Visit the Hellenic Ministry of National Defence (MOD) Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-01-09

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Υποχρεωτικά τα ενεργειακά πιστοποιητικά και στις μισθώσεις ακινήτων
  • [02] Κλοπή δύο πινάκων από την Εθνική Πινακοθήκη
  • [03] Η υπερθέρμανση «καθυστερεί» την επόμενη εποχή των παγετώνων
  • [04] "Ένας χορός μεταμφιεσμένων" γοητεύει
  • [05] Ελπιδοφόρος θεραπεία για τον καρκίνο
  • [06] Με αλυσίδες η κυκλοφορία στην εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης
  • [07] Σε θάνατο καταδικάστηκε Αμερικανο- ιρανός για κατασκοπεία
  • [08] Ο Παγδατής ανέβηκε στο Νο 43 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις
  • [09] Στ. Χόκινγκ: Το μέλλον της ανθρωπότητας, ο αποικισμός του διαστήματος
  • [10] Οι έγκυες με μικρόσωμα έμβρυα κινδυνεύουν με αποβολή

  • [01] Υποχρεωτικά τα ενεργειακά πιστοποιητικά και στις μισθώσεις ακινήτων

    Ενεργειακά πιστοποιητικά πρέπει να προσκομίζουν από σήμερα οι ιδιοκτήτες ακινήτων στις Εφορίες προκειμένου να νοικιάσουν ακίνητα καθώς η σχετική υποχρέωση που ίσχυε από πέρυσι για τις αγοραπωλησίες επεκτείνεται και στις μισθώσεις. Το κόστος έκδοσης των πιστοποιητικών κυμαίνεται από 1 - 2,5 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, ανάλογα με τη χρήση του ακινήτου, και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών ζητά, εφόσον δεν εισακούστηκε το αίτημα για αναβολή του μέτρου, να μειωθούν οι αμοιβές των μηχανικών που εκδίδουν τα πιστοποιητικά.

    Συγκεκριμένα, οι κατώτατες αμοιβές που έχουν καθοριστεί να μετατραπούν σε ανώτατες.

    Τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης κατατάσσουν κτίρια ή μεμονωμένες ιδιοκτησίες σε βαθμίδες ανάλογα με τις ανάγκες κατανάλωσης ενέργειας ώστε ο χρήστης του ακινήτου να γνωρίζει τις δαπάνες που θα κληθεί να καταβάλει. Έτσι, ένα κτίριο με μονώσεις, διπλά τζάμια, σύγχρονο καυστήρα κλπ. κατατάσσεται σε ανώτερη βαθμίδα σε σχέση με άλλα που δεν έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

    Σύμφωνα με ενημερωτική εγκύκλιο της ΠΟΜΙΔΑ, από σήμερα οι Δ.Ο.Υ. δεν θα παραλαμβάνουν νέα μισθωτήρια προς κατάθεση, με μεταγενέστερη ημερομηνία υπογραφής, αν δεν αναγράφεται ο αριθμός πρωτοκόλλου του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης και δεν προσκομίζεται μαζί και αυτό για επίδειξη στη Δ.Ο.Υ.

    [02] Κλοπή δύο πινάκων από την Εθνική Πινακοθήκη

    Αθήνα, Ελλάδα 09/01/2012 09:57 (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Κλοπή δύο πινάκων από την Εθνική Πινακοθήκη

    Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό άγνωστων διαρρηκτών, οι οποίοι εισέβαλαν στην Εθνική Πινακοθήκη τα ξημερώματα και έκλεψαν δύο πίνακες ζωγραφικής.

    Όπως έγινε γνωστό, στις 4.52 κτύπησε ο συναγερμός της Εθνικής Πινακοθήκης και ο φύλακας, που δεν είχε αντιληφθεί τίποτα μέχρι εκείνη τη στιγμή, είδε ένα άτομο να απομακρύνεται τρέχοντας από το κτίριο.

    Αμέσως ερεύνησε τους χώρους και διαπίστωσε ότι λείπουν δύο πίνακες ζωγραφικής, γι' αυτό ειδοποίησε την Αστυνομία και τους υπευθύνους.

    Από την ώρα εκείνη βρίσκονται στο κτίριο αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, που ερευνούν το χώρο για να διαπιστώσουν πως ακριβώς έγινε η κλοπή.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιοί πίνακες έχουν κλαπεί και αν πρόκειται για έργα μεγάλης αξίας.

