Read the UN Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Sunday, 22 December 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-06-18

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ ο πρωθυπουργός
  • [02] "Να επενδύσουμε στον άνθρωπο"

  • [01] Στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ ο πρωθυπουργός

    Στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στις Βρυξέλλες, συμμετέχει ο πρωθυπουργός.

    Στις 6 το απόγευμα ξεκίνησε η πρώτη Σύνοδος εργασιών του Συμβουλίου. Στις 8 το βράδυ θα παρακαθίσει στο δείπνο εργασίας των ηγετών των κρατών μελών της ΕΕ.

    Αύριο το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη Σύνοδος εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, μετά την ολοκλήρωση της οποίας (στη 1 μ.μ.), ο πρωθυπουργός θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

    Σύνοδος ΕΛΚ

    Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, η υποψηφιότητα Μπαρόζο, η προετοιμασία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και η λαθρομετανάστευση ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στην οποία συμμετείχε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

    Εξερχόμενος ο πρωθυπουργός από τη Σύνοδο δήλωσε ότι οι ηγέτες του ΕΛΚ συζήτησαν για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και τη μεγάλη επιτυχία του ΕΛΚ.

    Εξάλλου, εξέφρασαν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ως προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για δεύτερη θητεία.

    Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία για τα θέματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο Κ. Καραμανλής τόνισε ότι τη Σύνοδο του ΕΛΚ απασχόλησε ιδιαίτερα η διεθνής οικονομική κρίση και κυρίως το πρόβλημα της ανεργίας.

    Εξάλλου για το θέμα της λαθρομετανάστευσης, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι χρειάζονται κοινές, άμεσες δράσεις. "Είναι θέμα ευρωπαϊκών διαστάσεων το οποίο δεν αφορά μόνο τις χώρες που πλήτονται άμεσα και οι οποίες μέχρι στιγμής σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος", τόνισε ο κ. Καραμανλής.

    Τέλος, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι συζήτηθηκε το κρίσιμο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής και η προετοιμασία της Διάσκεψης της Κοπεγχάγης για το περιβάλλον που θα γίνει το Δεκέμβριο.

    Η ατζέντα της Συνόδου Κορυφής

    Η ανανέωση της θητείας του Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο στην προεδρία της Κομισιόν, η οικονομική κρίση, οι κλιματικές αλλαγές και η παράνομη μετανάστευση, είναι τα κύρια θέματα που θα απασχολήσουν τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

    Οικονομία

    Οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής ξεκίνησαν με θέμα την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

    Σύμφωνα με το τελευταίο σχέδιο συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, οι ευρωπαίοι ηγέτες θα υπογραμμίζουν ότι πρέπει να χαραχθεί μια στρατηγική εξόδου από τα υπερβολικά δημοσιονομικά ελλείμματα.

    Επίσης, οι «27» θα τονίζουν ότι στόχος τους είναι η εξυγίανση των οικονομιών τους και η τήρηση του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης.

    Θα επισημαίνουν, ακόμη, ότι δεν δικαιολογούνται άλλα μέτρα στήριξης για τις οικονομίες των κρατών- μελών και ότι η προσοχή θα πρέπει να μεταφερθεί στη δημοσιονομική σταθεροποίηση.

    Σε ό,τι αφορά την εποπτεία και τη ρύθμιση του χρηματοπιστωτικού τομέα, οι «27» θα ζητήσουν από την Επιτροπή να παρουσιάσει, το αργότερο έως το φθινόπωρο, τις νομοθετικές προτάσεις της.

    Σημειώνεται ότι η Επιτροπή έχει προτείνει τη δημιουργία, από το 2010, ενός πανευρωπαϊκού οργανισμού, ο οποίος θα έχει τον πρώτο λόγο σε θέματα εποπτείας του χρηματοπιστωτικού τομέα και σε εθνικό επίπεδο. Η πρόταση αυτή βρίσκει αντίθετη τη Μ. Βρετανία.

