Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 22 November 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-05-11

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Διαχειρίσιμο το χρέος"
  • [02] "Αργά αντανακλαστικά"
  • [03] Συνομιλίες για συνεργασία

  • [01] "Διαχειρίσιμο το χρέος"

    Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε, σε έκθεσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα αργά χθες από την Ουάσιγκτον, ότι θεωρεί «διαχειρίσιμο» μεσοπρόθεσμα το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, αλλά εκτιμά πως ο σταθερά χαμηλός ρυθμός ανάπτυξης εξακολουθεί να αποτελεί κίνδυνο υπονόμευσης των προσπαθειών της χώρας.

    Σύμφωνα με τις βασικές εκτιμήσεις του ΔΝΤ, όπως αυτές αναφέρονται στην έκθεση, το δημόσιο χρέος της Ελλάδας αναμένεται να φτάσει στο 149% του ΑΕΠ το 2013 και στη συνέχεια θα μειωθεί σταδιακά στο 120% το 2020, τη στιγμή που το 2009 ήταν 115%.

    Στην έκθεση αναφέρεται επίσης ότι η αύξηση του ελληνικού χρέους αντικατοπτρίζει "το σταθερά μεγάλο έλλειμμα στο δημόσιο τομέα (το οποίο αναμένεται να μειωθεί στο 4,6% του ΑΕΠ μέχρι το 2013), το χαμηλό ρυθμό ανάπτυξης και τον αποπληθωρισμό".

    Όσον αφορά στην ανάπτυξη, το ΔΝΤ προβλέπει ότι η ελληνική οικονομία θα συρρικνωθεί κατά 4% το 2010-11 και ότι ο ρυθμός ανάπτυξης θα ανέλθει στο 2,75% μετά το 2015. Για κάθε δε ποσοστιαία μονάδα μείωσης του ρυθμού ανάπτυξης σε ετήσια βάση, το δημόσιο χρέος ενδέχεται να αυξηθεί στο 166% του ΑΕΠ μέχρι το 2020. Αντίθετα, η αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης κατά μία ποσοστιαία μονάδα ετησίως θα μπορούσε να μειώσει το χρέος της χώρας στο 80% του ΑΕΠ έως το 2020.

    Εξάλλου, εάν τα επιτόκια δανεισμού αυξηθούν κατά 200 μονάδες βάσης, το δημόσιο χρέος θα αγγίξει το 131% του ΑΕΠ μέχρι το 2020, προσθέτει το ΔΝΤ.

    Η έκθεση του ΔΝΤ εκτιμά εξάλλου ότι η αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας μέσω της εσωτερικής ρύθμισης των τιμών και της φορολογικής αναπροσαρμογής αποτελεί μία τεράστια πρόκληση, ενώ σε τόσο αρχικό στάδιο (εφαρμογής των μέτρων) το περιθώριο αντίδρασης σε περίπτωση αρνητικών εξελίξεων είναι πολύ περιορισμένο. Θεωρεί δε ότι η αντιμετώπιση των ουσιαστικότατων φορολογικών δυσλειτουργιών απαιτεί ισχυρή πολιτική και λαϊκή στήριξη.

    Το Ταμείο εκτιμά τέλος ότι θα απαιτηθούν τουλάχιστον 1 με 2 χρόνια για να αποκατασταθεί η αξιοπιστία της χώρας, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στις αγορές για την κάλυψη των δανεικών της αναγκών.

    Ισπανία και Πορτογαλία ανακοινώνουν πρόσθετα μέτρα

    Η Ισπανία και η Πορτογαλία δεσμεύθηκαν να λάβουν συμπληρωματικά οικονομικά μέτρα προκειμένου να μειώσουν το έλλειμμά τους, ανακοίνωσε χες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η ισπανική προεδρία στην ΕΕ.

    Η Πορτογαλία ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τους στόχους μείωσης του ελλείμματός της, στο 7,3% του ΑΕΠ για το 2010, έναντι του αρχικού 8,3%, και στο 5,1% του ΑΕΠ το 2011, έναντι του αρχικού 6,6%.

