Browse through our Interesting Nodes of the Hellenic Government Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-09-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σε εξέλιξη η συνάντηση Στουρνάρα - τρόικας
  • [02] Συγχωνεύσεις κλινικών με νοσοκομειακές μονάδες στη βόρεια Αττική
  • [03] Fuerza Bruta στο Θέατρο Badminton
  • [04] "Ετοιμοπόλεμος" ο Παναθηναϊκός για την πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ
  • [05] Τα ονόματα όσων έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό ζητούν 13 βουλευτές της ΝΔ
  • [06] Συνεχίζονται κανονικά από αύριο οι εξετάσεις στο ΤΕΙ Αθήνας
  • [07] Απορρίφθηκε το αίτημα ηθοποιού να αφαιρεθεί η αντιισλαμική ταινία από το YouTube
  • [08] Το Facebook ανακοίνωσε ότι θα χρεώνει τις διαφημίσεις στη σελίδα του
  • [09] Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αποζημίωση των καταστηματαρχών στο κέντρο της Αθήνας
  • [10] Για φοροεπιδρομή πρωτοφανών διαστάσεων κάνει λόγο το ΚΚΕ
  • [11] Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές στα Χανιά
  • [12] Σε μαζική πνευμονική εμβολή οφείλεται ο θάνατος του 48χρονου που είχε διακομισθεί από την Αμαλιάδα στην Πάτρα

  • [01] Σε εξέλιξη η συνάντηση Στουρνάρα - τρόικας

    Σε εξέλιξη είναι η κρίσιμη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Ι. Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικας.

    Ο υπουργός θα προσπαθήσει να βάλει "φρένο" στις επιπλέον απαιτήσεις των δανειστών, οι οποίοι επιμένουν σε περικοπές μισθών, συντάξεων και επιδομάτων, καθώς και απολύσεων στο Δημόσιο Τομέα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη του υπουργείου Οικονομικών και σε σχέση με την πρόταση «κεφαλικού φόρου» που φαίνεται να έχει εισηγηθεί η ελληνική πλευρά, δηλώνουν ότι αυτό εμπεριέχεται στον συνολικότερο εκσυγχρονισμό του φορολογικού συστήματος.

    Οι πέντε άξονες του νέου φορολογικού πλαισίου είναι:

    1.Ελεύθεροι επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις θα φορολογούνται με βάση τον εταιρικό φόρο, ο οποίος θα μειωθεί

    2.Όλη η επιχειρηματική δραστηριότητα θα φορολογείται με βάση βιβλία και στοιχεία και θα σταματήσουν να εφαρμόζονται οι τεκμαρτές και αυτοτελείς φορολογίες

    3.Εισαγωγή νέας φορολογικής κλίμακας με λιγότερα κλιμάκια

    4.Εξίσωση προς τα κάτω των ανώτατων φορολογικών συντελεστών στα εισοδήματα από εργασία και επιχειρηματική δραστηριότητα

    5.Διασταυρώσεις και χρήση όλων των «εργαλείων» που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Οικονομικών και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί έως τώρα.

    Το ίδιο υψηλόβαθμο στέλεχος, αναφερόμενο στον «κεφαλικό φόρο», τον αιτιολόγησε, λέγοντας ότι «αυτό που ακούστηκε ως πρόταση Στουρνάρα, δεν ήταν παρά ένα παράδειγμα τού τι θα μπορέσει να αποφέρει μια πολύ χαμηλή φορολόγηση, ώστε να γίνει αντιληπτό ότι η κλιμάκωση αυτής της φορολογίας προς τα επάνω θα μπορούσε να αποφέρει ακόμη περισσότερα έσοδα με δικαιότερο τρόπο».

    [02] Συγχωνεύσεις κλινικών με νοσοκομειακές μονάδες στη βόρεια Αττική

    Σε συγχώνευση κλινικών σε νοσοκομειακές μονάδες με στόχο την άνετη και άμεση πρόσβαση των ασθενών στο ΕΣΥ στο βορειοδυτικό άξονα της Αττικής, προχωρά το υπουργείο Υγείας.

    Συγκεκριμένα, εντάσσονται σε επίπεδο λειτουργίας κλινικές από το 1ο και το 7ο πρώην Θεραπευτήριο του ΙΚΑ, στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο, στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» και στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας.

