οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής, της αύξησης της αποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης και της άρσης των εμποδίων στον ανταγωνισμό. Αυτές οι μεταρρυθμίσεις, σημειώνει η έκθεση, είναι ο μόνος τρόπος για την επίτευξη σταθερής αύξησης στο επίπεδο διαβίωσης των Ελλήνων.

    [02] Έλληνες καλλιτέχνες στο Παρίσι

    Δεκατέσσερις Έλληνες καλλιτέχνες συμμετέχουν στη μεγάλη φθινοπωρινή έκθεση τέχνης στο Παρίσι «Αrt en Capital » που ανοίγει τις πόρτες της στο Γκραν Παλαί, την ερχόμενη Τρίτη, 27 Νοεμβρίου

    «Αrt en Capital» φιλοδοξεί κάθε χρόνο να φέρει στο φώς, την σύγχρονη δημιουργία των απανταχού καλλιτεχνών.

    Λατώ από τον επιβλητικό θόλο, από σίδηρο και γυαλί, στυλ «Μπελ Επόκ» του Γκραν Παλαί, 2.500 έργα πρόκειται να εκτεθούν σε πέντε ιστορικά σαλόνια όπου επανειλημμένα έχουν προβληθεί έργα εκπροσώπων των κινημάτων του 20ου αιώνα: ιμπρεσιονιστών, Φοβ, εξπρεσιονιστών, συμβολιστών κ.α

    Το πλέον φημισμένο, είναι το σαλόνι των «Ανεξάρτητων» απ' όπου ξεκίνησαν οι μετέπειτα διάσημοι: Σεζάν, Γκογκέν, Τουλούζ Λωτρέκ, Πιζαρό, Σινιάκ, ντε Κίρικο, Μιρό, Μοντιλιάνι και πολλοί άλλοι.

    Είναι το σαλόνι που επισκέπτονται οι γκαλερίστες, οι συλλέκτες, οι κριτικοί τέχνης και άλλοι

    Η ζωγράφος Ράνια Καπελιάρη, που εκθέτει για δεύτερη μάλιστα φορά στο Σαλόνι λέει για την δική της συμμέτοχη «το έργο μου αναφέρεται στον πληγωμένο φυσικό κόσμο, στο περιφρονημένο κομμάτι της σχέσης Φύση και Άνθρωπος, στην απογύμνωση του ελληνικού αστικού τοπίου που μετατρέπεται σε κρεματόριο για τις απελπισμένες υπάρξεις των πόλεων. Τα φυσικά μνημεία στην χώρα μας πάσχουν εξίσου με τα πολιτιστικά μνημεία στην χώρα μας και αντανακλούν την βαθειά εγκατάλειψη της και την κρίση των ιδεολογιών»

    Η κριτικός τέχνης Εμμυ Βαρουξάκη που είναι η υπεύθυνη για την ελληνική συμμέτοχη στο Σαλόνι επισημαίνει «Tα έργα των Ελλήνων είναι όλων των τάσεων, παραστατικής τέχνης, θαλασσογραφίες, φωτογραφίες, ενώ ορισμένα εκφράζουν τα τελευταία γεγονότα στην Ελλάδα.»

    Η ζωγράφος Ράνια Καπελιάρη(η οποία έχει σπουδάσει και ζήσει στο Παρίσι) προσθέτει»Η ζωγραφική μου εικόνα , εξελίσσεται γύρω από φωτογραφίες της καμένης Πάρνηθας και την παιδική φιγούρα που κρατά μια αφρικανική μάσκα πένθους. Η εικόνα αυτή λειτουργεί σαν κεντρικό σημείο αναφοράς ?ανάμνησης της Αθήνας (και της Ακρόπολης) ως πόλης φάντασμα και της φθαρμένης επιδερμίδας της».

    Τα εγκαίνια της έκθεσης στο Γκραν Παλαί θα γίνουν την Τρίτη 27 Νοεμβρίου στις 17:00 και θα διαρκέσει έως τις 2 Δεκεμβρίου.

