Browse through our Interesting Nodes of Greek Newspapers & Magazines Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-01-26

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Θα συγκρουστούμε με τα προβλήματα"
  • [02] "Σύμφωνο Εμπιστοσύνης με τον πολίτη"
  • [03] Η ατζέντα της ημέρας
  • [04] "Στα όρια της επιβίωσης"
  • [05] Συνάντηση με υπουργό Εσωτερικών

  • [01] "Θα συγκρουστούμε με τα προβλήματα"

    Συνεργασία με τον υπουργό Μεταφορών κ.Ευριπίδη Στυλιανίδη θα έχει ο πρωθυπουργός, στις 11.00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Το απόγευμα, ο κ.Κ.Καραμανλής θα παραστεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας.

    Ομιλία στην ΟΝΝΕΔ

    Σε εκδήλωση της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα, μίλησε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

    Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση ο κ. Καραμανλής εκτίμησε ότι είναι απρόβλεπτη τόσο σε ένταση όσο και σε διάρκεια και είπε ότι δεν εξαρτάται μόνο από τις κυβερνήσεις η αντιμετώπισή της αλλά και από την υπευθυνότητα και τη στάση όλων των κοινωνικών εταίρων σε κάθε χώρα.

    Η κρίση επισημαίνει στους Ευρωπαίους πολίτες πόσο πιο βαριές συνέπειες θα είχαν οι οικονομίες των χωρών αν ήταν εκτός ΕΕ είπε ο πρωθυπουργός, ενώ κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση -χωρίς να την κατονομάσει- ότι παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια με την κρίση: Κάποιοι βρήκαν την ώρα να κινδυνολογήσουν. Να καλλιεργήσουν απαισιοδοξία και να παίξουν κομματικά παιχνίδια ενόψει ευρωεκλογών είπε ο πρωθυπουργός και τόνισε: "Κάποιοι επενδύουν ανεύθυνα στα προβλήματα. Επιδίωξή μας είναι να συγκρουστούμε με τα προβλήματα".

    Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους Ευρωπαίους νέους να βγαίνουν πάντα μπροστά από τις εξελίξεις και είπε ότι το όνειρο της ΝΔ ήταν η συμμετοχή της Ελλάδας σε μια δημοκρατική και ενωμένη Ευρώπη. Τότε μας έλεγαν ουτοπιστές. Οι ουτοπίες του χθες είναι πια αυτονόητο κεκτημένο του σήμερα υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

    Μιλώντας για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης είπε ότι χρειάζονται ισχυρά αντανακλαστικά και κοινωνική ευαισθησία. Χρειάζονται πολιτικές για τις τάξεις που πλήττονται περισσότερο, χωρίς όμως να θέτουν σε κίνδυνο τη δημοσιονομική ισορροπία, είπε ο πρωθυπουργός. Οι επόμενοι μήνες, πρόσθεσε, θα είναι δύσκολοι αλλά η εμπειρία από το παρελθόν αποδεικνύει ότι οι μεγάλες κρίσεις είναι καθοριστικές για τις επόμενες σελίδες της ιστορίας είπε ο κ. Καραμανλής. Οι κυβερνήσεις των χωρών της ΕΕ πρέπει να αξιοποιήσουν τις κοινές εμπειρίες και να λάβουν αποφάσεις τόνισε ο πρωθυπουργός, καθώς όπως είπε, χρειάζεται συλλογική απάντηση από την ΕΕ στην οικονομική κρίση.

    Θέλουμε μια Ευρώπη που απαντά εμπράκτως στις προσδοκίες των πολιτών της, είπε ο πρωθυπουργός. Χαρακτήρισε πρόκληση για όλους τη σημερινή κρίση και εκτίμησε ότι μπορούμε, με συντονισμένες πολιτικές εντός της ΕΕ, να περιορίσουμε τις επιπτώσεις και "να μεταβάλλουμε τη διεθνή πρόκληση σε ευρωπαϊκή ευκαιρία".

    Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε ακόμη στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση λέγοντας ότι είναι βασικός πυλώνας της πολιτικής της κυβέρνησης και είπε ότι στοχεύει σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο θα απαντά στις αυριανές ανάγκες της οικονομίας της εργασίας. Δημιουργούμε, το σχολείο του μέλλοντος, αναβαθμίζουμε ποιοτικά την τριτοβάθμια εκπαίδευση και ξεκινούμε διάλογο για εξεταστικό σύστημα και αναμόρφωση του λυκείου είπε ο πρωθυπουργός.

