Browse through our Interesting Nodes for Greek Discussion Lists & Newsgroups Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-10-05

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση
  • [02] Moody's: Πιθανή η αναβάθμιση της Ελλάδας
  • [03] Υπόθεση Siemens: Δίωξη σε βάρος του Ν. Ζαγοριανού
  • [04] Εκσυγχρονισμός συστήματος ποινών
  • [05] Πανευρωπαϊκή διάκριση

  • [01] Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση

    Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε βουλευτές και στελέχη του κόμματος, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ.

    Ο Α. Σαμαράς επεχείρησε να αποδομήσει την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης και να πλήξει το προφίλ του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

    Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή ενός βίντεο, με τις κατά καιρούς υποσχέσεις του πρωθυπουργού, όπως το λεφτά υπάρχουν, οι υποσχέσεις του για αυξήσεις μισθών και συντάξεων και η άρνηση της προσφυγής στο ΔΝΤ. Σαφής στόχος του Α. Σαμαρά είναι να εμφανίσει τον πρωθυπουργό "αναξιόπιστο και αδύναμο που σύρεται από τις εξελίξεις". Το βίντεο έκλεινε με το σύνθημα "δώσε ένα καλό μάθημα με τη ψήφο σου στην κυβέρνηση".

    Ο κ. Σαμαράς έκανε αρνητική αποτίμηση του ενός χρόνου της κυβέρνησης, λέγοντας ότι είναι ένα κόμμα που είπε ψέματα για να βγει, μετά έκανε τα αντίθετα από αυτά που υποσχόταν και μετά έστησε εξεταστικές επιτροπές, προκάλεσε πρωτοφανή κρίση δανεισμού και υπέγραψε το μνημόνιο δένοντας χειροπόδαρα την χώρα.

    "Είναι μία κυβέρνηση επικίνδυνη, που εξελίσσεται στην χειρότερη της τελευταίας 30ετίας", είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση άρχισε να διασύρει την χώρα στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν τα σπρέντς, δεν πήρε έγκαιρα τα μέτρα που χρειάζονταν και μετέτρεψε το πρόβλημα του ελλείμματος σε κρίση δανεισμού.

    Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση ότι της έχουν ξεφύγει τα έσοδα και οι δαπάνες, εξαγγέλλουν - είπε - προυπολογισμό με πρόσθετους φόρους και περικοπές δαπανών, με ύφεση και με ανεργία στο 15%.

    Επανέλαβε ότι όταν η ΝΔ πάρει την εξουσία θα συγκροτήσει εξεταστική επιτροπή για το πώς φθάσαμε στο μνημόνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Τώρα στήνουν εξεταστική και για την οικονομία και ήδη έχουν επεκτείνει την έρευνα κάτω από τις πιέσεις μας από το 2000 και μετά. Αυτό που δεν σκέπτονται είναι να την επεκτείνουν και στο 2010. Μην σας νοιάζει θα το κάνουμε εμείς, θα κάνουμε εξεταστική για το πώς φθάσαμε στο μνημόνιο, πώς στήθηκαν κερδοσκοπικά παιχνίδια από τις εκλογές και μετά".

    Συνεχίζοντας την επίθεσή του ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες είχαν και έχουν ελλείμματα, αλλά "μόνο η δική μας κυβέρνηση παρέδωσε τα κλειδιά της διακυβέρνησης στην τρόικα και έδεσε χειροπόδαρα τον ελληνικό λαό".

    Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι με το λάθος μίγμα οικονομικής πολιτικής το χρέος θα αυξάνεται συνεχώς και το έλλειμμα δεν θα μηδενισθεί.

    Αναφέρθηκε στις διαρθωτικές αλλαγές, λέγοντας ότι πολλές από αυτές που παλαιότερα τις αρνιόταν το ΠΑΣΟΚ είναι απαραίτητες και γι αυτό εμείς τις στηρίζουμε.

