Browse through our Collection of Greek Indexers for: FTP Servers, Libraries & WWW Sites Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-03-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Η ατζέντα της ημέρας

  • [01] Η ατζέντα της ημέρας

  • Συνάντηση Παπανδρέου - Χριστόφια (10:00:00 Αθήνα )

  • Ενημερωτική συνάντηση με θέμα την πορεία του Προγράμματος "Καλλικράτης" θα έχει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ με τις Διοικήσεις των Τοπικών Ενώσεων Δήμων και Κοινοτήτων της χώρας και τους δημάρχους των πρωτευουσών στην Αθήνα . Η εργασίες της συνάντησης θα ξεκινήσουν με την ομιλία του προέδρου της ΚΕΔΚΕ Νικήτα Κακλαμάνη (10:00:00 Αθήνα)

  • Μαθητές γυμνασίου του Εκπαιδευτηρίου Ζηρίδη θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Υπουργείο και θα έχουν συνάντηση με την Υπουργό, Κατερίνα Μπατζελή (10:00:00 Αθήνα )

  • Ημερίδα με θέμα τις ηλεκτρονικές δημόσιες συμβάσεις οργανώνει η ΓΓ Εμπορίου του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (10:00:00 Αθήνα)

  • Συνάντηση Μητσοτάκη-Καρατζαφέρη (11:30:00 Αθήνα )

  • Συνάντηση με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε θα έχουν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης και το στέλεχος της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας Κώστας Παπαδιγενόπουλος προκειμένου να του παραδώσουν υπόμνημα σχετικά με την αγοραπωλησία του ΟΤΕ, η οποία σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κρίνεται ότι παραβιάζει το κοινοτικό δίκαιο (12:00:00 Αθήνα)

  • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τη Γενική Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, κυρία Αλέκα Παπαρήγα (12:30:00 Αθήνα)

  • Ο ΣΕΒ και ο Ελληνο-Ιρλανδικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος διοργανώνουν γεύμα εργασίας, με επίσημο ομιλητή τον πρώην Πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της Ιρλανδίας Dr. Garret FitzGerald (13:00:00 Αθήνα)

  • Ημερίδα με θέμα "Σύγχρονες τεχνολογίες στην αναστήλωση της Ακρόπολης" οργανώνουν η Επιτροπή και η Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακροπόλεως (15:00:00 Αθήνα)

    Θεσσαλονίκη

  • Συνεδρίαση Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ (Θεσσαλονίκη)

  • Η ΓΣΕΕ διοργανώνει το 34ο Πανελλαδικό της Συνέδριο στο συγκρότημα του "Athos Palace", στην Καλλιθέα Χαλκιδικής

    Στις 103:0 χαιρετισμός προέδρου ΝΔ Α. Σαμαρά

    Στις 2:00 μ.μ., ομιλία του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου

  • Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του «Ασύλου του Παιδιού», στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιήσει η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μαρία Λιονή (11:00:00 Θεσσαλονίκη)

  • Συνάντηση ΕΝΙΘ με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης για τους κινδύνουν που προκύπτουν για δημόσια υγεία λόγω κατάστασης στα νοσοκομεία (έλλειψη επαρκούς ιατρικού προσωπικού για εφημερίες). Μετά τη συνάντηση θα γίνουν δηλώσεις (11:00:00 Θεσσαλονίκη)

  • Το «Κέντρο Επαφής» μεταξύ των αστυνομικών και τελωνειακών αρχών Ελλάδας και Βουλγαρίας στον Προμαχώνα Σερρών, εγκαινιάζουν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Βούλγαρος Υπουργός Εσωτερικών κ. Τsvetan Tsvetanov (12:00:00 Σέρρες)

  • Ο Καθηγητής Ρευματολογίας Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Λουκάς Σέττας, και ο Διευθυντής της Ρευματολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος» κ. Παναγιώτης Αθανασίου θα δώσουν συνέντευξη τύπου σχετικά με τη συμπτωματολογία, πρόληψη, θεραπεία και τις κοινωνικές επιπτώσεις των παθήσεων αυτών, με αφορμή την είσοδο νέων θεραπειών για την αντιμετώπιση των εξουθενωτικών αυτών νόσων, στο ξενοδοχείο EXCELSIOR (αίθουσα Ισμήνη 12:00:00 Θεσσαλονίκη)

  • Επίσκεψη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη:

    - Το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς θα επισκεφθεί το μεσημέρι τη Νομαρχία Χαλκιδικής, το Δήμο Πολυγύρου, το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, καθώς και τη ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, όπου θα πραγματοποιήσει κύκλο συναντήσεων

    - Στις 18:00 θα συναντηθεί με αγροτοσυνεταιριστές στα γραφεία της Διοικούσας Θεσσαλονίκης, ενώ το βράδυ θα έχει δείπνο εργασίας με παραγωγικούς φορείς της πόλης. Σημείωση: Στις 19:00, ο πρόεδρος της ΝΔ θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση της Κοινωνικής Οργάνωσης "Αγάπη" για τη Δωρεά Οργάνων- Μεταμοσχεύσεις, στο Μακεδονία Παλάς.

  • Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρος Βούγιας, η διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης κ. Δέσποινα Μουζάκη και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - Εικόνες του 21ου Αιώνα κ. Δημήτρης Εϊπίδης, προσκαλούν στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο βιβλιοπωλείο "Ιανός" για την ανακοίνωση της νέας συνεργασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. (13:00:00 Θεσσαλονίκη)

  • Ειδική σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο, παρουσία του υφυπουργού Σπ. Βούγια, για τα μέτρα στα γήπεδα (18:30:00 Θεσσαλονίκη)

  • Εκδήλωση Οικολόγων Πράσινων Θεσσαλονίκης- Σέιχ Σου (19:00:00 Θεσσαλονίκη)

  • Παρουσίαση βιβλίου του Φαίδωνα Γιαγκιόζη, "Θεσσαλονίκη-Πατρίδα Χωρίς Σύνορα" (19:00:00 Θεσσαλονίκη)

    Αθλητική ατζέντα

    Ποδόσφαιρο-Ευρωπαϊκό Παίδων (ενδιάμεση φάση, 3ος όμιλος)

    Ιρλανδία-Ελλάδα -11:30:00 Πάτρα

    Υδατοσφαίριση-Α1 γυναικών (13η ημέρα): Νηρέας Χαλ.-Ηρακλής

    13:30:00 Αθήνα Ελλάδα

    Μπάσκετ-Α2 Ανδρών (22η Αγωνιστική)

    Ίκαρος/Έσπερος-Αρκαδικός

    20:00:00


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 19 March 2010 - 5:30:15 UTC