    Τέλος ο πρωθυπουργός κάλεσε τους ευρωπαίους νέους να μετέχουν ακόμα πιο έντονα στα κοινά..

    [02] "Σύμφωνο Εμπιστοσύνης με τον πολίτη"

    Με τον Πρόεδρο του Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής κ.Νίκο Αναλυτή, θα συναντηθεί σήμερα ο κ.Γ.Παπανδρέου.

    "Το κράτος δεν είναι φέουδο του εκάστοτε νικητή των εκλογών", υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου μιλώντας στις εργασίες της γενικής συνέλευσης της ένωσης δικαστών και εισαγγελέων, τονίζοντας ότι "εδώ και πέντε χρόνια οι πολίτες νιώθουν ότι ζουν σε ένα ανασφαλές περιβάλλον".

    "Εμείς, στο ΠΑΣΟΚ, έχουμε καταθέσει κατ΄ επανάληψη ολοκληρωμένες προτάσεις, προτάσεις όχι μόνο για την Δικαιοσύνη, αλλά και ευρύτερα για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του λαού στους θεσμούς, στους δημοκρατικούς θεσμούς. Την αποκατάσταση της αξιοκρατίας. Την αποκατάσταση της διαφάνειας στις αποφάσεις. Την καταπολέμηση της διαφθοράς. Έχουμε μιλήσει για ένα Σύμφωνο Εμπιστοσύνης με τον πολίτη, βασισμένοι στις αρχές μιας ευνομούμενης Πολιτείας. Και φίλες και φίλοι, αυτές οι αρχές, αυτοί οι κανόνες, αυτά τα μέτρα, δεν έχουν οικονομικό κόστος. Δεν κοστίζουν. Η αξιοπρέπεια, η διαφάνεια, η αξιοκρατία, δεν κοστίζουν. Το αντίθετο", υπογράμμισε.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στις υποθέσεις του Βατοπαιδίου, της Siemens και των υποκλοπών, ενώ έκανε λόγο για διακίνηση μαύρου πολιτικού χρήματος. "Ο πολίτης αισθάνεται ότι δεν ισχύει το δίκαιο στη χώρα μας. Περνάει η αντίληψη ότι ο καθένας είναι για τον εαυτό του", τόνισε ο κ. Παπανδρέου και υποστήριξε, ότι η αντίληψη που έχει σήμερα η κυβέρνηση έχει επιφέρει μια βαθιά κρίση Δημοκρατίας.

    Απευθυνόμενος προς τους δικαστές και τους εισαγγελείς ο κ. Παπανδρέου, είπε ότι ο ρόλος τους είναι καθοριστικός και ότι οφείλουν να προστατεύουν το δίκαιο. Ο κ. Παπανδρέου μίλησε ακόμη για επιλεκτικές κομματικές διώξεις δικαστών, για δικαστές που έχουν αναλάβει ρόλο συμβούλου υπουργών, τονίζοντας όμως ότι αυτά τα φαινόμενα δεν αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία των δικαστικών λειτουργών.

    Αναφερόμενος στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου είπε ότι επιχειρήθηκε παραγραφή από την κυβέρνηση και παράλληλα ζήτησε αξιοκρατία και διαφάνεια. Τάχθηκε κατά της κατάργησης του αυτοδιοίκητου και ανέφερε ότι ο ίδιος στέκεται στο πλευρό των δικαστών και "σήμερα ως αντιπολίτευση και αύριο ως κυβέρνηση, λαού θέλοντος".

    Ακόμη ανέφερε ότι οι πολίτες θέλουν ισχυρούς δικαστές, ανεπηρέαστους από κάθε παρέμβαση και ότι οι δικαστές δεν μπορούν να μετατραπούν σε απλούς διεκπεραιωτές υποθέσεων.

