Visit the Greek-American Folklore Society (GAFS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-07-08

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Προέχει η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής"
  • [02] ΚΚΕ: Οχι στη Διακομματική
  • [03] "Πρώτα Εξεταστική"
  • [04] Πτώση της θερμοκρασίας από αύριο

  • [01] "Προέχει η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής"

    "Με την υπόθεση της Siemens, η οποία συγκλονίζει τη χώρα, ξεχείλισε το ποτήρι και ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα", δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μετά την πολύωρη και ευρεία σύσκεψη που έγινε υπό την προεδρία του στη Χαριλάου Τρικούπη.

    Ο κ. Παπανδρέου επιτέθηκε και πάλι στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε ότι μπροστά σε αυτό το μεγάλο ζήτημα αποδεικνύεται "ανίκανη και άβουλη", ενώ υπενθύμισε και τις προτάσεις του στον κ. Καραμανλή για "από κοινού ξεκαθάρισμα της δημόσιας ζωής με όποιο κόστος στα κόμματά μας", κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι έχει επιλέξει τη σιωπή και να είναι μέρος του προβλήματος.

    Αντιπαραβάλλοντας τη στάση του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι ο ίδιος και το Κίνημα είναι αποφασισμένοι να συγκρουσθούν με αντιλήψεις και προοπτικές που υπονομεύουν τα συμφέροντα του λαού και τελικά και τα συμφέροντα του έθνους.

    Ο κ. Παπανδρέου υπενθύμισε τις προτάσεις που έκανε προς την κυβέρνηση και τον κ. Καραμανλή, και στις οποίες ο Πρωθυπουργός απάντησε αρνητικά.

    Αναφερόμενος στην πρόταση του κ. Καραμανλή για τη σύσταση διακομματικής επιτροπής τον Οκτώβριο, τόνισε ότι "Ο πρωθυπουργός αρνείται και πάλι να απαντήσει στο σκάνδαλο της Siemens και ελπίζει ότι με αυτό τον τρόπο θα κερδίσει χρόνο" και τον κατηγόρησε ότι "ακολουθεί τακτική κωλυσιεργίας".

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά την άμεση σύγκληση της ολομέλειας της Βουλής, προκειμένου να αποφασίσει τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, ως αναγκαίο και πρώτο βήμα. Η σύγκληση της Βουλής και η σύσταση εξεταστικής επιτροπής ζητείται να γίνει τώρα και όχι τον Οκτώβριο. Για το θέμα αυτό τις επόμενες ημέρες αναμένεται η αποστολή επιστολής από τον κ. Παπανδρέου στον κ. Σιούφα. Επίσης, ο κ. Παπανδρέου θα στείλει και δεύτερη επιστολή που θα αφορά στην πρόταση του κ. Καραμανλή για τη σύσταση διακομματικής επιτροπής.

    Όπως τόνισε ο κ. Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ ζητά τώρα την άμεση ενεργοποίηση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, καθώς και την προώθηση ρυθμίσεων για θέματα όπως η χρηματοδότηση των κομμάτων και τα θέματα διαφάνειας, αξιοκρατίας, διακυβέρνησης και λειτουργίας του πολιτικού συστήματος. "Και αυτό τώρα και όχι τον Οκτώβριο", ανέφερε.

    Το ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, δεν πρόκειται να δώσει κανένα άλλοθι στην κυβέρνηση, η οποία αποσιωπά τις βαριές της πολιτικές ευθύνες στην υπόθεση της Siemens.

    Για την ίδια την εταιρία, ο κ. Παπανδρέου εξειδίκευσε τις προτάσεις του της προηγούμενης εβδομάδας και ζητεί από την κυβέρνηση την επανεξέταση όλων των εν ενεργεία συμβάσεων της Siemens στη χώρα, να τις καταγγείλει όπου χρειάζεται, να τις επαναδιαπραγματευτεί όπου υπάρχει πρόβλημα και να αποκλειστεί από προμήθειες του δημοσίου, όσο δεν ξεκαθαρίζεται το σκάνδαλο και η ίδια δεν δίνει στοιχεία.