    Αυτές τις μέρες πάντως γίνεται έκθεση έργων μεγάλων ζωγράφων στον ειδικό χώρο της Εθνικής Πινακοθήκης.

    [03] Η υπερθέρμανση «καθυστερεί» την επόμενη εποχή των παγετώνων

    Η Γη μπορεί να μην εισέλθει σε μια νέα εποχή παγετώνων μέσα στην επόμενη χιλιετία, χάρη στις αυξημένες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που προκαλούν την υπερθέρμανση του πλανήτη, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα σε Βρετανία και ΗΠΑ, με επικεφαλής Έλληνα ερευνητή.

    Οι ερευνητές, υπό τον καθηγητή φυσικής γεωγραφίας Χρόνη Τζεδάκη, του University College του Λονδίνου, εκτιμούν ότι η επόμενη εποχή παγετώνων πιθανώς θα καθυστερήσει κατά δεκάδες χιλιάδες χρόνια.

    Η τρέχουσα θερμή περίοδος της Γης άρχισε περίπου πριν από 11.600 χρόνια και, σύμφωνα με τα έως τώρα ιστορικά δεδομένα εναλλαγής παγωμένων και θερμών περιόδων, θα έπρεπε να δώσει τη θέση της σε μια νέα εποχή πάγων το αργότερο μέσα στα επόμενα 1.000 έως 1.500 χρόνια. Όμως, καθώς όλο και περισσότερη θερμότητα παγιδεύεται στη Γη λόγω της κλιματικής αλλαγής, η Γη αργεί να ψυχρανθεί, με αποτέλεσμα οι πάγοι να αργήσουν να ξαναεμφανιστούν.

    Η μελέτη χρησιμοποίησε αστρονομικά μοντέλα, που περιλάμβαναν τις ανεπαίσθητες μεταβολές στην τροχιά και στον άξονα της Γης κατά τα προηγούμενα εκατομμύρια χρόνια, για να εκτιμήσει καλύτερα την ποσότητα της ηλιακής θερμότητας που έφθασε στη γήινη ατμόσφαιρα κατά τις προηγούμενες παγετωνικές και μεσοπαγετωνικές περιόδους. Οι επιστήμονες συμπέραναν ότι η συγκέντρωση των αερίων του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα μετά τη βιομηχανική επανάσταση, εγκλωβίζει πλέον πολύ μεγαλύτερη ποσότητα ηλιακής θερμότητας στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μας από ό,τι συνέβαινε κατά τα τελευταία εκατομμύρια χρόνια, με συνέπεια η φυσιολογική ψύχρανση της Γης, που οφείλεται στις μεταβολές στην τροχιά της, να μην μπορεί να αντισταθμίσει την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή.

    Κατά τα τελευταία εκατομμύρια χρόνια, το επίπεδο διοξειδίου του άνθρακα στη Γη, με βάση την ανάλυση δειγμάτων αέρα εγκλωβισμένου σε αρχαίους πάγους, ποτέ δεν ξεπέρασε τα 280 μέρη ανά εκατομμύριο στην ατμόσφαιρα, ενώ σήμερα έχει ήδη φθάσει τα 390 μέρη, μετά από μια συνεχή αύξηση την τελευταία 150ετία.

    Επί εκατομμύρια χρόνια, τα επίπεδα του διοξειδίου του άνθρακα αυξομειώνονται ανάμεσα στις εποχές των παγετώνων, όμως η κλιματική αλλαγή έχει διαταράξει αυτή τη φυσιολογική κυκλική διαδικασία, με συνέπεια οι φυσικές δυνάμεις που ρίχνουν τη θερμοκρασία του πλανήτη, να μην μπορούν πλέον να είναι αποτελεσματικές στο έργο τους.

    [04] "Ένας χορός μεταμφιεσμένων" γοητεύει

    «Ένας χορός μεταμφιεσμένων» γοήτευσε τους καλεσμένους του και επιστρέφει στη σκηνή της Λυρικής (θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ) σε τρεις μήνες για τέσσερις ακόμη παραστάσεις.