    Η Ισπανία από την πλευρά της έχει ως νέο στόχο τη μείωση του ελλείμματός της στο 9,3% του ΑΕΠ το 2010, έναντι του 9,8% αρχικά, και στο 6% του ΑΕΠ το 2011, έναντι του αρχικού 7,5%. Ωστόσο, η μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος της Ισπανίας, θα προέλθει κυρίως από τη μείωση των δαπανών και όχι από την αύξηση των φόρων, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Οικονομίας της Ισπανίας Έλενα Ντελγκάντο, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

    Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης θα εξετάσουν στις 18 Μαΐου τα δημοσιονομικά μέτρα που έχουν ληφθεί ή πρόκειται να ληφθούν από τις δύο χώρες για να εξυγιάνουν τα δημοσιονομικά τους, σημειώνει ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Ολι Ρεν σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Les Echos.

    Η Ισπανία και η Πορτογαλία "οφείλουν να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα από σήμερα για να βελτιώσουν την κατάσταση των δημοσίων οικονομικών της τόσο φέτος, όσο και το επόμενο έτος. Τις περιμένουμε με ανυπομονησία. Το θέμα θα βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνόδου των υπουργών Οικονομικών στις 18 Μαΐου", είπε.

    Ταυτόχρονα με δηλώσεις του εφημερίδα Tagesspiegel ο Ολι Ρεν προειδοποιεί ότι η Γαλλία και η Ιταλία πάσχουν, όπως η Πορτογαλία και η Ισπανία, από υψηλό χρέος και οφείλουν να περιορίσουν το δημοσιονομικό τους έλλειμμα.

    "Η Ισπανία κι η Πορτογαλία υπήρξαν στόχος κερδοσκοπικών κινήσεων. Αλλά αυτό οφείλεται και στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται και οφείλουν να εξυγιάνουν τα δημοσιονομικά τους. Αλλά και άλλες χώρες οφείλουν επίσης να καταβάλουν περισσότερες προσπάθειες για να περιορίσουν το έλλειμμά τους", δηλώνει στην γερμανική εφημερίδα ο Ολι Ρεν αναφερόμενος στην Ιταλία και τη Γαλλία.

    "Η Ιταλία δεν έχει υιοθετήσει ευρύ πρόγραμμα ανάκαμψης. Αλλά το επίπεδο του χρέους της είναι πολύ υψηλό, για τον λόγο αυτόν πρέπει να ενισχύσει τις προσπάθειές της για την εξισορρόπηση του προϋπολογισμού. Η Γαλλία επίσης πρέπει να κάνει μεγαλύτερη προσπάθεια", λέει στην ίδια εφημερίδα προειδοποιώντας ότι αυτό θα είναι το θέμα της συνόδου των υπουργών οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης στις 18 Μαΐου.

    Ως προς τη Γαλλία, "πρέπει επίσης να επιταχύνει τα σταθεροποιητικά μέτρα. Στον τομέα αυτόν, η ανακοίνωση του παγώματος των δημοσίων δαπανών από τον πρωθυπουργό Φρανσουά Φιγιόν βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση", δηλώνει ο Ολι Ρεν στην εφημερίδα Les Echos.

    Διορθώσεις στις αγορές

    Διορθωτικές τάσεις επικρατούν σήμερα στις χρηματαγορές, μετά τη χθεσινή θεαματική ανάκαμψη, καθώς η ευφορία που επικράτησε σχετικά με το σχέδιο στήριξης της Ευρωζώνης έδωσε τη θέση της σε επιφυλλακτικότητα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του σχεδίου αυτού.

    Οι αγορές αντέδρασαν υπερβολικά στη θέσπιση του ευρωπαϊκού μηχανισμού οικονομικής υποστήριξης, δήλωσε σήμερα η υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Κριστίν Λαγκάρντ. "Οι αγορές έδωσαν υπερβολική απάντηση, με άνοδο των δεικτών, τέτοια που δεν είχαμε δει ανάλογη εδώ και είκοσι χρόνια. Αυτό ήταν υπερβολικό, θα ξαναπέσουν, η κατάσταση θα ηρεμήσει", δήλωσε η γαλλίδα υπουργός στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Culture.

    Στο Τόκιο ο δείκτης Nikkei έκλεισε σήμερα με πτώση 1,14%, ενώ όλες οι ευρωπαϊκές αγορές "άνοιξαν" με πτώση τιμών. Περίπου στη μία ώρα Ελλάδας, το Παρίσι κατέγραφε απώλειες -1,91%, η Φραγκφούρτη -1,05%, το Λονδίνο -1,75%, το Λονδίνο -1,75%, το Μιλάνο -1,94%, η Μαδρίτη -3,75% και η Λισαβώνα -2,40%.