    Παράλληλα, οι ευρωπαίοι ηγέτες θα εξετάσουν τις κοινωνικές επιπτώσεις της κρίσης και την κατάσταση της απασχόλησης στην Ευρώπη, βασιζόμενοι στις προτάσεις της Επιτροπής για τη στήριξη της απασχόλησης, της 3ης Ιουνίου.

    Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή είχε προτείνει τη χορήγηση κονδυλίων, ύψους 19 δισ. ευρώ για την παροχή βοήθειας στους εργαζόμενους ώστε να παραμείνουν στην εργασία τους ή να μετακινηθούν σε άλλες θέσεις εργασίας και τη δημιουργία τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων θέσεων μαθητείας στην ΕΕ για τους νέους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ανεργίας.

    Θεσμικά

    Θα ακολουθήσει το δείπνο εργασίας των 27, κατά το οποίο θα τεθούν επί τάπητος τα θεσμικά ζητήματα της Ένωσης.

    Ένα χρόνο μετά την απόρριψη της συνθήκης της Λισαβόνας από τους Ιρλανδούς, οι ευρωπαίοι ηγέτες καλούνται να δώσουν τις νομικές εγγυήσεις οι οποίες θα καθησυχάζουν τις ανησυχίες του Ιρλανδικού λαού.

    Συγκεκριμένα οι "27" θα δεσμεύονται ότι το κείμενο της Συνθήκης δεν θα επηρεάσει το Ιρλανδικό σύνταγμα σε τομείς όπως το φορολογικό καθεστώς και η στρατιωτική ουδετερότητα της Ιρλανδίας, η εκπαίδευση, οι αμβλώσεις, τα δικαιώματα των εργαζομένων και η κοινωνική πολιτική της χώρας.

    Στόχος είναι η διεξαγωγή του δεύτερου δημοψηφίσματος την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ή την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

    Εξάλλου, κατά τη διάρκεια του δείπνου, οι ευρωπαίοι ηγέτες θα αποφασίσουν αν θα ανανεώσουν τη θητεία του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο για τα επόμενα πέντε χρόνια.

    Η συζήτηση η οποία θα γίνει παρουσία του Μπαρόζο δεν αναμένεται να επικεντρωθεί τόσο στο πρόσωπο του (αφού άλλωστε είναι ο μοναδικός υποψήφιος) όσο στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την επανεκλογή του.

    Σε αυτό το στάδιο, οι ευρωπαίοι ηγέτες θα αρκεστούν σε μια απλή «πολιτική δέσμευση» στο πρόσωπο του Μπαρόζο, αναμένοντας το αποτέλεσμα του ιρλανδικού δημοψηφίσματος για τη Συνθήκη της Λισαβόνας.

    Παράλληλα, οι «27» θα ζητήσουν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, να εκφράσει τη σύμφωνη ή αντίθετη γνώμη του για την επανεκλογή Μπαρόζο, κατά πάσα πιθανότητα στη Σύνοδο της Ολομέλειας τον Ιούλιο.

    Κλιματικές αλλαγές

    Η δεύτερη ημέρα της Συνόδου θα ξεκινήσει με το θέμα των κλιματικών αλλαγών.

    Σκοπός της συζήτησης είναι η προετοιμασία της ΕΕ, ενόψει της διεθνούς διάσκεψης για το περιβάλλον που θα γίνει το Δεκέμβριο στην Κοπεγχάγη, ούτως ώστε να επιτευχθεί μια παγκόσμια συμφωνία. «Κλειδί» για την επίτευξη συμφωνίας, θεωρείται, μεταξύ άλλων, η οικονομική βοήθεια προς τις αναπτυσσόμενες χώρες, προκειμένου να μπορέσουν να μειώσουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

    Η ΕΕ έχει δηλώσει ότι θα στηρίξει προς το σκοπό αυτό τις αναπτυσσόμενες χώρες, ωστόσο οικολογικές οργανώσεις, όπως η WWF, η Oxfam και η Greenpeace καταγγέλλουν ότι στο σχέδιο συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής, δεν αναγράφεται ποιό θα είναι το ποσό με το οποίο η ΕΕ θα συνδράμει τις χώρες αυτές.