    [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • 5ο Διεθνές Συνέδριο του ΙΜΕΠΟ και του Migration Policy Institute με θέμα "Μεταναστευτικές Συνεργασίες & Διαδικασίες: Βελτιώνοντας τα Αναπτυξιακά Αποτελέσματα της Μετανάστευσης" - Ομιλία Πρ. Παυλόπουλου (09:30:00, Αθήνα/"Χίλτον" )

  • Εκτιμήσεις Merrill Lynch για ευρωπαϊκή και διεθνή οικονομία (10:00:00, Αθήνα)

  • Διοργάνωση Banking Forum (10:00:00, Αθήνα/Ξεν. Intercontinental)

  • Συνάντηση του Δ. Σιούφα και του προεδρείου της Βουλής με τον υπουργό Αμυνας Ευ. Μεϊμαράκη (11:00:00, Αθήνα/υπουργείο Αμυνας)

  • Συνάντηση του πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευ.Στυλιανίδη (11:00:00, Αθήνα/Μέγαρο Μαξίμου)

  • Συνάντηση υπουργού Εσωτερικών Πρ.Παυλόπουλου με τον πρόεδρο του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα(11:00:00, Αθήνα/Υπ.Εσωτερικών)

  • Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής, Νίκο Αναλυτή (11:00:00, Αθήνα/Βουλή)

  • Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Διοίκησης της ΓΣΕΕ με θέματα: "Εξελίξεις (Προϋπολογισμός-Απολύσεις-Ανεργία κ.λπ.) - Προγραμματισμός Δράσης - Λήψη αποφάσεων" (12:00:00, Αθήνα/Πατησίων 69)

  • Συνέντευξη για την ανακοίνωση των εκδηλώσεων Megaron Plus για το 2009 (12:30:00, Αθήνα/Μέγαρο Μουσικής)

  • Τακτική συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (13:00:00, Θεσσαλονίκη)

  • Αθλητισμός-Επίσκεψη παλαιμάχων Ολυμπιακού στη Βουλή και τον Πρόεδρο Δ. Σιούφα (14:00:00)

  • Ημερίδα της ΕΡΤ με θέμα "Νέες τεχνολογίες και ραδιόφωνο" (15:00:00, Αθήνα/Ζάππειο Μέγαρο)

  • Παρουσίαση της Ετήσιας Εκθεσης Ελληνικού Εμπορίου 2008 - Κεντρικός ομιλητής ο Κ. Χατζηδάκης (18:30:00, Αθήνα/ξενοδοχείο "Κινγκ Τζορτζ"). Στις 11:30 θα γίνει παρουσίαση της Εκθεσης προς τους δημοσιογράφους

  • ΝΔ- Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων- Κοπή πίτας (18:30:00, Αθήνα/"DIVANI CARAVEL"). Θα παραστεί και ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του κόμματος

  • Βραδιά αφιερωμένη στον Νίκο Γκάτσο, από το δήμο Αθηναίων (20:00:00, Αθήνα/«Τεχνόπολις» - Γκάζι )

    Αθλητική ατζέντα

  • Ποδόσφαιρο-Κύπελλο Ελλάδας (12:00:00, Αθήνα/Λεωφ. Συγγρού 137), Κλήρωση προημιτελικής και ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας

  • Ποδόσφαιρο-Β' Εθνική (19η ημέρα) - 18:00:00, Εθνικός-Κέρκυρα

  • Βόλεϊ-Α1 Ανδρών (15η ημέρα)

    18:30 ΑΟ Κηφισιάς-Φοίνικας Σύρου

    19.00 ΕΑΠ - Ηρακλής

    19.00 Αρης - Λαμία

  • Βόλεϊ-Α1 Γυναικών (14η ημέρα), 17.00 Ηρακλής Θεσσαλονίκης - Παναθηναϊκός

    [04] "Στα όρια της επιβίωσης"

    Το μπλόκο της Νίκαιας επισκέφθηκε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα στο πλαίσιο των επισκέψεων σε αγροτικά μπλόκα επί της Εθνικής Οδού. Η κ. Παπαρήγα αφού αντάλλαξε απόψεις με τους αγρότες προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

    "Σε όλη την Ελλάδα από το Βορρά μέχρι το Νότο και φυσικά εδώ στη Θεσσαλία υπάρχουν μπλόκα αγροτών, που είναι μπλόκα φτωχών και μικρομεσαίων αγροτών που υποφέρουν από την κοινή αγροτική πολιτική και την πολιτική που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις υπακούοντας πειθήνια σε οδηγίες και κατευθύνσεις της ΕΕ.

