Read the OECD Report on Education in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 11-04-18

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Πρέπει να αλλάξει η κουλτούρα μας"
  • [02] Σε ισχύ το πασχαλινό ωράριο
  • [03] Με βροχερό καιρό ξεκινά η Μ. Εβδομάδα
  • [04] Η Εβδομάδα των Παθών και η προσμονή της Ανάστασης
  • [05] "Καμία συναίνεση στα μέτρα"
  • [06] Αιτήσεις για επιδότηση ενοικίου
  • [07] CSI... αλά ελληνικά
  • [08] Το τραγούδι είναι λυπητερό ο»Ώ

  • [01] "Πρέπει να αλλάξει η κουλτούρα μας"

    Ιδιαίτερη αναφορά στην οικονομική κρίση, αλλά και στην έξοδο από αυτή έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, από το Μεσολόγγι, όπου παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 185η επέτειο από την ηρωική έξοδο των "Ελεύθερων Πολιορκημένων".

    «Για να έρθει η πραγματική αλλαγή, πρέπει να αλλάξει η κουλτούρα μας... Όχι να ενοχοποιηθούμε, ούτε να θυματοποιηθούμε. Να συνειδητοποιήσουμε ότι εθνικό είναι το αληθές, όπως είπε ο μεγάλος μας ποιητής (Διονύσιος Σολωμός), ακόμη και αν πρόκειται για μια αλήθεια άβολη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά την αντιφώνησή του προς τον δήμαρχο Μεσολογγίου, Πάνο Κατσούλη, στο επίσημο γεύμα.

    «Πολλά δεν εξαρτώνται από εμάς, αλλά από τις αποφάσεις που λαμβάνουν οι ηγεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κάποια, όμως, αποτελούν αποκλειστικά δική μας υποχρέωση» τόνισε ο κ. Παπούλιας και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον εκσυγχρονισμό του κράτους, την εξυγίανση των δημοσιονομικών, την καταπολέμηση της μαύρης οικονομίας, την εμπέδωση κανόνων διαφάνειας, ισονομίας και ισοπολιτείας, την αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και πολιτείας.

    Μάλιστα, όπως υπογράμμισε, η έξοδος από την κρίση προϋποθέτει αλλαγές, που λίγο καιρό πριν φαίνονταν αδιανόητες. Κάποιες από αυτές τις χαρακτήρισε «οδυνηρές ή άδικες» και κάποιες άλλες «αναγκαίες και δίκαιες.»

    "Ας αναλογιστούμε, αν έχουμε προσφέρει το μέγιστο των δυνατοτήτων μας στον τόπο μας, αν είμαστε κοντά σε εκείνους τους ελεύθερους ανθρώπους που έβαλαν πάνω από τη ζωή τους την «Ιερή Πόλη» του Μεσολογγίου, την πατρίδα όλων μας», επισήμανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ έδωσε έμφαση στη συλλογικότητα επαναλαμβάνοντας ότι «είναι ώρα, για όλους μας, να κοιταχτούμε στον καθρέφτη. Δεν αρκεί απλώς ο καταλογισμός ευθυνών στους απέναντι ή η καταγγελία για τα σκουπίδια του γείτονα, όταν και το δικό μας σπίτι όζει".

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [02] Σε ισχύ το πασχαλινό ωράριο

    Στις 09.00 θα ανοίγουν τα καταστήματα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας έως και τη Μεγάλη Πέμπτη και θα κλείνουν στις 21.00.

    Για τη Μεγάλη Παρασκευή το πασχαλινό ωράριο προβλέπει λειτουργία από τις 13.00 έως τις 19.00 και για το Μεγάλο Σάββατο από τις 09.00 έως και τις 15.00.

    Τη Δευτέρα του Πάσχα, 25 Απριλίου, τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [03] Με βροχερό καιρό ξεκινά η Μ. Εβδομάδα

    Με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα, αρχίζει η Μεγάλη Εβδομάδα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ.

    Αύριο, Μεγάλη Τρίτη, αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ θα συνεχιστούν οι σποραδικές βροχές και οι μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.

    Χωρίς αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας, προβλέπεται ο καιρός και για την Μεγάλη Τετάρτη, με τοπικές νεφώσεις και βροχές, στη Θράκη, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη..

    'Ανοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται για την Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή, με γενικά αίθριο καιρό και ασθενείς ανέμους, που θα φτάσουν μέχρι και 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [04] Η Εβδομάδα των Παθών και η προσμονή της Ανάστασης

    Για τους περισσότερους χριστιανούς είναι η σημαντικότερη γιορτή, για την εκκλησία ο θεμέλιος λίθος της πίστης στην αιώνια ζωή, για τους ερευνητές η βάση γύρω από την οποία πλέκονται όλες οι γιορτές του χρόνου. Γεγονός πάντως είναι ότι το Πάσχα, η Λαμπρή κατά το ελληνικότερο, είναι η πιο ελπιδοφόρα ημέρα του χρόνου. Ίσως γι' αυτό και φέτος, που τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευοίωνα για τη χώρα, να αποκτά και περισσότερο νόημα ο εορτασμός του.