    Στην Αθήνα, ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.735,29 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 2,47%.

    Αποστέλλεται στην ΕΕ η αίτηση για το δάνειο

    Αποστέλλεται εντός της ημέρας από το υπουργείο Οικονομικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση η τυπική αίτηση της κυβέρνησης για την παροχή της πρώτης δόσης, ύψους 14,5 δισ. ευρώ, του δανείου προς την Ελλάδα.

    Το ποσό αυτό αναμένεται να εισρεύσει - μέσω Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας - στην αρχή της επόμενης εβδομάδας.

    Αύριο, εξάλλου, εισρέει ποσό ύψους 5,5 δισ. ευρώ από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, προς το οποίο δεν υπήρξε αίτηση, καθώς οι διαδικασίες του ΔΝΤ είναι αυτοματοποιημένες.

    Το συνολικό ποσό των 20 δισ. ευρώ θα χρησιμοποιηθεί και για την αναχρηματοδότηση 10ετών ομολόγων ύψους 8,5 δισ. ευρώ που λήγουν στις 19 Μαΐου.

    Για το ποσό του δανείου των 20 δισ. ευρώ, θα καταβληθούν ετήσιοι τόκοι ύψους 643,5 εκατ. ευρώ προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και 121,5 εκατ. ευρώ προς το ΔΝΤ.

    Ειδικότερα, το δάνειο από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα έχει επιτόκιο 3,60% και από το ΔΝΤ 1,30% για το τμήμα των 3 δισ. ευρώ και 3,30% για τα υπόλοιπα 2,5 δισ. ευρώ.

    Στην πενταετία, οι συνολικές δαπάνες για τόκους θα ανέλθουν σε 3,217 δισ. ευρώ- σχεδόν οι μισές σε σύγκριση με την τελευταία έκδοση των πενταετών ομολόγων, για την οποία οι δαπάνες για τόκους ανέρχονται σε 6,1 δισ. ευρώ.

    Παράλληλα, στους όρους του δανείου περιλαμβάνεται η παροχή τριετούς περιόδου χάριτος και η έναρξη εξόφλησης από τον Σεπτέμβριο 2013, με την εξόφληση να γίνεται σε οκτώ ισόποσες τριμηνιαίες δόσεις ύψους 2,902 δισ. ευρώ η κάθε δόση.

    Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου δέχθηκε σήμερα το πρωί στο υπουργείο το κλιμάκιο του διεθνούς οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's.

    Ο υπουργός ενημέρωσε για το τριετές πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής, αλλά και για την έως σήμερα πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού.

    Οι εμπειρογνώμονες του διεθνούς οίκου άρχισαν από σήμερα νέα αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας και στο πλαίσιο αυτό θα συναντηθούν και με στελέχη της Τραπέζης της Ελλάδος και ιδιωτικών τραπεζών.

    Σε χθεσινή ανακοίνωση του οίκου αναφέρεται ως πιθανή η υποβάθμιση εντός των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων της πιστοληπτικής αξιολόγησης από τη βαθμίδα «Α3» στη βαθμίδα «Baa».

    [02] "Αργά αντανακλαστικά"

    Συνέντευξη Τύπου με την οποία έκλεισε τις εργασίες της Ημερίδας που πραγματοποίησε ο ΛΑΟΣ σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους Ελεύθερους Δημοκράτες παραχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης.

    "Ζούμε τις πιο δύσκολες συνθήκες της Ευρώπης, η Ευρώπη δοκιμάζεται και δεν πρέπει να περιοριστεί σε μάχη κεφαλαίων, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσει και άλλες ευαίσθητες υπηρεσίες των χωρών - μελών της σε αυτό τον πόλεμο", είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

    Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι στην πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας έχουν επενδυθεί απο τους κερδοσκόπους περισσότερα χρήματα από όσα έχει συγκεντρώσει η Ευρώπη για να αμυνθεί. Και ανέφερε ότι οι κερδοσκόποι μπορούν να επηρεάσους γραφίδες και μικρόφωνα για να πετύχουν το στόχο τους.

