Read the chronology of Turkish actions & claims against Greece, 1955-1996 Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-07-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Οι ωκεανοί ως «αποθήκες» του παραπανίσιου διοξειδίου του άνθρακα
  • [02] «Η αξία των εξαγωγών είναι ίση μόλις με το μισό της αξίας των εισαγωγών»
  • [03] Οι Ισπανοί καλούνται από τα συνδικάτα να διαδηλώσουν κατά της λιτότητας
  • [04] Τον φόργουορντ Στεφάν Λάσμε απέκτησε ο Παναθηναϊκός
  • [05] Πυρκαγιά σε κινηματογραφικό στούντιο της «Τσινετσιττά»
  • [06] Την ανάγκη για βασική αλλαγή του νόμου περί ιθαγένειας, τόνισε ο Ευρ. Στυλιανίδης
  • [07] ΚΚΕ: Οι εξελίξεις στη Συρία είναι υπόθεση του λαού της
  • [08] Εξετάζεται η προσωρινή διακοπή της ποινής του Σ. Ξηρού
  • [09] Αστυνομικός διευθυντής έβαζε καύσιμα, χρεώνοντάς τα στον δήμο
  • [10] Πάνω από το 7% αυξήθηκε η απόδοση των 10ετών ισπανικών ομολόγων
  • [11] Η ιταλική Βουλή ενέκρινε το δημοσιονομικό σύμφωνο της ΕΕ
  • [12] Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στη Δαμασκό κατά το επόμενο 48ωρο προαναγγέλλει ο στρατός
  • [13] Περιοδεία στα Βαλκάνια αρχίζει ο ΓΓ του ΟΗΕ
  • [14] Γ. Δώνης: «Πηγαίνουμε πιο γρήγορα απ' ότι περίμενα»

  • [01] Οι ωκεανοί ως «αποθήκες» του παραπανίσιου διοξειδίου του άνθρακα

    Φύκια που τρώνε... σίδερα και επιπλέουν στους ωκεανούς, απορροφώντας παράλληλα πλεονάζον διοξείδιο του άνθρακα από τον αέρα, θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα ακόμα «έξυπνο» (αν και επίμαχο) όπλο στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής. Για πρώτη φορά μία διεθνής επιστημονική έρευνα έδειξε ότι ο άνθρακας του διοξειδίου μπορεί να «θαφτεί» στα βάθη των θαλασσών με την ενδιάμεση βοήθεια που παρέχει το φυτοπλαγκτόν, το οποίο, από τη μία, βρίσκει?νόστιμο τον σίδηρο, τον τρώει και έτσι πολλαπλασιάζεται ραγδαία, ενώ από την άλλη, «ρουφάει» το ανθρωπογενές ατμοσφαιρικό διοξείδιο.

    Η διασπορά σωματιδίων σιδήρου στους ωκεανούς του πλανήτη μας θα μπορούσε να αποτελέσει μία αποτελεσματική τεχνική κατά της υπερθέρμανσης εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με τα συμπεράσματα ενός διεθνούς πειράματος, που συμπέρανε ότι όντως είναι δυνατό με αυτό τον τρόπο να δεσμευτούν και να απορροφηθούν από τις θάλασσες μεγάλες ποσότητες πλεονάζοντος ατμοσφαιρικού διοξειδίου του άνθρακα, του κατ' εξοχήν «αερίου του θερμοκηπίου».

    Η προτεινόμενη λύση εντάσσεται στο διαφιλονικούμενο πεδίο της γεωμηχανικής (geo-engineering), που φιλοδοξεί να κάνει τολμηρές επεμβάσεις στις φυσικές διαδικασίες, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή. Όμως τόσο αρκετοί επιστήμονες, όσο και περιβαλλοντολόγοι, ανησυχούν για τις επιπτώσεις τέτοιων προτάσεων, αν αυτές τελικά υλοποιηθούν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, για παράδειγμα, η γερμανική έρευνα αφήνει αναπάντητο το ερώτημα των συνεπειών των ρινισμάτων σιδήρου για τους θαλάσσιους οργανισμούς.

    [02] «Η αξία των εξαγωγών είναι ίση μόλις με το μισό της αξίας των εισαγωγών»

    Το πληροφοριακό σύστημα «Single Window» είναι, εκτός από τεχνολογικό έργο, ένα έργο αλλαγής στο δημόσιο τομέα που θα μας κάνει περισσότερο φιλικούς στην επιχειρηματικότητα, αξιόπιστους και εξωστρεφείς ως χώρα. Το έλλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο είναι από τις βασικές αιτίες που η χώρα βυθίστηκε στην κρίση και η αύξηση των εξαγωγών, αποτελεί αναγκαία συνθήκη για την ανάκαμψη της οικονομίας στα πλαίσια ενός νέου εξωστρεφούς προτύπου ανάπτυξης.

