Visit the Foundation for Hellenic Studies (FHS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-10-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στον "αέρα" η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης
  • [02] Αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση ζητά η Αριστερή Πρωτοβουλία
  • [03] Μόλις 19 εκατ. ευρώ κατάφερε να εισπράξει το υπ. Οικονομικών από τους μεγαλοοφειλέτες
  • [04] Οι Βρυξέλλες εντείνουν την πίεση στο Ιράν
  • [05] Στα Ιωάννινα ο Αλέξης Τσίπρας
  • [06] Χώρισε, μετά από εννέα χρόνια γάμου, ο Ράσελ Κρόου
  • [07] Ο αρχαιότερος εγκέφαλος έχει το μέγεθος γαρίδας
  • [08] Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων ανακοινώνεται ο προϋπολογισμός λιτότητας στην Πορτογαλία
  • [09] Τρεις μήνες εκτός ο Μαρσέλο της Ρεάλ Μαδρίτης
  • [10] Ψηφιακές γίνονται όλες οι υπηρεσίες της Επιτροπής Ανταγωνισμού
  • [11] Επτά μερίδες φρούτων και λαχανικών καθημερινά για καλή ψυχική υγεία
  • [12] Οι Σκωτσέζοι θα θυμηθούν σήμερα, τον Γ. Γουάλας
  • [13] Την εξέταση από ανιχνευτή ψεύδους σκέφτεται ο Άρμστρονγκ

  • [01] Στον "αέρα" η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης

    Συνάντηση με τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών Βενζινοπωλών, Πρατηριούχων και των μεταπωλητών πετρελαίου θέρμανσηςέχει σήμεραο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ύστερα από αίτημα των συνδικαλιστών.

    Αντικείμενο της συνάντησης είναι η διακίνηση του πετρελαίου θέρμανσης, που ξεκινά επίσημασήμερα Δευτέρα, ωστόσο οι επαγγελματίες απειλούν με «εμπάργκο» στις παραδόσεις. Πηγές της αγοράς ανέφεραν πάντως ότι οι παραγγελίες, λόγω καιρού και υψηλών τιμών, είναι ελάχιστες ενώ πολλοί καταναλωτές έχουν αποθεματοποιήσει πετρέλαιο από την προηγούμενη περίοδο ή έχουν στραφεί σε άλλες πηγές θέρμανσης.

    Οι επαγγελματίες ζητούν να μην αυξηθεί ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης για να μην επιβαρυνθούν οι καταναλωτές, αλλά και να μην κλείσουν πρατήρια λόγω της μείωσης της ζήτησης.

    [02] Αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση ζητά η Αριστερή Πρωτοβουλία

    Αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση και καταγγελία των «μνημονιακών» πολιτικών, οι οποίες οδηγούν σε «μαζική φτωχοποίηση» και καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας, ζητεί η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ, η οποία πραγματοποίησεχθες Πανελλαδική Συνδιάσκεψη Στελεχών.

    Στην ομιλία του το Μέλος της Π.Γ. του ΠΑ.ΣΟ.Κ και επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας Γ. Παναγιωτακόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων:

    «Υποστηρίξαμε ότι η αναζήτηση λύσεων στο πλαίσιο των εντολών των εκβιαστών - δανειστών θα οδηγήσει τη χώρα σε μια κατάσταση μαζικής φτωχοποίησης, πλήρους εξάρτησης από τα μεγάλα Ευρωπαϊκά Τραπεζικά κεφάλαια, ολοκληρωτικής εκποίησης, της δημόσιας περιουσίας».

    Επίσης τόνισε ότι χρειάζεται «οργανωτική ανασυγκρότηση του κινήματος σε νέες σύγχρονες βάσεις με κεντρικό άξονα τον επαναπροσδιορισμό της φυσιογνωμίας μας, χωρίς «επισκέπτες» και « αλεξιπτωτιστές».

    Η «Αριστερή Πρωτοβουλία» επιφυλάσσεται να επανακαθορίσει τη στάση της αναφορικά με τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ αλλά και απέναντι στην ηγεσία του Κινήματος.

    [03] Μόλις 19 εκατ. ευρώ κατάφερε να εισπράξει το υπ. Οικονομικών από τους μεγαλοοφειλέτες

    Μόλις 19 εκατομμύρια ευρώ κατάφερε, μέχρι σήμερα, να εισπράξει το υπουργείο Οικονομικών από την περιβόητη λίστα των μεγαλοοφειλετών του δημοσίου έναντι συνολικής ληξιπρόθεσμης οφειλής 13 δισ. ευρώ.

    Έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη αναφορικά με την πορεία είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών των οφειλετών που είχαν περιληφθεί στη λίστα των μεγαλοοφειλετών του δημοσίου διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης που είχε απευθύνει στο υπουργείο ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης.

    Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή για 1500 οφειλέτες, με οφειλές άνω των 5.000.000 ευρώ ανά οφειλέτη, στις υποθέσεις των οποίων ενέσκηψαν κατά προτεραιότητα οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, δημιουργήθηκαν 459 φάκελοι υποθέσεων ληξιπρόθεσμης οφειλής συνολικού ύψους 13.095.089.165,90 ευρώ. Εξ΄αυτών έχουν επιβληθεί 134 κατασχέσεις εις χείρας τρίτων, 143 υποθέσεις είναι σε πτώχευση και 14 σε ειδική εκκαθάριση.

    Στο σύνολο της ληξιπρόθεσμης οφειλής των 13 δισ. ευρώ, εισπράχθηκε μόλις ποσό 19.062.985,11 ευρώ. Διαγράφηκε ποσό 29.485.785,35 ευρώ, που αφορά πρόστιμα του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων για τα οποία εκδόθηκαν δικαστικές αποφάσεις καθώς και δάνεια με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου. Σε αναστολή είσπραξης βρίσκεται το ποσό των 282.900.195 ευρώ.

    Οι υποθέσεις των 1500 οφειλετών είχαν ανατεθεί σε 21 Ελεγκτές της Επιχειρησιακής Μονάδας Είσπραξης του υπουργείου Οικονομικών και τα ανωτέρω αποτελέσματα έλαβαν χώρα στο διάστημα από 01.05.2012 έως 31.08.2012.

    [04] Οι Βρυξέλλες εντείνουν την πίεση στο Ιράν

    Οι κυβερνήσεις των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχεδιάζουν να εντείνουν την πίεση των κυρώσεων κατά του Ιράν, για να σταματήσει το πυρηνικό του πρόγραμμα, με την έγκριση νέων μέτρων κατά της τραπεζικού τομέα της Τεχεράνης, της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.

    Οι νέες κυρώσεις σηματοδοτούν την έως τώρα πιο σκληρή γραμμή της ΕΕ κατά του Ιράν, και έρχονται εν μέσω εντεινόμενων ανησυχιών για τις στρατιωτικές προθέσεις της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν και της αποτυχίας να επιλυθεί το ζήτημα μέσω της διπλωματικής οδού.

    «Το τελευταίο δίμηνο το Ιράν δεν έχει καμία οικονομική ισχύ και θα πρέπει κατά συνέπεια να αυξηθούν οι πιέσεις μέσω κυρώσεων» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκουίντο Βεστερβέλε στο Βερολίνο.

    Εν τούτοις ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών μιλώντας μια ημέρα πριν τη συνάντησή του με τους ευρωπαίους ομολόγους του στο Λουξεμβούργο, όπου αναμένεται να εγκριθούν οι νέες κυρώσεις, είπε ότι η διπλωματία είναι ακόμα στο τραπέζι ως επιλογή.

    «Η προσφορά μας προς το Ιράν εξακολουθεί να ισχύει. Ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με σαφή στόχο την πρόληψη να μην εξοπλιστεί η Τεχεράνη με πυρηνικό οπλοστάσιο. Είναι καιρός για μια πολιτική λύση» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας.

    Το Ιράν επιμένει ότι το πυρηνικό του πρόγραμμα έχει μόνο ειρηνικές διαστάσεις και αρνήθηκε σε σειρά τριών διαδοχικών γύρων συνομιλιών τον περασμένο Απρίλιο να το περιορίσει, εάν πρώτα δεν αρθούν οι ισχυρές οικονομικές κυρώσεις εναντίον του.

    [05] Στα Ιωάννινα ο Αλέξης Τσίπρας

    Στα Ιωάννινα μεταβαίνεισήμερα Δευτέρα, ο Αλέξης Τσίπρας, στον πρώτο σταθμό της πανελλαδικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο την επαφή με το λαό και την κινητοποίηση της κοινωνίας για να μπει τέλος στην επερχόμενη καταστροφή και να ανατραπεί το μνημονιακό πολιτικό σκηνικό, αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ και θα έχει συνάντηση με τους Ηπειρώτες γαλακτοπαραγωγούς και τους εργαζόμενους της γαλακτοβιομηχανίας.

