Read the Convention Concerning the Exchange of Greek and Turkish Populations (30 January 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 22 November 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-02-26

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεργασία πρωθυπουργού με τον υπουργό Υγείας
  • [02] Συναντήσεις Γ.Παπανδρέου με βουλευτές
  • [03] ΚΚΕ: Η θέση για την ΠΓΔΜ
  • [04] Συμπληρωματική κατάθεση

  • [01] Συνεργασία πρωθυπουργού με τον υπουργό Υγείας

    Κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια φροντίδα, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας κ. Δ.Αβραμόπουλος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό κ. Κ.Καραμανλή.

    Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Σιούφα είχε χθές, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός.

    Ο κ.Σιούφας είπε, σε δηλωσεις του μετά τη συνάντηση, ότι συζήτησαν για το κοινοβουλευτικό έργο και τον προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα.

    Ανέφερε, επίσης, ότι συζητήθηκε η επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη, όπου αύριο θα γίνει η συνάντηση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης των χωρών που συμμετέχουν στην οικονομική συνεργασία του Ευξείνου Πόντου.

    Αυτή την περίοδο, όπως είπε ο κ.Σιούφας, η Ελλάδα προεδρεύει στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση.

    Το δεύτερο θέμα που συζητήθηκε όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής είναι η συνάντηση -την Παρασκευή- του προεδρείου της Ευρωμεσογειακής διακοινοβουλευτικής συνέλευσης, όπου και πάλι προεδρεύει η Ελλάδα, ενόψει της μεγάλης συνέλευσης που θα γίνει στα τέλη Μαρτίου στην Αθήνα.

    Την Παρασκευή το προεδρείο, όπως είπε ο κ.Σιούφας, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, ενώ την Πέμπτη θα βρίσκονται στην Ελλάδα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Χανς Γκέρτ Πέτερινγκ, ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Αιγύπτου Αχμέτ Σορούρ και ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της Τυνησίας κ.Μπαμπάζα.

    Συνεργασία με τον υπουργό Αιγαίου

    Συνεργασία με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Ελλάδας κ. Γιώργο Βουλγαράκη είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.

    Ο κ. Βουλγαράκης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τη διαδικασία σχετικά με το διαγωνισμό για τα λιμάνια, σημειώνοντας ότι προχωρεί κανονικά και υπογραμίζοντας ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από όλους τους μεγάλους οίκους και τους παγκόσμιους διαχειριστές.

    Ο υπουργός τόνισε ότι ο νόμος ο οποίος διασφαλίζει πλήρως τα δικαιώματα των εργαζομένων έχει περάσει από τη νομοπαρασκευαστική επιτροπή και αναμένεται να κατατεθεί το επόμενο διάτημα στη Βουλή.

    Ανέφερε ακόμη ότι με βάση τη διαδικασία που ακολουθείται βρισκόμαστε εντός των στόχων και των πλαισίων που είχαν τεθεί από την αρχή και συνεπώς μπορεί να αναπτυχθεί το σχέδιο, με βάση το δεδομένο ότι αυτές οι διακηρύξεις και οι παραχωρήσεις προχωρούν πολύ καλά.

    Απαντώντας σε ερώτηση για το ζήτημα της ΠΓΔΜ, σύμφωνα με την οποία (ερώτηση) υπάρχουν αντιδράσεις βουλευτών, ο κ. Βουλγαράκης είπε "αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο πρέπει να το χειριστούμε όλοι με τη δέουσα σοβαρότητα, χωρίς να το κατεβάζουμε στα μπαλκόνια ή τα πεζοδρόμια διότι σήμερα γίνεται ένας εξαιρετικά λεπτός χειρισμός κι έχουμε λάβει και τα μηνύματα από το παρελθόν, απ΄οπου μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας".

    Διπλωματικές διεργασίες για την ΠΓΔΜ

    Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι διπλωματικές διεργασίες για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

    "Στόχος μας είναι μια λύση που θα βασίζεται στη συναίνεση, στον ρεαλισμό και την εθνική αξιοπρέπεια", δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στο θέμα της διαπραγματευτικής διαδικασίας για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

    "Η Ελλάδα έχει ξεκάθαρη θέση και γνωρίζουμε πολύ καλά τι επιδιώκουμε στις διαπραγματεύσεις" τόνισε η κ. Μπακογιάννη, επισημαίνοντας ότι και οι δύο πλευρές, έχουν "κόκκινες γραμμές".

