Browse through our Interesting Nodes of Hellenic Student Societies Worldwide Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 07-11-01

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το Περιβάλλον
  • [02] ΠΑΣΟΚ - Συνεχίζεται η μάχη των υποψηφίων

  • [01] Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το Περιβάλλον

    Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση θα διεξαχθεί στη Βουλή, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, με θέμα: "Οικολογικές πολιτικές στην Ελλάδα σε συνθήκες φαινομένου θερμοκηπίου".

    Η ταχύτερη απονομή Δικαιοσύνης, η κατάσταση στα σωφρονιστικά καταστήματα και το θέμα των Κωδίκων, ήταν τα θέματα που συζήτησαν ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο υπουργός Δικαιοσύνης Σωτήρης Χατζηγάκης, στη συνάντηση που είχαν χθες στο Μέγαρο Μαξίμου.

    «Για την ταχύτερη απονομή της Δικαιοσύνης, θα κατατεθεί νομοσχέδιο για την επιτάχυνση της διοικητικής δίκης» δήλωσε ο υπουργός, μετά τη συνάντηση, ενώ ανακοίνωσε ότι το 2008, θα ολοκληρωθούν και θα λειτουργήσουν έξι καινούργια σωφρονιστικά καταστήματα. «Αυτό θα διευκολύνει πάρα πολύ τους όρους διαβίωσης των κρατουμένων, αλλά, επιπλέον, είναι μια πολιτική, η οποία υπογραμμίζει έντονα την κοινωνική ευαισθησία και το κοινωνικό ζήτημα, το οποίο πάει να επιλύσει η σημερινή κυβέρνηση», είπε ο κ. Χατζηγάκης. Επίσης, ανέφερε πως μέχρι τον Ιανουάριο θα μεταφερθούν οι γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού στον Ελαιώνα Θηβών και ο χώρος που θα αποδεσμευτεί θα δοθεί στο Δήμο, ώστε να αναπτυχθεί η περιοχή προς το καλύτερο.

    Σε ό,τι αφορά τις φυλακές των ανδρών στον Κορυδαλλό, ο κ. Χατζηγάκης είπε ότι θα μεταφερθούν και αυτές στη συνέχεια και σημείωσε πως τα θέματα προχωρούν ένα - ένα. «Μέσα σε ενάμιση μήνα δεν μπορούν να λυθούν όλα τα προβλήματα των φυλακών, αλλά εξελίσσεται ήδη ένα γιγαντιαίο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα που αφορά το σωφρονιστικό σύστημα», τόνισε.

    Τέλος, για το θέμα των Κωδίκων ο υπουργός Δικαιοσύνης σημείωσε πως «με τις μεγάλες αλλαγές που υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο και εσωτερικά, υπάρχει μεγάλη ανάγκη αναδιαμορφώσεως του νομικού πλαισίου της χώρας» και σημείωσε πως «οι οκτώ κυριότεροι Κώδικες θα είναι έτοιμοι μέχρι το τέλος του 2008».

    Συνάντηση με τον Ισίδωρο Κούβελο

    Με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διεκδίκησης των Μεοσγειακών Αγώνων του 2013 Ισίδωρο Κούβελο συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.

    Ο κ. Κούβελος δήλωσε ότι ''μετέφερε στον πρωθυπουργό και επίσημα το μήνυμα της νίκης'' και τον ευχαρίστησε για την αμέριστη συμπαράσταση της κυβέρνησης στη διεκδίκηση των Μεσογειακών Αγώνων, τους οποίους ανέλαβαν ο Βόλος και η Λάρισα.

    Χωρίς τη συμπαράσταση αυτή δεν θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει σε αυτή τη νίκη, η οποία είναι πολύ σημαντική για την αξιοποίηση της ολυμπιακής κληρονομιάς, αλλά και για την αξιοποίηση και την αναβάθμιση της κεντρικής Ελλάδας, είπε ο κ. Κούβελος.

    Ο κ. Κούβελος τέλος, τόνισε ότι η Ελλάδα έχει υποσχεθεί την αναβάθμιση των Μεσογειακών Αγώνων και ''γι αυτό το στόχο θα δουλέψουμε όλοι''.

