Browse through our Interesting Nodes on Religion in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-03-02

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Υπεγράφη το μνημόνιο συνεργασίας ΕΕ - Ελλάδας για το νέο δανειακό πρόγραμμα
  • [02] Ξεκινούν οι διαδικασίες για την αξιολόγηση του προσωπικού
  • [03] Ηλεκτρονικά πλέον η υποβολή γονικής παροχής, φόρου, μεταβίβασης
  • [04] Το Google έθεσε σε εφαρμογή νέους κανόνες εμπιστευτικότητας
  • [05] Ελαιόλαδο: Το αρχαίο φάρμακο στο μικροσκόπιο της σύγχρονης έρευνας
  • [06] Οι Ιρανοί ψηφίζουν
  • [07] Για 8η χρονιά, το Ejekt Festival στην Ελλάδα
  • [08] Ο ύπνος βελτιώνεται όσο μεγαλώνουμε
  • [09] Συνεδριάζει σήμερα το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ
  • [10] Απεργούν σήμερα πανελλαδικά οι οδοντίατροι
  • [11] Ανησυχία για την πιθανότητα ύπαρξης χημικών όπλων στη Συρία
  • [12] Απειλή για τη θαλάσσια ζωή η αυξανόμενη όξυνση των ωκεανών

  • [01] Υπεγράφη το μνημόνιο συνεργασίας ΕΕ - Ελλάδας για το νέο δανειακό πρόγραμμα

    Το μνημόνιο συνεργασίας Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ελλάδας για το νέο δανειακό πρόγραμμα προς τη χώρα, υπέγραψαν στις Βρυξέλλες, ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, και ο επίτροπος Όλι Ρεν. Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος υπέγραψε, μαζί με τον επικεφαλής του EFSF, Κλάους Ρέγκλινγκ, τις πέντε κρίσιμες συμβάσεις για την εφαρμογή του PSI.

    Πάντως, ο επικεφαλής του Γιούρογκρουπ Ζαν Κλοντ Γιούνκερ επεσήμανε ότι ορισμένες ακόμη δράσεις θα πρέπει να ολοκληρωθούν σύντομα από την Ελλάδα. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι η απόφαση συνιστά μήνυμα προς τον ιδιωτικό τομέα για το PSI και για το θέμα αυτό, όπως έκανε γνωστό, η Ευρωζώνη θα συνεδριάσει υπό τη μορφή τηλεδιάσκεψης στις 9 Μαρτίου, οπότε λήγει η προθεσμία για την ανταπόκριση των αγορών στην ελληνική προσφορά.

    Επίσης, την ικανοποίηση του για το νέο πρόγραμμα της Ελλάδας που θα διασφαλίσει τη βιωσιμότητα της ελληνικής οικονομίας εξέφρασε ο επανεκλεγείς, για δύομιση ακόμη χρόνια, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Bαν Ρομπέϊ.

    Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο υπογράμμισε ότι η Επιτροπή στηρίζει τις προσπάθειες της Ελλάδας.

    [02] Ξεκινούν οι διαδικασίες για την αξιολόγηση του προσωπικού

    Μετά την εκκίνηση των διαδικασιών για την αξιολόγηση δομών και υπηρεσιών στο δημόσιο τομέα, προχωρά και ο σχεδιασμός για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς συγκροτείται στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Τριμελής Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή προκειμένου να συντάξει το Προεδρικό Διάταγμα για την αξιολόγηση του προσωπικού.

    Η Επιτροπή αποτελείται από δύο εκπροσώπους του Συμβουλίου της Επικρατείας και ένα Νομικό Σύμβουλο του Κράτους, σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντίνος Ρόβλιας.

    Στο μεταξύ, σε έξι βασικούς τομείς θα αξιολογηθούν οι φορείς και οι οργανικές μονάδες του δημοσίου, σύμφωνα με τα κριτήρια που διαμορφώθηκαν από εξειδικευμένα στελέχη από τη Γαλλία, σύμφωνα με το μνημόνιο που υπεγράφη μεταξύ των δύο πλευρών, Ελλάδας και Γαλλίας.

    Οι τομείς αυτοί, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αφορούν:

    - Τις πολιτικές, τους στόχους και τις αρμοδιότητες των φορέων.