    Οι Έλληνες καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι οι: Σόνια Αγγελάκη, Αννα Αμπαριώτου, Μάγδα Αποστόλου, Αργίνα Βαρούχα, Τάνια Δημητρακοπούλου, Ράνια Καπελιάρη, Σπύρος Καράμπελας, Τατιάνα Κάσσαρη,Στέλλα Μελετοπούλου, Παναγιώτης Μπελντέκος, Πέννυ Μονογυιού , Δημήτρης Σαρασίτης, Κώστας Παππάς, Κώστας Τσαγκάρης.

    [03] Για νέα αφετηρία μετά την απόφαση του Eurogroup, έκανε λόγο ο Ευ. Βενιζέλος

    «Υπάρχει νέα αφετηρία, είναι η ώρα της "αντεπίθεσης" για τη χώρα, εμείς εδώ θα διαμορφώσουμε τώρα με κάθε λεπτομέρεια αυτή τη νέα αφετηρία», τόνισε αναφερόμενος στα αποτελέσματα του Eurogroup ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στην εν εξελίξει ευρισκομένη κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της Πολιτικής Γραμματείας και της Οργανωτικής Γραμματείας, με τη συμμετοχή των υπευθύνων περιφερειακής ανασύστασης και των γραμματέων των Τομέων του Κινήματος, στην Ιπποκράτους.

    Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι «η διαπραγμάτευση όλους αυτούς τους μήνες και ιδίως τις εβδομάδες που μεσολάβησαν από την ψήφιση των μέτρων, έδειξαν ότι διεξάγεται διαρκώς σκληρή και επικίνδυνη μάχη ανάμεσα στην ορθολογική και την ανορθολογική εκδοχή της Ευρώπης».

    «Η πρωτοβουλία των κινήσεων για την εθνική αντεπίθεση ανήκει στην ελληνική κοινωνία και το μεγαλύτερο κίνητρό της είναι αυτό που βιώνει ο πολίτης. Έχουμε πλήρη συνείδηση των δυσκολιών, των θυσιών και των βαρών του», είπε και τόνισε ότι «το πρώτο εξάμηνο του 2013 θα είναι ένα πολύ δύσκολο εξάμηνο, αλλά το 2013 είναι και ο χρόνος της "στροφής", ο χρόνος τους πρωτογενούς πλεονάσματος, ο χρόνος που θα μπούμε στον δρόμο της εξόδου από την κρίση».

    [04] Στους δρόμους οι Πορτογάλοι κατά του "προϋπολογισμού της λιτότητας"

    Πολλές χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν εναντίον της λιτότητας σήμερα μπροστά από το κοινοβούλιο της Πορτογαλίας όπου οι βουλευτές ετοιμάζονται να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό για το 2013 που επιβάλλει μια άνευ προηγουμένου λιτότητα.

    "Λέμε όχι στην τρόικα και σ' αυτές τις πολιτικές", "Πρέπει να τελειώνουμε μ' αυτή την πολιτική πριν μας τελειώσει αυτή", γράφουν τα πανό που κρατούν οι διαδηλωτές, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έπειτα από έκκληση του κύριου πορτογαλικού συνδικάτου, του CGTP. Σε κάθε διαδήλωση, οι διαδηλωτές βάζουν στόχο την τρόικα (ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ) που αντιπροσωπεύει τους πιστωτές της Πορτογαλίας, μια χώρα η οποία δέχεται οικονομική βοήθεια από το Μάιο του 2011.

    "Είναι κλοπή, ο λαός είναι αυτός που πληρώνει", "μισθοί μπλοκαρισμένοι, μέλλον υποθηκευμένο", "ανεργία στην Πορτογαλία, εθνική ντροπή", φώναζαν άλλοι διαδηλωτές, οι οποίοι έδειχναν κόκκινες κάρτες εν είδει προειδοποίησης προς την κυβέρνηση. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μπροστά από το κοινοβούλιο την ώρα που οι βουλευτές προχωρούσαν σε μια τελευταία συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2013 πριν από την τελική ψηφοφορία, η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα.