    Οι «27» στα συμπεράσματά τους θα υπενθυμίζουν τη δέσμευση της ΕΕ να μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 20% ως το 2020, σε σχέση με τα επίπεδα του 1990. Θα τονίζουν, επίσης, ότι σε περίπτωση που και οι άλλες αναπτυγμένες χώρες (ΗΠΑ, Ινδία, Κίνα, Ρωσία, Καναδάς) δεσμευτούν ότι θα κάνουν ανάλογη προσπάθεια, η ΕΕ δεσμεύεται να μειώσει τις εκπομπές κατά 30% ως το 2020.

    Παράνομη μετανάστευση

    Τέλος, έπειτα από επιτακτικό αίτημα της Ιταλίας, της Ελλάδας, της Κύπρου και της Μάλτας, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα εξετάσει το θέμα της παράνομης μετανάστευσης στην ΕΕ, καταλήγοντας σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.

    Σύμφωνα με το τελευταίο σχέδιο συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, οι «27» θα υπογραμμίζουν ότι για να αντιμετωπιστεί η παράνομη μετανάστευση χρειάζεται μια «αποφασιστική ευρωπαϊκή απάντηση που θα βασίζεται στην αλληλεγγύη και στον καταμερισμό ευθυνών».

    Μεταξύ άλλων, οι «27» θα ζητούν την ενίσχυση της Frontex και την ενίσχυση των ελέγχων στα σύνορα της ΕΕ, κοινές περιπολίες, κοινές πτήσεις για την επιστροφή των λαθρομεταναστών, κλπ. Παράλληλα το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα ζητά την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το Άσυλο, κυρίως σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με τις χώρες προέλευσης και τις χώρες διέλευσης των μεταναστών, ενώ σε ό,τι αφορά την επανεγκατάσταση για τους δικαιούχους διεθνούς προστασίας, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα ζητά το συντονισμό των κρατών - μελών, σε εθελοντική βάση.

    [02] "Να επενδύσουμε στον άνθρωπο"

    Η οικονομική κρίση και το θέμα της λαθρομετανάτευσης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος σήμερα στις Βρυξέλλες, με τη συμμετοχή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου.

    Σε δηλώσεις του ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι κατά την παρέμβασή του στη Σύνοδο είχε την ευκαιρία να τονίσει το τί διεκδικούμε να αλλάξουμε στην Ευρώπη.

    Οπως τόνισε, διεκδικούμε να αλλάξουμε την οικονομική πολιτική και το Σύμφωνο Σταθερότητας, ώστε να επενδύσουμε στον άνθρωπο, την παιδεία, τις υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας, την κοινωνική συνοχή, τη μικρομεσαία επιχείρηση, την πραγματική οικονομία και όχι μόνο στις τράπεζες.

    Σύμφωνα με τον κ. Παπανδρέου, θα πρέπει ακόμη να επενδύσουμε στην "πράσινη ανάπτυξη", που θα μας βάλει σε ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης που θα σέβεται το περιβάλλον.

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε, ακόμη, ότι θα πρέπει να επενδύσουμε στην κοινοτική αλληλεγγύη, σε ό,τι αφορά το θέμα των μεταναστών, φυλάσσοντας τα σύνορά μας, αλλά και εντάσσοντας σωστά τους μετανάστες στις κοινωνίες μας, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο.

    Δηλώσεις Γ. Παπακωνσταντίνου

    Για στασιμότητα στις έρευνες για τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα Νεκτάριου Σάββα έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου και πρόσθεσε ότι κάνει εντύπωση ο τρόπος χειρισμού του συγκεκριμένου ζητήματος από την κυβέρνηση.