    Το θαυμάσιο έργο του Βέρντι, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαυρίκιου, που καταπιάνεται και πάλι με την όπερα (είχε σκηνοθετήσει τον «Βέρθερο» του Μασνέ το 1984) έπειτα από 27 χρόνια επιτυχούς ενασχόλησης με τον κινηματογράφο και το θέατρο, και υπό τη μπαγκέτα του Λουκά Καρυτινού, χειροκροτήθηκε από το κοινό της Αθήνας τόσο πολύ, που η διεύθυνση της Λυρικής αποφάσισε να το παρουσιάσει πάλι μέσα στον Μάρτιο για τέσσερις βραδιές. O χθεσινοβραδινός Χορός Μεταμφιεσμένων, που έκανε πρεμιέρα μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, ήταν ο ένατος και τελευταίος, βάσει του αρχικού προγραμματισμού των υπευθύνων της Λυρικής. Όσοι δεν τον πρόλαβαν, θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν στις επιπλέον παραστάσεις του Μαρτίου, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

    Στο κατάμεστο θέατρο της Λυρικής Σκηνής, και χθες το βράδυ οι λάτρεις της όπερας υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την πρωτότυπη, μη λογοκριμένη (για πρώτη φορά στην Ελλάδα) εκδοχή του Χορού, με τα πρόσωπα της βασιλικής αυλής να δρουν ανεμπόδιστα επί σκηνής, αλλά στο σήμερα. Με τις πινελιές της "εξέλιξης από το πανί να συμπληρώνουν τα δρώμενα, τον βασιλιά Γουσταύο Γ' ενδεδυμένο σε ολόλευκο κοστούμι, τον γραμματέα του -δίκην βασιλικού υπηρέτη- (ο ρόλος σχεδόν παραδοσιακά αποδίδεται από γυναίκα υψίφωνο, εν προκειμένω την εξαιρετική Βασιλική Καραγιάννη) στο κλασικό μπεζ σύνολο και τους συνωμότες, επίδοξους δολοφόνους, γραβατωμένους".

    Πάντα ξενίζει τους φαν του είδους η μεταφορά μιας όπερας εποχής στο σήμερα. Αυτή η εκδοχή, όμως, δεν καθήλωσε τυχαία το κοινό. Όχι τόσο επειδή η προσαρμογή του λιμπρέτου μετάλλαξε τον λόγο της δολοφονίας του βασιλιά από πολιτικό σε ερωτικό (άλλωστε, η εποχή που γράφτηκε από τον Αντόνιο Σόμμα δεν επέτρεπε την εκτροπή και δολοφονία επί σκηνής ενός μονάρχη και εξ΄ αυτού το αρχικό κείμενο λογοκρίθηκε), αλλά κυρίως, επειδή οι χρονικές προσαρμογές και τα λιτά σκηνικά, κατάφεραν να «δέσουν» επιδέξια το μακρινό χθες με το σήμερα. Οι θαυμάσιες ερμηνείες επισφράγισαν το αποτέλεσμα.

    Η παράσταση αρχίζει με την αναπαλαίωση της πρόσοψης ενός μνημειακού κτιρίου όπερας και κλείνει με τον βίαιο θάνατο του ήρωα μέσα σε αυτό, κατά τη διάρκεια του περίφημου Χορού Μεταμφιεσμένων. Τα σημερινά κοστούμια των σημερινών ανθρώπων υπό τον φόντο ενός γερανού κατασκευών στην πρώτη πράξη, κρύβουν την ευχάριστη αντίθεση των ξυλοπόδαρων και των κοστουμιών εποχής στην τελευταία. Η μετάβαση από το σήμερα στο χθες είναι προσεκτική, συνεπής και εντέλει ανακουφιστική.

    Συνδυαστικά με την ερμηνευτική δεινότητα των πρωταγωνιστών το κοινό παρασύρθηκε σε παρατεταμένο χειροκρότημα. Ο Δημήτρης Πακσόγλου, ως Γουσταύος, στάθηκε στο ύψος της περίστασης ενός βασιλιά, το αντικείμενο του πόθου του, Αμέλια (Αντωνία Καλογήρου) καθήλωσε, ιδιαίτερα στην άρια της μάνας, που ζητά να αγκαλιάσει το παιδί της για τελευταία φορά, η Ολέσα Πέτροβα εξαιρετική ως μάγισσα Ουλρίκα, αλλά και ο θαυμάσιος Δημήτρης Πλατανιάς, ως Ρενάτο, έμπιστος φίλος του βασιλιά και εντέλει φονιάς του.

    Άριες, ντουέτα, τερτσέτα και χορωδιακά ζέσταναν το κοινό κι ανάμεσά τους την κορυφαία υψίφωνο Βάσω Παπαντωνίου (Όσκαρ της παράστασης του 1967 στη Λυρική), που παρακολούθησε την παράσταση πλάι στο σύζυγό της, Βασίλη Βασιλικό, από τα κεντρικά θεωρεία.