    Αυτό σημείωσε ο υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Νότης Μηταράκη στο Διεθνές Συνέδριο Εργασίας «National Trade Facilitation Strategy for Greece».

    Πρόσθεσε ότι παρά το γεγονός ότι οι ελληνικές εξαγωγές έχουν σημειώσει ιστορικό ρεκόρ, ξεπερνώντας το 10% του ΑΕΠ, όλες οι άλλες χώρες της ΕΕ έχουν πολύ καλύτερες εξαγωγικές επιδόσεις. «Το αντίστοιχο ποσοστό για την Ισπανία και την Πορτογαλία είναι διπλάσιο, ενώ για την Ιρλανδία και την Ολλανδία ξεπερνά το 50%. Έτσι, μπορεί το εμπορικό έλλειμμα να έχει μειωθεί, όμως ακόμα παραμένει υψηλό. Η αξία των εξαγωγών είναι ίση μόλις με το μισό της αξίας των εισαγωγών. Πρέπει λοιπόν να μην εφησυχάσουμε αλλά να προσπαθήσουμε πολύ περισσότερο ακόμα»,τόνισε.

    [03] Οι Ισπανοί καλούνται από τα συνδικάτα να διαδηλώσουν κατά της λιτότητας

    Οι Ισπανοί καλούνται από τα συνδικάτα να βγουν απόψε στους δρόμους σ' όλη τη χώρα για να πουν "όχι" στο νέο πρόγραμμα λιτότητας της κυβέρνησης, στην αύξηση του ΦΠΑ, στις δημοσιονομικές περικοπές που πλήττουν τους δημόσιους υπαλλήλους και τους ανέργους.

    "Ψηλά τα χέρια, γίνεται ληστεία" είναι το σύνθημα των διαδηλώσεων, αυθόρμητων ή οργανωμένων, που πολλαπλασιάζονται μετά την ανακοίνωση, στις 11 Ιουλίου, αυτού του προγράμματος που έχει στόχο την εξοικονόμηση 65 δισεκ. ευρώ.

    Η οργή των Ισπανών, οι οποίοι έχουν ήδη υποβληθεί σε βαριές θυσίες και ασφυκτιούν από μια ανεργία-ρεκόρ που φτάνει σχεδόν το 25%, αυξήθηκε μπροστά σ' αυτά τα νέα μέτρα.

    [04] Τον φόργουορντ Στεφάν Λάσμε απέκτησε ο Παναθηναϊκός

    Η τέταρτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αναμένεται να γίνει ο Στεφάν Λάσμε.

    Ο 30χρονος φόργουορντ από την Γκαμπόν έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ, για να ακολουθήσει τους Σοφοκλή Σχορτσανίτη, Άντι Πάνκο και Μάικ Μπράμος.

    Ο Λάσμε επελέγη το 2007 στα ντραφτ του ΝΒΑ από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και το 2008 αγωνίστηκε σε 15 αναμετρήσεις με τους Μαϊάμι Χιτ με μέσο όρο 5,5 πόντους και 3,5 ριμπάουντ. Το 2009 φόρεσε τη φανέλα της Παρτιζάν, ενώ το 2010 αγωνίστηκε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και εν συνεχεία στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης. Στην Ευρώπη επέστρεψε πέρυσι και με τη φανέλα της ισπανικής Ομπραντόιρο είχε μέσο όρο σε 34 αγώνες 10,9 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 1,9 κοψίματα σε 28 λεπτά συμμετοχής.

    [05] Πυρκαγιά σε κινηματογραφικό στούντιο της «Τσινετσιττά»

    Πυρκαγιά η οποία ξέσπασε κατά την διάρκεια της νύχτας, κατέστρεψε ολοσχερώς το «στούντιο πέντε» των ιστορικών κινηματογραφικών εγκαταστάσεων της «Τσινετσιττά», στην ιταλική πρωτεύουσα.

    Πρόκειται για το μεγαλύτερο κινηματογραφικό στούντιο της «πόλης του σινεμά», όπου είχε γυρίσει τα περισσότερα κινηματογραφικά του έργα ο παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτης Φεντερίκο Φελλίνι, ενώ, πιο πρόσφατα, είχαν χρησιμοποιηθεί για τηλεοπτικές σειρές της ιταλικής τηλεόρασης Rai και εκπομπές του μπερλουσκονικού ομίλου «Μέντιασετ».

