Browse through our Interesting Nodes of International Mass Media Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-08-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών
  • [02] "Να ξεπεράσουμε την κρίση αξιών"
  • [03] Ιράν: Τρεις γυναίκες στην κυβέρνηση
  • [04] Χανιά: Τραυματίες από πυροβολισμούς
  • [05] Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στα Μέγαρα
  • [06] Ποινική έρευνα για το Arctic Sea
  • [07] Ημερήσια Ατζέντα: 17/8/2009
  • [08] "Υποκριτικές διακηρύξεις"
  • [09] "Να δώσουν απαντήσεις"
  • [10] "Δεν αντέχει το βάρος"
  • [11] Η Κυριακή των καταστημάτων
  • [12] Στην τελική ευθεία
  • [13] Εσπασε τα χρονόμετρα

  • [01] Συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών

    Συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο θα έχει στις 12 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου.

    "Με υπευθυνότητα απέναντι στις προκλήσεις"

    "Ξεκάθαρα μηνύματα" προς τις γειτονικές χώρες έστειλε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από το βήμα του 8ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Θρακών που διεξάγεται στην Κομοτηνή.

    "Θέλω να στείλω ένα ξεκάθαρο και ανυπόκριτο μήνυμα στους γείτονές μας. Θέλουμε σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με όλους του γειτονικούς λαούς, υποστηρίζουμε την ευρωατλαντική προοπτική όλων των γειτόνων μας, όπως κάναμε για τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία σε ό,τι αφορά την ένταξη στην ευρωπαϊκή οικογένεια αλλά και όπως πράξαμε πιο πρόσφατα με την Αλβανία σε ό,τι αφορά την ένταξή της στην Ατλαντική Συμμαχία", είπε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός.

    Kαι πρόσθεσε: "θέλουμε να είναι η ευρύτερη περιοχή μας μια γειτονιά ειρήνης, μια γειτονιά σταθερότητας, μια γειτονιά ασφάλειας για όλους. Μια γειτονιά ανάπτυξης, μια γειτονιά προόδου για μας αλλά και για τους γείτονες μας. Στην πορεία αυτή απαράβατος γνώμονάς μας είναι το Διεθνές Δίκαιο, οι Διεθνείς Συνθήκες, ο αλληλοσεβασμός. Επαναλαμβάνω με απόλυτη σιγουριά ότι κάνουν λάθος, μεγάλο λάθος όσοι επενδύουν σε εθνικιστικές εξάρσεις, σε προκλητικές συμπεριφορές, σε ανιστόρητες εμμονές. Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά προς τα γειτονικά Σκόπια ότι η ιστορία αιώνων ούτε διαγράφεται, ούτε παραγράφεται. Επαναλαμβάνω στα εθνικά μας ζητήματα χαράξαμε ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές. Και από τις γραμμές αυτές δεν κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω".

    [02] "Να ξεπεράσουμε την κρίση αξιών"

    "Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε την κρίση των αξιών, που ταλανίζει τον τόπο και δεν αφήνει την Ελλάδα να πάει μπροστά", δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, από την Πάρο.

    Πρέπει να γίνουν "οι απαραίτητες ανατροπές σε ένα πολιτικό σύστημα που ανέχεται και επιβραβεύει πολλές φορές την αδιαφάνεια, τη διαφθορά και την ατιμωρησία", είπε. Τόνισε ότι "εμείς μπορούμε, αρκεί να κάνουμε τις απαραίτητες τομές που θα δημιουργήσουν μια Πολιτεία που σέβεται τον πλούτο του Ελληνικού λαού και τις δυνατότητες του κάθε Έλληνα. Να τολμήσουμε για μια Πολιτεία, η οποία τηρεί κανόνες, αξίες, μια ευνομούμενη Πολιτεία που σέβεται τον πολίτη".

    Εδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αποφασιστικότητα του ΠΑΣΟΚ "να καθαρίσει τον δημόσιο βίο του τόπου, από όλες εκείνες τις υποθέσεις που συγκλόνισαν τον Ελληνικό λαό. Να λάμψει η αλήθεια, να νικήσει το φως και το αίσθημα Δικαιοσύνης".