    Επίσης, ο κ. Παπανδρέου ζήτησε και πάλι την ενεργοποίηση της επιτροπής Ζορμπά για το "μαύρο χρήμα" και των αρμόδιων υπουργείων Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, όπως και τις υπηρεσίες ειδικών ελέγχων και των αρμοδίων φορολογικών αρχών του υπουργείου Οικονομικών.

    Ο κ. Παπανδρέου τόνισε, επίσης, ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει τις ευθύνες της αποπροσανατολίζοντας, αλλά δεν πρόκειται να ξεφύγει.

    Στη σύσκεψη, στην οποία προήδρευσε ο κ. Παπανδρέου, πήραν μέρος οι δύο κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, Ευάγγελος Βενιζέλος και Χρήστος Παπουτσής, (ο τρίτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Θόδωρος Πάγκαλος απουσιάζει στο εξωτερικό), ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο γραμματέας του εθνικού συμβουλίου Γιάννης Ραγκούσης, ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Δημήτρης Ρέππας, ο αρμόδιος του πολιτικού συμβουλίου για θέματα δικαιοσύνης Ντίνος Ρόβλιας, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου Νίκος Αθανασάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου Γιώργος Παπακωνσταντίνου, η διευθύντρια της κοινοβουλευτικής ομάδας Ρεγγίνα Βάρτζελη, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ως αρμόδιος για τις προτάσεις για τον εκσυγχρονισμό του πολιτικού συστήματος και ο συντονιστής των πολιτικών εκπροσώπων Χάρης Καστανίδης.

    Απάντηση Θ. Ρουσόπουλου

    «Για μια ακόμη φορά ο κ. Παπανδρέου προτείνει, με εικοσιτετράωρη καθυστέρηση, όσα έχει ήδη ανακοινώσει η Κυβέρνηση» επισημαίνει σε δήλωσή του ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος, απαντώντας στις δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιώργου Παπανδρέου.

    «Την ίδια ώρα που ζητά διάλογο για τα θέματα της διαφάνειας, αρνείται να συμμετάσχει στη διακομματική επιτροπή που πρότεινε ο Πρωθυπουργός, όπως ακριβώς αρνήθηκε να συμμετάσχει και στην αναθεώρηση του Συντάγματος» συμπληρώνει στην δήλωσή του ο κ. Ρουσόπουλος.

    [02] ΚΚΕ: Οχι στη Διακομματική

    Το ΚΚΕ ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν συμφωνεί και δεν θα συμμετάσχει στην Διακομματική Επιτροπή που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός γιατί όπως τονίζει "δεν έχει να προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό στην αντιμετώπιση του "μαύρου" πολιτικού χρήματος".

    Το πρόβλημα, σύμφωνα με το ΚΚΕ, "βρίσκεται στην ίδια τη σύμφυση του κράτους με τα μονοπώλια και τα κόμματα εξουσίας. Αυτή είναι η πραγματικότητα στο σύστημα στο οποίο ζούμε. Πάνω σε αυτό το έδαφος υπάρχει και αναπτύσσεται η διαπλοκή, η οποία δεν περιορίζεται μόνον στα οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά εκφράζεται με πολλούς τρόπους και κυρίως με την ποικιλόμορφη στήριξη στα κόμματα που με την πολιτική τους στηρίζουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου".

    Το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι τόσο οι προτάσεις της κυβέρνησης της ΝΔ, όσο και οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ μόνο στα λόγια χτυπούν τη διαπλοκή. Στην πράξη θα παρακάμπτονται. Είναι επομένως χωρίς ουσία. Ταυτόχρονα όμως με πρόσχημα τη "διαφάνεια" και τον έλεγχο των δαπανών επιχειρείται μια απαράδεκτη παρέμβαση στην εσωτερική λειτουργία των κομμάτων.

    Το ΚΚΕ, τονίζεται στην ανακοίνωση δεν "μοιράζει" δουλειές σε επιχειρήσεις, δεν έχει σχέση με κρατικά συμβόλαια. Η γενικότερη πολιτική του και το πρόγραμμα που έχει κοινοποιήσει στο λαό στρέφεται ανοιχτά και απερίφραστα κατά της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας και του κέρδους.

