Browse through our Interesting Nodes for Legal Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-10-11

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επιμήκυνση δύο ετών ζητά η Λαγκάρντ
  • [02] Παρουσιάζεται το σύστημα «Αριάδνη»
  • [03] "Βγάζει ζουμί" η έρευνα για τις καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό
  • [04] «Το ρήμα τρελαίνομαι έχει μπει στην καθημερινότητά μας»
  • [05] Αερογέφυρα ζωής, μετά τον θάνατο 59χρονης από τη Σερβία, στην Κρήτη
  • [06] Aντιμέτωποι στο Κεντάκι οι δύο υποψήφιοι αντιπρόεδροι των ΗΠΑ
  • [07] Nέος προπονητής της AEK είναι ο Έβαλντ Λίνεν
  • [08] Το ελληνικό τραγούδι και οι επιρροές του, στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών
  • [09] Απεργούν οι δικηγόροι της Αθήνας την ερχόμενη Τετάρτη
  • [10] Προσαγωγές στην Πάτρα για επίθεση σε κατάστημα εστίασης
  • [11] Τρεις συλλήψεις έπειτα από συμπλοκή μεταξύ οπαδών Νίκης - Ολυμπιακού Βόλου
  • [12] «Ευχαρίστως θα επέστρεφα στη Μίλαν», λέει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
  • [13] Έφυγε από τη ζωή ο πρώην άσσος του αμερικανικού ποδοσφαίρου Άλεξ Καρράς

  • [01] Επιμήκυνση δύο ετών ζητά η Λαγκάρντ

    Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ θεωρεί ότι είναι "αναγκαίο" να δοθεί στην Ελλάδα επιλέον χρόνος δύο ετών, μέχρι το 2016, για να επιτύχει τον περιορισμό των ελλειμμάτων της κατ΄εφαρμογήν των απαιτήσεων των διεθνών πιστωτών της.

    "Μία επιμήκυνση δύο ετών είναι αναγκαία για να κατορθώσει η Ελλάδα να φέρει εις πέρας το πρόγραμμα εξυγίανσης των δημοσιονομικών της", στόχος του οποίου είναι σήμερα η μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος στο 2,1% του ΑΕΠ το 2014, έναντι του 7,3% που προβλέπεται για φέτος.

    Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει ήδη διατυπώσει τη θέση ότι υπάρχουν "ισχυρά επιχειρήματα" για να δοθεί περισσότερος χρόνος στην Ελλάδα, αλλά είναι η πρώτη φορά που η Κριστίν Λαγκάρντ αναφέρεται σαφώς σε μία χρονική επιμήκυνση δύο ετών.

    "Αντί για μία κατά μέτωπον και μαζική μείωση ... μερικές φορές είναι προτιμότερο να δίνεται λίγο περισσότερος χρόνος", δήλωσε η Κριστίν Λαγκάρντ στο Τόκιο, όπου διεξάγεται η ετήσια γενική συνέλευση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

    "Αυτό υποστηρίξαμε για την Πορτογαλία, αυτό υποστηρίξαμε για την Ισπανία και αυτό υποστηρίζουμε για την Ελλάδα", είπε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ.

    [02] Παρουσιάζεται το σύστημα «Αριάδνη»

    Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης παρουσιάζει αυτή την ώρα το σύστημα «Αριάδνη» το οποίο προβλέπει συμβολαιογραφική πράξη για κάθε οικογενειακή μεταβολή, όπως κηδεία, γάμος και διαζύγιο.

    Στόχος του συστήματος αυτού είναι να εξαλειφθούν οι συντάξεις "μαϊμού".

    [03] "Βγάζει ζουμί" η έρευνα για τις καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό

    Αναντιστοιχία σε ποσοστό 25% με τα δηλωθέντα εισοδήματα δείχνουν οι πρώτοι έλεγχοι των 54.000 φυσικών και νομικών προσώπων που έχουν στείλει εμβάσματα στο εξωτερικό, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.

    Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο υφυπουργός κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για την πορεία και τη διαδικασία των ελέγχων από τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

    Ο κ. Μαυραγάνης ξεκάθαρα περιέγραψε ότι ο έλεγχος αυτός έχει μπει σε προτεραιότητα από τα ελεγκτικά όργανα. Με τα στοιχεία αυτά έχουμε ένα μικρό περιουσιολόγιο το οποίο πολύ γρήγορα πρέπει να αξιοποιήσουμε, είπε ο υφυπουργός Οικονομικών σημειώνοντας ότι ο σημαντικότερος λόγος που πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στους ελέγχους των εμβασμάτων είναι ότι η κοινωνία δεν μπορεί να βλέπει τα βάρη να τα επωμίζονται συνεχώς οι αδύναμοι. Μάλιστα, ο υφυπουργός ενημέρωσε τη βουλευτή ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών.

    Όμως ο υφυπουργός αναφέρθηκε και στον έλεγχο στοιχείων για την αγορά ακινήτων στο Λονδίνο από Έλληνες. Όπως είπε η ενημέρωση που υπάρχει στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα είναι για αγορές ακινήτων Ελλήνων στο Λονδίνο μέχρι 31.12.2010. Από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχουν ήδη προκύψει στοιχεία τα οποία ερευνώνται προκειμένου να προχωρήσουν οι καταλογισμοί φόρων. Στο αίτημα της βουλευτού να επεκταθεί η έρευνα για την αγορά ακινήτων στο Λονδίνο και πριν από το 2009, ο υφυπουργός δεν το αρνήθηκε. Είπε όμως ότι αυτή τη στιγμή προέχει ο έλεγχος της μεταφοράς κεφαλαίων στο εξωτερικών και η αξιοποίηση των στοιχείων που διαβιβάστηκαν από τις τράπεζες.

    [04] «Το ρήμα τρελαίνομαι έχει μπει στην καθημερινότητά μας»

    «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές εκείνο που αξίζει, ο καθένας από εμάς να επιχειρήσει, είναι να διαφυλάξει ζωντανό το συναισθημά του, τη σκέψη του, και την ανθρωπιά του. Υπάρχει ο φόβος να ξυπνήσεις ένα πρωί, να πας στον καθρέφτη και να δεις κάτι που δεν το αναγνωρίζεις, να δεις ένα τέρας. Ενα κακό εαυτό, που κοιτάει μόνο την πάρτη του, που δεν νοιάζεται καθόλου για το τι γίνεται γύρω του και που όλα αυτά που συμβαίνουν, τα αντιμετωπίζει ως μια φυσική και αναπόφευκτη κατάσταση. Πρέπει να έχουμε τα αντανακλαστικά μας, να μην θεωρήσουμε την αθλιότητα ως κάτι φυσικό. Δεν πρέπει ποτέ να χάσουμε την αίσθηση του αποτροπιασμού και της οργής που μας προκαλεί, να μην την αποδεχτούμε ως κάτι φυσικό» είπε στο ΑΜΠΕ η συγγραφέας και καθηγήτρια ψυχολογίας Φωτεινή Τσαλίκογλου, η οποία με αφορμή τηνχθεσινήΠαγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, συμμετείχε σε εκδήλωση με θέμα «Η αποτύπωση της ψυχικής ασθένειας στη λογοτεχνία», που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Μεταίχμιο.

    «Η απόκλιση από τον κανόνα μας κλέβει πράγματα αλλά μας δωρίζει άλλα» είπε η κ. Τσαλίκογλου και μιλώντας για τις επιπτώσεις τις κρίσης τόνισε: «προφανώς η ψυχική μας υγεία είναι πιό ευάλωττη στις μέρες μας. Το ρήμα τρελαίνομαι έχει μπει στην καθημερινότητά μας και δεν είναι σχήμα λόγου, παρά πολύς κόσμος νοιώθει να μην έχει αντοχές να διαχειριστεί αυτό που περνάει. Και δεν είναι μόνο τα ορατά σημάδια όπως οι αυτοκτονίες, οι αγχώδεις διαταραχές, τα ψυχικά νοσήματα, υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι που είναι πολύ λιγότερο ορατό, όπως η αύξηση των τροχαίων, η αύξηση των επικίνδυνων συμπεριφορών των παιδιών αλλά και πιό σκοτεινά κομμάτια, όπως πχ η απροθυμία να προστατεύσεις την υγεία σου δηλ. να επισκεφθείς ενα γιατρό. Την παραίτηση από την φροντίδα του εαυτού μας τη θεωρώ κάτι πολύ ύπουλο και σκοτεινό. Ταυτοχρονα όμως υπάρχει και η αντίθετη πλευρά από την παραίτηση, όλη αυτή η κρίση σου οξύνει τη διάθεση να μην το βάλεις κάτω, και να το παλέψεις».

