Browse through our Interesting Nodes of Internet & Computing Services in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 11-01-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κρίσιμες αποφάσεις για την κρίση χρέους
  • [02] Διάλογος με στάσεις εργασίας
  • [03] Απαγόρευση απόπλου, απο Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα
  • [04] Θύματα ληστείας 40 έμποροι
  • [05] ΔΝΤ: "Επίσκεψη ρουτίνας"στην Ισπανία
  • [06] Στον Άρειο Πάγο δώρα και επιδόματα σε ΟΤΕ και ΟΛΠ
  • [07] Κινητοποιήσεις φαρμακοποιών
  • [08] Τραγωδία με δουλεμπορικό
  • [09] Απονομή Χρυσών Σφαιρών
  • [10] Τέλος εποχής στην Τυνησία
  • [11] Αμετάβλητη η κορυφή ο»Ώ

  • [01] Κρίσιμες αποφάσεις για την κρίση χρέους

    Η αύξηση των κεφαλαίων του Ταμείου Στήριξης θα βρεθεί στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης (Γιούρογκρουπ), που καλούνται να λάβουν αποφάσεις σε μία κρίσιμη περίοδο για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην ΕΕ. Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε έτοιμος για μία αύξηση των κεφαλαίων του Ταμείου Στήριξης, υπογραμμίζοντας "πρέπει και θα λύσουμε αυτό το πρόβλημα".

    Πάντως, ήδη, στο τραπέζι βρίσκονται οι απόψεις του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μανουέλ Μπαρόζο και του Επιτρόπου για τα οικονομικά, Όλι Ρεν, για αύξηση του κεφαλαίου του προσωρινού μηχανισμού στήριξης.

    Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο σε δηλώσεις του στο γερμανικό Τύπο, επικρίνει τη Γερμανία η οποία απορρίπτει την πρότασή του για αύξηση των πόρων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για τη ζώνη ευρώ.

    "Εχω καθήκον να υπερασπιστώ το καλό της Ευρώπης" υπογράμμισε ο Μπαρόζο σε δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, παραμονή της συνόδου των 17 υπουργών Οικονομικών της ζώνης ευρώ, στις Βρυξέλλες.

    "Περιμένω από τους γερμανούς πολιτικούς ηγέτες να δεχθούν το ρόλο της Επιτροπής" τόνισε.

    "Εάν δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για την απόφαση της Γερμανίας και της καγκελαρίου Αγγελα Μέρκελ να υπερασπιστούν τη σταθερότητα στη ζώνη ευρώ", η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει, κατά την άποψη του Μπαρόζο, "όχι μόνο το δικαίωμα, αλλά και το καθήκον να ενημερώσει τους ευρωπαίους πολίτες γι΄αυτό που πιστεύουμε ότι είναι σωστό".

    Ωτσόσο, ο αντικαγκελάριος Γκίντο Βεστερβέλε επέμεινε ότι η κυβέρνηση δε βλέπει "προς το παρόν να υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης του Ταμείου αυτού".

    "Δεν κατάλαβα τις δηλώσεις του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μπαρόζο", τόνισε ο Βέστερβέλε σε δηλώσεις του που δημοσιεύθηκαν, χθες, στην εφημερίδα Tagesspiegel.

    "Οταν ένα Ταμείο δε χρησιμοποιείται παρά μόνο κατά ένα μικρό μέρος, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για ενίσχυσή του" υποστηρίζει ο Βεστερβέλε.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [02] Διάλογος με στάσεις εργασίας

    Με το χειρόφρενο ανά χείρας, το πόδι στο γκάζι και με κόκκινες γραμμές τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και το δημόσιο χαρακτήρα των συγκοινωνιών, οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς αναμένεται να προσέλθουν στο διάλογο επί του νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες, αν και η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων έχει καταστήσει σαφές ότι δεν μπορεί να γίνει διάλογος με ομηρία το επιβατικό κοινό. Μάλιστα, ο υπουργός κ. Δημήτρης Ρέππας έστειλε νέο τελεσίγραφο στους εργαζόμενους να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις.