    "Ο κύκλος του Πάσχα καλύπτει όλο το έτος και τις γιορτές. Με αφετηρία την ημερομηνία της Ανάστασης του Χριστού, η οποία προσδιορίζεται την πρώτη Κυριακή μετά την πανσέληνο της εαρινής ισημερίας, μπορεί να καλύψει κατά κάποιο τρόπο όλο το έτος", δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Ευάγγελος Καραμανές, ερευνητής του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

    Και εξηγεί τον λόγο: "Επτά βδομάδες νωρίτερα έχουμε τη Σαρακοστή, την περίοδο νηστείας και προετοιμασίας που αρχίζει την Καθαρά Δευτέρα και διαρκεί μέχρι τη Μεγάλη Εβδομάδα. Επτά βδομάδες μετά το Πάσχα έχουμε την Πεντηκοστή, τη γενέθλια ημέρα της χριστιανικής εκκλησίας. Αμέσως μετά, την πρώτη Κυριακή έχουμε τη γιορτή των Αγίων Πάντων και 34 Κυριακές μετά κάποιο συγκεκριμένο γεγονός από τη ζωή του Χριστού".

    Γύρω από αυτό το εορτολόγιο πλέκονται τα έθιμα και οι πρακτικές, πολλές από τις οποίες έχουν τις ρίζες τους σε προχριστιανικά έθιμα και λαϊκά δρώμενα. Πρόκειται για έθιμα με χαρακτήρα λατρευτικό, εξαγνιστικό αλλά και αποτρεπτικό του κακού, που απειλεί τη βλάστηση και την παραγωγή. Τέτοια είναι τα λαϊκά δρώμενα αναπαράστασης θανάτου και ανάστασης, όπως ο Ζαφείρης στην Ήπειρο, οι Κήποι του Άδωνη, οι τελετουργικοί χοροί του Πάσχα και του Αγίου Γεωργίου, οι Κούνιες κ.α.

    Την έναρξη της Εβδομάδας των Παθών σηματοδοτεί η Μεγάλη Δευτέρα. Στη λειτουργία της Μεγάλης Δευτέρας περιλαμβάνεται και η ιστορία της άκαρπης συκιάς που ξέρανε ο Χριστός. Σε όλη την Ελλάδα ξεκινούν οι ετοιμασίες για τον εορτασμό του Πάσχα.

    Τα σπίτια "στολίζονται" με λουλούδια, ανθίζουν οι πασχαλιές και ξεκινά η πιο αυστηρή περίοδος της νηστείας. Από τη Μεγάλη Τετάρτη αρχίζουν να γίνονται πιο έντονα τα νεοελληνικά έθιμα, όπως το έθιμο του Ευχελαίου.

    Κι ερχόμαστε στην Κοκκινοπέμπτη που βάφουν τα αυγά. Το αυγό, σύμβολο όχι μόνο χριστιανικό αλλά και παγκόσμιο, συμβολίζει την αναγέννηση της ζωής. Τη Μεγάλη Πέμπτη ζυμώνουν επίσης τα ψωμιά της Λαμπρής και τα κουλουράκια, τις κουτσούνες, που τις πλάθουν με λάδι, αμύγδαλο, γλυκάνισο και άλλα υλικά, ενώ οι νονοί στέλνουν τις λαμπάδες στους βαπτιστικούς.

    Η Μεγάλη Παρασκευή ήταν ημέρα απόλυτης αργίας, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν γινόταν καμιά εργασία, εντός και εκτός σπιτιού. Σε ορισμένες περιοχές, όπως στην Κορώνη, συνέπασχαν με τον Χριστό πίνοντας τρεις γουλιές ξύδι. Σε άλλες, όπως στην Κρήτη και τη Λέσβο, άναβαν φωτιές, καίγοντας ομοιώματα του Ιούδα, έθιμο που διατηρείται ακόμα και σήμερα. Όπως για παράδειγμα στην Αμοργό, όπου το κάψιμο του Ιούδα συμβαίνει μετά το Πάσχα.

    Το Μεγάλο Σάββατο στολίζουν τον ναό με κλαδιά και φύλλα δάφνης, ενώ σε πολλά μέρη το μεσημέρι έχουμε την πρώτη Ανάσταση. Με το "Ανάστα ο Θεός" σκορπιούνται τα δαφνόφυλλα, ενώ βαράνε οι καμπάνες, οι πιστοί χτυπούν τα πόδια τους στο στασίδι, πυροβολούν, γενικά κάνουν θόρυβο για να διώξουν τον θάνατο.

