Browse through our Interesting Nodes on Telecommunications in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 11-09-26

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στο Βερολίνο αύριο ο Γ. Παπανδρέου
  • [02] Νίκη των σοσιαλιστών στη γαλλική γερουσία
  • [03] Τζόκινγκ στο Καλλιμάρμαρο
  • [04] Πέθανε η τιμημένη με Νόμπελ Ειρήνης κενυάτισσα Ουανγκάρι Μαατάι
  • [05] Τα βραβεία του 34ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας

  • [01] Στο Βερολίνο αύριο ο Γ. Παπανδρέου

    Στο Βερολίνο μεταβαίνει αύριο ο πρωθυπουργός όπου θα έχει συνομιλίες με την γερμανίδα Καγκελάριο.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου, από τη θέση του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς,με μήνυμά του τονίζει ότι«σήμερα, η παγκόσμια οικονομική κατάσταση γίνεται όλο και πιο εύθραυστη και το τέλος της κρίσης φαίνεται ακόμα μακριά. Απειλεί τον τραπεζικό τομέα, τη σταθερότητα των ανεπτυγμένων οικονομιών και δυναμιτίζει τις διεθνείς προσπάθειες για την επίτευξη των Στόχων της Χιλιετίας των Ηνωμένων Εθνών». Αναφερόμενος στην Ελλάδα, ο πρωθυπουργός σημειώνει πως η χώρα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα με την κυβέρνηση και τους πολίτες να αντιμετωπίζουν τεράστιες προκλήσεις και προσθέτει ότι υλοποιείται ένα πολύ αυστηρό περιοριστικό πρόγραμμα με παράλληλη προώθηση σειράς πρωτόγνωρων μεταρρυθμίσεων και όλα αυτά μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον διεθνώς. «Σε απάντηση όλων όσοι αμφισβητούν τις προσπάθειές μας, είμαστε περήφανοι, γιατί μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι το 2010 πετύχαμε τη μεγαλύτερη μείωση ελλείμματος στην Ευρωζώνη, μείωση 5%, από 36 δισεκατομμύρια ευρώ σε 24. Οι πρωτογενείς κρατικές δαπάνες μειώθηκαν κατά 10 δισεκατομμύρια ευρώ», υπογραμμίζει ο κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι έχουν να γίνουν ακόμα πολλά κυρίως στον τομέα των δομικών μεταρρυθμίσεων «που θα κάνουν τη χώρα μας πάλι ανταγωνιστική και θα μας επιτρέψουν να επιτύχουμε ανάπτυξη, βιώσιμο χρέος και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας». Τονίζοντας ότι η διευθέτηση του ελληνικού χρέους δεν είναι αρκετή για την αντιμετώπιση των ευρύτερων επιπτώσεων και των πραγματικών αιτιών της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη, ο κ. Παπανδρέου αναφέρει ότι «υπάρχει επείγουσα ανάγκη για στρατηγικές αποφάσεις που θα θωρακίσουν τα κράτη-μέλη της ΕΕ από παρόμοιες μελλοντικές κρίσεις». Ο πρωθυπουργός τάσσεται υπέρ των ριζικών θεσμικών μεταρρυθμίσεων που σταδιακά θα οδηγήσουν σε βαθύτερη δημοσιονομική, οικονομική και πολιτική ένωση και προσθέτει ότι «χρειαζόμαστε μόνιμους σταθεροποιητικούς μηχανισμούς και νέα χρηματοπιστωτικά εργαλεία για να προωθήσουμε την αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη». Ως τέτοια εργαλεία ο πρωθυπουργός αναφέρει το Ευρωομόλογο ή τον Φόρο Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών, ο οποίος βρίσκεται στην ατζέντα της ερχόμενης συνάντησης του G20 και εκφράζει την ελπίδα να σημειωθεί κάποια πρόοδος για το θέμα αυτό.

    Η'Ανγκελα Μέρκελ η οποία θα υποδεχθεί αύριο τον έλληνα πρωθυπουργό,τόνισε ότι "το να επιτραπεί μια στάση πληρωμών της Ελλάδας θα καταστρέψει το κλίμα εμπιστοσύνης των επενδυτών στην ευρωζώνη" και τότε "μπορεί με την τροπή, που θα λάβουν τα πράγματα, να διαχυθεί το καταστροφικό κλίμα, όπως ακριβώς έγινε στα τέλη του 2008, όταν πτώχευσε ο αμερικανικός επενδυτικός οίκος Lehman Brothers".