    [05] Ελπιδοφόρος θεραπεία για τον καρκίνο

    Ενθαρρυντικές δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις των περιορισμένων κλινικών δοκιμών μιας νέου τύπου αντικαρκινικής θεραπείας με τη χρήση χαμηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Η νέα τεχνική πέτυχε να συρρικνώσει τους όγκους σε ασθενείς με καρκίνο στο ήπαρ.

    Οι ερευνητές από τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, την Ελβετία και τη Βραζιλία, με επικεφαλής τον καθηγητή Μπόρις Πάσκε, του πανεπιστημίου της Αλαμπάμα, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο βρετανικό περιοδικό για θέματα καρκίνου «British Journal of Cancer», σύμφωνα με τη «Γκάρντιαν», εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι η νέα μέθοδος μελλοντικά μπορεί να αποτελέσει μια νέα θεραπευτική τεχνική. Διευκρίνισαν όμως ότι η μέθοδος βρίσκεται ακόμα σε νηπιακό στάδιο και θα χρειαστούν ακόμα αρκετά χρόνια δοκιμών και βελτίωσης.

    Οι ασθενείς κρατούν μέσα στο στόμα τους μια κεραία σε σχήμα κουταλιού, η οποία μεταδίδει χαμηλά ηλεκτρομαγνητικά πεδία στο σώμα τους. Η θεραπεία, με συχνότητα τρεις φορές τη μέρα, πέτυχε να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής των ασθενών με προχωρημένο καρκίνο του ήπατος, καθώς οι όγκοι σμικρύνθηκαν, ενώ τα πέριξ υγιή κύτταρα δεν επηρεάστηκαν αρνητικά.

    Σύμφωνα με τους ερευνητές, η νέα μέθοδος είναι καλά ανεκτή για μεγάλες χρονικές περιόδους και μπορεί να συνδυαστεί με άλλες αντικαρκινικές θεραπείες. Όπως είπε ο Πάσκε, έχει ήδη εξασφαλίσει από την αρμόδια Αρχή των ΗΠΑ (FDA) την έγκριση για τη διενέργεια κλινικών δοκιμών σε μεγάλες ομάδες ασθενών, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με εταιρίες σε διάφορες χώρες, ώστε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για τη μελλοντική έρευνα.

    Ο ακριβής βιολογικός μηχανισμός που εξηγεί αυτές τις παρατηρήσεις, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός. Μία εκτίμηση είναι ότι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία παρεμβαίνουν και τροποποιούν τη δραστηριότητα των γονιδίων των καρκινικών κυττάρων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό έχει ως συνέπεια να «μπλοκάρεται» η διαίρεση και ο πολλαπλασιασμός αυτών των κυττάρων, με αποτέλεσμα ο όγκος να σταματά την ανάπτυξή του ή και να συρρικνώνεται σταδιακά.

    [06] Με αλυσίδες η κυκλοφορία στην εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης

    Με δυσχέρεια και μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται, αυτή την ώρα, η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Καλαμάτας - Σπάρτης από το 28ο ως το 42ο χιλιόμετρο λόγω χιονόπτωσης.

    [07] Σε θάνατο καταδικάστηκε Αμερικανο- ιρανός για κατασκοπεία

    Ο αμερικανο-ιρανός Αμιρ Μιρζάι Χεκματί καταδικάστηκε από ιρανικό δικαστήριο σε θάνατο για "συνεργασία με εχθρική χώρα και κατασκοπεία", μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο Fars.

    "Ο Αμίρ Μιρζάι Χεκματί κρίθηκε ένοχος για συνεργασία με εχθρική χώρα (Ηνωμένες Πολιτείες) και για κατασκοπεία για λογαριασμό της CIA και καταδικάστηκε σε θάνατο" από Επαναστατικό Δικαστήριο της Τεχεράνης, πρόσθεσε το πρακτορείο.

    [08] Ο Παγδατής ανέβηκε στο Νο 43 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις

    Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παρέμεινε και αυτή την εβδομάδα, στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις. Ο Σέρβος τενίστας έχει συγκεντρώσει 13.630 βαθμούς, ενώ δεύτερος είναι πάντα ο Ισπανός, Ραφαέλ Ναδάλ με 9.595 βαθμούς και τρίτος ο Ρότζερ Φέντερερ (8.010).

