Visit the Sites Mirrored on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-09-10

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Απολύσεις στο Δημόσιο και μειώσεις μισθών ζητά η τρόικα
  • [02] Νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών την Τετάρτη
  • [03] Σχέδιο για την εξόφληση των φαρμακοποιών ανακοινώνει ο Μ. Σαλμάς
  • [04] Έξι στους δέκα φορολογούμενους πλήρωσαν τη δόση στην εφορία
  • [05] «Φουσκώνει» το ηφαίστειο της Σαντορίνης
  • [06] Ανεξάρτητο κράτος από σήμερα το Κόσοβο
  • [07] Σεισμική δόνηση 4,5 Ρίχτερ στο 'Αγιο 'Ορος
  • [08] Καταρρακτώδεις βροχές στο Πακιστάν προκάλεσαν το θάνατο 69 ανθρώπων
  • [09] Απολύσεις στο Δημόσιο και μειώσεις μισθών, ζητά η τρόικα

  • [01] Απολύσεις στο Δημόσιο και μειώσεις μισθών ζητά η τρόικα

    Στο ύψος των 2,178 δισ. ευρώ ανέρχονται οι ενστάσεις της τρόικας για το πακέτο των μέτρων των περίπου 11,9 δισ. ευρώ, που παρουσίασε χθες στους εκπροσώπους των δανειστών το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, και εστιάζονται σε τρεις βασικούς τομείς: τις αμυντικές δαπάνες, τις λειτουργικές δαπάνες του Δημοσίου και τον περιορισμό των φαρμακευτικών δαπανών. Οι συγκεκριμένες ενστάσεις «συμπληρώνονται» από τις αμφισβητήσεις για το πώς θα μειωθεί ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων κατά 150.000 άτομα έως το 2015 (με την τρόικα να επιμένει για απολύσεις) και για τις εισπράξεις από την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

    Χθες, κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών επιβεβαίωσε τις ενστάσεις της τρόικας, η οποία, ειδικότερα αμφισβητεί ευθέως:

    -ότι οι λειτουργικές δαπάνες του Δημοσίου μπορούν να μειωθούν κατά 750 εκατ. ευρώ

    -ότι η μείωση κατά 517 εκατ. ευρώ των αμυντικών δαπανών δεν αποτελεί απλώς μια χρονική μετάθεση των πληρωμών, και

    -ότι μπορούν να περιοριστούν κατά 911 εκατ. ευρώ οι φαρμακευτικές δαπάνες και οι δαπάνες των ασφαλιστικών ταμείων.

    Στο ζήτημα της αποχώρησης των δημοσίων υπαλλήλων δεν αμφισβητείται τόσο το δημοσιονομικό όφελος από την εφαρμογή του μέτρου, αλλά το πώς θα γίνει τελικά η μείωση του προσωπικού (εφεδρεία, διαθεσιμότητα, προσυνταξιοδοτικό καθεστώς κ.λπ.). Και, σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικούς παράγοντες, η τρόικα συνεχίζει να ζητεί μετ' επιτάσεως να υπάρξουν απολύσεις, ακόμη και από τον στενό δημόσιο τομέα.

    Τέλος, η τρόικα επ' ουδενί δέχεται να εγγραφούν στο πακέτο των μέτρων, έσοδα από φοροδιαφυγή. Ζητεί να εμφανιστούν πρώτα συγκεκριμένα, μετρήσιμα αποτελέσματα, και μετά να υπολογισθεί κονδύλι από τη συγκεκριμένη πηγή.

    Οι ενστάσεις της τρόικας είχαν ως αποτέλεσμα να μην υπάρξει συμφωνία και στη συνάντηση των αρχηγών των τριών κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση. Καθώς, εάν γίνουν αποδεκτές οι θέσεις των εκπροσώπων των δανειστών, η δημοσιονομική αυτή «τρύπα» θα πρέπει να καλυφθεί από επιπρόσθετες οριζόντιες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα. Για παράδειγμα, θα πρέπει να είναι ολοσχερής η περικοπή των προνοιακών και κοινωνικών επιδομάτων, των δώρων των συνταξιούχων κ.λπ.

