Browse through our Collection of Directories for Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-06-29

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] H Βουλή εκλέγει πρόεδρο
  • [02] Ποια ήταν τα ισχυρά νομίσματα του αρχαίου κόσμου
  • [03] "Όχι" Γιούνκερ σε άλλη μία πλήρη θητεία
  • [04] Ιστιοπλοΐα: Άθληση και ψυχαγωγία μαζί
  • [05] 20 ηθοποιοί ως "ζωντανά εκθέματα" μουσείου
  • [06] Ορκίστηκε βουλευτής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ.Βενιζέλος
  • [07] Ξεκίνησε η κατασκευή φωτοβολταϊκών στεγών σε κτίρια της ΔΕΗ
  • [08] Στόχος η επιστροφή στη σταθερότητα, δήλωσε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς
  • [09] Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος από τις πυρκαγιές στο Κολοράντο
  • [10] EURO 2012: Πρώτος τελικός στην ιστορία για Ιταλία- Ισπανία
  • [11] Διαδίκτυο και λογοτεχνία- Με ιστοσελίδα και το περιοδικό "Διαβάζω"
  • [12] Ο Google Chrome επεκτείνεται πλέον στα iPhone και iPad
  • [13] Οικολογική συνεργασία των δήμων Πρέσπας, Ρέσεν, Λιγκένας
  • [14] Όσοι περπατούν πολύ κινδυνεύουν λιγότερο να εμφανίσουν διαβήτη
  • [15] Αύριο, η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ
  • [16] Η θέση μας για τα ευρωομόλογα δεν έχει αλλάξει, δηλώνει το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών

  • [01] H Βουλή εκλέγει πρόεδρο

    Στις 11σήμερατο πρωί είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή της μυστικής ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέου προέδρου της Βουλής.

    Μέχρι στιγμής έχει προταθεί για τη θέση μόνον ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Αμέσως μετά την εκλογή νέου προέδρου θα διεξαχθεί η μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη των επτά αντιπροέδρων.

    Από τη ΝΔ προτεινόμενοι για τις θέσεις αντιπροέδρων της Βουλής στην αυριανή ψηφοφορία είναι για τη θέση του Α΄ αντιπροέδρου ο Ιωάννης Τραγάκης, του Β΄ αντιπροέδρου ο Θανάσης Νάκος και του Γ΄ αντιπροέδρου ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

    Από τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε γνωστό ότι για τη θέση του Δ΄ αντιπροέδρου προτείνεται ο Ιωάννης Δραγασάκης.

    Από το ΠΑΣΟΚ, για τη θέση του πέμπτου αντιπροέδρου θα προταθεί ο βουλευτής Λεωνίδας Γρηγοράκος.

    Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα προταθεί για τη θέση του έκτου αντιπροέδρου η βουλευτής Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως η πρόταση της Χρυσής Αυγής για τον έβδομο αντιπρόεδρο της Βουλής.

    [02] Ποια ήταν τα ισχυρά νομίσματα του αρχαίου κόσμου

    H έκθεση «Το Νόμισμα στον Αρχαίο Ελληνικό Κόσμο», η οποία διοργανώνεται από τη Νομισματική Συλλογή της Alpha Bank, παρουσιάζεται από την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 στον εκθεσιακό χώρο του Μουσείου Χαρτονομισμάτων της Ιονικής Τραπέζης στην Κέρκυρα.

    Η έκθεση αποτελεί μία περιήγηση στην ιστορία του νομίσματος, από την εποχή της εφευρέσεώς του (τέλη 7ου / αρχές 6ου αιώνα π.Χ.) έως το τέλος της ελληνιστικής εποχής (2ος αι. π.Χ.).

    H έκθεση ξεκινά με γραφιστικές αναπαραστάσεις, στις οποίες παρουσιάζονται οι πρόδρομοι του νομίσματος και ο τρόπος κατασκευής των αρχαίων νομισμάτων. Ακολουθούν η εφεύρεση του νομίσματος, ο διμεταλλισμός και τα πρώτα νομίσματα του Ελλαδικού Χώρου.

    Επίσης, αναπτύσσεται η εξέλιξη του νομίσματος καθ' όλη τη διάρκεια της αρχαιότητας, που διακρίνεται σε τρεις περιόδους, την αρχαϊκή, την κλασική και την ελληνιστική.

