Search our News Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 07-10-18

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ευ. Βενιζέλος: "Δεν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης"

  • [01] Ευ. Βενιζέλος: "Δεν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης"

    Συνεχίζονται οι προεκλογικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 11ης Νοεμβρίου. Η πρώτη μετεκλογική ανοιχτή εκδήλωση του προέδρου του Κινήματος Γιώργου Παπανδρέου έγινε χθές στο γήπεδο του Σπόρτινγκ. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσίασε το πρωί τις προτάσεις του για το Ασφαλιστικό, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας μίλησε σε δύο εκδηλώσεις, στην Ελευσίνα και στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας. Απόψε το βράδυ μίλησε σε στελέχη του αναπηρικού κινήματος. Αύριο θα επισκεφθεί την Αρκαδία και την Μεσσηνία. Ο Κώστας Σκανδαλίδης σήμερα και αύριο περιοδεύει σε νομούς της Πελοποννήσου.

    Επίσκεψη Κ.Σκανδαλίδη στην Τρίπολη

    Στην Τρίπολη βρέθηκε το μεσημέρι ο Κώστας Σκανδαλίδης.

    Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον δήμαρχο της Τρίπολης Αλέξανδρο Κοτσιάνη, κατόπιν επισκέφθηκε τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος και ακολούθως έδωσε συνέντευξη Τύπου και εκφώνησε ομιλία, σε ξενοδοχείο της πόλης.

    Στην ομιλία του ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι η πολιτική πρέπει να επιστρέψει στο προσκήνιο και έκανε λόγο για την ανάγκη να βγει ενωμένο το ΠΑΣΟΚ μέσα από τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.

    Είπε επίσης ότι ο κόσμος περιμένει από το ΠΑΣΟΚ να δώσει ελπίδα στον τόπο και κατηγόρησε την κυβέρνηση της ΝΔ, λέγοντας ότι αποκαλύφθηκε η "κρυφή ατζέντα της", κάνοντας ειδική αναφορά στην ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ.

    Ανέφερε δε, ότι «όσοι πιστεύουν ότι ένα μικρό και καθαρό ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που χρειάζεται ο τόπος, χτυπούν λάθος πόρτα».

    Τέλος, μίλησε για την ανάγκη για να δημιουργηθεί μία "μεγάλη προοδευτική και δημοκρατική συμμαχία".

    Γ. Παπανδρέου: «Ζητώ νέα εντολή για νέα πορεία»

    "Σήμερα ζητώ νέα εντολή, για νέα πορεία, νέα αρχή, δεσμευτική για μένα και για ολόκληρη την ηγεσία του κινήματός μας. Για να ξεκινήσουμε συλλογικά από τις 12 Νοεμβρίου μια νέα πορεία, προοδευτική, οραματική, μια πορεία αξιόπιστη και νικηφόρα" είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση υποστήριξής του στο Σπόρτινγκ.

    Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι ζητά την εντολή για να "χτίσουμε μαζί το ΠΑΣΟΚ της ρήξης και της νίκης, το ΠΑΣΟΚ που θα νικήσει τη δεξιά, επειδή θα βρίσκεται σε ρήξη με τα πάσης φύσεως κατεστημένα, τις πελατειακές αντιλήψεις, τον καθεστωτισμό και τις προσωπικές πολιτικές που δυστυχώς επιβίωσαν στο κίνημά μας".

    "Προϋπόθεση για την νέα αλλαγή και τη νέα αρχή είναι η υπεύθυνη, ισχυρή και προγραμματική αντιπολίτευση" τόνισε ο κ. Παπανδρέου ο οποίος επέκρινε την κυβέρνηση για το σύνολο της πολιτικής της, λέγοντας πως αυτή "δεν κατάλαβε το μήνυμα των εκλογών και παραμένει σκληρή και ανάλγητη".

    "Τώρα έρχεται η ώρα να επιβεβαιωθούν όσα λέγαμε προεκλογικά" είπε ο κ. Παπανδρέου προσθέτοντας ότι "αυτούς και τις πολιτικές τους έχουμε χρέος να αντιπαλέψουμε και θα εκπληρώσουμε αυτό το χρέος".

    Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ως δεύτερη προϋπόθεση της νικηφόρας πορείας του ΠΑΣΟΚ το "να τοποθετήσουμε την Ελλάδα στο διεθνές περιβάλλον" και αναφέρθηκε στο θέμα της ΠΓΔΜ, λέγοντας ότι "για την διολίσθηση της διαπραγματευτικής θέσης και ισχύος της Ελλάδας στο θέμα των Σκοπίων ευθύνεται αποκλειστικά η κυβέρνηση της ΝΔ".

    "Η αδιαλλαξία που επιδεικνύουν τα Σκόπια είναι προδιαγεγραμμένη συνέπεια των χειρισμών από την κυβέρνησή του κ. Καραμανλή. Υπενθυμίζουμε, υπογραμμίζουμε και διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η "Ενδιάμεση Συμφωνία", την οποία πέτυχε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, και για την οποία είμαστε υπερήφανοι, προβλέπει μεταξύ άλλων ότι είναι υποχρεωτική η πολιτική καλής γειτονίας και ότι δεν νοούνται αλυτρωτικές βλέψεις", είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    "Η Ελλάδα ως μέλος του ΝΑΤΟ έχει ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις με όλους τους συμμάχους. Η διεύρυνση του ΝΑΤΟ δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο και δικαίωμα κανενός. Είναι συλλογική και ομόφωνη η απόφαση που πρέπει να ληφθεί", πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου.

    Αναφερόμενος στο Κόσοβο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι "οι πιέσεις που ασκούνται από ορισμένες χώρες για άμεση και μονομερή ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του μπορεί να οδηγήσουν σε ανάφλεξη της περιοχής" και τάχθηκε υπέρ της συμφωνημένης και αποδεκτής από όλους τους ενδιαφερομένους λύσης.

    "Ο μόνος δρόμος που θα οδηγήσει την Τουρκία στην ΕΕ, την ασφάλεια και την πρόοδο, είναι ο δρόμος των μεταρρυθμίσεων και του σεβασμού όλων των υποχρεώσεων που ανέλαβε απέναντι στην ΕΕ και τα κράτη-μέλη" είπε, αναφερόμενος στην γείτονα ο κ. Παπανδρέου, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ανησυχία του για την πορεία των εθνικών θεμάτων και προειδοποιώντας την κυβέρνηση να "αφυπνιστεί και να πράξει το καθήκον της".

    Σε ότι αφορά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την Μεταρρυθμιστική Συνθήκη της ΕΕ, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι η κυβέρνηση δεν έκανε καμία κίνηση και καμία παρέμβαση της Ελλάδας δεν έγινε γνωστή, ενώ επέκρινε τον πρωθυπουργό για αδράνεια.

    "Η χώρα μας όμως έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίζει αυτές τις μάχες. Το βλέπουμε κάθε φορά που έχουμε δίπλα μας στην ΕΕ τους εκπροσώπους της Κύπρου" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε την πρόταση του Κινήματος για μια Νέα Εθνική Στρατηγική που θα βασίζεται σε ένα νέο πατριωτισμό στην εξωτερική πολιτική και στον τρόπο ανάπτυξης της χώρας, θέτοντας ως προϋποθέσεις για την επιτυχία αυτής της στρατηγικής την αναγέννηση της δημοκρατίας στον τόπο και την πολιτική αυτονομία ως προϋπόθεση του νέου κράτους.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην αυτονομία της πολιτικής τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι είναι θέμα "πολιτικής βούλησης να μην έχουν το δικαίωμα οι ισχυροί να παραβιάζουν τους νόμους και την δεοντολογία και να μην έχουν την δυνατότητα τα λεφτά να εξαγοράζουν προνόμια, να παρέχουν ασυλία, να κατευθύνουν τα ΜΜΕ, να εξαγοράζουν πολιτικούς".

