Browse through our Interesting Nodes of Greek Radio & Television Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-04-24

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αρχίζει η μεγάλη έξοδος
  • [02] «Ζεσταίνεται» σταδιακά η πασχαλινή αγορά
  • [03] Το Πάσχα των Πολιτικών

  • [01] Αρχίζει η μεγάλη έξοδος

    Σε ισχύ τίθενται από σήμερα τα μέτρα της Τροχαίας για την διευκόλυνση των εκδρομέων του Πάσχα.

    Τα μέτρα περιλαμβάνουν ενισχυμένη αστυνόμευση του οδικού δικτύου, ρύθμιση της κυκλοφορίας με πεζούς τροχονόμους, σε βασικές διασταυρώσεις, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και συγκρότηση συνεργείων για τροχονομικούς ελέγχους. Επίσης, θα διανεμηθεί στους οδηγούς ενημερωτικό φυλλάδιο με χρήσιμες συμβουλές και οδικούς χάρτες.

    Εκτός αυτών, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως εξής:

    Τη Μ. Πέμπτη 24 Απριλίου 2008, για το ρεύμα εξόδου από τα αστικά κέντρα και από 15.00 έως 22.00 ώρας, τη Μ. Παρασκευή 25 Απριλίου 2008 για το ρεύμα εξόδου από 06.00 έως 14.00 ώρας, το Μ. Σάββατο 26 Απριλίου 2008 για το ρεύμα εξόδου και από 08.00 έως 15.00 ώρας και την Τετάρτη 30 Απριλίου 2008 παραμονή Πρωτομαγιάς για το ρεύμα εξόδου και από 15.00 έως 22.00

    Την Κυριακή του Πάσχα 27 Απριλίου 2008 δεν θα ισχύουν απαγορεύσεις.

    Τα δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς παρουσιάζουν μεγάλη πληρότητα, ενώ προγραμματίζονται έκτακτα δρομολόγια.

    Ελεύθερα τα διόδια

    Ακριβότερη θα είναι φέτος η μετακίνηση με το αυτοκίνητο, καθώς εκτός από την αύξηση στα καύσιμα έχουν αυξηθεί, από τις 2 Απριλίου, και τα διόδια τόσο στον οδικό άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη όσο και προς την Πελοπόννησο.

    Πάντως, από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας ανακοινώθηκε ότι στα διόδια Μαλγάρων, Ελευσίνας, Ισθμού, Ζευγολατιού και Ρίου, η διέλευση από τις 20:00 του Μεγάλου Σαββάτου έως τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, η διέλευση των οχημάτων θα είναι ελεύθερη.

    Χαλάει ο καιρός

    Οι εκδρομείς δεν θα έχουν σύμμαχο τον καλό καιρό καθώς για σήμερα προβλέπονται νεφώσεις που βαθμιαία στα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

    Αύριο Μεγάλη Παρασκευή θα υπάρξει περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας με νεφώσεις βροχές και λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια της χώρας.

    Σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα το Μεγάλο Σάββατο, με σποραδικές καταιγίδες κυρίως το απόγευμα στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά, χιόνια στα ορεινά. Για την Κυριακή του Πάσχα στην Κεντρική και νότια Ελλάδα τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι βόρειοι στα 4 με 6 μποφόρ.

    Εμπορικά καταστήματα φούρνοι, σουπερ μάρκετ θα παραμείνουν αναοικτά εως αργά το Μεγάλο Σάββατο.

    [02] «Ζεσταίνεται» σταδιακά η πασχαλινή αγορά

    «Ζεσταίνεται» σταδιακά η πασχαλινή αγορά όσο πλησιάζει η Κυριακή του Πάσχα, καθώς ολοένα και περισσότεροι είναι αυτοί που προμηθεύονται τα απαραίτητα για το Αναστάσιμο τραπέζι.

    Η αγορά χαρακτηρίζεται από επάρκεια αγαθών, ποικιλία, ποιότητα και τιμές για κάθε τσέπη, με τα ντόπια αμνοερίφια να είναι πιο ακριβά από τα εισαγόμενα.

    Για επάρκεια κρεάτων και των άλλων προϊόντων στην πασχαλινή αγορά μίλησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αλέξανδρος Κοντός, καθώς και τιμές στα ίδια με πέρσι επίπεδα.

