Visit the Macedonia Homepage (by Nikolaos Martis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-06-19

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ευρωπαϊκή ασπίδα κατά της ακρίβειας
  • [02] ΠΑΣΟΚ: Στόχος η προστασία του εισοδήματος
  • [03] "Πολιτική ρήξης"

  • [01] Ευρωπαϊκή ασπίδα κατά της ακρίβειας

    Η άνοδος των τιμών του πετρελαίου και του πληθωρισμού, αλλά και η λήψη μέτρων κατά της ακρίβειας θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνόδου κορυφής των 27 ηγετών της ΕΕ, στις Βρυξέλλες σήμερα και αύριο, στην οποία θα συμμετάσχει ο κ. Κ.Καραμανλής.

    Η σύνοδος κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης οφείλει να δώσει απαντήσεις στις ανησυχίες των νοικοκυριών, που προέρχονται από αιτίες όπως η εκτόξευση της τιμής του πετρελαίου, και να δείξει ότι το ιρλανδικό "όχι" δεν σημαίνει το τέλος της Ευρώπης, δήλωσε χθες ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

    "Το 'όχι' της Ιρλανδίας στη Συνθήκη της Λισαβόνας δεν πρέπει να σημαίνει ότι η Ευρώπη πρέπει να μπει στην καταπακτή. Θα αφιερώσουμε τη σύνοδο των Βρυξελλών σε άλλες ανησυχίες, κυρίως την άνοδο των τιμών των ειδών διατροφής και των καυσίμων που επιβαρύνουν τους οικιακούς προϋπολογισμούς καθώς και τις οικονομικές δραστηριότητες. Εχουμε μια ημερήσια διάταξη που πρέπει να απαντήσει στις προσδοκίες των πολιτών. Θα δούμε τι μπορούμε και τι οφείλουμε να κάνουμε", είπε.

    Ο πρόεδρος της Επιτροπής έκανε λόγο για ένα "πακέτο επειγόντων μέτρων" που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους πολίτες να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές δυσκολίες" και αναφέρθηκε "στη δυνατότητα χορήγησης βραχυπρόθεσμης βοήθειας και κρατικής βοήθειας μικρής κλίμακας".

    "Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος (στην Ιρλανδία) δεν πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία για να αποφύγουμε τη δράση. Πρέπει να αποφύγουμε την παθητικότητα, να εντοπίσουμε τι δεν πάει καλά, αλλά δεν πρέπει να απομακρυνθούμε από τις δεσμεύσεις μας. Το πρόβλημα είναι σοβαρό, αλλά η κρίση δεν θα επιλυθεί με απαισιοδοξία", είπε.

    Συλλαλητήρια σε Βρυξέλλες και Αθήνα

    Κορυφώνονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι αντιδράσεις κατά της ακρίβειας με συλλαλητήρια που διοργανώνουν τα ευρωπαϊκά συνδικάτα.

    Μία μέρα πριν τη Σύνοδο των ηγετών της ΕΕ, η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα περικυκλώθηκε από εκατοντάδες νταλίκες, τρακτέρ και ταξί, καθώς και από αγρότες και κτηνοτρόφους, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για την αύξηση της τιμής του πετρελαίου και την αύξηση των τιμών των πρώτων υλών. Αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν με συρματοπλέγματα τους δρόμους γύρω από τα κτήρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Συμβουλίου της ΕΕ, εμποδίζοντας τις νταλίκες και τα τρακτέρ να περάσουν.

    Σύμφωνα με τον Βελγικό Τύπο, οδηγοί φορτηγών από το Βέλγιο και τις γειτονικές χώρες, καθώς επίσης, βέλγοι γαλακτοπαραγωγοί και κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται διότι η τιμή της βενζίνης μέσα σε ένα χρόνο, αυξήθηκε κατά 20%, με συνέπεια τη μείωση των εισοδημάτων τους. Ειδικότερα, οι γαλακτοπαραγωγοί ζητούν περισσότερη διαφάνεια στους μεσάζοντες που πωλούν το γάλα τους, λέγοντας ότι οι ίδιοι πωλούν το γάλα σε πολύ χαμηλότερη τιμή σε σχέση με αυτή που φτάνει στον καταναλωτή. Ταυτόχρονα, γεωργοί και κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για την αύξηση των τιμών των πρώτων υλών.