    H αστυνομία περισυνέλεξε χρήσιμο, για τις έρευνες, υλικό, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν αποκλείεται, το συμβάν να είναι αποτέλεσμα εμπρησμού.

    Τις ημέρες αυτές, οι 220 εργαζόμενοι της Τσινετσιττά, συνεχίζουν την απεργιακή τους κινητοποίηση, κατά του σχεδίου συρρίκνωσης των κινηματογραφικών στούντιο.

    [06] Την ανάγκη για βασική αλλαγή του νόμου περί ιθαγένειας, τόνισε ο Ευρ. Στυλιανίδης

    «Την πολιτική βούληση της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης», εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης -μιλώντας στην εκδήλωση που οργάνωσε το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής με θέμα «Διπλή πρόκληση, οικονομική κρίση και μετανάστευση»- τονίζοντας ότι αυτή θα κινηθεί στη βάση του ανθρωποκεντρικού πολιτισμού μας, αλλά και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

    Ως προγραμματικούς άξονες ανέφερε την ανάγκη για βασική αλλαγή του νόμου περί ιθαγένειας καθώς και ότι πρέπει να στραφούμε προς την ΕΕ, προκειμένου να αναλάβει ένα μέρος του οικονομικού βάρους της Ελλάδας για την ενσωμάτωση των μεταναστών, δεδομένου ότι το 90% αυτών που θέλουν να φτάσουν στην Ευρώπη, περνάνε από τη χώρα μας. Το μεταφέραμε ήδη στον κ. Ράιχενμπαχ και στον Επίτροπο Γιοχάνες Χαν, σημείωσε, θα το θέσουμε και στο Συμβούλιο υπουργών Εσωτερικών που θα γίνει αυτές τις μέρες.

    [07] ΚΚΕ: Οι εξελίξεις στη Συρία είναι υπόθεση του λαού της

    «Το εγκληματικό, τρομοκρατικό χτύπημα, που εκδηλώθηκε στη συριακή πρωτεύουσα και προκάλεσε το θάνατο του υπουργού 'Αμυνας, Νταούντ Ράτζιχα κι άλλων κυβερνητικών στελεχών της Συρίας, είναι αποτέλεσμα της απροκάλυπτης ιμπεριαλιστικής επέμβασης των ΗΠΑ, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, αλλά και της Τουρκίας, του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας, του Ισραήλ, σε βάρος της Συρίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην Συρία.

    Το ΚΚΕ επισημαίνει «λόγω της κλιμάκωσης της ιμπεριαλιστικής επέμβασης των ΕΕ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στην περιοχή, στο έδαφος των σκληρών ανταγωνισμών με τη Ρωσία και την Κίνα,» τον κίνδυνο «γενικευμένης πολεμικής σύρραξης, αρχικά σε βάρος της Συρίας και του Ιράν, που θα έχει ολέθριες συνέπειες για τους λαούς της περιοχής μας.»

    «Αυτές οι εξελίξεις στη Συρία συμπληρώνουν την κατοχή στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και στη Λιβύη. Οι εξελίξεις στη Συρία είναι υπόθεση του λαού της. Αυτός έχει την ευθύνη να αποφασίσει για την πορεία της χώρας του», υπογραμμίζει το ΚΚΕ.

    Τέλος, το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους «σε αγωνιστική ετοιμότητα και επαγρύπνηση για να μην συρθεί η Ελλάδα στους νέους ιμπεριαλιστικούς πολέμους των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, που ετοιμάζονται σε βάρος της Συρίας και του Ιράν, κι οι οποίοι θα έχουν τραγικές συνέπειες».

    [08] Εξετάζεται η προσωρινή διακοπή της ποινής του Σ. Ξηρού

    Στο αυτόφωρο δικαστήριο του Πειραιά, χωρίς τον ίδιο αλλά με την παρουσία των συνηγόρων του, θα εξεταστεί σήμερα εκ νέου η προσωρινή διακοπή της ποινής του Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας και ως προς το σχετικό αίτημα της ΕΛΑΣ, η νοσηλεία και φρούρησή του να γίνει σε άλλο νοσοκομείο εκτός του ΑΧΕΠΑ.

