Visit the Macedonian Press Agency (MPA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-12-23

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πέθανε ο δημοσιογράφος Χρ. Σεφερλής
  • [02] "Κοινωνικό Παντοπωλείο Πειραιά"
  • [03] ΗΠΑ: Ογκώδες δημοσιονομικό έλλειμα
  • [04] Βυζαντινός θησαυρός στο Ισραήλ
  • [05] Χριστούγεννα στα Βαλκάνια
  • [06] Πολιτική κρίση στο Βέλγιο

  • [01] Πέθανε ο δημοσιογράφος Χρ. Σεφερλής

    Ο δημοσιογράφος Χρήστος Σεφερλής πέθανε σε ηλικία 52 ετών, μετά από πολύμηνη και σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

    Ο Χρήστος Σεφερλής εργαζόταν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ως μάχιμος ρεπόρτερ στις "καυτές" περιοχές του κόσμου. Πολεμικός ανταποκριτής σε όλα τα μέτωπα από το 1989 μέχρι και τις τελευταίες συγκρούσεις στην Παλαιστίνη. Ασχολήθηκε επί χρόνια με το ρεπορτάζ του υπουργείου Εσωτερικών.

    Ηταν πατέρας δύο παιδιών.

    «Ο Χρήστος Σεφερλής ήταν ένας μάχιμος δημοσιογράφος, αφοσιωμένος στην αναζήτηση της αλήθειας. Τόσο η κάλυψη θεμάτων από το εσωτερικό της χώρας, όσο και οι ανταποκρίσεις του από τις ταραγμένες γωνιές του κόσμου, φώτισαν όλες τις πτυχές των γεγονότων με τα οποία ασχολήθηκε στην επαγγελματική του διαδρομή. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπους Ευάγγελος Αντώναρος.

    Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

    Με ανακοίνωσή του αποχαιρετά το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, το δημοσιογράφο Χρήστο Σεφερλή, που έφυγε σήμερα από τη ζωή και κηδεύεται μεθαύριο, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.

    Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ έχει ως εξής:

    «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με οδύνη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Χρήστου Σεφερλή, ο οποίος χάθηκε πρόωρα σήμερα σε ηλικία 52 ετών και ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία.

    Ο Χρήστος Σεφερλής γεννήθηκε στην Ανω Βάθεια Ευβοίας το 1956. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές εισήχθη και αποφοίτησε από την Σχολή Τεχνολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Αθηνών.

    Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από την εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» το 1981. Στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες: «ΑΥΡΙΑΝΗ», «ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ», «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ», στην ΕΡΤ-2 και από το 1988 στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του «ΑΝΤΕΝΝΑ». Υπήρξε συντάκτης του αστυνομικού και του ελεύθερου ρεπορτάζ, καλύπτοντας, παράλληλα, και το ρεπορτάζ του υπουργείου Εσωτερικών.

    Ηταν τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ από το 1992 και είχε διατελέσει μέλος του Μικτού Συμβουλίου της Ενώσεως, ως αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων στον «ΑΝΤΕΝΝΑ».

    Ευγενής, ευπρεπής, αγαπητός και καλός συνάδελφος διακρίθηκε για το ήθος του, την εργατικότητά του και την ευσυνειδησία του, αφήνοντας σε όλους μας τις καλύτερες αναμνήσεις. Η απώλειά του μας συγκλόνισε.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένειά του, τους οικείους του και αποχαιρετά έναν άξιο συνάδελφο και σεμνό εργάτη της καλής δημοσιογραφίας».

    [02] "Κοινωνικό Παντοπωλείο Πειραιά"

    Εγκαινιάσθηκε από το Δήμαρχο Πειραιά κ. Παναγιώτη Φασούλα και το διευθύνοντα σύμβουλο του «Ομίλου Carrefour - Μαρινόπουλος» κ. Βασίλη Στασινούλια το «Κοινωνικό Παντοπωλείο Πειραιά» σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά.