    Ο υπουργός προέτρεψε τους καταναλωτές να προτιμήσουν το ελλληνικό κρέας, το οποίο είναι, όπως είπε, πιο υγιεινό και πιο ποιοτικό, να στηρίξουν την ελληνική κτηνοτροφία και να ζητούν στα κρεοπωλεία στις αποδείξεις των ζυγιστικών μηχανών να αναγράφεται η προέλευση του κρέατος.

    Στη Βαρβάκειο Αγορά τα εγχώρια αρνιά γάλακτος τιμολογήθηκαν έως και 9,5 ευρώ το κιλό και τα κατσίκια μέχρι και 10 ευρώ το κιλό. Χαμηλότερες είναι οι τιμές των εισαγόμενων κρεάτων, με τα αρνιά πΓΔΜ και Βουλγαρίας να τιμολογούνται στα 6 ευρώ το κιλό, ενώ οι τιμές στα συνοικιακά κρεοπωλεία εμφανίζονται αυξημένες κατά ένα με δύο ευρώ.

    Τα σούπερ μάρκετ δίνουν και φέτος τη δική τους μάχη για την προσέλκυση των καταναλωτών, διαθέτοντας τα αρνιά στα 6 με 6,5 ευρώ το κιλό και τα κατσίκια στα 7 με 7,5 ευρώ το κιλό.

    Εξαιτίας όμως της αύξησης που σημείωσαν οι τιμές των οπωροκηπευτικών και πολλών τυποποιημένων τροφίμων το πασχαλινό τραπέζι εκτιμάται από τις καταναλωτικές οργανώσεις ότι θα είναι ακριβότερο από πέρσι μέχρι και 20%.

    Σύμφωνα με στοιχεία, φέτος, τα νωπά φρούτα και λαχανικά πωλούνται σε τιμές έως και διπλάσιες των αντίστοιχων περυσινών.

    Ειδικότερα στην αγορά των κηπευτικών τα λεμόνια καταγράφουν αύξηση μέχρι και 100% (1 έως 3 ευρώ το κιλό) και οι ντομάτες έως 40% (1,5 έως 3 ευρώ το κιλό).

    Όσο για το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού, οι τιμοληψίες καταναλωτικών οργανώσεων δείχνουν ότι φέτος θα κοστίσει από 86 έως 148 ευρώ, όταν πέρυσι στοίχισε από 76 έως 124 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 13 έως 20%.

    Εντατικοί έλεγχοι

    Την ίδια ώρα, εντατικοί είναι οι έλεγχοι για την πάταξη φαινομένων αισχροκέρδειας, αλλά και για την προστασία των καταναλωτών από προϊόντα ακατάλληλα που τυχόν επιχειρήσουν επιτήδειοι να προωθήσουν στην αγορά.

    Όσον αφορά στο ωράριο της αγοράς σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, τα εμπορικά καταστήματα στην Αθήνα θα παραμείνουν ανοικτά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Τη Μεγάλη Παρασκευή θα λειτουργήσουν 13:00-19:00 και το Μεγάλο Σάββατο από 9:00-15:00. Στον Πειραιά, τα εμπορικά καταστήματα θα ανοίγουν μία ώρα νωρίτερα το πρωί, δηλαδή στις 8:00.

    Τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά σήμερα και αύριο από τις 8:00 έως τις 21:00, τη Μεγάλη Παρασκευή από τις 13:00 έως τις 20:00 και το Μεγάλο Σάββατο 8:00-18:00. Τη Δευτέρα του Πάσχα 28 Απριλίου, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

    Συμβουλές του ΕΦΕΤ

    Για τη σωστή και ασφαλή προετοιμασία του γιορτινού τραπεζιού ο ΕΦΕΤ προτείνει:

    Για την προμήθεια αμνοεριφίων, συκωταριών, εντέρων και γενικότερα κρέατος:

    -Αγοράστε από επίσημα και ελεγχόμενα σημεία της αγοράς.

    -Αγοράστε κρέατα που είναι τοποθετημένα σε ψυγεία ή προθήκες ψυγεία και όχι αυτά που είναι εκτός ψυγείου, κρέμονται από τσιγκέλια και είναι εκτεθειμένα σε σκόνες και μικρόβια.

    -Απαιτήστε να μάθετε την τιμή ανά κιλό κρέατος που προτίθεστε να αγοράσετε και επιμείνετε στο ακριβές ζύγισμα

    -Δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις συνθήκες υγιεινής του προσωπικού και καθαριότητας του εξοπλισμού και του χώρου από όπου προμηθεύεστε τρόφιμα

    - Να μην αγοράζετε αρνιά και κατσίκια που δεν φέρουν τις προβλεπόμενες σφραγίδες γιατί αυτά δεν υπέστησαν τον απαραίτητο κτηνιατρικό - υγειονομικό έλεγχο και κατά πάσα πιθανότητα εσφάγησαν σε μη ελεγχόμενους από τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες χώρους και κάτω από ανθυγιεινές συνθήκες.