    Σημείωνεται ότι ο Σάββας Ξηρός, υπό άκρα μυστικότητα, μεταφέρθηκε, χθες το απόγευμα, από τις φυλακές Κορυδαλλού στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου θα υποβληθεί σήμερα το μεσημέρι σε οφθαλμολογική επέμβαση.

    [09] Αστυνομικός διευθυντής έβαζε καύσιμα, χρεώνοντάς τα στον δήμο

    Ο διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας, δήμου των βορείων προαστίων, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, κατηγορούμενος για υπεξαίρεση στην υπηρεσία, ψευδή βεβαίωση, νόθευση και παράβαση καθήκοντος, επειδή έβαζε βενζίνη σε μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του και χρέωνε τα αντίστοιχα ποσά σε ακινητοποιημένη μοτοσυκλέτα του δήμου.

    Όπως προέκυψε από την έρευνα, τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2011, ο συλληφθείς ως αρμόδιος για την έγκριση και έκδοση προμήθειας καυσίμου, βεβαίωνε με πρόθεση, αναληθή στοιχεία σε σχετικά έγγραφα για την κίνηση υπηρεσιακής μοτοσικλέτας του δήμου, προκειμένου να εφοδιάζει με καύσιμα τη δική του μοτοσικλέτα.

    Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

    [10] Πάνω από το 7% αυξήθηκε η απόδοση των 10ετών ισπανικών ομολόγων

    Η απόδοση των 10ετών ισπανικών ομολόγων αυξήθηκε σήμερα πάνω από το 7%, μετά την αύξηση του κόστους δανεισμού που σημειώθηκε στη δημοπρασία τίτλων του ισπανικού υπουργείου Οικονομικών. Η Ισπανία διέθεσε 2ετή, 5ετή και 7ετή ομόλογα, συνολικού ύψους 2,98 δις. ευρώ, ποσό που είναι κοντά στο ανώτερο όριο του ανακοινωμένου στόχου της δημοπρασίας, αλλά οι μέσες αποδόσεις αυξήθηκαν σημαντικά σε σχέση με τις αντίστοιχες προηγούμενες. Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, το μέσο κόστος δανεισμού για τα 2ετή ομόλογα διαμορφώθηκε στο 5,204% έναντι 4,335% στις 7 Ιουνίου, για τα 5ετή ομόλογα στο 6,459% έναντι 6,072% στις 21 Ιουνίου και για τους 7ετείς τίτλους στο 6,701%.

    Μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας, η απόδοση των 10ετών ισπανικών ομολόγων συνέχισε την άνοδό της στη δευτερογενή αγορά και έφθασε το 7,03%, καταγράφοντας άνοδο 7 μονάδων βάσης, ενώ η απόδοση των 5ετών τίτλων αυξήθηκε κατά 10 μ.β. στο 6,44%. Οι εξελίξεις αυτές στην ισπανική αγορά ομολόγων οδήγησαν στην υποχώρηση της ισοτιμίας του ευρώ στα 1,2263 δολάρια από 1,2283 δολάρια πριν από τη δημοπρασία.

    Το Bloomberg αναφέρει ότι η δημοπρασία του ισπανικού χρέους έγινε την ώρα που οι μειώσεις των δαπανών συζητούνταν στη Βουλή της χώρας, η οποία προστατεύεται από μεταλλικές μπάρες και την αστυνομία. Ο πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι δήλωσε χθες ότι τα μέτρα λιτότητας ύψους 65 δις. ευρώ, τα οποία ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα, είναι αναγκαία για να πεισθούν οι δανειστές ότι η Ισπανία είναι αξιόπιστη.

    [11] Η ιταλική Βουλή ενέκρινε το δημοσιονομικό σύμφωνο της ΕΕ

    Η Ιταλική Βουλή επικύρωσε σήμερα το ευρωπαϊκό δημοσιονομικό σύμφωνο με ευρεία πλειοψηφία, καθώς τα μεγαλύτερα κόμματα το υποστήριξαν.

    Η Βουλή ενέκρινε με 380 "ναι", 59 "όχι" και 36 αποχές το δημοσιονομικό σύμφωνο, όπως ευχόταν η κυβέρνηση του Μάριο Μόντι η οποία ήθελε να τελειώσει η διαδικασία πριν από τη θερινή διακοπή των εργασιών του κοινοβουλίου στις αρχές Αυγούστου.