    Οι παραπάνω δηλώσεις της υπουργού Εξωτερικών στους δημοσιογράφους, έγιναν κατά τη διάρκεια της πτήσης της προς το Μαρόκο, όπου η κ. Μπακογιάννη πραγματοποιεί από σήμερα επίσκεψη εργασίας. Το βράδυ θα μεταβεί στην Αλγερία και ακολούθως στην Τυνησία, με την οποία ολοκληρώνεται η τριήμερη επίσκεψή της στην περιοχή.

    Στις συναντήσεις που θα έχει με την πολιτική ηγεσία των χωρών θα συζητηθούν διμερή θέματα, πολιτικά, οικονομικά, πολιτιστικά και ενεργειακά, καθώς και θέματα διεθνούς ενδιαφέροντος, όπως οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και το θέμα της Μεσογειακής Ένωσης, η οποία εισέρχεται σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα φάση με τη σύνοδο Κορυφής που θα γίνει στις 13 Ιουλίου στο Παρίσι.

    Ομιλία Κ.Καραμανλή στη Βουλή

    "Μη λύση σημαίνει μη πρόσκληση", προειδοποίησε την ΠΓΔΜ ο πρωθυπουργός, από το βήμα της Βουλής, κάνοντας λόγο εμμέσως πλην σαφώς για άσκηση βέτο.

    «Χωρίς αμοιβαία αποδεκτή λύση, δεν μπορεί να υπάρξουν συμμαχικές σχέσεις, δεν μπορεί να υπάρχει πρόσκληση της γειτονικής χώρας για συμμετοχή στην ίδια συμμαχία» δήλωσε ο κ. Καραμανλής και σημείωσε ότι «εάν πράγματι το γειτονικό κράτος θέλει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, εάν θέλει πράγματι να ενταχθεί στην ΕΕ, οφείλει στην πράξη να αποδείξει ότι μπορεί να είναι πραγματικός σύμμαχος και εταίρος. Οφείλει να αποδείξει έμπρακτο σεβασμό στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου. Οφείλει να αποδείξει ότι πληροί όλα τα προαπαιτούμενα. Οφείλει να διανύσει την απόσταση που του αναλογεί για να συναντηθούμε σε αμοιβαία αποδεκτή λύση στην εκκρεμότητα της ονομασίας του».

    Αναφερόμενος στη διεξαγόμενη «δύσκολη και σύνθετη» διαπραγμάτευση για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο κ. Καραμανλής είπε ότι η αίσια έκβασή της θα έχει θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις της γειτονικής χώρας με την Ελλάδα, που είναι το παλαιότερο μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή. Όπως επισήμανε ο κ. Καραμανλής, θα δυναμώσει την προοπτική αναβάθμισης και διεύρυνσης της συνεργασίας των δύο χωρών και θα συμβάλει στην πρόοδο της περιοχής.

    Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια

    Σε σύσκεψη των αρχηγών των τεσσάρων μεγαλύτερων κομμάτων της ΠΓΔΜ, παρουσία και του προέδρου της χώρας Μπράνκο Τσερβενκόφσκι, καθορίστηκε η θέση της χώρας για την πρόταση σχετικά με την εξεύρεση λύσης στην εκκρεμότητα της ονομασίας, που υπέβαλε πριν μερικές ημέρες ο μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς.

    Μετά τη συνάντηση ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Αντόνιο Μιλόσοσκι δήλωσε: "Η μακεδονική θέση καθορίστηκε. Όλοι οι πολιτικοί φορείς την υποστηρίζουν. Η θέση αυτή θα μεταφερθεί στον κ. Νίμιτς στην επόμενη συνάντηση. Η Μακεδονία συνεχίζει να συμμετέχει στην διαπραγματευτική διαδικασία. Δεν μπορώ να σας ανακοινώσω λεπτομέρειες, διότι η συμφωνία αναφέρει ότι οι θέσεις πρέπει να ειπωθούν στον ίδιο τον μεσολαβητή. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι έχουμε ισχυρά επιχειρήματα, δομημένες θέσεις υπέρ και κατά, καθώς και επιχειρήματα τα οποία μπορούν να ανοίξουν νέα συζήτηση στη διαδικασία".

