Read the North Atlantic Treaty (4 April 1949) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-10-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Γυναίκα σκότωσε το δολοφόνο του γιου της στην Ευελπίδων
  • [02] «Δεν αποτελεί στόχο η έξοδος της χώρας από το ευρώ», επανέλαβε ο Αλ. Τσίπρας
  • [03] Η Τουρκία καλεί την ΕΕ να δεχθεί σύρους πρόσφυγες
  • [04] Άμεση συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας ζητούν οι Πανεπιστημιακοί
  • [05] Αποκεφαλισμός 18χρονης από τον 80χρονο μνηστήρα της!
  • [06] Διάλεξη για το πλοίο του ναυαγίου των Αντικυθήρων, στο Αρχαιολογικό Μουσείο
  • [07] Αυξήθηκε 24,3% η συνολική παραγωγή από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
  • [08] Δολοφονήθηκε 24χρονος Αλβανός στην περιοχή των Γιαννιτσών
  • [09] Στο 50% ανέρχονται οι θετικές δικαστικές αποφάσεις στις αιτήσεις ρύθμισης οφειλών από δάνεια
  • [10] Φιλιππίνες: Ειρηνευτική συμφωνία- πλαίσιο υπέγραψαν κυβέρνηση και αντάρτες
  • [11] Ενώπιον του Δικαστηρίου της Χάγης οι Κάρατζιτς και Χάτζιτς
  • [12] Θύμα της επιστημονικής του αλαζονείας «Ο μαστρο-Ζαχαρίας» του Ι. Βερν

  • [01] Γυναίκα σκότωσε το δολοφόνο του γιου της στην Ευελπίδων

    Βεντέτα μεταξύ τσιγγάνων είναι η αιματηρή επίθεση μέσα στο κτίριο 9 των δικαστηρίων της Ευελπίδων που έγινε στις 9.35 το πρωί.

    Μια γυναίκα Ρομά πυροβόλησε και σκότωσε ένα άτομο και τραυμάτισε έναν ακόμα, την ώρα που οδηγούνταν στον ανακριτή και ήταν ήδη στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Τα θύματα κατηγορούνταν για τη δολοφονία του γιού της, πέρυσι στο Ζεφύρι.

    Η γυναίκα συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

    [02] «Δεν αποτελεί στόχο η έξοδος της χώρας από το ευρώ», επανέλαβε ο Αλ. Τσίπρας

    «Δεν αποτελεί στόχο ή επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ η έξοδος της χώρας από το ευρώ», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Χαρακτήρισε ως ένα «ωραίο παραμύθι με ενδιαφέροντα δράκο» το ενδεχόμενο εξόδου από το κοινό νόμισμα και προσέθεσε:«δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να φύγει από το ευρώ γιατί θα καταστραφούμε. Αυτό που φωνάζουμε είναι ότι δεν μπορεί να φύγει μια χώρα από το ευρώ. Αυτό που κατανοούν φοιτητές στα πρώτα έτη των σπουδών τους δεν μπορούμε να το καταλάβουμε; Υφίσταται θέμα ευρώ αν θα διατηρηθεί ως νόμισμα, όχι αν η Ελλάδα θα είναι μέσα».

    Για το μνημόνιο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το μνημόνιο; Ποιο μνημόνιο; Δεν υπάρχει μνημόνιο για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το μνημόνιο θα καταργηθεί». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και έκανε λόγο για διαπλοκή και είπε ότι «αν το 1821 είχαμε ΜΜΕ να εκβιάζουν για την επανάσταση, τότε οι οπλαρχηγοί θα μένανε χωρίς λαό». Εκτίμησε, ακόμη, ότι η κυβέρνηση θα καταρρεύσει λέγοντας ότι «η τρικομματική κοινοπραξία που βρίσκεται υπό κατάρρευση, θα καταρρεύσει. Και τότε θα πρέπει να διαχειριστούν το μέλλον του τόπου υγιείς δυνάμεις».

    Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στον Ευ. Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ και επεσήμανε ότι «εγώ με το 27% δεν γνωρίζω ποιοι είναι στη λίστα, όμως το γνωρίζει το ΠΑΣΟΚ εδώ και δύο χρόνια και τώρα το έμαθε και ολόκληρη η κυβέρνηση». Απαντώντας σε ερώτηση για τη φορολόγηση των πλουσίων υπογράμμισε: «Θα δημεύσουμε περιουσίες σε όσους έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό παρανόμως και κερδοσκοπούν».