    Ο προϋπολογισμός προβλέπεται ότι θα εγκριθεί χωρίς δυσκολία, στο μέτρο που η κεντροδεξιά κυβέρνηση διαθέτει άνετη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο.

    Επιμέλεια: Γ. Αγγελόπουλος

    [05] Για "μικροψυχία" κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου

    Για μικροψυχία κατηγορεί τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση.

    "Είναι κατανοητό το θλιβερό αδιέξοδο του κ. Τσίπρα, που πόνταρε στην καταστροφή και στο λόμπι της δραχμής. Οι μικρόψυχες και αλλοπρόσαλλες τοποθετήσεις του δεν πείθουν πια ούτε τις συνιστώσες του. Η Ελλάδα τα κατάφερε και θα συνεχίσει να τα καταφέρνει", δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

    [06] ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συνεχίζονται, έως την Παρασκευή, οι κινητοποιήσεις

    Συνεχίζονται έως την Παρασκευή οι κινητοποιήσεις- κυρίως στα γραφεία Προσωπικού, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες και σε δημοτικά κτίρια- των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

    Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Θ. Μπαλασόπουλος, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπου άλλη μια προσπάθεια συνάντησης με τον υπουργό Αντώνη Μανιτάκη απέβη άκαρπη, οι υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστές έως και την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα γίνει πάλι στάση εργασίας και θα επαναληφθεί πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

    Όπως εξήγησε ο κ. Μπαλασόπουλος, η αποκομιδή των απορριμμάτων δεν διακόπτεται, ενώ η λειτουργία κοινωνικών δομών επαφίεται στην απόφαση των κατά τόπους συλλόγων.

    Το Σάββατο, ο κ. Μπαλασόπουλος κάλεσε τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το κτίριο του τηλεοπτικού σταθμού «Mega» στις εννέα το πρωί, καθώς- όπως είπε- ο δημοσιογράφος Μ. Αναγνωστάκης αναφέρθηκε απαξιωτικά και προσβλητικά στους εργαζόμενους στην αυτοδιοίκηση. Ο κ. Μπαλασόπουλος αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο περιστατικό, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του δημοσιογράφου.

    [07] Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί

    Χωρίς αποτέλεσμα έληξε και η σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) με τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο, καθώς οι φαρμακοποιοί δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις, που έλαβαν στα βασικά τους αιτήματα.

    «Αναμένουμε να δούμε πράξεις και όχι διαβεβαιώσεις. Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται» δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος του ΠΦΣ Θεόδωρος Αμπατζόγλου, και ως εκ τούτου, οι ασφαλισμένοι θα συνεχίσουν να πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακά τους, τουλάχιστον έως το Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του κλάδου.

    [08] Για θετική εξέλιξη έκανε λόγο ο Μ. Βορίδης, σχολιάζοντας την απόφαση του Eurogroup

    «Eίμαστε σε καλύτερη φάση από αυτήν που ήμασταν, όταν περιμέναμε. Διότι και χρήματα πρόκειται να υπάρξουν και να υπάρξει και κάποιου είδους απομείωση του χρέους. Από όλες τις πλευρές αυτό είναι θετικό», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης.

    Ο Μ. Βορίδης σημείωσε ότι «πρόκειται για συμβιβασμό, καθώς δεν είναι αυτό που ήθελε το Ταμείο για το χρέος. Εμείς εκείνο που θα θέλαμε, είναι μια θέση, η οποία θα μπορούσε να καταστήσει την Ελλάδα -ας το πω- ευχερέστερα επενδύσιμη και με αυτή την έννοια να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια, ότι θα διαχειριστεί το χρέος της και επομένως θα έχει τακτοποιηθεί το ζήτημα αυτό» [?] «Προφανώς υπάρχει μια απομείωση του χρέους 40 δισ. ευρώ», τόνισε.

