Read the North Atlantic Treaty (4 April 1949) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 11-07-16

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Την ερχόμενη Πέμπτη η έκτακτη σύνοδος
  • [02] Πέρασαν τα τεστ αντοχής οι τράπεζες
  • [03] Ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού
  • [04] "Η Ελλάδα έχει μεγάλες δυνατότητες"
  • [05] Στο υπουργικό τα αυθαίρετα
  • [06] Χωρίς δακτύλιο
  • [07] Καλή η υγεία των Ελλήνων
  • [08] Αν είσαι ροκ...
  • [09] Διακοπή λειτουργίας

  • [01] Την ερχόμενη Πέμπτη η έκτακτη σύνοδος

    Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι συγκάλεσε έκτακτη σύνοδο κορυφής των χωρών της ευρωζώνης για τις 21 Ιουλίου με θέμα την κρίση χρέους και τη βοήθεια προς την Ελλάδα.

    "Αποφάσισα να συγκαλέσω σύνοδο των ηγετών των χωρών-μελών της ευρωζώνης στις 21 Ιουλίου, στις 12:00 στις Βρυξέλλες (13:00 ώρα Ελλάδας), αναφέρει ο Ρομπάι στην ιστοσελίδα του στο Twitter. Όπως σημειώνει, στην ατζέντα των συνομιλιών θα τεθούν "η δημοσιονομική σταθερότητα της ευρωζώνης στο σύνολό της και η μελλοντική χρηματοδότηση του ελληνικού προγράμματος".

    Προειδοποιήσεις ΣόιμπλεVideo

    Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προειδοποιεί ότι η κρίση χρέους της Ελλάδας απειλεί στο μεταξύ ολόκληρη την ευρωζώνη.

    "Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να αντέξει και να εξυπηρετήσει το χρέος της", είπε ο κ. Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην Westdeutsche Allgemeine Zeitung", ενώ εκτίμησε ότι οι αγορές αμφιβάλλουν ότι αυτό θα το καταφέρει η κυβέρνηση της Αθήνας.

    "Η κρίση εμπιστοσύνης που προκλήθηκε από την Ελλάδα στο μεταξύ συνιστά κίνδυνο για το ευρώ ως σύνολο. Γι΄ αυτό πρέπει να αντιμετωπίσουμε πειστικά αυτό το πρόβλημα", σημείωσε ο κ. Σόιμπλε.

    Ο κ. Σόιμπλε απέρριψε εκ νέου τη θέσπιση ευρωομολόγου και παρά την αναταραχή στις αγορές ζήτησε να επικρατήσει σύνεση.

    "Κορυφώνεται η πίεση στη Γερμανία"

    Κορυφώνεται η πίεση στην καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ να αποφασίσει γρήγορα για τον τρόπο που θα συμβάλλουν οι ιδιώτες πιστωτές στο νέο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, καθώς το ΔΝΤ και Ιταλοί αξιωματούχοι προειδοποιούν ότι η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα υπονομεύει την Ευρωζώνη, αναφέρει σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα Financial Times.

    Το ΔΝΤ τόνισε τον κίνδυνο από μία περαιτέρω καθυστέρηση στην τακτική έκθεση οικονομικής αξιολόγησης που ετοιμάζει για την ομάδα των 20 μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου (G 20), όπου αναφέρει ότι η αποτυχία να αντιμετωπισθεί η ελληνική κρίση απειλεί τις τράπεζες και τη σταθερότητα των κρατικών χρεών σε όλο τον κόσμο. Το δημοσίευμα επισημαίνει την αντίδραση της κυρίας Μέρκελ στην πραγματοποίηση έκτακτης συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες. Σε δηλώσεις της που έκανε από την πρωτεύουσα της Νιγηρίας, η καγκελάριος είπε ότι η Γερμανία θέλει να επιτευχθεί γρήγορα συμφωνία, αλλά η λύση πρέπει να είναι "λογική".

    &copy; ANA-MPA SA. Intellectual rights and copyright belong to the ANA-MPA S.A.