    Απαντώντας εξ άλλου στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Μαρκογιαννάκη ο οποίος κατηγορεί στελέχη του ΠΑΣΟΚ για ψεύδη και παραποίηση της πραγματικότητας, τόνισε ότι προκαλούν απορία αυτές οι δηλώσεις του υπουργού και έθεσε τα εξής ερωτήματα:

    - Είναι ψεύδος ότι από το Δεκέμβριο στην Αθήνα υπήρξε πλήρης κατάλυση της δημόσιας τάξης και σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων σε βάρος αστυνομικών;

    - Είναι ψεύδος ότι από τους 800 και πλέον αξιωματικούς που είχαν εκπαιδευτεί γύρω από την τρομοκρατία παραμένουν στην αντιτρομοκρατική μόνο 14 άτομα;

    - Είναι ψεύδος η διάλυση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που δεν μπορεί σήμερα να αντιμετωπίσει τα νέα φαινόμενα τρομοκρατίας;

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου συνέστησε περισσότερη σοβαρότητα στον αρμόδιο υπουργό, η οποία, όπως είπε, θα είναι χρήσιμη για τον ίδιο, για τις υπηρεσίες που προϊσταται, αλλά κυρίως για τους Ελληνες πολίτες των οποίων την ασφάλεια δεν μπορεί να εγγυηθεί.

    Η πώληση μεριδίων του ΟΤΕ

    Αναφερόμενος στην πώληση νέων μεριδίων μετοχών του ΟΤΕ και ειδικότερα στην φράση του αρμόδιου υπουργού κ. Γ. Παπαθανασίου σύμφωνα με την οποία "επιτέλους πρέπει κάποτε σε αυτή τη χώρα να σοβαρευτούμε", ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι κανένας δεν διαφωνεί με αυτό και παρέθεσε δύο παλαιότερες δηλώσεις του πρωθυπουργού και μία του τότε αρμόδιου υπουργού Οικονομίας κ. Αλογοσκούφη.

    Ειδικότερα στις 16 Μαϊου 2008 ο κ. Καραμανλής είχε δηλώσει ότι "δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να προχωρήσει σε περαιτέρω μείωση της συμμετοχής του δημοσίου στον ΟΤΕ".

    Στη δέύτερή του δήλωση ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι "η οποιαδήποτε πώληση μεριδίων των μετοχών του ΟΤΕ δεν έχει να κάνει με ταμειακές ανάγκες και την εκτέλεση του προϋπολογισμού".

    Στη δήλωσή του εξ άλλου ο κ. Αλογοσκούφης ανέφερε ότι "είναι συνειδητή επιλογή να επιδιώξουμε τουλάχιστον στα τρία πρώτα χρόνια λειτουργίας αυτής της στρατηγικής συμμαχίας να υπάρχει μία ισορροπία στη μετοχική σύνθεση", δηλαδή 25% το δημόσιο και 25% η ντοϊτσε τέλεκομ.

    Στη συνέχεια ο κ. Παπακωνσταντίνου σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Γ. Παπαθανασίου τόνισε ότι ύστερα από όλα αυτά ας μιλήσουμε για σοβαρότητα, τονίζοντας ότι σε αυτή την κυβέρνηση η σοβαρότητα δεν περισεύει.

    Απαντώντας εξ άλλου σε σχετική ερώτηση ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι η κυβέρνηση είχε πάντα στο μυαλό της την εκποίηση του ΟΤΕ και το πλήρες πέρασμα του Οργανισμού στην ντόϊτσε τέλεκομ.

    Η σύνοδος του ΕΣΚ

    Ο Γ. Παπακωνσταντίνου αναφερόμενος στην σημερινή σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος και απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε ότι οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα ψηφίσουν κατά της υποψηφιότητας του κ. Ζ. Μ.Μπαρόζο.

    Σχετικά εξ άλλου με το ενδεχόμενο εναλλακτικής υποψηφιότητας, ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι είναι πρόωρη η οποιαδήποτε συζήτηση για εκλογή προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πριν γίνει το δημοψήφισμα στην Ιρλανδία και ολοκληρωθεί η διαδικασία επικύρωσης της Συνθήκης της Λισαβόνας.