    Πρέπει να βγούμε από το μνημόνιο όσο το δυνατόν νωρίτερα, είπε ο κ. Σαμαράς και ανάφερε τους δικούς του στόχους, λέγοντας:

    "Εμείς δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ και δεν πρόκειται να υποσχεθούμε τίποτε που η χώρα δεν αντέχει. Θα αποκαταστήσουμε τις συντάξεις των 700 ευρώ. Θα δημιουργήσουμε μία επιτελική και ευέλικτη κυβέρνηση, που θα φέρει αποτελέσματα στην ανασυγκρότηση της Δημόσιας Διοίκησης, θα δώσουμε προτεραιότητα στις άμεσες επενδύσεις. Θα αποκαταστήσουμε τον εθνικό χαρακτήρα του υπουργείου Παιδείας και θα αναβαθμίσουμε την ποιότητα της εκπαίδευσης. Θα βγούμε από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης και θα μπούμε στον ενάρετο κύκλο της ανάκαμψης".

    Στα εξωτερικά θέματα είπε ότι δεν θα κάνει διαπραγματεύσεις από θέση αδυναμίας. Ο χρόνος του ΠΑΣΟΚ συνοψίζεται με πέντε φράσεις: "από το λεφτά υπάρχουν, στο μαζί τα φάγαμε", είπε ο κ. Σαμαράς.

    Κλείνοντας αναφέρθηκε στον κ. Παπανδρέου και στην πρόσφατη βράβευσή του στη Γερμανία: "Πρόσφατα η γερμανική τράπεζα βράβευσε τον πρωθυπουργό για την ειλικρίνειά του, σύντομα θα τον ανταμείψει και ο ελληνικός λαός για την ειλικρίνειά του, κυρίως για το "λεφτά υπάρχουν"".

    Απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου

    «Για ακόμα μια φορά, ο κ. Σαμαράς απέδειξε στους πολίτες πως δεν έχει αντιληφθεί - ή δεν θέλει να αντιληφθεί - την κατάσταση, στην οποία άφησε η παράταξή του τη χώρα, φυγομαχώντας από τα προβλήματα, ένα χρόνο πριν», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ.

    Ο κ. Πεταλωτής ανέφερε πως ο κ. Σαμαράς «προτείνει ένα "άλλο μείγμα πολιτικής" τόσο αόριστο και γενικό που μόνο ο ίδιος αντιλαμβάνεται» για το οποίο «δεν μπορεί ούτε καν την παράταξή του και τα στελέχη του να πείσει» και πρόσθεσε:

    «Απέναντι στις "χειροπιαστές ελπίδες""του κ. Σαμαρά και της ΝΔ εμείς προτάσσουμε τις ρεαλιστικές, συνεπείς και αποτελεσματικές πολιτικές μας και τη δίψα των πολιτών μας για ουσιαστικές αλλαγές σε όλους τους τομείς».

    ΚΚΕ

    Η αντιπολιτευτική επίθεση της ηγεσίας της ΝΔ ρίχνει άσφαιρα πυρά κατά της πολιτικής της κυβέρνησης και του μνημονίου, ενώ παριστάνει ότι διαφωνεί με τα αντιλαϊκά μέτρα, που έχουν και τη σφραγίδα της ΕΕ και των μεγαλοεπιχειρηματιών, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [02] Moody's: Πιθανή η αναβάθμιση της Ελλάδας

    Προοπτική αναβάθμισης του αξιόχρεου της Ελλάδας "βλέπει" ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's, εφόσον συνεχίσει την πολιτική των μεταρρυθμίσεων και της μείωσης του δημοσιονομικού ελλείμματος, σύμφωνα με δημοσίευμα του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων Bloomberg. Ο υψηλόβαθμος αναλυτής του Moody's κ. Anthony Thomas δήλωσε σε συνέδριο στη Βαρσοβία ότι "έχουμε εντυπωσιαστεί από τις μεταρρυθμίσεις που έκανε η ελληνική Κυβέρνηση", προσθέτοντας ότι "αν αυτό συνεχισθεί, ενδεχόμενη αλλαγή της αξιολόγησης θα είναι στην κατεύθυνση της αναβάθμισης".