    Το απόγευμα, θα πραγματοποιήσει ομιλία στo πλαίσιο ανοιχτής εκδήλωσης.

    [06] Χώρισε, μετά από εννέα χρόνια γάμου, ο Ράσελ Κρόου

    Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Ράσελ Κρόου χώρισε από τη σύζυγο του Ντανιέλα Σπένσερ, μετά από εννέα χρόνια γάμου.

    Προς το παρόν το ζευγάρι δεν έχει κάνει δημόσια δήλωση για το χωρισμό του.

    Ο Κρόου και η Σπένσερ συναντήθηκε πριν από 22 χρόνια και παντρεύτηκαν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο παρεκκλήσι στο αγρόκτημα του Κρόου στην ανατολική ακτή το 2003.

    Φήμες ότι το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά είχαν δει το φως της δημοσιότητας από τον περασμένο Ιούνιο, όταν ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την Σπένσερ, σε νυχτερινή έξοδο παρέα με άλλον άντρα.

    Ο γεννημένος στη Νέα Ζηλανδία πρωταγωνιστής της ταινίας Μονομάχος, και η πρώην τραγουδίστρια, έχουν δύο παιδιά, τον Τσαρλς 8 ετών και τον Τένισον 6 ετών .

    Τα αγόρια μαζί με τη Σπένσερ είναι στο Σίδνεϊ τόπο καταγωγής της 43χρονης μητέρας, ενώ ο 48χρονος Ράσελ Κρόου βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου κινηματογραφεί τη νέα του ταινία το βιβλικό έπος «Νώε» αναφέρει η εφημερίδα Sydney Morning Herald.

    [07] Ο αρχαιότερος εγκέφαλος έχει το μέγεθος γαρίδας

    Οι πολύπλοκοι εγκέφαλοι εμφανίστηκαν πολύ νωρίτερα από ό,τι πίστευαν έως τώρα οι επιστήμονες και μάλιστα έχουν αλλάξει πολύ λίγο ανατομικά στην πορεία της εξέλιξης, όπως δείχνει η ανακάλυψη ενός απολιθώματος αρθρόποδου ηλικίας περίπου 520 εκατ. ετών, στο οποίο εντοπίστηκαν απρόσμενα εξελιγμένες εγκεφαλικές δομές.

    Οι Αμερικανοί, Βρετανοί και Κινέζοι ερευνητές αναφέρουν ότι το εύρημά τους είναι το αρχαιότερο γνωστό απολίθωμα που φέρει εγκέφαλο.

    Το απολίθωμα, μήκους περίπου επτά εκατοστών, βρέθηκε στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας κι ανήκει σ' ένα εξαφανισμένο είδος ασπόνδυλων αρθρόποδων (Fuxianhuia protensa), το οποίο συνδυάζει εξελιγμένο εγκέφαλο με πρωτόγονο σώμα. Το απολίθωμα θεωρείται ένας ακόμα «χαμένος κρίκος» που ρίχνει φως στην εξελικτική ιστορία της συνομοταξίας των αρθρόποδων, η οποία περιλαμβάνει τα έντομα, τα αραχνοειδή και τα μαλακόστρακα.

    Ο απολιθωμένος αρχαίος εγκέφαλος έχει το μέγεθος, το σχήμα και τη θέση του εγκεφάλου μιας σημερινής γαρίδας. Είναι χωρισμένος σε τρία μέρη, που ενώνονται στην περιοχή του στόματος, ενώ φαίνονται και νευρωνικές συνδέσεις με τα πρωτόγονα μάτια, κάτι που δείχνει ότι το ζώο επεξεργαζόταν εγκεφαλικά οπτικές πληροφορίες, κάτι που του επέτρεπε να επιβιώνει σε ένα επικίνδυνο περιβάλλον.

    Το απολίθωμα ενισχύει τη θεωρία ότι από τη στιγμή που εξελικτικά εμφανίστηκε το βασικό σχέδιο (νευρωνικό κύκλωμα) του εγκεφάλου, άλλαξε λίγο στη συνέχεια, αντίθετα με τα αισθητήρια όργανα (π.χ. μάτια) που υπέστησαν σημαντικές αλλαγές με το πέρασμα του χρόνου.