    "Θέλω να διαβεβαιώσω τον Ελληνικό λαό, έξω και πέρα από κάθε κομματική επιλογή, ότι εμείς, και τη βούληση έχουμε και τις αποφάσεις μας έχουμε πάρει. Μπορούμε μαζί να σχεδιάσουμε ένα διαφορετικό μέλλον. Ένα μέλλον ασφάλειας, σιγουριάς, δημιουργικότητας για εμάς και τα παιδιά μας", είπε χαρακτηριστικά.

    [03] Ιράν: Τρεις γυναίκες στην κυβέρνηση

    Ο Ιρανός πρόεδρος, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δήλωσε ότι θα προτείνει τουλάχιστον τρεις γυναίκες για να αναλάβουν υπουργικά καθήκοντα στη νέα κυβέρνησή του, μία ενέργεια που προκαλεί έκπληξη στο συντηρητικό ισλαμικό κράτος.

    Ο συντηρητικός πρόεδρος του Ιράν δήλωσε επίσης ότι η Δύση είναι υπεύθυνη για τις διαδηλώσεις που γίνονται στη χώρα μετά τις προεδρικές εκλογές της 12ης Ιουνίου.

    Οι εκλογές και τα όσα έχουν ακολουθήσει έχουν βυθίσει το Ιράν στη μεγαλύτερη εσωτερική κρίση μετά την ισλαμική επανάσταση του 1979, επιτρέποντας να έλθουν στο προσκήνιο οι διαφορές στους κόλπους της κυβερνώσας ελίτ.

    Ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη να παρουσιάσει τη σύνθεση της κυβέρνησής του στο κοινοβούλιο, όμως μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τους συντηρητικούς που ελέγχουν το Σώμα, αλλά και με τους μετριοπαθείς, που θεωρούν την επόμενη κυβέρνηση ως μη έχουσα νομιμοποίηση.

    Ο Αχμαντινετζάντ δεν ανακοίνωσε ποιός θα αναλάβει την ευθύνη του υπουργείου Πετρελαίων, στην πέμπτη μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγό χώρα του κόσμου, αλλά γνωστοποίησε ότι θα διατηρήσει στη θέση του τον υπουργό Βιομηχανίας, Αλί Ακμπάρ Μεχραμπιάν, που θεωρείται στενός συνεργάτης του Αχμαντινετζάντ.

    Η απροσδόκητη δήλωση του Αχμαντινετζάντ ότι θα προτείνει γυναίκες για την ανάληψη υπουργικών καθηκόντων μπορεί να είναι προσπάθεια για την εξασφάλιση της υποστήριξης γυναικών στη χώρα, δεδομένου ότι οι μετριοπαθείς αντίπαλοί του είχαν ταχθεί υπέρ της αλλαγής της θέσης των γυναικών στο Ιράν.

    Εφόσον εγκριθούν οι προτάσεις του Αχμαντινετζάντ, θα είναι η πρώτη φορά που κάποια γυναίκα θα αναλαμβάνει υπουργικά καθήκοντα μετά την ισλαμική επανάσταση του 1979.

    "Με τη 10η προεδρική εκλογή μπήκαμε σε μία νέα εποχή. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει ριζικά και στην κυβέρνηση θα γίνουν μεγάλες αλλαγές", δήλωσε ο Αχμαντινετζάντ.

    Ανακοίνωσε μάλιστα ότι θα προτείνει να ανατεθεί το υπουργείο κοινωνικών υπηρεσιών στη δικηγόρο Φατεμέ Αζορλού και το υπουργείο Υγείας στην πρώην βουλευτή και καθηγήτρια πανεπιστημίου, Μαρζιέ Βαχίντ Νταστιέρντι.

    "Τουλάχιστον άλλη μία (γυναίκα) θα προστεθεί", δήλωσε ο Αχμαντινετζάντ.

    [04] Χανιά: Τραυματίες από πυροβολισμούς

    Δυο τραυματίες είναι ο απολογισμός της έντονης διαμάχης που είχαν δυο άτομα στον Καβρο Χανιων.

    Το περιστατικό συνέβη στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακης έξω από καφετερία -μπαρ στην περιοχή του Καβρου Γεωργιουπολης.