    [05] Αερογέφυρα ζωής, μετά τον θάνατο 59χρονης από τη Σερβία, στην Κρήτη

    Ζωή με το θάνατό της έδωσε σε συνανθρώπους μας μια 59χρονη από τη Σερβία που είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν είχε πέσει στους κυματοθραύστες του λιμενοβραχίονα στο Ηράκλειο.

    Το ατύχημα είχε γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου και ο σκύλος της γυναίκας ήταν αυτός που είχε καθοδηγήσει ζευγάρι περαστικών για να βρουν την τραυματισμένη γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

    Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών η γυναίκα δεν κατόρθωσε να κρατηθεί στη ζωή και η οικογένειά της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της.

    Έτσι, χθες το βράδυ στήθηκε αερογέφυρα ζωής από το Ηράκλειο όπου τέσσερις ομάδες γιατρών, παρέλαβαν την καρδιά, το ήπαρ, τα νεφρά και τους κερατοειδείς για να μεταμοσχευθούν σε ασθενείς.

    [06] Aντιμέτωποι στο Κεντάκι οι δύο υποψήφιοι αντιπρόεδροι των ΗΠΑ

    Οι δύο υποψήφιοι αντιπρόεδροι, ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν και ο Ρεπουμπλικάνος Πολ Ράιαν, αναμετρώνται σήμερα το βράδυ στο Κεντάκι, λιγότερες από 30 ημέρες από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

    Η μικρή πόλη Ντάνβιλ είναι έτοιμη να υποδεχτεί στις 21:00 τοπική ώρα (04:00 ώρα Ελλάδας) τους δύο υποψήφιους στο πανεπιστήμιο Centre College, για το παραδοσιακό ντιμπέιτ που πραγματοποιείται από το 1976.

    Η τηλεοπτική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο αντιπροέδρους συνήθως έχει μικρότερη σημασία από αυτή των δύο υποψηφίων προέδρων, όμως μετά την "ήττα" του Μπαράκ Ομπάμα στο πρώτο ντιμπέιτ, αποκτά ενδιαφέρον, ιδιαίτερα λόγω των τελευταίων δημοσκοπήσεων από τον ιστότοπο RealClearPolitics που δίνουν προβάδισμα στον Μιτ Ρόμνεϊ, ποσοστό 48% έναντι 47,3% του απερχόμενου προέδρου.

    Οι οδηγίες που έχει λάβει ο Μπάιντεν από τους επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας είναι να αντεπιτεθεί για να κερδίσει και πάλι την διαφορά που είχε ο Ομπάμα απέναντι στον Ρόμνεϊ. Την τηλεοπτική αναμέτρηση Μπάιντεν-Ράιαν θα παρακολουθήσουν, ο Ομπάμα από την Φλόριντα και ο Ρόμνεϊ από την Βόρεια Καρολίνα.

    [07] Nέος προπονητής της AEK είναι ο Έβαλντ Λίνεν

    Οριστικά νέος προπονητής της AEK είναι ο Εβαλντ Λίνεν, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τετάρτη τη συμφωνία μαζί του.

    Ο Γερμανός προπονητής, που αναλαμβάνει την «Ενωση» ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου, έφθασε στην Αθήνα γεμάτος όρεξη και αυτοπεποίθηση: «Εγώ δεν κοιτάζω τις πιθανότητες, αλλά κοιτάζω τις προοπτικές που υπάρχουν. Υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες στην ομάδα», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής κατά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος» και συμπλήρωσε:

    «Υπάρχουν κάποιοι νέοι παίκτες στην ομάδα, αλλά έχει και κάποιους έμπειρους. Χρειάζεται δουλειά γιατί υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Δεν έχω δει από κοντά τους παίκτες, μπορώ να πω μόνο όσα έχω δει σε βίντεο, αλλά μπορώ να κρίνω έτσι την ποιότητα τους. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως παρότι η ομάδα έχει κάνει ήττες, ήταν στο ένα γκολ. Αυτό οφείλεται σε πολλές παραμέτρους. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι δεμένος με την ομάδα, αλλά αυτή η τρέλα πρέπει να βγαίνει θετικά. Είναι νέοι παίκτες και χρειάζονται στήριξη. Το σημαντικό είναι να διορθώνουμε τα λάθη που κάνουμε.»