    "Η αυτονομία της πολιτικής είναι προϋπόθεση για την υπέρβαση της κρίσης του πολιτικού συστήματος. Εχθρός της αυτονομίας της πολιτικής δεν είναι μόνο τα διαπλεκόμενα. Είναι και εκείνοι που τα υπηρετούν. Ο τρόπος που ενεπλάκησαν τα μεγάλα συμφέροντα και τα εκδοτικά συγκροτήματα στις εσωτερικές μας διαδικασίες, επιβεβαιώνει την ανάγκη κοινωνικού ελέγχου των ΜΜΕ", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως όπως σεβόμαστε την αυτονομία των ΜΜΕ, θέλουμε ο κάθε επιχειρηματίας και το κάθε ΜΜΕ να σέβεται και τη δική μας πολιτική αυτονομία , υπογραμμίζοντας ότι "δεν δέχομαι και δεν δεχόμαστε αφέντες στο κεφάλι μας".

    "Εμείς θα θέσουμε τέρμα στο καθεστώς της ανομίας. Οι συχνότητες είναι δημόσια αγαθά και ως τέτοια πρέπει να προστατεύονται και αντιμετωπίζονται", είπε ο κ. Παπανδρέου.

    Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές είπε ο κ. Παπανδρέου και διευκρίνισε ότι "όσοι υποστηρίζουν ότι η καθαρή εντολή που ζητώ θα συνοδευτεί με διαγραφές και μάλιστα "σταλινικού" τύπου, δεν έχουν καταλάβει τις πραγματικές αλλαγές που χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ και ο τόπος".

    "Κάποιοι επιχειρούν να διαγράψουν τους στοιχειώδεις κανόνες συντροφικότητας και αλληλεγγύης ανάμεσα σε υποψήφιους για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ, ανάμεσα στα στελέχη και τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ", πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι ποτέ του δεν υπήρξε οπαδός των αποκλεισμών, των διαχωρισμών και των διαγραφών, αλλά και "ουδέποτε θα με εμποδίσουν κάποιοι, επισείοντας ανύπαρκτους κινδύνους, να προωθήσω την αναγκαία ανανέωση του ΠΑΣΟΚ".

    "Δεν θα επιτρέψω την άδικη διαγραφή συντρόφων αλλά δεν θα επιτρέψω και την διαγραφή των ιδεών, της πολιτικής αναζήτησης, του νέου και νεωτερικού στο ΠΑΣΟΚ", πρόσθεσε χαρακτηριστικά, ενώ απέρριψε αυτούς που "ταυτίζουν το ισχυρό με το μικρό" και τόνισε ότι "η σαφήνεια και η καθαρότητα της πολιτικής μας ταυτότητας είναι αυτά που θα κάνουν πραγματικότητα την πολυσυλλεκτικότητα του Κινήματός μας".

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι "όπως θα νικήσει το δημιουργικό ΠΑΣΟΚ στις εσωτερικές του διαδικασίες, έτσι θα νικήσει και την ΝΔ προκειμένου να παράγει έργο για την χώρα" και τόνισε ότι "κάνουν λάθος όσοι επενδύουν και ονειρεύονται μελλοντικές ήττες για το ΠΑΣΟΚ"

    Ο κ. Παπανδρέου ολοκλήρωσε την ομιλία του με μια σύντομη αναφορά στην προσωπική του πολιτική διαδρομή, τονίζοντας ότι "ήμουν, είμαι και θα είμαι εδώ, για να υπηρετήσω τα κοινά μας οράματα, για να εγγυηθώ ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα παραμείνει κίνημα λαού".

    Ανέφερε επίσης ότι δεν συμβιβάστηκε ποτέ με λογαριασμούς πολιτικού και προσωπικού κόστους "ακόμα κι όταν έπρεπε να διαφωνήσω με εκείνους που αγαπούσα, τιμούσα και σεβόμουν".

    Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη, ενώ κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στις κάλπες της 11ης Νοεμβρίου.