    «Χρειάζεται να κάνουμε βήματα, τα οποία να μπορούμε να τα ελέγχουμε. Ομως, αυτό που δεν μπορούμε να πράξουμε, είναι να καταστρέψουμε το κλίμα εμπιστοσύνης των επενδυτών στο μέσον της πορείας και να πάμε σε μια κατάσταση, όπου θα λένε, αφού το κάναμε αυτό στην Ελλάδα (σ.σ.: μια στάση πληρωμών), τότε θα το κάνουμε και για την Ισπανία, για το Βέλγιο, ή για όποια άλλη χώρα. Τότε, λοιπόν, ούτε ένα φυσικό πρόσωπο δεν θα βάζει, πια, χρήματα στην ΕΕ», υπογράμμισε η καγκελάριος Μέρκελ.

    Εξάλλου, η Καγκελάριος Μέρκελ ανέφερε ότι "εμπιστεύεται το ΔΝΤ", ως προς τον τρόπο διαχείρισης απ αυτό της κρίσης του ελληνικού χρέους, αλλά και "πιστώνει" τη θέση του ΔΝΤ, ότι "το ελληνικό χρέος είναι βιώσιμο".

    [02] Νίκη των σοσιαλιστών στη γαλλική γερουσία

    Η "ιστορική μεταβολή" για τη γαλλική γερουσία θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνει γεγονός, καθώς οι σοσιαλιστές έχουν, για πρώτη φορά μετά το 1958, την πλειοψηφία των εδρών.

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που μετέδωσε το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, το σοσιαλιστικό κόμμα κατέχει 177 έδρες, δύο περισσότερες απ΄ όσες χρειάζονται για την απόλυτη πλειοψηφία.

    Ωστόσο, εξ αιτίας του περίπλοκου συστήματος εκλογής των γερουσιαστών στη Γαλλία, αλλά και των πάρα πολλών "ανεξάρτητων" υποψηφιοτήτων, η ακριβής πολιτική σύνθεση του Σώματος μπορεί να μην οριστικοποιηθεί πριν απ την πρώτη Οκτωβρίου, οπότε θα εκλεγεί ο πρόεδρος της Γερουσίας.

    [03] Τζόκινγκ στο Καλλιμάρμαρο

    Σε ποιο μνημείο της Ελλάδας μπορεί κανείς να απολαύσει μία ενδιαφέρουσα ξενάγηση, αλλά και σειρά από εκδηλώσεις, που προάγουν το αθλητικό πνεύμα; Η απάντηση είναι εύκολη. Στο Καλλιμάρμαρο, το διαχρονικό Στάδιο της πρωτεύουσας, που πρωτοκατασκευάστηκε τον 4ο αιώνα π. Χ. για να φιλοξενήσει τους γυμνικούς αγώνες προς τιμήν της Αθηνάς, διασχίζοντας έκτοτε μία πορεία γεμάτη δόξα και περιπέτεια δύο και πλέον χιλιετιών.

    «Οι επισκέπτες, εδώ κι ενάμιση χρόνο που λειτουργεί το Στάδιο ως επισκέψιμος χώρος, έχουν ξεπεράσει τους 130.000», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπεύθυνος του μνημείου, Κώστα Τσουράκης, ο οποίος δίνει και τα στοιχεία για ό,τι συμβαίνει σήμερα.

    «Πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις, όπως οι τελετές αφής της ολυμπιακής φλόγας, ή οι τελετές έναρξης και λήξης των Special Olympics που έγιναν πρόσφατα. Πάντα με σεβασμό στο μνημείο και στο πνεύμα του αθλητισμού, χωρίς την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων. Επίσης, καταβάλλοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου (3 ευρώ), μπορεί κανείς να απολαύσει το πρωινό του τρέξιμο», συμπληρώνει. Τζόκινγκ στο Καλλιμάρμαρο; Γιατί όχι. Ο στίβος του σταδίου είναι ο καταλληλότερος για άθληση κι αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για τον ίδιο χώρο όπου πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες της σύγχρονης εποχής, τότε το θέμα γίνεται ιδιαίτερα δελεαστικό.

    Κι αν το πρωινό τρέξιμο δεν είναι το δυνατό σημείο όλων, δεν συμβαίνει το ίδιο με την ακουστική ξενάγηση, που μπορούν να απολαύσουν οι πάντες. Στο Στάδιο υλοποιείται μέσω ενός εύχρηστου συστήματος που συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του εισιτηρίου και είναι διαθέσιμη σε 11 γλώσσες. Αρκεί κανείς να πατήσει τα νούμερα που αντιστοιχούν στα 12 αριθμημένα σημεία και η περιπέτεια αρχίζει.