    [08] Το ελληνικό τραγούδι και οι επιρροές του, στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

    Οι Έλληνες ποιητές έχουν επηρεάσει και επηρεάζουν τους Έλληνες στιχουργούς ή το αντίστροφο; Αυτό ήταν το θέμα συζήτησης χθές στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών που διήρκησε περίπου δυο ώρες. Κεντρικός ομιλητής ο ποιητής Γιώργος Μπλάνας, και επιμελητής της συζήτησης ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

    «Πάρα πολλές φορές έχουμε αποδώσει εύσημα στην ποίηση, σε ένα πάρα πολύ σπουδαίο ποίημα που έχει την απλότητα ενός τραγουδιού του Τσιτσάνη, αλλά και το ανάποδο. Ακούμε δηλαδή ένα απλό λαικό τραγούδι του Τσιτσάνη και λέμε αυτό θα το ζήλευε ακόμα και ο Ελύτης ή ακόμα και ο Καβάφης».

    Με αυτό το παράδειγμα ο Δ. Παπαδημητρίου καλωσόρισε όσους βρέθηκαν στο αμφιθέατρο του πέμπτου ορόφου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, με αφορμή την κουβέντα για το ελληνικό τραγούδι.

    «Όταν ακούω τις λέξεις ποίημα και στίχος για τραγούδι καταλαβαίνω το ίδιο ακριβώς πράγμα. Οι στίχοι ενός τραγουδιού είναι πάντα ένα ποίημα.O χειρισμός του λόγου είναι και στις δύο περιπτώσεις ποιητικός. Ρυθμός σταθερός ή ελεύθερος, έκφραση συναισθημάτων με σχήματα λόγου -λίγοτερο ή περισσότερο σύνθετα. Δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος που μας επιβάλει κάποια διάκριση άνεμεσα στους στίχους των τραγουδιών και τα ποιήματα», τόνισε στην εισήγησή του ο ποιητής Γιώργος Μπλάνας.

    Μετά την εισήγηση του Γ.Μπλάνα για το «τοπίο» του ελληνικού τραγουδιού ακολούθησε ανοικτή συζήτηση με το κοινό. Μεταξύ των παρεβρισκόμενων ήταν οι: Χρήστος Νικολόπουλος, Νίκος Ξυδάκης, Νίκος Ζούδιαρης, Γιώργος Καζαντζής, Γιώργος Ανδρέου, Γιάννης Σπανός, Ορφέας Περίδης.

    [09] Απεργούν οι δικηγόροι της Αθήνας την ερχόμενη Τετάρτη

    Οι δικηγόροι της Αθήνας θα απέχουν από τα καθήκοντά τους την ερχόμενη Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012, ενώ τα γραφεία του Συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ).

    Οι δικηγόροι, απέχουν από τα καθήκοντά τους «ως ελάχιστη ένδειξη αντίδρασης στα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα που πλήττουν -κατά τρόπο άδικο, κοινωνικά άνισο και ανάλγητο- τον κλάδο των δικηγόρων και, γενικότερα, το σύνολο των ελεύθερων επαγγελματιών αδιακρίτως, ιδίως δε τους νέους που βιώνουν στο μέγιστο βαθμό τις συνέπειες της δυσμενούς συγκυρίας».

    Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ επικύρωσε την απόφαση της συντονιστικής επιτροπής των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για τη συμμετοχή των Αθηναίων δικηγόρων την ίδια μέρα (17ης Οκτωβρίου) στη συγκέντρωση των επιστημονικών φορέων (μηχανικών, γιατρών, φαρμακοποιών, κλπ) και την εν συνεχεία πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 και θα έχει αφετηρία το κτίριο του ΔΣΑ επί της οδού Ακαδημίας 60.