    Ομιλία Ευ. Βενιζέλου σε στελέχη του αναπηρικού κινήματος

    "Το αναπηρικό κίνημα, αυτή η μεγάλη κοινωνική ομάδα που αντιπροσωπεύει το 10% του πληθυσμού πρέπει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής μας και του ενδιαφέροντός μας", τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας απόψε σε εκδήλωση στελεχών του αναπηρικού κινήματος.

    Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι στα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους "το ΠΑΣΟΚ και ως κυβέρνηση οφείλει να δώσει πλήρη και οριστική απάντηση", έτσι ώστε να νοιώσουν ότι "οικογένειά τους είναι το ΠΑΣΟΚ, ότι οικογένειά τους είναι ένα σύγχρονο, λειτουργικό, δίκαιο κοινωνικό κράτος".

    Επικαλούμενος την σημερινή επέτειο της νίκης του ΠΑΣΟΚ το 1981, ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στο "ΠΑΣΟΚ που που πήρε τον ανάπηρο από το περιθώριο και τον έφερε στο επίκεντρο, άλλαξε την εισοδηματική πολιτική, πήρε τη γυναίκα και την έφερε στο επίκεντρο, μίλησε για τον μικρομεσαίο και εκπροσώπησε τον αγρότη".

    Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο "για ενωμένο, ανανεωμένο, πλειοψηφικό και νικηφόρο ΠΑΣΟΚ", τονίζοντας οτι αυτά "που θέλουμε να κάνουμε στην κοινωνία, έχουμε την ηθική και θεσμική υποχρέωση να τα κάνουμε πρώτα στο σπίτι μας", προσθέτοντας ότι "πρέπει όποιος έχει οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνίας, να έχει τη δυνατότητα της ισότιμης έκφρασης, της ισότιμης συμμετοχής. Θέλουμε ένα κόμμα προσβάσιμο, άρα ένα κόμμα εσωτερικά ισότιμο απέναντι σε όλους".

    Αναφερόμενος στα άτομα με αναπηρία, ο κ. Βενιζέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους "λαμπρούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004", ενώ ευχαρίστησε και τον κ. Γιάννη Βαρδακαστάνη, ο οποίος υπενθύμισε την συμβολή του κ. Βενιζέλου στην αναθεώρηση του Συντάγματος και ειδικά την παράγραφο 6 του άρθρου 21, που όπως είπε, "σας δίνει το δικαίωμα να επικαλείστε το Σύνταγμα και αυτό είναι ένα δικαίωμα που μετατρέπεται σε άλλη πολιτική για την εκπαίδευση, την υγεία, την επαγγελματική κατάρτιση, την ένταξη στην αγορά εργασίας και τις συντάξεις των αναπήρων".

    Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λέγοντας "ποιός αμφιβάλλει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πατριωτικό, ριζοσπαστικό, λαϊκό, προοδευτικό, είναι η μεγάλη κεντροαριστερά;" πρόσθεσε ότι "όμως αφήσαμε τον κ. Καραμανλή και είναι κυβέρνηση με οριακή αυτοδυναμία δύο βουλευτών", ενώ επέκρινε τον πρωθυπουργό για το σύνολο της πολιτικής του.

    "Άρα, χρειάζεται άλλη παρέμβαση, άλλη πολιτική. Δεν τα λέω αυτά τώρα και δε σας τα λέω επειδή στόχος είναι να πετύχουμε στην εσωκομματική διαδικασία της 11ης Νοεμβρίου. Στόχος είναι όλοι μαζί να μπορέσουμε από τις 12 Νοεμβρίου και μετά να φτιάξουμε το πρόσωπο ενός ανανεωμένου ΠΑΣΟΚ", κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.

    Ευ. Βενιζέλος: «Δεν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης»

    Δεν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης του ΠΑΣΟΚ τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας χθες σε συγκέντρωση στο κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας. Ταυτόχρονα ο κ. Βενιζέλος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για "τη χειρότερη μετεκλογική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης".