    Τέλος,παρουσιάζονται τα δύο ισχυρά νομίσματα του αρχαίου κόσμου, τα τετράδραχμα των Αθηνών (αθηναϊκές γλαύκες) και τα τετράδραχμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου (αλεξάνδρεια τετράδραχμα), τα οποία ξεπέρασαν τα όρια της εκδότριας αρχής και χρησιμοποιούντο ευρέως στις διεθνείς συναλλαγές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    [03] "Όχι" Γιούνκερ σε άλλη μία πλήρη θητεία

    Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ δεν θα υπηρετήσει άλλη μια πλήρη θητεία δυόμισι ετών, αν διοριστεί εκ νέου επικεφαλής του Eurogroup, στο οποίο μετέχουν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης, δήλωσε σήμερα ο ίδιος.

    "Αυτό θα αποφασισθεί (αργότερα) την Παρασκευή", δήλωσε μετά το πέρας των συνομιλιών σε επίπεδο κορυφής της ΕΕ και της ευρωζώνης που άρχισαν χθες Πέμπτη και συνεχίσθηκαν στη διάρκεια της νύκτας. Οι ηγέτες αναμένεται ότι θα συναντηθούν ξανά στις 11:00 (ώρα Ελλάδας).

    Επιμέλεια: Γ.Αγγελόπουλος

    [04] Ιστιοπλοΐα: Άθληση και ψυχαγωγία μαζί

    «Όταν αποφασίσεις να ταξιδέψεις στη θάλασσα, οι στιγμές δεν είναι ποτέ ίδιες. Το ηλιοβασίλεμα, το φεγγάρι δεν είναι ποτέ τα ίδια. Αλλάζουν ανάλογα με τον καιρό, την παρέα, τη διάθεση», επισημαίνει στο ΑΜΠΕ ο Ειδικός Γραμματέας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας, Παναγιώτης Παχίτσας, μιλώντας για την ιστιοπλοΐα.

    Οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό, προσφέρουν ατελείωτες ώρες στη θάλασσα, με πρόσβαση σε απόμερους κόλπους και εικόνες αξέχαστες, όμως σε περίοδο κρίσης, ίσως να ακούγονται πολυτέλεια. Το κόστος, όπως το περιγράφει ο κ. Παχίτσας, δείχνει πάντως, πως δεν είναι απαγορευτικές, για κάποιον βέβαια που έτσι κι αλλιώς η οικονομική του κατάσταση του επιτρέπει διακοπές.

    Μαθήματα ιστιοπλοΐας μπορούν να κάνουν, στους δεκάδες ομίλους που υπάρχουν σε όλη τη χώρα, παιδάκια από 6-7 χρόνων ανάλογα με τη σωματική τους διάπλαση, μέχρι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας. Είναι επίσης μία πολύ φιλική αθλητική απασχόληση για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.

    [05] 20 ηθοποιοί ως "ζωντανά εκθέματα" μουσείου

    Μια θεατρική εγκατάσταση στα όρια του θεάτρου κι ενός Μουσείου, επιχειρεί ο Νίκος Διαμαντής, σκηνοθετώντας το «Μουσείο Ανθρώπινης Συμπεριφοράς», με ζωντανά εκθέματα, είκοσι ηθοποιούς σε διαδραστική σχέση με το κοινό, σε διάφορες γωνιές του Μουσείου Μπενάκη της Πειραιώς, στις 5, 6 και 7 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και με ελεύθερη είσοδο.

    Στα υπόγεια, την ταράτσα, στο μηχανοστάσιο, τις ράμπες, στο αίθριο, με λίγα λόγια σε όλο το δίκτυο, πλην των εκθεσιακών χώρων του Μπενάκη, θα δημιουργηθεί για τρεις ημέρες ένα άλλο Μουσείο, το οποίο « ακτινογραφεί με έναν παράδοξο τρόπο, μαζί με τα εκθέματα της εγκατάστασης ό,τι περιβάλει τις ανθρώπινες δραστηριότητες, φωτίζοντας το εσωτερικό της ύπαρξης» λέει στο ΑΜΠΕ, ο Νίκος Διαμαντής. Ο ίδιος, μαζί με την ομάδα του «Θεάτρου Σημείου», καταθέτει τα ευρήματα της πολύχρονης έρευνά τους, στο «Μουσείο Ανθρώπινης Συμπεριφοράς» και καλεί το κοινό να εξερευνήσει τους θεματικούς άξονες του Μουσείου.