    «Ευτυχώς που φέρατε καπέλα και νερό μαζί σας. Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι απαραίτητα», χαριτολογεί η υπάλληλος στην είσοδο του μνημείου. Και είναι γεγονός. Τα μάρμαρα αντανακλούν τη ζέστη, η δε απουσία σκιάς επιδεινώνει το πρόβλημα. Ευτυχώς, υπάρχουν παντού καλαίσθητες βρύσες, που φτιάχτηκαν τη δεκαετία του ΄30 και είναι όλες σε λειτουργία. Μεγάλη ανακούφιση.

    Πατώντας τα κουμπιά που αντιστοιχούν στα σημεία της ξενάγησης, η φωνή μέσα από τα ακουστικά αρχίζει να διηγείται την ιστορία του μνημείου και των επιμέρους τμημάτων του, όπως οι περίτεχνοι θρόνοι που βρίσκονται δεξιά, λίγο μετά την είσοδο. «Εδώ είναι οι βασιλικοί θρόνοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν το 1908 από τη θέση της σφενδόνης, για να έχουν οι εκάστοτε βασιλιάδες καλύτερη οπτική στον στίβο. Δεξιά και αριστερά τους κάθονταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και οι επίσημοι», πληροφορεί ο ξεναγός του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    Ποια, όμως, ήταν η σφενδόνη; Η πληροφορία έρχεται από την ίδια φωνή: «Το στοιχείο εκείνο που προστέθηκε στα ελληνικά στάδια κατά τους ρωμαϊκούς χρόνους». Πρόκειται δηλαδή για την κοίλη επιφάνεια που ένωσε τις πλευρές του σταδίου, μετατρέποντας την ευθύγραμμη μορφή που είχε μέχρι τον 2ο αιώνα μ.Χ. σε πεταλόσχημη.

    Το ΑΠΕ-ΜΠΕ μεταφέρεται νοερά όσο και πραγματικά στο συγκεκριμένο σημείο. «Ψηλά στη σφενδόνη, την εποχή εκείνη υπήρχε μια ημικυκλική στοά με δωρικούς κίονες, που ήταν διακοσμημένοι με αγάλματα μαρμάρινα, χάλκινα, ακόμα και χρυσά. Κατά τα ρωμαϊκά χρόνια τοποθετήθηκαν επίσης τα μαρμάρινα θωράκια, που περιέβαλαν τον στίβο του Σταδίου, μια κατακόρυφη σειρά πλακών που χρησίμευαν ως διαχωριστικά κιγκλιδώματα για να προστατεύουν τους θεατές στις περιπτώσεις των θηριομαχιών», συνεχίζει η φωνή.

    Θηριομαχίες; Να κάτι που ίσως δεν φαντάζεται κανείς ότι γινόταν μέσα στο λαμπερό μνημείο της λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου. Κι όμως συνέβαιναν, όπως και οι μονομαχίες, βαρβαρότητες που απαγορεύτηκαν με την επικράτηση του Χριστιανισμού. Την εποχή εκείνη το Παναθηναϊκό Στάδιο εγκαταλείπεται και τα μάρμαρά του χρησιμοποιούνται ως οικοδομικά υλικά για τα αθηναϊκά σπίτια ή για την τροφοδότηση των ασβεστοκαμίνων της περιοχής. Με τα χρόνια έχασε τη λάμψη του, όχι όμως και τη μαγεία που το περιέβαλε.

    Σήμερα, ούτε η ημικυκλική στοά ούτε τα αγάλματα υπάρχουν. Όπως δεν σώζονται και τα επιβλητικά προπύλαια με τους κορινθιακούς κίονες, η τρίτοξη γέφυρα στον Ιλισσό, που οδηγούσε από την πόλη προς το στάδιο και ήταν ορατή έως το 1778 ή ο Ναός της Θεάς Τύχης στον λόφο του Αρδηττού με το λατρευτικό άγαλμα της θεάς από ελεφαντόδοντο. Έργα όλα της εποχής του Ηρώδη του Αττικού, που χρηματοδότησε γενναιόδωρα τη μετατροπή και ανακαίνιση του Σταδίου (139-144 μ. Χ.). Σ' αυτόν εξάλλου οφείλεται και η λαμπρή μαρμάρινη επένδυση, που προκαλούσε τον γενικό θαυμασμό