    - Τη στελέχωση και το προσωπικό.

    - Τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών.

    - Το κόστος των οργανικών μονάδων.

    - Την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα των μονάδων.

    - Τις συνεργασίες με τον ιδιωτικό τομέα.

    [03] Ηλεκτρονικά πλέον η υποβολή γονικής παροχής, φόρου, μεταβίβασης

    Την υποβολή των δηλώσεων φόρου κληρονομιάς, δωρεάς, γονικής παροχής και μεταβίβασης ακινήτων με ηλεκτρονικό τρόπο, σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών.

    Αυτό προκύπτει απο απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου, με την οποια συστήνεται ομάδα εργασίας για τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων με εκπροσώπους των συμβολαιογράφων αλλά και των ιδιοκτητών ακινήτων, για τη μελέτη και υποβολή προτάσεων προκειμένου να δημιουργηθεί μηχανισμός για την ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων φόρου κληρονομιάς, δωρεάς, γονικής παροχής και μεταβίβασης ακινήτων.

    Επίσης, πληροφορίες απο το υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν οτι εξετάζεται και η υποχρεωτική ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος και από μισθωτούς- συνταξιούχους που έχουν εισοδήματα μέχρι ενός συγκεκριμένου ορίου το οποίο και θα καθοριστεί. Το μέτρο δεν αποκλείεται να ισχύσει απο τις εφετινές φορολογικές δηλώσεις.

    [04] Το Google έθεσε σε εφαρμογή νέους κανόνες εμπιστευτικότητας

    Ο γίγαντας του διαδικτύου Google έθεσε σε εφαρμογή σήμερα νέους κανόνες εμπιστευτικότητας που του επιτρέπουν να ανασυντάσσει τις πληροφορίες που προέρχονται από χωριστές προηγουμένως υπηρεσίες του, μια κίνηση που έχει προκαλέσει επικρίσεις.

    "Η νέα μας πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων τίθεται σε εφαρμογή σήμερα, 1η Μαρτίου", γράφει ο αμερικανικός όμιλος στο blog του. "Καθώς έχουμε εφαρμόσει την πιο μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία των χρηστών μας στην ιστορία μας για να εξηγήσουμε αυτές τις αλλαγές, ξέρουμε ότι έχουν προκαλέσει πολύ θόρυβο και σύγχυση", λέει το Google, που προσπαθεί να καθησυχάσει τους χρήστες του, παρουσιάζοντας και πάλι τις αλλαγές.

    Αντιμέτωπος με τις επικρίσεις, ο όμιλος διαβεβαίωσε για τη δέσμευσή του για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του. Ωστόσο, οι χρήστες θα πρέπει να αποδεχθούν τη νέα χάρτα εμπιστευτικότητας για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς τους. Σύμφωνα με τους νέους κανόνες, το Google θα μπορεί να ανασυντάσσει τις πληροφορίες που προέρχονται από πολλές υπηρεσίες, που άλλοτε ήταν χωριστές, και έτσι να διαθέτει μια συνολική εικόνα των χρηστών του.

    Συγκεκριμένα, η αναδιοργάνωση προκαλεί την συγχώνευση περίπου 60 κανόνων χρήσης σε έναν και μόνο, που θα διέπει σχεδόν όλα τα προϊόντα Google, όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Gmail ή το κοινωνικό δίκτυο Google+.

    Η μεταρρύθμιση αυτή έχει προκαλέσει δριμεία κριτική από ενώσεις καταναλωτών ή προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Στη Γαλλία, η Εθνική Επιτροπή πληροφορική και ελευθερία (CNIL) ζήτησε την Τρίτη από το Google να αναβληθεί η εφαρμογή αυτής της μεταρρύθμισης, τονίζοντας ότι "η διατύπωση των νέων κανόνων και η δυνατότητα συνδυασμού των δεδομένων από διαφορετικές υπηρεσίες προκαλούν ανησυχίες και ερωτήματα σχετικά με τις πραγματικές πρακτικές του Google".

