Browse through our Interesting Nodes about Foreign Delegations in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-04-05

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κρίσημη συνεδρίαση της ΠΝΟ για την ακτοπλοϊα
  • [02] "Χρωστάμε στην Ελλάδα, δεν χρωστάει"
  • [03] Εορταστικό ωράριο στα καταστήματα
  • [04] Γυαλιά "βελτιώνουν" την πραγματικότητα
  • [05] Χιόνια στη Μόσχα εν μέσω Άνοιξης
  • [06] Συγκέντρωση εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά
  • [07] Στα 20,27 δισ. ευρώ η έως τώρα συμμετοχή στο PSI ομολόγων, υπό αλλοδαπό δίκαιο
  • [08] Έκρηξη στον αγωγό πετρελαίου Κιρκούκ-Τσεϊχάν
  • [09] «Μάχες» για μία θέση στην τετράδα του Γιουρόπα Λιγκ
  • [10] Διευκολύνσεις πληρωμών στις συνεισφορές της Ελλάδας στον CERN
  • [11] Νέο εντομοαπωθητικό για την αντιμετώπιση του κουνουπιού- φορέα της ελονοσίας
  • [12] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας
  • [13] Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σε ταξιδιωτικό γραφείο
  • [14] "Διαχωρίζονται οι ελληνικές τράπεζες σε βιώσιμες και μη"
  • [15] Ρουκέτα εξερράγη στην πόλη Εϊλάτ του Ισραήλ

  • [01] Κρίσημη συνεδρίαση της ΠΝΟ για την ακτοπλοϊα

    Σήμερα αναμένεται να αποφασίσει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία πότε θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, μετά την απόφασή της να προχωρήσει σε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

    Απο το πρωί συνεδριάζει το γενικό συμβούλιο της ΠΝΟ, στο οποίο εξετάζονται θέματα του καταστατικού του συνδικαλιστικού φορέα των ναυτικών, όπου θα γίνει και συζήτηση και για την απεργία.

    Η κ. Διαμαντοπούλου σε επιστολή της προς την ΠΝΟ κάλεσε τους 14 εκπροσώπους των ναυτεργατικών σωματείων σε διάλογο, υπογραμμίζοντας τις σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις που θα έχει στον εμπορικό κόσμο και στους νησιώτες η πραγματοποίηση της απεργίας.

    Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες απο τις επαφές των προηγούμενων ημερών οι διαπραγματεύσεις με την ΠΝΟ έχουν επικεντρωθεί στα εξής σημεία: το θέμα του καμποντάζ στα κρουαζιερόπλοια και στα ημερόπλοια, το θέμα της αυτοτέλειας του Οίκου Ναύτου, ο οποίος έχει ενταχθεί απο την 1 Απριλίου στον ΕΟΠΥΥ, καθώς και το θέμα των αμοιβών των πλοιάρχων και των αρχιμηχανικών που διδάσκουν στο ΚΕΣΕΝ.

    Στο μεταξύ, σοβαρά προβλήματα στην έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα, αναμένεται να προκαλέσει η απεργία των ναυτικών.

    Μεγάλη ακτοπλοϊκή εταιρεία, ανέφερε στο ΑΜΠΕ, ότι τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη, επρόκειται να ταξιδέψουν συνολικά μόνο για τις Κυκλάδες, περίπου 7.000 άτομα.

    Όπως ανέφεραν στελέχη της εταιρείας, αν τελικά πραγματοποιηθεί η απεργία της ΠΝΟ, όσοι επιβάτες δεν καταφέρουν να βρούν πλοίο, κάποια άλλη μέρα μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, τότε θα τους επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου.

    [02] "Χρωστάμε στην Ελλάδα, δεν χρωστάει"

    Παρουσία ενός πολυπληθούς και ιδιαίτερα ενθουσιώδους ακροατηρίου, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ρομπέρτο Μπενίνι αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας του τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ.

    Εκδηλωτικός και ενθουσιώδης ήταν και ο βραβευμένος με Όσκαρ Ιταλός δημιουργός, που ανέμισε το καπέλο του επίτιμου διδάκτορα και δεν δίστασε να ανέβει στα έδρανα.