    Παράλληλα, ο Κύπριος πρωταθλητής, Μάρκος Παγδατής, ανέβηκε μια θέση και είναι 43ος στον κόσμο με 940 βαθμούς.

    [09] Στ. Χόκινγκ: Το μέλλον της ανθρωπότητας, ο αποικισμός του διαστήματος

    Ο διάσημος φυσικομαθηματικός Στέφεν Χόκινγκ δεν μπόρεσε, για λόγους υγείας, να παραστεί στο διεθνές κοσμολογικό συνέδριο που διοργάνωσε το πανεπιστήμιο Κέμπριτζ προς τιμήν του με αφορμή τα 70ά γενέθλιά του. Όμως είχε την ευκαιρία, έστω και μέσω της μαγνητοσκοπημένης ομιλίας του, να τονίσει για μια ακόμη φορά ότι το μέλλον της ανθρωπότητας βρίσκεται στα άστρα, καθώς στη Γη αντιμετωπίζει αυξανόμενο κίνδυνο για ένα πυρηνικό ή κλιματικό Αρμαγεδώνα.

    «Πρέπει να συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε στο διάστημα για χάρη του μέλλοντος της ανθρωπότητας. Δεν νομίζω ότι θα επιβιώσουμε για άλλα χίλια χρόνια, χωρίς να αποδράσουμε από τον εύθραυστο πλανήτη μας», ανέφερε.

    Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο βρετανός επιστήμονας προέτρεψε τους ανθρώπους να δημιουργήσουν αποικίες στον Άρη και πέρα από αυτόν σε άλλα σώματα του ηλιακού μας συστήματος, αν και εκτίμησε ότι δύσκολα θα γίνει αυτό κατά τα επόμενα 100 χρόνια. «Είναι δυνατόν η ανθρώπινη φυλή να εξαφανιστεί, αλλά δεν είναι αναπόφευκτο. Νομίζω όμως πως μέσα στην επόμενη χιλιετία είναι σχεδόν βέβαιο ότι μια καταστροφή, όπως πυρηνικός πόλεμος ή υπερθέρμανση του πλανήτη, θα πλήξει τη Γη», προειδοποίησε, σύμφωνα με την "Τέλεγκραφ" και τη "Ντέιλι Μέιλ".

    Δήλωσε επίσης αισιόδοξος ότι οι επιστημονικές και τεχνολογικές πρόοδοι θα επιτρέψουν τελικά στους ανθρώπους να εξαπλωθούν ακόμα και πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, στις εσχατιές του σύμπαντος. Θα είναι η μόνη ασφαλιστική δικλίδα, είπε, για τη σωτηρία της ανθρωπότητας.

    [10] Οι έγκυες με μικρόσωμα έμβρυα κινδυνεύουν με αποβολή

    Οι έγκυες γυναίκες, των οποίων τα έμβρυα κατά το πρώτο τρίμηνο της κύησης είναι λιγότερο ανεπτυγμένα και άρα έχουν μικρότερο μήκος, κινδυνεύουν περισσότερο με αποβολή, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

    Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Νότινγκχαμ, με επικεφαλής την ινδικής καταγωγής δρα Σιάμαλι Σουρ, που παρουσίασαν τη σχετική μελέτη στο ετήσιο συνέδριο της Βρετανικής Εταιρίας Γονιμότητας στο Λιντς, σύμφωνα με το BBC, διαπίστωσαν ότι το 78% των αποβολών έως την 12η εβδομάδα της κύησης αφορούν έμβρυα που, από άποψη μήκους (ύψους), ανήκουν στο 5% των πιο μικρόσωμων μεταξύ του συνόλου.

    Οι επιστήμονες μελέτησαν τις περιπτώσεις άνω των 500 εμβρύων, που είχαν συλληφθεί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, γεγονός που επέτρεπε να είναι γνωστή η ακριβής ηλικία τους. Μέσω υπερήχων, οι ερευνητές μετρούσαν το μήκος των εμβρύων και, έτσι, ήσαν σε θέση να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι ο βαθμός σωματικής ανάπτυξης ενός εμβρύου έως το πρώτο τρίμηνο, αποτελεί προγνωστικό δείκτη κινδύνου για την πιθανότητα αποβολής στη συνέχεια.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 9 January 2012 - 9:29:39 UTC