    Ανεξαρτήτως, πάντως, των ενστάσεων που υπάρχουν για επιμέρους μέτρα, ο συνολικός λογαριασμός που θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες ανέρχεται σε 11,87 δισ. ευρώ. Περιλαμβάνει περικοπές 7,31 δισ. ευρώ σε συντάξεις, μισθούς υπαλλήλων του δημόσιου τομέα, προνοιακά επιδόματα και φοροαπαλλαγές κοινωνικού χαρακτήρα, ενώ προβλέπονται και δραστικές μειώσεις συνολικού ύψους 4,56 δισ. ευρώ στους προϋπολογισμούς των τομέων της Υγείας, της Παιδείας, της Εθνικής 'Αμυνας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των ΔΕΚΟ και των λειτουργικών δαπανών όλων των υπουργείων.

    Τις μεγαλύτερες απώλειες θα υποστούν 2,8 εκατ. συνταξιούχοι, περίπου 150.000 εν ενεργεία ασφαλισμένοι, καθώς και ένα εκατομμύριο δικαιούχοι επιδομάτων ανεργίας, αναπηρίας, τριτεκνικών, πολυτεκνικών και προνοιακών. Όλοι αυτοί, θα έχουν τη διετία 2013- 2014, πρόσθετες εισοδηματικές απώλειες συνολικού ύψους 5,5 δισ. ευρώ (από αυτά, στα 4,6 δισ. ευρώ θα ανέλθουν οι απώλειες των συνταξιούχων).

    Τα βασικότερα μέτρα αφορούν:

    -Κατάργηση δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και θερινού επιδόματος.

    -Κλιμακωτές μειώσεις από 2% έως και 10% για όλους τους συνταξιούχους, των οποίων το άθροισμα κύριων και επικουρικών συντάξεων υπερβαίνει τα 1.000 ευρώ.

    -Πρόσθετες μειώσεις συνολικού ύψους 700 εκατ. ευρώ για τους συνταξιούχους, οι οποίοι υπάγονταν στα «ειδικά μισθολόγια».

    -Μειώσεις 22%- 35% στα εφάπαξ.

    -Αύξηση του ελάχιστου χρόνου ασφάλισης, ο οποίος απαιτείται για τη λήψη της κατώτατης σύνταξης.

    -«Ψαλίδι» 940 εκατ. ευρώ στα κοινωνικά επιδόματα.

    -Σημαντικές εισοδηματικές απώλειες, που φθάνουν συνολικά στα 1,32 δισ. ευρώ, για περίπου 700.000 πολιτικούς υπαλλήλους και λειτουργούς του Δημοσίου, καθώς επίσης και για περίπου 60.000 εργαζόμενους στις ΔΕΚΟ. Ενώ, οι περικοπές στα ειδικά μισθολόγια θα ισχύσουν αναδρομικά από την 1η Ιουλίου εφέτος, και θα αφαιρέσουν μικτά εισοδήματα συνολικού ύψους 600 εκατ. ευρώ και συνολικά καθαρά 410 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση.

    [02] Νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών την Τετάρτη

    Ραντεβού για την Τετάρτη έδωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση, καθώς η χθεσινή συνάντησή τους με επίκεντρο, το πακέτο των 11,9 δισ.ευρώ, έληξε χωρίς συγκεκριμένες αποφάσεις.

    Υπάρχουν κάποια όρια αντοχής, που κάθε καλόπιστος συνομιλητής μπορεί να τα καταλάβει, δήλωσε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει θέμα συνοχής της κυβέρνησης.

    Πρέπει να αντιληφθούν οι Ευρωπαίοι ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο, σχολίασε από την πλευρά του ο Φώτης Κουβέλης.

    Η συνοχή της κυβέρνησης είναι αδιαμφισβήτητη, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδικογλου, μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

    Στις 11.45 το πρωί ο πρωθυπουργός θα δεχθεί τους επικεφαλής της τρόικας στο Μαξίμου.

    [03] Σχέδιο για την εξόφληση των φαρμακοποιών ανακοινώνει ο Μ. Σαλμάς

    Ο Αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς,εν μέσω των συνεχιζόμενων αντιδράσεων, ανακοινώνει σήμερα στις 13.00,τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την αποπληρωμή των φαρμακοποιών και τωνγιατρών, στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ.