    Επιμέλεια: Μπ. Γεωργίκος

    [12] Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στη Δαμασκό κατά το επόμενο 48ωρο προαναγγέλλει ο στρατός

    Συγκρούσεις ξέσπασαν σήμερα κοντά την έδρα της κυβέρνησης στο κέντρο της Δαμασκού, όταν οι αντικαθεστωτικές δυνάμεις εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον των δυνάμεων του καθεστώτος, οι οποίες έχουν αναπτύξει τεθωρακισμένα άρματα και έχουν πολλαπλασιάσει τα οδοφράγματα στο κέντρο της συριακής πρωτεύουσας, έγινε γνωστό από ακτιβιστές και κατοίκους. Οι συγκρούσεις επικεντρώνονται στην περιοχή Ιχλας, κοντά στην έδρα του Υπουργικού Συμβουλίου και στην Πανεπιστημιούπολη της Δαμασκού, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

    Παράλληλα, εκατοντάδες κάτοικοι εγκαταλείπουν τις ζώνες των συγκρούσεων και των βομβαρδισμών, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τη στιγμή που οι στρατός καλεί τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις περιοχές των μαχών.

    [13] Περιοδεία στα Βαλκάνια αρχίζει ο ΓΓ του ΟΗΕ

    Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι-Μουν αρχίζει σήμερα το απόγευμα εξαήμερη περιοδεία στις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων στη διάρκεια της οποίας θα επισκεφθεί όλα τα κράτη στο χώρο της πρώην Γιουγκοσλαβίας, με πρώτο σταθμό τη Σλοβενία.

    Θα φθάσει στη Σλοβενία από την Κίνα και μετά τη Λιουμπλιάνα θα επισκεφθεί την Κροατία και το Μαυροβούνιο. Τη Δευτέρα θα μεταβεί στη Σερβία, όπου θα έχει συνομιλίες με τον πρόεδρο και τον εντολοδόχο πρωθυπουργό, Τόμισλαβ Νίκολιτς και Ίβιτσα Ντάτσιτς καθώς και τον απερχόμενο υπουργό Εξωτερικών, Βουκ Γέρεμιτς, ο οποίος το Σεπτέμβριο αναλαμβάνει την προεδρία της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

    Στη συνέχεια ο Μπαν Κι-Μουν θα μεταβεί στο Κόσοβο και θα επισκεφθεί την έδρα της πολιτικής αποστολής του ΟΗΕ (UNMIK).

    Το πλάνο του ΓΓ του ΟΗΕ να επισκεφθεί το Κόσοβο προκάλεσε στο Βελιγράδι εικασίες περί σιωπηρής αναγνώρισης της ανεξαρτησίας του Κοσόβου. Ο ΓΓ του ΟΗΕ απέρριψε τις υποψίες την περασμένη εβδομάδα τονίζοντας ότι είναι καθήκον του να επισκεφθεί την UNMIK και ότι σε συμφωνία με το ψήφισμα 1244 του ΟΗΕ έχει συναντήσεις με εκπροσώπους του Κοσόβου στην έδρα της Νέας Υόρκης.

    [14] Γ. Δώνης: «Πηγαίνουμε πιο γρήγορα απ' ότι περίμενα»

    Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και φυσικά το αποτέλεσμα επί της Τσβόλε (4-1) παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης, στις δηλώσεις που έκανε μετά την φιλική αναμέτρηση με την ολλανδική ομάδα: «Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε. Βέβαια, όταν δημιουργείς μία ομάδα, αυτό είναι το τελευταίο. Με ευχαριστεί ότι σε κάθε προπόνηση ζητάω κάτι διαφορετικό, οι παίκτες το αφομοιώνουν και το βγάζουν στο παιχνίδι. Οι παίκτες το ευχαριστιούνται και υπάρχει μεγάλη διάθεση για επιτυχία».

    Συνέχισε λέγοντας: «Για να προοδεύει μία ομάδα εξαρτάται από τους παίκτες, κατά πόσο κάνουν αυτά που τους λέει ο προπονητής, από την εξυπνάδα και την ποιότητά τους. Είναι έκπληξη και για εμένα αυτό που γίνεται, όχι μόνο με τους έμπειρους, αλλά και με τους νεότερους παίκτες. Πηγαίνουμε πιο γρήγορα απ' ότι περίμενα».

    Για τον Τζιλς Μπαρνς που δοκιμάστηκε για τελευταία φορά σήμερα είπε: «Ο Μπαρνς θα αποχωρήσει αύριο από την ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει. Έχω κάποιες σκέψεις γιατί βλέπω ότι πέρα από τον Γεωργιάδη και τον Ρομπέρ δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να είναι έτοιμος να καλύψει τη θέση του εξτρέμ».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 19 July 2012 - 10:30:39 UTC