    [02] ΠΑΣΟΚ - Συνεχίζεται η μάχη των υποψηφίων

    Μεγάλη, καθαρή και νικηφόρα εντολή ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τις 11 Νοεμβρίου, μιλώντας χθες το βράδυ σε συγκέντρωση στο κλειστό γυμναστήριο "Ιβανώφειο" της Θεσσαλονίκης.

    Ο κ. Παπανδρέου χρησιμοποίησε πολλές φορές τις λέξεις ανατροπή και αλλαγή για το ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη προέδρου και πρόσθεσε ότι το νέο ΠΑΣΟΚ θα ανήκει στο λαό, θα είναι ελεύθερο και αυτόνομο από κάθε εξωθεσμικό κέντρο, θα είναι ταγμένο να εκφράζει αυθεντικά και γνήσια το λαό.

    Το ΠΑΣΟΚ θα έχει σαφή και καθαρή ταυτότητα και θέσεις, θα συγκρουστεί με τα μεγάλα συμφέροντα, και θα συγκρούεται διαρκώς με τη συντήρηση και τον κακό του εαυτό, τόνισε ο κ. Παπανδρέου υπό τους ήχους συνθημάτων όπως "σελίδα νέα στα χνάρια του Ανδρέα".

    Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ της επόμενης μέρας θα είναι ένα κίνημα αρχών και αξιών και όχι των αρχόντων και προυχόντων και πρόσθεσε ότι η νίκη του στις εκλογές δεν θα έρθει ως προσωπικό κατόρθωμα ενός ηγέτη, αλλά ως αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας και κατάκτησης ενός πανταχού παρόντα και συμμέτοχου λαού. Επίσης τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα ακολουθήσει αντιπολιτευτική τακτική που δεν θα αναδεικνύει σε δικά του πρότυπα τα πρότυπα των αντιπάλων του, δεν θα ζηλεύει τους αρχηγούς της δεξιάς και δεν θα προτείνει τη μίμησή τους. "Δεν θέλουμε να μιμηθούμε τη δεξιά" τόνισε χαρακτηριστικά.

    Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και πάλι στο ρόλο των μέσων ενημέρωσης τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ απαιτεί από αυτά αλλά και από τους επιχειρηματίες να σέβονται την αυτονομία του.

    "Ήρθε η ώρα της λύτρωσης" ανέφερε επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καθώς και "η ώρα της μετατροπής της εσωκομματικής διαδικασίας σε δημιουργική πνοή μιας νέας πολιτικής". Να αφήσουμε πίσω μας, τόνισε, όσους μιλούν για διχασμό και όσους επενδύουν σε ήττες και να πάμε μπροστά με αυτούς που ξέρουν ότι οι νίκες προϋποθέτουν μια νέα εποχή πολιτικών συμμαχιών και πρωτοβουλιών.

    Ο κ. Παπανδρέου εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης, η οποία, όπως τόνισε, δεν μπορεί να αξιοποιήσει ούτε τη δεύτερη ευκαιρία που της έδωσε ο λαός και την χαρακτήρισε κυβέρνηση επισφαλών ισορροπιών, διαρκών συμβιβασμών, μειωμένων ικανοτήτων και επικίνδυνων χειρισμών.

    Αναφερόμενος στο θέμα της ΠΓΔΜ, ο κ. Παπανδρέου επέρριψε "όλη την ευθύνη για το πρόβλημα όπως είναι διαμορφωμένο σήμερα στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό" τονίζοντας ότι η προκλητική αδιαλλαξία των Σκοπίων είναι η προδιαγεγραμμένη συνέπεια των χειρισμών της κυβέρνησης Καραμανλή. Και απευθυνόμενος προσωπικά στον πρωθυπουργό ανέφερε "αυτή την αδιαλλαξία των Σκοπίων την επιτρέψατε εσείς κύριε Καραμανλή".

    Προειδοποίησε την κυβέρνηση να μην ψάξει να βρει συνενόχους στην αποτυχία της και να μην προσπαθήσει να μετατοπίσει τις ευθύνες της για τις κρίσιμες αποφάσεις στον ελληνικό λαό, ενώ χαρακτήρισε αλλοπρόσαλλους τους χειρισμούς της κυβέρνησης στις πρωτοβουλίες του κ. Νίμιτς και πρόσθεσε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός ακολούθησε την τακτική της απόλυτης σιωπής, εκεί που έπρεπε να ορθώσει το ανάστημά του.