    Υπενθυμίζεται ότι οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας, συνεχίζουν τη μη χορήγηση επί πιστώσει φαρμάκων στους ασφαλισμένους.

    Τεταμένο το κλίμα και στον χώρο των γιατρών οι οποίοι προχωρούν σε νέα επίσχεση εργασίας.

    [04] Έξι στους δέκα φορολογούμενους πλήρωσαν τη δόση στην εφορία

    Σε νέα διόγκωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο, οδηγεί η αδυναμία καταβολής των φόρων από μια πολύ μεγάλη μερίδα πολιτών, καθώς -σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών- από τη ροή των εισπράξεων στον φόρο εισοδήματος, πολλοί φορολογούμενοι επιλέγουν να καταστήσουν τα χρέη τους ληξιπρόθεσμα, μεταθέτοντας σε βάθος χρόνου και σε πολύ περισσότερες δόσεις, την εξόφληση των υποχρεώσεών τους.

    Με βάση τα συγκεκριμένα στοιχεία, στις 31 Αυγούστου, οπότε και έληξε η προθεσμία για την καταβολή της 1ης από τις 7 δόσεις του φόρου εισοδήματος, περίπου 460.000 φορολογούμενοι πλήρωσαν μόνον ένα μικρό ποσόν έναντι της δόσης και δέχθηκαν το υπόλοιπο μέρος της δόσης να καταστεί ληξιπρόθεσμο χρέος. Παράλληλα, άλλοι περίπου 450.000 φορολογούμενοι δήλωσαν αδυναμία πληρωμής και δεν κατέβαλαν καθόλου τη δόση. Οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι μπορούν να ενταχθούν στη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, και να εξοφλήσουν τις υποχρεώσεις τους σε έως και 48 δόσεις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, τα πρόσθετα ληξιπρόθεσμα χρέη από τη μη καταβολή του εφετινού φόρου εισοδήματος να έχουν ανέλθει έως σήμερα στα 270 εκατ. ευρώ (35 εκατ. ευρώ από όσους κατέβαλαν κάποιο ποσό έναντι της δόσης και 235 εκατ. ευρώ από όσους δεν πλήρωσαν καθόλου τη δόση). Τη δόση του φόρου εισοδήματος που έληξε στις 31 Αυγούστου, πλήρωσαν ολόκληρη μόνον οι 6 στους 10 από τους υπόχρεους.

    [05] «Φουσκώνει» το ηφαίστειο της Σαντορίνης

    Ο υπόγειος θάλαμος του μάγματος (των λιωμένων πετρωμάτων) κάτω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης επεκτάθηκε σημαντικά, κατά περίπου 10 έως 20 εκατομμύρια κυβικά μέτρα, μεταξύ Ιανουαρίου 2011 και Απριλίου 2012, σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες των πανεπιστημίων της Οξφόρδης και του Μπρίστολ, σε συνεργασία με 'Ελληνες συναδέλφους τους από το πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος) και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Εργαστήριο Ανώτερης Γεωδαισίας).

    Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι το «φούσκωμα» του μάγματος έχει όγκο έως 15 φορές μεγαλύτερο από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Η προσθήκη αυτού του μάγματος, από άποψη όγκου, θεωρείται η σημαντικότερη που έχει λάβει χώρα από το 1955, λίγο μετά την τελευταία έκρηξη του ηφαιστείου.

    Οι ερευνητές υπολόγισαν ότι η διόγκωση του μάγματος οδήγησε σε ανύψωση της επιφάνειας του νησιού κατά 8 έως 14 εκατοστά στο ίδιο χρονικό διάστημα. Οι επιτόπιοι υπολογισμοί στη Σαντορίνη έγιναν με τη βοήθεια εικόνων από δορυφορικά ραντάρ που παρείχαν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) και η Γερμανική Υπηρεσία Διαστήματος (DLR), καθώς και μετρήσεων GPS από το έδαφος.

    Αν και τα νέα στοιχεία ρίχνουν περισσότερο φως στη λειτουργία του ηφαιστείου (το οποίο γύρω στα 1600 π.Χ. σημείωσε μία από τις μεγαλύτερες εκρήξεις στην παγκόσμια ιστορία, οδηγώντας πιθανώς στην καταστροφή του Μινωικού πολιτισμού), σύμφωνα με τους ερευνητές, δεν διαφωτίζουν για το μείζον ερώτημα: πότε το ηφαίστειο θα εκραγεί ξανά.