    'Εννοιες που περιμένουν τον θεατή να τις συμπληρώσει όπως η αγάπη, το έλεος, τα γηρατιά, η χαρά, το σεξ, η ουτοπία, η δημοκρατία, η σκιά,η θρησκεία, η μνήμη και η λήθη, ο θάνατος.

    [06] Ορκίστηκε βουλευτής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ.Βενιζέλος

    Ορκίστηκε βουλευτής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος απουσίαζε από τη χθεσινή πανηγυρική τελετή επειδή βρισκόταν στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

    [07] Ξεκίνησε η κατασκευή φωτοβολταϊκών στεγών σε κτίρια της ΔΕΗ

    Ξεκίνησε σήμερα η κατασκευή φωτοβολταϊκών στεγών σε κτίρια της ΔΕΗ στην Ελευσίνα και τον Ασπρόπυργο, ισχύος 33,84 kWp και 32,90 kWp αντιστοίχως, από την θυγατρική ΔΕΗ ανανεώσιμες.

    Κάθε έτος λειτουργίας τους θα παράγονται περίπου 100 μεγαβατώρες ηλεκτρικής ενέργειας με τις οποίες μειώνονται κατά 70 τόνους οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, αντιστοιχούν σε δενδροφύτευση 131 δένδρων και θα καλύπτουν τις ετήσιες ενεργειακές ανάγκες τουλάχιστον 30 νοικοκυριών

    Η κατασκευή των δύο φωτοβολταϊκών στεγών αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 29 Ιουλίου.

    [08] Στόχος η επιστροφή στη σταθερότητα, δήλωσε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς

    Η σταδιακή επαναφορά σε μια περίοδο σταθερότητας είναι το στοίχημα του τραπεζικού συστήματος, υποστήριξε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας, μιλώντας σήμερα στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας.

    Ο κ.Σάλλας επεσήμανε ότι η δύσκολη περίοδος που διανύουμε αποτελεί μια ευκαιρία για ολική ανασυγκρότηση και για μια πιο βιώσιμη οικονομία και πρόσθεσε ότι η Τράπεζα Πειραιώς είναι έτοιμη να συνεισφέρει στην αναζωογόνηση της ελληνικής οικονομίας.

    Στη διάρκεια του 2011 οι βασικές προκλήσεις που αντιμετώπισε το τραπεζικό σύστημα, είπε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, ήταν η μείωση του λειτουργικού κόστους, η αναδιάρθρωση των δικτύων καταστημάτων και η στήριξη επιχειρήσεων και νοικοκυριών που επλήγησαν από την κρίση.

    [09] Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος από τις πυρκαγιές στο Κολοράντο

    Στο Κολοράντο μεταβαίνει σήμερα ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος κήρυξε σε "κατάσταση μεγάλης καταστροφής" την πολιτεία αυτή όπου οι πυρκαγιές προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον ενός ανθρώπου, κατέστρεψαν εκατοντάδες σπίτια και ανάγκασαν 36.000 άτομα να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

    Ο αμερικανός πρόεδρος θέλει να εκτιμήσει από κοντά τις ζημιές από τις πυρκαγιές, τις χειρότερες στην ιστορία της πολιτείας. Η απόφαση του Ομπάμα να κηρύξει το Κολοράντο σε "κατάσταση μεγάλης καταστροφής" σημαίνει πως οι αρχές της δυτικής αυτής πολιτείας μπορούν να χρησιμοποιήσουν ομοσπονδιακά κεφάλαια για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

    Ένας ακόμη άνθρωπος αγνοείται.

    Επιμέλεια: Μ. Φαράκου

    [10] EURO 2012: Πρώτος τελικός στην ιστορία για Ιταλία- Ισπανία

    Την Κυριακή στο Κίεβο η Ιταλία και η Ισπανία θα διεκδικήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Οσο περίεργο κι αν φαίνεται, είναι ο πρώτος τελικός μεταξύ των δύο κορυφαίων ποδοσφαιρικών δυνάμεων της νότιας Ευρώπης, σε οποιαδήποτε διοργάνωση και ηλικιακή κατηγορία!