    -Για όλα τα αμνοερίφια εγχώριας παραγωγής, όπως και για τα προερχόμενα από κοινοτικές χώρες, η σφραγίδα καταλληλότητας είναι χρώματος «τυρκουάζ» («λαμπρό κυανούν», χρωστική Ε133), και έχει σχήμα ωοειδές ή στρογγυλό, όπου αναγράφεται ο αριθμός έγκρισης του σφαγείου. Σε σφραγίδα ορθογωνίου παραλληλογράμμου θα πρέπει να αναγράφεται η χώρα προέλευσης, «ELLAS» ή «ΕL» για τα ντόπια, ή τα αρχικά του ονόματος άλλης κοινοτικής χώρας.

    -Τα αμνοερίφια εισαγωγής από τρίτες χώρες, ελληνικής ή όχι σφαγής, φέρουν υποχρεωτικά όλες τις σφραγίδες σε χρώμα «καστανό», δηλαδή τη σφραγίδα καταλληλότητας (ωοειδή ή στρογγυλή) και σφραγίδα ορθογωνίου παραλληλογράμμου στο εσωτερικό της οποίας επίσης αναγράφεται το όνομα της τρίτης χώρας.

    -Κάθε σφάγιο υποχρεωτικά θα πρέπει να φέρει σφραγίδες στις δύο ωμοπλάτες και στις δύο εξωτερικές πλευρές των μηρών.

    -Οι καταναλωτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σφάγια τα οποία δεν φέρουν καθόλου σφραγίδες, ή φέρουν σφραγίδες διαφορετικές από τις προβλεπόμενες, δεσμεύονται από τις αρμόδιες αρχές ελέγχου.

    -Τα σπλάχνα, το συκώτι, οι πνεύμονες, η καρδιά, οι νεφροί να μην φέρουν οζίδια και κύστες. Αν επιλέξετε κατεψυγμένα φροντίστε αυτά να μην έχουν αποψυχθεί.

    -Τα «εντεράκια» που θα αγοράσετε για το παραδοσιακό σας κοκορέτσι και τη μαγειρίτσα, να μην παρουσιάζουν μεταβολές του χρωματισμού και να μην είναι εκτεθειμένα στο περιβάλλον, στις σκόνες και τα έντομα. Φροντίστε να τα καθαρίσετε πολύ καλά.

    -Υπενθυμίζουμε, ότι σε αιγοπρόβατα ηλικίας έως 12 μηνών απαγορεύεται μόνο ο σπλήνας, ο οποίος θα πρέπει να αφαιρείται στο σφαγείο και να μην περιέχεται στη «συκωταριά» που διατίθεται προς πώληση στον καταναλωτή. Στα ζώα αυτά επιτρέπονται όλα τα υπόλοιπα τμήματα, περιλαμβανομένων και των σπλάχνων (έντερα, πνεύμονες, κ.λ.π.) όπως και το κεφάλι.

    -Σε περίπτωση προμήθειας κατεψυγμένης «συκωταριάς», ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στην αναγραφή ημερομηνίας κατάψυξης και λήξης του προϊόντος. Σε καμία περίπτωση οι καταναλωτές δεν θα πρέπει να προμηθεύονται εντόσθια αποψυγμένα.

    -Το κρέας από το αρνάκι γάλακτος έχει ροζ χρώμα, τα κόκαλά του είναι λεπτά και το λίπος του άσπρο.

    Για την προμήθεια Γαλακτοκομικών Προϊόντων:

    -Τα τυριά πρέπει να παρασκευάζονται μόνο σε τυροκομεία που λειτουργούν νόμιμα. Μην αγοράζετε ποτέ «φρέσκα τυριά» από παραγωγούς που τυροκομούν οι ίδιοι διότι οι υγειονομικές συνθήκες παραγωγής τους είναι άγνωστες και πιθανόν όχι σωστές.

    -Τα τυριά θα πρέπει να φέρουν το σήμανση καταλληλότητας (οβάλ σφραγίδα) με τα αρχικά της χώρας παραγωγής και τον αριθμό έγκρισης του παρασκευαστή. Επίσης θα πρέπει πάνω στη συσκευασία να φέρουν την ημερομηνία παραγωγής, συσκευασίας και ανάλωσης (λήξης) κ.λ.π.