    Σύμφωνα με το υπουργείο με τον τρόπο αυτό:

    - Ολοκληρώνεται η ανάπτυξη του σύγχρονου Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς και εντάσσεται στο πρόγραμμα των εφημεριών της Αττικής.

    - Αλληλοσυμπληρώνεται η λειτουργία μιας ενιαίας ομάδας νοσοκομείων στο βορειοδυτικό άξονα της Αττικής.

    - Αξιοποιείται πλήρως ο διαθέσιμος βιοϊατρικός και υλικοτεχνικός εξοπλισμός, ενώ τα αναφερθέντα νοσοκομεία ενισχύονται με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

    - Επιτυγχάνεται εξοικονόμηση πόρων ύψους 3.132.000 ευρώ ετησίως.

    Ο υπουργός Yγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, δήλωσε με αφορμή τις ανωτέρω εξαγγελίες: «Στόχος μας είναι για να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες. Ουδείς απολύεται, ουδείς χάνει τη δουλειά του. Καλούνται το επιστημονικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και το διοικητικό, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χάριν των πολιτών, εκεί όπου το καθήκον τους ορίζει».

    [03] Fuerza Bruta στο Θέατρο Badminton

    Το σόου Fuerza Bruta που έχει ξεσηκώσει το κοινό, σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται από το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και για λίγες παραστάσεις, στην Αθήνα, στο Θέατρο Badminton. Το Fuerza Bruta είναι η νέα δημιουργία της ομάδας που είχε ανεβάσει την παράσταση De La Guarda, που παρακολούθησαν στην Αθήνα το 2006 πάνω από 30.000 θεατές.

    Είναι για ένα μίγμα χορού, μουσικής, θεάτρου και κινηματογράφου, που παρά το ότι δεν έχει μία συγκεκριμένη ιστορία, κεντρίζει όλες τις αισθήσεις και τα συναισθήματα των θεατών. Στο συγκεκριμένο θέαμα οι αλήθειες συγκρούονται και η πραγματικότητα έρχεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι χορευτές τρέχουν ανάμεσα σε τοίχους που κινούνται, προσπαθούν να συναντηθούν τρέχοντας από τις αντίθετες πλευρές ενός πανιού που στροβιλίζεται και διασκεδάζουν χορεύοντας σ' έναν υδάτινο κόσμο που αιωρείται μερικά εκατοστά πάνω από τα κεφάλια των θεατών.

    Η ασταμάτητη δράση και η κίνηση στον αέρα συνοδεύονται από δυνατή μουσική και ήχους κρουστών. Η σκηνή του Θεάτρου Badminton, εκτός από την παράσταση, θα δεχτεί και τους ίδιους τους θεατές, οι οποίοι όρθιοι και κοιτώντας ψηλά θα παρακολουθούν τα δρώμενα στην υδάτινη επιφάνεια του Fuerza Bruta.

    Τέλος, για να δείτε το Fuerza Bruta πρέπει:

    - Να ξέρετε ότι θα είστε όρθιοι για 70 περίπου λεπτά.

    - Να μη σας ενοχλούν οι ψιχάλες και γενικά το νερό.

    - Να μη σας ενοχλούν τα φώτα «στρομπ».

    - Να είστε από 8 ετών και άνω.

    [04] "Ετοιμοπόλεμος" ο Παναθηναϊκός για την πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ

    Στο Μάριμπορ της Σλοβενίας, βρίσκεται το «τριφύλι»καθώς φιλοξενείταιαπό την τοπική ομάδα στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ, απόψε στις 22.00.

    Ο προπονητής των «πρασίνων» Ζεσουάλντο Φερέιρα δήλωσε για τον αγώνα: «Είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός αγώνας. Πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να χτυπήσουμε τον αγώνα. Περιμένω να είμαστε σοβαροί, σταθεροί με σκοπό τη νίκη. Θαύματα δεν γίνονται. Χρειάζεται σιγουριά και πίστη σε αυτό που κάνουμε. Αναμένουμε παιχνίδι με δυσκολίες. Θα είναι τεστ για τις επιθετικές μας δυνατότητες. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε. Ποιος είναι φαβορί δεν έχει μεγάλη σημασία πριν τον αγώνα».

