Visit our archive of Documents on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Sunday, 22 December 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-06-21

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Πλήρης διερεύνηση και απόδοση ευθυνών"
  • [02] Μνημόσυνο για τον Ανδρέα Παπανδρέου
  • [03] "Ανατροπή της πολιτικής της ΕΕ"
  • [04] "Δυσπιστία και ανασφάλεια"

  • [01] "Πλήρης διερεύνηση και απόδοση ευθυνών"

    Πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης Ζίμενς από τη δικαιοσύνη, πλήρης αποκάλυψη και απόδοση ευθυνών είναι η πολιτική στάση της κυβέρνησης, ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.

    Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την υπόθεση αυτή, δήλωσε κατηγορηματικά ο πρωθυπουργός, και πρόσθεσε "δεν φοβάμαι τίποτα".

    Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις είπε ότι εκείνο που προέχει τώρα είναι η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης από τη δικαιοσύνη. Και σημείωσε ότι αυτή είναι η πάγια στάση της κυβέρνησής του. Ωστόσο, πρόσθεσε, ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει και σε σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής όταν ολοκληρωθεί το έργο της δικαιοσύνης. Η γενική εικόνα περί συγκάλυψης που υπήρχε στο παρελθόν έχει πλέον καταργηθεί, σημείωσε ο κ. Καραμανλής.

    Για τα στελέχη της αντιπολίτευσης και την εμπλοκή τους σε αυτή την υπόθεση ο κ. Καραμανλής είπε ότι και αυτό ανήκει στην αρμοδιότητα της δικαιοσύνης. Δεν είναι στις προθέσεις μου, είπε με έμφαση, να αναζητήσω κομματικά οφέλη από αυτή την υπόθεση, η δημοκρατία δεν θα ωφεληθεί από κορώνες, θα ωφεληθεί όταν όλα βγουν στο φως.

    Σε ερώτηση σχετική με τις διαγραφές στελεχών στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Καραμανλής σημείωσε ότι η δική του στάση είναι διαχρονική και δεδομένη, το τελευταίο που ενδιαφέρει τους Ελληνες πολίτες είναι εάν κάποιος χάσει την κομματική του ιδιότητα, αυτό που θέλουν οι Ελληνες πολίτες είναι να αποκαλυφθούν τα πάντα γύρω από την υπόθεση.

    Η Σύνοδος Κορυφής

    Η Ευρώπη πρέπει να παίξει ηγετικό ρόλο στην αντιμετώπιση των συνεπειών από την συνεχή άνοδο της τιμής του πετρελαίου, δήλωσε ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου που έδωσε μετά τη λήξη της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

    Οι επιπτώσεις από την άνοδο της τιμής του πετρελαίου και των τροφίμων είναι πρόβλημα που επηρεάζει όλους τους Ευρωπαίους πολίτες και κυρίως τα χαμηλά εισοδήματα και τις αναπτυσσόμενες οικονομίες, είπε ο κ. Καραμανλής και πρόσθεσε ότι η άνοδος του πετρελαίου έχει επιπτώσεις στην ανάπτυξη, στην απασχόληση, στην κοινωνική συνοχή.

    Στο Συμβούλιο Κορυφής αποφασίστηκε η κατάργηση της υποχρεωτικής αγρανάπαυσης για το 2008, το πάγωμα των εισαγωγικών δεσμών για τα σιτηρά, η αύξηση της ποσόστωσης για το γάλα, ως μέτρα που θα αντιμετωπίσουν τις αυξήσεις των αγροτικών προϊόντων. Ο κ. Καραμανλής σημείωσε ότι στο Συμβούλιο Κορυφής συμφωνήθηκε ότι απαιτούνται και νέα μέτρα. Εναπόκειται στην αρμοδιότητα των χωρών-μελών να πάρουν επιπλέον συγκεκριμένα μέτρα για την ενίσχυση των εισοδημάτων, ανέφερε ο πρωθυπουργός. Διευκρίνησε πάντως ότι τα όποια μέτρα ληφθούν θα πρέπει να καλυφθούν από πρόσθετους φόρους. Επίσης ότι τα μέτρα θα πρέπει να είναι βραχυπρόθεσμα και στοχευμένα ώστε να μην προκαλούν στρεβλώσεις στην οικονομία.