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι είναι έτοιμος να καθίσει να διαπραγματευτεί με την κ. Μέρκελ σημειώνοντας: «Είμαι έτοιμος να κάτσω στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης ακόμη και με τον μεγαλύτερο εχθρό μου. Δεν θα κάνω όμως δηλώσεις μετάνοιας. Όταν κάτσω απέναντι στη Μέρκελ θα ξέρει ότι δεν ήμουν στις λίστες της Siemens, ούτε στα μπλοκάκια του Χριστοφοράκου».

    [03] Η Τουρκία καλεί την ΕΕ να δεχθεί σύρους πρόσφυγες

    Ο τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Εγκεμέν Μπαγκίς, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στη γερμανική εφημερίδα Die Welt, καλεί την Ευρωπαϊκή 'Ενωση να δεχθεί σύρους πρόσφυγες.

    "Η Ευρώπη πρέπει ν΄αρχίσει να σκέφτεται τους Σύρους που έχουν καταφύγει στην Τουρκία. Αυτή τη στιγμή έχουμε 80.000 πρόσφυγες στο έδαφός μας", τονίζει ο Μπαγκίς.

    Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ συναντώνται σήμερα στο Λουξεμβούργο για να συζητήσουν την ενίσχυση των κυρώσεων κατά του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-'Ασαντ.

    "Η Ευρώπη πρέπει να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από ένα ασφαλές καταφύγιο. Είναι επιτέλους καιρός να βοηθήσει η Ευρώπη", εκτιμά ο Μπαγκίς.

    "Μέχρι τώρα μόνο υλικό έχει στείλει η Ευρώπη. Σκηνές και κουβέρτες για τους πρόσφυφες. Η ΕΕ πρέπει να προσφέρει μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια. Η Ευρώπη έχει παραλύσει. Δεν κάνει βήματα προς τα εμπρός γιατί έχει να ανατιμετωπίσει την κρίση του ευρώ", προσθέτει ο τούρκος υπουργός.

    [04] Άμεση συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας ζητούν οι Πανεπιστημιακοί

    Συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας, ζητούν με επιστολή τους οι Πανεπιστημιακοί, (ΠΟΣΔΕΠ, ΟΣΕΠ-ΤΕΙ και Ένωση Ερευνητών (ΕΕΕ), επισημαίνοντας ότι αυτή πρέπει να γίνει άμεσα, λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τις συγχωνεύσεις των Ερευνητικών Κέντρων, αλλά και τη συζήτηση σχετικά με το σχέδιο «Αθηνά» για την αναδιάρθρωση του χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

    Επιπροσθέτως οι Πανεπιστημιακοί θέλουν να συζητηθούν και τα θέματα που αφορούν: (α) τον άμεσο διορισμό όλων των εκλεγμένων νέων μελών ΔΕΠ, ΕΠ-ΤΕΙ και Ερευνητών, (β) τη μεταφορά πιστώσεων για τον διορισμό σε καθηγητική θέση ατόμων, που ήδη υπηρετούν στο Δημόσιο και (γ) τη μεταφορά του αναγνωρισμένου επιδόματος χρόνου υπηρεσίας σε καθηγητές και ερευνητές που μετακινούνται σε άλλες θέσεις του ακαδημαϊκού ή ερευνητικού ιστού ή του Δημοσίου γενικότερα.

    [05] Αποκεφαλισμός 18χρονης από τον 80χρονο μνηστήρα της!

    Συγκλονίζει την αλβανική κοινωνία ένα έγκλημα πάθους που εξιχνίασε η αλβανική αστυνομία. Ένας 80χρονος αποκεφάλισε τη 18χρονη μνηστή του, πριν από μερικές ημέρες, στο Δυρράχιο.

    Ο 80χρονος και η άτυχη 18χρονη ήταν γείτονες και είχαν σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, το θύμα διένυε τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν έμαθε πως είχε περάσει τις εξετάσεις και θα μπορούσε να σπουδάσει νοσηλευτική στο πανεπιστήμιο των Τιράνων.

    Ο 80χρονος, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκτίσει 9χρονη ποινή φυλάκισης για απόπειρα δολοφονίας, ζήτησε να συναντήσει τη νεαρή. Την παρέσυρε σε έναν αγρό και εκεί τη σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι. Μετά την αποκεφάλισε και έκρυψε το κεφάλι της. Το αποκεφαλισμένο σώμα της βρήκε την επόμενη ημέρα ο ίδιος ο πατέρας της.