    Συλλαλητήρια διαμαρτυρίας για την ακρίβεια οργανώνουν σήμερα το απόγευμα στις 19:30 στο Σύνταγμα η ΓΣΕΕ με την ΑΔΕΔΥ και στις 19:00 το ΠΑΜΕ στην πλατεία Ομονοίας. Παρούσα θα είναι και η ΠΑΣΕΓΕΣ.

    Δηλώσεις Αντώναρου για την ακρίβεια

    Το θέμα της οικονομικής κατάστασης απασχολεί όλες τις χώρες της Ευρώπης, στον ίδιο βαθμό, σημείωσε, ερωτηθείς σχετικά, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Αντώναρος.

    "Η σημερινή κυβέρνηση, με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, αντιμετωπίζει αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες πρέπει να βρουν κοινή γραμμή", είπε και υπενθύμισε την πρόσφατη επιστολή του κ. Καραμανλή προς τον κ. Μπαρόζο.

    Με αφορμή άλλη ερώτηση, αναφέρθηκε στο πλέγμα των 41 μέτρων της κυβέρνησης τα οποία, όπως είπε, εφαρμόζονται σταδιακά και ανέφερε ότι θα αποδώσουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

    "Χρειάζεται και ευρωπαϊκή συνεργασία προκειμένου θέματα, που βρίσκονται στην καρδιά του προβλήματος και έχουν τη ρίζα τους εκτός συνόρων, να αντιμετωπιστούν από κοινού από τους ευρωπαίους εταίρους", συμπλήρωσε.

    Εν τω μεταξύ, τη σύσταση Υπηρεσίας Εποπτείας της αγοράς, το ταχύτερο δυνατόν, με ελεγκτικές και κοστολογικές αρμοδιότητες, καθώς και με τη δυνατότητα επιβολής κυρώσεων ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας.

    Για εικονικές μειώσεις τιμών, έκανε λόγο το ΠΑΣΟΚ, την κατάργηση του ΦΠΑ ζήτησε το ΚΚΕ, ενώ σε ενίσχυση των μεγάλων συμφερόντων αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΝ. "Ο μόνος ασφαλής τρόπος είναι η περισσότερη αστυνόμευση στα πολυεθνικά καταστήματα τα οποία ανεβάζουν το κόστος ζωής, πουλώντας δύο και διόμισυ φορές παραπάνω απ΄όσο πουλάνε στις άλλες χώρες, είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

    Στον τρόπο λειτουργίας των δημοσίων επιχειρήσεων επέρριψε κυρίως τις ευθύνες ο ΣΕΒ. "Το Κράτος αποτελεί την κύρια πηγή ακρίβειας. Το Κράτος καθορίζει ή και επηρεάζει καθοριστικά πάνω από 95 τιμές που αφορούν σε βασικά προϊόντα και υπηρεσίες -και αυτές οι τιμές αυξάνονται διαρκώς. Η ακρίβεια, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στη ρίζα της παρά μόνο αν το Κράτος αλλάξει ριζικά", αναφέρεται σε σχετική επιστολή.

    [02] ΠΑΣΟΚ: Στόχος η προστασία του εισοδήματος

    Κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ, θα πραγματοποιήσουν εξόρμηση σε όλους του νομούς της χώρας από σήμερα έως και την Κυριακή 22 Ιουνίου, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών των Κινήματος στα θέματα της ακρίβειας και της μειωμένης αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών.

    Τα στελέχη του Κινήματος θα ενημερώσουν τους πολίτες για τις οδυνηρές επιπτώσεις της πολιτικής της Ν.Δ., που έχει οδηγήσει σε εκτίναξη του πληθωρισμού σε προ δεκαετίας επίπεδα και, παράλληλα, για τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ που έχουν στόχο την προστασία του εισοδήματος των μεσαίων στρωμάτων, των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

    Την επόμενη εβδομάδα, Κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ, θα πραγματοποιηθούν εξόρμηση σε Δήμους του Λεκανοπεδίου Αττικής.