    [06] Ανεξάρτητο κράτος από σήμερα το Κόσοβο

    Το Κόσοβο αποκτά από σήμερα καθεστώς πλήρους ανεξαρτησίας και θα λειτουργεί πλέον ως κυρίαρχο κράτος. Το καθεστώς διεθνούς επιτήρησης που είχε επιβληθεί με το σχέδιο Αχτισάαρι παύει να ισχύει. Η σχετική απόφαση είχε ληφθεί στις 2 Ιουλίου, στη Βιέννη, από τη Διεθνή Ομάδα Καθοδήγησης, η οποία αποτελείται από χώρες που έχουν αναγνωρίσει τη μονομερώς ανακηρυχθείσα ανεξαρτησία του Κοσόβου, και από σήμερα τίθεται σε εφαρμογή.

    Στην Πρίστινα θα πραγματοποιηθεί, σήμερα το απόγευμα, επίσημη συνεδρίαση του κοινοβουλίου, κατά την οποία θα επικυρωθεί η τροποποίηση του συντάγματος για τη μετάβαση από το καθεστώς της επιτηρούμενης ανεξαρτησίας στο καθεστώς της απόλυτης ανεξαρτησίας. Το κοινοβούλιο του Κοσόβου θα αποφασίσει επίσης την παράταση της θητεία της διεθνούς αστυνομικής αποστολής EULEX μέχρι τον Ιούλιου του 2014.

    Στη συνεδρίαση αυτή θα παραστούν, εκτός από την τοπική πολιτική ηγεσία, ο "αρχιτέκτονας" της ανεξαρτησίας του Κοσόβου Μάρτι Αχτισάαρι, εκπρόσωποι 23 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αναγνώρισαν το Κόσοβο, όπως επίσης, εκπρόσωπος της Τουρκίας και των ΗΠΑ.

    Ο πρωθυπουργός του Κοσόβου Χασίμ Θάτσι κάλεσε του πολίτες να γιορτάσουν τη σημερινή ημέρα, χαρακτηρίζοντάς την "ιστορική".

    Το Κόσοβο ανακήρυξε μονομερώς την ανεξαρτησία του τον Φεβρουάριο του 2008 με βάση το σχέδιο που εκπονήθηκε από τη διεθνή μεσολαβητική ομάδα, επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρώην πρόεδρος της Φιλανδίας Μάρτι Αχτισάαρι. Προηγήθηκαν διαπραγματεύσεις με τη σερβική πλευρά που κράτησαν δύο χρόνια περίπου, χωρίς να καρποφορήσουν. Το Βελιγράδι, επικαλούμενο το Ψήφισμα 1244 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, από το 1999, που ορίζει το Κόσοβο ως αναπόσπαστο τμήμα της Σερβίας, αρνήθηκε στις συνομιλίες να δεχθεί την ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου. Στάση που τηρεί και σήμερα επιδιώκοντας επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το οριστικό καθεστώς του Κοσόβου.

    Το Κόσοβο μέχρι σήμερα αναγνώρισαν ως ανεξάρτητο κράτος 92 χώρες μέλη του ΟΗΕ, μεταξύ των οποίων και οι ΗΠΑ. Από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το αναγνώρισαν 23 χώρες, ενώ δεν το έπραξαν η Ισπανία, η Ελλάδα, η Ρουμανία και η Κύπρος. Η Ρωσία και η Κίνα θεωρούν την απόσχιση του Κοσόβου από τη Σερβία παράνομη.

    [07] Σεισμική δόνηση 4,5 Ρίχτερ στο 'Αγιο 'Ορος

    Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε, στις 10:30 χθες το βράδυ, νοτιοανατολικά της Χερσονήσου του Άθω, στο τρίτο «πόδι» της Χαλκιδικής.

    Σύμφωνα με το Σεισμολογικό Σταθμό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο νοτιοανατολικά της Ιερισσού, σε απόσταση 150 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης.

    Από τη σεισμική δόνηση δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή προβλήματα, ενώ οι σεισμολόγοι εμφανίζονται καθησυχαστικοί, υποστηρίζοντας πως το συγκεκριμένο επίκεντρο δίνει συχνά σεισμούς τέτοιου μεγέθους, καθώς βρίσκεται στην προέκταση από το ρήγμα της Ανατολίας.