    Το "Κοινωνικό Παντοπωλείο" στεγάζεται στο χώρο του παλαιού σταθμού Πυροσβεστικής στην οδό Φίλωνος 31 και ιδρύθηκε για να καλύψει τις άμεσες βιοποριστικές ανάγκες των απόρων οικογενειών της πόλης. Μετά την εκδήλωση, ο δήμαρχος Πειραιά και ο διευθύνων σύμβουλος του "Ομίλου Carrefour - Μαρινόπουλος" επισκέφθηκαν τους χώρους του "Κοινωνικού Παντοπωλείου", όπου τελέστηκε αγιασμός από το σεβασμιότατο μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

    Σε χώρους συνολικού εμβαδού 500 τετραγωνικών μέτρων έχουν τοποθετηθεί προθήκες με χιλιάδες κωδικούς που ανταποκρίνονται σε καταναλωτικά αγαθά πρώτης ανάγκης, κατεψυγμένα τρόφιμα, κονσέρβες, είδη οικιακού εξοπλισμού, ενδύματα, απορρυπαντικά και παιδικά παιγνίδια.

    [03] ΗΠΑ: Ογκώδες δημοσιονομικό έλλειμα

    Η κυβέρνηση Τζορτζ Μπους παραδέχθηκε με δηλώσεις του εκπροσώπου της Τόνι Φράτο ότι καταλείπει ένα ογκώδες δημοσιονομικό έλλειμμα στον διάδοχό του στο Λευκό Οίκο από της 20ης Ιανουαρίου Μπαράκ Ομπάμα, όμως τήρησε "αιδήμονα σιωπή" αναφορικά με το εάν στην πραγματικότητα αυτό έχει ξεπεράσει (και) τα χίλια δισεκατομμύρια δολάρια...

    Ταυτοχρόνως ο κ. Φράτο ανήγγειλε επίσημα ότι είναι η κυβέρνηση Ομπάμα, που θα κατανείμει το υπόλοιπο του "Πακέτου Σωτηρίας" των 700 δισ.δολαρίων, που κατήρτισε ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών Χένρι Πόλσον θεσμοθετώντας το "Ταμείο Αρωγής των Περιουσιακών Στοιχείων σε κίνδυνο".

    Πάντως τούτο, ότι το υπόλοιπο "πακέτο" θα είναι προς χρήση από τη νεοεκλεγμένη κυβέρνηση Ομπάμα, εκτιμάτο ευρέως στους κόλπους της πολιτικής τάξης στην Ουάσινγκτον.

    -Τα ποσά του "Πακέτου Σωτηρίας" διοχετεύτηκαν στον αμιγώς αμερικανικό χρηματοπιστωτικό τομέα, πλην των τελευταίων 17,4 δισ.δολαρίων που θα ενισχύσουν τα οικονομικά της "Κράϊσλερ", της "Φορντ" και της "Τζένεραλ Μότορς" στο Ντιτρόϊτ.

    Οι πολιτικοί παρατηρητές θύμισαν ότι "η δημοσιονομική πειθαρχία" από τους Ρεπουμπλικάνους ετίθετο ως "αρετή", παρά το ογκώδες έλλειμμα δημοσίου που καταλείπουν τελικά, επίσης θα υπενθυμίζεται ο στόχος τους για δραστική περιστολή του στο τέλος του έτους 2012, στόχος που η υλοποίησή του εναποτίθεται πλέον στις προσπάθειες της κυβέρνησης Ομπάμα.

    Ο κ. Φράτο αιτιολόγησε απλά την έξαρση του ελλείμματος κατά την τελική φάση της δεύτερης προεδρικής θητείας Μπους του νεότερου στις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης διεθνώς. "Η κρίση είναι, που φούσκωσε το έλλειμμα μας" είπε, περιοριζόμενος να σχολιάσει ότι "κάποτε, τα χρήματα θα επιστρέψουν στον αμερικανό φορολογούμενο, ενώ σε μία πρώτη φάση πρόκειται να τού ζητηθούν[...]θυσίες".

    [04] Βυζαντινός θησαυρός στο Ισραήλ

    Ισραηλινοί αρχαιολόγοι ανακάλυψαν 264 χρυσά νομίσματα του 7ου μΧ αιώνα κατά τη διάρκεια οργανωμένων ανασκαφών στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, μετέδωσε χθες η κρατική τηλεόραση του Ισραήλ.

    Τα χρυσά νομίσματα 24 καρατίων φέρουν την μορφή του βυζαντινού αυτοκράτορα Ηράκλειου, ο οποίος βασίλευσε από το 610 έως το 641. Ο θησαυρός αυτός ανακαλύφθηκε σε μία κρύπτη σβ έναν τοίχο.

    Οι αρχαιολόγοι, που μίλησαν στην κρατική τηλεόραση, δεν έχουν διαλευκάνει ακόμη τον λόγο που ο κάτοχος αυτού του θησαυρού δεν επέστρεψε ποτέ για να τον ανακτήσει.