    Reproduction of ANA-MPA content by visitors of this website is strictly forbidden.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [02] Πέρασαν τα τεστ αντοχής οι τράπεζες

    «Ιδιαίτερα ευνοϊκά» για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, τα αποτελέσματα των stress tests, επισημαίνοντας ότι «το ελληνικό τραπεζικό σύστημα αντεπεξέρχεται», παρά το γεγονός ότι τα κριτήρια ήταν ακραία και ειδικά για τις ελληνικές τράπεζες ακόμη πιο αυστηρά.

    Παράλληλα, τόνισε στη δήλωσή του ο κ. Βενιζέλος, «ο Έλληνας καταθέτης, ο διεθνής επενδυτής, μπορεί να είναι σίγουρος ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα παρουσιάζει τα στοιχεία του με απόλυτη διαφάνεια, είναι σταθερό, είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο με βάση τους διεθνείς και πανευρωπαϊκούς κανόνες». Ανεξάρτητα, από αυτό, πρόσθεσε, «κανείς δεν επαναπαύεται. Σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος και με τις τράπεζες, συνεχίζουμε να λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα», ενώ ειδικά για την ΑΤΕ, που βρίσκεται σε πρόγραμμα αναδιάρθρωσης και ιδιωτικοποίησης, λαμβάνονται μέτρα και για τη δική της κεφαλαιακή ενίσχυση, και θα ξεπεράσει έτσι το όριο που θέτει το πανευρωπαϊκό τεστ.

    Γ. Προβόπουλος: "Ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα των τεστ αντοχής"

    "Τα αποτελέσματα της άσκησης είναι ενθαρρυντικά όσον αφορά την κεφαλαιακή θέση των τραπεζών μας, οι οποίες ακολουθώντας και τις προτροπές της Τράπεζας της Ελλάδος, προχώρησαν σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και δρομολόγησαν επιχειρηματικές κινήσεις με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση της θέσης τους, παρά τις δυσκολίες του περιβάλλοντος" αναφέρει σε δήλωσή του ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος.

    Ο ίδιος προσθέτει ότι "Οι μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η ελληνική οικονομία επιβάλλουν όχι απλώς συνέχιση, αλλά ένταση των προσπαθειών. Η Τράπεζα της Ελλάδος θα συνεχίσει να ενθαρρύνει τις τράπεζες προς την κατεύθυνση αυτή".

    Με επιτυχία περνάνε όλες οι ελληνικές τράπεζες τα stress test της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Αρχής, με βάση τα σημερινά στοιχεία και σύμφωνα με τις κινήσεις που έχουν πάρει. Παρά τις δυσμενείς προβολές των ασκήσεων, ο δείκτης βασικών ιδίων κεφαλαίων των ελληνικών τραπεζών (core tier 1) ήταν υψηλότερος από το εποπτικό όριο των 5%.

    Φέτος τα stress test είχαν πιο αυστηρές παραδοχές σε σχέση με τα περυσινά, καθώς το όριο αναφοράς διαμορφώθηκε σε 5% για τους σκοπούς της φετινής άσκησης, έναντι 6% της περσινής άσκησης και δεύτερον, ο ορισμός του δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας που χρησιμοποιήθηκε στη φετινή άσκηση ήταν αυτός των Κύριων Βασικών Ιδίων Κεφαλαίων (Core Tier 1), έναντι των Βασικών Ιδίων Κεφαλαίων (Tier 1) της περσινής άσκησης.

    Ειδικότερα, οι ελληνικές τράπεζες κατέγραψαν τις εξής επιδόσεις:

    Εθνική Τράπεζα

    Με επίδοση 7,7% η μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας, ξεπέρασε με άνεση το κρίσιμο όριο του 5%.

    Eurobank

    Με επίδοση 7,6% (μετά την πρόβλεψη για λήψη πρόσθετων μέτρων) η τράπεζα ξεπέρασε το κρίσιμο όριο του 5%.

    Alpha Bank

    Με επίδοση 7,4% ξεπέρασε το κρίσιμο όριο του 5%.

    Τράπεζα Πειραιώς

    Με επίδοση 5,3% η τράπεζα ξεπέρασε το κρίσιμο όριο του 5%.

    Αγροτική Τράπεζα

    Με επίδοση 6% (μετά την πρόβλεψη για λήψη πρόσθετων μέτρων) η τράπεζα ξεπέρασε το κρίσιμο όριο του 5%.