    Δήλωση Θ.Ρουσόπουλου

    Εντελώς ανυπόστατα χαρακτήρισε ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος, δημοσιεύματα που "αναφέρονται σε δήθεν διάσταση απόψεων εντός της Κυβέρνησης στο θέμα των Σκοπίων". Αναλυτικά, ο κ. Ρουσόπουλος δήλωσε:

    «Τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δήθεν διάσταση απόψεων εντός της Κυβέρνησης στο θέμα των Σκοπίων είναι εντελώς ανυπόστατα, αλλά και δε βοηθούν στη δύσκολη διαπραγμάτευση που έχουμε μπροστά μας. Η πολιτική μας στο θέμα των Σκοπίων είναι ενιαία και οι θέσεις μας ξεκάθαρες».

    [02] Συναντήσεις Γ.Παπανδρέου με βουλευτές

    Συναντήσεις με τους βουλευτές της Α' και Β' Αθήνας του ΠΑΣΟΚ έχει σήμερα ο πρόεδρος του Κινήματος κ.Γ.Παπανδρέου.

    Να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους και να το αλλάξουν, καλεί τους δημοκρατικούς πολίτες ο κ. Γ.Παπανδρέου με συνέντευξή του στα "ΝΕΑ" και απευθύνει πρόσκληση στη Νεολαία του Κινήματος να συμμετάσχει ενεργά στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

    Ο κ.Γ.Παπανδρέου σημειώνει ότι δεν άλλαξε θέση στο άρθρο 16. "Το συγκεκριμένο άρθρο δεν προστατεύει το δημόσιο πανεπιστήμιο. Και πρέπει να αλλάξει για το καλό των δημοσίων ιδρυμάτων. Ισως σήμερα να προστατεύει μόνο συντεχνιακά κατεστημένα", τονίζει.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στην εκλογή του Ιερώνυμου, εκφράζει την πεποίθησή του ότι "ο νέος αρχιεπίσκοπος θα συμβάλει δημιουργικά με σύγχρονο πνεύμα και καλή διάθεση, στο να είναι διακριτοί οι ρόλοι Κράτους και Εκκλησίας".

    Μιλώντας για τη "γενιά των 700 ευρώ", ο κ. Γ.Παπανδρέου κατηγορεί την κυβέρνηση ότι "έχει ακολουθήσει μια συνειδητή πολιτική επένδυσης στη φτηνή εργασία" και κάνει λόγο για "σύνδεση της Παιδείας με την ανάπτυξη και την εμπέδωση της αξιοκρατίας παντού".

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου ψήφισε στις εκλογές, που έγιναν χθες σε όλη τη χώρα, για την ανάδειξη εκπροσώπων του συνεδρίου. Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο της Δημοτικής Οργάνωσης Νέας Ερυθραίας, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι οι εκλογές "είναι νέα βήματα στην πορεία μας, αυτή την πορεία που ξεκινάμε. Μια νέα πορεία και ενότητας και ανανέωσης. Μια νέα πορεία που στόχος μας είναι να αλλάξει η ρότα της Ελλάδος που σήμερα βουλιάζει και να δώσουμε ξανά ελπίδα στον τόπο".

    Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό

    Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την "απαξίωση" της δημόσιας εκπαίδευσης.

    Στην επίκαιρη ερώτησή του, ο κ. Παπανδρέου επαναλαμβάνει τη δέσμευση του ΠΑΣΟΚ για χρηματοδότηση της Παιδείας με το 5% του ΑΕΠ και επικρίνει την κυβέρνηση για άσκηση "μη πολιτικής" με συνέπεια την "απορύθμιση, την υποβάθμιση και την απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης".