    [10] Προσαγωγές στην Πάτρα για επίθεση σε κατάστημα εστίασης

    Περίπου 10 άτομα έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια Πατρών, για την επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κατάστημα εστίασης στα Ψηλά Αλώνια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα αντεξουσιαστών κατευθύνθηκε προς το κατάστημα και προκάλεσε ζημιές στις τζαμαρίες. Επίσης, λόγω της θραύσης των τζαμιών προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα κοντά στο κατάστημα.

    Σημειώνεται ότι έξω από το συγκεκριμένο κατάστημα είχαν προκληθεί περιορισμένης έκτασης επεισόδια το βράδυ των εκλογών της 6ης Μαΐου.

    [11] Τρεις συλλήψεις έπειτα από συμπλοκή μεταξύ οπαδών Νίκης - Ολυμπιακού Βόλου

    Τρεις νεαροί συνελήφθησαν έπειτα από αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο Βόλο, μεταξύ οπαδών των τοπικών ομάδων της Νίκης και του Ολυμπιακού.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα είκοσι οπαδών της Νίκης Βόλου, μετέβη, μετά το νικηφόρο αγώνα της ομάδας τους κόντρα στον Ηρακλή για το πρωτάθλημα της «Φούτμπολ-Λιγκ», σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού, που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Δημητριάδος. Εκεί, σημειώθηκε αρχικά φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους και ακολούθησε συμπλοκή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα και να προκληθούν υλικές ζημιές στα γραφεία του συνδέσμου.

    Όπως έγινε γνωστό, η Αστυνομία προέβη σε τρεις συλλήψεις, ενώ, την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων δραστών.

    [12] «Ευχαρίστως θα επέστρεφα στη Μίλαν», λέει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

    Η Μίλαν πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο κι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κάνει ακόμα πιο μεγάλη την πίκρα των οπαδών της.

    Ο Σουηδός που μέσα σε λίγους μήνες έγινε ηγέτης της Παρί Σεν Ζερμέν, δήλωσε ότι ευχαρίστως θα επέστρεφε στους "ροσονέρι", αν είχε αυτή τη δυνατότητα. «Μου άρεσε πολύ στο Μιλάνο. Συνήθως, δεν επιστρέφεις ποτέ σε μια ομάδα από την οποία φεύγεις, αλλά με τη Μίλαν θα μπορούσα να το κάνω.

    Είναι ένας φανταστικός σύλλογος» είπε ο 31χρονος στράικερ στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, ενόψει του αγώνα της Σουηδίας με τα Νησία Φερόε, για τους προκριματικούς του Μουντιάλ 2014.

    [13] Έφυγε από τη ζωή ο πρώην άσσος του αμερικανικού ποδοσφαίρου Άλεξ Καρράς

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο Ελληνοαμερικανός άσσος του αμερικανικού ποδοσφαίρου και επιτυχημένος ηθοποιός της τηλεόρασης και του κινηματογράφου Άλεξ Καρράς, έγραψανοι Λος Άντζελες Τάιμς.

    Ο Καρράς έφυγε από τη ζωή λόγω μιας σειράς προβλημάτων υγείας που παρουσίαζε, μεταξύ των οποίων η νεφρική ανεπάρκεια και η άνοια. Μαζί με μια ομάδα άλλων πρώην παικτών είχε καταθέσει μήνυση κατά του NFL για την μακροπρόθεσμη βλάβη που προκάλεσαν στην υγεία του τα επανειλημμένα χτυπήματα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του.

    Ο Καρράς αγωνιζόταν με τους Ντιτρόιτ Λάιονς από το 1958 ως το 1971 και ήταν πολύ γνωστός μεταξύ των φιλάθλων. Όταν τελείωσε η σταδιοδρομία του στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, έγινε ένας επιτυχημένος ηθοποιός, γνωστός από την κλασική κωμωδία του Μελ Μπρουκς "Μπότες, Σπιρούνια και Καυτές Σέλες" (Blazing Saddles) και από την οικογενειακή τηλεοπτική σειρά Webster.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 11 October 2012 - 8:30:43 UTC