    [05] Τα ονόματα όσων έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό ζητούν 13 βουλευτές της ΝΔ

    Να κατατεθούν στη Βουλή οι πίνακες με τα ονόματα των προσώπων (φυσικών και νομικών) που έχουν αποστείλει εμβάσματα σε τράπεζες στο εξωτερικό από το 2009 έως και το 2011 και τα συνολικά ποσά των εμβασμάτων, ζητούν 13 βουλευτές της ΝΔ.

    Με ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων οι κ.κ. Γ. Κασαπίδης, Γ. Πλακιωτάκης, Ν. Σταυρογιάννης, Γ. Ορφανός, Ιων. Ανδριανός, Γ. Κοντογιάννης, Α. Μπέζας, Γ. Βλάχος, Μ. Παπαδόπουλος, Ευ. Κωνσταντινίδης, Κ. Σκρέκας, Ευλ. Αυγενάκης, Μ. Αντωνίου, ρωτούν τον υπουργό Οικονομικών τι θα πράξει ώστε να διαπιστωθεί αν τα ποσά αυτά προέρχονται από φοροδιαφυγή και να αποδοθούν τα αναλογούντα διαφυγόντα έσοδα στο Δημόσιο. Ρωτούν επίσης σε πόσες υποθέσεις έχουν διενεργηθεί φορολογικοί έλεγχοι και τι ποσά φόρων έχουν βεβαιωθεί.

    Όπως τονίζουν οι βουλευτές της ΝΔ, οι πολίτες απαιτούν να γνωρίζουν ονόματα και αριθμούς για να σταματήσει το κρυφτούλι και το «όλοι ίδιοι είμαστε» και κυρίως το «μαζί τα φάγαμε». «Δεν τα φάγαμε μαζί κι οι ευθύνες πρέπει να αποκτήσουν ονόματα. Τέλος το κρυφτούλι πίσω από το "υπεύθυνο" πολιτικό σύστημα. Οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν και οι υπεύθυνοι να κατονομαστούν», αναφέρουν.

    [06] Συνεχίζονται κανονικά από αύριο οι εξετάσεις στο ΤΕΙ Αθήνας

    Κανονικά συνεχίζονται αύριο 21 Σεπτεμβρίου οι εξετάσεις στο ΤΕΙ Αθήνας, το οποίο είχε κλείσει για τρεις ημέρες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποχρηματοδότησή του.

    Οι εξετάσεις θα συνεχισθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα, ενώ όσον αφορά τα μαθήματα που δεν έχουν γίνει κατά την περίοδο που έκλεισε το ίδρυμα, οι εξετάσεις θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 24/9 έως και την Τρίτη 2/10, με ευθύνη των διευθυντών σχολών και των προϊσταμένων τμημάτων.

    Η διοίκηση του Ιδρύματος επισημαίνει στην ανακοίνωσή της ότι δεν θα υπάρξει άλλη παράταση της εξεταστικής περιόδου. Επίσης, οι εγγραφές των νεοεισερχομένων θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 28/9, ενώ οι ανανεώσεις εγγραφών θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 24/9 μέχρι και την Κυριακή 7/10. Τονίζεται ότι μετά τις 7/10 δεν θα υπάρξει περαιτέρω παράταση της προθεσμίας ανανεώσεων εγγραφών. Ανανέωση εγγραφής θα πρέπει να κάνουν όλοι οι σπουδαστές ακόμη και όσοι οφείλουν μόνον πρακτική άσκηση ή πτυχιακή εργασία.

    [07] Απορρίφθηκε το αίτημα ηθοποιού να αφαιρεθεί η αντιισλαμική ταινία από το YouTube

    Δικαστήριο της Καλιφόρνιας απέρριψε σήμερα το αίτημα μιας ηθοποιού που ζητούσε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα του YouTube το απόσπασμα της αντιισλαμικής ταινίας που έχει πυροδοτήσει βίαιες διαδηλώσεις σε όλο το μουσουλμανικό κόσμο.