    Μέχρι στιγμής μόνο οι εργαζόμενοι στο μετρό και το τραμ έχουν ανακοινώσει ότι αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους όσο κρατάει ο διάλογος, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μεταφοράς συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

    Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ έχουν εξαγγείλει για σήμερα, Δευτέρα, αλλά και την Τετάρτη και την Πέμπτη στάσεις εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3.30 το μεσημέρι και από τις 11 έως τις 3 αντίστοιχα, ενώ οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ ανακοίνωσαν στάση εργασίας την Τρίτη 12 με 4 το απόγευμα.

    Μετά τις εξελίξεις αυτές, το πιθανότερο είναι η πρώτη επαφή της ηγεσίας του ΥΥΜΔ να γίνει σήμερα ή αύριο, Τρίτη, με τους συνδικαλιστές του μετρό και του τραμ, ενώ για τους υπόλοιπους το μέλλον του διαλόγου είναι αβέβαιο αν δεν σταματήσουν τις κινητοποιήσεις.

    Σε συνέντευξή του στο "ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ", ο κ. Ρέππας τονίζει ότι "στόχος του υπουργείου είναι η εξυγίανση και η αναδιοργάνωση των φορέων, ώστε να έχουν προοπτική και μαζί με αυτούς να αισθάνονται ασφαλείς και οι εργαζόμενοι". Και προσθέτει, "αν αφήσουμε ανοιχτή την πόρτα για ιδιωτικοποιήσεις ζημιογόνων φορέων, τότε ακολουθούν απολύσεις". Παράλληλα ο κ. Ρέππας στέλνει και ένα μήνυμα προς τους συνδικαλιστές, λέγοντας ότι "τα στερεότυπα του συνδικαλισμού βρίσκονται σε αναντιστοιχία με την εποχή που μπήκαμε και πως αντί να κάνουμε το προσωπικό πρόβλημα εθνικό ζήτημα, να κάνουμε το εθνικό ζήτημα προσωπικό πρόβλημα".

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [03] Απαγόρευση απόπλου, απο Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα

    Σε ισχύ είναι η απαγόρευση απόπλου απο τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και τη Ραφήνας, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν τα 7 με 8 μποφόρ.

    Πραγματοποιούνται μόνο τα δρομολόγια των πλοίων από τον Αργοσαρωνικό για την Αίγινα.

    Το Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας καλεί τους επιβάτες που είναι να ταξιδέψουν, πριν αναχωρήσουν να ενημερώνονται απο τις κατά τόπους λιμενικές αρχές.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [04] Θύματα ληστείας 40 έμποροι

    Θύματα ληστείας έπεσαν, στη 01:40 τα ξημερώματα, 40 έμποροι από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι ταξίδευαν προς την Κωνσταντινούπολη.

    Έξω από την Ξάνθη, δύο άτομα σταμάτησαν το λεωφορείο και με την απειλή χειροβομβίδας το οδήγησαν σε ερημική περιοχή, όπου επιβιβάστηκαν άλλοι δύο συνεργοί τους οπλισμένοι με καλάσνικοφ και καλυμμένα πρόσωπα.

    Οι δράστες αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και κοσμήματα, από τους επιβαίνοντες στο λεωφορείο, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με μικρό φορτηγό. Από νωρίς το πρωί, οι έμποροι καταθέτουν στην Ασφάλεια Ξάνθης.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [05] ΔΝΤ: "Επίσκεψη ρουτίνας"στην Ισπανία

    Μία αντιπροσωπεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) βρίσκεται στην Ισπανία για λόγους ρουτίνας, ενώ η συζήτηση σχετικά με ένα σχέδιο βοήθειας προς την χώρα δεν έχει συμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη, δήλωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος του ιδρύματος.

    "Μία ομάδα του ΔΝΤ ταξιδεύει σε διάφορες χώρες προκειμένου να προετοιμάσει την έκθεση για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα στον κόσμο", η οποία θα δημοσιευτεί όπως κάθε έτος τον Απρίλιο, πριν από τις εαρινές συνόδους του ΔΝΤ, σημείωσε ο εκπρόσωπος σε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς το AFP.