    Η ανακάλυψη έγινε κατά τις ανασκαφές στην «Πόλη του Δαυΐδ», μίβ αρχαία τοποθεσία στην Ιερουσαλή, στο ανατολικό τμήμα της κατεχόμενης από το Ισραήλ πόλης.

    [05] Χριστούγεννα στα Βαλκάνια

    Ένα μοναδικό γιορτινό "παζλ" συνθέτουν τα ήθη και έθιμα για τον εορτασμό των Χριστουγέννων στα Βαλκάνια, όπου οι παραδόσεις "καλά κρατούν".

    Στην Κροατία ,το χριστουγεννιάτικο δέντρο στολίζεται με φρούτα, καρύδια, γλυκά, γυάλινα στολίδια και κεριά. Οι επισκέπτες θα ακούσουν διαφορετικές "εκδοχές" από τα κάλαντα, θα δοκιμάσουν πληθώρα παραδοσιακών, χριστουγεννιάτικων, φαγητών και θα αισθανθούν "μέρος" της παράδοσης. Ο εορτασμός των Χριστουγέννων αρχίζει στις 13 Δεκεμβρίου (εορτή της αγίας Λουκίας), όπου οι οικογένειες τοποθετούν σπόρους σιταριού σε ένα πιάτο με νερό. Οι σπόροι μεγαλώνουν και το βράδυ των Χριστουγέννων τους δένουν με την αποκαλούμενη "trobojnica" μια κορδέλα με κόκκινο, μπλε και άσπρο χρώμα. Η παράδοση θέλει μια γυναίκα να γυρνά στις γειτονιές και να προσφέρει σύκα, αμύγδαλα, ξηρούς καρπούς και μήλα.

    Εξάλλου, σε αρκετές περιοχές, οι οικογένειες σκορπούν άχυρα στα πατώματα των σπιτιών τους και κάτω από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, την παραμονή των Χριστουγέννων. Τα μέλη των οικογενειών κάνουν ευχές για υγεία, καλή τύχη και συχνά κάθονται πάνω στα άχυρα.

    Το "παραμύθι" των Χριστουγέννων "ζωντανεύει" και στον κήπο της οικογένειας Salaj, στην περιοχή Γκραμπόβνιτσα. Η οικογένεια κάθε χρόνο, στολίζει εκτός του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι, τον κήπο της με χιλιάδες λαμπιόνια και στολίδια με αποτέλεσμα να περιληφθεί στον κατάλογο του οργανισμού τουρισμού της περιοχής και του Οργανισμού Τουρισμού της Κροατίας, ως ελκυστικός προορισμός για τους επισκέπτες από άλλες χώρες. Μάλιστα, το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό που οι φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο "φιλοξενούνται" σε αρκετές διαδικτυακές πύλες.

    Στη Ρουμανία, τα κάλαντα των Χριστουγέννων "σκορπούν" στον χειμωνιάτικο αέρα το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου και γλυκαίνουν τις καρδιές των Ρουμάνων που γιορτάζουν τα Χριστούγεννα τηρώντας τις παραδόσεις.

    Στα σοκάκια των πόλεων και των χωριών νέοι και παιδιά ψάλλουν τα κάλαντα, ενώ οι πατεράδες βάζουν κέρματα στις τσέπες των παντελονιών των παιδιών τους για να είναι το Νέο Έτος άφθονο και γενναιόδωρο μαζί τους.

    Επίσης, ανήμερα των Χριστουγέννων, το ψωμί τοποθετείται κάτω από το τραπέζι για να φέρει τύχη στην οικογένεια και σπόροι σιταριού τοποθετούνται κάτω από το τραπεζομάντιλο για να είναι καλή η σοδειά το Νέο Έτος.

    Στις 20 Δεκεμβρίου οι Ρουμάνοι γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Ιγνατίου (ουσιαστικά αυτή την ημέρα ξεκινά ο εορτασμός των Χριστουγέννων). Αυτή την ημέρα απαγορεύεται η εργασία και η μοναδική δουλειά που καλούνται, κυρίως, οι νοικοκυρές να κάνουν είναι να ετοιμάσουν το μενού του χριστουγεννιάτικου δείπνου.