    Η ηθοποιός Σίντι Λι Γκαρσία, που ισχυρίζεται ότι εξαπατήθηκε και συμφώνησε να συμμετάσχει στην ταινία "Η αθωότητα των μουσουλμάνων", υποστηρίζει ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή της μετά την ανάρτηση του βίντεο στο YouTube. Με την αγωγή της στράφηκε εναντίον της μητρικής εταιρείας Google Inc και ενός άνδρα από την Καλιφόρνια που συνδέεται με την ταινία, ζητώντας να επιβληθεί μια προσωρινή εντολή διαγραφής του αποσπάσματος από την ιστοσελίδα.

    Η αγωγή της Γκαρσία είναι η πρώτη που κατατέθηκε εναντίον της ταινίας η οποία παρουσιάζει τον προφήτη Μωάμεθ ως τρελό ερωτύλο. Η ηθοποιός κατηγορεί τον παραγωγό Νακούλα Μπασελί Νακούλα ή Σαμ Μπάσιλ ότι την παραπλάνησε και για αυτό συμμετείχε σε αυτήν την "αηδιαστική" ταινία. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι πίστευε πως επρόκειτο για μια απλή περιπέτεια στην έρημο.

    "Δεν υπήρχε καμία αναφορά στον Μωάμεθ κατά τα γυρίσματα. Δεν υπήρχαν αναφορές στη θρησκεία και η κυρία Γκαρσία δεν ήταν ενήμερη για το ερωτικό περιεχόμενο της ταινίας", σημείωσε ο δικηγόρος της στην αγωγή του.

    [08] Το Facebook ανακοίνωσε ότι θα χρεώνει τις διαφημίσεις στη σελίδα του

    Το Facebook, το οποίο επιζητεί να βελτιώσει τις πηγές εισοδήματος που έχει, ανακοίνωσε σήμερα ότι οι εταιρειες που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό του για να κάνουν εμπορικές προσφορές στους "φαν" τους θα πληρώνουν εφεξής, καθώς θα υποχρεώνονται να αγοράζουν ταυτοχρόνως διαφημίσεις.

    "Οι επιχειρήσεις θα εξακολουθήσουν να μπορούν να κάνουν προσφορές για ένα ελάχιστο κόστος, αλλά θα δημιουργηθούν διαφημίσεις ώστε οι άνθρωποι να βλέπουν τις προσφορές στην αρχική τους σελίδα", δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook, διευκρινίζοντας ότι το ελάχιστο ποσό είναι 5 δολάρια ανά διαφήμιση.

    Οι προσφορές θα μπορούν να γίνονται από τις σελίδες που έχουν περισσότερους από 400 "φαν", "το οποίο θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να εντοπίζουν καλύστερα τα αποτελέσματα των εκστρατειών τους" και θα επιτρέψει επίσης στους επιχειρηματίες στο διαδίκτυο να τις χρησιμοποιούν, επισημαίνει το Facebook.

    [09] Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αποζημίωση των καταστηματαρχών στο κέντρο της Αθήνας

    Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στην Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο με το οποίο κυρώνεται η πράξη νομοθετικού περιεχομένου, για την αποζημίωση όσων επλήγησαν στο κέντρο της Αθήνας, απ' τις καταστροφές της 12ης Φεβρουαρίου, έπειτα από την μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα του Μνημονίου.

    Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από τα κόμματα της συμπολίτευσης και τον ΣΥΡΙΖΑ, καταψηφίστηκε από την Χρυσή Αυγή, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΚΚΕ ψήφισαν «παρών». Η ένσταση όσων αρνήθηκαν να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο, έγκειτο κυρίως στο άρθρο 6 της πράξης νομοθετικού περιεχομένου, που δίνει την δυνατότητα στο δήμο Αθηναίων να προβαίνει σε απευθείας αναθέσεις συμβάσεων μέχρι 60.000 ευρώ, χάριν συντόμευσης της διαδικασίας επισκευών κοινοχρήστων χώρων στο κέντρο της Αθήνας, που υπέστησαν ζημιές κατά τα επεισόδια.