    Στόχος η μείωση του ελλείμματος στο 7%

    Τη μείωση του ελλείμματος της γενικής κυβέρνησης στο 7% του ΑΕΠ το 2011 από 7,8% φέτος προβλέπει το προσχέδιο του προϋπολογισμού που δόθηκε στη δημοσιότητα και κατατέθηκε στη Βουλή. Το προσχέδιο κινείται με βάση τους στόχους που έχουν τεθεί από το μνημόνιο οικονομικής πολιτικής, ενώ για φέτος προβλέπει μεγαλύτερη μείωση του ελλείμματος από τον αρχικό στόχο που ήταν 8,1% του ΑΕΠ. Μεταξύ άλλων το προσχέδιο προβλέπει ότι το ΑΕΠ το 2011 θα σημειώσει μείωση 2,6% από πτώση 4% φέτος για να αυξηθεί το 2012 κατά 1,1% και το 2013 κατά 2,1%.

    Η ανεργία προβλέπεται ότι θα διαμορφωθεί στο 14,5% από 11,6% φέτος και θα αγγίξει το 15% το 2012 για να περιοριστεί στο 14,6% το 2013. Ο δείκτης τιμών καταναλωτή προβλέπεται να περιοριστεί στο 2,2% το 2011 από 4,6% φέτος και να μειωθεί περαιτέρω στο 0,5% το 2012 και στο 0,7% το 2013.

    Το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού προβλέπει ότι τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού το 2011 θα αυξηθούν κατά 6,9% και θα ανέλθουν στα 56340 εκατ. ευρώ από 52700 εκατ. ευρώ φέτος.

    Οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού προβλέπεται να σημειώσουν μικρή αύξηση κατά 2,2% έναντι μείωσης 7,8% φέτος και να ανέλθουν στα 67651 εκατ. ευρώ από 66188 εκατ. ευρώ φέτος.

    Αθλο, χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, τα αποτελέσματα της προσπάθειας για την υλοποίηση του προϋπολογισμού του 2010, ειδικά όσον αφορά τη μείωση του ελλείμματος πάνω από 12 με 13 δισ. ευρώ.

    Eρωτηθείς για τις μετατάξεις προϊόντων σε ανώτερα κλιμάκια ΦΠΑ τόνισε ότι οι οριστικές αποφάσεις θα αποτυπώνονται στο τελικό σχέδιο του προϋπολογισμού το Νοέμβριο και απέκλεισε για μια ακόμη φορά το ενδεχόμενο μαζικών μετατάξεων στους ανώτερους φορολογικούς συντελεστές.

    Σύμφωνα με ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών, η τελική απόφαση της κυβέρνησης θα δημοσιοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου - ημερομηνία κατάθεσης του προϋπολογισμού στη Βουλή. Καθώς έχει αποκλειστεί η μετάταξη του 30% των προϊόντων από τον μεσαίο συντελεστή ΦΠΑ 11% στον συντελεστή 23%, το εναλλακτικό σενάριο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει λάβει την αρχική έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αναφέρει ότι θα υπάρξει αύξηση του μεσαίου συντελεστή 11% σε 12% ή 13%, με την παράλληλη μετάταξη ορισμένων ειδών πρώτης ανάγκης στον χαμηλό συντελεστή, που σήμερα είναι 5,5%, αλλά και ειδών πολυτελείας από τον συντελεστή 11% στον συντελεστή 23%.

    Για τον ΟΣΕ

    Αναφερόμενος στην αναδιάρθρωση του ΟΣΕ, ο κ. Παπακωνσταντίνου επισήμανε ότι ο Οργανισμός δεν μπορεί να συνεχίσει να έχει συσσωρευμένα χρέη πάνω από 10 δισ. ευρώ. Κάποιες ζημιογόνες γραμμές που δεν χρησιμοποιούνται θα κλείσουν. Ενώ, αναφορικά με το προσωπικό, τόνισε ότι θα υπάρξουν μετατάξεις, ώστε να πάμε με τον πιο ανώδυνο τρόπο στην αναδιάρθρωση.

    Απαντώντας σε ερώτηση για τα κλειστά επαγγέλματα, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι θα έρθει ένα συνολικό νομοσχέδιο προς ψήφιση στη Βουλή, εντός του τρέχοντος έτους.

    Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης κα των κοινωνικών εταίρων

    "Οικονομικά αναποτελεσματικό και κοινωνικά άδικο", χαρακτηρίζει το προσχέδιο του προϋπολογισμού η ΝΔ και μιλά "νέες περικοπές και πρόσθετους φόρους".