    «Για μια εξόχως σημαντική στιγμή» για το πανεπιστήμιο μίλησε ο πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος και πρόσθεσε ότι με την αναγόρευση διευρύνεται ο πνευματικός πλούτος του ιδρύματος.

    «Πολύτιμο κομμάτι του ιταλικού πολιτισμού», χαρακτήρισε τα έργα του τιμώμενου ο πρόεδρος του τμήματος Φοίβος Γκικόπουλος.

    Μιλώντας στα ελληνικά ξεκίνησε την αντιφώνηση του ο Ρομπέρτο Μπενίνι. «Ευχαριστώ. Καλησπέρα. Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι. Θέλω να σας φιλήσω όλους στο στόμα. Η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά», είπε καταχειροκροτούμενος.

    Αναφέρθηκε, επιπλέον, στην οικονομική κρίση, τονίζοντας ότι «δεν είναι η Ελλάδα που χρωστάει», αλλά «όλος ο κόσμος, η Ευρώπη χρωστάνε στην Ελλάδα τα πάντα».

    [03] Εορταστικό ωράριο στα καταστήματα

    Από σήμερα 5 Απριλίου ξεκινά το πασχαλινό, διευρυμένο, ωράριο στα εμπορικά καταστήματα της Αττικής. Τα καταστήματα θα είναι κλειστά την Κυριακή του Πάσχα, 15 Απριλίου και τη Δευτέρα, 16 Απριλίου. Από την Τρίτη 17 Απριλίου επανέρχεται το κανονικό ωράριο.

    Στο μεταξύ, η αγορά του Πειραιά κινείται σε υποτονικούς ρυθμούς, ενώ σύμφωνα με τους καταστηματάρχες, η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί την Μ.Εβδομάδα.

    Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, σε επιστολή του καλεί τους καταστηματάρχες να μην κάνουν παράνομες καταλήψεις των πεζοδρομίων, προκειμένου να μη δημιουργούνται προβλήματα στη διακίνηση των πεζών και στα άτομα με ιδιαίτερα προβλήματα. Επίσης, επισημαίνει την υποχρέωση τήρησης των κανόνων καθαριότητας κατά το κλείσιμο των καταστημάτων.

    Στη Βαρβάκειο, οι τιμές του αρνιού κυμαίνονται 6 με 7 ευρώ ενώ το κατσικάκι πωλείται στην ίδια τιμή 6 με 7 ευρώ. Τα αντεράκια για το παραδοσιακό κοκορέτσι κυμαίνονται από 4 εως 5 ευρώ το κιλό και οι συκωταριές 4 έως 7 ευρώ το κιλό.

    Σήμερα και αύριο τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ ενώ το Σάββατο 07/4 από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

    Από τη Μ.Δευτέρα έως τη Μ.Πέμπτη το ωράριο στα καταστήματα θα είναι από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, τη Μ.Παρασκευή από τη μία μετά το μεσημέρι έως στις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

    [04] Γυαλιά "βελτιώνουν" την πραγματικότητα

    Η Google παρουσίασε τις έρευνές της πάνω σε μία νέα γενιά επαναστατικών γυαλιών που διασυνδέονται με το διαδίκτυο και έτσι «αναμιγνύουν» τον πραγματικό με τον ψηφιακό κόσμο για όσους τα φοράνε.

    Το φιλόδοξο σχέδιο της αμερικανικής εταιρείας, που ονομάζεται "Project Glass" και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με φωτογραφίες και βίντεο στο κοινωνικό δίκτυό της Google+, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και το BBC, επιβεβαίωσε τις φήμες ότι το ερευνητικό εργαστήριο "Google X" της εταιρίας «δουλεύει» πάνω σε μία νέα τεχνολογία γυαλιών, κάτι που ως τώρα επισήμως κρατείτο μυστικό.