    Στην ομιλία του ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι κινδυνολογούν όσοι διακινούν σενάρια διάσπασης του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι δεν χρειάζεται να φοβάται κανείς, διότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι ήρθε η ώρα της εσωκομματικής δημοκρατίας, προσθέτοντας απευθυνόμενος στους ακροατές του ότι "κάποιους τους σοκάρει ότι εσείς θα αποφασίσετε". Το μεγάλο ζήτημα ήταν η ήττα μας και τότε κάποιοι κατασκεύαζαν επιχειρήματα για να την δικαιολογήσουν. Το δικαίωμά μας να νικήσουμε στις εκλογές δεν το ασκήσαμε, συμπλήρωσε.

    Παράλληλα ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στην "αυτονομία της πολιτικής" και στα "διάφορα συμφέροντα που ασκούν πιέσεις" ενώ επισήμανε ότι η προσωπικότητα έχει ιδιαίτερη σημασία στην πολιτική ζωή.

    Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι έθεσε υποψηφιότητα γιατί η παράταξη ήθελε μια λύση, μια λύτρωση. Όταν χάνουμε, πρόσθεσε, πρέπει να το παραδεχόμαστε. Δεν το κάναμε, οφείλουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ιστορική ευθύνη απέναντι στον τόπο και ότι "πρέπει να αγωνιστούμε όχι με τα λόγια και όχι σημειωτόν".

    Επίσης αναφέρθηκε στην επέτειο της πρώτης εκλογικής νίκης του ΠΑΣΟΚ το 1981 τονίζοντας ότι "ο Ανδρέας Παπανδρέου στο μυαλό του είχε μια ενωμένη πλειοψηφική παράταξη και αυτή είναι το δικό μας ΠΑΣΟΚ. Η εντολή και η παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου το 1996 ήταν ένα προοδευτικό, ριζοσπαστικό, λαϊκό, αριστερό κόμμα, ένα κίνημα πλειοψηφικό που μπορεί να μετατραπεί σε κυβέρνηση".

    Το ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε, δεν είναι επαγγελματικοί μηχανισμοί και πελατειακά δίκτυα. Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του είπε ότι "βρίσκομαι στην πολιτική υπό έναν όρο. Την επόμενη φορά που θα μας δοθεί εντολή να μην πουν ότι προδώσαμε την εμπιστοσύνη τους".

    Παράλληλα ο κ. Βενιζέλος εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Καραμανλή, τονίζοντας ότι σε 30 ημέρες προεκλογικής περιόδου αποδείχθηκε ότι έλεγε ψέματα καθώς τρεις μέρες μετά την εκλογική του νίκη, η κυβέρνηση φαίνεται ότι δεν μπορεί να κλείσει τον προϋπολογισμό του 2008 και ο μόνος τρόπος είναι να επιβάλλει φόρους.

    "Ο μεταρρυθμιστικός οίστρος του κ. Καραμανλή ήταν μια φούσκα, μια απάτη" είπε ο κ. Βενιζέλος, που έκανε λόγο επίσης για "αδιέξοδη εξωτερική πολιτική" και τόνισε ότι "δεν είστε μόνος στο γήπεδο κύριε Καραμανλή, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ".

    Κλείνοντας την ομιλία του επεσήμανε ότι "μόνος μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Όλοι μαζί μπορούμε. Πρέπει να ανοίξουμε τις πόρτες του ΠΑΣΟΚ ώστε να γίνει το μεγάλο ρεύμα της κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας. Ηθική δέσμευσή μου είναι να αγωνιστώ για το λαό, την παράταξη και τη χώρα και να μου ζητήσετε το λόγο, εάν δεν κάνω αυτά που πρέπει".

    Τον κ. Βενιζέλο προλόγισε ο συνταγματολόγος Δημήτρης Τσάτσος κάνοντας λόγο για επιστροφή της πολιτικής στη χώρα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας Γιάννης Χαραλάμπους, που ανέφερε ότι "θα κάνουμε καινούργιο ξεκίνημα στο ΠΑΣΟΚ".


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 18 October 2007 - 20:30:15 UTC