    Θόρυβος με βαρελότα και καμπάνες γίνεται και το βράδυ της Ανάστασης, μετά το "Χριστός Ανέστη", οπότε τσουγκρίζουν τα αυγά, ενώ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας σπάνε τσουκάλια. Για παράδειγμα, στη Ζάκυνθο και την Κέρκυρα ρίχνουν αγγεία από τα παράθυρα. Στην Κέρκυρα, επίσης, γεμίζουν ένα δοχείο με νερό, το στολίζουν με πρασινάδες και λουλούδια και ζητούν από το

    Το Πάσχα έχουμε το σούβλισμα -ή το ψήσιμο- του αρνιού ή κατσικιού, που διαλεγόταν από τα οικόσιτα. Σε πολλές περιοχές, πριν σφάξουν το ζώο, το τιμούσαν ιδιαίτερα, στολίζοντάς το με κόκκινη κορδέλα ή βάφοντάς το με κόκκινη μπογιά από τα αυγά.

    Το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών πραγματοποιεί από τις 17 Απριλίου έως τις 31 Μαΐου την έκθεση "Διακοσμημένα Αβγά απ' όλο τον Κόσμο", από τη Συλλογή του Νίκου Παπαγεωργίου.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [05] "Καμία συναίνεση στα μέτρα"

    Καμία συναίνεση στην κυβερνητική πολιτική που ακολουθείται στο θέμα της οικονομίας δεν πρόκειται να δώσει η ΝΔ, ακόμα και αν αυτό σημαίνει και την πτώση της κυβέρνησης και την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, δηλώνει ο πρόεδρος της ΝΔ, σε συνέντευξή του στην "Κυριακάτική Ελευθεροτυπία".

    Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθαρίζει πως η ΝΔ είναι έτοιμη για το ενδεχόμενο των εκλογών και εκτιμά πως το κόμμα του θα καταφέρει να έχει μια ξεκάθαρη λαϊκή εντολή για να εφαρμόσει το ολοκληρωμένο πρόγραμμά του και τονίζει πως αν η κυβέρνηση ζητήσει να περάσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα με αυξημένη πλειοψηφία 180 ψήφων, από τη Βουλή, η ΝΔ δεν πρόκειται να υποκύψει στον εκβιασμό αυτό.

    "Εμείς δεν πρόκειται να ψηφίσουμε περισσότερα λουκέτα, περισσότερη ανεργία και περισσότερη ύφεση. Για να πιάσουν τόπο οι θυσίες που έγιναν ήδη, πρέπει να υπάρξει ανάκαμψη της οικονομίας. Χωρίς ανάκαμψη όσα μέτρα και αν πάρει η κυβέρνηση, θα βρεθούμε σε βαθιά κρίση. Και εμείς αυτό δεν πρόκειται να το ψηφίσουμε. Ούτε πρόκειται να υποκύψουμε σε εκβιασμούς. Αν θέλει να δοκιμάσει η κυβέρνηση, θα καταλάβει ότι δεν μπλοφάρουμε" τονίζει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του ο κ. Σαμαράς.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθαρίζει πως οι συζητήσεις περί αναδιάρθρωσης του χρέους δεν βοηθούν, καθώς η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και τέτοιες καταστροφολογίες τής κάνουν κακό, και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως ετοιμάζει και νέα σκληρά μέτρα τα οποία δεν αντέχει η χώρα. Κατηγορεί, μάλιστα, τον πρωθυπουργό πως προσπαθεί να κερδίσει χρόνο έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν Πάσχα οι βουλευτές του στις περιφέρειές τους.

    Όσον αφορά την υπόθεση του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο κ. Σαμαράς, δηλώνει πως σέβεται απολύτως τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, επισημαίνει όμως πως ο αρμόδιος υπουργός θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι οι ποινές που τού επιβλήθηκαν αναφέρονται στην προηγούμενη ιδιότητα του νομάρχη που πλέον έχει καταργηθεί και όχι στου περιφερειάρχη, αξίωμα στο οποίο πρόσφατα εξελέγη ο κ. Ψωμιάδης.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [06] Αιτήσεις για επιδότηση ενοικίου

    Αρχίζει από σήμερα η καταβολή των αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου του ΟΕΚ. Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβάλλονται με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά αποκλειστικά στα ΚΕΠ. Στα δικαιολογητικά, εκτός από θεωρηΒ΅ένο από την αρΒ΅όδια ΔΟΥ συμβόλαιο Β΅μίσθωσης, θα ζητούνται και τα πλήρη στοιχεία του ιδιοκτήτη ή νοΒ΅έα, αλλά και της κατοικίας που Β΅ισθώνεται όπως αριθΒ΅ός λογαριασΒ΅ού ΔΕΗ, όροφος κ.λπ.