    Τα γυαλιά -που ακόμα δεν είναι σαφές πώς ακριβώς λειτουργούν- διαθέτουν κομψούς ασημένιους σκελετούς πάνω στους οποίους είναι προσαρμοσμένες μικροσκοπικές κάμερες και ειδικοί φακοί-οθόνες, που επιτρέπουν στον κάτοχο-χρήστη τους, καθώς περπατά, να δέχεται online πληροφορίες και ηλεκτρονικά μηνύματα, να κάνει αναζητήσεις στο διαδίκτυο και να βλέπει βίντεο. Τα ψηφιακά αυτά δεδομένα προβάλλονται πάνω στον ημιδιαφανή φακό-οθόνη και, με αυτό τον τρόπο, «επαυξάνουν» αυτό που ο χρήστης βλέπει στο πραγματικό οπτικό πεδίο γύρω του. Μάλιστα τα γυαλιά διαθέτουν και ενσωματωμένα μικρόφωνα που δίνουν στον χρήστη τη δυνατότητα να τα ελέγχει μόνο με τη φωνή του.

    [05] Χιόνια στη Μόσχα εν μέσω Άνοιξης

    Χιονοθύελλα έπληξε σήμερα τη ρωσική πρωτεύουσα, οι δρόμοι της οποίας καλύφθηκαν με πάγο, ενώ οι θερμοκρασία έπεσε, εν μέσω της άνοιξης, στους -2 βαθμούς Κελσίου, ανακοίνωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Μόσχας.

    "Ο εφιάλτης του χιονιού τύλιξε τη Μόσχα", γράφει σήμερα στην ιστοσελίδα του το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, ενώ ο ρωσικός Τύπος διερωτάται "πότε επιτέλους θα έλθει η άνοιξη".

    Πάντως οι μετεωρολογικές προβλέψεις δεν είναι καθησυχαστικές, καθώς το χιόνι αναμένεται να παραμείνει στη Ρωσική πρωτεύουσα ως τα τέλη Απριλίου.

    [06] Συγκέντρωση εργαζομένων στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, εργαζόμενοι στα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά.

    Διαμαρτύρονται για την προώθηση εκ μέρους της ιδιοκτήτριας εταιρείας, λιβανέζικων συμφερόντων, της εκ περιτροπής εργασίας τους σε μία μέρα εβδομαδιαίως για καθέναν από αυτούς.

    [07] Στα 20,27 δισ. ευρώ η έως τώρα συμμετοχή στο PSI ομολόγων, υπό αλλοδαπό δίκαιο

    Ομόλογα αξίας 20,27 δισ. ευρώ, τα οποία υπάγονται σε αλλοδαπό δίκαιο, θα συμμετάσχουν στο PSI και η ανταλλαγή τους με νέα ελληνικά ομόλογα θα ολοκληρωθεί στις 11 Απριλίου.

    Παράλληλα, παρατείνεται έως τις 20 Απριλίου η προθεσμία για την ανταλλαγή των ομολόγων ξένου δικαίου από τους ομολογιούχους, οι οποίοι έως και χθες αρνήθηκαν την προσφορά του ελληνικού δημοσίου.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), κάτοχοι ομολόγων συνολικής αξίας 20.270.573.914,35 ευρώ, τα οποία υπάγονται σε ξένο δίκαιο ή εκδόθηκαν από κρατικές εταιρίες και εγγυώνται από το Δημόσιο, αποδέχθηκαν ήδη την προσφορά του ελληνικού δημοσίου και θα συμμετέχουν στο PSI.

    [08] Έκρηξη στον αγωγό πετρελαίου Κιρκούκ-Τσεϊχάν

    Έκρηξη σημειώθηκε σήμερα σε έναν από τους δύο αγωγούς που μεταφέρουν αργό πετρέλαιο από το Κιρκούκ στο Ιράκ προς στο τουρκικό λιμάνι Τσεϊχάν στην Μεσόγειο και προκάλεσε μεγάλη πυρκαγιά με αποτέλεσμα να κλείσει η ροή του πετρελαίου στον συγκεκριμένο αγωγό, ανακοίνωσε ένας τούρκος αξιωματούχος του τομέα της Ενέργειας.