    Σχετικά με τη θέση του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι δεν θα ανεχθεί να μην τηρηθεί η υποχρέωση της ΠΓΔΜ για μια αμοιβαίως αποδεκτή ονομασία για κάθε διεθνή χρήση. Και σε ότι αφορά στην ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ, υπογράμμισε ότι μια τέτοια διεύρυνση δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο και δικαίωμα κανενός, ότι η απόφαση που θα ληφθεί θα πρέπει να είναι συλλογική και ομόφωνη και ότι χωρίς την ελληνική συναίνεση, δεν μπορεί να γίνει διεύρυνση.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε σε μια αντίληψη που είναι κυρίαρχη στην Θεσσαλονίκη και η οποία την φέρνει σε αντιπαράθεση με την Αθήνα. Ο κ. Παπανδρέου απέδωσε την ύπαρξη του προβλήματος στη γραφειοκρατία του πολιτικού συστήματος, αλλά κυρίως στην διαμόρφωση μιας κάστας, ενός τοπικού κατεστημένου το οποίο είναι εξαρτημένο και παρασιτικό, διεφθαρμένο, αναχρονιστικό και αντιαναπτυξιακό και το οποίο διαμεσολαβεί μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης αντλώντας την ισχύ του από αυτή τη διαμεσολάβηση.

    Όλοι αυτοί, τόνισε, βολεύονται να φωνάζουν για τη Θεσσαλονίκη αλλά είναι απλοί μεσάζοντες σε ένα συγκεντρωτικό σύστημα στην Αθήνα. Απλά πρόσθεσε πουλάνε εξυπηρέτηση και το παίζουν προστάτες σε κάποιους που είναι λιγότερο ισχυροί από τους ίδιους στην πόλη.

    Κύριος εκφραστής αυτού του συστήματος, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, είναι η Νέα Δημοκρατία, αλλά πρόσθεσε ότι και το ΠΑΣΟΚ έχει ευθύνες και το ίδιο για αρκετά χρόνια συμβιβάστηκε με αυτή την πελατειακή και καθεστωτική αντίληψη και ανέχθηκε ένα άθλιο κατεστημένο που χαλιναγωγεί και εκμεταλλεύεται τις υγιείς δυνάμεις της πόλης. Αυτό υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου πρέπει να το αλλάξουμε και μάλιστα από τις 12 Νοεμβρίου.

    Ομιλία Ευ. Βενιζέλου στην Ξάνθη

    Οι επανειλημμένες αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου και στις αρχές που αυτός παρέδωσε στο ΠΑΣΟΚ και οι διαβεβαιώσεις για ενότητα του κόμματος μετά την 11η Νοεμβρίου, κυριάρχησαν στην ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στην πόλη της Ξάνθης.

    Ο κ. Βενιζέλος στη διάρκεια της ομιλίας του προς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στο Δημοτικό Αμφιθέατρο καλωσόρισε τους εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης χαρακτηρίζοντας τους «ισότιμους Έλληνες, ισότιμους πολίτες με κατοχυρωμένα συνταγματικά δικαιώματα που συμβάλουν στην οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου».

    Επανέλαβε την πρότασή του για κοινή εμφάνιση - συνέντευξη και των τριών υποψήφιων προέδρων του ΠΑΣΟΚ από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, επισημαίνοντας ότι η κίνηση αυτή θβ αποτελέσει μήνυμα ενότητας και ανοιχτής πρόσκλησης προς όλα τα μέλη και τους φίλους της παράταξης για συμμετοχή στην κορυφαία δημοκρατική διαδικασία.

    Αναφερόμενος στην ενότητα του χώρου μετά την εκλογική διαδικασία, ο πρώην υπουργός τόνισε, «ο λαός είναι ο εγγυητής της ενότητας και αν χρειαστούν επιπλέον εγγυητές τότε αυτοί θα είμαστε οι τρεις υποψήφιοι».

    Καταφέρθηκε κατά όλων εκείνων που όπως είπε θέλουν και επιδιώκουν ένα φοβισμένο ΠΑΣΟΚ, «ένα ΠΑΣΟΚ που φοβάται τη φθορά της εξουσίας. Υπάρχουν ορισμένοι που βολεύονται ακόμα και όταν το ΠΑΣΟΚ είναι στην αντιπολίτευση, που βολεύονται με αυτή την αδιέξοδη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. Ίσως κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ δεν ξεχνούν τι σημαίνει δεξιά, γιατί αυτοί εξακολουθούν να περνούν καλά και στην αντιπολίτευση».

