Browse through our Interesting Nodes on Religion in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-04-25

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάγερν

  • [01] Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάγερν

    Η Μπάγερν μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι προκρίθηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι στις 19 Μαΐου στο Αλιάνζ Αρίνα. Στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 6΄καταφερε να προηγηθεί όταν ο διαιτητής του αγώνα έδωσε ένα «αυστηρό» πέναλτι εις βάρος της Μπάγερν. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχασε την ευκαιρία και άνοιξε το σκορ για την «Βασίλισσα». Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ρόμπεν έχασε μια απίστευτη ευκαιρία αφού δεν κατάφερε να σκοράρει εξ επαφής και με τον Κασίγιας εξουδετερωμένο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 14? έκανε το 2-0 με ωραίο πλάσε στην γωνία του Νόιερ μετά από ασίστ του Οζίλ. Η Μπάγερν όμως ανέβασε την απόδοση της και πήρε τα ηνία του αγώνα δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην Ρεάλ και στο 26? κατάφερε να κερδίσει πέναλτι όταν ο Πέπε ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Γκόμεζ. Ο Κασίγιας έπεσε στην σωστή γωνία αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι του Ρόμπεν (27?).

    Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις και η Ρεάλ εμφανίστηκε κουρασμένη και προσπάθησε να απειλήσει με στημένες φάσεις αλλά τα φάουλ που εκτέλεσε ο Ρονάλντο σταματούσαν πάνω στο Νόιερ. Στο 85΄ ο Γκόμεζ έχασε άλλη μια τρομερή ευκαιρία αφού βρέθηκε απέναντι από τον Κασίγιας αλλά προσπάθησε να κάνει το κάτι παραπάνω και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί της Ρεάλ. Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού έληξε 2-1 και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση όπου η Ρεάλ έδειξε ότι έχει περισσότερες δυνάμεις και προσπάθησε να πετύχει το γκολ που θα τις έδινε την πρόκριση στον τελικό αλλά δεν τα κατάφερε και ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι. Στα πέναλτι μίλησαν οι τερματοφύλακες των ομάδων αφού πρώτα ο Νόιερ, απέκρουσε τα πέναλτι των Κριστιάνο Ρονάλντο και Κακά. Στη συνέχεια ο Κασίγιας έκανε το ίδιο στις εκτελέσεις των Κρόος και Λαμ. Ο Ράμος όμως έστειλε έξω το τέταρτο πέναλτι της Ρεάλ και ο Σβαϊνστάιγκερ ευστοχώντας έστειλε την ομάδα του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 25 April 2012 - 22:30:33 UTC