    Τράπεζα Κύπρου

    Με επίδοση 6,2% η τράπεζα ξεπέρασε το κρίσιμο όριο του 5%.

    Μarfin Popular Bank

    Με επίδοση 5,3% η τράπεζα ξεπέρασε το κρίσιμο όριο του 5%.

    &copy; ANA-MPA SA. Intellectual rights and copyright belong to the ANA-MPA S.A.

    Reproduction of ANA-MPA content by visitors of this website is strictly forbidden.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [03] Ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού

    «Κόκκινο» αναμένεται να χτυπήσει ο υδράργυρος από σήμερα, φτάνοντας κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε συνδυασμό με τους ασθενείς ανέμους που θα πνέουν, εκτιμάται ότι ο δείκτης δυσφορίας για τους κατοίκους, κυρίως των αστικών κέντρων, θα είναι υψηλότερος.

    Ωστόσο, οι ειδικοί προτείνουν ψυχραιμία και την τήρηση κάποιων βασικών κανόνων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του πρώτου καύσωνα του καλοκαιριού.

    Σε ορισμένες περιπτώσεις, όμως, οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες ή και επικίνδυνες για την υγεία καταστάσεις.

    Αν και ο ανθρώπινος οργανισμός έχει σημαντικές θερμορυθμιστικές ικανότητες, χάρη των οποίων μπορεί να προσαρμοσθεί ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασιακές μεταβολές, εν τούτοις η παρατεταμένη έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες (όπως και σε χαμηλές), μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές βλάβες της υγείας, όχι μόνο στα ευπαθή άτομα, αλλά και σε άτομα που δεν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα υγείας.

    Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο παθολόγος, καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Αναστάσιος Ν. Σπαντιδέας, τονίζει ότι «οι ακραίες ηλικίες, δηλαδή τα βρέφη και οι υπερήλικες, αποτελούν την πρώτη και πιο συχνή κατηγορία και αυτό γιατί στα μεν βρέφη οι θερμορυθμιστικοί μηχανισμοί δεν έχουν λάβει ακόμα την τελική προστατευτική τους ισχύ, ενώ στους υπερήλικες παρουσιάζουν μεγαλύτερες δυσκολίες προσαρμογής και θερμορύθμισης».

    Στο μεταξύ, ενόψει των υψηλών θερμοκρασιών που προβλέπει για το Σαββατοκύριακο η Μετεωρολογική Υπηρεσία σε πλήρη ετοιμότητα είναι οι δήμοι στην Αττική, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας κλιματιζόμενες αίθουσες, οι οποίες θα «ανοίξουν» για τους πολίτες, εφόσον υπάρξει ανάγκη.

    Το πλήρες κείμενο του Α.Σιδηρόπουλου στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ - ΜΠΕ.

    &copy; ANA-MPA SA. Intellectual rights and copyright belong to the ANA-MPA S.A.

    Reproduction of ANA-MPA content by visitors of this website is strictly forbidden.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [04] "Η Ελλάδα έχει μεγάλες δυνατότητες"

    «Εμείς έχουμε αντέξει και θα αντέξουμε για να πάμε τη χώρα σε καλύτερες καταστάσεις. Η Ελλάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και το έχει αποδείξει». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από την Κω.

    Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας και στις προσπάθειες που γίνονται για να αντιμετωπιστεί η κρίση υπογραμμίζοντας: "Θα συνεχίσουμε αταλάντευτα την προσπάθεια που ξεκινήσαμε για τη σωτηρία της χώρας, θα συνεχίσουμε αυτή τη μάχη παντού - μια μάχη αξιοπρέπειας και περηφάνιας" επισημαίνοντας ότι, εμείς οι ίδιοι πρέπει να βάλουμε τάξη στα του οίκου μας.

    Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές για το μέλλον της Ευρώπης και πρέπει όλοι να αναλογιστούμε το βάρος των αποφάσεων, επεσήμανε ο πρωθυπουργός, καλώντας όλους να κλείσουν τα αφτιά τους στις σειρήνες της καταστροφολογίας. Η μάχη είναι δύσκολη, αλλά ξέρουμε που πηγαίνουμε και η προσπάθειά μας οδηγεί στην έξοδο από την κρίση, υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου.

    Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο νησί, ο Γιώργος Παπανδρέου συζήτησε με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους παραγωγικούς φορείς.

    Στο τραπέζι τέθηκαν τόσο τα προβλήματα της Δωδεκανήσου όσο και ειδικότερα τουριστικά ζητήματα της περιφέρειας.

    &copy; ANA-MPA SA. Intellectual rights and copyright belong to the ANA-MPA S.A.

    Reproduction of ANA-MPA content by visitors of this website is strictly forbidden.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [05] Στο υπουργικό τα αυθαίρετα

    Τις ρυθμίσεις για το ζήτημα των αυθαιρέτων και το πλαίσιο για την απλοποίηση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης, θα φέρει την επόμενη εβδομάδα στο υπουργικό συμβούλιο και στη συνέχεια στη Βουλή, το υπουργείο Περιβάλλοντος, τόνισε με δηλώσεις του ο αρμόδιος υπουργός, Γ. Παπακωνσταντίνου.

    «Σήμερα, έχουμε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο σύστημα, το οποίο ούτε προστατεύει το περιβάλλον, ούτε βοηθάει τους επενδυτές στη χώρα μας», επισήμανε ο κ. Παπακωνσταντίνου και πρόσθεσε ότι «με το νέο σύστημα, θα συντμηθούν οι χρόνοι, θα μειωθούν στα ευρωπαϊκά επίπεδα οι περιπτώσεις εκείνες για τις οποίες χρειάζεται περιβαλλοντική αδειοδότηση, και ταυτόχρονα θα γίνει ουσιαστική περιβαλλοντική παρακολούθηση των έργων, για να βεβαιωθούμε ότι διαφυλάσσουμε το περιβάλλον»

    Όσον αφορά στο ζήτημα των αυθαιρέτων, υπενθύμισε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, ο οποίος είχε πει ότι «τραβάμε μία κόκκινη γραμμή με το παρελθόν, προχωράμε σε μία δίκαιη ρύθμιση, η οποία εισάγει την λογική του περιβαλλοντικού ισοδύναμου».

    Όπως διευκρίνισε ο υπουργός «πρόκειται για μία ρύθμιση η οποία, εξαιρεί αυθαίρετα σε ευαίσθητες περιοχές, σε δασικές και αναδασωταίες περιοχές, σε αιγιαλούς. Αλλά, μία ρύθμιση με την οποία θα μπορεί κάποιος να μεταβιβάζει ένα κτίσμα που σήμερα θεωρείται αυθαίρετο, αφού βεβαίως έχει πληρώσει όλα τα πρόστιμα που θα προβλέπει ο νόμος».

    Ταυτόχρονα, είπε, ενδυναμώνεται η διαδικασία για τη δυνατότητα κατεδάφισης όλων των αυθαιρέτων που θα μείνουν εκτός της ρύθμισης.

    &copy; ANA-MPA SA. Intellectual rights and copyright belong to the ANA-MPA S.A.

    Reproduction of ANA-MPA content by visitors of this website is strictly forbidden.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [06] Χωρίς δακτύλιο

    Ελεύθερη είναι από τη Δευτέρα η κίνηση όλων των αυτοκινήτων μέσα στα όρια του δακτυλίου της Αθήνας.

    Χθες, Παρασκευή, 15 Ιουλίου, ήταν η τελευταία ημέρα ισχύος του μέτρου της εκ περιτροπής κυκλοφορίας των οχημάτων (μονά-ζυγά) για την περίοδο 2010-2011.

    Όλα τα αυτοκίνητα μπορούν να κινηθούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας έως ότου εκδοθεί σχετική Υπουργική Απόφαση, που θα ρυθμίζει τα επόμενα περιοριστικά μέτρα.

    &copy; ANA-MPA SA. Intellectual rights and copyright belong to the ANA-MPA S.A.