    Το πρόγραμμα αφορά την επιδότηση ενοικίου του 2009, απευθύνεται σε περίπου 150.000 δικαιούχους. Το ποσόν της επιδότησης έχει αυξηθεί για ορισμένες κατηγορίες δικαιούχων, όμως είναι αυστηρότερα τα εισοδηματικά κριτήρια και οι ασφαλιστικές προϋποθέσεις.

    Το γενικό εισοδηΒ΅ατικό κριτήριο για την ένταξη στο πρόγρα¡¡α θα είναι Β΅έχρι 12.000 ευρώ, Β΅ε αυξηΒ΅ένο ποσοστό επιδότησης για εισοδήΒ΅ατα Β΅έχρι 6.000 ευρώ και από 6.001 ευρώ έως 9.000 ευρώ.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [07] CSI... αλά ελληνικά

    Το ελληνικό CSI είναι η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία, όσον αφορά στην αποτελεσματικότητά της, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα τμήματα ανά τον κόσμο.

    Καθημερινά, επιστημονικά στελέχη του Τμήματος Ανάλυσης Βιολογικών Υλικών (Τ.Α.Β.Υ) άριστα εκπαιδευμένα στο εξωτερικό -και επανειλημμένως βραβευμένα με διεθνείς τιμητικές διακρίσεις- χρησιμοποιώντας τις πλέον προηγμένες μεθόδους αναλύσεις γενετικού υλικού, εξιχνιάζουν κλοπές, διαρρήξεις, απαγωγές, ανθρωποκτονίες, βιασμούς, καθώς επίσης και τρομοκρατικές ενέργειες, ενώ συμβάλλουν και στις αναγνωρίσεις θυμάτων μαζικών καταστροφών, συμβάλλοντας καταλυτικά στο έργο των αστυνομικών και διωκτικών αρχών.

    Από τον Αύγουστο προβλέπεται η περαιτέρω ενίσχυση της υπηρεσίας, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της διασυνοριακής συνεργασίας μεταξύ κρατών μελών της Ε.Ε., ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, του διασυνοριακού εγκλήματος και ης παράνομης μετανάστευσης.

    Σημαντικές επιτυχίες της εν λόγω διεύθυνσης ήταν η συμβολή της στην ταυτοποίηση του γενετικού υλικού των πτωμάτων της αεροπορική τραγωδίας του Helios, τον Αύγουστο του 2005, η αεροπορική τραγωδία στο όρος Όθρης, και των καταστροφικών πυρκαγιών στην Πελοπόννησο το 2007.

    Σημειώνεται, ότι τα έξι τελευταία χρόνια, ο συνολικός αριθμός των εισερχόμενων υποθέσεων έχει αυξηθεί σχεδόν κατά 500%, ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα ο συνολικός αριθμός εξερχομένων υποθέσεων έχει αυξηθεί πάνω από 710%, ενώ δεν έχουν παραγραφεί εγκλήματα, λόγω εκκρεμότητας πορίσματος πραγματογνωμοσύνης D.N.A.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [08] Το τραγούδι είναι λυπητερό

    Η ρωγμή του χρόνου ανάμεσα στο «φευγιό» του Μανώλη Ρασούλη και του φίλου και συνεργάτη του, Νικόλα Παπάζογλου ήταν τελικά μόλις 40 μέρες.

    Ο Νίκος Παπάζογλου, ένας από τους πλέον αγαπημένους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές, έχασε χθες τη «μάχη» με την επάρατη νόσο, σε ηλικία 63 ετών.

    Γεννημένος στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης στις 20 Μαρτίου του 1948, ο Νίκος Παπάζογλου έγραψε τα πρώτα τραγούδια μόλις το 1965 για το Θεσσαλονικιώτικο συγκρότημα «Olympians».

    Σήμερα, Δευτέρα, όσοι τον αγάπησαν (τον ίδιο, τη ζωή και τα τραγούδια του) θα τον αποχαιρετίσουν με το «ερωτηματικό», που έρχεται από τον πρώτο στίχο του «Αύγουστου» - του τραγουδιού που σημάδεψε τουλάχιστον τρεις γενιές ακροατώνβ¦ «Μα γιατί το τραγούδι να 'ναι λυπητερό / με μιας θαρρείς κι απ' την καρδιά μου ξέκοψε / κι αυτή τη στιγμή που πλημμυρίζω χαρά / ανέβηκε ως τα χείλη μου και με 'πνιξε / φυλάξου για το τέλος θα μου πεις».

    Η κηδεία του Νίκου Παπάζογλου θα γίνει στις 16:00, από τον Ιερό Ναό του Αγ. Θεράποντα, της Τούμπας, η γειτονιά όπου γεννήθηκε και έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 18 April 2011 - 6:30:25 UTC