    Οι δύο Ερμαϊκές Στήλες του 2ου αιώνα μ.Χ., ωστόσο, στέκουν αγέρωχα στο εσωτερικό κοίλο της σφενδόνης. Οι δύο αμφιπρόσωπες στήλες, που συνδέθηκαν με τη λατρεία του Εναγώνιου Ερμή, προστάτη των αγώνων, φέρουν η καθεμία από δύο όψεις. «Οι νεανικές μορφές είναι στραμμένες προς τους θεατές σαν να θέλουν να καλοπιάσουν τους αυστηρούς κριτές των αγώνων. Αντίθετα, οι ηλικιωμένες, που κοιτάνε προς τον αγωνιστικό χώρο, μοιάζουν να αναπολούν με νοσταλγία τα νεανικά χρόνια που έζησαν ως αθλητές του στίβου», συμπληρώνει η φωνή.

    Και η ξενάγηση συνεχίζεται, συντροφιά πάντα με τη ζέστη. Μπαίνοντας όμως στη δίοδο, που βρίσκεται λίγο πιο κάτω από τη σφενδόνη, τα πράγματα αλλάζουν ριζικά. «Μοιάζει με σπηλιά», λέει κάποιος από τους 'Ελληνες τουρίστες. Και δεν έχει άδικο. Η δροσερή στοά έχει τη μορφή σπηλαίου, που την απέκτησε από τις κατά καιρούς καταρρεύσεις της οροφής. Αυτό το μέρος χρησιμοποιούσαν οι αθλητές της αρχαιότητας και οι μονομάχοι των ρωμαϊκών χρόνων για την έξοδο και είσοδό τους στον στίβο, στους δε Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896 ήταν ο χώρος των αποδυτηρίων.

    «Προσπαθήστε να αφεθείτε στο μυστήριο του χώρου, που από τα μεσαιωνικά χρόνια και μέχρι τον 19ο αιώνα ήταν γνωστός ως σπηλιά των Μοιρών», συστήνει ο ακούραστος ξεναγός. Την ίδια στιγμή αρχίζει η μουσική και η εξιστόρηση μιας ιστορίας, που πιθανόν να μην γνωρίζουν οι περισσότεροι:

    «Η σπηλιά συνδέθηκε με ιδιαίτερες μαγικές δυνάμεις, τις μεγαλύτερες από οποιαδήποτε άλλη στην περιοχή της Αττικής. Γι αυτό το λόγο νεαρές Αθηναίες συγκεντρώνονταν εδώ κάποιες νύχτες του χρόνου, όταν τα άστρα βρίσκονταν στην κατάλληλη θέση. 'Αναβαν στη μέση της σπηλιάς φωτιά και άρχιζαν τις σπονδές με ψωμί, μέλι και αμύγδαλα. Μετά έβγαζαν τα ρούχα τους, χόρευαν και τραγουδούσαν γύρω από τη φωτιά, μια τελετουργία με απώτερο σκοπό την αναζήτηση του καλύτερου γαμπρού. Όσο πιο προσηλωμένες στην τελετή, τόσο καλύτερος και ο σύζυγος που θα έβρισκαν. Την ίδια ώρα, ηλικιωμένες γυναίκες φύλασσαν τις δύο εισόδους από τα αδιάκριτα βλέμματα».

    Θηριομαχίες, μονομάχοι, μαγικές τελετουργίες, τι άλλο μένει; «Κοιτώντας κατά μήκος του διαδρόμου, μεταξύ στίβου και κερκίδων, θα διαπιστώσετε πως οι κερκίδες έχουν μια συνεχή και απροσδόκητα έντονη καμπύλωση. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και στην απέναντι πλευρά. Η ευφυής αυτή λύση της αρχιτεκτονικής των αρχαίων σταδίων βελτίωνε την ορατότητα προς τον στίβο, των θεατών που κάθονταν στα άκρα του», συνεχίζει ακάθεκτη η φωνή. Παρατηρώντας τις κερκίδες που βρίσκονται δεξιά από την είσοδο της διόδου, η καμπύλωση που μόλις αναφέρθηκε είναι ολοφάνερη. Οι κερκίδες μοιάζουν να συμμετέχουν σ έναν κυματισμό, προσθέτοντας ακόμα ένα στοιχείο στη μοναδικότητα του Σταδίου.