    "Το προσχέδιο προϋπολογισμού αποδεικνύει ότι τα άγρια αντιλαϊκά μέτρα δεν έχουν τελειωμό", τονίζει το ΚΚΕ.

    «Ο προϋπολογισμός του 2011 είναι ο σοβαρότερος των τελευταίων δεκαετιών.Αν εξυπηρετηθεί σωστά υπάρχει η πιθανότητα να φανεί φως στο βάθος του τούνελ", τονίζει ο ΛΑ.Ο.Σ.

    Το προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατέθεσε χθες η κυβέρνηση αποδεικνύει την απόλυτη χρεωκοπία της πολιτικής του Μνημονίου, τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε σημερινές δηλώσεις του και πρόσθεσε ότι με 4% ύφεση, 6% πληθωρισμό και 20% πραγματική ανεργία, όχι μόνο δεν υπάρχει προοπτική εξόδου από την κρίση, αλλά αποδεικνύεται ότι την επόμενη χρονιά θα βουλιάξει όλη η ελληνική κοινωνία.

    "Με το προσχέδιο του προϋπολογισμού παίρνουμε μια πικρή γεύση της σκληρής πολιτικής, που πρόκειται να ακολουθήσει κατ' εφαρμογή του μνημονίου. Φόροι, περικοπές, μεγαλύτερες επιβαρύνσεις, για τον κόσμο της μισθωτής εργασίας", δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ και έκανε λόγο για "εκτίναξη της ανεργίας σε δυσθεώρητα ύψη".

    Η λέξη "ανάπτυξη" απουσιάζει από το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2011 σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος και ζητά από την κυβέρνηση να αναθεωρήσει το μίγμα της οικονομικής της πολιτικής.

    "Εύλογες ανησυχίες σκορπίζουν τα μηνύματα που εκπέμπει ο νέος προϋπολογισμός" δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και σημείωσε ότι "αντανακλούν μια αγωνιώδη προσπάθεια για μείωση του ελλείμματος μέσω νέων φόρων ... χωρίς ωστόσο να λαμβάνονται πρόνοιες για το ζωτικής σημασίας ζήτημα της ανάπτυξης"

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [03] Υπόθεση Siemens: Δίωξη σε βάρος του Ν. Ζαγοριανού

    Την άσκηση συμπληρωματικής δίωξης σε βάρος του μέχρι πρότινος ανακριτή της υπόθεσης της Siemens Νίκου Ζαγοριανού και παράλληλα νέο κύκλο ερευνών σε βάρος του διατάσσει με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών.

    Το βούλευμα δίνει εντολή για την άσκηση δίωξης για δύο περιπτώσεις: η πρώτη διότι δεν συμπεριέλαβε στη δίωξη για δωροδοκία σε βάρος του πρώην στελέχους της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκου και τη χρονική περίοδο 2007-2008.

    Η δεύτερη διότι διαβίβασε πρακτικά της δικογραφίας στην εισαγγελία, έχοντας συμπεριλάβει το αδίκημα της απάτης που στρεφόταν κατά κρατικών λειτουργών αντί του αδικήματος της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου που θα έπρεπε να έχει θέσει.

    Με το βούλευμά τους οι εφέτες και ύστερα από σχετικό έγγραφο της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής ζητούν τη διαβίβαση στην εισαγγελία αντίγραφου της δικογραφίας με σκοπό να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης εκ μέρους του κ. Ζαγοριανού και άλλων αξιόποινων πράξεων.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [04] Εκσυγχρονισμός συστήματος ποινών

    Διατάξεις για τον εκσυγχρονισμό του συστήματος των ποινών θα εντάξει στο νομοσχέδιο για την επιτάχυνση απονομής της ποινικής δίκης ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου.