    [05] Ελαιόλαδο: Το αρχαίο φάρμακο στο μικροσκόπιο της σύγχρονης έρευνας

    Στα ράφια των φαρμακείων θα βρεθεί στο μέλλον το ελαιόλαδο, καθώς οι επιστήμονες ανακαλύπτουν όλο και περισσότερες ευεργετικές, για την υγεία, ιδιότητες που διαθέτει το πολύτιμο εθνικό προϊόν. Ο δρόμος έχει ήδη ανοίξει από την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου «εξειδικευμένα ελαιόλαδα» βρίσκονται στις προθήκες φαρμακείων.

    Μελέτη ερευνητικής ομάδας του Πανεπιστημίου Αθηνών με επικεφαλής τον επίκουρο καθηγητή Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων στο Φαρμακευτικό Τμήμα του Ιδρύματος, Προκόπη Μαγιάτη, η οποία έγινε με κίνητρο τις αναφορές σε φαρμακευτικές δράσεις του λαδιού στην αρχαία Ελλάδα, απέδειξε ότι πέρα από τις ως τώρα ευεργετικές ιδιότητες που αναφέρονται σε λαϊκές παροιμίες, το ελαιόλαδο διαθέτει αντιοξειδωτικές, νευροπροστατευτικές, καρδιοπροστατευτικές και άλλες ιδιότητες. Η νέα «ανακάλυψη» είναι η ουσία ελαιοκανθάλη η οποία έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση εφάμιλλη με εκείνες που απαντώνται σε φάρμακα και είναι αυτή που προκαλεί «κάψιμο» στον λαιμό κατά την κατάποση και αυτό δείχνει για τους εμπειρικούς ελαιοκαλλιεργητές ότι το λάδι είναι καλό, καθώς και η ελαιασίνη που είναι η πιο ισχυρή αντιοξειδωτική ουσία του ελαιόλαδου.

    Δύο χιλιάδες χρόνια πριν, ο Διοσκουρίδης συνιστούσε ως βέλτιστο έλαιο για την υγεία εκείνο που αποκαλείτο ωμοτριβές ή ομφάκινο. Μάλιστα συνιστούσε τη χρήση του συγκεκριμένου ελαιολάδου για οδονταλγίες ή κεφαλαλγίες, όπως δηλαδή χρησιμοποιούνται σήμερα τα κλασικά μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα. Ο Διοσκουρίδης μιλούσε προφανώς για το γνωστό αγουρέλαιο, που παράγεται από ανώριμες ελιές στην αρχή της ελαιοκομικής περιόδου (ωμός ή ομφάκινος είναι ο ανώριμος καρπός). Από την αρχαιότητα, λοιπόν, ήταν γνωστό ότι δεν είχαν την ίδια δραστικότητα για την προστασία της υγείας όλα τα ελαιόλαδα.

    [06] Οι Ιρανοί ψηφίζουν

    Άνοιξαν σήμερα το πρωί οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές στο Ιράν, όπου 48 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται να εκλέξουν τους 290 βουλευτές του Μαζλίς, του ιρανικού κοινοβουλίου, στο οποίο αναμένεται ότι θα συνεχίσουν να κυριαρχούν οι κυβερνώντες συντηρητικοί.

    Περίπου 3.400 υποψήφιοι συμμετέχουν στις εκλογές αυτές, τις οποίες μποϊκοτάρουν τα κύρια κινήματα της μεταρρυθμιστικής αντιπολίτευσης σε διαμαρτυρία για τη σκληρή καταστολή της οποίας υπήρξαν θύματα μετά την αμφισβητούμενη επανεκλογή του προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ το 2009.

    Στο πλαίσιο αυτό και ενώ το Ιράν δέχεται αυξανόμενη διεθνή πίεση για το επίμαχο πυρηνικό πρόγραμμά του, το κύριο στοίχημα αυτών των εκλογών θα είναι για το καθεστώς να μπορέσει να επιδείξει μια υψηλή συμμετοχή των ψηφοφόρων.

    Οι κύριοι ηγέτες και τα επίσημα μέσα ενημέρωσης έχουν πολλαπλασιάσει τις εκκλήσεις για μαζική συμμετοχή, η οποία εμφανίζεται ως απάντηση στις ισραηλινές στρατιωτικές απειλές και στις προσπάθειες των Δυτικών εδώ και δύο χρόνια να πιέσουν το Ιράν με σκληρές οικονομικές και χρηματοπιστωτικές κυρώσεις.