    Δηλώσεις Γ.Παπακωνσταντίνου

    Αναφερόμενος στα θέματα της ελληνικής οικονομίας ο κ. Παπακωνσταντίνου μέμφθηκε την κυβέρνηση ότι "σήμερα ειναι μια μεγάλη ημέρα για την ελληνική οικονομία με την ανασύσταση της Αγορανομίας. Ωστόσο, κανένας δεν γνωρίζει τί θα είναι αυτή η υπηρεσία, γιατί χρειάστηκε η κυβέρνηση τόσον καιρό για να κάνει μια ανάλογη κίνηση για να συστήσει ένα Σώμα, χωρίς αρμοδιότητες ελέγχου των καρτέλ και των ολιγοπωλιακών πρακτικών".

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ συνέκρινε την ίδρυση της Αγορανομίας με εκείνη της Αγροφυλακής τονίζοντας ότι "από την περσινή εαρινή σύναψη των αγροφυλάκων ερχόμαστε, φέτος, στη θερινή σύναξη των αγορανόμων".

    Αναφερόμενος στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών και τη συμμετοχή του Ελληνα πρωθυπουργού σε αυτήν, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ισχυρίσθηκε ότι ο κ. Καραμανλής θα επιχειρήσει την παραπλάνηση των Ελλήνων πολιτών σε δύο θέματα:

  • Ότι είναι εκείνος που έβαλε στην ατζέντα το θέμα της ακρίβειας με την επιστολή του στον κ. Μπαρόζο, όταν είναι γνωστό ότι το θέμα είχε ήδη μπει στην ημερήσια διάταξη.

  • Ότι το πρόβλημα της οικονομίας οφείλεται στον εισαγόμενο πληθωρισμό.

    "Πρόκειται για προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών, που εντάσσεται στη γνωστή τακτική ότι η κυβέρνηση δεν φταίει σε τίποτα", υποστήριξε και πρόσθεσε "από τις πέντε μονάδες του πληθωρισμού, μόνο μία είναι εκείνη η οποία οφείλεται στον εισαγόμενο πληθωρισμό".

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε επίσης ότι "η Ελλάδα έχει από το 2005 τη μεγαλύτερη αύξηση τιμών στην Ευρωπαϊκή Ενωση και αυτό οφείλεται στην αύξηση του περιθωρίου κέρδους των επιχειρήσεων, καθώς παρατηρείται μείωση του τζίρου τους, ενώ ταυτόχρονα τα κέρδη τους αυξάνονται".

    Επιπλέον, χαρακτήρισε "πρωτόγνωρο" το "να εγκαλείται η κυβέρνηση για απραξία στα θέματα της οικονομίας και της αγοράς, τόσο από τη ΓΣΕΕ, όσο και από το ΣΕΒ".

    Αναφερόμενος, εξάλλου, σε διαρροές, όπως είπε, από την κυβέρνηση σχετικά με το επίδομα θέρμανσης και το ταμείο κατά της φτώχειας, ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι "η κυβέρνηση χρωστά εδώ και δύο χρόνια το επίδομα θέρμανσης".

    Για το ταμείο κατά της φτώχειας σημείωσε ότι "ενώ έχει ψηφιστεί από τον Ιανουάριο, ως τώρα δεν έχει μπει καμία υπογραφή για τη σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου".

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου καταλόγισε στην κυβέρνηση κακή οργάνωση και κακή προετοιμασία για την ενημέρωση του κοινού, σε ό,τι αφορά το κτηματολόγιο, και έκανε λόγο για "διαδικασία-λαιμητόμο για τους πολίτες, μόνο και μόνο για να δείξει ζήλο ο κ.Σουφλιάς".

    Ισχυρίσθηκε επίσης, ότι η αίτηση που υποχρεούνται να συμπληρώσουν οι πολίτες, τούς "σπρώχνει σε μεσάζοντες και, ήδη, έχει δημιουργηθεί μια τέτοια αγορά μεσαζόντων, ενώ είναι υποχρέωση της πολιτείας να διευκολύνει τον πολίτη να διεκπεραιώνει μόνος του τέτοιου είδους υποθέσεις".