    Ο 80χρονος ομολόγησε στην αστυνομία το απίστευτο έγκλημα καθώς και ότι το παιδί που κυοφορούσε το θύμα ήταν δικό του.

    [06] Διάλεξη για το πλοίο του ναυαγίου των Αντικυθήρων, στο Αρχαιολογικό Μουσείο

    Τα ανεκτίμητης αρχαιολογικής και επιστημονικής σημασίας ευρήματα από το ναυάγιο των Αντικυθήρων είναι γνωστά ήδη από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Ωστόσο, πόσα γνωρίζουμε για το ίδιο το πλοίο που ναυάγησε;

    Ο αρχαιολόγος της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων, Γεώργιος Κουτσουφλάκης, με τη διάλεξή του με θέμα «Αρχαία ναυπηγική. Το πλοίο του Ναυαγίου των Αντικυθήρων» που θα δώσει σήμερα στο Αμφιθέατρο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (Τοσίτσα 1), ώρα 7 μμ., έρχεται να καλύψει το κενό αυτό, αν και πολλά από όσα θα μπορούσαμε να ξέρουμε για το σκαρί του πλοίου που μετέφερε το περίφημο άγαλμα του Εφήβου και τον μοναδικό Μηχανισμό των Αντικυθήρων έχουν χαθεί για πάντα.

    Όλα ξεκινούν τα έτη 1900-1901, όταν μια εξαιρετικά μεγάλη, για τα δεδομένα της εποχής, επιχείρηση ανάκτησης αρχαιοτήτων από τον βυθό, λαμβάνει χώρα στο ναυάγιο των Αντικυθήρων. Τμήματα του ξύλινου σκαριού του πλοίου μεταφέρθηκαν και αποθηκεύτηκαν στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο σε ξηρό περιβάλλον. Θα περάσουν 60 χρόνια έως την επανεύρεση και τη διεξοδική τους μελέτη, στο διάστημα αυτό ωστόσο έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες φθορές.

    [07] Αυξήθηκε 24,3% η συνολική παραγωγή από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

    Αύξηση 24,3% σημείωσε το 2011 η συνολική παραγωγή των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) (εξαιρουμένων των μεγάλων Υδροηλεκτρικών έργων) και διαμορφώθηκε σε 2.535 GWh, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα μελέτης της Hellastat ΑΕ.

    Σύμφωνα με τη μελέτη, οι ΑΠΕ αποτελούν ακόμα μικρό μέρος της καθαρής εγχώριας παραγωγής ενέργειας, φθάνοντας περίπου το 5% το 2011. Ο Ν. 3851/2010 έχει επιταχύνει τις διαδικασίες αδειοδότησης. Έτσι, η συνολική εγκατεστημένη ισχύς των σταθμών ΑΠΕ στην Ελλάδα ενισχύθηκε σημαντικά, υπερβαίνοντας το 2011 τα 2.500 MW (+44% από το 2010). Συνολικά, κατά τη διάρκεια του έτους προστέθηκαν επιπλέον 770 MW.

    Τα φωτοβολταϊκά συστήματα εμφάνισαν τη μεγαλύτερη άνοδο, πολλαπλασιάζοντας την ισχύ τους στα 626 MW, από 198 MW το 2010.

    Άνοδος καταγράφηκε και στον τομέα των αιολικών πάρκων, ο οποίος διατηρεί την κυρίαρχη θέση στον κλάδο, με τη συνολική ισχύ να ανέρχεται σε 1.636 MW (2/3 του συνόλου), από 1.300 MW το 2010 (+26%).

    [08] Δολοφονήθηκε 24χρονος Αλβανός στην περιοχή των Γιαννιτσών

    Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, στην περιοχή των Γιαννιτσών.

    Όπως ανακοινώθηκε, το πτώμα του νεαρού άνδρα, αλβανικής καταγωγής, έφερε τραύματα από μαχαίρι στη θωρακική και κοιλιακή χώρα.

    Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο 24χρονος εντοπίστηκε στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Παλαιφύτου - Παλιού Μυλότοπου του δήμου Πέλλας, κοντά σε αερογέφυρα. Τον εντόπισε έλληνας κτηνοτρόφος, στον οποίο εργαζόταν ως βοσκός.