    Στη Σερβία, οι πολίτες λένε "Srecan Bozic" (Καλά Χριστούγεννα) και στο γιορτινό τραπέζι τρώνε τη "cesnica" ένα ιδιαίτερο είδος ψωμιού που αποτελεί παράδοση για τα Χριστούγεννα. Κάθε μέλος της οικογένειας παίρνει ένα κομμάτι, ενώ ένα κομμάτι προορίζεται και για το σπίτι. Πρόκειται για ένα "είδος" βασιλόπιτας, καθώς μέσα στο ψωμί υπάρχει ένα νόμισμα και όποιος το βρει, θεωρείται καλότυχος για τη νέα χρονιά.

    Το ιδανικό, εορταστικό περιβάλλον στη Σερβία, το "συνθέτει" και το κόψιμο του δέντρου (συνήθως βαλανιδιά) την παραμονή των Χριστουγέννων. 'Ένα μεγάλο κομμάτι από το δέντρο συνήθως ρίχνεται στο τζάκι του σπιτιού για καλή τύχη. Εξάλλου, ένα πάκο από άχυρα σκορπίζεται στο πάτωμα του σπιτιού, ενώ το γιορτινό τραπέζι "χαρακτηρίζεται" από ποικιλία φαγητών.

    Ανήμερα των Χριστουγέννων, ο εορτασμός "μεταφέρεται" στις εκκλησίες όπου οι καμπάνες χτυπούν και καλούν τους πολίτες να γιορτάσουν τη Γέννηση του Θεανθρώπου. Ιδιαίτερη σημασία έχει - κατά την παράδοση - ο πρώτος επισκέπτης του σπιτιού, καθώς πρέπει να θεωρείται καλότυχος για να φέρει στην οικογένεια γούρι για το Νέο Έτος. Μάλιστα, οι περισσότεροι για να είναι σίγουροι ότι θα έχουν καλή τύχη το Νέο Έτος, επιλέγουν τον πρώτο επισκέπτη.

    Στη Βουλγαρία, κάθε χρόνο στις 24 Δεκεμβρίου, όλα τα μέλη της οικογένειας συγκεντρώνονται από νωρίς για να ετοιμάσουν το γιορτινό τραπέζι. Η παράδοση θέλει αυτό το ψωμί να το έχει ετοιμάσει μια ανύπαντρη ή πρόσφατα παντρεμένη κοπέλα. Το ψωμί είναι διακοσμημένο με στοιχεία που συμβολίζουν τα οικόσιτα ζώα και τον αγρό. Μέσα σε αυτό τοποθετείται ένα τυχερό νόμισμα.

    Η ίδια κοπέλα παρασκευάζει στρογγυλά τσουρέκια για τους μικρούς που ψάλλουν τα κάλαντα. Πριν από το γιορτινό τραπέζι, η νοικοκυρά του σπιτιού θυμιατίζει όλα τα δωμάτια, τον κήπο και τον αχερώνα - όπου αυτός υπάρχει - προκειμένου να ξορκίσει τα κακά πνεύματα.

    Τίποτα δεν δανείζεται αυτή την ημέρα προκειμένου τα πλούτη της οικογένειας να παραμείνουν σε αυτή κατά τη διάρκεια του έτους. 'Ένα ξεχωριστό στοιχείο είναι η τελετή "koleduvane": Μεταμφιεσμένοι και ψάλλοντας τα κάλαντα, νεαρά αγόρια που συμμετέχουν στην τελετή, περιφέρονται από σπίτι σε σπίτι για να ευχηθούν ευημερία, καλή τύχη και υγεία. Στη συνέχεια έρχονται άλλοι νεαροί που έχοντας βέργες κρανιάς, στολισμένες με κορδέλες, καλαμπόκι και φρούτα, χτυπούν απαλά τους ανθρώπους στους ώμους και τους εύχονται υγεία, μακροζωία και επιτυχία.

    Την έναρξη των εορτασμών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σηματοδοτεί η ημέρα του Αγίου Ιγνατίου που εορτάζεται στις 22 Δεκεμβρίου.

    Με μακρά παράδοση, πληθώρα εθίμων "κομμάτι" της κοινής ευρωπαϊκής κληρονομιάς και στη Σλοβενία "πρωταγωνιστούν" τα κάλαντα και το στόλισμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Βέβαια, το ψωμί που "κοσμεί" το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, "κουβαλά" και αυτό το δικό του "βάρος" καθώς, σύμφωνα με την παράδοση, θα φέρει στους ανθρώπους και τα οικόσιτα ζώα, υγεία, δύναμη και ενέργεια. Οι "καλαντάρηδες", εξάλλου, θα φέρουν και αυτοί σε κάθε σπίτι ευχές για υγεία, τύχη και ευλογία. Στη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σε κάθε σπίτι, οι νοικοκυρές θυμιατίζουν για να διώξουν μακριά τα κακά πνεύματα.