    Για μας, τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υπάρχουν δύο δρόμοι ανάπτυξης της αγροτικής παραγωγής. Ο ένας είναι αυτός που ακολουθείται τώρα όπου εκτοπίζεται βίαια από την γη και την παραγωγή ο μικρομεσαίος αγρότης για να συγκεντρωθεί η γη σε λίγα χέρια και ο άλλος είναι ο δρόμος που λέει ότι : βεβαίως χρειάζεται να οργανωθεί η παραγωγή σε μεγάλη κλίμακα αλλά αυτό πρέπει να γίνει με τους συνενωμένους μικρούς φτωχούς αγρότες οι οποίοι πρέπει να γίνουν οι πρωταγωνιστές αυτής της συνεταιριστικής ομαδικής ανάπτυξης σε αντίθεση με τις οδηγίες της ΕΕ.

    Για μας, τόνισε η κ. Παπαρήγα δεν υπάρχουν γαλάζια, πράσινα και κόκκινα μπλόκα. Βεβαίως μέσα σε αυτά υπάρχουν άνθρωποι που ακολουθούν διαφορετικές γραμμές, ψηφίζουν διαφορετικά κόμματα, και μπορεί και ανάμεσα στα μπλόκα να υπάρχουν ορισμένες διαφορές στα αιτήματα. Αυτό όμως είναι ζήτημα που θα το λύσουν οι αγρότες μεταξύ τους. Εμείς κατέληξε κινηθήκαμε στηρίζοντας όλα τα μπλόκα από την Αθήνα έως τη Λάρισα και δεν κάνουμε τέτοιου είδους διαχωρισμούς.

    Εξάλλου απαντώντας σε σχετικό ερώτημα η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ καταδίκασε τα αγροτοδικεία και τόνισε ότι και αυτός ο αγροτικός αγώνας πρέπει να συνδεθεί και με την πάλη για τις δημοκρατικές και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες.

    Στο μεταξύ, την αντίθεση της στα μέτρα που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα που επισκέφτηκε το Σάββατο αρχικά το μπλόκο των αγροτών στο Κάστρο Βοιωτίας και στη συνέχεια το μπλόκο των αγροτών στην Αλαμάνα της Φθιώτιδας.

    Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ χαρακτήρισε τις ηγεσίες του αγροτικού κινήματος, σε επίπεδο κορυφής, χρεοκοπημένες γιατί δεν μπορούν να δείξουν το δρόμο και να προσανατολίσουν τους αγρότες για τα επόμενα χρόνια και κάλεσε τους αγρότες να εντείνουν την αγωνιστική τους προσπάθεια.

    Η κ.Παπαρήγα είχε έντονο διάλογο με τους αγρότες που βρέθηκαν στο μπλόκο της Αλαμάνας απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν. Η κ. Παπαρήγα σχολιάζοντας την κοινοτική πολιτική στον τομέα των ενισχύσεων πρόβλεψε ότι τα δύσκολα έπονται και κάλεσε τους αγρότες να διαμορφώσουν συνθήκες που θα θεμελιώνουν την αγωνιστική τους παρουσία.

    [05] Συνάντηση με υπουργό Εσωτερικών

    Με τον υπουργό Εσωτερικών κ.Πρ.Παυλόπουλο συναντάται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΝ κ.Αλ.Τσίπρας. H συνάντηση γίνεται ύστερα από αίτημα του Προέδρου του ΣΥΝ για το θέμα της Κων/νας Κούνεβα.

    "Εν μέσω της βαθύτατης οικονομικής κρίσης και με δεδομένο πλέον, ότι η κυριότερη επίπτωση για τους εργαζόμενους της χώρας μας μέσα στο 2009 θα είναι η δραματική αύξηση της ανεργίας, τα μέτρα που εξήγγελλε η Υπουργός Απασχόλησης είναι «σαν να δίνει απλές ασπιρίνες στον ετοιμοθάνατο», δήλωσε ο κ.Δ.Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και υπεύθυνος εργατικής πολιτικής.