    Ο κ. Καραμανλής ερωτήθηκε και για τη διεύρυνση του 48ωρου και απάντησε ότι η θέση της ελληνικής κυβέρνησης είναι σαφής και σταθερή και ότι διαφωνεί με την προσπάθεια τροποποίησης της οδηγίας για το 48ωρο. Σημείωσε πάντως ότι και η ισχύουσα οδηγία αφήνει παράθυρο για διαπραγμάτευση του χρόνου εργασίας από τους εργοδότες και εργαζομένους. Μιλάμε όλοι για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, ανέφερε ο κ. Καραμανλής και υπογράμμισε ότι ειδικά στη σημερινή συγκυρία οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης οφείλουν να αναδεικνύουν τον κοινωνικό πυλώνα της ΕΕ. Πρέπει να στείλουμε το ξεκάθαρο μήνυμα στους πολίτες ότι το όνειρο της κοινωνικής Ευρώπης παραμένει ζωντανό, κατέληξε ο κ. Καραμανλής.

    Για το θέμα της ΠΓΔΜ

    Με τα συμπεράσματα που υιοθέτησε η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ για την ΠΓΔΜ γίνεται σαφές ότι οι σχέσεις καλής γειτονίας είναι απαραίτητες για την περαιτέρω προώθηση της υποψηφιότητάς της και διευκρινίζεται ρητά ότι οι σχέσεις αυτές συνεπάγονται την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης στο θέμα της ονομασίας, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

    Όπως τόνισε ο κ.Καραμανλής, είναι η πρώτη φορά που το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο κάνει συγκεκριμένη αναφορά στο θέμα του ονόματος και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

    Αναφερόμενος στο κεφάλαιο των συμπερασμάτων για τα Δυτικά Βαλκάνια, ο πρωθυπουργός είπε ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στέλνει ένα θετικό μήνυμα προς τις χώρες της περιοχής υπό την προϋπόθεση ότι οι χώρες αυτές θα εκπληρώσουν όλα τα προαπαιτούμενα στην πορεία προς τον εξευρωπαϊσμό τους, ενώ, όπως υπογράμμισε, στέλνεται επίσης ένα σαφές μήνυμα και προς την ΠΓΔΜ για την ευρωπαϊκή προοπτική της.

    Σύμφωνα με τον κ. Καραμανλή, ο ευρωπαϊκός δρόμος για τη γειτονική χώρα ανοίγει μόνο εφόσον αυτή αποδεχτεί και σεβαστεί στην πράξη το ευρωπαϊκό κεκτημένο που υπαγορεύει δημοκρατικές συμπεριφορές στο εσωτερικό της ΠΓΔΜ και ευρωπαϊκές συμπεριφορές στις σχέσεις της με τους γείτονές της.

    Ο πρωθυπουργός σημείωσε τέλος, ότι εφόσον η γειτονική χώρα αποδείξει με τις πράξεις της ότι πράγματι επιθυμεί να βαδίσει στον ευρωπαϊκό δρόμο, η Ελλάδα θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης. «Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες, είναι δεδομένες και είναι γνωστές σε όλους», κατέληξε ο κ. Καραμανλής αναφερόμενος στην ΠΓΔΜ.

    Δηλώσεις για μετανάστευση και τη σχέση της ΕΕ με τη Μεσόγειο

    Τη θέση της Ελλάδας, ότι λόγω της γεωγραφικής της θέσης «σηκώνει σε μεγάλο βαθμό μόνη της το τεράστιο βάρος της λαθρομετανάστευσης», διατύπωσε ο πρωθυπουργός.

    Ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο εξέτασε το θέμα της μετανάστευσης, υπό το φως των συμπερασμάτων του περασμένου Δεκεμβρίου για μια ολοκληρωμένη ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική, επαναλαμβάνοντας τη γνωστή του θέση για την ανάγκη να συνταχθούν συμφωνίες επανεισδοχής της ΕΕ με τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ή διέλευσης λαθρομεταναστών.

    Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, η Ελλάδα ζήτησε την εντατικοποίηση των προσπαθειών για να ληφθούν μέτρα που θα αποθαρρύνουν την παράνομη μετανάστευση, όπως η τιμωρία των εργοδοτών που απασχολούν παράνομους μετανάστες και ένα κοινό σύστημα δικαιωμάτων των εργαζομένων μεταναστών.