    Εχουν αναμετρηθεί 26 φορές και το "καρπούζι είναι κομμένο στη μέση", με ελαφρύ προβάδισμα των Ιταλών, 8 νίκες έναντι 7, ενώ 11 αγώνες έχουν τελειώσει χωρίς νικητή. Από αυτές τις αναμετρήσεις, μόνο οι επτά είναι επίσημες και οι "Ατζούρι" είναι -όπως και με τη Γερμανία- αήττητοι (4 νίκες-3 ισοπαλίες).

    [11] Διαδίκτυο και λογοτεχνία- Με ιστοσελίδα και το περιοδικό "Διαβάζω"

    Την ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο, παρουσίασε το περιοδικό «Διαβάζω».

    «Με στόχο τη δημιουργία μιας αναγνωστικής κοινότητας, ενός πυρήνα ανθρώπων που διαβάζουν, αλλά και για την πιο άμεση ενημέρωση των αναγνωστών δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα του περιοδικού Διαβάζω», είπε στο ΑΜΠΕ η εκδότρια του περιοδικού Χριστιάνα Μυγδάλη.

    Με αφορμή την παρουσίαση της σύγχρονης, ευκολοδιάβαστης και πολύ ενημερωμένης ιστοσελίδας του περιοδικού, www.diavazo.gr, πραγματοποιήθηκε στο μοντέρνο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, εκδήλωση με θέμα: «Μπλογκόσφαιρα και Λογοτεχνία».

    Ο Γιώργος- Ίκαρος Μπαμπασάκης, η συγγραφέας Μαρία Ξυλούρη και ο αρθρογράφος Παναγιώτη Γαβριήλογλου μίλησαν για τη σχέση ψηφιακής τεχνολογίας και λογοτεχνίας. Στη συζήτηση συμμετείχαν και αρκετοί βιβλιόφιλοι αλλά και λάτρεις του διαδικτύου που παρά τις ενστάσεις τους για την επίδραση του διαδικτύου στην ποιότητα της λογοτεχνίας, όλοι συμφώνησαν ότι το μέσο είναι δημοκρατικό, άμεσο, μπορεί να βοηθήσει στη διάδοση της λογοτεχνίας και να ευνοήσει την ανθρώπινη επαφή, μέσω της κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που παλαιότερα αμφισβητείτο έντονα.

    [12] Ο Google Chrome επεκτείνεται πλέον στα iPhone και iPad

    Το πρόγραμμα διαδικτυακής πλοήγησης Chrome της Google απέκτησε μία νέα έκδοση, που επιτρέπει πλέον στους χρήστες να το χρησιμοποιούν για να «σερφάρουν» στο Ίντερνετ μέσα από το κινητό τους iPhone ή την ταμπλέτα iPad. Η πρωτοβουλία, σύμφωνα με τους αναλυτές, εντάσσεται στη στρατηγική της αμερικανικής εταιρείας ο Chrome να είναι πανταχού παρών σε οποιαδήποτε συσκευή συνδέεται στο διαδίκτυο.

    Η κίνηση της Google αποτελεί ένα ακόμα επεισόδιο στον πόλεμο με την Apple, η οποία παράγει τις δύο συσκευές, καθώς η πρώτη επιχειρεί να υποκαταστήσει το λογισμικό πλοήγησης Safari της δεύτερης, το οποίο βρίσκεται προεγκατεστημένο στα προϊόντα της Apple. Η ανακοίνωση μάλιστα έρχεται αμέσως μετά την αποκάλυψη των σχεδίων της Google να κυκλοφορήσει στην αγορά τον δικό της υπολογιστή-ταμπλέτα Nexus, που θα κατασκευάζεται σε συνεργασία με την Asus και θα ανταγωνιστεί άμεσα το iPad.

    Ο Google Chrome για τις συσκευές της Apple θα είναι δωρεάν και η πρώτη θα έχει κάποια έσοδα από διαφημιστικές προμήθειες. Πριν ένα μήνα περίπου, η Yahoo είχε παρουσιάσει το δικό της πρόγραμμα πλοήγησης Axis, που επίσης απευθύνεται στους χρήστες iPhone και iPad.