    Το ΚΚΕ αντλεί τα οικονομικά του από τις συνδρομές των μελών, των φίλων και των οπαδών του και από την οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων. Τα οικονομικά του Κόμματος ελέγχονται από εκλεγμένα από το Συνέδριό του όργανα.

    Οποιαδήποτε προσπάθεια παρεμπόδισης αυτής της δραστηριότητας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

    Το ΚΚΕ τονίζει ακόμη ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί την ονομαστικοποίηση των συνδρομών των μελών, των φίλων και των οπαδών, προσθέτοντας ότι "δεν ξεχνούμε ότι χιλιάδες αγωνιστές διώχθηκαν στο παρελθόν για αυτόν το λόγο. Σήμερα, τυπικά μεν τέτοιες διώξεις δεν υπάρχουν, στην πράξη όμως όλη την τελευταία δεκαπενταετία και στη χώρα μας και στην ΕΕ οικοδομούνται νέοι κατασταλτικοί μηχανισμοί για την αντιμετώπιση του εργατικού και λαϊκού κινήματος, για το χτύπημα ακόμα και της ιδεολογίας που είναι αντικαπιταλιστική, κατά της ριζοσπαστικοποίησης της σκέψης.

    Επομένως, οι προτάσεις και των δυο κομμάτων, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, στην ουσία μεν είναι ανέξοδες, όσον αφορά τη διαπλοκή, αλλά και αντιδραστικές, αντιδημοκρατικές όσον αφορά τη λειτουργία των κομμάτων".

    Συνάντηση της Αλ. Παπαρήγα με το Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων

    Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα μετά τη σημερινή συνάντησή της με το Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων δήλωσε ότι το κόμμα της συμμερίζεται τη διαμαρτυρία των αρχαιολόγων και τους συμπαραστέκεται ενόψει του νομοσχεδίου που θα έρθει στη Βουλή και που στην ουσία περνάει μια μορφή ιδιωτικοποίησης στο νέο μουσείο το οποίο αποδεσμεύεται από την Ακρόπολη. Ο τίτλος νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου είναι απατηλός, σύμφωνα με τη Γραμματέα του ΚΚΕ.

    Η κ. Παπαρήγα πρόσθεσε ότι γενικότερα ο τομέας των ανασκαφών και των αρχαιολογικών μνημείων κινδυνεύει κυριολεκτικά από την πιο ακραία ιδιωτικοποίηση επειδή δυστυχώς και στην Ελλάδα θεωρείται ο αρχαιολογικός θησαυρός μέσο πλουτισμού, μέσο τουρισμού και αυτό είναι απαράδεκτο.

    [03] "Πρώτα Εξεταστική"

    «Διακομματική Επιτροπή, μετά τρεις μήνες, για τον Αόριστο Μέλλοντα της χρηματοδότησης των κομμάτων μπορεί να έχει νόημα μόνο ως συνέχεια Εξεταστικής Επιτροπής, εδώ και τώρα, για τον Ενεστώτα και τον Παρατατικό των παρανόμων χρηματοδοτήσεων από επιχειρήσεις σε κόμματα και πρόσωπα, που έχουν ασκήσει κυβερνητική εξουσία», τονίζει ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλ. Αλαβάνος σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής σχετικά με την πρόταση του πρωθυπουργού για Διακομματική Επιτροπή για τη χρηματοδότηση των κομμάτων.

    Χωρίς αυτή τη σύνδεση, υπογραμμίζει ο κ. Αλαβάνος, η κοινοβουλευτική ενέργεια που προτείνει ο πρωθυπουργός αποτελεί, δυστυχώς, υπεκφυγή, συγκάλυψη και κοροϊδία.

    Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς επαναλαμβάνει το αίτημά της για την κατεπείγουσα σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο SIEMENS στα πλαίσια της επιτάχυνσης και ουσιαστικοποίησης των δικαστικών, οικονομικών και άλλων ελέγχων, επισημαίνει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: "μετά από αυτά και μόνον τότε μια Διακομματική Επιτροπή για τη χρηματοδότηση των κομμάτων μπορεί να λειτουργήσει και να παρουσιαστεί στους πολίτες ως μια ειλικρινής και αξιόπιστη πρωτοβουλία της Βουλής".

    Συνάντηση Τσίπρα με εργαζόμενους σε RILKEN και HENKEL

    «Τις παραδοσιακές μορφές εργοδοτικής αυθαιρεσίας» ακολουθεί η γερμανική πολυεθνική HENKEL RILKEN, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση που είχε με το Σωματείο Εργαζομένων στις εταιρείες RILKEN και HENKEL.

    «Απολύσεις, απειλές, παραβίαση της ελληνικής και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για την υγιεινή και την ασφάλεια, παραβίαση των στοιχειωδών κατακτήσεων του εργατικού κινήματος, του οκταώρου, του πενθημέρου, των αδειών είναι η κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι, όχι μονάχα σ΄ αυτή την πολυεθνική εταιρεία, αλλά στη μεγάλη πλειοψηφία του ιδιωτικού τομέα στη χώρα μας», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

    «Υπό την απειλή της ανεργίας και της απόλυσης απειλούνται στοιχειώδη δικαιώματα και κατακτήσεις και οι εργαζόμενοι βιώνουν έναν μεσαίωνα που μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και χειρότερος» τόνισε ο πρόσεδρος του ΣΥΝ και κάλεσε την κυβέρνηση, το Υπουργείο Εργασίας και την Επιθεώρηση Εργασίας να αναλάβει δράση, αλλά και «το συνδικαλιστικό κίνημα και τη ΓΣΕΕ να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων».

    Ο κ. Τσίπρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το σκάνδαλο της Siemens, τόνισε: «Φαίνεται ότι η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός μας περνάνε για ιθαγενείς και μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Στέλνουν το ΣΔΟΕ στα επίσημα ταμεία της Siemens. Τι περιμένουν ότι θα βρουν εκεί; Καταγράφεται ποτέ το μαύρο πολιτικό χρήμα στα επίσημα λογιστικά βιβλία; Αν θέλουν να στείλουν κάπου το ΣΔΟΕ ας το στείλουν στα κομματικά ταμεία της Ρηγίλλης και της Χαρ. Τρικούπη. Και, αντί να προτείνουν, διακομματικές επιτροπές της πλάκας, ας προχωρήσουν επιτέλους στη σύσταση εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής».

    Συνεδρίαση Πολιτικής Γραμματείας

    Η Πολιτική Γραμματεία του Συνασπισμού αποφάσισε κατά τη σημερινή συνεδρίασή της >, ενώ >.

    Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΠΓ η επιτροπή Πολιτικής Τεκμηρίωσης κατέθεσε τα αποτελέσματα του πρώτου κύκλου εργασιών της αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις, τις ενδεχόμενες συνέπειες από την υπόθεση της Siemens, τις εκτιμήσεις για το επόμενο διάστημα και τα ενδεχόμενα εκλογικά σενάρια. Όσον αφορά την υλοποίηση των αποφάσεων της τελευταίας ΚΠΕ αποφασίστηκε να απασχολήσει η διαδικασία για το πρόγραμμα και τις αλλαγές στα ΜΜΕ του κόμματος, την επόμενη συνεδρίαση με βάση τις σχετικές εισηγήσεις.

    [04] Πτώση της θερμοκρασίας από αύριο

    Στους 41 βαθμούς Κελσίου έφτασε σήμερα ο υδράργυρος. Πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί από το βράδυ στα Δυτικά και Βόρεια, ενώ από την Τετάρτη αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα.

    Στα τέσσερα ΚΕΠ αρμοδιότητας της Υπερνομαρχίας Αθηνών-Πειραιά, λόγω του καύσωνα, οι κλιματιζόμενες αίθουσές τους παρέμειναν, σήμερα, ανοιχτές για την ανακούφιση των πολιτών και ιδίως των ευπαθών ομάδων από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, μετά από απόφαση της Υπερνομάρχη Αθηνών-Πειραιώς κ. Ντίνας Μπέη.