    Δυο κάτοικοι της περιοχής ηλικίας 27 και 33 ετών και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινισθεί, άρχισαν να διαπληκτίζονται ανταλλάσοντας βαριές κουβέντες μέσα στο κατάστημα.

    Λίγο μετά βγήκαν έξω από αυτό και τότε ακούστηκαν δυο πυροβολισμοί. Οπλοφορούσαν κι οι δυο και θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους με τα όπλα.

    Τόσο ο 27 χρόνος όσο και ο 33 χρόνος τραυματίστηκαν στο χέρι και την κοιλιακή χώρα αντίστοιχα. Στο σημείο κλήθηκαν και έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις και αποφασίσθηκε η μεταφορά των δυο τραυματιών σε διαφορετικά νοσοκομεία.

    Αρχικά κι οι δυο μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα στο νοσοκομείο Ρεθυμνου. Στην συνέχεια, ο 27χρόνος που έχει τραυματιστεί στο χέρι μεταφέρθηκε στο "Βενιζέλειο" και ο 33 χρόνος με τραύμα στην κοιλιά στο νοσοκομείο Ρέθυμνου. Και οι δυο νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

    [05] Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στα Μέγαρα

    Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στα Μέγαρα και έκαιγε δασική έκταση στον δρόμο Κοκκιναρέα προς Χάνι.

    Στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχαν 35 πυροσβέστες με 13 οχήματα, δύο αεροσκάφη και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο.

    [06] Ποινική έρευνα για το Arctic Sea

    Οι λιμενικές αρχές της Μάλτας ανακοίνωσαν ότι ξεκίνησαν ποινική έρευνα έπειτα από τη φερόμενη πειρατεία σε ένα φορτηγό πλοίο με σημαία Μάλτας, που εξαφανίστηκε πριν από δύο εβδομάδες και για το οποίο ζητήθηκε η καταβολή λύτρων στη Φινλανδία.

    Ένας εκπρόσωπος αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, επικαλούμενος "τα γενικά χαρακτηριστικά του εκβιασμού με τη χρήση βίας και των σοβαρών απειλών που βαραίνουν τη ζωή και την υγεία" του ρωσικού πληρώματος.

    Το Arctic Sea, που εξέπεμψε για τελευταία φορά σήμα στις 31 Ιουλίου καθώς εγκατέλειπε τη Μάγχη, εντοπίστηκε στα ανοικτά του Πράσινου Ακρωτηρίου. Το ρωσικό ναυτικό το έχει κατά πόδας με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ.

    Η λιμενική αρχή της Μάλτας (MMA) διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως η Μάλτα ακολουθεί τη Σουηδία και τη Φινλανδία στην έρευνα για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του πλοίου.

    [07] Ημερήσια Ατζέντα: 17/8/2009

  • Ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γ. Ιωαννίδης θα εγκαινιάσει το κλειστό Γυμναστήριο Κοζάνης - 12:00:00, Κοζάνη.

  • Συνεργασία πρωθυπουργού με υπ. Εσωτερικών Π. Παυλόπουλο. - 12:00:00, Μέγαρο Μαξίμου.

    [08] "Υποκριτικές διακηρύξεις"

    "Οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Ζήμενς καταδεικνύουν, εκτός των άλλων, το πόσο υποκριτικές και δόλιες είναι οι διακηρύξεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τη διαφάνεια των οικονομικών των κομμάτων", αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τις εξελίξεις στο θέμα.

    Σύμφωνα με το ΚΚΕ, "το μόνο ασφαλές κριτήριο για να διαπιστώνει ο λαός τον πραγματικό ρόλο των κομμάτων και τις πηγές των οικονομικών τους, είναι το αν η πολιτική τους υπηρετεί τα δικά του συμφέροντα ή των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων".

    Και προσθέτει:

    "Ας θυμηθούν όλοι ποια ήταν η θέση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για την απελευθέρωση των τηλεπικοινωνιών - ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, το C4i και ποιο κόμμα τα αντιπάλεψε εκτός του ΚΚΕ. Ο λαός μπορεί να γλιτώσει από τα αντιλαϊκά μέτρα και τη διαφθορά μόνο αν εμπιστευθεί τη δύναμή του και αντεπιτεθεί κατά της αντιλαϊκής πολιτικής τη ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των μονοπωλίων".