    Ο κ. Βενιζέλος καυτηρίασε τακτικές που στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό του κινήματος και των ανθρώπων του λέγοντας χαρακτηριστικά, «αν ορισμένοι νομίζουν ότι με το να υποστηρίζουν την αναθεώρηση του άρθρου 16 και να στηρίζουν τις προσπάθειες ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων είναι οι αριστερότεροι του ΠΑΣΟΚ τότε κάνουν λάθος. Γιατί είναι αυτοί που φλέρταραν με τους εκπροσώπους του νεοφιλελευθερισμού του κ. Μητσοτάκη, τους κ. Μάνο και Ανδριανόπουλο». «Εμείς», συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος, «θα στηρίξουμε μέχρι τέλους το δημόσιο πανεπιστήμιο και το δημόσιο σχολείο».

    Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στα υπερκέρδη των τραπεζών, που όπως είπε φθάνουν ακόμα και το 400%, «χωρίς μέχρι σήμερα η πολιτεία να ζητήσει ένα κοινωνικό αντίκρισμα». Πρότεινε μάλιστα και τη σύσταση ενός κοινωνικού ταμείου που θα χρηματοδοτείται από το τραπεζικό σύστημα και το οποίο θα υποβοηθά και θα στηρίζει έμπρακτα τους νέους επαγγελματίες και ζευγάρια.

    Ο κ. Βενιζέλος άσκησε σκληρή κριτική στον Κώστα Καραμανλή λέγοντας ότι η βιωσιμότητα της κυβέρνησής του κρέμεται από δυο δυσαρεστημένους βουλευτές και ότι θα προκηρύξει σύντομα εκλογές με νέο εκλογικό νόμο. «Αδυνατεί ο κ. Καραμανλής», συμπλήρωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος «να καταθέσει και να ψηφίσει έστω και ένα σημαντικό νομοσχέδιο. Η Ελλάδα χρειάζεται μια πολιτική ηγεσία που να νιώθει δικό της κάθε πρόβλημα της χώρας. Δημοκρατία χωρίς ευθύνη δεν υπάρχει και δημοκρατία δε σημαίνει δήλωση, σημαίνει έμπρακτη ενέργεια».

    Ολοκληρώνοντας ο κ. Βενιζέλος απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλο τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει στις εκλογές της 11η Νοεμβρίου λέγοντας χαρακτηριστικά, «πρέπει και πάλι όλοι μαζί να φωνάξουμε μια φράση που ξεχάστηκε, εμπρός για μια Ελλάδα που αξίζει στους Έλληνες».

    Στην Καβάλα ο Κ. Σκανδαλίδης

    Στην Καβάλα, όπου πραγματοποίησε και την τελευταία προεκλογική του ομιλία, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης.

    Ο κ. Σκανδαλίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του από την εικόνα που παρουσίαζε η πολιτική εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Καβάλα, μια εκδήλωση όπως είπε «χωρίς πλακάτ, σημαίες, συνθήματα και μετακινήσεις μελών για να παρουσιαστεί ένα πλειοψηφικό ρεύμα».

    Ιδιαίτερα στάθηκε ο πρώην γραμματέας του κινήματος στην προσπάθεια ορισμένων να προσωποποιήσουν τις ευθύνες για την ήττα της παράταξης στις πρόσφατες εκλογές, τονίζοντας ότι «το κίνημα προχωράει πέρα από τα πρόσωπα».

    «Περάσαμε μια οδυνηρή δοκιμασία», συμπλήρωσε, «το σκάφος πρέπει να μπει σ΄ ένα νέο λιμάνι για να συνεχίσει την πορεία του. Η 11η Νοεμβρίου είναι ένα λιμάνι. Και αυτή η πορεία δεν είναι υπόθεση ενός μόνο ανθρώπου. Ήρθε η ώρα να μιλήσει η βάση του ΠΑΣΟΚ. Κανείς δεν μπορεί να οδηγήσει το σκάφος του ΠΑΣΟΚ μόνος του».

    Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναρωτήθηκε επίσης «για πιο πάπλωμα τσακωνόμαστε σήμερα που δεν έχουμε την εξουσία και το κράτος. Αυτό το ΠΑΣΟΚ που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό στα ΜΜΕ είναι το ΠΑΣΟΚ των διαπληκτισμών, είναι το ΠΑΣΟΚ της ήττας, το ΠΑΣΟΚ των στρατηγών».

    «Οποίος προσωποποιεί την ευθύνη της ήττας και της αναζήτησης αποδιοπομπαίου τράγου», υπογράμμισε ο κ. Σκανδαλίδης, «κάνει ένα μεγάλο και τραγικό σφάλμα, κάνει κακό στην παράταξη. Δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μπορούσε να κερδίσει τον Καραμανλή. Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος υπονόμευσε τον Γιώργο Παπανδρέου και δεν πίστεψα ποτέ ότι ο Κώστας Σημίτης έβλαψε τη χώρα. Πρέπει όλοι ακριβοδίκαια να κάνουμε την αυτοκριτική μας, γιατί μόνοι μας ακυρώσαμε τη διαδρομή μας».

    Το κορυφαίο στέλεχος καταφέρθηκε κατά όλων εκείνων των στελεχών που διετέλεσαν υπουργοί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, που όπως είπε βοήθησαν να πάει η χώρα μπροστά, αλλά μηδένισαν με τη συμπεριφορά τους, αυτή τη μεγάλη και σημαντική διαδρομή που έκαναν. Επίσης, καταφέρθηκε και κατά όλων εκείνων που λένε πως το ΠΑΣΟΚ τα έκανε όλα σωστά, «αν είναι έτσι τότε γιατί οι πολίτες μας αποδοκίμασαν;» αναρωτήθηκε ο κ. Σκανδαλίδης.

    Η μετά ΟΝΕ εποχή και η πορεία της χωράς βρέθηκε στο επίκεντρο της ομιλίας του Κώστα Σκανδαλίδη επισημαίνοντας ότι εφόσον πραγματοποιήθηκε η ονομαστική σύγκλιση έπρεπε στη συνέχεια να γίνουν μεγάλες και σημαντικές ανατροπές. Συμπλήρωσε επίσης ότι την προσπάθεια ένταξης στην ΟΝΕ την πλήρωσαν τα μικρά και μεσαία οικονομικά στρώματα της χώρας.

    «Δεν υπήρχε καμία έμπνευση για την κοινωνία μετά τη ΟΝΕ», υπογράμμισε, «δεν είχαμε σχεδιασμό για το που θα κατευθυνθεί η χώρα. Ακόμα και όσοι εισηγούμασταν ριζικές αλλαγές ξέραμε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είχε τη δύναμη να τις πετύχει. Κυβερνούσαμε πλέον μβ ένα τρόπο απεχθή που μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε κράτος αξιωματούχων».

    Αναφερόμενος στην ήττα των πρόσφατων εκλογών ο κ. Σκανδαλίδης υπερασπίστηκε τις προσπάθειες του Γιώργου Παπανδρέου, ωστόσο διαπίστωσε ότι «οι ιδέες μας δεν κυριάρχησαν στην κοινωνία, οι πρωτοβουλίες μας δεν είχαν αντίκρισμα, οι πολίτες δεν κατάλαβαν σε τι διαφέρουμε από τη Νέα Δημοκρατία. Ο Γ. Παπανδρέου έχει βέβαια την κύρια ευθύνη. Έχουμε όμως κι εμείς ευθύνη γιατί δεν εισηγούμασταν ή αν το κάναμε δεν υψώσαμε τη φωνή μας όσο θα έπρεπε, δεν σηκώσαμε μπαϊράκι. Εκ των υστέρων λοιπόν είναι ανθρωποφαγία να προσωποποιούμε τις ευθύνες».

    Τέλος, σχολιάζοντας τη σημερνή πολιτική κατάσταση σημείωσε ότι «οι δημοσκοπήσεις κυβερνούν τη χώρα γιατί η σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί νβ ασκήσει ουσιαστική πολιτική» και συμπλήρωσε «πως ακόμα δεν στέγνωσε το μελάνι των εκλογών και ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι κρυφές ατζέντες».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 1 November 2007 - 5:30:26 UTC