    Η κυβέρνηση θα πρέπει επιτέλους να καταλάβει, ότι οι άνεργοι και οι οικογένειές τους έχουν μπουχτίσει πλέον από τα λόγια και θέλουν έργα, ότι ζητούν δουλειές και όχι δούλεμα, τόνισε και υπογράμμισε ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί, ότι πρέπει να αυξηθεί δραστικά το επίδομα ανεργίας στη χώρα μας που είναι σήμερα το χαμηλότερο σε όλη την Ευρώπη και που αποκλείονται από αυτό τα 2/3 των ανέργων της χώρας μας, αφού δεν δίνεται στους μακροχρόνια ανέργους (ανέργους περισσότερο από 12 μήνες) και στους νέους που αναζητούν για πρώτη φορά εργασία. Να φτάσει στο 80% του μισθού και να δίνεται σε όλους τους ανέργους για όλο το διάστημα της ανεργίας τους".

    Η επαπειλούμενη δραματική αύξηση της ανεργίας δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ούτε με ευχολόγια ούτε με χάλκευση των στοιχείων από την κυβέρνηση ούτε με τη γενίκευση της μερικής ανασφάλιστης και κακοπληρωμένης εργασίας, ανέφερε ο κ.Στρατούλης.

    Συνάντηση Τσίπρα με τον Παλαιστίνιο υπουργό Εξωτερικών

    Την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή του ΣΥΝ στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας στον υπουργό Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής Ριάντ Αλ - Μάλκι με τον οποίο συναντήθηκε στην Αθήνα .

    "Ενός λαού, όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, που τούτες τις μέρες, για άλλη μια φορά, δοκιμάστηκε σκληρά από μια βάναυση και απάνθρωπη επίθεση από το κράτος του Ισραήλ". Ο κ.Τσίπρας αφού εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξουν στο άμεσο μέλλον εξελίξεις προς θετική κατεύθυνση, τόνισε πως η "Ευρωπαϊκή Ένωση δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ελπίζουμε στο μέλλον να φροντίσει να ακούσει τουλάχιστον τους λαούς της που όλες αυτές τις μέρες βρέθηκαν στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού αλληλέγγυοι στον αγώνα τους και ελπίζουμε επίσης να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο περιμένοντας να δούμε έστω κάποια σημάδια διαφοροποίησης της πολιτικής των ΗΠΑ μετά και από την εκλογή του νέου προέδρου".

    Η επίλυση του Παλαιστινιακού προβλήματος αποτελεί κλειδί για την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, είπε ο κ. Τσίπρας, υπογραμμίζοντας πως "η επίλυσή του περνάει μέσα από την αλληλεγγύη των λαών, μέσα από την διπλωματία των πολιτών, και κυρίως μέσα από την ενότητα του ίδιου του Παλαιστινιακού λαού που είναι κάτι για το οποίο ελπίζουμε το επόμενο διάστημα να ληφθούν σοβαρές πρωτοβουλίες και να γίνουν σημαντικές κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση».

    Ο κ. Μάλκι αφού ευχαρίστησε τον ΣΥΝ για τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει τόσο σε τοπικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για την στήριξη του παλαιστινιακού λαού υπογράμμισε πως "η στήριξη που ζητάμε από την ΕΕ δεν περιορίζεται μόνο στην επίσημη στήριξη των χωρών - μελών αλλά στηριζόμαστε πολύ στην λαϊκή στήριξη, στην κοινή γνώμη της ΕΕ η οποία εκδηλώθηκε και εκδηλώνεται με δύναμη υπέρ του δίκαιου αιτήματος του λαού μας, που είναι η ίδρυση του ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους".

    Ο Παλαιστίνιος υπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ για τις προσπάθειες που καταβάλει η Παλαιστινιακή Εθνική Αρχή για την εδραίωση της εκεχειρίας, για την ανάγκη άμεσης άρσης του αποκλεισμού της Λωρίδας της Γάζας, για την ανάγκη άμεσου ανοίγματος των περασμάτων για την μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας καθώς και για τις προσπάθειες για την επίτευξη της Παλαιστινιακής Εθνικής ενότητας, και τόνισε πως "η επικέντρωση όλων και της διεθνούς κοινότητας πρέπει να είναι στην ουσία. Και η ουσία είναι η Ισραηλινή κατοχή και η Ισραηλινή κατοχή πρέπει να τερματιστεί».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 26 January 2009 - 5:30:20 UTC