    [08] Καταρρακτώδεις βροχές στο Πακιστάν προκάλεσαν το θάνατο 69 ανθρώπων

    Καταρρακτώδεις βροχές στο Πακιστάν προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον 69 ανθρώπων, ενώ εκατοντάδες είναι οι άστεγοι, γράφουν σήμερα οι τοπικές εφημερίδες.

    Οι αρχές προειδοποίησαν για πλημμύρες στις βόρειες και βορειοδυτικές περιοχές όπως και στο υπό πακιστανική διοίκηση Κασμίρ, όπου περίπου 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε δυστυχήματα που οφείλονταν στις καταρρακτώδεις βροχές τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

    "Ο παρατεταμένος βαρύς μουσώνας έχει προκαλέσει το θάνατο 69 ανθρώπων και τον τραυματισμό τουλάχιστον 70", είπε ο Ζαφάρ Ικμπαρ Καντίρ, επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαχείρισης Καταστροφών, τον οποίο επικαλείται η εφημερίδα Express Tribune.

    "Τουλάχιστον 7.000 σπίτια και καταστήματα υπέστησαν σοβαρές ζημιές σε όλη τη χώρα".

    [09] Απολύσεις στο Δημόσιο και μειώσεις μισθών, ζητά η τρόικα

    Πάνω από2,5 ώρες, διήρκησε η χθεσινή συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής της τρόικας και όπως δήλωσε, αμέσως μετά κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, «η τρόικα έχει αναμενόμενες ενστάσεις για κάποια μέτρα που δεν τα πολυκαταλαβαίνουν και θέλουν να τα εξειδικεύσουμε». Ερωτηθείς δε, «εάν στην περίπτωση εξειδίκευσης υπάρχει ενδεχόμενο να απορριφθούν από την τρόικα», απάντησε «ναι», προσθέτοντας, πάντως, ότι «το πακέτο πρέπει να "κλειδώσει" το συντομότερο δυνατόν».

    Παράλληλα, άλλος ανώτερος παράγοντας του οικονομικού επιτελείου ανέφερε ότι, ουσιαστικά, η τρόικα δεν δέχεται να εγγραφούν στο πακέτο των μέτρων έσοδα από φοροδιαφυγή, επισημαίνοντας ότι «πρέπει πρώτα να αποδείξουμε πως μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί, μέσα από σταδιακή αύξηση των εσόδων».

    Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών προσήλθε με φακέλους, στους οποίους υπήρχαν μέτρα άνω των 17 δισ. ευρώ, προκειμένου, μετά από τις ενστάσεις και αντιρρήσεις της τρόικας, να προκύψει «καθαρό» αποτέλεσμα 11,9 δισ. ευρώ για τη διετία 2013- 2014. Ερωτηθείς ο κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου, εάν το ύψος των ενστάσεων της τρόικας είναι 2 δισ. ευρώ, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: «κανένα σχόλιο».

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ελληνική πλευρά παρουσίασε, επίσης, τις βασικές υποθέσεις του λεγόμενου «μακροοικονομικού σεναρίου», το οποίο αφορά κυρίως την ύφεση και την ανεργία, που κινούνται ανεξέλεγκτα και συνδέονται με την έκθεση βιωσιμότητας του χρέους.

    Για το πακέτο των μέτρων θα υπάρξει μια πρόγευση στο προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού, που θα δημοσιοποιηθεί έως την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ ο κ. Στουρνάρας θα παρουσιάσει τα μέτρα, στη συνεδρίαση του Eurogroup, στις 14 Σεπτεμβρίου, στη Λευκωσία.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν πληροφορίες για ενστάσεις της τρόικας στα ισοδύναμα μέτρα και επιμονή στις απολύσεις στο Δημόσιο, στην εφαρμογή των μειώσεων μισθών και των ελαστικών ρυθμίσεων στην αγορά εργασίας, στο κλείσιμο ΔΕΚΟ, στην περικοπή δώρων και επιδομάτων στον δημόσιο τομέα και της 13ης και της 14ης σύνταξης για τους συνταξιούχους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 10 September 2012 - 4:30:37 UTC