Browse through our Interesting Nodes on Human Rights Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-01-31

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Με το βλέμμα στο ντέρμπι

  • [01] Με το βλέμμα στο ντέρμπι

    Το ντέρμπι στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ δεσπόζει από το πρόγραμμα της 20ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια θέλει μόνο τη νίκη για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τη κατάκτηση του τίτλου, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.

    Στα αγωνιστικά, με τον Σεμπάστιαν Λέτο στο βασικό σχήμα αναμένεται να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός. Ο Νιόπλιας στηρίζει πολλά πάνω στον Αργεντινό, ενώ θα παίξει κανονικά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και υπάρχουν ελπίδες για συμμετοχή και του Νίνη.

    Στην ΑΕΚ, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Καράμπελας, Καφές, Μαντούκα, Σκόκο, Τζεμπούρ και Μπλάνκο πολύ δύσκολα δεν θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα. Από την άλλη, οι δύο θέσεις παίζονται ανάμεσα σε τρεις ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, οι Γιάχιτς, Ζεράλντο και Μάκος διεκδικούν τις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού χαφ που απομένουν.

    Στο μεταξύ, η Ξάνθη με εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να νικήσει με 2-1 τον Αρη, στο πλαίσιο της 20ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Τα γκολ της ομάδας της Θράκης πέτυχαν οι Μαρσελίνιο (15') και Ελινγκτον (35'), ενώ το τέρμα του Αρη σημείωσε ο Τζόνσον στις καθυστερήσεις.

    Από την πλευρά του ο Πανθρακικός πέτυχε τη πρώτη του φετινή νίκη, καθώς, μετά από εντυπωσιακό παιχνίδι, επικράτησε με 3-2 του Εργοτέλη στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 20ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Καζάκης (28'), Λόπες (53') και Αρσενίεβιτς (85'), ενώ τα τέρματα της ομάδας της Κρήτης σημείωσαν οι Ορφανός (16') και Κορδονούρης (35').

    Μετά από 4 αγωνιστικές (2 ήττες, 2 ισοπαλίες) ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Με γκολ του Σόλα στο 70΄ η ομάδα της Βοιωτίας νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού. Ήταν η 5η νίκη στο πρωτάθλημα για τους "πράσινους" και η 4η εντός έδρας.

    Αποτελέσματα του Σαββάτου

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε με το... αγαπημένο του σκορ στην Τούμπα, 1-0, τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 20ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Την σημαντική νίκη «σφράγισε» η χρυσή αλλαγή του Φερνάντο Σάντος, ο Θανάσης Παπάζογλου, στο 88ο λεπτό του αγώνα.

    Μεγάλη νίκη-ανάσα για τον Ηρακλή με 1-0 επί της Καβάλας. Στο ντεμπούτο του Μπουμπένκο στη τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο «Γηραιός» πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, χάρη στο γκολ του Ιάκομπ στο 17ο λεπτό της συνάντησης.

    Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ, ο οποίος επικράτησε της Λάρισας με 2-0. Το ματς διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά την τιμωρία της έδρας του ΠΑΣ για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Άρη. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Μίρνε Σίσιτς, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ του αγώνα (55', 66').


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 31 January 2010 - 17:30:13 UTC