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στην κοινή επιστολή του Σπύρου Κουβέλη (πολιτικού εκπροσωπου του ΠΑΣΟΚ για θέματα περιβάλλοντος) και των βουλευτών της ΝΔ, Πέτρου Τατούλη, και του ΣΥΝ, Μιχάλη Παπαγιαννάκη, προς τον κ. Σουφλιά προκειμένου να αποσύρει το χωροταξικό σχέδιο και επισήμανε ότι "η επιστολή αυτή δείχνει ότι υπάρχει διακομματική αντίληψη, σύμφωνα με την οποία ο χωροταξικός σχεδιασμός δεν γίνεται με σωστό τρόπο".

    Σε ερώτηση εξάλλου, αν η συμμετοχή του κ. Τατούλη δημιουργεί πρόβλημα στη ΝΔ, ο κ. Παπακωνσταντίνου απάντησε ότι σ΄αυτό πρέπει να απαντήσει το κυβερνών κόμμα, αλλά "είναι καλό το ότι βουλευτής της ΝΔ συνυπογράφει σε ένα τόσο σημαντικό θέμα".

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου επέκρινε την κυβέρνηση για την απώλεια δικαιωμάτων στάθμευσης από τις Ολυμπιακές Αερογραμμές (των λεγόμενων slots) στα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης, του Μονάχου και του Γκάτγουϊκ, στο Λονδίνο. Μίλησε για "συνειδητή απαξίωση της εταιρίας" και για "χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου της".

    Αναφερόμενος στην υπό συζήτηση, στη Βουλή, της συμφωνίας πώλησης του ΟΤΕ στη Deutsche Telekom, ο κ. Παπακωνσταντίνου εστίασε στον "πολύ μικρό αριθμό βουλευτών της ΝΔ, που ενεγράφησαν ως ομιλητές" και καταλόγισε "έλλειψη" θάρρους στους υπόλοιπους.

    Χαρακτήρισε "θλιβερές δικαιολογίες" τα όσα είπε σήμερα στη Βουλή ο κ. Αλογοσκούφης, τον οποίο χαρακτήρισε "υπόλογο για την εκποίηση του ΟΤΕ έναντι πινακίου φακής καθώς και για την χρησιμοποίση της Βουλής προκειμένου να καλύψει τα κενά της σύμβασης".

    Σε ερώτηση για το αν ΠΑΣΟΚ προτίθεται να ερευνήσει τυχόν συμμετοχή στελεχών του στην υπόθεση της Siemens, ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι "το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε εισαγγελέας ούτε δικαστής. Ζητά να έρθουν όλα στο φως μέσω των κανονικών διαδικασιών".

    "Γι΄αυτό, πρόσθεσε, το Κίνημα έχει ζητήσει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να αποφασίσει σε ποιο χρόνο θα καταθέσει αίτηση και για προανακριτική επιτροπή".

    Σε ερώτηση, εξάλλου -σχετικά με τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη- ότι η ίδια δείχνει να αλλάζει στάση και να συμφωνεί με τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ απάντησε ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση θα περιμένει να δει την ψήφιση από την κ. Μπακογιάννη, της σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής, την οποία έχει προτείνει.

    Γ.Παπανδρέου για την πορεία του ΠΑΣΟΚ

    «Το ΠΑΣΟΚ πήρε τις αποφάσεις του με τον πιο δημοκρατικό τρόπο στις 11 Νοέμβριου και μετά με το Συνέδριο του, προχωράμε μπροστά για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας», τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER και στον δημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου.

    Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «ασχολείται με τα συμφέροντα κάποιων ισχυρών και ευνοημένων κομματικών παραγόντων» και κατέστησε σαφές ότι το Κίνημα έχει την βούληση να αλλάξει την Ελλάδα.

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έστειλε μήνυμα, εντός και εκτός των κομματικών τειχών, λέγοντας ότι «πρέπει να τελειώσουν οι αντιλήψεις ότι ο καθένας μπορεί να σηκώνει προσωπικό μπαϊράκι, μια προσωπική σημαία» και υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει ως μια συντεταγμένη δύναμη που έρχεται να κυβερνήσει τον τόπο.