    [13] Οικολογική συνεργασία των δήμων Πρέσπας, Ρέσεν, Λιγκένας

    Μνημόνιο συνεργασίας για την ανάπτυξη της περιοχής της Πρέσπας υπέγραψαν, στην πόλη Μπίτολα (Μοναστήρι) της ΠΓΔΜ, οι δήμαρχοι Πρεσπών (Ελλάδα), Ρέσεν (ΠΓΔΜ) και Λιγκένας (Αλβανία).

    Το Μνημόνιο προβλέπει τη συνεργασία των τριών αυτών δήμων για την υλοποίηση οικολογικών δράσεων και έργων υποδομής και έχει ως στόχο την ενθάρρυνση του τουρισμού, μέσω της προστασίας του περιβάλλοντος.

    Ο δήμαρχος Πρεσπών Βασίλειος Τσέπας εξέφρασε την ελπίδα ότι στο μέλλον συναντήσεις θα πραγματοποιούνται συχνότερα, προκειμένου να εξετάζονται κοινές δράσεις για την ανάπτυξη της περιοχής.

    «Κατοικούμε γύρω από μια λίμνη τρία διαφορετικά έθνη, ωστόσο αναπνέουμε τον ίδιο αέρα και θα πρέπει να συνεχίσουμε τις προσπάθειες ώστε να πετύχουμε όλα όσα έχουμε σχεδιάσει» δήλωσε ο κ. Τσέπας.

    [14] Όσοι περπατούν πολύ κινδυνεύουν λιγότερο να εμφανίσουν διαβήτη

    Όσοι ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου να εμφανίσουν διαβήτη, αλλά περπατούν καθημερινά, έχουν λιγότερες πιθανότητες τελικά να νοσήσουν σε σχέση με εκείνους που δεν έχουν καμία σωματική δραστηριότητα, προκύπτει από αμερικανική μελέτη.

    Προηγούμενες μελέτες έχουν αποδείξει ότι το πολύ περπάτημα συνδέεται με μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη, αλλά ελάχιστες έρευνες έχουν μετρήσει πόσα βήματα κάνει κάποιος καθημερινά, είπε η Αμάντα Φρετς, επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης και ερευνήτρια στο πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον στο Σιάτλ.

    "Τα αποτελέσματά μας δεν μας εξέπληξαν δεδομένου ότι άλλες μελέτες έχουν δείξει πως ακόμη κι η πολύ μικρή δραστηριότητα συνδέεται με μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη", έγραψε σε email της προς το Reuters Health η Φρετς.

    [15] Αύριο, η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

    Η αντιπολιτευτική τακτική και η νέα οργανωτική δομή θα βρεθούν στο επίκεντρο της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ, που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα. Τις εργασίες θα ανοίξει με εισήγησή του ο Αλέξης Τσίπρας.

    Εξάλλου, σήμερα αρχίζουν οι τριήμερες εκδηλώσεις, στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, του 5ου Φεστιβάλ «Resistance 2012 - Διεθνής Συνάντηση Κινημάτων» που διοργανώνει η Κομμουνιστικη Οργάνωση Ελλάδας, μια από τις πιό ισχυρές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, με σύνθημα «Το μέλλον είναι τώρα!».

    [16] Η θέση μας για τα ευρωομόλογα δεν έχει αλλάξει, δηλώνει το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών

    Η θέση της γερμανικής κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τα ευρωομόλογα δεν έχει αλλάξει, τόνισε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μάρτιν Κότχαους, διαψεύδοντας χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Wall Street Journal", που ήθελε τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να έχει εκφραστεί υπέρ ενδεχόμενης αποδοχής της κοινοτικοποίησης της ευθύνης των χρεών ταχύτερα από ό,τι αναμένεται.

    «Έχουμε ήδη πει ότι μόνο στο τέλος της πορείας προς μια δημοσιονομική ένωση θα μπορεί να γίνει λόγος για από κοινού διαχείριση χρεών», δήλωσε ο εκπρόσωπος και επισήμανε ότι επ' αυτού δεν έχει αλλάξει κάτι.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 29 June 2012 - 8:30:37 UTC