    Ανέφερε, ακόμη, ότι η χώρα μας υπογράμμισε στο Συμβούλιο τη σημασία περαιτέρω ανάπτυξης μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής διαχείρισης των συνόρων της ΕΕ, με έμφαση στα κράτη που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερη πίεση, όπως η Ελλάδα και σημείωσε:

    «Η Ελλάδα, λόγω της γεωργαφικής της θέσης σηκώνει σε μεγάλο βαθμό, μόνη της το τεράστιιο βάρος της λαθρομετανάστευσης που απαιτεί κοινή προσπάθεια και ενιαία πολιτική από πλευράς της ΕΕ, προκειμένου να δρούμε αποτελεσματικά».

    Ο κ. Καραμανλής τόνισε, επίσης, ότι η Ελλάδα θεωρεί απαραίτητη την πρόοδο για την περαιτέρω ανάπτυξη της ευρωπαϊκής υπηρεσίας εξωτερικών συνόρων, καθώς και την υλοποίηση της ελληνικής πρότασης για τη δημιουργία της ευρωπαϊκής δύναμης ακτοφυλακής για την από κοινού φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων της ΕΕ.

    Σε ό,τι αφορά τη σχέση της ΕΕ με τη Μεσόγειο, ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο εξέτασε την πρόοδο που έχει επιτελεστεί για την ανάπτυξη της πρωτοβουλίας, ενόψει και της Συνόδου Κορυφής που θα γίνει τον επόμενο μήνα στο Παρίσι. Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, η Ελλάδα έχει ήδη επεξεργαστεί και έχει προωθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα που αφορά τους θαλάσσιους διαδρόμους στην Ανατολική Μεσόγειο.

    Τέλος, σχετικά με την πρόταση που έγινε με πρωτοβουλία της Πολωνίας και της Σουηδίας για την ενίσχυση της ανατολικής διάστασης της ευρωπαϊκής πολιτικής γειτονίας, ο κ. Καραμανλής επεσήμανε το ενδιαφέρον της Ελλάδας για τις χώρες τις οποίες αφορά η ανατολική διάσταση και συμπλήρωσε ότι η χώρα μας θα πρέπει να αποφύγει επικαλύψεις και πρωτίστως να μελετήσει επισταμένα τις υπάρχουσες δυνατότητές της στο πλαίσιο των πολιτικών, που ήδη λειτουργούν, δηλαδή της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Γειτονίας.

    [02] Μνημόσυνο για τον Ανδρέα Παπανδρέου

    Μνημόσυνο για τα 12 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου θα τελεστεί στις 10 το πρωί, από το Α΄Νεκροταφείο Αθηνών.

    Τον Πειραιά επισκέφθηκε την Παρασκευή, στο πλαίσιο της εξόρμησης του ΠΑΣΟΚ σε όλη τη χώρα, ο πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με το νομάρχη και το δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μίχα και Παναγιώτη Φασούλα, αντίστοιχα, και στη συνέχεια περιόδευσε στην κεντρική αγορά της πόλης, στην οδό Τσαμαδού και συνομίλησε με καταναλωτές και εμπόρους.

    Μετά το τέλος της περιοδείας του ο κ. Παπανδρέου δήλωσε τα εξής:

    "Είμαι και θα είμαι κοντά στον πολίτη, κοντά στο λαό, κοντά στον κόσμο που σήμερα υποφέρει. Υποφέρει από την ακρίβεια, υποφέρει από την ασυδοσία των καρτέλ, που προστατεύονται από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, υποφέρει όταν βλέπει στην πολιτική ζωή του τόπου τα χρήματά του όχι μόνο να μην τα σεβόμαστε, αλλά να υπάρχει κατάχρηση, διαφθορά, ασυδοσία.

    Δεν ανέχομαι και δεν θα ανέχομαι και θα αγωνιστώ για να χτυπηθεί κάθε ένας που αυθαιρετεί, ή έχει σχέση με τα θέματα της ακρίβειας, με τα καρτέλ, ή έχει σχέση με τη διαφθορά και το μαύρο χρήμα.

    Σε αντίθεση με τον κ. Καραμανλή, εγώ θα αγωνιστώ για να καθαρίσει αυτός ο τόπος και επιτέλους, η πολιτική ζωή του τόπου, να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου, με την ακρίβεια, με την κοινωνική πολιτική, με την υγεία, με την παιδεία, με τις ανάγκες που έχει ο Έλληνας πολίτης.