    Την παραμονή των Χριστουγέννων, οι οικογένειες συγκεντρώνονται στο σπίτι και τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας μοιράζουν στα παιδιά γλυκά και φρούτα.

    [06] Πολιτική κρίση στο Βέλγιο

    Ο βασιλέας του Βελγίου Αλβέρτος Ββ ανέθεσε στον πρώην πρωθυπουργό Βίλφριντ Μάρτενς «διερευνητική» αποστολή για τον σχηματισμό μίας νέας κυβέρνησης, την ώρα που η χώρα βυθίζεται σε πολιτική κρίση έπειτα από την αποχώρηση του Ύβ Λετέρμ.

    «Ο βασιλέας δέχθηκε σήμερα σε ακρόαση στο Μέγαρο Λέκεν τον κο Βίλφριντ Μάρτενς. Ο βασιλεύς του ανέθεσε διερευνητική αποστολή προκειμένου να βρεθεί το ταχύτερο μία λύση στην παρούσα πολιτική κρίση. Ο Μάρτενς αποδέχθηκε την αποστολή», τονίζεται στο σύντομο ανακοινωθέν.

    Ο 72χρονος Μάρτενς, φλαμανδός χριστιανοδημοκράτης, είχε θητεύσει στην πρωθυπουργία με αρκετές ενδιάμεσες διακοπές στο διάστημα 1979-92.

    Σύμφωνα με την πολιτική ορολογία στο Βέλγιο, ο «διερευνητής», κατά βάσην μία σημαντική προσωπικότητα, επιφορτίζεται με τις διαβουλεύσεις με διάφορους πολιτικούς παράγοντες για να διευκρινισθούν οι δυνατότητες μίας κυβερνητικής συνεργασίας.

    Σε περίπτωση που το έδαφος θεωρηθεί κάρπιμο και διαφαίνεται μία πολιτική συμφωνία, ο βασιλέας αναθέτει σβ έναν «σχηματιστή» να συνθέσει ένα υπουργικό συμβούλιο και να καθορίσει ένα κυβερνητικό πρόγραμμα.

    "Η χαριστική βολή"

    Εννέα συναπτοί μήνες κύλησαν, μέχρι να αναλάβει τα καθήκοντά της η υπό τον κ. Ιβ Λετέρμ κυβέρνηση. Οι διεργασίες σχηματισμού κυβέρνησης στο Βέλγιο κατά μακρά πολιτική παράδοση εκεί, διαρκούν. Η κυβέρνησή του Φλαμανδού Χριστιανοδημοκράτη πολιτικού, 48 ετών, "πήρε ανάσα" χειριζόμενη κατά την κοινή γνώμη ικανοποιητικά το πρόβλημα από τη χρηματο-πιστωτική κρίση για τις βελγικές τράπεζες. Προηγήθηκε, όμως, αυτής ακριβώς της "περιόδου χάριτος" μία περίοδος πολιτικής έντασης στις Βρυξέλλες, ενώ πλήθαιναν διαρκώς στο πολιτικό προσκήνιο τα αυτονομιστικά αιτήματα των Φλαμανδών στο βορρά της βελγικής επικράτειας.

    Μία από τις τράπεζες της χώρας, η "Fortis" συγκεκριμένα, που επειγόντως κατέστη αναγκαίο στη σκιά της κρίσης να εξαγοραστεί, απετέλεσε για την κυβέρνηση του κ. Λετέρμ τη "χαριστική βολή", όπως σχολίασαν την Παρασκευή πολιτικοί παρατηρητές, πολύ λίγο αφότου ο ανώτατος δικαστής του Βελγίου με "λεπτομερές υπόμνημα" αναφέρθηκε σε "συγκλίνουσες ενδείξεις άσκησης κυβερνητικών πιέσεων, πριν να εκδοθεί η πρώτη δικαστική απόφαση" που αφορούσε την εν λόγω τράπεζα.

    Η γαλλόφωνη εφημερίδα των Βρυξελλών "Λε Σουάρ (Εσπερινή)" τιτλοφόρησε με επιθετικότητα, το Σαββατοκύριακο, αναφερομένη στην παραίτηση της κυβέρνησης Λετέρμ: "Ο επόμενος! Και γρήγορα!"


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 23 December 2008 - 7:30:52 UTC