    Πηγαίνοντας να ψηφίσει, ο πληθυσμός "θα δώσει ένα χαστούκι στις ηγεμονικές δυνάμεις" και "θα δείξει την αποφασιστικότητά του να αντισταθεί στον εχθρό", δήλωσε ο ανώτατος ηγέτης, ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.

    Ο πρόεδρος Αχμαντινεζάντ κάλεσε σε κινητοποίηση για να "δώσουμε στη χώρα ένα ισχυρό κοινοβούλιο", ενώ ο υπουργός Άμυνας Αχμάντ Βαχιντί υπογράμμισε πως, "όσο υψηλότερη είναι η συμμετοχή, τόσο περισσότερο θα ενισχυθεί η ασφάλεια της χώρας".

    [07] Για 8η χρονιά, το Ejekt Festival στην Ελλάδα

    Με τη γνωστή επιτυχημένη συνταγή και τα μεγαλύτερα ονόματα της ροκ και ντανς μουσικής σκηνής, επιστρέφει στην Ελλάδα, το Ejekt Festival για 8η συνεχή χρονιά, στις 26 και 27 Ιουνίου.

    Tα δύο πρώτα ονόματα του φετινού line-up (λάιν απ) που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι οι Kasabian (Κασάμπιαν) και οι Katzenjammer (Κάτζενγιαμερ), ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα και οι άλλοι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ.

    Εισιτήρια διατίθενται από τα καταστήματα Public και ηλεκτρονικά από τη διεύθυνση του Ticket Arena.

    [08] Ο ύπνος βελτιώνεται όσο μεγαλώνουμε

    Παρά την ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι όσο μεγαλώνει κανείς, τόσο χειροτερεύει ο ύπνος του, μια νέα μεγάλη αμερικανική έρευνα κατέληξε στο ακριβώς αντίθετο συμπέρασμα, ότι η ποιότητα του ύπνου μάλλον βελτιώνεται με το πέρασμα του χρόνου.

    Οι ερευνητές κατέφυγαν σε μια τηλεφωνική έρευνα σε πάνω από 150.000 ενήλικες, οι οποίοι ρωτήθηκαν για την ποιότητα του βραδινού ύπνου τους.

    Όπως διαπιστώθηκε, ενώ πράγματι τα διάφορα προβλήματα υγείας μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τον ύπνο (και τα προβλήματα συνήθως αυξάνουν όσο γερνάει κανείς), όμως αποτελεί μύθο ότι η ίδια η προχωρημένη ηλικία αποτελεί αιτία για να μην κοιμάται κανείς καλά. Στην πραγματικότητα, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όσοι έχουν περάσει τα 80 τους, κοιμούνται καλύτερα από όλους, αρκεί να μην ταλαιπωρούνται από προβλήματα υγείας ή κατάθλιψη.

    Απομονώνοντας άλλους παράγοντες, όπως η υγεία, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα παράπονα των ανθρώπων για άσχημο ύπνο μειώνονται όσο αυξάνεται η ηλικία τους, με τον χαμηλότερο αριθμό γκρίνιας να καταγράφεται μετά τα 70. Η μόνη εξαίρεση σε αυτή τη γενικότερη τάση αύξησης της ποιότητας του ύπνου με το πέρασμα του χρόνου, είναι ένα ενδιάμεσο διάστημα, κάπου ανάμεσα στα 40 και τα 50, δηλαδή στη μέση ηλικία, όταν η ποιότητα του ύπνου είναι μέτρια ή χειροτερεύει σε σχέση με πριν, μετά όμως βελτιώνεται και πάλι.

    [09] Συνεδριάζει σήμερα το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

    Με αντικείμενο την προετοιμασία της επικείμενης Εθνικής Συνδιάσκεψης, αλλά και τις διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου, συνεδριάζει, σύμφωνα με πληροφορίες,σήμερα το μεσημέρι το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου.

    [10] Απεργούν σήμερα πανελλαδικά οι οδοντίατροι

    Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία πραγματοποιούνσήμερα οι οδοντίατροι της χώρας, σύμφωνα με απόφαση της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, διαμαρτυρόμενοι «για την παράδοση άνευ όρων της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε ιδιωτικά συμφέροντα στο όνομα της δήθεν "απελευθέρωσης" των επαγγελμάτων».