    Αυτή είναι και η βούλησή μου και υπόσχεση. Είμαι αποφασισμένος να το κάνω και θα το κάνω. Βεβαίως, μαζί με όλους τους πολίτες, με τη στήριξή τους, τη βοήθειά τους που τη χρειάζομαι, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε εκείνα τα συμφέροντα που θέλουν να λεηλατούν το εισόδημα και το χρήμα του ελληνικού λαού.

    Υπόθεση Siemens-Κλήσεις για κατάθεση

    Κατάθεση στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Παναγιώτη Αθανασίου, που διενεργεί την έρευνα για την υπόθεση της Siemens, έδωσε σύμβουλος του πρώην υπουργού Μεταφορών κ. Αναστάσιου Μαντέλη. Ο μάρτυρας φέρεται να είναι ο συντάκτης ιδιόγραφου σημειώματος, με το οποίο δίνονταν οδηγίες σε ποιους λογαριασμούς πρέπει να κατατεθούν χρήματα απο τα λεγόμενα "μαύρα ταμεία" της Siemens.

    Εάν ο μάρτυρας αμφισβητήσει τη γνησιότητα του σημειώματος, ο Εισαγγελέας θα διατάξει τη διενέργεια γραφολογικής εξέτασης.

    Ο κ. Αθανασίου έχει καλέσει σε κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου και σωματοφύλακα του κ. Τσουκάτου, ο οποίος φέρεται να ήταν συνδικαιούχος ύποπτων λογαριασμών.

    Ο κ. Τσουκάτος έχει κληθεί να καταθέσει ενώπιον του κ. Αθανασίου με την ιδιότητα του υπόπτου την Τρίτη και σύμφωνα με το συνήγορό του κ. Διονύση Γκούσκο, θα παραδώσει υπόμνημα με τις θέσεις του.

    [03] "Ανατροπή της πολιτικής της ΕΕ"

    Οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής αποδείχνουν ότι ήταν καθαρός εμπαιγμός οι καλλιεργούμενες προσδοκίες ότι η ΕΕ θα πάρει μέτρα κατά της ακρίβειας, τονίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή σχετικά με τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής.

    Η ΕΕ είναι η πρώτη ένοχη για την ακρίβεια, γιατί με τις αποφάσεις της καθοδηγεί και προστατεύει την ισχυροποίηση των καπιταλιστικών μονοπωλίων και των καρτέλ. Επιβάλλει την απελευθερωμένη δράση του κεφαλαίου. Είναι συνυπεύθυνη για την αύξηση παγκοσμίως των τιμών στα καύσιμα και στα τρόφιμα, αναφέρει η ανακοίνωση.

    Το ΚΚΕ κάνει λόγο για ανατροπή της πολιτικής της ΕΕ "διαφορετικά θα συνεχιστούν οι δραματικές συνέπειες, θα επιταχυνθεί το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς, η μείωση της αγροτικής παραγωγής και ο έλεγχός της από τους μεγαλέμπορους και βιομήχανους. Βαρύτατες ευθύνες έχουν και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ που υποστήριξαν και στηρίζουν τη νέα ΚΑΠ".

    Η ακρίβεια και η φτώχεια δεν αντιμετωπίζεται με μέτρα ελεημοσύνης υπέρ των εξαθλιωμένων, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση και καλείται η εργατική τάξη σε "ανυπακοή και απειθαρχία στην ΕΕ".

    Στο ΚΕΘΕΑ η Αλέκα Παπαρήγα

    Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα επισκεφθεί την Δευτέρα 23 Ιουνίου τα κεντρικά γραφεία του ΚΕΘΕΑ (Σορβόλου 24, Μετς). Στις 10:00 π.μ. η Αλέκα Παπαρήγα θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους και στις 11:00 π.μ. με τη διοίκηση και τα επιστημονική στελέχη του κέντρου.

    Επίσης την Πέμπτη 26 Ιουνίου και ώρα 10:00 π.μ., η Αλέκα Παπαρήγα θα επισκεφθεί το κλειστό πρόγραμμα της θεραπευτικής κοινότητα «ΝΟΣΤΟΣ» στη Σαλαμίνα.