    -Η κοπή των τυριών σε φέτες θα πρέπει να γίνεται παρουσία του πελάτη. Ζητήστε να σας επιδεικνύεται η επισήμανση της αρχικής συσκευασίας

    -Τα προϊόντα στα οποία το ζωικό λίπος έχει αντικατασταθεί από φυτικά λιπαρά είναι μη γαλακτοκομικά προϊόντα και πρέπει να διατίθενται προς πώληση σε διακριτούς χώρους από αυτούς των γαλακτοκομικών.

    Για την προμήθεια αυγών:

    -Όλα τα αυγά (συμπεριλαμβανομένων των χύμα αυγών που πωλούνται στις Λαϊκές Αγορές) θα πρέπει να φέρουν πάνω στο κέλυφος με καθαρά γράμματα τον διακριτικό αριθμό του παραγωγού. Ο διακριτικός αριθμός αυτός περιλαμβάνει:

    1. Τον κωδικό αριθμό της μεθόδου εκτροφής

    2. Την χώρα προέλευσης, που για την χώρα μας αναγράφεται ως GR

    3. Τον κωδικό αριθμό που αντιστοιχεί σε κάθε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση

    4. Τον κωδικό αριθμό ταυτοποίησης της μονάδας ωοπαραγωγών ορνίθων

    -Στα καταστήματα, όλα τα αυγά πρέπει να είναι συσκευασμένα. Υποχρεωτικά, τόσο στις μεγάλες όσο και στις μικρές συσκευασίες, πρέπει να φέρουν, στην εξωτερική όψη της συσκευασίας, τις προβλεπόμενες ενδείξεις (πέραν εκείνων που υπάρχουν στο κέλυφος του αυγού):

    Τον κωδικό αριθμό του ωοσκοπικού κέντρου.

    Την κατηγορία ποιότητας και βάρους.

    Την ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας (28 ημέρες κατά ανώτερο, μετά την ημερομηνία ωοτοκίας).

    Επιπλέον οι συσκευασίες αυγών κατηγορίας Α πρέπει να φέρουν στην εξωτερική τους επιφάνεια ευανάγνωστη ένδειξη της μεθόδου εκτροφής

    -Η νωπότητα και η καταλληλότητα του αυγού διαπιστώνεται από τον έλεγχο της ημερομηνίας της λήξης και των σωστών ενδείξεων στην συσκευασία τους όπως η ημερομηνία συσκευασίας ή ωοσκόπησης.

    -Τα αυγά μπορούν να πωλούνται ως «extra» ή «extra φρέσκα» μόνο μέχρι την έβδομη ημέρα από τη συσκευασία τους ή την ένατη ημέρα μετά την ωοτοκία.

    -Το χρώμα του κελύφους συνδέεται με τη φυλής της ωοπαραγωγού όρνιθας και δεν έχει σχέση με την ποιότητά του.

    -Ο χρωματισμός του κρόκου εξαρτάται από τη διατροφή και δεν επηρεάζει τη θρεπτική και βιολογική αξία του αυγού.

    -Αποφεύγετε να αγοράζετε αυγά με ακάθαρτο, ραγισμένο και μη φυσιολογικό κέλυφος.

    -Αποφεύγετε να καταναλώνετε αυγά με κηλίδες αίματος, με ασπράδι θρομβώδες, χρωματισμένο, ανακατεμένο με τον κρόκο και με δυσάρεστη οσμή.

    -Μην χρησιμοποιείτε αυγά με δυσάρεστη οσμή.

    -Για τη καλή συντήρηση των αυγών που αγοράζετε μην τα πλένετε αλλά διατηρήστε τα σε δροσερό χώρο.

    - Η νωπότητα του αυγού διαπιστώνεται από το μέγεθος του αεροθαλάμου του. Τα φρέσκα αυγά έχουν πολύ μικρό θάλαμο.

    Προμήθεια αλλαντικών

    -Το περίβλημα τους να είναι καθαρό, στεγνό και να μην έχει προσβληθεί από μούχλα.

    -Να μην έχουν δυσάρεστη οσμή και γεύση.

    -Να μην είναι ταγγισμένα και να μην έχουν γλοιώδη υφή.

    -Να διατηρούν το φυσιολογικό τους χρώμα.