    "Η Ισπανία είναι μεταξύ των χωρών τις οποίες επισκέφθηκε η ομάδα. Η ομάδα δεν εξετάζει την οικονομική πολιτική της Ισπανίας" πρόσθεσε.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [06] Στον Άρειο Πάγο δώρα και επιδόματα σε ΟΤΕ και ΟΛΠ

    Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου καλείται να αποφανθεί εάν στα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και το επίδομα αδείας των εργαζομένων στον ΟΤΕ και στον ΟΛΠ, θα συνυπολογίζονται ή όχι και οι αμοιβές από μόνιμη και τακτική νυκτερινή εργασία, εργασία κατά τις Κυριακές (κυριακάτικα) και αργίες, καθώς και από υπερωριακή απασχόληση.

    Το όλο θέμα παραπέμφθηκε ως ζήτημα γενικότερου ενδιαφέροντος στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου από το Εργατικό Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου με την υπ΄ αριθμ. 40/2011 απόφαση που αφορούσε εργαζομένους στον ΟΤΕ, ενώ για τους εργαζόμενους στον ΟΛΠ θα εισηγηθεί ο αρεοπαγίτης Ν. Πάσσος ενώπιον της Ολομέλειας την ερχόμενη Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011.

    Σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία ως τακτικές αποδοχές βάσει των οποίων υπολογίζονται οι αποδοχές, τα επιδόματα αδείας, καθώς και τα δώρα εορτών Πάσχα και Χριστουγέννων νοούνται όχι μόνο ο βασικός μισθός, αλλά και κάθε άλλη κατά τη διάρκεια της συμβάσεως εργασίας καταβαλλόμενη πρόσθετη παροχή σε χρήμα ή σε είδος υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται σταθερά και μόνιμα, ως συμβατικό αντάλλαγμα της παρεχομένης εργασίας. Πρόσθετη παροχή είναι η εργασία κατά τις Κυριακές και αργίες, η νυκτερινή εργασία και η νόμιμη υπερωριακή εργασία.

    Σύμφωνα με τον κ. Πάσσο πρέπει να αναιρεθεί απόφαση του Εφετείου Πειραιά που επιδίκασε σε εργαζομένους στον ΟΛΠ διαφορές αποδοχών και επιδόματος αδείας για την τετραετία 2001 -2005.

    Στον ΟΤΕ και τον ΟΛΠ υπάρχουν κανονισμοί εργασίας οι οποίοι έχουν κυρωθεί με ειδικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [07] Κινητοποιήσεις φαρμακοποιών

    Τα φαρμακεία του Πειραιά θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, Δευτέρα, αλλά και αύριο, όπως αποφάσισε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος του Πειραιά, αντιδρώντας στις ρυθμίσεις του Υπουργείου Υγείας.

    Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος συνεδριάζει σήμερα, προκειμένου να αποφασίσει την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων, μετά το αδιέξοδο με το Υπουργείο Υγείας.

    Από τη συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, την Παρασκευή, προέκυψαν σημαντικές διαφωνίες σχετικά με τις ρυθμίσεις που προβλέπει το νέο σχέδιο νόμου για τους φαρμακοποιούς, το οποίο, όπως είπε ο κ. Λοβέρδος, θα κατατεθεί την Τετάρτη στη Βουλή.

    Ο υπουργός Υγείας ενημέρωσε τους φαρμακοποιούς για την απάντηση που είχε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις τέσσερις επιστολές του με τις οποίες ζητούσε γνωμοδότηση για τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία των φαρμακείων.

    Ο κ. Λοβέρδος εξήγησε ότι με βάση τις απαντήσεις της Επιτροπής, τα φαρμακεία θα πρέπει να λειτουργούν Σάββατο αλλά και τα απογεύματα Δευτέρας και Τετάρτης. Επίσης, θα πρέπει να μειωθεί το πληθυσμιακό κριτήριο για το άνοιγμα νέων φαρμακείων.