    Συγκεκριμένα, ερωτά τον κ. Καραμανλή:

    1. Πως εξηγείται ότι μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης είναι εξαιρετικά οξυμένη η κατάσταση σε όλα τα σημαντικά ζητήματα χρηματοδότησης, υποδομών, προσωπικού, διδακτικών βιβλίων και λοιπών βοηθημάτων, που αντιμετωπίζει η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, και

    2. Εάν προτίθεται η κυβέρνηση σε αντίθεση με τη μέχρι τώρα στάση της να ενδιαφερθεί εμπράκτως για τη μείωση των ιδιωτικών δαπανών για την Παιδεία, οι οποίες στη χώρα μας είναι εξοντωτικές για κάθε οικογένεια;

    [03] ΚΚΕ: Η θέση για την ΠΓΔΜ

    Τις θέσεις της υπέρ μιας ονομασίας, με αυστηρά γεωγραφικό προσδιορισμό για την ονομασία της ΠΓΔΜ και κατά της αναγνώρισης του Κοσόβου επανέλαβε, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα.

    Η κ. Παπαρήγα τόνισε την ανάγκη να υπάρχει ετοιμότητα, επαγρύπνηση και προετοιμασία αν χρειαστεί, για δύσκολες ημέρες και σημείωσε ότι το ΚΚΕ θεωρεί εθνικιστές "εκείνους που αναγορεύουν τον ελληνικό λαό και τον ελληνικό πολιτισμό ως περιούσιο και υπέρτατο, ξύνουν την γκλίτσα τους ακόμα και για επέκταση των συνόρων της χώρας, εκφράζουν σοβινιστικές, ρατσιστικές απόψεις, αντιμετωπίζουν περίπου ως εχθρούς ή ως υπαίτιους για την αύξηση της ανεργίας τους αλλοδαπούς εργάτες" και πρόσθεσε ότι "η απάντηση στον εθνικισμό δεν είναι βέβαια ο κοσμοπολιτισμός που εκφράζει τα συμφέροντα του κεφαλαίου και άρα την συμμόρφωση στις δικές του ανάγκες και προτεραιότητες με σημαία τον μύθο της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης".

    Η κ. Παπαρήγα επανέλαβε τη θέση της ότι η ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου και οι πρωτοβουλίες Νιμιτς που υπαγορεύονται πιο ειδικά από τις ΗΠΑ, εντάσσονται στον σφοδρό ανταγωνισμό που εξελίσσεται ανάμεσα σε ιμπεριαλιστικές δυνάμεις (ΗΠΑ, ΕΕ, Ρωσία) για τα ενεργειακά ζητήματα, με αιχμή τον έλεγχο των δρόμων μεταφοράς πετρελαίου - φυσικού αερίου, αλλά και την διαμάχη για την κατάκτηση μεγαλύτερων μεριδίων στις αγορές.

    Η Γραμματέας του ΚΚΕ είπε ότι προκαλεί αγανάκτηση η υποκριτική ανησυχία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για την ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου, γιατί όπως διευκρίνισε, φθάσαμε ως εδώ γιατί προηγήθηκε και με την ελληνική στήριξη η μεθοδευμένη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Δεν ξεχνάμε την προκλητική παρέλαση των νατοϊκών στρατευμάτων στην Ελλάδα που έγινε η βάση τους για το μακελειό σε βάρος του λαού της Γιουγκοσλαβίας.

    Καταλήγοντας η κ. Παπαρήγα είπε ότι είναι ανάγκη "να συμφωνήσουμε σε μια μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης του λαού, να δώσουμε δύναμη στις οργανώσεις του λαϊκού κινήματος να πάρει η κάθε μια θέση δράσης και να συντονιστούν όσο γίνεται περισσότερες μεταξύ τους κατά κλάδο, κατά περιοχή, κατά πόλη. Να στηρίξουν κοινωνικοπολιτικοί παράγοντες κινήματα η διαθέτοντας τα μέσα που έχουν για μια τέτοια αντίδραση, που θα φέρει στην πορεία ένα πλατύ αντιπολεμικό αντιιμπεριαλιστικό μέτωπο πάλης".

