Browse through our Interesting Nodes of EU Member Governments, Politics & Mass Media Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-04-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

  • [01] Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

    Ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague και πανηγύρισε τον 11ο τίτλο τα τελευταία 12 χρόνια. Οι "ερυθρόλευκοι" στην 30η και τελευταία αγωνιστική επιβλήθηκαν 3-1 του Ηρακλή στο "Καραϊσκάκη" και έμειναν στην... κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε δύο γκολ, ενώ ο Τζόρτζεβιτς σημείωσε το τρίτο. Ο "γηραιός" μείωσε με τον Μαλαγκουένο.

    Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η ΑΕΚ που έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης με 2-0. Ριβάλντο και Μπλάνκο ήταν οι σκόρερ για την "Ενωση".

    Αξιοσημείωτο γεγονός είναι πως τόσο στο "Καραϊσκάκη", όσο και στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είχαν στήσει την δική τους φιέστα!

    Ο Παναθηναϊκός, με δύο αυτογκόλ του Γαλανόπουλου και με κεφαλιά του Παπαδόπουλου έκαμψε την αντίσταση του υποβιβασμένου Απόλλωνα. Για την ομάδα της Καλαμαριάς είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπάρκογλου.

    Στην Νέα Σμύρνη έσπασαν καρδιές με τον Ατρόμητο τελικά να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι και να υποβιβάζεται στην Β' Εθνική κατηγορία. Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν με τον Περόνε (σ.σ. ένα σκορ που τους εξασφάλιζε την παραμονή στην κατηγορία), αλλά οι παίκτες του Λίνεν γύρισαν το παιχνίδι με δύο γκολ του Χούτου και σε συνδυασμό της νίκης του Εργοτέλη με 2-0 επί της Ξάνθης, είχε σαν αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της ομάδα του Πάουλο Κάμπος.

    Στο Παγκρήτιο οι "κιτρινόμαυροι" με το? μυαλό στην Νέα Σμύρνη πήραν την πολυπόθητη νίκη που τους εξασφάλισε την παραμονή. Τα "χρυσά" γκολ για τον Εργοτέλη σημείωσαν οι Τζούνιορ και Βακουφτσής.

    Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην Λάρισα, η ΑΕΛ γύρισε το εις βάρος της 3-0 και πήρε τη νίκη με 4-3 επί του ΠΑΟΚ, αλλά δεν κατάφερε να μπει στα πλέι-οφ, καθώς στην ισοβαθμία με τον Πανιώνιο, οι "κυανέρυθροι" υπερέχουν. Για τον "δικέφαλο" ο Αθανασιάδης πέτυχε δύο τέρματα, ενώ ο Μπαλάφας σημείωσε το τρίτο. Οι παίκτες του Δώνη, όμως, αντέδρασαν και με τους Κώτσιο, Μετίν και Ζουράφσκι (2) πήραν τους τρεις βαθμούς.

    Ο Λεβαδειακός σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έληξε 5-3 έκαμψε την αντίσταση της Βέροιας και εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Ανδράλας (2), Λεονάρντο (2) και Ντιμπαλά, ενώ για τη Βέροια σκόραραν οι Καμάλ, Διαμάντης (αυτογκόλ) και Ερέρα.

    Τέλος στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Αρης κέρδισε τον ΟΦΗ με 2-0. Για τους "κίτρινους" σκόραραν οι Χαβίτο και Κόκε.

  • Αύριο αναμένεται η απόφαση του CAS, για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς. Αν γίνει το αίτημα δεκτό, τότε δεν μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία και να ξεκινήσουν τα play-off.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 20 April 2008 - 20:30:21 UTC