    Ο υπουργός εξήγησε στους φαρμακοποιούς ότι θα συμπεριλάβει τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις στο νομοσχέδιο και πρόσθεσε ότι δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει άλλο γι΄αυτό το θέμα.

    Από την πλευρά τους οι φαρμακοποιοί εμφανίζονται ανυποχώρητοι. Οπως είπε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Θόδωρος Αμπατζόγλου, θα προσφύγει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για παράβαση της οδηγίας που εξαιρεί τα φαρμακεία από την απελευθέρωση επαγγελμάτων και έκανε λόγο για πλήρη ρήξη με το υπουργείο Υγείας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [08] Τραγωδία με δουλεμπορικό

    Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες, 30 ναυτικά μίλια δυτικά της Κέρκυρας, για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων, από τη βύθιση ξύλινου σκάφους, στο οποίο επέβαιναν δεκάδες λαθρομετανάστες.

    Σύμφωνα με την καταμέτρηση οι λαθρομετανάστες είναι 232, μεταξύ των οποίων και δύο Τούρκοι δουλέμποροι, τους οποίους περισυνέλεξε το φορτηγό πλοίο "Momentum scan", με σημαία Ολλανδίας και τους μετέφερε, συνοδεία πλωτού σκάφους του λιμενικού σώματος, στο λιμάνι της Κέρκυρας. Αναλυτικότερα, καταμετρήθηκαν 214 άνδρες, 5 γυναίκες και 11 παιδιά. Δεκαπέντε άνδρες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

    Οι λαθρομετανάστες που δήλωσαν Αφγανοί, ισχυρίζονται ότι στο ξύλινο σκάφος επέβαιναν συνολικά 263 άτομα.

    Στις έρευνες που συνεχίζονται στη θαλάσσια περιοχή για τον εντοπισμό των αγνοουμένων, συμμετέχουν παραπλέοντα πλοία, ένα ελικόπτερο "Σούπερ Πούμα" και ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [09] Απονομή Χρυσών Σφαιρών

    Ο Κόλιν Φερθ κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του στην δραματική ταινία "Ο Λόγος του Βασιλιά". Το αντίστοιχο βραβείο για την γυναικεία ερμηνεία κέρδισε η Νάταλι Πόρτμαν για την ταινία "Ο Μαύρος Κύκνος".

    Η ταινία "The Social Network" με θέμα την δημιουργία του Facebook κέρδισε συνολικά τέσσερις Χρυσές Σφαίρες, ανάμεσά τους αυτή της καλύτερης δραματικής ταινίας.

    Η ταινία τιμήθηκε επίσης με το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας για τον Ντέιβιντ Φίντσερ. καλύτερου σεναρίου για τον Ααρον Σόρκιν και καλύτερης μουσικής για τον Τρεντ Ρέζνορ.

    Στην κατηγορία καλύτερης κωμωδίας ή μιούζικαλ το βραβείο απονεμήθηκε στην ταινία "Τα Παιδιά είναι εντάξει" και η Ανέτ Μπένινγκ κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στην ίδια ταινία.

    Ο Πολ Τζιαμάτι κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη ερμηνεία σε κωμωδία ή μιούζικαλ για την ταινία "Barney's Version".

    Δύο Χρυσές Σφαίρες κέρδισε η δραματική ταινία "The Fighter": Ο Κρίστιαν Μπέιλ το βραβείο ερμηνείας β' ανδρικού ρόλου και η Μελίσα Λίο το βραβείο β' γυναικείου ρόλου.

    Η ταινία "Toy Story 3" τιμήθηκε με την Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων και το "In a Better World" από την Δανία κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ξενόγλωσσης ταινία.

    Τέλος, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο τιμήθηκε με το βραβείο Σεσίλ ΝτεΜιλ για την προσφορά του στον κινηματογράφο.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [10] Τέλος εποχής στην Τυνησία

    Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης της Τυνησίας, τρεις ημέρες μετά από την πτώση του πρώην προέδρου Μπεν Άλι, δήλωσε ο πρωθυπουργός Μοχάμεντ Γανούσι.