    Είπε ακόμη ότι η Ευρώπη επέδειξε αργά αντανακλαστικά, ότι άργησε είκοσι χρόνια να δημιουργήσει μηχανισμό άμυνας απέναντι στις επιθέσεις κερδοσκόπων, κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει από τη Συμφωνία του Μάαστριχτ.

    Αναφέρθηκε στην Ιρλανδία και είπε πως όταν είπε όχι στο Ευρωσύνταγμα ήταν οικονομικά ισχυρή. Μετά το όχι έπεσε η Ιρλανδία, είπε ο κ. Καρατζαφέρης, υπαινισσόμενος πόλεμο σε βάρος της εξ αιτίας αυτού του όχι.

    Μίλησε για την οικουμενική κυβέρνηση που έχει προτείνει λέγοντας ότι δεν συζητά θέσεις για το κόμμα του, αλλά μια κυβέρνηση ευρύτερης αντίληψης, όπως είπε, που θα είχε καλύτερη αντιμετώπιση στην Ευρώπη.

    Αναφέρθηκε στον κ. Λουκά Παπαδήμο λέγοντας ότι δεν πρέπει να χάνονται τέτοιες προσωπικότητες, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν του φέρθηκε καλά και είπε ότι οι πληροφορίες οι δικές του λένε ότι υπέγραψε σύμβαση με το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο "Κολούμπια". Αν ισχύει αυτό τότε είναι απώλεια για τον τόπο, είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

    Χαρακτήρισε ολέθριο λάθος της κυβέρνησης Παπανδρέου την επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού Ρ. Ερντογάν, λέγοντας ότι δεν έπρεπε ο Τούρκος πρωθυπουργός να είναι ο πρώτος ηγέτης που θα επισκεφθεί τη χώρα μας μετά την ουσιαστική ομολογία πτώχευσης, όπως υποστήριξε.

    Θα μπορούσε να έλθει ο κ. Μπερλουσκόνι ή ο κ. Σαρκοζί και όχι ο κ. Ερντογάν, είπε ο κ. Καρατζαφέρης δίνοντας έμφαση στην πολυμελή αποστολή επιχειρηματιών που συνοδεύει τον τούρκο πρωθυπουργό.

    Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι η Τουρκία μεθοδικά τεκμηριώνει διεκδικήσεις στο Αιγαίο. Εκανε δε λόγο για πετρέλαιο στο Καστελόριζο και τόνισε ότι δεν πρέπει η χώρα να πάει στη Χάγη, αλλά πρέπει να πάμε στην αυτόνομη οικονομική ζώνη (ΑΟΖ).

    Ο κ. Καρατζαφέρης υπαινίχθηκε ότι η χώρα μας δέχεται οικονομικό πόλεμο και επειδή δυσκολεύουμε την Ευρώπη και τις ΗΠΑ στα εθνικά μας θέματα. Πρότεινε να τυπώσουμε νομίσματα, ή θα χυθεί αίμα και παρέπεμψε στον Αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα ο οποίος τύπωσε νομίσματα σε αντίθεση με τον κ. Τρισέ ο οποίος αρνείται και η άρνησή του θα δημιουργήσει ασφυκτικές συνθήκες.

    Εξέφρασε το φόβο ότι η χώρα μας είναι στην πρώτη σειρά των βαγονιών που μπορούν να φύγουν από την ατμομηχανή της Ευρώπης και υποστήριξε ότι η σημερινή δομή της ΕΕ δεν θα έχει βάθος χρόνου.

    Είπε ακόμη ότι η χώρα μας μπήκε στην ΟΝΕ με ποδήλατο, ενώ οι άλλες χώρες με αυτοκίνητο αλλά στην κατηφόρα πήγαιναν όλοι χωρίς πρόβλημα. Στην πρώτη ανηφόρα όμως το ποδήλατο έμεινε, υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης.

    Εκτίμησε ότι πρέπει να είναι σε ετοιμότητα το Νομισματοκοπείο του Χολαργού στην περίπτωση που μας βγάλουν από την ατμομηχανή.

    Χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι τα Σκόπια εμφανίζονται ως "Μακεδονική Προεδρία" στο Συμβούλιο της Ευρώπης, λέγοντας ότι η χώρα αυτή είναι αναγνωρισμένη ως FYROM.