    Την προανάκριση για την εξιχνίαση της δολοφονίας ανέλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας.

    [09] Στο 50% ανέρχονται οι θετικές δικαστικές αποφάσεις στις αιτήσεις ρύθμισης οφειλών από δάνεια

    Στο 50% ανέρχονται οι αποφάσεις ρύθμισης οφειλών από δάνεια, σε σύνολο 3.000 υποθέσεων που έχουν συζητηθεί και δημοσιευθεί οι σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υφυπουργό Ανάπτυξης Αθανάσιο Σκορδά.

    Συγκεκριμένα, σε σύνολο 40.000 αιτήσεων για εξωδικαστικό συμβιβασμό, οι 27.000 έχουν τελικά οδηγηθεί στα δικαστήρια και από αυτές 5.000 υποθέσεις έχουν συζητηθεί. Ήδη 3.000 αποφάσεις έχουν δημοσιευθεί, εκ των οποίων το 50% οδήγησαν σε ρυθμίσεις και από αυτές μόλις το 0,1% των υποθέσεων κατέληξε σε ολική διαγραφή χρέους. Περισσότερες από τις μισές των υποθέσεων κατέληξαν σε μερική διαγραφή της οφειλής, επειδή ο δανειολήπτης ήταν κάτοχος περιουσιακών στοιχείων (κατοικία), και οι υπόλοιπες υποθέσεις κατέληξαν σε κούρεμα του συνολικού χρέους κατά 60% κατά μέσο όρο.

    Εξάλλου από τις 3.000 αποφάσεις που δημοσιεύθηκαν, άλλο ένα 50% ήταν απορριπτικές σε αιτήσεις για ρυθμίσεις (10% για λόγους ουσίας, καθώς κρίθηκε ότι δεν εμπίπτουν στο νόμο, και 40% για τυπικούς λόγους).

    Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν προς απάντηση ερωτήσεων των βουλευτών Δημήτρη Τσουκαλά (ΣΥΡΙΖΑ) και Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά (Ανεξάρτητοι Έλληνες) για τις ρυθμίσεις δανείων για υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

    Όπως ενημερώνει τους βουλευτές ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς, «το υπουργείο επιδιώκει την επικαιροποίηση και τον εξορθολογισμό του πλαισίου για τους δανειολήπτες, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τη δυσμενή οικονομική συγκυρία, όσο και την κατάσταση του τραπεζικού συστήματος, σε συνεργασία με τον Συνήγορο του Καταναλωτή, τις Ενώσεις Καταναλωτών, τον Τραπεζικό Μεσολαβητή, τους εκπροσώπους των Δικηγορικών Συλλόγων, την Ελληνική Ένωση Τραπεζών, την Τράπεζα της Ελλάδος και όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς».

    [10] Φιλιππίνες: Ειρηνευτική συμφωνία- πλαίσιο υπέγραψαν κυβέρνηση και αντάρτες

    Η ηγεσία των μουσουλμάνων ανταρτών των Φιλιππίνων υπέγραψε σήμερα συμφωνία με την κυβέρνηση για τον τερματισμό της πολυετούς, αιματηρής ένοπλης εξέγερσης μέχρι το 2016.

    Οι διαπραγματευτές των δύο πλευρών υπέγραψαν "οδικό χάρτη" κατά τη διάρκεια τελετής που μεταδόθηκε απευθείας από το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο στο προεδρικό μέγαρο παρουσία του προέδρου Μπενίνιο Ακίνο και του ηγέτη του Ισλαμικού Απελευθερωτικού Μετώπου Μόρο Μουράντ Ιμπραΐμ.

    Ο Μουράντ Ιμπραΐμ είναι ο πρώτος αρχηγός του Μετώπου που προσκαλείται στο προεδρικό μέγαρο, σε ένδειξη της ελπίδας που τρέφουν οι δύο πλευρές για τον τερματισμό μίας σύρραξης που διαρκεί εδώ και 40 χρόνια και έχει προκαλέσει τον θάνατο 150.000 ανθρώπων. Ησυμφωνία-πλαίσιο προβλέπει τη δημιουργία μίας ημι-αυτόνομης ζώνης στα νησιά Μιντανάο, στο νότιο τμήμα του αρχιπελάγους των Φιλιππίνων, όπου ζουν 4 έως 9 εκατομμύρια μουσουλμάνοι σε μία κατά πλειοψηφία καθολική χώρα.