    Προχωρώντας προς την έξοδο, δύο πράγματα μπορεί να αντικρίσει κανείς. Τουρίστες να φωτογραφίζονται ως νικητές στο βάθρο που βρίσκεται εντός Σταδίου ή το πανόραμα από τις ψηλότερες κερκίδες του μνημείου. Εκεί όπου η θέα του Σταδίου, του λόφου, του Ζαππείου, του Εθνικού Κήπου και της Ακρόπολης θυμίζει -ακόμα και σήμερα- τον λόγο που επιλέχτηκε ο συγκεκριμένος χώρος για την ανέγερση του μνημείου. Η έξοδος, επίσης απολαυστική, υπόσχεται μια δροσερή ανάσα στο παραδοσιακό καφέ της εισόδου.

    Info: Τιμή εισιτηρίων: 3 ευρώ το ολόκληρο, 1,5 ευρώ το μειωμένο, δωρεάν για μαθητές με συνοδούς και παιδιά έως 6 ετών.

    Ώρες Λειτουργίας: Μάρτιος - Οκτώβριος 08:00 - 19:00, Νοέμβριος - Φεβρουάριος 08:00 - 17:00. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 75 22 984-6 και στον ιστότοπο www.panathenaicstadium.gr.

    [04] Πέθανε η τιμημένη με Νόμπελ Ειρήνης κενυάτισσα Ουανγκάρι Μαατάι

    Η κενυάτισσα οικολόγος Ουανγκάρι Μαατάι, που τιμήθηκε το 2004 με το Νόμπελ Ειρήνης για τη συνεισφορά της στον αγώνα υπέρ της αειφόρου ανάπτυξης, της δημοκρατίας και της ειρήνης, πέθανε σε νοσοκομείο του Ναϊρόμπι όπου υποβαλλόταν σε αντικαρκινική θεραπεία, μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της Κένυας.

    Η Μαατάι είχε ιδρύσει το Κίνημα της Πράσινης Ζώνης, το μεγαλύτερο πρόγραμμα δενδροφύτευσης στην Αφρική που έχει ως στόχο την προώθηση της βιοποικιλότητας, δημιουργώντας θέσεις εργασίας για τις γυναίκες και αναβαθμίζοντας την εικόνα τους στην κοινωνία. Επίσης υπήρξε βουλευτής.

    Η είδηση του θανάτου της μεταδόθηκε από τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας της, χωρίς περισσότερες πληροφορίες.

    [05] Τα βραβεία του 34ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας

    Έπεσεη αυλαία του 34ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, με την τελετή λήξης και την απονομή των βραβείων στην αίθουσα του δημοτικού Ωδείου.

    Στην κατηγορία των Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους, το πρώτο βραβείο Μυθοπλασίας, δόθηκε στην ταινία «Πίστομα», του Γιώργου Φουρτούνη και το δεύτερο βραβείο στην ταινία «Ο μπαμπάς μου, ο Λένιν και ο Φρέντυ», της Ρηνιώς Δραγασάκη.

    Το βραβείο «Έλληνες του Κόσμου - Σωκράτης Δημητριάδης» απονεμήθηκε στην ταινία «Make-up», του Χρήστου Μασσαλά και το βραβείο «Τώνια Μαρκετάκη» για την καλύτερη ταινία κοινωνικού προβληματισμού στην ταινία «Γεια σου Ανέστη», του Δημήτρη Κανελλόπουλου. Το ειδικό βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη «Ντίνος Κατσουρίδης» κέρδισε ο Αριστοτέλης Μαραγκός για την ταινία «If you have no place to cry».

    Στο 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, ο Terry Gilliam (Italy) απέσπασε το ειδικό βραβείο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου για την ταινία του «The Wholly Family» (Άγια Οικογένεια), στην οποία εξερευνά την σύγκρουση γονέων και παιδιών, και αντιστρόφως, με χιούμορ και κατανόηση. Το βραβείο καλύτερης ταινίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης απέσπασε η ταινία Oxygen του Adina Pintilie (Romania), ενώ το βραβείο καλύτερης ταινίας κινούμενου σχεδίου ο Jurgis Krasons (Latvia) για το «To swallow a toad».

    Στο 5ο Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών, το πρώτο βραβείο καλύτερης ψηφιακής ταινίας δόθηκε στην ταινία Gran Partita του Αλέξανδρου Σκούρα και το δεύτερο βραβείο στην ταινία Under stress του Πάρι Πατσουρίδη.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 26 September 2011 - 6:29:38 UTC