    Στο μεταξύ, ένας τούρκος αξιωματούχος ασφαλείας είπε ότι σημειώθηκαν τρεις εκρήξεις, σχεδόν ταυτόχρονα, σε διαφορετικά σημεία κατά μήκος του αγωγού στην περιοχή Ιντίλ στην επαρχία Σιρνάκ της Τουρκίας, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ. Ένοπλοι κούρδοι αυτονομιστές δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

    [09] «Μάχες» για μία θέση στην τετράδα του Γιουρόπα Λιγκ

    Με τους επαναληπτικούς προημιτελικούς, συνεχίζεται σήμερα το Γιουρόπα Λιγκ.

    Η Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται «και με τα δυο πόδια» στον ημιτελικό, καθώς επικράτησε την Γερμανία της Σάλκε με 4-2 και η ρεβάνς στην Ισπανία έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Αντίθετα, οι αναμετρήσεις της Βαλένθια με την Αλκμααρ, της Μέταλιστ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και του Ανόβερο με την Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι εξαιρετικά ανοικτές σε κάθε αποτέλεσμα, αφού οι φιλοξενούμενοι νίκησαν στο γήπεδο τους με 2-1.

    [10] Διευκολύνσεις πληρωμών στις συνεισφορές της Ελλάδας στον CERN

    Η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) βρίσκεται σε επαφές με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Πυρηνικών Ερευνών (CERN) και με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA), προκειμένου να υπάρξουν διευκολύνσεις πληρωμών στις ετήσιες συνεισφορές που η χώρα μας καταβάλλει για τη συνδρομή της στους δύο σημαντικότερους ευρωπαϊκούς επιστημονικούς-ερευνητικούς φορείς.

    Όμως, όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ o γενικός γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας Κώστας Κοκκινοπλίτης, σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα να υπάρξει απόσυρση ή οποιαδήποτε άλλη επίπτωση στις σχέσεις της Ελλάδας με το CERN ή την ESA. Οι ετήσιες συνδρομές της Ελλάδας είναι περίπου 13 εκατ. ευρώ στην ESA και 17 εκατ. ελβετικά φράγκα (14,1 εκατ. ευρώ) στο CERN.

    Στο θέμα αναφέρθηκε με online δημοσίευμά του και το διεθνούς φήμης περιοδικό "Science".

    Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ o γενικός γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας Κώστας Κοκκινοπλίτης, ήδη έχει επέλθει αρχική συμφωνία με την ESA για την προσωρινή μείωση της ελληνικής συνδρομής το 2012 και 2013, μέσω συμψηφισμών και αύξησης των ποσών που επιστρέφει η ESA στην Ελλάδα (η λεγόμενη "γεω-επιστροφή"), ενώ απομένουν να διευκρινισθούν οι τεχνικές λεπτομέρειες και τα ακριβή ποσά τον επόμενο μήνα.

    [11] Νέο εντομοαπωθητικό για την αντιμετώπιση του κουνουπιού- φορέα της ελονοσίας

    Ένα καινοτόμο και περιβαλλοντικά ασφαλές εντομοαπωθητικό για την καταπολέμηση του κουνουπιού- φορέα της ελονοσίας (Anopheles gambiae) ανέπτυξε η διεθνής κοινοπραξία ENAROMaTIC, το συντονισμό της οποίας είχε το Εθνικό Κέντρο Ερευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» και συγκεκριμένα το Ινστιτούτο Βιοεπιστημών και Εφαρμογών, με συντονιστή τον καθηγητή Κ. Ιατρού.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του «Δημόκριτου», οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας πολλών κρατών του πλανήτη αδυνατούν να περιορίσουν την εξάπλωση της ελονοσίας, λόγω της συνεχώς μειούμενης αποτελεσματικότητας των ανθελονοσιακών φαρμάκων, της ανυπαρξίας αποτελεσματικών εμβολίων και της ανθεκτικότητας των κουνουπιών- φορέων του παρασίτου της ελονοσίας στα εντομοκτόνα.

    Οι ερευνητές του ENAROMaTIC εστιάστηκαν στη διακοπή του κύκλου μετάδοσης της ελονοσίας από τα κουνούπια στον άνθρωπο μέσω παρέμβασης στη διαδικασία, με την οποία τα κουνούπια αντιλαμβάνονται την παρουσία του ανθρώπου στο περιβάλλον.