    ΠΓΔΜ

    Ο πρωθυπουργός και η υπουργός εξωτερικών υποσκάπτουν την διαπραγματευτική θέση της χώρας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ειδική άδεια που δόθηκε για την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Α. Μιλόσοσκι στην Κέρκυρα, ο οποίος θα φθάσει εκεί με αεροσκάφος των λεγόμενων "Μακεδονικών Αερογραμμών".

    Ερωτηθείς εάν θεωρεί "ισοβαρείς" τις ευθύνες του πρωθυπουργού και της υπουργού Εξωτερικών, ο κ. παπακωνσταντίνου απάντησε ότι υπάρχουν οι ευθύνες της αρμόδιας υπουργού, αλλά ο ίδιος αδυνατεί να πιστέψει ότι μία τέτοια κίνηση έγινε εν αγνοία του πρωθυπουργού.

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε, επίσης, ότι παρόμοιες ενέργειες δημιουργούν επικίνδυνα προηγούμενα και επανέλαβε την θέση του ΠΑΣΟΚ για την κόκκινη γραμμή, η οποία, όπως είπε, είναι η εθνική γραμμή, εκτός και αν άλλαξε θέση η κυβέρνηση και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να ενημερώσει τους Ελληνες πολίτες.

    Δεν είναι δυνατόν, πρόσθεσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, να διακυβεύεται μια ολόκληρη διαπραγμάτευση για λόγους γοήτρου ή δημοσίων σχέσεων.

    ΕΡΤ - Μουσείο Ακρόπολης

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην προβολή των εγκαινίων του Μουσείου της Ακρόπολης και τόνισε ότι "χρειάζεται σοβαρότητα, καθώς πρόκειται για ένα εθνικό θέμα και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίσει η κυβέρνηση και να μην επιχειρεί να κάνει φτηνά πολιτικά επικοινωνιακά παιχνίδια".

    Ειδικότερα είπε ότι "από τη Δευτέρα μέχρι σήμερα, έχουμε εντυπωσιαστεί από την κάλυψη, ειδικά από τη δημόσια τηλεόραση, του θέματος των εγκαινίων του Μουσείου της Ακρόπολης. Ακούγοντας το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης, νομίζει κανείς ότι στην ιστορία της δημιουργίας αυτού του Μουσείου υπάρχουν δυο και μόνο δύο περιστατικά: Η σύλληψη της ιδέας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τα εγκαίνια του Μουσείου από τον Κώστα Καραμανλή. Ανάμεσα, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Δεν έχει μεσολαβήσει ούτε η απόφαση της χωροθέτησης, ούτε οι διεθνείς διαγωνισμοί, ούτε η κατακύρωσή τους, ούτε η απαλλοτρίωση, όλες αποφάσεις που πήρε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, για να έχουμε σήμερα αυτό το Μουσείο".

    Απάντηση ΕΡΤ

    Με αφορμή τα σχόλια στελεχών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τη δημοσιογραφική κάλυψη των εγκαινίων του νέου Μουσείου της Ακρόπολης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε. Χρήστος Παναγόπουλος, δήλωσε τα ακόλουθα:

    «Η Δημόσια Ραδιοφωνία - Τηλεόραση δεν δέχεται εντολές και υποδείξεις για το περιεχόμενο των εκπομπών της από την κυβέρνηση, κάτι που συστηματικά γινόταν επί ημερών ΠΑΣΟΚ και επιμελώς ξεχνούν τα στελέχη του.

    Αν όμως επιθυμούν να σχολιάσουν τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ ενημερωτικών εκπομπών ή ειδήσεων, τους συνιστούμε πρώτα να παρακολουθούν και έπειτα να προβαίνουν σε κρίσεις, προκειμένου να μην πλήττουν τη δική τους σοβαρότητα».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 18 June 2009 - 16:30:20 UTC