    [04] "Δυσπιστία και ανασφάλεια"

    Απόσπασμα από την παρέμβαση του Προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα, στη σημερινή συνεδρίαση των Προέδρων των Κομμάτων του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο Παρίσι.

    «Σταθερή επιδίωξη της Ευρωπαϊκής Αριστεράς είναι η οικοδόμηση μιας ενωμένης, ειρηνικής, δημοκρατικής, κοινωνικής και οικολογικής Ευρώπης, ανεξάρτητης από τις Η.Π.Α.Η οικοδόμηση αυτής της Ευρώπης περνάει μέσα από τη σύγκρουση με τον νεοφιλελευθερισμό. Και μάλιστα, τη διεθνοποιημένη σύγκρουση με τη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση και την κυριαρχία των ΗΠΑ, τόνισε ο κ.Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση των Προέδρων των Κομμάτων της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, που συνεχίζεται και σήμερα στο Παρίσι.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΝ μίλησε για "διεθνοποίηση των δημοκρατικών θεσμών και αξιών και υπεράσπιση της ευρωπαϊκής ενοποίησης, αλλά με όρους δημοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης. Γι' αυτό και είμαστε εναντίον της Ευρωσυνθήκης. Γιατί υπηρετεί μία Ευρώπη νεοφιλελεύθερη, στρατιωτικοποιημένη και αντιδημοκρατική, που θα επεξεργάζεται επιθετική και αντικοινωνική πολιτική και θα την επιβάλλει στα μέλη της, χωρίς οι κυβερνήσεις να επωμίζονται το ανάλογο πολιτικό κόστος".

    Επιμένουν να προσπαθούν να εμφανίσουν τους ψηφοφόρους του ΟΧΙ (σήμερα τους Ιρλανδούς, χθες τους Γάλλους και τους Ολλανδούς) ως ξενοφοβικούς και συντηρητικούς, τόνισε ο κ.Τσίπρας. "Αποσιωπούν, όμως, το γεγονός ότι τα μόνα σημάδια κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής που βλέπει ο κόσμος είναι η ανεξέλεγκτη Ευρωπαϊκή Τράπεζα, η οδηγία Μπολκενστάιν, το 65ωρο. Και πολύ λογικά οι πολίτες προτιμούν να διαπραγματεύονται αυτά τα θέματα σε εθνικό επίπεδο, όπου έχει την, έστω και περιορισμένη, δυνατότητα δημοκρατικού ελέγχου".

    Η σημερινή Ευρώπη, ανέφερε, προκαλεί δυσπιστία και ανασφάλεια. Για τους πολίτες και τον κόσμο της εργασίας το όνομα της Ευρώπη συνδέεται σήμερα με θυσίες και λιτότητα χωρίς τελειωμό, την ίδια στιγμή που συγκεκριμένες μειοψηφίες συνεχίζουν να συσσωρεύουν μονόπλευρα οφέλη χωρίς τελειωμό.Άρα λοιπόν, το πολιτικό μας καθήκον είναι να μετατρέψουμε τη δυσαρέσκεια σε ένα νέο επιθετικό διεκδικητικό πλαίσιο για μια Ευρώπη κοινωνική και δημοκρατική.

    Η ακρίβεια των προϊόντων διατροφής, τόνισε ο κ.Τσίπρας, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο επίπεδο, ενώ ποτέ άλλοτε στην Ευρώπη, από τη δεκαετία του 70 και μετά, η κατανομή εισοδήματος μεταξύ εργασίας και κεφαλαίου δεν ήταν τόσο πολωμένη και άνιση όσο σήμερα. Ποτέ άλλοτε το δικαίωμα στη μόνιμη εργασία δεν είχε αποσταθεροποιηθεί τόσο πολύ με τις πολιτικές ευελιξίας και μερικής απασχόλησης. Ποτέ άλλοτε δεν έχουν απαξιωθεί τόσο πολύ οι εθνικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

    Οφείλουμε να αναλάβουμε δράση, να συμβάλλουμε στην επαναδραστηριοποίηση των κοινωνικών κινημάτων. Να πρωτοστατήσουμε στην καμπάνια κατά της ακρίβειας, υπέρ της φορολογίας των κερδών, της κοινωνικής πολιτικής, κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΝ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 21 June 2008 - 4:30:18 UTC