    [11] Ενώπιον του Δικαστηρίου της Χάγης οι Κάρατζιτς και Χάτζιτς

    Η προδικαστική ακρόαση στην υπόθεση του Γκόραν Χάτζιτς και η διάσκεψη πριν από την έναρξη της παρουσίασης των επιχειρημάτων από τους συνηγόρους υπεράσπισης στην υπόθεση του Ράντοβαν Κάρατζιτς έχουν προγραμματιστεί για σήμερα ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY).

    Η δίκη του Γκόραν Χάτζιτς, πρώην προέδρου της Δημοκρατίας της Σερβικής Κράινα θα αρχίσει στις 16 Οκτωβρίου και την ίδια μέρα θα αρχίσει η παράθεση αποδεικτικών στοιχείων των συνηγόρων υπεράσπισης του Ράντοβαν Κάρατζιτς, πρώην ηγέτη των Σέρβων της Βοσνίας.

    Ο Γκόραν Χάτζιτς κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και παραβίαση της νομοθεσίας και των εθίμων πολέμου στην Κροατία την περίοδο Ιούνιος 1991 - Δεκέμβριος 1993 συμπεριλαμβανομένων διώξεων, δολοφονιών, εγκλεισμών, βασανισμών, απελάσεων και λεηλασίας δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

    Η παρουσίαση των αποδεικτικών στοιχείων στη δίκη του Ράντοβαν Κάρατζιτς θα αρχίσει με την κατάθεση του πρώτου μάρτυρα, του πρώην επικεφαλής του επιτελείου της Δύναμης Προστασίας του ΟΗΕ (UNPROFOR) στο Σαράγεβο, Ρώσου συνταγματάρχη, Αντρέι Ντεμουρένκο. Ο Ντεμουρένκο, ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες μετά τη σφαγή στην υπαίθρια αγορά Μαρκάλε του Σαράγεβο, το 1995 υποστήριξε ότι η οβίδα που σκότωσε 43 ανθρώπους και τραυμάτισε 75 ανθρώπους δεν μπορούσε να είχε εκτοξευθεί από τις σερβικές θέσεις, αλλά δεν του επιτράπηκε να αποκαλύψει την έκθεσή του, ούτε του επιτράπηκε να την υποβάλει στη διοίκηση.

    [12] Θύμα της επιστημονικής του αλαζονείας «Ο μαστρο-Ζαχαρίας» του Ι. Βερν

    Μπορεί ένας συγγραφέας σαν τον Ιούλιο Βερν, που έγραψε για τα μεγάλα τεχνολογικά επιτεύγματα της εποχής του, προβλέποντας και ορισμένες από τις σπουδαιότερες κατακτήσεις του 20ου αιώνα, να στρέφεται εναντίον της γνώσης και της επιστήμης; Η νουβέλα του «Ο μαστρο-Ζαχαρίας ή Ο ωρολογοποιός που είχε χάσει την ψυχή του» (κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς από τις «Εκδόσεις των συναδέλφων» σε μετάφραση της Θεοδώρας Χριστοδούλου-Σκορδαρά) έχει ως πρωταγωνιστή της έναν κορυφαίο μάστορα της ωρολογοποιίας της Γενεύης ο οποίος θα πέσει θύμα της επιστημονικής του αλαζονείας, για να χάσει εν ριπή οφθαλμού ό,τι με άπειρο κόπο έχτισε σε όλη του τη ζωή: τα ρολόγια του, που θαυμάζει και αγοράζει ολόκληρη η πόλη, τη φήμη του ως εφευρέτη (έχει κατορθώσει να ελέγξει τις ταλαντώσεις του εκκρεμούς), αλλά και την κόρη του, που τον αγαπά όσο κανένας στον κόσμο.

    Καταφεύγοντας στον μύθο του Φάουστ, ο Βερν θα βάλει τον μαστρο-Ζαχαρία να πουληθεί στον διάβολο προκειμένου να μη δει τα ρολόγια του να χαλάνε και το καλό του όνομα του να σκορπίζεται στους πέντε ανέμους. Η τεχνολογία θα μετατραπεί εδώ σε μια σκοτεινή και επίβουλη δύναμη, που θα οδηγήσει τον άνθρωπο στο να θυσιάσει ό,τι πολυτιμότερο έχει: την ηθική του ακεραιότητα και την ψυχική του ηρεμία.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 15 October 2012 - 8:30:49 UTC