    [12] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας

    Συγκέντρωση μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος, στην οδό Πανεπιστημίου, πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ για να διαμαρτυρηθούν, όπως υποστηρίζουν, ενάντια στην καταλήστευση των αποθεματικών των Ασφαλιστικών Ταμείων, των νοσοκομείων, των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, και άλλων οργανισμών που στηρίζονταν από τις εισφορές των ίδιων των εργαζομένων.

    Το ΠΑΜΕ τονίζει, επίσης, ότι το κούρεμα του χρέους θα χρησιμοποιηθεί για άλλη μια φορά ως άλλοθι, για να υλοποιηθούν νέα αντιασφαλιστικά μέτρα μετά τις εκλογές και καλεί τους εργαζομένους, τους νέους και τους συνταξιούχους να αντισταθούν, διεκδικώντας κάλυψη όλων των απωλειών από τον κρατικό προυπολογισμό και καμία περικοπή μισθών συντάξεων και παροχών.

    Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε με τον υποδιοιηκητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Παπαδάκη ένώ παρέδωσαν και ψήφισμα διαμαρτυρίας.

    [13] Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σε ταξιδιωτικό γραφείο

    Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από δύο γκαζάκια, τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα, μπροστά σε ταξιδιωτικό γραφείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από την έκρηξη που προκλήθηκε δεν σημειώθηκαν υλικές ζημιές.

    [14] "Διαχωρίζονται οι ελληνικές τράπεζες σε βιώσιμες και μη"

    Μέτρια ανάκαμψη της οικονομίας της Ευρωζώνης σταδιακά στη διάρκεια του 2012 και διατήρηση του πληθωρισμού πάνω από το 2% προέβλεψε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, κ. Μάριο Ντράγκι, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, στην οποία αποφασίστηκε να παραμείνει στο 1% το βασικό επιτόκιο της τράπεζας.

    Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) εξετάζει ποιές ελληνικές τράπεζες είναι δυνατό να χρηματοδοτούνται απευθείας από αυτή, δήλωσε ο Πρόεδρος της.

    "Αξιολογούμε τις θέσεις των ελληνικών τραπεζών. Θα υπάρξει απόφαση για το ποιες ελληνικές τράπεζες είναι βιώσιμες ως αντισυμβαλλόμενα μέρη για πράξεις νομισματικής πολιτικής και ποιες δεν είναι βιώσιμες. Αυτή η διαδικασία λαμβάνει χώρα ακριβώς τώρα", δήλωσε ο κ. Ντράγκι, όπως μεταδίδει το Bloomberg. Ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Βίτορ Κονστάντσιο δήλωσε ότι ορισμένες ελληνικές τράπεζες μπορεί να χρειασθεί να αναδιαρθρωθούν, μεταδίδει το πρακτορείο Market Watch.

    Για τις χώρες που έχουν υποστεί απώλειες ανταγωνιστικότητας, ο κεντρικός τραπεζίτης δήλωσε ότι θα πρέπει "να διασφαλίσουν επαρκείς προσαρμογές των μισθών", ενώ τόνισε ότι οι κυβερνήσεις πρέπει να εκπληρώσουν πλήρως τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει για τη μείωση των δημοσιονομικών ελλειμμάτων. "Για να στηριχθεί η εμπιστοσύνη, η βιώσιμη ανάπτυξη και η απασχόληση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ καλεί τις κυβερνήσεις να αποκαταστήσουν υγιείς δημοσιονομικές θέσεις", δήλωσε.

    [15] Ρουκέτα εξερράγη στην πόλη Εϊλάτ του Ισραήλ

    Ρουκέτα εξερράγη τη νύχτα στο θέρετρο Εϊλάτ του νοτίου Ισραήλ, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού.

    "Η ρουκέτα εξερράγη στην πόλη χωρίς όμως να προκαλέσει θύματα ή ζημιές", πρόσθεσε η ίδια εκπρόσωπος.

    Αστυνομική πηγή δήλωσε στο ραδιοσταθμό του ισραηλινού στρατού ότι η ρουκέτα εκτοξεύθηκε από τη χερσόνησο του Σινά στην Αίγυπτο.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 5 April 2012 - 8:30:34 UTC