    Το κεντρικό κτίριο της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα (οδός Ηρώων Πολυτεχνείου 78), που διαθέτει κλιματιζόμενους χώρους, θα παραμείνει ανοιχτό για τη φιλοξενία πολιτών, σήμερα και αύριο, έως τις 22.00.

    Στη Θεσσαλονίκη, οι πολίτες που υποφέρουν από τη ζέστη μπορούν να σπεύδουν στα κλιματιζόμενα γραφεία της ΕΥΑΘ επί της Οδού Εγνατίας 127. Η εταιρία ανακοίνωσε ότι τα γραφεία της θα παραμείνουν ανοιχτά την Τρίτη και την Τετάρτη, από τις 7 το πρωί, έως τις 9 το βράδυ.

    Οδηγίες προστασίας των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες

    Στο πλαίσιο εμφάνισης υψηλών θερμοκρασιών το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έθεσε σε κατάσταση ετοιμότητας το Ε.Κ.ΕΠ.Υ. και εφήρμοσε το επιχειρησιακό Σχέδιο "ΠΕΡΣΕΑΣ" σε όλα τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα και τις Μονάδες Πρόνοιας της χώρας.

    Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε οδηγίες προστασίας των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες. Ειδικότερα αναφέρει:

  • Αποφύγετε την ηλιοθεραπεία. Παραμείνετε σε σκιερά και δροσερά μέρη αποφεύγοντας τους χώρους όπου επικρατεί συνωστισμός.

  • Αποφύγετε τη βαριά σωματική εργασία, ιδιαίτερα μάλιστα σε χώρους με υψηλή θερμοκρασία, άπνοια και μεγάλη υγρασία. Αποφύγετε το βάδισμα για πολύ ώρα ή το τρέξιμο κάτω από τον ήλιο.

  • Προτιμήστε τα ελαφρά, άνετα και ανοιχτόχρωμα ρούχα από πορώδες υλικό για να διευκολύνεται ο αερισμός του σώματος και η εξάτμιση του ιδρώτα. Φορέστε καπέλο ή άλλο κάλυμμα από φυσικό υλικό, που να επιτρέπει καλό αερισμό του κεφαλιού.

  • Προτιμήστε τα ελαφρά και μικρά γεύματα, με έμφαση στα φρούτα και τα λαχανικά και περιορίστε τα λιπαρά. Πίνετε άφθονα υγρά (νερό και χυμούς φρούτων). Αν η εφίδρωση είναι έντονη, τότε συστήνεται η πρόσθετη λήψη αλατιού για να κρατηθεί το επίπεδο των υγρών στον οργανισμό. Επίσης, συνιστάται να αποφεύγονται τα οινοπνευματώδη ποτά.

  • Συνιστώνται πολλά χλιαρά ντους κατά την διάρκεια της ημέρας. Καλό θα είναι επίσης να τοποθετούνται υγρά καλύμματα στο κεφάλι και στο λαιμό, σαν προστατευτικά μέτρα.

    Επίσης, συστήνεται η χρήση μαύρων ή σκουρόχρωμων γυαλιών, που προστατεύουν τα μάτια από την έντονη αντανάκλαση του ήλιου.

  • Τα άτομα που πάσχουν από χρόνια νοσήματα (αναπνευστικά, καρδιαγγειακά, κλπ) θα πρέπει να συμβουλευτούν το θεράποντα ιατρό τους για την εφαρμογή ειδικών οδηγιών, κατά περίπτωση. Ιδιαίτερα, όσοι παίρνουν φάρμακα, πρέπει να συμβουλεύονται τον ιατρό τους, αν πρέπει να τα συνεχίσουν και σε ποια δοσολογία, επειδή μερικά έχουν την ιδιότητα να αυξάνουν την θερμοκρασία του σώματος.

  • Αποφύγετε τα πολύωρα ταξίδια με διάφορα μέσα συγκοινωνίας, κατά τη διάρκεια της υψηλής ζέστης.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 8 July 2008 - 18:30:19 UTC