    Αποφασισμένος να μη δεχθεί πλέον διαφοροποιήσεις από στελέχη που "σηκώνουν προσωπικές σημαίες", δηλώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή του στα "ΝΕΑ".

    "Δεν διάλεξα εγώ να ξαναμπούμε στην εσωστρέφεια. Δεν ήμουν εγώ αυτός που έκανε μια κίνηση που δημιούργησε ερωτηματικά για την πολιτική βούληση και τη στόχευσή μας", υπογραμμίζει ο κ. Γ.Παπανδρέου αναφερόμενος στην αποπομπή του πρώην πρωθυπουργού κ.Κ.Σημίτη, τονίζοντας ότι "υπηρετώ και εγγυώμαι την ενότητα. Και η κίνησή του ήταν ακριβώς για αποτρέψω τη λογική ότι το ΠΑΣΟΚ τεμαχίζεται, κατακερματίζεται και μοιράζεται σε φέουδα. Το ΠΑΣΟΚ δεν διασπάται".

    Απαντώντας σε ερώτηση εάν πρόκειται για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών", ο κ.Γ.Παπανδρέου απαντά ότι "Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Εχω οδηγήσει συστηματικά και συλλογικά το ΠΑΣΟΚ στη διαμόρφωση ενός νέου προγράμματος και νέων προτεραιοτήτων για τη χώρα. Και αυτές διαφέρουν σε αρκετά θέματα από τις προτεραιότητες και τις πολιτικές του κ.Σημίτη".

    Επίκεντρο του Κινήματος είναι τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη και μαζί ένα αναπτυξιακό όραμα που αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας. Το περιβάλλον, τον πολιτισμό, το ανθρώπινο δυναμικό μέσω της Παιδείας και της καινοτομίας. Αυτές αποτελούν νέες διαφορετικές προτεραιότητες από τις παλιές μας κυβερνήσεις, τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    [03] "Πολιτική ρήξης"

    «Ουδέν το περίεργο και το παράξενο. Ο φυσικός φορέας των κεφαλαιοκρατών ζητάει όλο και περισσότερα μέτρα που θα ανεβάσουν την κερδοφορία και θα μεγαλώσουν τη φτώχεια. Και ουδέν παράξενο η κυβέρνηση να κάνει ξόρκια για να κοροϊδεύει τους εργαζόμενους. Εδώ μόνο μια πολιτική ρήξης και ανατροπής μπορεί να δρομολογήσει θετικές εξελίξεις. Η ακρίβεια πρέπει να χτυπηθεί στην πηγή διαμόρφωσης του κέρδους. Και η κυβέρνηση και οι βιομήχανοι το ζήτημα αυτό δεν το αγγίζουν», τόνισε η κ.Αλέκα Παπαρήγα μετά τη συνάντησή της με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

    Αναφερόμενη στη συνάντηση η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, δήλωσε ότι έγινε "μια ουσιαστική συζήτηση. Με βάση και τους προβληματισμούς του αρχιεπισκόπου, εκφράσαμε και εμείς τις θέσεις μας για ορισμένα τμήματα, ομάδες του λαού μας που υποφέρουν ιδιαίτερα, πέρα από τα γενικά προβλήματα. Π.χ. και εμάς μας απασχολούν τα παιδιά που έχουν ειδικές ανάγκες, μας απασχολούν οι ηλικιωμένοι που ανήκουν στα λαϊκά στρώματα, οι μοναχικοί άνθρωποι, που υποφέρουν από μακροχρόνιες ασθένειες και θέλουν ουσιαστική στήριξη και περίθαλψη. Από τη δική μας πλευρά ως πολιτικό κόμμα απαιτούμε από την εκάστοτε κυβέρνηση, από το κράτος, να διαμορφώσει τις κοινωνικές υποδομές. Βεβαίως διαπιστώνουμε την ευαισθησία του αρχιεπισκόπου, της εκκλησίας να συνδράμει και σε αυτόν τον τομέα. Είναι ένας τομέας καίριος και μάλιστα εμείς είμαστε σε μια περίοδο που ολοκληρώνουμε πιο σύγχρονες επεξεργασίες σε αυτά τα ζητήματα».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 19 June 2008 - 4:30:26 UTC