    [10] Για φοροεπιδρομή πρωτοφανών διαστάσεων κάνει λόγο το ΚΚΕ

    «Η φοροληστεία είναι ένα από τα μέτωπα πάλης με τα οποία καλούνται να αναμετρηθούν και να δείξουν το μπόι τους η εργατική τάξη, οι φτωχομεσαίοι αγρότες και ελεύθεροι επαγγελματίες, οι γυναίκες και οι νέοι των λαϊκών οικογενειών» υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ ταυτόχρονα προστίθεται ότι «με περισσότερο πείσμα, οργάνωση και αλληλεγγύη, αξιοποιώντας την εμπειρία από τις περσινές πρωτοβουλίες, από τις όποιες μικρές νίκες έφερε ο αγώνας, να δυναμώσει η οργανωμένη άρνηση πληρωμής του χαρατσιού της ΔΕΗ, είτε στα ταμεία της ΔΕΗ είτε στις εφορίες, να μην περάσουν τα κόλπα και οι εκβιασμοί της κυβέρνησης, να καταργηθεί το χαράτσι στην πράξη».

    Το ΚΚΕ αναφέρει ότι την ώρα που η συγκυβέρνηση και η Τρόικα ετοιμάζονται να «σερβίρουν στον λαό τις περικοπές-δηλητήριο σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικά και προνοιακά επιδόματα, ύψους 11.5 δισεκατομμυρίων ευρώ», βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και «η πρωτοφανής φοροεπιδρομή στα λαϊκά εισοδήματα», ενώ την ίδια στιγμή «ο πακτωλός των επιδοτήσεων και φοροαπαλλαγών προς το μεγάλο κεφάλαιο πολλαπλασιάζεται».

    Το ΚΚΕ κάνει λόγο για φοροεπιδρομή πρωτοφανών διαστάσεων εναντίον της λαϊκής κατοικίας «καθώς τα λαϊκά νοικοκυριά έχουν λάβει εκτός από το ΕΤΑΚ 2009, και το ΦΑΠ 2010 και 2011, τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ οι οποίοι εκτός των φόρων για Δήμους, ΕΡΤ, ΑΠΕ (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) και ΥΚΩ, περιλαμβάνουν και την 1η δόση του Τέλους Ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) «δηλαδή του χαρατσιού της ΔΕΗ για το 2012».

    [11] Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές στα Χανιά

    Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις στα Χανιά λόγω των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν αργά το απόγευμα σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές, σε Καλάμι, Μεγάλα Χωράφια, 'Απτερα και Καλύβες.

    Η πρώτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε πίσω από το Καλάμι και επεκτάθηκε γρήγορα προς τα Μεγάλα Χωράφια ενώ λίγη ώρα αργότερα οι πυροσβεστικές δυνάμεις κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν δύο νέες φωτιές στις περιοχές 'Απτερα και Καλύβες.

    Η πύρινη λαίλαπα απείλησε τον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας όμως χάρη στην επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων ο κίνδυνος αποσοβήθηκε, ωστόσο οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή αποτελούν «σύμμαχο» για τη φωτιά.

    Οι πυροσβέστες πέραν της προσπάθειας να περιορίσουν την φωτιά δημιουργούν και αντιπυρικές ζώνες ώστε να μην απειληθεί εκ νέου ο αρχαιολογικός χώρος αλλά και κατοικίες που υπάρχουν στην περιοχή.

    Η φωτιά καίει επίσης χορτολιβαδική έκταση και ελιές νότια της εθνικής οδού Χανίων - Ρεθύμνου ενώ το έργο των πυροσβεστών συνδράμουν οχήματα των δήμων και εθελοντές.

    [12] Σε μαζική πνευμονική εμβολή οφείλεται ο θάνατος του 48χρονου που είχε διακομισθεί από την Αμαλιάδα στην Πάτρα

    Σε μαζική πνευμονική εμβολή οφείλεται ο θάνατος ενός 48χρονου, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος εξέπνευσε την περασμένη Κυριακή στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, αφού προηγουμένως είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο της Αμαλιάδος.

    Σύμφωνα με την Υγειονομική Περιφέρεια, μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του 48χρονου, διετάχθη προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό.

    Το πόρισμα της νεκροτομής, που διενεργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, έδειξε, σύμφωνα με την Υγειονομική Περιφέρεια, ότι ο ασθενής κατέληξε από μαζική πνευμονική εμβολή.

    Επίσης, ανακοινώθηκε ότι εφόσον προκύψουν ενδείξεις για διοικητικές ευθύνες, θα ακολουθήσει διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ενώ έχουν ήδη ενημερωθεί οι εισαγγελικές αρχές της Πάτρας και της Ηλείας.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 20 September 2012 - 18:30:46 UTC