    [08] Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων ανακοινώνεται ο προϋπολογισμός λιτότητας στην Πορτογαλία

    Τον προϋπολογισμού για το 2013, θα παρουσιάσει η κεντροδεξιά κυβέρνηση της Πορτογαλίας σήμερα, με τον οποίο θα αποκρυπτογραφούνται τα σκληρά μέτρα λιτότητας, που έχουν οριστεί για τη Λισσαβόνα, μέσω του πακέτου διάσωσης των 78 δισεκατομμυρίων ευρώ.

    Ο προϋπολογισμός θα αντιμετωπίσει την άμεση αντίδραση των οργισμένων πορτογάλων, οι οποίοι σχεδιάζουν να διαδηλώσουν μπροστά από το κοινοβούλιο, απαιτώντας την παραίτηση της κυβέρνησης και το τέλος της λιτότητας, η οποία έχει προκαλέσει τη χειρότερη ύφεση για την Πορτογαλία, από τη δεκαετία του 1970.

    Ο προϋπολογισμός για το 2013 προβλέπει τη ραγδαία και απότομη αύξηση των φορολογικών εσόδων, για να διασφαλιστεί η διάσωση της οικονομίας της χώρας. Όμως μέσω αυτών των φόρων είναι πιθανό οι εργαζόμενοι να στερηθούν δύο ή και τρεις μηνιαίους μισθούς.

    Ο υπουργός Οικονομικών Βίτορ Γκάσπαρ περιέγραψε τις προγραμματισμένες αυξήσεις φόρων ως «τεράστιες».

    Οι οικονομολόγοι φοβούνται ότι τα σκληρά μέτρα, στα οποία περιλαμβάνονται επίσης περικοπές συντάξεων, φόρος επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών και υψηλότερη φορολογία στην ακίνητη περιουσία, θα μπορούσε να ωθήσει την Πορτογαλία σε ένα «σπιράλ» προβλημάτων όπως στην Ελλάδα.

    Τα μέτρα λιτότητας στον προϋπολογισμό του 2013 ήρθαν μετά την απόσυρση από την κυβέρνηση, εξ' αιτίας των μαζικών αντιδράσεων, του μέτρου της αύξησης των εργατικών εισφορών στην κοινωνική ασφάλιση.

    Ακόμη και ο συντηρητικός πρόεδρος της Πορτογαλίας, Καβάκο Σίλβα, επέκρινε εκ προοιμίου τα μέτρα σκληρής λιτότητας του προϋπολογισμού.

    [09] Τρεις μήνες εκτός ο Μαρσέλο της Ρεάλ Μαδρίτης

    Σημαντική απώλεια για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες θα παραμείνει ο Μαρσέλο, ο οποίος τραυματίστηκε στο δεξί πόδι στη διάρκεια προπόνησης με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

    «Φαίνεται ότι αυτός ο τραυματισμός θα τον κρατήσει τρεις μήνες εκτός δράσης» δήλωσε για τον Βραζιλιάνο μπακ ο εκπρόσωπος του ισπανικού συλλόγου. Μάλιστα ο 24χρονος διεθνής αμυντικός θα μεταβεί στις ΗΠΑ για να εξεταστεί από ειδικό ορθοπεδικό και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση της ομάδας του από τη νέα χρονιά.

    [10] Ψηφιακές γίνονται όλες οι υπηρεσίες της Επιτροπής Ανταγωνισμού

    Ηλεκτρονικές γίνονται όλες οι συναλλαγές των πολιτών με την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων η οριζόντια Πράξη "Ψηφιακές Υπηρεσίες Επιτροπής Ανταγωνισμού" εντάχθηκε στο πρόγραμμα, Κοινωνία της Πληροφορίας.

    Η χρονική διάρκεια υλοποίησης της πράξης είναι 29 μήνες και η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη για τον υπολογισμό της κοινοτικής συνδρομής ανέρχεται σε 1.484.210 ευρώ.

    Στο σχεδιαζόμενο σύστημα θα έχουν ελεγχόμενη και διαβαθμισμένη πρόσβαση οι αρμόδιες υπηρεσίες της Επιτροπής αλλά και οι συναλλασσόμενοι με αυτή, εντός και εκτός Ελλάδος.

    [11] Επτά μερίδες φρούτων και λαχανικών καθημερινά για καλή ψυχική υγεία

    Αν ένα μήλο τη μέρα το γιατρό τον κάνει πέρα, η κατανάλωση επτά μερίδων φρούτων και λαχανικών καθημερινά αυξάνει την ψυχική υγεία και το αίσθημα ευτυχίας των ανθρώπων, σύμφωνα με μια νέα βρετανική μελέτη.

    Οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο Γουόργουικ της Βρετανίας και το Κολλέγιο Ντάρτμουθ των ΗΠΑ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό κοινωνικών ερευνών "Social Indicators Research", μελέτησαν τις διατροφικές συνήθειες 80.000 ανθρώπων και συσχέτισαν το είδος της διατροφής με τα συναισθήματα λιγότερης ή περισσότερης ευεξίας που ένιωθαν αυτοί οι άνθρωποι.

    Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ψυχική υγεία αυξάνει με τον αριθμό των φρούτων και λαχανικών που τρώει κανείς και φαίνεται να κορυφώνεται στις επτά μερίδες κάθε μέρα. Με δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που τρώνε από ελάχιστα έως καθόλου φρούτα και λαχανικά, η νέα έρευνα δείχνει ότι χάνουν όχι μόνο από άποψη σωματικής, αλλά και ψυχικής υγείας.

    [12] Οι Σκωτσέζοι θα θυμηθούν σήμερα, τον Γ. Γουάλας

    Στο Εδιμβούργο μεταβαίνει σήμερα ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον για να σφραγίσει τη συμφωνία για την διεξαγωγή το 2014 δημοψηφίσματος για το "ιστορικό", όπως χαρακτήρισε, θέμα της ανεξαρτησίας της Σκωτίας.

    Ο Κάμερον θα συναντηθεί με τον εθνικιστή πρωθυπουργό--"πρώτο υπουργό"--της Σκωτίας Αλεξ Σάλμοντ, ο οποίος ζητεί να διεξαχθεί το δημοψήφισμα σε δύο χρόνια από τώρα.

    "Εγώ προσωπικά τάσσομαι υπέρ ενός Ηνωμένου Βασιλείου. Όμως είναι θέμα των Σκωτσέζων να πάρουν την ιστορική απόφαση. Το μέλλον της Σκωτίας εξαρτάται από την ετυμηγορία τους",αναμένεται να επισημάνει ο βρετανός πρωθυπουργός.

    Μετά τις πολύμηνες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, η συμφωνία θα δώσει την εξουσία στο κοινοβούλιο της Σκωτίας να οργανώσει το δημοψήφισμα.

    Όπως απαιτεί η βρετανική κυβέρνηση το ένα και μοναδικό ερώτημα που θα τεθεί στο δημοψήφισμα θα είναι: "είστε υπέρ ή κατά της ανεξαρτησίας;"

    Ο Σάλμοντ, ηγέτης του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας, θα προτιμούσε από την πλευρά του ένα άλλο λιγότερο άμεσο ερώτημα, αφού γνωρίζει πως είναι δύσκολο να κερδίσει το "ναι" της αυτονομίας.

    Πρόσφατη δημοσκόπηση, που δημοσιοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου, δείχνει πως λιγότερο από το 1/3 των 5,2 εκατομμυρίων Σκωτσέζων, ποσοστό 28%, επιθυμούν την ανεξαρτησία.

    [13] Την εξέταση από ανιχνευτή ψεύδους σκέφτεται ο Άρμστρονγκ

    Ο πρώην ποδηλάτης Λανς Άρμστρονγκ, ο οποίος κατηγορείται για ντόπινγκ, θα μπορούσε να υποβληθεί στη δοκιμασία του ανιχνευτή ψεύδους όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Τιμ Χέρμαν, μιλώντας στο BBC.

    «Ποιος ξέρει, ίσως το κάνουμε» είπε ο Χέρμαν, ο οποίος, ωστόσο, εξήγησε ότι αυτό δύσκολα μπορεί να βοηθήσει τον πελάτη του να αποκαταστήσει τη φήμη του, μετά το πόρισμα των χιλίων και πλέον σελίδων που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα από τον αμερικανικό οργανισμό καταπολέμησης του ντόπινγκ (Usada) και στο οποίο γίνεται λόγος για ένα «σοφιστικέ σύστημα ντόπινγκ» εκ μέρους του Άρμστρονγκ.

    Τους πρώτους μήνες του 2012, ο Ισπανός Αλμπέρτο Κονταδόρ βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία κλενβουτερόλη, ύστερα από έλεγχο ντόπινγκ, και προσπάθησε να αποδείξει την αθωότητά του με τον ίδιο τρόπο.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 15 October 2012 - 6:30:45 UTC