    [04] Συμπληρωματική κατάθεση

    Πλέον των 15 ωρών διήρκεσε η συμπληρωματική απολογία της 35χρονης κατηγορουμένης στην υπόθεση του Χρήστου Ζαχόπουλου. Η 35χρονη μετήχθη λίγο μετά τις 9 χθες το πρωΐ και ξεκίνησε να απολογείται ενώπιον του 2ου ειδικού ανακριτή γύρω στις 11.00, για τις κατηγορίες της απόπειρας εκβίασης από κοινού, παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων από κοινού, και συμμετοχή σε απόπειρα αυτοκτονίας από κοινού.

    Μετά το πέρας της απολογίας της, ο συνήγορός της κος Κώστας Χρυσικόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

    «Η κατηγορουμένη ουσιαστικά απολογήθηκε σήμερα. Πρότεινε και τους μάρτυρες υπεράσπισής της. Αντέκρουσε όλες τις κατηγορίες, με ουσιαστικά και νομικά επιχειρήματα. Περιέγραψε τα γεγονότα της προσωπικής και συναισθηματικής σχέσης της με τον κο Ζαχόπουλο, επί διετίας σχεδόν, το αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε, την εκμετάλλευση που βίωσε και τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις του κου Ζαχόπουλου για την μονιμοποίησή της. Επειδή έχουν ακουσθεί οι πιό απίθανες εκδοχές και σενάρια, τεχνολογικής φαντασίας για τον χρόνο και τον τρόπο της βιντεοσκόπησης, με στόχο την παραπλάνηση της δικαστικής έρευνας, ανέφερε πως, που και γιατί ερασιτεχνικά και με την χρήση απλούστατων και πάμφθηνων τεχνικών μέσων έκανε τη βιντεοσκόπηση και πότε ακριβώς έγινε.

    Περιέγραψε επίσης τις επισκέψεις στα δύο ΜΜΕ, τί ακριβώς συνέβη στο καθένα απ' αυτά, με αξιοπιστία που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση περιέγραψε και τον τρόπο με τον οποίο υπεκλάπη το πρωτογενές υλικό, που είχε με τη μορφή κασέτας, κατά την επίσκεψή της στις 22/11/2007 στο "Πρώτο Θέμα" και τη συνάντησή της με τον εκδότη Θέμο Αναστασιάδη και τον δημοσιογράφο Ιωάννη Μακρυγιάννη. Απέδειξε μ' αξιοπιστία που δεν μπορεί ν' αμφισβητηθεί ότι ούτε κατασκέυασε, ούτε διακίνησε το DVD που προσκομίσθηκε στη δικογραφία, με τις συνθήκες που είναι γνωστές σε όλους.

    Αναμένει από την ανάκριση ν' ασχοληθεί με τα κίνητρα και το όφελος του κομιστή. Υπέβαλλε αίτημα για την άμεση αποφυλάκισή της. Η προσωρινή της κράτηση ήταν κι είναι, πολύ περισσότερο σήμερα μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης και την συμπληρωματική απολογία της, κραυγαλέα, αδικαιολόγητη, και αυθαίρετη. Αναμένει επίσης, έχοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, από τον κο ανακριτή την απόδοση αληθινής κι ουσιαστικής δικαιοσύνης στο πρόσωπό της, ύστερα κι από την τεράστια ζημιά που έχει υποστεί συνολικά η προσωπικότητά της. Θυμίζει τη σκόπιμη διαπόμπευσή της, που έγινε από τη συγκεκριμένη εφημερίδα στις 13 και 14/ 01/2008. Η υπεράσπιση καλεί την πολιτική αγωγή να λάβει θέση και να ξεκαθαρίσει τη στάση της στο ζήτημα του κομιστή του DVD, που αποκαλύφθηκε με πολύ κόπο στην ανάκριση μετά τη δεύτερη κατάθεση του κου Αδριανού και στις ολέθριες επιπτώσεις, που προκάλεσε σε τόσους ανθρώπους, η πράξη του κομιστή».

    Σύμφωνα με τον κ. Χρυσικόπουλο, η κατηγορουμένη παρέδωσε στον ανακριτή απολογητικό υπόμνημα που υπερβαίνει τις 40 σελίδες.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 26 February 2008 - 11:30:20 UTC