    [09] "Να δώσουν απαντήσεις"

    "Είναι προτιμότερο η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, αντί υποκριτικά να αλληλοκατηγορούνται, να δώσουν απαντήσεις για το πόσα χρήματα πήραν και πότε θα τα επιστρέψουν στον ελληνικό λαό. Είναι φανερό ότι ο διεφθαρμένος δικομματισμός έχει φτάσει στα όριά του. Είναι η στιγμή για μια μεγάλη αλλαγή στον τόπο", τονίζεται σε ανακοίνωση του ΣΥΝ.

    «Η κατάθεση Χριστοφοράκου έρχεται να επιβεβαιώσει την κοινή αίσθηση των Ελλήνων πολιτών ότι τα δυο μεγάλα κόμματα επί σειρά ετών έχουν στήσει κοινοπραξία με χορηγό τη Ζίμενς», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Α. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «τα στελέχη των δύο κομμάτων που εμπλέκονται και ειδικότερα οι κομματικοί ταμίες δεν μπορεί να ενεργούσαν ερήμην των κομματικών τους ηγεσιών».

    Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους κ.κ. Καραμανλή και Παπανδρέου «να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις στον ελληνικό λαό», ενώ υπογράμμισε ότι οι δύο ηγέτες «οφείλουν να μας απαντήσουν ποιος τα πήρε, πόσα πήρε και τι τα έκαναν και κυρίως οφείλουν να πουν πότε θα επιστρέψουν αυτά τα χρήματα στο ελληνικό δημόσιο. Γιατί δεν πρόκειται για χρήματα της Siemens αλλά για χρήματα του ελληνικού δημοσίου, που θα μπορούσαν να είχαν γίνει σχολεία, νοσοκομεία, δημόσια έργα».

    "Η αντιπαράθεση Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο της Siemens δεν μπορεί να κρύψει τις βαρύτατες ευθύνες και των δυο τους", δήλωσε ο κ. Δ. Στρατούλης.

    [10] "Δεν αντέχει το βάρος"

    "Το θέμα είναι ποιους θα επιλέξει να βγάλει «στη σέντρα» ο κ. Χριστοφοράκος", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Κωστής Αϊβαλιώτης για την υπόθεση της Ζήμενς. "Δυστυχώς για την Ελληνική Πολιτεία της Ν.Δ και του ΠΑ.ΣΟ.Κ, εκεί έχουν καταντήσει τα πράγματα", πρόσθεσε.

    Όσον αφορά τα σενάρια για ανασχηματισμό και εκλογές, ο κ. Αϊβαλιώτης εξέφρασε τη γνώμη ότι "ο κ. Καραμανλής δεν αντέχει το βάρος της διακυβέρνησης της χώρας. Δεν έχει καν την επιλογή πότε θα πέσει, τώρα ή αργότερα".

    [11] Η Κυριακή των καταστημάτων

    Η Γαλλία εγκαινίασε χθες έναν αμφιλεγόμενο νόμο, όπως επιθυμούσε ο πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος διευρύνει τη λειτουργία των καταστημάτων και τις Κυριακές.

    Στην περίβλεπτη λεωφόρο Champs Elysees, σημείο υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος στο Παρίσι, ορισμένα εμβληματικά καταστήματα, όπως τα καταστήματα πολυτελών δερματίνων ειδών Lancel και Louis Vuitton, μπόρεσαν έτσι να ανοίξουν τις πόρτες τους εντελώς νόμιμα.

    Ωστόσο πολλές μεγάλες αλυσίδες, όπως η Gap ή η Zara, παρέμειναν κλειστές καθώς δεν μπόρεσαν να οργανωθούν ώστε να ανοίξουν από αυτή την Κυριακή.