    Reproduction of ANA-MPA content by visitors of this website is strictly forbidden.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [07] Καλή η υγεία των Ελλήνων

    Οι Έλληνες σε γενικές γραμμές είναι καλά στην υγείας τους, καθώς σύμφωνα με αποτελέσματα έρευνας το 75,33% του πληθυσμού ηλικίας 15 ετών και άνω δηλώνει ότι έχει πολύ καλή ή καλή υγεία, η πλειοψηφία των γυναικών κάνει προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο, έξι στους δέκα καταναλώνουν φρούτα και λαχανικά καθημερινά, ενώ σε ποσοστό 70,80% δήλωσαν ότι περπατούν, τουλάχιστον, τρεις φορές την εβδομάδα.

    Σε ποσοστό 53,87% δηλώνουν ικανοποιημένοι (πολύ ή μέτρια) από τις υπηρεσίες που παρέχονται στα δημόσια νοσοκομεία και 46,40% δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που παρέχονται από τους γιατρούς.

    Δυστυχώς, όμως, περισσότεροι από το 50% των Ελλήνων είναι υπέρβαροι (38,5%) ή παχύσαρκοι (17,3%), καταναλώνουν φάρμακα, τρεις στους δέκα καπνίζουν καθημερινά και ένας στους δέκα καταναλώνει καθημερινά αλκοόλ.

    Η Εθνική Έρευνα Υγείας πραγματοποιήθηκε το τελευταίο τρίμηνο του 2009 σε ολόκληρη τη χώρα, στο πλαίσιο ενός κοινοτικού στατιστικού προγράμματος στο οποίο συμμετέχουν όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βασικός στόχος της έρευνας είναι η καταγραφή και παρακολούθηση της υγείας του πληθυσμού ανάλογα με τα δημογραφικά χαρακτηριστικά (φύλο και ηλικία), την εκπαίδευση και την ασχολία. Διερευνώνται θέματα που αφορούν: στην κατάσταση υγείας, στη χρήση υπηρεσιών υγείας, στους παράγοντες που επηρεάζουν θετικά ή αρνητικά την κατάσταση της υγείας, όπως η φυσική άσκηση, η υγιεινή διατροφή, το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ κ.λπ.

    Το πλήρες κείμενο της Εφ.Φουσέκη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ - ΜΠΕ.

    &copy; ANA-MPA SA. Intellectual rights and copyright belong to the ANA-MPA S.A.

    Reproduction of ANA-MPA content by visitors of this website is strictly forbidden.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [08] Αν είσαι ροκ...

    Είτε με σμόκιν ή με ελβιέλα αν είστε ροκ η Τεχνόπολις σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε την ιστορία όλης της ροκ μουσικής στο πλαίσιο του πρώτου κύλκου του Technopolis Music Lab, ενός νέου θεσμού που φιλοδοξεί να αποτελέσει μια διαδραστική ακαδημία, η οποία θα προσφέρει ψυχαγωγία παράλληλα με επιμόρφωση.

    Το αφιέρωμα στην Τεχνόπολη περιλαμβάνει συναυλίες, ομιλίες και ανοιχτές συζητήσεις με έμφαση στη στήριξη νέων μουσικών ομάδων και την ανάδειξη νέων καλιτεχνών.

    &copy; ANA-MPA SA. Intellectual rights and copyright belong to the ANA-MPA S.A.

    Reproduction of ANA-MPA content by visitors of this website is strictly forbidden.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    [09] Διακοπή λειτουργίας

    Η Kansai Electric Power Co της Ιαπωνίας ανακοίνωσε σήμερα ότι σχεδιάζει να διακόψει τη λειτουργία του αντιδραστήρα 1 του πυρηνικού σταθμού. Οχι στη δυτική Ιαπωνία εξαιτίας βλάβης, αλλά διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε διαρροή ραδιενέργειας.

    Η λειτουργία του αντιδραστήρα του σταθμού, που βρίσκεται σε απόσταση 350 χιλιομέτρων από το Τόκιο, θα διακοπεί για να πραγματοποιηθούν έλεγχοι, έπειτα από την πτώση της πίεσης δεξαμενής που περιέχει μείγμα ύδατος και βορικού οξέος για άγνωστους λόγους χθες τη νύκτα, δήλωσε εκπρόσωπος της διαχειρίστριας εταιρείας.

    &copy; ANA-MPA SA. Intellectual rights and copyright belong to the ANA-MPA S.A.

    Reproduction of ANA-MPA content by visitors of this website is strictly forbidden.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 16 July 2011 - 8:30:27 UTC