    [09] Iκανοποίηση Μπαρόζο για τη συμφωνία στο Eurogroup

    Την ικανοποίησή του για την επίτευξη συμφωνίας για την Ελλάδα στο Eurogroup, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

    Σύμφωνα με τον κ. Μπαρόζο, η συμφωνία αυτή υπογραμμίζει τις συνεχιζόμενες προσπάθειες της Επιτροπής για ταχεία εφαρμογή του προγράμματος, διασφαλίζοντας την κατάλληλη στήριξη προς την Ελλάδα, μέχρις ότου να επιστρέψει στις αγορές.

    Οι ελληνικές αρχές απέδειξαν ισχυρή δέσμευση προς το πρόγραμμα και η Επιτροπή χαιρετίζει τις προσπάθειες των Ελλήνων πολιτών σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, τόνισε ο Ζ. Μπαρόζο, ο οποίος επισήμανε ότι η Επιτροπή εξακολουθεί να πιστεύει ότι αυτές οι προσπάθειες αποτελούν την κατάλληλη οδό για ένα καλύτερο μέλλον του ελληνικού λαού.

    [10] Την Πέμπτη στην Μπούντεσταγκ η ψηφοφορία για το ελληνικό πρόγραμμα

    Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί στο γερμανικό ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο η ψηφοφορία επί της συμφωνίας που προέκυψε, χθες τη νύχτα, από το Eurogroup και την οποία θα παρουσιάσει, προηγουμένως, στους Γερμανούς βουλευτές ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

    Σύμφωνα με τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), Μίχαελ Γκρόσε-Μπρέμερ, αύριο (Τετάρτη) θα συνεδριάσει η Επιτροπή Προϋπολογισμού της Βουλής.

    Ο κ. Μπρέμερ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επέλεξε να διατηρήσει την συμμετοχή του στο πρόγραμμα βοήθειας, αλλά και για το γεγονός ότι δεν αποφασίστηκε αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Προέβλεψε, επίσης, ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός θα δώσει την Πέμπτη την απαραίτητη πλειοψηφία για τη στήριξη των αποφάσεων.

    [11] Η Τζίπι Λίβνι επιστρέφει στην πολιτική ζωή του Ισραήλ, ιδρύει νέο κόμμα

    Η πρώην υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ και πρώην ηγέτις του κεντρώου κόμματος Καντίμα Τζίπι Λίβνι ανακοίνωσε σήμερα την επιστροφή της στην πολιτική ζωή και τη δημιουργία ενός νέου κεντροαριστερού κόμματος, ύστερα από σχεδόν επτά μήνες απουσίας.

    "Αποφάσισα να επιστρέψω στην πολιτική και να δημιουργήσω ένα πολιτικό κόμμα που ονόμασα 'το Κίνημα'", δήλωσε η Λίβνι στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, σχεδόν δύο μήνες πριν από τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών στις 22 Ιανουαρίου 2013. Την 1η Μαΐου η Λίβνι είχε ανακοινώσει την παραίτησή της από το κοινοβούλιο, ένα μήνα μετά την ήττα της στις εσωκομματικές εκλογές του Καντίμα.

    "Το Ισραήλ είναι πάνω σε ένα ηφαίστειο. Το διεθνές ρολόι γυρίζει και η ύπαρξη του Ισραήλ ως εβραϊκού και δημοκρατικού κράτους κινδυνεύει με θάνατο", είχε δηλώσει πριν υποβάλει την παραίτησή της στον πρόεδρο της Κνεσέτ, Ρέουβεν Ρίβλιν. Πρώην δικηγόρος, η Λίβνι είχε αναλάβει τα ηνία του Καντίμα το 2009 αντικαθιστώντας τον πρωθυπουργό Εχούντ Ολμέρτ, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε υποθέσεις διαφθοράς.

    Η επιστροφή της Λίβνι ανακοινώνεται την επομένη της ξαφνικής ανακοίνωσης αποχώρησης από την πολιτική ζωή του υπουργού Άμυνας Εχούντ Μπαράκ, πρώην επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος που συμμάχησε με τον αρχηγό της κυβέρνησης Μπενιαμίν Νετανιάχου.

    Επιμέλεια: Α. Γεωργίου


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 27 November 2012 - 13:30:38 UTC