    Χθες, ο στρατός της Τυνησίας εισέβαλε στο προεδρικό μέγαρο στην Καρχηδόνα, όπου είχαν καταφύγει μέλη της προεδρικής φρουράς του Μπεν Άλι, σύμφωνα με πηγή των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας.

    Μετά την πτώση του προέδρου Μπεν Αλι, πολλά επεισόδια βίας σημειώνονται τις νύχτες από ενόπλους πολιτοφύλακες σε ολόκληρη τη χώρα και κυρίως στην Τύνιδα, τα οποία αποδίδονται σε ανθρώπους του πρώην προέδρου.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας ανηψιός του έκπτωτου προέδρου της Τυνησίας, ο Καΐς Μπεν Αλι, συνελήφθη από το στρατό, στην πόλη Μσάκεν της κεντρικής χώρας, μαζί με δέκα ακόμα άτομα που "πυροβολούσαν αστυνομικά οχήματα".

    Στο μεταξύ, το γαλλικό προξενείο στην Τύνιδα ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής ότι ο Γάλλος φωτορεπόρτερ του πρακτορείου EPA, Λικά Μεμπρούκ Ντολέγκα, δεν είναι νεκρός σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν μεταδοθεί νωρίτερα, αλλά βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

    Ο 32χρονος φωτορεπόρτερ τραυματίστηκε στο κεφάλι από δακρυγόνο που ερρίφθη από μικρή απόσταση, την Παρασκευή, στην Τύνιδα, ενώ κάλυπτε τις συγκρούσεις ανάμεσα στους διαδηλωτές και την αστυνομία.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [11] Αμετάβλητη η κορυφή

    Μετά την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος, διατηρώντας του 5 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟ, ο οποίος επικράτησε της Καβάλας με 4-2. Άνετα η ΑΕΚ νίκησε τον Αστέρα με 3-0. Λάρισα-Ηρακλής 2-1. Άρης-Πανιώνιος 0-2, Ξάνθη-Εργοτέλης 0-1, Ατρόμητος-Κέρκυρα 4-2, Ολυμπιακός Β.-ΠΑΟΚ 0-3 και Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 4-2

    Αναλυτικά η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής

    ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ

    ΑΓ. Ν-Ι-Η Ν-Ι-Η Ν-Ι-Η ΤΕΡΜ. ΒΑΘ.

    1. Ολυμπιακός 18 15-0-3 9-0-0 6-0-3 37-9 45

    2. Παναθηναϊκός 18 12-4-2 7-2-1 5-2-1 30-13 40

    3. ΠΑΟΚ 18 9-3-6 5-1-2 4-2-4 21-17 30

    . ΑΕΚ 18 9-3-6 6-2-0 3-1-6 29-17 30

    5. Καβάλα 18 6-6-6 4-2-3 2-4-3 18-18 24

    . Εργοτέλης 18 7-3-8 4-1-4 3-2-4 17-22 24

    . Ξάνθη 18 6-6-6 3-3-3 3-3-3 17-19 24

    8. Άρης 18 7-2-9 5-1-4 2-1-5 11-16 23

    9. Ολυμπιακός Βόλου 18 4-10-4 2-5-2 2-5-2 16-18 22

    . Ηρακλής 18 5-7-6 5-3-1 0-4-5 15-17 22

    . Ατρόμητος 18 5-7-6 3-5-1 2-2-5 21-21 22

    12. Κέρκυρα 18 5-5-8 3-3-3 2-2-5 16-24 20

    13. Αστέρας Τρίπολης 18 4-7-7 1-4-4 3-3-3 13-18 19

    . Πανιώνιος 18 5-4-9 3-1-5 2-3-4 11-20 19

    15. Πανσερραϊκός 18 4-4-10 3-3-3 1-1-7 16-28 16

    16. Λάρισα 18 3-5-10 3-2-4 0-3-6 12-23 14

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 17 January 2011 - 7:30:23 UTC