    Ο νέος νόμος δημοσιεύθηκε μόλις την περασμένη Τρίτη στην επίσημη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

    Επεκτείνει τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, που έως τώρα περιοριζόταν στα καταστήματα τροφίμων, πολιτιστικών ή αθλητικών ειδών. Επιτρέπει στο εξής τη λειτουργία των καταστημάτων στις μεγάλες εμπορικές περιοχές των οικιστικών συγκροτημάτων του Παρισιού, της Λίλης και της Μασαλίας, καθώς και στις τουριστικές περιοχές και τις περιοχές με ιαματικές πηγές.

    Η χαλάρωση των κανονισμών για το άνοιγμα των καταστημάτων προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση στη Γαλλία.

    Για τη δεξιά που βρίσκεται στην εξουσία, το κείμενο του νόμου είναι "αναγκαίο προκειμένου να ενισχυθεί η οικονομική και εμπορική δραστηριότητα" της Γαλλίας, πρώτου τουριστικού προορισμού στον κόσμο.

    Η αριστερά διαβλέπει ένα "ξεδιάλεγμα της κοινωνίας που πηγαίνει πολύ πιο πέρα από μία νομική απόφαση" και εκφράζει την αντίθεσή της, όπως και τα συνδικάτα και οι οικογενειακές οργανώσεις, παρότι ο νόμος προβλέπει ότι όσοι εργάζονται τις Κυριακές θα αμοίβονται καλύτερα.

    [12] Στην τελική ευθεία

    Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση του Μιχάλη Χριστοφοράκου στην Ελλάδα.

    Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας, στο οποίο προσέφυγε ο κ. Χριστοφοράκος ζητώντας την ακύρωση της απόφασης του εφετείου για την έκδοσή του στην Ελλάδα.

    Εφ΄όσον το αίτημα απορριφθεί, ο τέταρτος ειδικός ανακριτής Νίκος Ζαγοριανός θα μεταβεί άμεσα στο Μόναχο προκειμένου να τον παραλάβει, συνοδευόμενος από άνδρες της ασφάλειας και ένα γιατρό.

    [13] Εσπασε τα χρονόμετρα

    Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Γιουσέιν Μπολτ την πολυαναμενόμενη μονομαχία του με τον Τάισον Γκέι, στον τελικό των 100μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου.

    Ο Τζαμαϊκανός «χρυσός» Ολυμπιονίκης συνέτριψε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ με 9.58 (9.69 είχε κάνει στις 16 Αυγούστου 2008 στο Πεκίνο) και φυσικά κατέκτησε πανηγυρικά το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας δεύτερο τον Αμερικανό, που έκανε κι αυτός καταπληκτική επίδοση (9.71). Τρίτος ήταν ο επίσης Τζαμαϊκανός Ασάφα Πάουελ με 9.84.

    Στον τελικό ο Ιακωβάκης

    Παρών στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, για τρίτη φορά στην καριέρα του, θα είναι αύριο Τρίτη (21:50 ώρα Ελλάδας) ο Περικλής Ιακωβάκης. Ο Ελληνας πρωταθλητής τερμάτισε τρίτος στη δεύτερη ημιτελική σειρά των 400μ. με εμπόδια με 48.73, που αποτελεί και την καλύτερη φετινή επίδοσή του, και θα βρεθεί και πάλι μεταξύ των οκτώ καλύτερων του κόσμου, όπως είχε κάνει το 2003 στο Παρίσι -όταν είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο- και το 2007 στην Οσάκα (6ος).

    Κορυφαίος των ημιτελικών ήταν ο Αμερικανός Κερόν Κλέμεντ με 48.00, ενώ στον τελικό προκρίθηκαν επίσης οι Μπερσόν Τζάκσον (ΗΠΑ, 48.23), Ντέιβιντ Γκριν (Μ. Βρετανία, 48.27), Φέλιξ Σάντσες (Δομηνικανή Δημοκρατία, 48.34), Χαβιέρ Κούλσον (Πουέρτο Ρίκο, 48.43), Ντάνι ΜακΦαρλέιν (Τζαμάικα, 48.49) και Τζεχούε Γκόρντον (Τρίνινταντ & Τομπάγκο, 48.77). Εκτός τελικού έμεινε ο Νοτιοαφρικανός Ελ Τζέι Βαν Ζιλ, ο οποίος με 47.94 έχει την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 17 August 2009 - 17:31:26 UTC