    Καταγγέλλουν ότι τα οδοντιατρεία «μεταβάλλονται σε super markets» και ο ασθενής μένει εντελώς «απροστάτευτος αφού, από δω και πέρα, ο οποιοσδήποτε κατά κυριολεξία, μπορεί να λειτουργήσει οδοντιατρείο».

    Οι οδοντίατροι κάνουν λόγο για αόριστο και επικίνδυνο νομικό πλαίσιο και έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

    [11] Ανησυχία για την πιθανότητα ύπαρξης χημικών όπλων στη Συρία

    Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι μουν και ο επικεφαλής του Οργανισμού για τη Μη Διάδοση των Χημικών Όπλων (OPCW) είναι ανήσυχοι απέναντι στην πιθανότητα ύπαρξης χημικών όπλων στη Συρία, σύμφωνα με εκπρόσωπο των Ηνωμένων Εθνών.

    "Στη Συρία, ο γενικός γραμματέας και ο γενικός διευθυντής παρατήρησαν με ανησυχία τις αναφορές για την πιθανή ύπαρξη χημικών όπλων στη χώρα", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ Μάρτιν Νεσίρκι, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

    "Αυτές οι ανησυχίες είναι πλήρως κατανοητές" πρόσθεσε.

    Από την πλευρά τους οι ΗΠΑ ανέφεραν ότι δεν έχουν καμία πληροφορία που να δείχνει ότι η συριακή κυβέρνηση δεν έχει τον έλεγχο των αποθεμάτων χημικών όπλων τα οποία υποψιάζονται ότι κατέχει.

    "Παρακολουθούμε προσεκτικά αυτό το ζήτημα", δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τη Μέση Ανατολή Τζέφρι Φέλτμαν, μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας για την κατάσταση στη Συρία.

    "Είναι ένα θέμα που αποτελεί αντικείμενο συζητήσεων με τις γειτονικές χώρες της Συρίας και με τους ευρωπαίους συμμάχους μας" σημείωσε.

    [12] Απειλή για τη θαλάσσια ζωή η αυξανόμενη όξυνση των ωκεανών

    Οι ωκεανοί γίνονται όλο και πιο όξινοι, κυρίως εξαιτίας της απορρόφησης μεγάλων ποσοτήτων διοξειδίου του άνθρακα που εκλύονται στην ατμόσφαιρα από την ανθρώπινη δραστηριότητα, με ταχύτατο, άνευ προηγουμένου τα τελευταία 300 εκατ. χρόνια, ρυθμό, προκύπτει από τα συμπεράσματα έκθεσης που δημοσιεύεται σήμερα.

    «Η γεωλογική ιστορία μας υποδεικνύει ότι ο παρών ρυθμός ωκεάνιας όξυνσης είναι χωρίς προηγούμενο στη διάρκεια των τελευταίων 300 εκατ. ετών», τονίζει ένας από τους συνυπογράφοντες τη μελέτη, ο Άντι Ρίτζγουελ, καθηγητής στο Παν/μιο του Μπρίστολ της Βρετανίας.

    «Μολονότι υπάρχουν πολλές ομοιότητες, ποτέ άλλοτε στη διάρκεια αυτής της περιόδου τα επίπεδα της οξύτητας δεν αντιπροσώπευαν, στη διάρκεια της εξέλιξής τους, ένα τέτοιον δυνητικό αντίκτυπο στην οργανική χημεία των ωκεανών, συνεπεία των άνευ προηγουμένου εκπομπών CO2 στην ατμόσφαιρα», προσθέτει ο ίδιος επιστήμονας.

    Η όξυνση αποτελεί μία σημαντική απειλή για το θαλάσσιο οικοσύστημα με κίνδυνο την μαζική εξάλειψη των κοραλιών και θαλασσίων ειδών όπως οι σολωμοί και τα οστρακοειδή, προειδοποιούν οι ειδικοί, των οποίων η έκθεση δημοσιεύεται στην αμερικανική επιθεώρηση Science.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 2 March 2012 - 7:30:29 UTC