    Τέλος αναφέρθηκε στο ασφαλιστικό, λέγοντας ότι χρειάζονται σημαντικότερες αποφάσεις από αυτές που ανακοίνωσε ο κ. Λοβέρδος και πρότεινε ένα ταμείο για όλους, σύνταξη στα 65 για όλους και επίσης αυτόνομη σύνταξη από το Επικουρικό Ταμείο του κάθε φορέα.

    Πρότεινε ακόμη τη δημιουργία τράπεζας από τα αποθεματικά των ταμείων, προκειμένου τα κεφάλαια να αποδώσουν και να ενισχύσουν τις συντάξεις.

    Συνάντηση με Γ. Προβόπουλο

    Τις τελευταίες εξελίξεις στην Οικονομία συζήτησε σήμερα με τον διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος, Γ. Προβόπουλο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, στη διάρκεια γεύματος εργασίας.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, το γεύμα πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα του διοικητή της ΤτΕ και συζητήθηκαν, επίσης, οι εξελίξεις μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό στήριξης για τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης.

    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι η δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, που ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συναντάται με τον κ. Προβόπουλο.

    Στο μεταξύ, με άλλη ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ απαντά στις δηλώσεις της γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα.

    Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    «Το να απαντά κανείς στην κ. Παπαρήγα δεν συνιστά και τόσο σοβαρή πράξη. Οφείλουμε να σχολιάσουμε ωστόσο, ότι αυτό που προσπαθούν να συγκαλύψουν με τις υβριστικές τους κορώνες, είναι οι πραγματικοί τους στόχοι. Ματαιοπονούν. Η αστική Δημοκρατία δεν απειλείται από ξεπερασμένες μεθόδους και αντιλήψεις».

    [03] Συνομιλίες για συνεργασία

    Το κυβερνών Εργατικό Κόμμα στη Βρετανία ανακοίνωσε ότι οι συνομιλίες με τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας παγώνουν προσωρινά, αλλά δεν έχουν τερματιστεί.

    Ερωτηθείς, εάν οι συνομιλίες μεταξύ των δύο κομμάτων για πιθανή κυβερνητική συνεργασία τερματίστηκαν, ο υπουργός Εργασίας, Εντ Μίλιμπαντ απάντησε : "προσωρινά".

    "Αυτό που κάνουν (οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες) είναι να συνομιλούν αυτή τη στιγμή με τους Τόρις. Μπορεί να πηγαίνουμε μία μπροστά και μία πίσω", δήλωσε στο Ρόιτερ ο Εντ Μίλιμπαντ.

    Ωστόσο το BBC μεταδίδει ότι ήταν άκαρπες οι συνομιλίες μεταξύ Εργατικού Κόμματος και Φιλελεύθερων Δημοκρατών για πιθανή κυβερνητική συνεργασία, επικαλούμενο πηγές που ανέφεραν ότι οι επαφές "δεν είχαν αποτέλεσμα".

    Η πληροφορία αυτή διαψεύσθηκε όμως από εκπρόσωπο του πρωθυπουργού, Γκόρντον Μπράουν. "Είμαστε ευτυχείς να συνεχίσουμε τις συνομιλίες", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού.

    Πάντως, οι αγορές αμέσως μόλις μεταδόθηκε η είδηση για διακοπή των συνομιλιών Εργατικού Κόμματος-Φιλελεύθερων, αντέδρασαν θετικά, καθώς παρατηρήθηκε έντονο ενδιαφέρον από τους επενδυτές.

    Στο μεταξύ, οι ηγέτες των Συντηρητικών και των Φιλελεύθερων Δημοκρατών συναντήθηκαν σήμερα προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με μία συμφωνία για επιμερισμό της εξουσίας.

    Ο ηγέτης των Συντηρητικών Ντέϊβιντ Κάμερον και των Φιλελεύθερων Δημοκρατών Νικ Κλέγκ είχαν συνομιλίες μίας ώρας και οι διαπραγματευτικές τους ομάδες συνεχίζουν τις συνομιλίες μετά τις 16:00 ώρα Ελλάδας, ανέφερε εκπρόσωπος του Συντηρητικού Κόμματος.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 11 May 2010 - 16:30:28 UTC