    -Να διατηρούνται στο ψυγείο, εκτός από τα αέρος, πολλά από τα οποία όσο είναι ακέραια μπορούν να συντηρηθούν σε δροσερό μέρος εκτός ψυγείου.

    -Πρέπει να φέρουν ενδείξεις με την επωνυμία και δ/νση του παρασκευαστή ή του διακινητή, τον κωδικό αριθμό Ε.Ε (ωοειδής σφραγίδα), το είδος του προϊόντος και την ημερομηνία ανάλωσης.

    -Μερικά προϊόντα (χωριάτικα λουκάνικα) μπορείτε να τα προμηθευτείτε και από ορισμένα «παραδοσιακά» κρεοπωλεία, εφόσον αυτά έχουν εφοδιαστεί με την απαραίτητη (σχετική) άδεια της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας.

    Σοκολατένια αυγά

    Για την αγορά «σοκολατένιων αυγών» που προσφέρονται κυρίως σε παιδιά, οι καταναλωτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πρόκειται επίσης για τρόφιμα, για τα οποία ισχύουν οι γενικοί κανόνες υγιεινής ως προς την συντήρηση, την έκθεση, και την διάθεση από σταθερά και επώνυμα σημεία πώλησης τροφίμων.

    Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνεται από τους γονείς στο περιεχόμενο των αυγών, το οποίο αν αποτελείται από «παιχνιδάκια» μικρών διαστάσεων μπορεί να προκαλέσουν πνιγμό ή αυτοτραυματισμό σε παιδιά μικρής ηλικίας, όπως και στην υποχρεωτική αναγραφή της σύνθεσης (σοκολάτα γάλακτος, υγείας κλπ) και της ημερομηνίας ανάλωσης.

    Βαφές των αβγών:

    Οι χρησιμοποιούμενες σήμερα βαφές αυγών είναι οι επιτρεπόμενες από τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα εισόδου μικρής ποσότητας στο εσωτερικό των αβγών για την κατανάλωσή τους

    Απλές συμβουλές διατροφής

    -Καταναλώνετε τρόφιμα από όλες τις κατηγορίες, δηλαδή κρέατα, λαχανικά, φρούτα, γαλακτοκομικά, ζυμαρικά. Έτσι θα πάρετε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λιπαρά). Αποφύγετε τα πολλά γλυκά και τα λιπαρά τρόφιμα.

    -Προσοχή στην κατανάλωση αλκοόλ. Αν πιείτε, προτιμήστε κρασί ή μπύρα που περιέχουν λιγότερο οινόπνευμα ή εναλλακτικά συνδυάστε το ποτό σας με σόδα ή αναψυκτικό με λίγες θερμίδες και κάντε το να διαρκέσει περισσότερο.

    - Ποτέ μην πίνετε με άδειο στομάχι και ποτέ μην οδηγείτε έχοντας πιει.

    - Το φαγητό είναι και μια κοινωνική εκδήλωση και ευκαιρία να μιλήσετε και να διασκεδάσετε με τους συγγενείς και φίλους. Δεν είναι αυτοσκοπός και με το σκεπτικό αυτό φροντίστε να μη χαλάσετε τη διάθεση και το κέφι των άλλων με μια πιθανή δική σας αδιαθεσία από υπερφαγία.

    [03] Το Πάσχα των Πολιτικών

    Στο χωριό Φραγκάδες Ιωαννίνων βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας για τις γιορτές του Πάσχα.

    Ο κ. Παπούλιας, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας, την Κυριακή του Πάσχα θα γιορτάσει το Πάσχα κοντά στους στρατευμένους στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στο φυλάκιο Σαγιάδας και στο στρατόπεδο Φιλιατών Θεσπρωτίας.

    Σήμερα θα αναχωρήσει για τα Ιωάννινα και ο πρωθυπουργός με την οικογένειά του, όπου θα γιορτάσει το Πάσχα στο χωριό Δολό Πωγωνίου.

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Α. Παπανδρέου θα παραμείνει στην Αθήνα, μετά το ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή.

    Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας θα περάσει τις μέρες του Πάσχα οικογενειακώς, μάλλον στο εξωτερικό, ενώ ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος θα επισκεφθεί την ιδιαίτερη πατρίδα του την Τήνο.

    Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης θα γιορτάσει την Ανάσταση στο Λιτόχωρο Πιερίας, όπου το μεσημέρι του Πάσχα στις 12:30 θα επισκεφθεί την XXIV Ταξιαρχία Τεθωρακισμένων.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 24 April 2008 - 4:31:13 UTC