    Ο κ. Καστανίδης ανέφερε ότι λαμβάνονται σειρά μέτρων με στόχο να ενισχυθεί και να απλουστευθεί η εφαρμογή της νομοθεσίας περί εναλλακτικών μέτρων και ποινών, ώστε η φυλακή να παραμείνει ως ποινή μόνο για σοβαρά αδικήματα και για τους υπότροπους εγκληματίες και επισήμανε ότι είναι κοινωνικά άδικο να παραμένουν άτομα στη φυλακή απλά και μόνο επειδή δεν έχουν να πληρώσουν την ποινή τους.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με τις νέες διατάξεις, δεν θα φυλακίζονται όσοι δεν έχουν να πληρώσουν τα δικαστικά έξοδα, ενώ πλέον και οι ποινές από δύο έως τρία έτη θα μετατρέπονται σε χρηματικές. Σήμερα, το μέτρο αυτό ισχύει για φυλάκιση έως και δύο χρόνια.

    Επίσης, για την μετατροπή των ποινών σε χρηματικές θα λαμβάνεται υπόψη η οικονομική κατάσταση του δράστη και έτσι ανά ημέρα θα είναι από πέντε έως εκατό ευρώ, ενώ σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία είναι από δέκα έως εξήντα ευρώ.

    Ακόμα, προβλέπεται η δυνατότητα τμηματικής καταβολής του ποσού της μετατροπής της ποινής σε χρηματική, η οποία θα γίνεται απευθείας στο δικαστήριο και η εξόφληση θα ολοκληρώνεται εντός δύο έως τριών ετών. Αλλά και εκείνοι που δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τμηματικά το ποσό της μετατροπής, θα τους παρέχεται η δυνατότητα της παροχής κοινωφελούς εργασίας, ως εναλλακτικός τρόπος έκτισης της ποινής τους.

    Η δυνατότητα αναστολής εκτέλεσης της ποινής παρέχεται σε όλους τους καταδικασθέντες σε ποινή φυλάκισης μέχρι πέντε ετών αν δεν έχουν καταδικαστεί παλιότερα σε ποινή πάνω από ένα έτος.

    Ακόμη παρέχεται η δυνατότητα κατ΄οίκον έκτισης της ποινής σε όσους είναι άνω των 75 ετών. Το μέτρο αυτό ισχύει σήμερα μόνο για τους καταδικασθέντες για οφειλές προς το Δημόσιο.

    Παράλληλα, ο ευεργετικός υπολογισμός των ημερών παραμονής στις φυλακές (μία ημέρα παραμονής ισούται με δύο ημέρες) επεκτείνεται και για τους καρκινοπαθείς, παραπληγικούς, τυφλούς, αναπήρους άνω του 80% κλπ.

    Τα νέα μέτρα θα εφαρμοστούν και για όσους σήμερα εκτίουν τις ποινές τους.

    Σύμφωνα με υπολογισμούς, με τα νέα μέτρα θα απολυθούν από τα καταστήματα κράτησης περίπου 1.300 άτομα.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [05] Πανευρωπαϊκή διάκριση

    Το πρώτο βραβείο στη θεματική ενότητα "Υδάτινος τουρισμός" (Aquatic Tourism) έλαβε σε επίπεδο χώρας, ο νομός Σερρών, στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό για τον "Ευρωπαϊκό Προορισμό Αριστείας" (European Destination of Excellence), που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

    Τα θέματα που αναπτύχθηκαν στο διαγωνισμό αφορούσαν τις ευρωπαϊκές πολιτιστικές διαδρομές, το διευρωπαϊκό πολιτιστικό μοντέλο τουρισμού, τις περιπτωσιολογικές μελέτες διαπολιτισμικών διαλόγων, ενώ παρουσιάστηκαν μελέτες για τον τουρισμό, τη βιωσιμότητα, τη δικτύωση, τη διαχείριση της γνώσης για την τουριστική ανάπτυξη γύρω από τις λίμνες κλπ.

    "Τα οφέλη για το νομό Σερρών είναι πολλαπλά. Πλέον γίνεται αναγνωρίσιμος σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αποκτώντας ονοματεπώνυμο", τόνισε ο νομάρχης Σερρών, Στέφανος Φωτιάδης, ενώ επισήμανε πως ο νομός Σερρών "βγαίνει από την αφάνεια και μετατρέπεται από κουκκίδα σε ευμέγεθες και διακριτικό σχήμα στο Ευρωπαϊκό χάρτη".

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 5 October 2010 - 14:31:28 UTC